|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
Nic mi do tego, po prostu stoję z boku i się śmieję z całej tej akcji. |
|
|
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Raczkowanie
|
Po drodze byłam w rosmanie zobaczyć sobie te perfumy halle berry i okazało się ze 30 ml kosztuje 46 złoty a tych dezodorantów zapachowych po 15 zł już nie było w ogóle, była pusta półka. Więc wyszłam bez niczego. Ale tuszy rimmela było jeszcze sporo, za to podkładów maybelline brak.
Przy okazji popsikałam się jeszcze tymi perfumami pierre cardin które też będą w promocji i c itru i powiem wam że te Pierre pachną jak męski axe a te citru ledwo wyczuwalne jak dla mnie Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2012-06-14 o 15:25 |
|
|
|
#4684 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, w sobotę wybieram się po pędzel do różu Ecotools i chcę sobie kupić pędzel do podkładu też z tej firmy, który według Was jest lepszy, języczkowy czy flat top? Ten drugi ma niestety tylko 2 recenzje na KWC...
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym wziela flat top,sama planuje sobie kupic.mialam kiedys taki jezyczkowy (ale to byl gratis do jakeigos podkladu,wiec jakoscia nie dorownuje do normalnych),ale jakos efekt mi sie nie podobal.
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie: czy w Rossmanie (ewentualnie w Naturze) dostane waniliowe masło do ciała z Joanny?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...uria-body.html
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wkurzają mega promocje (do wyczerpania zapasów), gdzie wystawia sie 5 produktów i kilka minut po otwraciu sklepu towar znika. Bo to jest nabijanie klientów w butelkę
Chce zrobić zakupy, przyjeżdzam w dzień obowiązywania promocji, a nic już z gazetki nie ma. Tylko czas tracę!!Oglądałam kiedyś program "łowcy promocji" i tam jak braknie jakiegos produktu w promocji, to sprzedawca nam zamawia, odbieramy go w innym terminie, ale po obecnie obowiązujacej cenie. To dopiero promocje! I nie ma wtedy dzików tłumów po otwarciu sklepów.
Edytowane przez britnay Czas edycji: 2012-06-14 o 16:36 |
|
|
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez seductivee Czas edycji: 2012-06-14 o 16:26 |
||
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zgarnęłam dwa musy Garniera
Jeden dla współlokatorki jeden sobie Nawet ładnie pachnie i szybko się wchłania![]() Jakiś dzikich pędów nie było. Ale może dlatego, że bylam w innym rosmanie ![]() Jedynie jedna pani, która wzięła słownie jedenaście sztuk kremu Eveline
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
może ludzie kupują tyle rzeczy po tańszych cenach żeby pozniej sprzedac za drożej.....
stąd te tłumy i panika
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4696 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4697 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
I nie wiem czy czekać, ale mam sporo wydatków... Na razie zadowolę się tym do pudru i konturowania![]() Cytat:
Gadała jak nakręcona. Wciska nam perfumy, które właśnie wprowadzają do Rossmanna i my dostaniemy je gratis z tej okazji. Ale to jeszcze nie koniec atrakcji, bo dostaniemy jeszcze zapach męski. I na siłę wciska nam w ręce. A na koniec mówi "to będzie gotówka?"
Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-06-14 o 16:41 |
||
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Zobacz w aktualnej gazetce SP, chyba tam rzuciły mi się w oczy te masła i to w promocji około 6zł.
|
#4699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Historyjka z dzisiaj. Byłam w rossmannie, żeby powąchać ten zapach Halle Berry. Do sklepu jak bomba wpadła kobitka w wieku średnim, przy okazji wpadając na mnie. Rzuciła się na półkę z kremami, wzięła 4 ostatnie, niestety nawet nie spojrzała na cenę. Te które wzięła nie były przecenione. Oczywiście kobitka zrobiła ogromną awanturę kasjerce, że ona kupiła 2 takie kremy w innym rossmannie, że to jest oszustwo itd. Ogólnie darła się na cały sklep i nie dała sobie wytłumaczyć, mimo iż kasjerka pokazywała jej w gazetce, że produkty, które wzięła nie są objęte promocją. Koniec końców nie kupiła tych kremów i wyszła oburzona. I teraz tak się zastanawiam, po co komuś 6 kremów do rąk to po pierwsza a po drugie jak się tak można zachowywać?! Do głowy by mi nie przyszło robić awanturę i po prostu na kogoś wrzeszczeć o to, że się pomyliłam i wzięłam produkt, który w promocji nie jest. |
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy podkład maybelline 040 fawn jest ciemny?
Zawsze kupowałam Maybelline Pure Liquid 005 light beige i szukam czegoś w tym odcieniu. Czy ktoś sie orientuje?
|
|
#4701 |
|
Raczkowanie
|
niebawem konkurencja sie szykuje
http://wyborcza.biz/Firma/1,101618,1..._Przejmie.html |
|
|
|
#4702 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Po
Cytat:
Promocja przysłoniła jej trzeźwe myślenie i dobre wychowanie. Sama kupiłam dwie odżywki do paznokci - w pewnym sensie - kupione w cenie jednej. Ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy kłócić się. A tym bardziej skoro ktoś pokazuje mi gazetkę. Rozumiem, że kupno np. dwóch pędzli w cenie jednego to okazja, ale bez przesady, żeby sie wykłócać, przepychać, wyrywać z rąk... Dlatego wychodzę z założenia, że jeśli nie dorwę pędzli to na pewno nie będę się tak zachowywała, bo to jest dla mnie ubliżające.
|
|
|
|
|
#4703 |
|
Zadomowienie
|
Współczuję pracownicom Rossmanna. Ta gazetka to musi być dla nich udręka
|
|
|
|
#4704 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Języczkowy wg. nadaje się tylko do wyciągania podkładu z próbek bo i tak go potem palcami rozcieram Cytat:
Któraś z Was wie może jak jest w Jaworznie w Rossie? bo jeden jedyny w mieście i boję się że będą tłumy, jak w gliwickim nie było po południu kremów do rąk. |
||
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Moderator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Tak, niestety. Ostantio pani mi dokładnie to samo powwiedziała w rossie. Że dopiero pare dni promocji a mają już dość tej cholernej gazetki. Współczuję. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-14 o 17:27 |
|
|
|
|
#4707 |
|
Zadomowienie
|
A ja na szczęście nic dla siebie w tej gazetce nie widzę
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda nie miała ft z ecotools, ale mam wiele flatów i moim zdaniem świetnie sprawdzają się do nakładania wszelakich podkładów bo przede wszystkim nie tworzą smug, nakładają produkt równomiernie i zapewniają lepsze krycie nawet gdy podkład sam w sobie jest dosyć lekki Z tym, że jak zobaczyłam ten flat z ET to w przekroju wydał mi się bardzo malutki, a jego włosie nie było zbite i gęste (co zapewnia właśnie dobre krycie).Cytat:
Zgadza się, te większe zawsze kosztowały 1,99, natomiast ten malutki słoiczek na próbki 1,39 albo coś koło tego
|
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie udalo dostac podklad
oczywiscie podeszlam do pólki, do kazdego koloru byl tester, biore pelnowartosciowy kosmetyk, patrze a on wyciapany caly :/ byl na szczescie drugi. wzielam jeszcze krem eveline z kozim mlekiem, na probe
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

to mnie najbardziej śmieszy, patrząc na to z boku jesteście częścią tego walczącego o 2 zł tańszy krem tłumu
Niektóre promocje są fajne, ale walki o rzeczy, które w zwykłych promocjach kosztują podobnie...
Chce zrobić zakupy, przyjeżdzam w dzień obowiązywania promocji, a nic już z gazetki nie ma. Tylko czas tracę!!