|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Z goracymi pozdrowieniami dla Ciotek
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Tomalinko my też z mężem chodziliśmy razem do klasy w liceum.
Nasz historia jest dośc pogmatwana, generalnie to film by można było o tym nakręcić Z tym, że po roku się całowaliśmy na sylwetrze (na którym byłam z kimś innym - jego najlepszym przyjaciem ). Potem przez prawie rok był afera. Bo ten kolega też z nami do klasy chodził. A teraz.... dalej jest naszym dobrym kolegą ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Zabcia ale maluszek |
|
|
|
#3213 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :sli na: ale mi smaka zrobilaś!Butter co do pracy i planów to ja się zgadzam z dziewczynami. Lepiej chyba poszukać nowej jak już będziesz chciała wrócić do pracy po macierzyńskim. Bo w innym przypadku może się okazać, że macierzyństwo będziesz musiała odłożyć na długo. Nie wiesz ile potrwa szukanie nowej pracy, potem pewnie będziesz chciała poczekać aż dostaniesz umowę na czas nieokreślony... Musicie sobie z Tż wszystkie mozliwosci przeanalizować. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Emigra ale Twoja Julia jest juz duza! I jaka słodziutka Zabciu kochanego masz syna te zdjęcie jak go całujesz w czółkoTylko czemu Twój mąż taki zły?? Cytat:
Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-06-14 o 22:42 |
||||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, Tomalinko mam takie ciche nadzieje, że pójdzie gładko...
ale boję się strasznie...Tomalinko jakie poprzednie? nie było poprzednich ![]() ![]() usta po tatusiu! zdecydowanie! żabciu jak poród w ogóle?
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-14 o 22:53 |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Dominis ma minke jak tatus!!!
sliczny chlopczyk ![]()
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze myslisz ze juz jest dostepna?? matko pewnie sie spoznie i zostane z niczym Zabciu Dominis jest cudny!!!!!!! taki malutki Madzia kurcze tyle jeszcze trzymania ![]() wiecie co chyba dzis nie zasne.......dostalismy smutna wiadomosc ze ciocia moja zmarla dzis miala 51 lat....stracila w domu przytomnosc to bylo rano kolo 6 a o 17 zmarla nie odzyskawszy przytomnosci podobno miala tetniaka i on pekl...... tak mi smutno bo to byla nasza bliska rodzina.....mojej mamy kuzynka....
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wykapana, wszyscy u mnie juz w lozkach a aj przyszlam do was
![]() ![]() Zaaabcia Dominis sliczniutki i taki slodki A pokaze wam jak mnie wywalilo ostatnimi dniami |
|
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z ta trawa to u nas tak troche dziwnie, bo to nie jest taka trawka wysiewowa, tylko mieszanina zielska z przewaga trawy ...to moze podpytaj babcie, czy mozna im dawac np mniszek lekarski (mlecz ), gwiazdnice, stokrotki, rabarbar (ten akurat w trawie nie rosnie ), pokrzywe?ale broda bez wasow tak jakos niezbyt mi podchodzi ![]() sliczna z was rodzinka ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
pieknie... mnie tez tak mocno wyskoczyl brzusio w 17 tc ![]()
|
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
Kotek bardzo mi przykro..
Today ale słodki brzusio! No, no ładnie już widać
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki ![]() Today!!!! ale masz piekny brzusio |
|
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tomalinka twierdze ze Zaabcia maz juz ma taka mine (moj TZ n zdjeciach tez wyglada wciaz niezadowolony) Zaaabcia zakochalam sie w Twoim maluszku ![]() Gucia jak dziewczynki Twoje? Mialam pytac starsza nie jest zazdrosna o mlodsza bo zastanawiam sie jak to bedzie u nas ![]() ![]() Kotek przykro mi |
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku tak mi przykro... mówią, że żywotność ludzi wzrasta... taa wystarczy przejść się po cmentarzu... Jedynie pokolenie babć 80-90 letnich zawyża tę średnią... Nikt z młodszych nie dożyje tych lat
.Today |
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swojego TZ nie musiałam rozkochiwać na nowo...bo mu nie przeszło..chyba do dziś mu nie przeszło, bo ciągle twierdzi, że mnie strasznie kocha i nawet nie potrafi się na mnie gniewać..co dziwne, bo gdybym ja się ze sobą spotykała, to bym się gniewała całe czas ![]() Zabciu, Dominik cudny - taki maluszek słodki! Niech rośnie zdrowo i będzie dla Was ogromną radością ![]() Kotku, bardzo mi przykro trzymaj się
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku przykro mi
Today ale słodka piłeczka. |
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandra jest troche zazdrosna, zwlaszcza jak karmie Rite... wtedy probuje skupic na sobie uwage i zazwyczaj robi wszystko to na co jej nie pozwalamy... chociaz w zaleznosci od tego co robi, to wystarczy ja lagodnie poprosic, zeby przestala, albo "huknac" ...ale tak to jest kochana, czasem przytuli, poglaska, albo pocaluje Rite... my tez staramy sie poswiecic jej duzo uwagi, razem poczytac ksiazke, ulozyc puzzle, pobawic lego, pograc w pilke lub poganiac na dworze... mysle, ze Sandra juz zdaje sobie sprawe, ze mimo iz czasami Rita pochlania cala nasza uwage, to jednak mamy tez czas dla niej samej... a Rita jest wpatrzona w Sandre jak w obrazek... doslownie najlepsza rozrywka, to obserwowanie siostry z wyrazem twarzy i pytaniem w oczach "jak ona to wszystko robi?" ![]()
|
|
#3227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehe az to juz ma taki wyraz twarzy ze wyglada na zlego na kazdym zdjeciu ![]() no usta to wypisz wymaluj meza .. wydaje mi sie ze moj ma nosek a tak to wiecej z meza jednak ![]() jutro napisze Wam relacje z porodu ![]() Bo to caly tatus jest, dziekuje kochana Cytat:
![]() dziekuje i bardzo mi przykro ![]() dziekuje kochana brzusio slodziachny ![]() Cytat:
Cytat:
ajj dziekuje Cytat:
U nas postepy z karmieniem
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ze karmienie idzie lepiej i ![]() ja na poczatku budzilam Rite na karmienie, ale potem (jeszcze w pierwszym tygodniu po porodzie) jak widac bylo ladny przyrost wagi, to sobie odpuscilam, bo stwierdzilam, ze widocznie wiecej nie potrzebuje A na dobranoc wrzucam jeszcze kilka ostatnich fotek 1. Sandra na wycieczce rowerowej 2. Rita z mamusia ![]() 3. Sandra przymierza garderobe mamy i pozuje jak modelka ![]() 4. dwie siostrzyczki 5. wesolo mi ![]()
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja go budze probuje mu dac cyca i on usypia , moze faktycznie zjada tyle ile mu potrzeba bo wogole nie placze ( a tak to by chyba wyl z glodu nie? )Swietne fotki Rita juz taka duza a Sandra w cycniku wyglada powalajaco
|
|
|
#3230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rzeczywiscie Rita na przedostatnim zdjeciu wpatrzona w strasza siostre ![]() Cytat:
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia słoooodziak!
![]() Guciu dziewczynki superaśne! A na tym zdjęciu jak się Rita wpatruje w siostrę reerwelacja!! Mnie coś dzisiaj od rana głowa boli |
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu, śliczne zdjęcia
a co do karmienia, to po pierwsze spokojnie jak się bedziesz stresowała, to to też nie będzie dobrze na laktację wpływać. Czy bym budziła na karmienie? hmm, może po 4-5h tak, wcześniej chyba nie, ale to zależy od przyrostów wagi. A jeśli stresujesz się, że mleczka jest mało, to gdy Dominik śpi to stymuluj laktatorem, nawet na "sucho". a jak malutki chce ssać, to niech ssie ile chce, wyciągnie sobie mleczko buziaki dla Was, super z Was rodzinka Guciu, dziewczynki są boskie ![]() Dziewczyny, dziękuje za kciuki za staranka @ jeszcze nie ma, więc ten cykl będzie normalny a nie tak krótki jak ostatnio
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
joł witam się i znikam
![]() dzisiaj do 17:00 w pracy ale od 17:00........ weekend
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia, ale fajne masz dziewczyny SUPER! U mojej siostry młodsza też zapatrzona w starszą strasznie...ale starsza marudzi. Ostatnio powiedziała mojej mamie, że nie lubi siostry, bo ona jej utrudnia życie |
|
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry!
Weekend za pasem, słonko świeci i jest ciepło - czego chcieć więcej? ![]() Gucia, masz super dziewczynki Dostałaś mojego PW? ![]() Żabcia, Dominiś słodziak, a Ty na mega wypoczętą wyglądasz ![]() Today, ale ładny brzuszek ![]() Kotek, przykro mi w związku z ciocią... ![]() Madzia, fajna historia miłosna!!! ![]() Ana, całuję i tulę, bo widzę, że bez humorku ![]() Nikita, wykorzystałaś męża? Ja tak ![]() Ja wczoraj biegałam i kolejny własny rekord pobity
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie!!!
![]() ![]() Kotek bardzo mi przykro Gucia6 śliczne dziewczynki! Superaśne są!Żabcia Domonik sama słodycz! Sliczności! Ale muszę CI powiedzieć, że jak Ty tak wygladasz po porodzie, to hello! Wypoczęta, uśmiechnięta - szok! Zero zmęczenia! Zazwyczaj dziewczyny są wykończone i widać po nich zmęczenie, a Ty nadal promieniejesz ![]() Cieszę się, że są postępy w karmieniu! Agnusek ile przebiegłaś? U mnie w zasadzie cały tydzień pada i nie miałam jak pójść Dzień dobry PIĄTEK! ![]() My wczoraj wysprzątaliśmy cały dom, także dzisiaj błogie lenistwo. Jakie macie plany na weekend? My mamy kilka opcji i nie wiemy na co się zdecydować ![]()
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wczoraj poszło jakieś 6km ![]() My bez konkretnych planów, ale na bank jak zwykle wyjdzie w praniu Jutro mecz, więc wieczór pełen wrażeń!
|
|
#3238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zabcia,
piekny synus! A TZ na tym zdjeciu wyglada jakby chcial dac z liscia kazdemy, kto sie do was zblizy ![]() Gucia, sliczne sa te twoje dziewczyny! Kotek, trzymaj sie! Mam nadzieje, ze chociaz bylas w stanie na chwile zasnac wczoraj... Dla TZ Upieklam w piecu i nawet smaczny wyszedl, TZ zrobil ryz i bylo danie.Cytat:
.Jezu no z tymi kibicami... oni sa tacy piekni i tacy totalnie w moim typie. Czarna szczecina, parudniowy zarost i szalenstwo w oczach Cytat:
![]() A napalona to wczoraj bylam, jak przyszlam do domu to TZ nie przepuscilam. Jeszcze obejrzelismy wczoraj film z Jennifer Aniston Wonderlust i sie uchachalismy po pachy. Cytat:
. Pani z rehalibitacji powiedziala, ze mam dolna czesc kregoslupa cala posunieta do tylu czy jakos tak. Ide do niej dzisiaj jeszcze raz i zobaczymy, czy po tym jak mnie nastawila to czy to sie utrzymalo czy nie. Jezeli chodzi o te krotkie cykle to moze to byc jedna z przyczyn ale ja bym obstawiala bardziej hormony oraz stres. W koncu mamy dzis piekne sloneczko od rana! ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- |
|||
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Today zapomniałam...śliczny masz brzusiooo
![]() Nikita...pisałam później, że nic nie załatwiłam wczoraj
|
|
|
|
#3240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mecz to podstawa!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

buuu
ale boję się strasznie...

), gwiazdnice, stokrotki, rabarbar (ten akurat w trawie nie rosnie 
pieknie... 

Dostałaś mojego PW? 
.