Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 22:11   #3631
delilahinsomnia
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
o ja ale Bosko wygląda!! Ej faktycznie macie fajne warunki i faktycznie 40zł? ale sam nocleg tak?? daj namiary

ooo jezuuuuu ale wygląda apetycznie coś tam dała?? aż zgłodniałam ale dla mnie stanowczo za późno bo bym spać nie dała rady ;/

hehe
Mix sałat z biedrony, pomidorki koktajlowe, cycek z kuraka przysmażony na przyprawie knorr'a do kurczaka, grzanki i jeszcze do tego byl sos (2 łyzki majonezu, mozna jogurtu capnąć i pól saszetki koperkowego sosu do sałatek tez knorr'a
delilahinsomnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:18   #3632
amilcia
Wtajemniczenie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
o ja ale Bosko wygląda!! Ej faktycznie macie fajne warunki i faktycznie 40zł? ale sam nocleg tak?? daj namiary
- tak, 40 zł od osoby, w sezonie więcej ale pokoje są po remoncie, jest czysto i gustownie, blisko do morza, tu jest strona www: http://www.uziuty.pl/

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
amilcia ale Darcia ślicznie wygląda. pęknę z zazdrości.

dziewczyny wszystkie macie dzieci tej samej płci?
ostatnio lekarz powiedział mojej koleżance, ze poroniła prawdopodobnie temu, bo jest w stanie donosić tylko chłopców... dziwne, ale zastanawiające... słyszalyście takie teorie?
ja nie słyszałam o tym

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:25   #3633
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
wow no to rzeczywiście pobiłas wszystkich i podobno takie małżeństwa są najlepsze!!!!

Co u Was??
Oboje z tżem stwierdziliśmy po co czekać Doczytałam że wychodziłyśmy za mąż w jednym roku
Wczoraj Krystkowi stuknęło 11 miesięcy , ma już 6 zębów i od dziś mówi tata oczywiscie jak Tża nie ma w pobliżu a ja odliczam już ygodnie do urlopu , nie bede musiala wstawać o 5
Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy znad morza :
Ale Wam dobrze
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
to mi przypomnij swoje typowanie

Zeberka 24.06 a Ty 30 .06
Cytat:
Napisane przez delilahinsomnia Pokaż wiadomość
Ktoś reflektuje na sałatę z kurakiem? (pokara mnie za jedzenie o tej godzinie ale jeszcze mam duuuzo nauki na dzis)

Cytat:

ostatnio lekarz powiedział mojej koleżance, ze poroniła prawdopodobnie temu, bo jest w stanie donosić tylko chłopców... dziwne, ale zastanawiające... słyszalyście takie teorie?
Ja słyszałam moja ciocia chłopców urodziła bez problemu a dziewczynka jej zmarła
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:32   #3634
agatkaa1
Zakorzenienie

Amilcia dzięki Kochana

Vaniliova hihi własnie po co czekać jak się wie że to ten/ta jedyny/a

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:42   #3635
Maga83
Zakorzenienie

Amilcia świetnie wyglądacie, ale Mela jest do Ciebie podobna

Vaniliowa my tak szybko ze ślubem nie poszliśmy, ale za to po 2 miesiącach znajomości zamieszkaliśmy razem

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Berbie ja też o tym słyszałam, mojej koleżance też powiedzieli, że # bo prawdopodobnie była dziewczynka, a ma już 3 chłopców

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:54   #3636
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiamy znad morza :

Gwiazdy jesteście- wszystkie trzy! Nie mogę się doczekać nowych zdjęć w albumie!

Cytat:
Ja to już kilka razy pisałam, że wszystkie nasze szczęśliwe podwójne Mamusie mają dzieci jednej płci.
Słyszałam o tym o czym BERBIE piszesz i dlatego moje obserwacje ale żadna z naszych dziewczyn nie pisała aby lekarz sugerował, że może rodzić dzieci tylko określonej płci...
Sama się zastanawiam jak to jest u mnie...?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:27   #3637
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Nie słyszałam o tym, tylko o takim czymś, że niektóre choroby (genetyczne) są uwarunkowane płcią i wtedy jest ryzyko.

