|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Przed chwilą poczytałam opinie o nim również na wizażu i inne dziewczyny miały też taki problem, niektórym nawet spaliło włosy więc odradzam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599384 Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2012-06-15 o 13:22 |
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także dziękuję Ci bardzo za ostrzeżenie )
|
|
|
|
|
#4743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobno na opakowaniu dopisali żeby nie używać na farbowane włosy\, ja kupowałam to jakoś miesiąc temu albo 2 i było tylko żeby zachować 2 tygodniowy odstęp przed farbowaniem itp Dobra ja lecę do rossa po balsam lirene i przy okazji może zakupię olejek alterra pomarańczowy do olejowania włosów Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2012-06-15 o 09:00 |
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle to nie wiem czy ktoś wspominał, że od dzisiaj nowa promocja bez gazetkowa
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz może co znajduje się obecnie w promocji?
|
#4747 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Dziękuję, skorzystam. ![]()
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie wróciłam z Rossmanna i powiem Wam że jestem w szoku. Tyle się nasłuchałam Waszych opowieści i myślałam że u mnie nie będzie aż tak źle. Byłam w Rossmannie o 9:20 jakoś i z całej półki balsamów Lirene zostały 3, jakaś Pani miała chyba z 5 w koszyku ( były też przecenione te mniejsze 200 ml i jakieś push up ). Udało mi się dorwać jeden. W ogóle co rusz ktoś się pytał gdzie to gdzie tamto z promocji. Gerberów tych dla dzieci już w ogóle nie było i tego garniera w kulce tez nie - tak z ciekawości spojrzałam bo akurat pamiętałam że to miało być. Więc doszłam do wniosku, że jutro to będę musiała pojechać równo na 9 bo poluje na pędzel do pudru i do podkładu bo mnie przekonałyście do niego, na podkład wake me up, na beyonce puls i krem eveline - troche mi sie tego nazbierało mam nadzieje że wszytsko uda mi się kupić
mam 4 rossmanny ale jeździć po wszystkich to jakoś mi się nie chce na szczęście nie są one dużo oddalone od siebie więc to jedyny plus. A u Was jak dzisiaj? spokojnie?
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zadomowienie
|
Pomarańczowy nie jest w promocji niestety.
Cytat:
. (edit: na stronie rossnet zauważyłam jeszcze w promocji wkładki facelle, też może kupię)Szkoda, że flat top z ecotools nie będzie w promocji, w sumie do różu też bym chętnie wzięła, ale nie wiem czy będzie mi się chciało iść znowu rano... Edit: W Pszczynie w Rossmannie jest dostępna limitka Essence, było wszystko, chyba nie cieszy się u mnie dużą popularnością.
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2012-06-15 o 10:53 |
|
|
|
|
#4750 |
|
Moderator
|
Dziewczyny, aktualne promocje macie na stronie:
http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...oyal=&pageId=1 |
|
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
Siostra była własnie w rossmanie i u nas nie było kulek garniera clean sensation w promocji tylko jakies bio a na ulotce wyrażnie bło napisane. U was też nie było?
Edytowane przez Doti1987 Czas edycji: 2012-06-15 o 11:09 |
|
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj byłam w Rossmannie ciut po 17, oczywiście cudów nie oczekiwałam i też nie było, na krem eveline pusta półka, perfumy Halle Barry rzeczywiście były różne pojemności poprzeceniane, ale ostała się tylko resztka testera
, widziałam, ze było dużo niewiem balsam czy to mus z garniera (ale ta firma mnie nie interesuje), tak z ciekawości spojrzałam na odżywki do paznokci eveline, czy dołożyli to było z 2 sztuki diamentowej, w promocji widziałam serum różne rodzaje eveline, dużo było produktów poprzecenianych w szafie chyba z wibo, napewno lakiery do paznokci mi się rzuciły w oczy, jakieś perfumy, ale niewiem konkretnie jakie, kostki dwupaki do wc domestos, hmm więcej nie pamiętam ;p wpadłam tylko na chwilke
