Rossmann - cz. XIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 19:10   #4711
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Rossmann - cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A ja jednak nie kupię pędzli w promo. Muszę zacisnąć mocno pasa do końca miesiąca.
A może jakaś uczynna wizażanka Warszawianka ma ochotę mi kupić w promocji pędzel do pudru i różu (ten bardziej chcę) ET, a ja odbiorę i zapłacę oczywiście po pierwszym??

Cytat:
Napisane przez yoanna1983 Pokaż wiadomość
może ludzie kupują tyle rzeczy po tańszych cenach żeby pozniej sprzedac za drożej..... stąd te tłumy i panika
Mi się wydaje, że to właściciele osiedlowych drogerii kupują do swoich sklepów.
Stary 2012-06-14, 19:16   #4712
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez regretsareuseless Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w sobotę wybieram się po pędzel do różu Ecotools i chcę sobie kupić pędzel do podkładu też z tej firmy, który według Was jest lepszy, języczkowy czy flat top? Ten drugi ma niestety tylko 2 recenzje na KWC...
Jak pisałam wcześniej flat top daje lepsze krycie, ale ... jak słusznie ktoś zauważył tego pędzla nie będzie w promocji. Myślę, że warto kupić nawet języczkowy skoro będzie o połowę tańszy. Pędzli do podkładu można mieć kilka. Języczkowy daje bardzo naturalny efekt, ale również zakrywa to co trzeba. Jeżeli dobrze rozetrzesz podkład nie będzie smug, a z opinii na necie wnioskuję, że języczkowy Ecotools jest ok. Pędzle o twardym włosiu zostawiają najwięcej smug.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:31   #4713
regretsareuseless
Zadomowienie

W takim razie spróbuję z języczkowym, o ile coś dla mnie zostanie Dziękuję Wam za opinie
regretsareuseless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 19:58   #4714
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Flat top nie będzie w promocji
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Jak pisałam wcześniej flat top daje lepsze krycie, ale ... jak słusznie ktoś zauważył tego pędzla nie będzie w promocji. Myślę, że warto kupić nawet języczkowy skoro będzie o połowę tańszy. Pędzli do podkładu można mieć kilka. Języczkowy daje bardzo naturalny efekt, ale również zakrywa to co trzeba. Jeżeli dobrze rozetrzesz podkład nie będzie smug, a z opinii na necie wnioskuję, że języczkowy Ecotools jest ok. Pędzle o twardym włosiu zostawiają najwięcej smug.
Ten wygładzający flat top z ET na pewno nie będzie objęty promocją? Raany,ja się zapłaczę chyba

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:38   #4715
Asiuchal
Zakorzenienie

Mam pytanko, czy ta oliwka nada się do olejowania włosów? Ta promocja kusi...
http://www.rossnet.pl/Produkt/Nivea-...a-200-ml,96810

Kurcze, przed chwilką wypatrzyłam parafinę w składzie.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:43
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:50   #4716
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Mam pytanko, czy ta oliwka nada się do olejowania włosów? Ta promocja kusi...
http://www.rossnet.pl/Produkt/Nivea-...a-200-ml,96810

Kurcze, przed chwilką wypatrzyłam parafinę w składzie.
Właśnie miałam napisać, że o ile pamiętam ma parafinę w składzie.

Ja jej nie używam, dlatego pewnie z nią coś nie tak. Nie bronię się całkowicie od ,,świństw" w kosmetykach, ale do włosów wybieram te najbardziej naturalne. Oliwka hipp jest zdecydowanie lepsza. Do ciała polecam też babydream.

Do olejowania najlepszy jest olej kokosowy, olej ze słodkich migdałów i olejek alterry z pomarańczą. Oczywiście dla mnie najlepszy, każdy włos lubi co innego, trzeba kombinować.

Kachnaaaa dziś dowiedziałam się od znajomej (z widzenia) pracującej w rossie, że wygładzający nie będzie w promocji.