I mam do Was 2 pytania odnośnie domu że tak powiem
1. TŻ miał na meczu koszulkę z flagą Polski, ta flaga jest tak jakby taka gumowa. Nie potrafię tej koszulki doprać ręcznie (jest biała, widać jakieś plamy na niej). Mogę to wrzucić do pralki?
http://global.images9.fotosik.pl/2769/4a2449ac18bc53e2.jpg to czerwone to ta guma, boję się to prać :/ Już nie mówiąc o praniu tego z innymi rzeczami...
2. wczoraj wykipiało mi mleko na palnik, nie umiałam tego domyć i zostawiłam już, dzisiaj na tym palniku gotowałam i zostało mi takie zwęglone na górze. Czym to domyć?

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-06-14 o 23:50
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 00:01   #3638
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
kochana nie słyszałaś o ciąży biochemicznej ? to jest właśnie wtedy kiedy dochodzi do zapłodnienia i komórka zaczyna się zagnieżdżać wydzielając hormon ciążowy, jednak bardzo szybko coś idzie nie tak, hormon spada i kobieta dostaje @ często w terminie lub parę dni później...
takie zjawisko jest wbrew pozorom b. częste jednak do póki nie testuje się przed terminem @ to wiele kobiet o tym nie wie, tu na forum już sie parę dziewczyn o tym dowiedziało
jedynym śladem po biochemicznej jest pozytywny test, który na drugi dzień lub pare dni później już jest negatywny
ja coś tam słyszałam, ale zanim nie doświadczyłam # to o wielu rzeczach nie chciałam wiedzieć, żeby nie nastawiać się negatywnie. wtedy do terminu @ nie wytrzymałam, pierwszy test zrobiłam 3 dni przed terminem - negatywny, potem 2 dni po terminie - pozytywny, więcej nie robiłam, nawet nie powtórzyłam go dla pewności. teraz na pewno nie będę testować przed terminem, jeśli miałaby być biochemiczna to wolałabym nie wiedzieć, zresztą, zanim zaszłam w ciążę miałam @ spóźnioną 4-5 dni i nie dowiem się czy wtedy coś nie było na rzeczy bo staraliśmy się, ale test w sumie negatywny był.

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
Mnie już drugi dzień męczy @... A jutro egzamin i znając życie to mnie na nim zaleje...
Byłam też wczoraj odwołać termin ślubu w USC i stwierdziłam, że idziemy rezerwować termin już na konkordatowy. I teraz mam dylemat, bo nie wiem na kiedy rezerwować... Ten rok odpada - mało czasu. Przyszły - mam nadzieję, że uda się nam z dzidziusiem. W takim razie 2014. O Paaanie, ile to czasu!
też mam drugi dzień @, brzuch mnie boli,mam wrażenie, że bardziej niż przed #.
2014, bardzo odległy termin, ja bym nie wytrzymała tyle. my od zaręczyn do ślubu czekaliśmy prawie 1,5 roku i dla mnie to było strasznie długo, za długo. Chociaż..byle razem i szczęśliwie, jaka różnica co i kiedy.

Cytat:
ja słyszałam, że kobieta traciła chłopców, miała chyba 3 córki, ale w międzyczasie 2 czy 3 ciąże straciła i jak dowiadywała się, że będzie chłopiec to wiedziała, że go nie donosi ale nie wiem czym to jest podyktowane. ja mam jedną siostrę, a mogłyśmy mieć starszego brata.. u nas to temat tabu, wiem tylko, że to była późna ciąża, ale nie wiem czy można tu mówić o predyspozycjach do rodzenia dzieci jednej płci.. Ja czułam, że my będziemy mieć chłopca, chociaż nie mam żadnych dowodów, że to mógł być chłopiec, po prostu tak czułam. Nie wiem, nie chcę się nakręcać.

