|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy
az weszłam zobaczyc co sierpniówy pisały... boszeeeee.... nie zniese
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy
Dziś w tym cyrku spotkałam znajomą ze swoją córeczką,też jest w ciąży(termin na grudzień) i powiedziała mi,że jak na ten miesiąc mam nieduży brzuszek,bo ona na 14tc ma już widoczny,choć moim zdaniem bardziej spożywczy po poprzedniej ciąży
![]() I powiem Wam,że miło mi się zrobiło,bo tak to każdy mówi,że mam duży a mi się tak nie wydaje.Duży to będzie w 9miesiącu! ![]() Nie wiem,czy dobrze pamiętam maggie to Ty dostałaś w spadku te zażółcone ciuchy? Oddaj je od razu,żeby nie było,że Ty tak poniszczyłaś.Masz rację,w lumpkach lepsze kupisz ![]()
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-14 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super że wszystko oki ![]() No mąż wzorowy ![]() pamiętam tego gofra bo te wakacje były pamiętliwe całe ![]() ![]() ![]() Ja też tak mam że poprzeinaczam słowa makabrycznie. Albo słysze inaczej niż powinnam ![]() Tak jak już kiedyś pisałam że dzieciak sie darł "mamo, chce nalewke" - a potem zrozumiałam że "chce na ręce" ![]() nieeeee, no błagam ![]() To ja sie tu nudzeeeee, trza było esemesa wystukać to bym zeszła ![]() A na jakim osiedlu?? ![]() Cytat:
![]() Damian będzie - nie Dominik ![]() A ja tam wiem że to na pewno synek a nie córka. Od początku to wiem ![]() A może sie zdziwie??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie chce się nawet denerwować ich komentarzami, zawsze muszą się przyczepić i komentować - NAS szczególnie.
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Wrzucam Wam zdjęcia z aukcji ponieważ rzeczy są u rodziców więc dzisiaj już nie jestem w stanie zrobić foto. Poza tym np. ręczniczki są ładnie poskładane i przewiązane kokardkami więc nie będę ich na razie rozkładała.
M_moni w sobotę jadę po ciuszki, będę chciała Wam zrobić zdjęcia tego co przywiozłam więc przy okazji zrobię zdjęcia kocyka, ale mama jest nim zachwycona. Tak jak wspominałam, ja go oglądałam w sklepie, ale był zleżały, jakiś taki bury i szorstki. Natomiast ten mój nowy jest mięciutki i bardzo ładny. Ręczniczki też są milutkie, ale według mojego małża nie :P Coś mi się zdaje, że z nas dwojga to on będzie bardziej przeżywał i dmuchał i chuchał ![]() Wrzuciłam Wam też jeszcze raz przykład kołyski. Mama wyprała wszystkie materiałowe elementy, łącznie z budką i dopiero teraz widać urok tego. Co prawda nie składaliśmy jej na razie bo szkoda żeby się kurzyła, poza tym już przed samym przywiezieniem jej do nas upierzemy jeszcze raz to pokrycie w proszku dla dzieci. No i moje bodziaki z Tesco, ale z ciuszków nic więcej nie mam. Po sobocie się to zmieni ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iwcia na wojska polskiego ... dziewczyny nie ma co się denerwować komentarzami .. po co to nam ? zresztą nie rozumiem takich komentarzy ... dość niefajnie z ich strony komentować w ten sposób .. my mamy swój wątek one swój po co robić jakieś niesnaski między sobą? dziwne to ... koniec tematu mamusie ![]() mocze nóżki i za chwilę idę lulu
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny planujące zakup tako captivy - orientujecie się jakie modele fotelików do niej pasują? i w ogóle jaki to model tego fotelika tako, który może być w komplecie? kiedys o nim czytałam, że całkiem w porządku, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie i co... i coraz intensywniej zastanawiamy się nad innym fotelikiem - maxi cosi albo roemer tylko nie wiem, jakie modele będą w porządku. jakiś Maxi cosi (tylko jaki?) z adapterem na pewno do stelaża tako da się zamontować. A jak z innymi?
#129 | |
Zakorzenienie
|
na szpitalnej to jak 1 czy 2 ? ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co?? to jest smiech na sali ... one uwazają ze to my wchodzimy do nich i sie z nich nabijamy i komentujemy ich wypowiedzi i nazywamy je durnymi babami. Ze nie wiedzą po co my tamj wchodzimy i czytamy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hancia nie komentuj bo po co Ci to? dostaniesz ostrzeżenie a ktoś inny zaczepia ... przemilcz .. w końcu żeśmy kobity w ciąży ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 4 lata temu też na wp1 mieszkałam ale nie na szpitalnej ![]() Kurrrrrrr zaś bydło mi pod blokiem siedzi i wyje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro muszę się uczyć ... no zmusić się muszę do tego ![]()
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716525]dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki
![]() ![]() ![]()
#136 |
Zakorzenienie
|
No, poszły te wyjce, ale już chciałam na straż miejską dzwonić.
Jedno ścierwo wyszło z więzienia i paczka zeszła sie na nowo ![]() Chyba trza będzie iśc spac bo mam dość ![]() Kolorowych snów dziołszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja w nowej części
![]() przepraszam,że tak pozno,ale bylismy klasc wykladzinki a jak wrocilam do domciu to sie wzielam za pakowanie i juz sporo mam spakowane ![]() wiec w sobote przeprowadzka ![]() teraz bedziee mnie mniej troszke bo czasu malo. Jutro mamcia ma imieniny to popoludnie spedzimy u niej ![]() gratuluje duzych dzieciaczkow i udanych wizyt ![]() co do tytulu to mi sie bardzo podoba i mialam glosowac na 5 ale nie dazylam ![]() ![]() Wwidze,że tamte mamy znowu maaja jakies problemy ze soba wtedy gdymy zakladamy kolejna czesc. A niech sobie gdakają ![]() ![]() ![]() Ja sie zegnam bo ide spac ![]() padnieta jestem jakas. |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716525]dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki
![]() Co to skarbeńku z Tobą??? ![]()
#140 | |||
Wtajemniczenie
|
moja mamuska tez zbiera, ja lubie piergogii
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716525]dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki ![]() ![]() matko i ja sie melduje, jak wy lecicie, a poszlam sie tylko troche pouczyc ![]() co do lipcówek i sierpniowek to tylko tyle moge rzec ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh
![]() ![]() ![]() ![]() uciekam w poduchy ... do juterka ![]() ![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Melduje się i ja
![]() Całe popołudnie byłam na pożegnaniu jednej pielęgniarki od nas, bo idzie na emeryture i organizowała impreze. Teraz oglądam meczyk i pakuje się, bo jutro jade na weekend do Ciechocinka. A co, jak TŻ może to ja też ![]() ![]()
#143 |
Rozeznanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh
![]() Nie denerwuj się, Euro się skończy już nie długo. Mój piłki nigdy nie oglądał, a teraz nagle tylko mecze i komentarze. Cesarką się nie martw, bo nie ty jedna, nie ostatnia. Pewnie połowa z Nas tu się nie spodziewa, a cc będzie miała. Lepiej mieć cesarkę wcześniej zaplanowaną, nastawić się na nią niż z zaskoczenia. Niektóre męczą się ze skurczami, mordują się na porodówce i spada tętno maluszka i wtedy cc z zaskoczenia. Dziewczyny naprawde dobrze sobie radzą po cesarce ![]() ![]()
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Damian to chyba Damianek zdrobniale ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh ![]() ![]() a niektóre kobietki pragną mieć cc
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-06-14 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
ja już sama nie wiem... rezygnując z fotelika tako (który certyfikat ma ale niestety crash testów już niestety nie) na rzecz maxi cosi różnica w cenie to ponad 500 zł. bezpieczeństwo dziecka najważniejsze, ale kurcze trochę nie na naszą kieszeń te foteliki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
A i jutro już 7 miesiąc, czyli III trymestr
![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Niesamowite jak ten czas leci
![]()
#148 |
Wtajemniczenie
|
nie zabłysnęłam na wątku lipcówek .. idę pociąc sie szarym mydłem ale najpioerw zjem parówkę
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- o kurde balans ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny za wsparcie.jestescie kochane ![]() kurcze ale od jakiegoś miesiąca mi czas zapierdziela niesamowicie Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-14 o 21:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#150 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-14 o 21:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.