Czuję się głupio chodząc codziennie do rossa, ale tym sposobem mam dwie znajome z rossa. Tak się wyrabia znajomości, hehe.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:56
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:07   #4717
anielska diablica
Rozeznanie

a dziewczyny orientujecie się ile będzie kosztował EC do cieni na promocji ? i który pędzel: ET, FYB, Ellite czy Essence polecacie do cieni mineralnych ? ( i dodam, że jestem totalnym laikiem w makijażu oczy, więc potrzbuję 1 pędzla, którym 1 cień nałożę na całą powiekę
anielska diablica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:43   #4718
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość
a dziewczyny orientujecie się ile będzie kosztował EC do cieni na promocji ? i który pędzel: ET, FYB, Ellite czy Essence polecacie do cieni mineralnych ? ( i dodam, że jestem totalnym laikiem w makijażu oczy, więc potrzbuję 1 pędzla, którym 1 cień nałożę na całą powiekę
Zdecydowanie ET, najlepsza jakość
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:57   #4719
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie miałam napisać, że o ile pamiętam ma parafinę w składzie.

Ja jej nie używam, dlatego pewnie z nią coś nie tak. Nie bronię się całkowicie od ,,świństw" w kosmetykach, ale do włosów wybieram te najbardziej naturalne. Oliwka hipp jest zdecydowanie lepsza. Do ciała polecam też babydream.

Do olejowania najlepszy jest olej kokosowy, olej ze słodkich migdałów i olejek alterry z pomarańczą. Oczywiście dla mnie najlepszy, każdy włos lubi co innego, trzeba kombinować.
Te trzy olejki posiadam. Dziękuję za informację. Na oliwkę Hipp czaję się od dłuższego czasu, ale na razie za dużo mam tych włosowych kosmetyków, więc nic nie kupuję tylko denkuję. Chociaż w sumie przez ostatni tydzień zużyłam 1/3 butelki 100ml, więc w miarę szybko mi to idzie. Czekam aż w Biedronce przecenią Hipp'a, bo jakoś nie ma chętnych na te oliwki. Tak sobie stoją i stoją na półce, poczekamy zobaczymy.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:00   #4720
Finlora
Zakorzenienie

Chciałabym upolować pędzle, perfumy C-Thru i tusz Max Factor, chociaż powoli tracę nadzieję
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:02   #4721
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
A może jakaś uczynna wizażanka Warszawianka ma ochotę mi kupić w promocji pędzel do pudru i różu (ten bardziej chcę) ET, a ja odbiorę i zapłacę oczywiście po pierwszym??
Kupiłabym Ci gdybym była z Warszawy
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:14   #4722
emememsik
po prostu Em :)

Mnie nie oburzają ludzie wykupujący cały zapas ze sklepów, co najwyżej śmieszy ich zachowanie takie jak przepychanki, wyrywanie sobie kosmetyków i tak dalej. Swoją drogą to ciekawe, że ta gazetka wzbudziła aż tak duże zainteresowanie, w wielu sklepach obniżka musiałaby być większa niż 50%, żeby ludzie tak reagowali.
Stary 2012-06-14, 22:39   #4723
monikaW88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
Mam pytanie: czy w Rossmanie (ewentualnie w Naturze) dostane waniliowe masło do ciała z Joanny?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...uria-body.html
Od dzisiaj w promocji, w SP
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:45   #4724
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

Cytat:
Napisane przez anielska diablica Pokaż wiadomość

ja kupiłam do cieni elit i nakładam właśnie jeden kolor na całą powiekę i jest super on jest dość sztywny tylko końcówką nabiera się cień, z essence ten fioletowy to może troszkę drapać, myślę ze catrise by był odpowiedni, chociaż znawczynią to ja nie jestem, tylko mówię o moich doświadczeniach

wybieram się jutro po balsam i dezodorant garniera może jeszcze coś zastanę. dziś sobie odpuściłam zakupy