brzuch mnie boli, kładę się zaraz spać. na szczęście zakończyłam już maraton w pracy i mam bardzo zasłużone 2 całe dni wolnego, jutro będę się obijać (chyba, że coś mi odbije i wezmę się za sprzątanie).
Weszłam na wizaż, mąż to zobaczył i mówi: pozdrów dziewczyny i napisz, że o nich pamiętam a potem pyta:
ON: co u dziewczyn, o czym piszą?
JA: a takie tam, jaki wynik testu, który dzień okresu, jaki śluz..
ON: OK, już nie chcę więcej wiedzieć, to mi wystarczy

a, jeszcze napiszę Wam, że zamówiłam sobie bransoletkę i zawieszkę charms - aniołka i przysłali mi nie takiego jakiego zamówiłam. tak czekałam na tą przesyłkę i kicha napisałam już im maila w tej sprawie.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 01:17   #3639
BYou
MBZ♥

dobry wieczór

słyszałam tylko o przypadku, którym pisze Perse:/o chorobach genetycznych uwarunkowanych płcią.

co do renty rodzinnej to po zawarciu związku małżeńskiego dalej można ją otrzymywać. Trzeba się uczyćjest jakaś data graniczna jeśli chodzi o wiekchyba 25-26 lat.

o winie słyszałam, ale wolę orzechy

Perse u mnie na takie przypalenie pomaga jedynie szorowanie tego metalu cifem i druciakiem:/albo szorstką gąbką.

Monika mam nadzieję ze da się odkręcić szybko sprawę z zawieszką

Amilcia pięknie

Zeberko smaka mi narobiłaś i Ty Deli też

dopiero wróciliśmy od znajomych, fajnie było, brzucho mnie boli od śmiechu

dobranoc

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:01   #3640
fiolusiek
Zakorzenienie

Witam
Dziś jadę do diabetologa, więc proszę o trzymanie kciuków.
Wrócę pewnie wieczorem
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:38   #3641
agatkaa1
Zakorzenienie

BRY...

Fiolusiek

U mnie w końcu po deszczowym dniu wczorajszym przebija się słonko

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 07:42   #3642
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Wczoraj jeszcze do nocy piekłam te ciastka, dzisiaj wstałam niewyspana :/ I znowu: sprzątanie, praca... I tak do upadłego... A tak inaczej już miało wyglądać moje życie :/ Jedynie to to, że przychodzi do nas kolega wieczorem, będzie pewnie miło. No i weekend w perspektywie, choć sobota do 14 w pracy.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:51   #3643
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
BRY...

Fiolusiek

A u mnie pochmurno i szaro
Stary 2012-06-15, 07:59   #3644
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry
Znów nie spie o d 6 bo tak mnie gardło piekło teraz pije mleko z czosnkiem i miodem bleee
zaraz ide na cytologie i wymaz

Cytat:
tak ja piję hihi a jakie pijesz?? ja uwielbiam kadarke z biedronki
Tata przywiozi mami jakies półwytrawne z Belgii i to pije, bo dla mnie kazde smakuje tak samo, ale własnie kuzynka zawsze jak już to polecała to co Ty z biedronki wiec chyba sobie zakupie jak będe w jej okolicy

Cytat:
to nic przez 2 dni mogło się wiele zmienić!! a mierzysz temp??

Znam dziewczyny które miały betę ujemną nawet a po 2ch dniach ciąża już wychodziła!!!! Ale nie chcę Cię nakręcać!!
Ja jestem właśnie taką dziwną dziewczyną Zrobiłam bete w dniu @ to był piątek a wyniki miały być na poniedziałek. Tylko ze w sobote dostałam @ ale była strasznie skąpa i tylko 3 dni (myslalam ze dlatego ze to 1cykl po odstawieniu tabl. anty.) Beta była już dla mnie bez znaczenia, ale po wynik poszłam i wyszło 3 do 2,7-brak ciazy od 16-ciaża. Wiec mysle co to k**wa ma być?! po tygodniu przysłali mi testy ciazowe na nastepny miesiąc z allegro.. ze byly inne niz wczesniej to chcialam jeden wypróbować tak zeby zoabczyć jak sie nim posługuje. a tu mi wyszedł cień cienia.. wiec myslalam ze taki urok tych testow, ale dziewczyny z forum zacheciły mnie zebym na drugi dzien zrobiła drugi i była już troszke ciemniejsza
Chyba bardziej zakręconej sytuacji się nie da mieć

Cytat:
amilcia ale Darcia ślicznie wygląda. pęknę z zazdrości.

Ja o tym słyszałam
I właśnie tak sobie myśle że moja siostra ma córke starszą, potem była w ciazy i czuła że to chłopak zresztą kazdy jakos tak czuł i poroniła.. 3 miesiące pozniej zaszła w ciąże i jest następna dziopka Wiec tez mozliwe ze tak miała

Cytat:
Amilcia dzięki Kochana

Vaniliova hihi własnie po co czekać jak się wie że to ten/ta jedyny/a
Ja tak mam.. w tamtym tyg o 15:30 miał być mój słub, na szczescie sie nie odbył Byłam w zwiazku 5 lat ale burzliwym problemowym jednak bardzo sie kochalismy, a slub miał być bo po 5 latach to akurat.. ale jednak sie nie potoczyło tak jak trzeba a teraz jestem w szczesliwym spokojnym i dorosłym związku, którego po 10 miesiącach jestem duzo bardziej pewna niz kiedykolwiek tamtego w ktorym zylam 5 lat...
Z moim TŻ mogłabym wziąść ślub dzisiaj, nigdy sie nie spodziewałam że moze byc cos takiego ale jakoś od początku prawie mieszkamy razem, znam jego cechy i wiem że mnie nie skrzywdzi. No ideał mój
Z tym że znamy się od dziecka
No i mamy z TŻ ten sam cel- fasolka
A mój były to taki duzy dzieciak, nawet jakby sie zdecydował to musiałabym sie tym dzieckiem sama zajmować.
Za to TŻ ma identyczne podejscie jak ja, ze dzieci to cały sens zycia

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:18   #3645
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
A u mnie pochmurno i szaro
U mnie raz tak raz tak...ale juz pranie nastawiłam i mam zamiar zrobić kolejne!! Mam nadzieję że padać nie będzie bo mi sie tego uzbierało!!!

LUNAO no to dla Tż za takie podejście do sprawy!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 08:21   #3646
fiolusiek
Zakorzenienie

nawet o praniu nie myślę bo mam dwa kosze do prania a do tego jeszcze ręcznie koszule przeprać by się przydało, dopiero u nas jutro ma być pogoda

zmykam już
Stary 2012-06-15, 08:28   #3647
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry! Piję kawkę i na Ślunsk jadę, zdać tą literaturę diabelską (chociaż czarno to widzę...).

amilcia, pięknie wyglądacie!

deli, marsz do lekarza! trzeba zajrzeć co i jak

Berbie, też o tym gdzieś słyszałam, w sumie tak z moją mamą było. I ma teraz tylko dwie córki. Co do chorób genetycznych o których pisze Perse to przykład mojej córeczki idealny - miała Zespół Turnera, który dotyka tylko dziewczynki (bezpłodność, niski wzrost...).

Lunao, cieszę się, że tak się u Ciebie to wszystko potoczyło.
My z TŻtem będziemy świętować w sierpniu nasz 7 rok, miałam niecałe 16 lat jak się poznaliśmy. To on zawsze chciał się zaręczać, brać ślub, mieszkać razem. Ja uciekałam, czasem nawet zagranicę, nie umiałam usiąść na tyłku, aż w końcu doprowadziłam do naszego rozstania. Rozeszliśmy się na 2 miesiące, a biedny TŻ czekał aż mi przejdzie. Wstrętne ze mnie babsko. Ale już jestem grzeczna!

