|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
oj nie... ja toleruje tylko brodke i wasy, i to tez ladnie przystrzyzone
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
... u nas to zazwyczaj ja zaczynam ![]() Zabcia, super, ze juz do domku idziecie. Emilia, to trzymam kciuki, zeby malenka jeszcze chwilke poczekala
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
sporo dzieci się rodzi na przełomie 38 także kto wie no Ty jesteś po mnie![]() A w sobotę pewnie złożymy łóżeczko ![]() Czekam niecierpliwie na mężulka bo za 2 godziny pewnie już będzie |
|
|
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze szkoda ze nie wiedzialam o tym kwietniowym Shape ciekawe czy ten czerwcowy bedzie "latwy" ![]() Cytat:
![]() Dzien dobry doslownie rzucilam okiem ale grzecznie sie melduje
|
||
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
hehe
Koteczku ja coś tak czuję ,ze to pójdzie teraz raz dwa ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() po drugie 2 w 1 czyli głęboki i spacerówka bez nosidełka bo mam taki żeby z pierwszego piętra go znosić czyli niezbyt ciężki no ja raczej nie zostawię go na dole także musi być lekki ![]() koła pompowane -to wiem ![]() dziękuje Ci za konkrety
|
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
Tatuś przyniósł truskawki z działeczki
![]() I robi się następnaaaa
|
|
|
|
#3186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak ty urodzisz to ja juz bede czekala z niecierpliwoscia na porod ![]() A no wlasnie, wy jeszcze wozka nie macie... Ja to bym juz panikowala, ze tak pozno wozek, ale taki mam charakter, wole wszystko wczesniej miec juz naszykowane Teraz jeszcze chce przemalowac jedna sciane w sypialni, moze w sobote to Maz zrobi i lozeczko chyba gdziek kolo 37 tyg. bedziemy skladac
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, no wózka nie mam ale spoko , przecież nie będę od razu po dwóch dniach latać po dworze z małą ![]() wiesz ja już wszystko mam tylko ten wózek także luz niby miesiąc został także spokojnie zdążę, jestem na etapie szukania i czytania opinii
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze tydzień i mała niech startuje
|
|
|
|
|
#3189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Co do Twojego samopoczucia, to moze pomoze Ci wizyta u fryzjera? albo spa zrobione przez TZa ja tez oprocz plywania to nie lubie sporotow, ale od silowni tak jak pisala Agnusek, naprawde mozna sie uzaleznic ![]() Cytat:
Moja kuzynka teraz jest na poczatku ciazy i od razu musiala isc na L4 (problemy zdrowotne), a szefowa wrecz sie ucieszyla, bo wczesniej zapowiedziala, ze kogos bedzie musiala zwolnic. Wiec teraz kuzynka jest na zwolnieniu to z nikim nie musza sie zegnac zazdroszcze.Nikita - kurcze, rzeczywiscie Ci sie porobilo z tymi cyklami... mnie tez przez zmiane klimatu - mialam 2x w maju i zas mnie bola piersi jak na @, ale to pewnie dlatego, ze dwa razy zmienialam strefe czasowa i dzis tez bede zmieniac... biedna moja resztka tarczycy ![]() Nikita co do tych kibicow portugali... ja piernicze Cytat:
Wiem, ze to niezgodne z prawem... Na innej rozmowie wprost dostalam pytanie czy planuje dzieci. No masakra, nie wiem czy to ja mam takiego pecha czy co... a moze ze wzgledu na w/w przyczyny wygladam na boginie plodnosci Zabcia - jakie piekne chwile, opieka nad Dominikiem, maz tez stanal na wysokosci zadania... super Emigra - piekna coreczka, wyglada jak laleczka!!! ![]() Butter - co do sytuacji w pracy to jesli masz umowe na czas nieokreslony tutaj, to ja bym sie nawet nie zastanawiala nad ciaza. Po co masz sie tam meczyc? Zajmiesz sie dzidziusiem i nawet jakbys miala tam wrocic na jakis czas, to z nowymi silami i skoncentrowana na dziecku. A co do flirtu to co tam delikatny flircik przy tym, ze koles przed Toba kleczal na kolanach?! a historia z TZem to rzeczywiscie wzruszajace, wiedzial chlop doklanie co chce i kogo chce zdobyc super!Dziewczyny, ostatnie 2 strony nadrobilam szybciutko, bo Maly sie obudzil i czuje (dobre slowo), ze musze mu przebrac pampersa buziaki
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia0987, to piękne co mi napisałaś