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:59   #4725
pompommi
Raczkowanie

dziewczyny czy też macie w swoich Rossach tak, że nie przeceniają tego wszytkiego w danym dniu co w gazetce?? już po raz kolejny wybrałam się specjalnie - dzisiaj np po Air wicki i oczywiście nie były prezcenione, krem do rąk tak samo ;/
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:13   #4726
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorota1710 Pokaż wiadomość
wiesz co nic nie wiem na ten temat ze cos z nimi jest nie tak , my nie miałyśmy takiej informacji ja dzis nawet kupilam ta ksiazeczke z kodem i dalam za nia 9,99 zl
to lepiej sprawdźcie pisma, bop u nas tez ściagane były książeczki, gryzaki i jedna przytulanka dla dzieci.

Cytat:
Napisane przez czernaxxx Pokaż wiadomość
Poprostu niektóre pracownice nie mają uprawnień żeby zaglądać w takie pisma a w nich są informacje o przecenach i napewno ta osoba nie wiedziała co bedzie w promocji bo po co miała kłamać , nie miała w tym interesu. Takie rzeczy mogą sprawdzić tylko funkcyjne a część zwyklych pracowników nawet nie wie że jest to możliwe bo nie ma dostępu do komputera.

Co do win to jeśli jest oznakowany dział z nim to napewno dojdą tylko sklep pewnie ma problemy z pozwoleniem na sprzedaż alkoholu, a załatwianie takich rzeczy troche trwa
dokladnie

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
U mnie bardzo podobnie
Byłam o 8.59, a tam już kilka babeczek stało wszystkie po 50 wiec wiedziałąm na co się rzucąotworzyli. Prawie wbiegły, 3 doleciały do półki z kremem loreal, i jedna wzieła aż 4 ale straczyło dla mnie 1
Chodzę i rozglądam się za tym kremem(któraś pisała o aloesowym ) i były-3 aloesowe się ostały z kozim mlekiem ani jednego, a było jakoś 10 minut po otwarciu
Najlepsza akcja była właśnie z tymi odświeżaczamiprz echodzę koło regału, a tu jedna do drugiej, "jak pani śmie, wszystkie zabrać, tak nie wolno" na to jej druga"co nie wolno pierwsza byłam " zabrała wszystkie z półki i poszła do kasy"proszę pani, a inne zapachy to co?" Kasjerka jej odpowiada że w promocji sa tylko brzoskiwioniowe , a babka"trudno, wezme takie" i powiedziała żeby kasować
śmiech na sali, myślałam że w mojej małej mieścinie coś takiego się nie wydarzy
ma-sa-kra
u mnie dziś było nawet w miarę spokojnie. wody z loreala pod dostatakiem, podkład maybelline ostatni sprzedał się około godziny 15. kuleczki ambi pur tylko szy równo no ale my mamy 4 rossy w tarnowie

Cytat:
Napisane przez Malina666 Pokaż wiadomość
tylko sa w duzych rossmanach jak bedziesz w Lodzi wejdz do rossmanna w manufakturze tam jest wszystkiego full.

a ktos kupowal moze dzis wode po goleniu Men Loreal ?
wzięłam dwie, pomarańczową i i niebieską

Cytat:
Napisane przez myszunia1 Pokaż wiadomość
Byłam dziś po 12 w rossmannie z mamą po szampon dla niej. Pomyślałam, że wezmę sobie krem Eveline przy okazji. O ja naiwna myślałam, że skoro na wizażu ma nie najlepszą opinię, to jeszcze jakieś na półce będą. Lubię ten krem, mamy go w łazience i od czasu do czasu używam po umyciu rąk, ale niestety półki puste... Powiedzcie mi o której trzeba będzie stać pod drzwiami, żeby dostać tusz max factor?
u nas tego tuszu mamy ok 10 sztuk na stanie. ja nie wiem co to będzie..