BYou, taką normalną rentę można, oczywiście. Niestety nie tą co ja mam. Ja mam przyznaną na warunkach specjalnych - często w ogóle nie podobnych do warunków przyznawania zwykłej renty rodzinnej. Ot, taki kaprys Prezesa ZUSu.

fiolusiek,

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:45   #3648
bacharybnik
Zadomowienie

Witam
Za chwilę jadę do spółdzielni odebrać ostatnie papiery potrzebne do kredytu

Cytat:
amilcia
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Ja to już kilka razy pisałam, że wszystkie nasze szczęśliwe podwójne Mamusie mają dzieci jednej płci.
Słyszałam o tym o czym BERBIE piszesz i dlatego moje obserwacje ale żadna z naszych dziewczyn nie pisała aby lekarz sugerował, że może rodzić dzieci tylko określonej płci...
Sama się zastanawiam jak to jest u mnie...?
Ja też o tym słyszałam i mi po drugim poronieniu lekarz powiedział, że ja takie coś mogę mieć. A jak się okazało, że trzecia ciąża to chłopczyk to lekarz mi powiedział "a widzisz, chyba naprawdę tak masz, że możesz donosić i urodzić tylko chłopców". Zobaczę czy to się sprawdzi przy kolejnej ciąży, może za 2-3 lata.

Cytat:
Witam
Wrócę pewnie wieczorem
zaciśnięte

Cytat:
U mnie też w końcu przebija się słońce

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:50   #3649
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Zobaczę czy to się sprawdzi przy kolejnej ciąży, może za 2-3 lata.

U mnie też w końcu przebija się słońce
3cie?? rany! ale zazdroszczę Kochana!!
ale obyś nie musiała tego sprawdzać i donosić normalnie ciąże!!!

Hihi i aż chce się życ prawda??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 08:52   #3650
natalia_23
Zakorzenienie

d la tych które ich dziś potrzebują

komu,komu kawy ??

ciężka noc, ciężki weekend, ciężki przyszły tydzień - zbieram siły

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:00   #3651
agatkaa1
Zakorzenienie

Natalia co się dzieje Kochana??
ja kawkę poproszę ale ok 11 bo to moja pora do picia kawki

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 09:06   #3652
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Pozdrawiamy znad morza :
ale laski nie mogę się nadźiwić nad jakością Waszych zdjęć
Cytat:
wydaje mi się, że ja tak mam
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Wczoraj Krystkowi stuknęło 11 miesięcy , ma już 6 zębów i od dziś mówi tata oczywiscie jak Tża nie ma w pobliżu a ja odliczam już ygodnie do urlopu , nie bede musiala wstawać o 5

za chodzenie się bierze? buziaki dla Krystianka.
Cytat:
trzymamy

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

egzaminy?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:35   #3653
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

Zeberka 24.06 a Ty 30 .06
natalia_23 : Zeberka 23 czerwca, Alfa 29 czerwca
eseska: Zeberka 27 czerwca, Alfa 27 czerwca
Lucy1111: Zeberka 25 czerwca, Alfa 30 czerwca
alonkaoo: Zeberka 28 czerwca, Alfa 26 czerwca
Nita6: Zeberka 15 czerwca, Alfa 25 czerwca
czarnula 1982: Zeberka 26 czerwca, Alfa 28 czerwca
kunegunda.bis: Zeberka 21 czerwca, Alfa 23 czerwca
adunia89: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 27 czerwca
amilcia: Zeberka - 30 czerwca, Alfa 19 czerwca
ewel28: Zeberka - 28 czerwca, Alfa 28 czerwca
Maga83: Zeberka - 24 czerwca, Alfa 24 czerwca
kajaja : Zeberka 23 czerwca, Alfa 28 czerwca
anusia1808: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
black secret : Zeberka 20 czerwca, Alfa 25 czerwca
BYou : Zeberka 21 czerwca, Alfa 22 czerwca
inutil : Zeberka 23 czerwca, Alfa 16 czerwca
bacharybnik : Zeberka 22 czerwca, Alfa 26 czerwca
panika: Zeberka 17 czerwca, Alfa 22 czerwca
Vaniliowa11: Zeberka 24 czerwca, Alfa 30 czerwca
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:45   #3654
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Natalia co się dzieje Kochana??
ja kawkę poproszę ale ok 11 bo to moja pora do picia kawki
Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
ale laski nie mogę się nadźiwić nad jakością Waszych zdjęć

wydaje mi się, że ja tak mam

za chodzenie się bierze? buziaki dla Krystianka.

trzymamy

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

egzaminy?
noc kiepska, a teraz Miki marudny bo nie wyspany ( padł ale ciągle nie spokojnie śpi, co chwilę buzi się z płaczem )

stroimy salę na wesele, mąż fotografuje na nim a moja mam całą organizacją od strony kuchni się zajmuje. Ja w poniedziałek i środę mam egzaminy.

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:51   #3655
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
stroimy salę na wesele, mąż fotografuje na nim a moja mam całą organizacją od strony kuchni się zajmuje. Ja w poniedziałek i środę mam egzaminy.
w takim razie dużo energii Wam potrzeba.
Miki może ząbkuje?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 09:55   #3656
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
zaciśnięte

Cytat:
U mnie też od rana pięknie świeci

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
w tamtym tyg o 15:30 miał być mój słub, na szczescie sie nie odbył Byłam w zwiazku 5 lat ale burzliwym problemowym jednak bardzo sie kochalismy, a slub miał być bo po 5 latach to akurat.. ale jednak sie nie potoczyło tak jak trzeba a teraz jestem w szczesliwym spokojnym i dorosłym związku, którego po 10 miesiącach jestem duzo bardziej pewna niz kiedykolwiek tamtego w ktorym zylam 5 lat...
Też miałam zaplanowany ślub z moim poprzednim TŻ, z którym byłam 5 lat, ale na szczęście do tego nie doszło i teraz jestem w najszczęśliwszym związku, jaki mogłam sobie wyobrazić. Oby tak dalej było

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Za chwilę jadę do spółdzielni odebrać ostatnie papiery potrzebne do kredytu
Super

Cytat:
Niech egzaminy szybko i gładko przelecą

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Agatko a jak @? nie ma?

Stary 2012-06-15, 10:10   #3657
agatkaa1
Zakorzenienie

Maga jak tylko jesteś szczęśliwa to najważniejsze jest!!
U mnie raz słońce raz chmury ale pranie już wisi....
@ nie ma ale głowa mnie boli;/ tempka spadła więc obstawiam jutro najpóźniej zawita chyba że jeszcze dziś ale jeszcze brzuch mnie nie boli....

Natalia no to Kochana dużo sił Ci życzę i zdanych egzaminów!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 10:13   #3658
Maga83
Zakorzenienie

Agatko
A co robicie z tymi wakacjami?

Stary 2012-06-15, 10:45   #3659
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Agatko
A co robicie z tymi wakacjami?
jeszcze nie wiem bo mój Tż nie może się zdecydować....jeśli lecieć to zostaje Nam Grecja lub Bułgaria ewentualnie chodzi mi po głowie CYPR....ale bardziej obstawiam że nie lecimy...a Tż się miota i sam nie wie co ma robić...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2012-06-15, 10:49   #3660
aaaggusia
Rozeznanie

dzeiń dobry
ja już po kawce, wreszcie pogoda się poprawiła i zawitało do nas słonko. może wreszcie wyciągne malucha na króciutki spacer bo od soboty siedzimy w domu. byliśmy wczoraj u kontroli i jest ok, nosek przytkany ale płucka i gardło czyściutkie. także chyba opanowaliśmy wirusa mały znowu nabrał wagi i ma już 4500 - szok! urodził się 3020 i równo miesiąc po taka waga - żarłok mój mały lekarz mówił żeby jeszcze uważać ze spacerkami ale chyba wsadzę go do auta i pojade do dziadków na działke na jakieś pół godzinki chociaż niech się maluch dotleni.
Dziewczyny, możecie polecić jakiśdobry nawilżać powietrza? bo muszę się zaopatrzyć bo wydaje mi się że może też go męczyć ten nosek przez suche powietrze. wiec bede wdzięczna za rady

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości