|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
Długo dumam nad każdym słowem, później jeszcze poprawiam, wracam, kasuję itd. ^^
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
O dziwo całkiem spoko wyglądałam w niebieskich cieniach, tak mi się wydaje.
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() U mnie słoneczko zaczyna się przebijać zza grubych chmur ![]() Heh, mam dużo planów na dzisiaj, ciekawe czy chociaż połowę zrealizuję
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim, jak dobrze, ze to już piątek
![]() Orlica - mojemu Tżetowi też zawsze włacza się głodzilla przed imprezami (i zjada większość zaopatrzenia )
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
E, nie ma czego zazdrościć. To będzie dramat wydać na raz 3000zł
I to w Orsayu, gdzie nic mi się nie podoba
|
#1778 | ||
|
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34719696]Kurde, upiekłam pieguski na sobotę, mamy domówkę u TŻa, a te ciacha najlepsze są po kilku dniach. Ale co ja poradzę, że nagle włączyła mi się Głodzilla i zjadłam już sporą część
Uwielbiam te ciacha Na jutro na bloga postaram się przygotować włosową aktualizację, ale nie wiem, co z tego wyjdzie, bo pochłonęło mnie teraz coś innego, nie blogowego - zaczęłam znowu pisać Ooooo super Jako nastolatka napisałam kilka wierszy skrzywdzonej dziewczynki i wiem, że to nie dla mnie ![]() Cytat:
Ale za to myślę jakiś czas przed napisaniem recenzji jakie informacje chcę w niej zawrzeć i co jest warte uwagi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Ano normalnie sobie w Rossmannie na półeczce stał koło żeli pod prysznic
- u mnie na blogu zdjęcia jak cuś ![]()
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Doszla mi dzisiaj baza MAP, ale ma dziwny zapach, taki nieprzyjemny Jutro mam 3 osoby do pomalowania, a choroba dalej trzyma ;/ |
|
|
|
#1781 | ||
|
Konto usunięte
|
Ej no weź, bo się nie będę bawić
Ty znowu zrobisz ekstra make up i ja nabawię się doła przez Ciebie Cytat:
![]() A no ale dzisiaj podobno kuzyna mają wypuszczać ze szpitala. A dzisiaj dostałam od brata smsa, że się w pracy oparzył, na szczęście rana nie jest wielka, ale naskórek z rany zszedł.Brat ma kuku, kuzyn też, pozostałam chyba tylko ja ale mam nadzieję, że na dzisiejszym spacerze nic mi się nie stanie![]() Cytat:
![]() Na blogu recenzja kremu Nivea nawilżającego, a ja zmykam połazić
|
||
|
|
|
#1782 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ale wizażystki pewnie długo by nade mną biadowały za tą "zbrodnię" kosmetyczną ![]() Cytat:
![]() Całe szczęście, że wróciłam się w porę do domu po parasol ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34722879] Ja mam tak beznadziejnie ułożone mieszkanie, że u mnie nigdy nie ma dobrego słońca w żadnym pokoju [/QUOTE]A czym fotografujesz? Może pozmieniaj ustawienia? Albo obiektyw na jaśniejszy? U siebie odkryłam, że różnie mi zdjęcia wychodzą na różnych programach . Np. kolory dużo lepiej wychodzą na zwykłym, niż na portrecie czy makro ![]() Zdrówka!
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z Orsay'a nie mam nic, ale jak bylam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej to przechodzilam i widzialam fajna maxi
Wiec na pewno cos sie znajdzie ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- 'Estelle' ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Edit: Weszlam na Orsay i calkiem fajne rzeczy teraz maja
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34723574]Ej no weź, bo się nie będę bawić
Ty znowu zrobisz ekstra make up i ja nabawię się doła przez Ciebie [/QUOTE] Moje makijaże zazwyczaj są mało wyjściowe, ale efektowne ![]() Nie wszystko, co jest na stronie jest również w sklepach
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, ale na pewno cos fajnego znajdziesz
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję... A jak nie to obkupię się w apaszki, biżuterię, torebki i jakieś ciuchy, które potem opchnę na allegro
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czasami dodaję trochę jasności, ale program Auto robi straszne zdjęcia (często są nieostre), najlepiej chyba na makro. Ale spróbuję się jeszcze pobawić
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34724062]Hmmmm podbieram taką fajną lustrzankę tacie, bo moim kompaktowym aparatem nic się nie da wypłodzić
czasami dodaję trochę jasności, ale program Auto robi straszne zdjęcia (często są nieostre), najlepiej chyba na makro. Ale spróbuję się jeszcze pobawić [/QUOTE]Spróbuj je prześwietlać. Ja się zawzięłam i próbuję robić zdjęcia na manualu, ale hmm, efekty są różne ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, może Wy wiecie co to może być - schodzi mi z paznokci ich wierzchnia warstwa, wygląda to tak, jak schodzi naskórek z opalonej skóry. Pierwszy raz mam takie coś i nie wiem, może to wina odżywek, lakierów? A może za dużo/za mało jakichś witamin?
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Soso a masz moze ich baze matujaca?
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w końcu na Królewnie Śnieżce i łowcy
![]() Malwina moze za suche paznokcie? Wstawisz foto? Smarujesz kremem nawilzająym dłonie ? |
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bardzo mogę zrobić im teraz zdjęcie, bo nasmarowałam je olejkiem, więc generalnie i tak nie byłoby nic widać. Ostatnio nie smaruje właśnie, trochę to zaniedbałam. Pod lakier daję zawsze jakąś odżywkę - ostatnio tę wybielającą z Eveline. To w ogóle wygląda tak, że od polowy mam paznokcie lekko przebarwione i ta warstwa wierzchnia schodzi dopiero właśnie od tego przebarwienia. Chyba faktycznie potrzebują nawilżenia... |
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna bajeczka
nawet się wzruszyłam podobalo mi sie i muzyka cudna<3Co do paznokci to jesli to wygląda tak jak myslę to spróbowałabym to spiłować polerką delikatnie i nawilżać nawilżać eveline za często stosowana moze byc powodem niestety przez duze stężenie formaldehydu
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34719230]
Nie wiem jaki kupić pędzel do rozcierania cieni... Bo jak na razie to rozcieram tym co się nawinie i niestety często "wycieram" a nie "rozcieram" Chyba najlepszy będzie typu puchacz prawda? i teraz mam dylemat, kupić elf'a blending eye brush za 9,90, lancrone E152 za 12,90 czy zainwestować w 4 zł droższego (ale różnica ) Hakuro H77 za 16,40 zł. Nie mam potrzeby niczego profesjonalnego, byle działało jak trzeba i nie drapało Może coś doradzicie?[/QUOTE]Średnio mi przypadł do gustu, chociaż z Elfa są chyba dwa typy do rozcierania, ja miałam ten gorszy. Włosie odstawało, kiepsko przycięty... Pisałam o swoich kulkach z Inglota i Essence. Jeśli miałabym do wyboru kulkę Essence i tą z Elfa to wolę Essence. Chociaż marzy mi się typowy puchacz, bo nie posiadam. Porównywałam swoje trzy pędzle Tutaj
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zrobię, mam nadzieję, że pomoże
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Długo dumam nad każdym słowem, później jeszcze poprawiam, wracam, kasuję itd. ^^

I to w Orsayu, gdzie nic mi się nie podoba 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Np. kolory dużo lepiej wychodzą na zwykłym, niż na portrecie czy makro