|
|
#4711 | ||
|
404 Not Found
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pisałam wcześniej flat top daje lepsze krycie, ale ... jak słusznie ktoś zauważył tego pędzla nie będzie w promocji. Myślę, że warto kupić nawet języczkowy skoro będzie o połowę tańszy. Pędzli do podkładu można mieć kilka. Języczkowy daje bardzo naturalny efekt, ale również zakrywa to co trzeba. Jeżeli dobrze rozetrzesz podkład nie będzie smug, a z opinii na necie wnioskuję, że języczkowy Ecotools jest ok. Pędzle o twardym włosiu zostawiają najwięcej smug.
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie spróbuję z języczkowym, o ile coś dla mnie zostanie
Dziękuję Wam za opinie
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko, czy ta oliwka nada się do olejowania włosów?
Ta promocja kusi... ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Nivea-...a-200-ml,96810 Kurcze, przed chwilką wypatrzyłam parafinę w składzie.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-14 o 20:43 |
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jej nie używam, dlatego pewnie z nią coś nie tak. Nie bronię się całkowicie od ,,świństw" w kosmetykach, ale do włosów wybieram te najbardziej naturalne. Oliwka hipp jest zdecydowanie lepsza. Do ciała polecam też babydream. Do olejowania najlepszy jest olej kokosowy, olej ze słodkich migdałów i olejek alterry z pomarańczą. Oczywiście dla mnie najlepszy, każdy włos lubi co innego, trzeba kombinować. Kachnaaaa dziś dowiedziałam się od znajomej (z widzenia) pracującej w rossie, że wygładzający nie będzie w promocji. Czuję się głupio chodząc codziennie do rossa, ale tym sposobem mam dwie znajome z rossa. Tak się wyrabia znajomości, hehe.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2012-06-14 o 20:56 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
a dziewczyny orientujecie się ile będzie kosztował EC do cieni na promocji ? i który pędzel: ET, FYB, Ellite czy Essence polecacie do cieni mineralnych ? ( i dodam, że jestem totalnym laikiem w makijażu oczy, więc potrzbuję 1 pędzla, którym 1 cień nałożę na całą powiekę
|
|
|
|
#4718 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za informację. Na oliwkę Hipp czaję się od dłuższego czasu, ale na razie za dużo mam tych włosowych kosmetyków, więc nic nie kupuję tylko denkuję. Chociaż w sumie przez ostatni tydzień zużyłam 1/3 butelki 100ml, więc w miarę szybko mi to idzie. Czekam aż w Biedronce przecenią Hipp'a, bo jakoś nie ma chętnych na te oliwki. Tak sobie stoją i stoją na półce, poczekamy zobaczymy. ![]()
|
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym upolować pędzle, perfumy C-Thru i tusz Max Factor, chociaż powoli tracę nadzieję
|
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4722 |
|
po prostu Em :)
|
Mnie nie oburzają ludzie wykupujący cały zapas ze sklepów, co najwyżej śmieszy ich zachowanie takie jak przepychanki, wyrywanie sobie kosmetyków i tak dalej.
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kupiłam do cieni elit i nakładam właśnie jeden kolor na całą powiekę i jest super on jest dość sztywny tylko końcówką nabiera się cień, z essence ten fioletowy to może troszkę drapać, myślę ze catrise by był odpowiedni, chociaż znawczynią to ja nie jestem, tylko mówię o moich doświadczeniach wybieram się jutro po balsam i dezodorant garniera może jeszcze coś zastanę. dziś sobie odpuściłam zakupy
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy też macie w swoich Rossach tak, że nie przeceniają tego wszytkiego w danym dniu co w gazetce?? już po raz kolejny wybrałam się specjalnie - dzisiaj np po Air wicki i oczywiście nie były prezcenione, krem do rąk tak samo ;/
|
|
|
|
#4726 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie dziś było nawet w miarę spokojnie. wody z loreala pod dostatakiem, podkład maybelline ostatni sprzedał się około godziny 15. kuleczki ambi pur tylko szy równo no ale my mamy 4 rossy w tarnowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4727 | |
|
404 Not Found
|
Dziękuję za dobre chęci.
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie mam wydatek mniej,bo inne ET mnie nie inetresuja jakoś,przynajmniej zaoszczędzę
|
|
#4729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo współczuję dziewczynom pracującym w Rossmannie, dziś jak zawsze zaszłam w przerwie po jakiś soczek i sceny jakich byłam świadkiem z powodu tej promocji to po prostu w głowie się nie mieści. Jakaś kobieta o mało nie pobiła faceta bo trzymał w ręku krem L'Oreala z promocji (wyrwała mu ten krem z ręki!), druga wrzeszczała na kasjerkę bo zabrakło Ambi Pura i w ogóle jak oni śmieli przecenić tylko jeden rodzaj... no po prostu horror. Podziwiam opanowanie pracowników bo sama bym już chyba strzeliła parę osób
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
napiszmy jakiś zbiorowy apel do zarządu, żeby nigdy, ale to nigdy takiej promocji nie powtórzyli
mi się odechciało chodzić. pójdę do R. dopiero jak nowa gazetka będzie. jutro idę na zakupy do innej drogerii, bo Rossmann na tą chwilę źle mi się kojarzy ![]() swoją drogą ciocia mi opowiadała kiedyś identyczne sytuacje, które miały miejsce na wyprzedażach odzieżowych w UK - przepychanie się, wyrywanie sobie rzeczy z rąk. niepojęte dla mnie to było jak w dzisiejszych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce, a jednak
|
|
|
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, od jutra będą tez na promo olejki z alterry - te co kosztują 13.99 na 11.99.
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie od tygodnia brakuje olejków, ale mam nadzieję, że zdążą dowieźć zanim się promocja skończy. Poszalałam ostatnio w ross i teraz przynajmiej mam co włączyć do projektu denko kupiłam m.in. peeling z Alterry (dla mnie bomba), zachwalany krem migdałow do rąk z Isany, pomadkę Noni Care, oliwkę Hipp, a z gazetki kupię tylko pędzel do pudru, jak mi się uda przeżyć spotkanie z wściekłym tłumem
Edytowane przez lenn8 Czas edycji: 2012-06-15 o 03:28 |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4737 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Za to jutro marzę o dorwaniu pędzla... Jak mi się nie uda to trudno, przeżyję (zgłoszę się wtedy do wizażowego testu, do którego i tak mnie nie wybiorą, ale połudzę się przez chwilę, że zmienię pędzel do pudru ).
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie, czy któraś brała udział w konkursie:
"Zostań testerką nowego produktu do prostowania włosów got2b blow it straight" Z tego co pamiętam dla wszystkich uczestników miał być rabat na ten produkt, niestety nic nie dostałam na pocztę a Wy? |
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
A pro po zestawu do prostowania włosów got2be blow it straight nie polecam go nikomu kto ma zniszczone włosy. Na ulotce pisze żeby nie używać go jeżeli ktoś ma mocno zniszczone włosy ale ja sobie myślę e tam moje są zniszczone( końcówki) no ale nie tak mocno chyba i oczywiście go użyłam( głupia ja
) to co się działo potem z moimi włosami to istny koszmar, od połowy długości zaczęły się łamać, wypadać nigdy na szczotce nie miałam tyle włosów przerażona umyłam je chyba z 3 razy żeby to zmyć ale to i tak nic nie pomogło teraz mam istne sianko i szorstkie włosy ale powoli wracają do normalnego w miarę stanu
|
|
|
|
#4740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

stąd te tłumy i panika

, a babka"trudno, wezme takie" i powiedziała żeby kasować

06.09.2014