|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Heyka
wczoraj miałam jakiś słaby dzień tak ciagle myśle o tych piersiach czy robić czy nie , aż sie wczoraj poryczałam jak wróciłam z pracy do domu , bo ciagle jeszcze myśle czy robić czy nie . I tak właśnie na ten temat pisałam do Ciebie . Obawiam sie o zdrowie i że może cos nie wyjść i jakieś poprawki , ze może złe wyjść i pózniej jedna pierś wyżej dróga niżej . Ja mam córeczkę ona jest całym moim światem i boje sie ze cos sie stanie a dla niej muszę być zdrowa i sprawna . I jeszcze ta wymiana po 10 latach i znowu wszystko przechodzić od nowa . I tak właśnie byłam ciekawa czy Ty nie mialaś takich myśli ? Bo nikt tu o czymś takim nie pisze .
|
|
|
|
#14342 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pomaga nie zaszkodzi nawet jesli choroba jednak Cie nie złapie...powodzenia jutro![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#14343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super ze wrocilas ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- klaudek widzisz juz jest lepiek pewnie piknie wygladasz w ciazy |
|
|
|
|
#14344 |
|
Raczkowanie
|
Sif, mysle, ze byloby dobrze gdybys to przeczytala
http://www.estheticon.pl/nowosci/by-...obrac-implanty to Ci powinno wiele wyjasnic
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-14 o 18:42 |
|
|
|
#14345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie ma konieczności wymiany implantów po 10 latach
|
|
#14346 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:rolley es:![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
i dlatego bardzo prosze Was, Dziewczynki, zajrzyjcie na te staniczki powiedzcie co one moga byc warte? Nadaja sie na nasze cycochy czy raczej nie?Wklejam powtornie linki: http://www.kobieca.eu/biustonosz-ani...-twin-art.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5039.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5046.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5043.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-cia...nita-5168.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-anita-5465-flora.html ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
1. wrocilas, ![]() 2. zdecydowalas sie jednak zrobic cycunie, ![]() 3. termin masz taki niedaleki, ze nie zdazysz sie nawet dobrze przestraszyc jak juz bedzie po wszystkim i bedziesz nam tu swiecic nowymi piersiatkami!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-14 o 18:41 |
|||||
|
|
|
#14347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14348 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dlatego ostatnio pytałam co znaczy ze implanty maja dożywotnia gwarancje , ale nikt nie odpowiedział . Prawie wszędzie piszą ze trzeba wymieniać implanty po 10-15 latach . Wszystkie dziewczyny na tym forum maja piękne piersi i są zadowolone ale są przypadki ze same problemy z tego . Ja ogólnie zawsze jestem pozytywnie nastawiona i nie mam problemu z podjęciem decyzji ale w ty temacie jest cieżko .
|
|
|
|
#14349 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj dodatkowy problem, ze mam piersiki dokladnie posrodku D i E i bardzo trudno dobrac mi taki staniczek zeby pasowal. Nie miala baba klopotu to zrobila sobie cycki! ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Pomimo roznych watpliwosci, ktorych przed i zaraz po operacji mialam tysiace, i tak jak porownuje do innych Dziewczynek na forum to chyba wiecej jak przecietna , to teraz, po 7 tygodniach, juz w ogole o tym nie mysle. Moje podejscie zmienilo sie calkowicie. Wiem, co moze mnie spotkac ale narazie ciesze sie tym co mam i zycze sobie aby to trwalo jak najdluzej
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-14 o 18:46 |
||
|
|
|
#14350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#14351 | |||
|
Zadomowienie
|
nie ma, to jest zwykła stronka internetowa z takimi bardzo ogólnymi informacjami, ja oczywiście jak zrzucałam to chodziłam normalnie i systematycznie na wizyty i to było płatne, na szczęście zamknęłam się w 3 wizytach
![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#14352 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Slodycze sa dla mnie jak narkotyk
|
|
#14353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Andziku otwieram te Twoje linki i wysakuje mi że nie ma takiego produktu w sklepie, dopiero ostatni się otworzył
to staniki Anity , kiedyś Mya mi je polecała bezpośrednio po operacji ponoć bardzo fajne i jak najbardziej dla nas ale ceny mają wysokie, w sklepach nie znalazłam a na internetowy zakup się nie zdecydowałam.---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
co do podjęcia decyzji pewnie potrzebujesz wiecej czasu, nie poganiaj się bo nie warto, musisz być pewna, że tego chcesz no i wiedzieć dokładnie czego oczekujesz. dobrze jest poświęcić kilka miesięcy na przygotowanie się do operacji, choć niektóre kładą się z marszu nie wgłębiając się w temat
|
|
|
#14354 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba klikac je z 477 strony naszego watku...Masz racje, staniczki bardzo drogie ale wydaja sie takie fajne i kusza... Ja chyba sprobuje zamowic. Jak bedzie cos nie tak, to odesle i juz ![]() Hahaha, co ja znalazlam! Wyszukiwarke sklapow stacjonarnych Anity!!! Jest tutaj: http://www.anita.com/pl-pl/Szukanie_sklepu
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-14 o 21:32 |
|
|
|
|
#14356 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Napewno będziesz zadowolona![]() A dobra rada dla Ciebie i kasikkk87 zaopatrzcie się odrazu we dwie sztuki tych topów z gatty, ja nadal muszę w nich spać. A czarny wykorzystuję jako górę od stroju na basen. Wrzuciłam nowe zdjęcia . Ale muszę Wam powiedzieć, że jak patrzę w lustro to jestem zadowolona , a na zdjęciach widać, że potrzebują jeszcze czasu.