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były CleanSensation a poza nimi jak piszesz Bio za 6,39 reszta w promocji za 8 coś.
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam nowości na rossnecie i znalazłam to: Dr Witt, Sexperience gum
|
#4755 |
|
Wtajemniczenie
|
zgdza sie, były po 8,99 a na ulotce przy clean sensation cena 6,39
Edytowane przez Doti1987 Czas edycji: 2012-06-15 o 11:34 |
|
|
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie dawno wstałam
i dopiero się wybieram do rossmanna, ale wejdę tylko do jednego. Jeśli nie będzie już interesujących mnie rzeczy to nie jadę dalej, szkoda życia tracić na promocje. Jutro natomiast chętnie bym sobie kupiła ten pędzel do pudru, ale ja nie potrafię się w sobotę zerwać wcześnie rano, więc pewnie już go nie dostanę.
|
|
|
|
#4757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coś mi to nie chce działać, jak biorę, że chce obejrzeć następną stronę to pisze: liczba produktów w promocji: 0 :/ |
|
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A podkłady affinitione widzę że mają cienkie opinie, tak więc ja niczego nie żałuje
|
|
#4759 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też nie działa. Wyskakuje znalezionych produktów: 0
|
|
|
|
#4760 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4761 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
A jest już może w R. ten Skarb Rossnę dla mam? Miał być od połowy czerwca w drogerii.
|
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4764 | |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam właśnie z R. dziwne powoli ludzie się zbierają już przed R., ja byłam za 15 (tak autobus przejeżdża) ale nie chciałam stać pierwsza i sama pod drzwiami (poszłam na spożywkę), a jak już było za 3min to już się zebrało trochę ludu no i wszystkie kobietki za tym samym dezodorant garniera i balsam lirene ale z grzecznością bez przepychania każda po jednej sztucę
po nas zostało tylko 2 balsamy, dezodorant nie wzięłam bo nie ten jest w promocji i w ogóle kulki są po 8,99 a te "beczułki" są po 6,39, ja skusiłam się na DOVE original do przetestowania za 8,99 bo w jednej galerii to nawet po 13,90 i myjki dla mamy do twarzy dla mnie pod prysznic. Co będzie jutro z pędzlami to ja nie wiem ![]() No i byłam mile zaskoczona bo allterra jest przeceniona żele są po 5,99 maski i szampony to chyba po 6,99 no i olejki po 11,99 ale tylko limonka została więc to nie mój olejek, tak jak -Ulka- pisała No i w końcu pojawiły się wkładki FACELLE faktycznie zmieniali opakowanie tylko że zmniejszyli ilość z 60 na 50 a cena została taka sama bez promocji oczywiście 5,99, ja to jakoś zawsze na promocje trafiałam po 4 z haczkiem Listerine zero jest po 12,99 500ml wzięłam na próbę bo w na weekendzie z gazetki to już puste półki były Cytat:
![]() Też ubolewam że nie będzie flat topa bo chciałam dla mamy do podkładu wsiąść a ten języczkowy może smugi zostawiać tak czytałam i nie wiem czy brać go czy nie Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-06-15 o 12:14 |
|
|
|
|
#4765 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4766 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bardzo duzo tych produktów dali w promocji, ponad 20 stron. Na szczęście nic co mnie rzuciło na kolana ![]() Faktycznie masę produktów Alterry, produkty Dove, Nivea do twarzy, Listeriny, maaaasę perfum itd. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-15 o 12:09 |
|
|
|
|
#4767 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Kurcze, a ja byłam wczoraj i same gazetki z produktami dla dzieci leżały
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Głupie pytanie - te produkty w promocji, które są na stronie http://www.rossnet.pl/okazje_online.aspx, normalnie można odebrać w drogerii po tych obniżonych cenach? Pierwszy raz to zobaczyłam dzisiaj
|
|
|
|
#4770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

)

06.09.2014 

mam 4 rossmanny ale jeździć po wszystkich to jakoś mi się nie chce na szczęście nie są one dużo oddalone od siebie więc to jedyny plus. A u Was jak dzisiaj? spokojnie?