o tym sporcie, i zadowoleniu TŻ, ach... chyba jak przyjdzie czas kiedy będę mogła za siebie się zabrać to będę do tego całkiem inaczej podchodzić. Dziękuję Ci Żabcia, trzymam kciuki aby mały zaczął pić ładnie. ![]() Butter, mówię to TŻ, ale on mnie po chala i powie że marudzę Emigra, Twoja córka podbije świat ![]() Nikita, za tą Fridę masz nobla !!! Gucia6, jasne one się ze skoszonej trawy ucieszą, wydziubią trochę no i uwielbiają ją przegrzebywać, zwróć uwagę jak ładnie to robią nóżkami a co do zakazanych traw to nic mi nie wiadomo, my kosimy całą działkę i jeszcze nic im nie było, ale dopytam babci jutro.i widzę że zaczynasz je kochać jak swoje ![]() doopa nie szklanka !! super- do zapamiętania Kasia, jak to wszystko , już wszystko macie dla Oliverka? Butter, Agnusek, Nikita... napaleńce !! Kisiel w majtach i kwiatki w głowie. Onyks, gratuluje ciążowych dolegliwości e_vel, wiedziałam, że będzie dobrze ale dalej się oszczędzaj! to rozkaz!Emilia, zaczynam się emocjonować tak ta Twoja córusia chce Cię poznać no ale jasne jak termin za 4 tygodnie, to za dwa spokojnie może się już pojawić. maleństwo, zostały Ci truskawki? czy nie mam po co biec? Amani, TŻtowi już trułam że spa musi być ale powiedział że chętnie zrobi jak będzie robił nie na nocki bo wieczorem nie ma na to czasu. a z tym zbieraniem się, może masz rację... też tego nie lubię. Byle się zebrać potem z górki. zsynchronizować wagi? ale że co? przecież ja długo do twojej nie dojdę a Ty jeszcze intensywnie chudniesz.
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Ale was wywiało dzisiaj...
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
a ja byłam u cioci, znów worek ciuszków przywiozłam (spokojnie mogę mieć trojaczki
![]() trochę się z chrześniaczką pobawiłam, ona jest tak grzeczna że aż miło ![]() a teraz czekam aż mi TŻ płatki zrobi, bo dałam mu się wykorzystać i w zamian robi mi kolacje
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Zostały
A żeby was dobić to nam potem mama zrobiła naleśniki z kawałkami truskawek i bitą śmietną!!!
|
|
|
|
#3194 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34709494]Ale wiesz co, niektóre kobiety faktycznie głupieją w ciąży
I nie ma szans, żeby pogadać z nimi o czymkolwiek innym, jedyny temat to dziecko, kupki, zupki... ![]() [/QUOTE] Wiesz, można to nazwać głupieniem, a może to nazwać kompletną zmianą priorytetów. Nie mówię, że mówienie tylko o kupach, zupach i pieluchach jest super, ale nie dziwię się kobietom w ciąży, czy młodym matkom, że ich świat kręci się na początku wokół tego - dla mnie to zrozumiałe. Ja nie krytykuję kobiet, które mówią, że nie chcą mieć dzieci, nie mam ambicji ich nawracać, ale nie podoba mi się też krytykowanie ogólnie kobiet w ciąży lub młodych matek (lub kobiet, które w ciążę planują zajść), tylko dlatego, że mają inne rzeczy w głowie. Wiadomo, że w pewnym momencie trzeba już mieć inne rzeczy, ale ona akurat mówiła to w kontekście faktu, że jej koleżanka nie chciała zostawić swojego 5-cio miesięcznego dziecka dziadkom, żeby przyjść do niej na imprezę, wariatka, że nie chce poimprezować i zostawić dzieciaka... No jedni chcą, a inni nie. Ale nie uważam, że należy uznać, ze taka osoba jest po.pier.dol...... Cytat:
![]() Delikatny flircik jest chyba lepszy niż lekko wcięty klęczący koleś ![]() TŻ faktycznie był uparty w dążeniu do celu - nie wiem czy mu się to opłaciło Emilko, cieszę się, że wszystko w porządku Dbaj o siebie i nie przemęczaj się, żeby mała jeszcze chwilkę posiedziała u Ciebie
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-06-14 o 20:36 |
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie co, tu sa takie akcje, ze np. w tv wyswietlaja podczas reklam, ze jesli brales dane leki i miales wymienione skutki uboczne, to mozesz starac sie o odszkodowanie. I m.in. chodzi o leki: NuvaRing, Yaz, Yasmin, Yasminelle itd. Ciekawe ile bym dostala odszkodowania za migreny podczas Yaz
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, zgadzam się z Twoją opinią.
Maleństwo, udało Ci się dobić.
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze zrobić zdjęcie, ale stwierdziłam, że nie będę taka podła
|
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Wpierdziele zaraz miske płatków to mi nawet zdjęcie nie będzie straszne
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, Butter
![]() Zabcia no to super. evel dobrze, że już lepiej, ale oszczędzaj się teraz. Maleństwo no to super ![]() Emilko ale super, to już tuż tuż ![]() Ja już w domku. Mała wykąpana i zasnęla Zaraz zbieram się za pakowanie rzeczy dla niej i dla mnie bo jutro nasza przeprowadzka
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
co taka cisza....?
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Madzia, jaka przeprowadzka bo chyba coś przeleciałam. ??
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
Strong
jak mogłaś zapomnieć Mąz mi jedzie na 1,5 tygodnia na studia i przeprowadzamy się z Majką do moich rodziców
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, a o to !!!!!!
![]() no przecież wiem że jedzie wybacz
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia a kiedy bedziesz miala wyniki z tamtego egzaminu??bo wiesz ja ciagle trzymam kciuki i troche mi zaczyna byc niewygodnie
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, Kotek nie umie spacji wcisnąć bo ma kciuki zajęte
z tego co pamiętam w połowie lipca tak?
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam spać
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
ja również mykam do łoża
wyśpijta się
|
#3207 | |
|
Wtajemniczenie
|
No tak
Zostalo mi do zamowienia z listy tylko : -szczoteczka z grzebyczkiem -nozyczki do paznokci -recznik z kapturkiem -termometr do wody to wszystko mam juz tez wybrane i musze tylko zamowic przez internet ![]() tak to wszystko juz mamy i jeszcze dla siebie do szpitala musze kupic koszule,podpaski i stanik do karmieniaCytat:
jak juz Oliverek bedzie troche wiekszy to wyciagne te wieksze ciuszki, a te calkiem male pochowam, bo jak juz pisalam, mamy malo miejsca
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mnie nikt nie zauważył
buuuno nic i tak zmykam się uczyć, bo weekend niezaciekawy... chyba nie pozaliczam, bo nie miałam czasu się uczyć ;( ;( bo w pracy był młyn! idę zaczynać naukę z jednego z przedmiotu ehh |
|
|
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak wyniki mam ok 25 lipca.
Kotku, strong ![]() Ana trzymam kciuki, to zdasz
|
|
|
|
#3210 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale swoją drogą Ty chyba też jesteś dobra w te klocki skoro w 3 dni udało Ci się rozkochać na nowo![]() U nas tez było dziwnie bo chodziliśmy razem do klasy przez 3 lata w liceum. No ale ja w tym czasie chodziłam z takim chłopakiem, który był straaaasznie zazdrosny. I tak też kłócilismy się zrywaliśmy i potem schodziliśmy się z powrotem. Na jednej imprezie zatańczyłam z innym facetem i on sie tak wkurzył na mnie, że powiedział, że jak nie skoncze z nim tańczyć to on wychodzi z imprezy. A ja na to, że jak wyjdzie to jest koniec bo ja już mam tego serdecznie dość . No... i wyszedł. Co prawda za kilka minut wrócił do mnie ale ja już nie chciałam z nim rozmawiać. Także ja sie bawiłam przez reszte imprezy z ludźmi z mojej klasy miedzy innymi z przyszłym mężem Na drugi dzień dostałam od niego smsa jak mi się na imprezie podobało itd. I tak sie jakoś potoczyło Cytat:
![]() Ah i dzięki za odpowiedź - mam nadzieję, że się nie gniewasz za moje wścibstwo? A co kobita na rehabilitacji Ci powiedziała? Jak długo musi ona trwać? Może to byc rzeczywiscie przyczyna tych przyspieszonych cykli? YEAH! Gratuluję Cytat:
wkrótce i Twoja córeczka apotem od razu Oliver ![]() A jak sie czujesz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jeszcze lubię ćwiczenia Janette Jenkins i Jillian Michaels. cdn...
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

. Z tym, ze ja i tak mniej inicjuje niz TZ, nie wiem skad w nim takie poklady energii sexualnej bo on jest jak nastolatek - not stop by sie mizial. 

mnie tez przez zmiane klimatu - mialam 2x w maju i zas mnie bola piersi jak na @, ale to pewnie dlatego, ze dwa razy zmienialam strefe czasowa i dzis tez bede zmieniac... biedna moja resztka tarczycy
o tym sporcie, i zadowoleniu TŻ, ach... chyba jak przyjdzie czas kiedy będę mogła za siebie się zabrać to będę do tego całkiem inaczej podchodzić. Dziękuję Ci
, już wszystko macie dla Oliverka?
ale dalej się oszczędzaj! to rozkaz!
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

jak mogłaś zapomnieć