22.02.2012 mentor 485 c.c. CPG 333 dr ES Edytowane przez Wiola33 Czas edycji: 2012-06-14 o 21:02 |
|
|
|
|
#14357 |
|
Raczkowanie
|
ja tez znam niejedna osobe osobiscie ktora na dukanie schudla i efekt utrzymany nawet Grazia pisala ze dukan utrzymany efekt itd,jesli chodzi o diete 1000kalorii to wiadomo ze niewiemy co ma ile kalorii wiesz kochana i logiczne jest to ze dzielac 1000kcal na dzien nie mozemy opierdzielic kawalka tortu ktory ma 700 zalezy z czego.I i jak mowa o odchudzaniu to tez a przedewszystkim o poswieceniu, a zmieniajac sposob odzywiania to po to by byl lepszy i nie wracac do starych nawykow to tez tak rozumie bo chce schudnac a niemoge sie do czekac kiedy zaczne sie na nowo obzerac to po co zaczynac jakakolwiek diete
|
#14358 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Więc pewnie przy ciąży są jeszcze większe ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#14359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze nigdy takiej potrzeby nie bedzie. A jesli juz, to oby do tego czasu wymyslili jakis sposob na rekonstrukcje. Zreszta chyba juz sa...
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-15 o 17:22 |
|
|
|
|
#14361 |
|
Zadomowienie
|
hejka cycolinki kochane i jeszcze nie cycolinki!!
ANDZIKUS noo właśnie mam nadzieję że ta ASYMETRIA nie będzie aż tak duża,bo to jedyna rzecz która mnie teraz denerwuje,moja koleżanka prze bluzke widziała że mam lewego większego fakt że ten większy,prawy jest opuchnięty z boku i jakby od dołu..więc jeszcze trochę...nie będę panikować ale jak sobie wyobraziłam że jeszcze bardziej będzie to widać to się przejełam..jak zdjecie zrobiłam to dopiero było widać no nic..PEWNIE DOŚWIADCZONE CYCOLINKI POWIEDZĄ BYM CZEKAŁA I ŻE JESZCZ WCZEŚNIE..mam nadzieję.cioo???![]() MAYU GDZIE JESTEŚ??????????myślałam wczoraj o Tobie wlasnie...wszystko ok??pewnie zapracowana ...ale tak długo Cię tu nie było ![]() GRAZIU noo mówiłaś że będzie dobrze ale ogólnie jest super!LITTALEYA słonko identyczne myśli miałam ja mam syncia 9lat i córcię 3,nie ma na świecie niczego ważniejszego od nich...najbardziej to zależało mi żebym się obudziła z narkozy...czułam się trochę egoistką momentami..ale rok nad tym myśląc dojrzałam do tego że nia ma innej drogi do ładnych piersi...tylko tak....zagłębiając się w temat i analizując za i przeciw..podjęłam tą dezycję oddając się w dobre ręce..czułam że nic mi nie będzie,przecież przed operacją przebadasz się z każdej strony..ja nawet spirometrię,przy okazji wizyty u alergologa robiłam(pojemność płuc )tego nie trzeba,ale jak kiedyś miałam operację jakników w szpitalu to mi robili,też ekg,usg.krewka..wiec jak wsio jest ok to nie ma co się bać!!a komplikacje .....hmmm..pewnie że się zdarzają,lecz rzadko a na tym etapie będec wiem że w razie czego i ich można się pozbyć!!!nie nakręcam się!!!i powiem co jest typowe..ale ja w to głęboko wierzę!!!SZCZĘŚLIWA MAMA TO SZCZĘŚLIWE DZIECKO!!!i nikt mi nie powie że jest inaczej!!dodam że ja panikara to zrobiłam to każda to zrobi!!! ![]() życzę udanej decyji,a ponoć i 3 lata kobiety dojrzewają do tej myśli..dr mi tak powiedział..także powoli do przodu..jesteśmy z TOBĄ!! HORO całuję WAS dziewczynki!!!jeszcze ponad 2 miesiące..zleci;-)...ja już mówiłam syna rodziłam 02 września więc identycznie chodziłam w ciąży!!!!!a ty jeszcze pracujesz...oszczędzaj się a dasz radę !!!jestem z Tobą!!!kurcze 4 dzieci...będziesz miała co robić..a przypomnij ile twoje dzieciaczki mają lat;-) a ja zdjątka porobię dziś lub jutro i wrzucę...możliwe że już widzę zmiany??zaokrągliły się myślę trochę!!! ależ posta naskrobałam!!!JOASI powiedz mi czy ja na tym etapie mogłabym nosić ten triaction??pisalam wam że dr kazał mi wybrać stanik zbliżający piersi z troszkę mniejszą miską..oglądałam wczoraj w triumphie ale będę mierzyć w przyszłym tyg...a nie wiem jak z tym triaction ewentualnie ![]() Taaa ANDZIKUS nie miała kobita problemu to cycki sobie zrobiła!!!dobreeeeeee:hah aha:
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-15 o 09:51 |
|
|
|
#14362 |
|
Raczkowanie
|
Dziendoberek dziewczynki
Dziewczyny jesteście kochane , bardzo dziękuje wszystkim za pomoc w zrozumieniu KLAUDUŚ jesteś aniołem Uwielbiam czytac Twoje posty , zawsze takie długie , pocieszajace ,wspierające i bardzo pomocne Wszystkie Was całuje |
|
|
|
#14363 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
ale miałam dzisiaj wtopę w pracy , ogólnie pracuję z samymi facetami, po operacji bałam się wracać, że zaraz coś zauważą ale nie zauważyli, no aż do dzisiaj.....wchodzi taki jeden i od samego wejścia Beatko ale Ci cycuszki urosły, a ja burak i myślałam że się pod ziemię zapadnę no to nie wiele myśląc odpaliłam a bo to dlatego, że dzidziusia będę miała (myśląc oczywiście o mojej adopcji) a on na to :.. no tak kobietom w ciąży rosną piersi.... a ja mu powiedziałam ale ja w ciąży wcale nie jestem dzidziunie adoptuję i tak po prostu to na mnie wpływai tym razem on zonka załapał ale powiem wam, że nie myślałam, że ktoś mi tak wprost powie jak coś zauważy.... no i się zdziwiłam
|
#14364 |
|
Rozeznanie
|
Jejku ja też miałam z 2 dni temu sytuację, że się przeciągałam i kolega do mnie , że mi piersi urosły i czy zoperowałam?? na co ja czerwona jak burak , że chyba oszalał że mi na cycki się gapi :P a ten bez pruderyjnie: Bo ja jestem wyczulony na kobiece piękno!
hahahahaa i teraz jak przechodzi to sie robie czeeerowna!
|
#14365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14366 |
|
Rozeznanie
|
Dziwne bo operacje miałam ponad 2 miesiace temu wiec niezły bystrzak hahaha :P
|
#14367 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14368 |
|
Raczkowanie
|
niektórym wiele nie trzeba ![]() a tutaj mój nowy zakup bo coraz cieplej się robi i niebawem chyba na plaże się wybiorę, ja postawiłam w tym sezonie na biały kolor http://allegro.pl/show_item.php?item=2388035998 mam nadzieje tylko, że nie będzie za duży bo zawsze kupowałam s lub xs a ten jest uniwersalny ale wierze, że będzie dobry bo bardzo mi się podoba, najwyżej jakoś go przerobię
|
#14369 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudek na razie nie przejmuj się żadną niesymterycznością bo przecież Ty świeżynka opuchnięta jesteś. ale Ci powiem po sobie że jak jest różnica w wyjściówce w kształcie piersi to ona potem zostaje tylko na tych nędznych naturalkach to się nią nie przejmujemy a jak już zrobimy cycki to chcemy mieć perfekto lustrzane odbicie. nie dajmy się zwariować
jedno oko czy ucho jest inne od drugiego a cycki chcemy bliźniacze nagle![]() ja triactiona nosiłam od zdjęcia szwów bo mi dr kazał mocnego sportowca nosić to i Ty też mozesz, on jest taki że jak w nim ułożysz piersi tak cały dzień się trzymać będą a mamabell też jest ok, skwierczowe go od początku noszą, jak dekolt potrzebujesz to jest jak znalazł
|
|
#14370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

wczoraj miałam jakiś słaby dzień tak ciagle myśle o tych piersiach czy robić czy nie , aż sie wczoraj poryczałam jak wróciłam z pracy do domu
, bo ciagle jeszcze myśle czy robić czy nie . I tak właśnie na ten temat pisałam do Ciebie . Obawiam sie o zdrowie i że może cos nie wyjść i jakieś poprawki , ze może złe wyjść i pózniej jedna pierś wyżej dróga niżej 

Niepytajozdanie 19.06 - 6
ale pod wieczór mnie pewnie dopadnie 

On też rozrzedza krew, więc na pewno nie można. Pewnie tak samo jak kwasów omega-3, miłorzębu czy innych preparatów bez recepty, rozrzedzających krew...
:rolley es:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czy możliwe żeby było gorzej widac niż wcześniej,przed operacjąj tą różnicę????????jak było u was???wiadomo że moja asymetra nie wymagała włożenia rożnego rozmiaru wkładek ale różnica mała była w wielkości!!!!

no nic..PEWNIE DOŚWIADCZONE CYCOLINKI POWIEDZĄ BYM CZEKAŁA I ŻE JESZCZ WCZEŚNIE..mam nadzieję.cioo???