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
Mam pytanie: czy w Rossmanie (ewentualnie w Naturze) dostane waniliowe masło do ciała z Joanny?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...uria-body.html
nie ma w rossie go.

Cytat:
Napisane przez pompommi Pokaż wiadomość
dziewczyny czy też macie w swoich Rossach tak, że nie przeceniają tego wszytkiego w danym dniu co w gazetce?? już po raz kolejny wybrałam się specjalnie - dzisiaj np po Air wicki i oczywiście nie były prezcenione, krem do rąk tak samo ;/
my nie robimy promocji, jest jeden system cenowy na całą polskę - jesli u nas jest promocja to u ciebie też, może nie byc tylko oznaczeń na półkach - sprawdź wtedy cenę pod czytnikiem, ewentualnie zapytaj sprzedawczynie o cene, no i dlaczego nie oznaczają promocji na pólce? jest to ewidentny błąd!!
-Ulka- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:18   #4727
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Kupiłabym Ci gdybym była z Warszawy
Dziękuję za dobre chęci.

Cytat:
Napisane przez -Ulka- Pokaż wiadomość
u mnie dziś było nawet w miarę spokojnie. wody z loreala pod dostatakiem, podkład maybelline ostatni sprzedał się około godziny 15. kuleczki ambi pur tylko szy równo no ale my mamy 4 rossy w tarnowie
Piękne miasto, mam bardzo miłe wspomnienia z niego.
Stary 2012-06-14, 23:19   #4728
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Kachnaaaa dziś dowiedziałam się od znajomej (z widzenia) pracującej w rossie, że wygładzający nie będzie w promocji.
Dzięki,myślałam jednak że te informacje nie są pewne,szkoda W takim razie mam wydatek mniej,bo inne ET mnie nie inetresuja jakoś,przynajmniej zaoszczędzę

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:33   #4729
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
i ja bym kupiła, ale sama łyso stoję z kasą i przyjaciółka, które kupuje daje mi kasę, nic na kreskę
Stary 2012-06-14, 23:41   #4730
-Ulka-
Raczkowanie

Cytat:
Piękne miasto, mam bardzo miłe wspomnienia z niego.
brzydkie strony też ma, niestety jak wszystko
zapraszamy jeszcze
Stary 2012-06-15, 00:02   #4731
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Bardzo współczuję dziewczynom pracującym w Rossmannie, dziś jak zawsze zaszłam w przerwie po jakiś soczek i sceny jakich byłam świadkiem z powodu tej promocji to po prostu w głowie się nie mieści. Jakaś kobieta o mało nie pobiła faceta bo trzymał w ręku krem L'Oreala z promocji (wyrwała mu ten krem z ręki!), druga wrzeszczała na kasjerkę bo zabrakło Ambi Pura i w ogóle jak oni śmieli przecenić tylko jeden rodzaj... no po prostu horror. Podziwiam opanowanie pracowników bo sama bym już chyba strzeliła parę osób aż się boję czy i mnie nie pobiją jak pójdę w sobotę po pędzel i jedzonko dla kotów.
Stary 2012-06-15, 00:28   #4732
nothing_matter
Zadomowienie

napiszmy jakiś zbiorowy apel do zarządu, żeby nigdy, ale to nigdy takiej promocji nie powtórzyli mi się odechciało chodzić. pójdę do R. dopiero jak nowa gazetka będzie. jutro idę na zakupy do innej drogerii, bo Rossmann na tą chwilę źle mi się kojarzy

swoją drogą ciocia mi opowiadała kiedyś identyczne sytuacje, które miały miejsce na wyprzedażach odzieżowych w UK - przepychanie się, wyrywanie sobie rzeczy z rąk. niepojęte dla mnie to było jak w dzisiejszych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce, a jednak
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 00:43   #4733
-Ulka-
Raczkowanie

dziewczyny, od jutra będą tez na promo olejki z alterry - te co kosztują 13.99 na 11.99.
Stary 2012-06-15, 01:02   #4734
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
dziewczyny, od jutra będą tez na promo olejki z alterry - te co kosztują 13.99 na 11.99.
Szkoda, że u mnie od czasu ostatniej promocji na nie, pojawiają się tylko limonka z oliwką pozostałych rodzajów brak
Stary 2012-06-15, 03:11   #4735
lenn8
Raczkowanie

Cytat:
Dobra wiadomość u mnie od tygodnia brakuje olejków, ale mam nadzieję, że zdążą dowieźć zanim się promocja skończy. Poszalałam ostatnio w ross i teraz przynajmiej mam co włączyć do projektu denko kupiłam m.in. peeling z Alterry (dla mnie bomba), zachwalany krem migdałow do rąk z Isany, pomadkę Noni Care, oliwkę Hipp, a z gazetki kupię tylko pędzel do pudru, jak mi się uda przeżyć spotkanie z wściekłym tłumem

włosomaniaczka

Edytowane przez lenn8
Czas edycji: 2012-06-15 o 03:28
lenn8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:21   #4736
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie coś jeszcze ciekawego w niższych cenach?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:36   #4737
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez lenn8 Pokaż wiadomość
Dobra wiadomość u mnie od tygodnia brakuje olejków, ale mam nadzieję, że zdążą dowieźć zanim się promocja skończy. Poszalałam ostatnio w ross i teraz przynajmiej mam co włączyć do projektu denko kupiłam m.in. peeling z Alterry (dla mnie bomba), zachwalany krem migdałow do rąk z Isany, pomadkę Noni Care, oliwkę Hipp, a z gazetki kupię tylko pędzel do pudru, jak mi się uda przeżyć spotkanie z wściekłym tłumem
Miałam się dzisiaj wybrać po antyperspiranty Garniera, ale nie zamierzam się z nikim bić . Za to jutro marzę o dorwaniu pędzla... Jak mi się nie uda to trudno, przeżyję (zgłoszę się wtedy do wizażowego testu, do którego i tak mnie nie wybiorą, ale połudzę się przez chwilę, że zmienię pędzel do pudru ).

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:56   #4738
monicca1989
Zakorzenienie

Mam do Was pytanie, czy któraś brała udział w konkursie:
"Zostań testerką nowego produktu do prostowania włosów got2b blow it straight"
Z tego co pamiętam dla wszystkich uczestników miał być rabat na ten produkt, niestety nic nie dostałam na pocztę a Wy?
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:32   #4739
princesa89
Raczkowanie

A pro po zestawu do prostowania włosów got2be blow it straight nie polecam go nikomu kto ma zniszczone włosy. Na ulotce pisze żeby nie używać go jeżeli ktoś ma mocno zniszczone włosy ale ja sobie myślę e tam moje są zniszczone( końcówki) no ale nie tak mocno chyba i oczywiście go użyłam( głupia ja ) to co się działo potem z moimi włosami to istny koszmar, od połowy długości zaczęły się łamać, wypadać nigdy na szczotce nie miałam tyle włosów przerażona umyłam je chyba z 3 razy żeby to zmyć ale to i tak nic nie pomogło teraz mam istne sianko i szorstkie włosy ale powoli wracają do normalnego w miarę stanu
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:34   #4740
lenn8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Miałam się dzisiaj wybrać po antyperspiranty Garniera, ale nie zamierzam się z nikim bić . Za to jutro marzę o dorwaniu pędzla... Jak mi się nie uda to trudno, przeżyję (zgłoszę się wtedy do wizażowego testu, do którego i tak mnie nie wybiorą, ale połudzę się przez chwilę, że zmienię pędzel do pudru ).
Ja się zgłosiłam i pewnie też nic z tego nie wyjdzie, jak zwykle.

włosomaniaczka
lenn8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości