Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 19:08   #2491
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie ciągle w toku, zabłyśniemy w nowym roku cz. III

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
piekielkoo Nie pytaj 5 pktów....
Zarejestrowałam sie

Skończyłam cwiczyc iiiii kompletnie nie mam co robic;/

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:56   #2492
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Martik czyli żyjemy obie w niepewności. Cóż ja najgorsze mam już za sobą, też się cieszę, że udało mi się zaliczyć pewien przedmiot, bo kobieta jest straszna. Jak się dziś dowiedziałam ile osób oblala to masakra;/ Dziewczyna przyszła z dzieciaczkiem malutkim, widać, że świeżo po porodzie to wyprosiła ją, kazała bez dziecka przyjśc, no więc moje koleżanki jej dziecka na korytarzu pilnowały. Koniec końców nie zdała... A ma obronę magistra niebawem... Ja nie wiem za kogo ci wykładowcy się uważają

A mi się totalnie nic nie chce Nawet nie mam chęci ogarnąć paznokci, skórki wyciąć itp

PannaMigotkaa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:59   #2493
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
Martik czyli żyjemy obie w niepewności. Cóż ja najgorsze mam już za sobą, też się cieszę, że udało mi się zaliczyć pewien przedmiot, bo kobieta jest straszna. Jak się dziś dowiedziałam ile osób oblala to masakra;/ Dziewczyna przyszła z dzieciaczkiem malutkim, widać, że świeżo po porodzie to wyprosiła ją, kazała bez dziecka przyjśc, no więc moje koleżanki jej dziecka na korytarzu pilnowały. Koniec końców nie zdała... A ma obronę magistra niebawem... Ja nie wiem za kogo ci wykładowcy się uważają

A mi się totalnie nic nie chce Nawet nie mam chęci ogarnąć paznokci, skórki wyciąć itp
Jakie babsko wogole napewno nie zdała dlatego, ze z dzieckiem przyszła...wykładowcy niestety potrafia byc wredni i za byle co usadzic;/
tez mam jakiegos lenia dzisiaj i wogole jakis dzien do d** no i humor mam beznadziejny
Przynajmniej pocwiczyłam sobie dzisiaj z Ewa + hula hop
Powinnam isc zmyc maske z włosów a tak mi sie nie chce ze szok

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-14, 21:57   #2494
arnama
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam najpierw taką zołze że zaliczały po 2-3 os na kolokwium, reszta konsultacje, na których 1 osobe potrafiła maglować 1,5h ustnie, dopóki się delikwent nie pomylił... 1 błąd np pomylić plus z minusem w reakcji chemicznej i oblewała. Zawsze u Niej był pełen korytarz ludzi a ta przesiadywała w Uczelni do 20 nawet
Ja ciągle zaliczałam 1 kolokwium, a tu już szło końcowe zaliczenie- tragedia to była

Później był facet co udupiał jak leci, nawet za to że ktoś miał np zniszczony index Był to ostatni egzamin przed obronami a oblał jakieś 20-30 os z roku. Później poprawka we wrześniu, na której zdały 3 os z tej grupy, bo nie płynnie wchodzili na egzamin, więc po jakichś 10 parach reszty nie dopuścił więc reszta warunek.
Następnie na zaliczenie warunkowe przyszło jakieś 12 os- reszta już popieprzyła sprawę i z tych osób przepuścił 3 i Ci mogli podejść do obrony w marcu, a reszta, przez jednego barana wykładowcę musiała powtarzać semestr i nadrabiać różnice programową, która wynosiła UWAGA: 24 przedmioty, plus oczywiście z 12 bieżących.

Ludzie już mieli prace dawno napisane, zaakceptowane, pozaliczane wszystko a nie mogli podejść do obrony- to dopiero masakra

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 07:46   #2495
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

Ale ze to do dziekana niedociera, że trzyma takich psychopatów na wydziale??? Rozumiem, że się oblewa ludzi, bo nic nie umieją, różnie to bywa ale nie za swoje widzimisię . Masakra

Stary 2012-06-15, 07:55   #2496
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Dzisiaj juz wolne mam i jak zawsze kiedy moge spac do woli to ja sie o 8 obudziłam wyspana i nie moge zasnac juz

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-15, 08:19   #2497
natalkaa7522
Zakorzenienie

Hej

Ja dzisiaj zrobiłam sobie wolne. W środę przyszło do mnie hula hop więc kręciłam sobie, ale mnie strasznie brzuch boli ciągle i jest cały posiniaczony. Chociaż powtarzam sobie zawsze, że jak wpieprzało się frytki i kebaby, to teraz muszę cierpieć za to.. no ale wczoraj byłam na basenie, miny niektórych były bezcenne. Dalej robię turbo jam.

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
tak jak mówiłam, w wakacje zabieram sie za brzuch i pupę mam jakieś dziwne parcie na ćwiczenia ale jeszcze nie teraz, jak nie uczę się to zasypiam, za mało energii na to wszystko
Ja wczoraj zasnęłam na geografii na filmie, bo strasznie zmęczona byłam.

Cytat:
Wyniki w następnym tygodniu Wczoraj wyszło jak wyszło, za to dzisiejsze kolokwium poszło spoko Chyba dzięki temu, że wczoraj P. pomagał mi się uczyć

Jejkuuu normalnie czuje motylki w brzuchu
uuu Widzisz, w końcu znalazłaś kogoś z kim się dobrze czujesz.

Cytat:
Napisane przez Maartikrk Pokaż wiadomość
PS> ponawiam prośbę o klikanie w stronkę którą wysłałam na naszego maila i rejestrację Wciąż zbieram punkty i brakuje mi 70
Zaraz się zarejstruje.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 12:05   #2498
Kotowe
Wtajemniczenie

A ja na razie różnymi sposobami próbuję pozbyć się moich boczków. Jak na dzisiaj zaliczyłam już około 1h rowerka, ale strasznie mi się nie chciało więc nie było tak intensywnie jak wczoraj - tylko 250 kcal, ale za to poćwiczyłam sobie z Ewą Zaciekawiło mnie to ale chyba muszę poszukać sobie czegoś bardziej dynamicznego. Żeby nie było - nie zrobiłam wszystkiego co ona, moja kondycja jednak jest za słaba, przy niektórych ćwiczeniach nie mogłam utrzymać równowagi bo tak mi się mięśnie trzęsły, no ale od czegoś trzeba zacząć A wiadomo początki są zawsze najtrudniejsze. Mam nadzieję że tym razem uda mi się dojść do wymarzonej wagi, która jak na razie dzielnie trzyma się na swoim poziomie

Razem od: 1.01.2010
Zaręczyny: 13.09.2014
Ślub: 6.08.2016

Kotowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 12:16   #2499
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kotowe Pokaż wiadomość
A ja na razie różnymi sposobami próbuję pozbyć się moich boczków. Jak na dzisiaj zaliczyłam już około 1h rowerka, ale strasznie mi się nie chciało więc nie było tak intensywnie jak wczoraj - tylko 250 kcal, ale za to poćwiczyłam sobie z Ewą Zaciekawiło mnie to ale chyba muszę poszukać sobie czegoś bardziej dynamicznego. Żeby nie było - nie zrobiłam wszystkiego co ona, moja kondycja jednak jest za słaba, przy niektórych ćwiczeniach nie mogłam utrzymać równowagi bo tak mi się mięśnie trzęsły, no ale od czegoś trzeba zacząć A wiadomo początki są zawsze najtrudniejsze. Mam nadzieję że tym razem uda mi się dojść do wymarzonej wagi, która jak na razie dzielnie trzyma się na swoim poziomie
Ja na początku tez tak miałam robiłam mniej powtórzen i nie do konca nie mogłam zlapac równowagi itp a teraz robie wszystko równo z nia i wiem , ze mogłabym szybciej
Ja do Ewy dodaje jeszcze rozne cwiczenia z youtube np Mel B albo
http://www.youtube.com/watch?v=2fPqs...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cqvix...layer_embedded
Zalezy na ile mi czas pozwala
Minusem u Ewy jest zbyt spokojny ton głosy i muzyka, usypia mnie dlatego cwicze z nia i słucham muzy albo na drugim odtwarzaczu cos ogladam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-15, 12:22   #2500
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Ja na początku tez tak miałam robiłam mniej powtórzen i nie do konca nie mogłam zlapac równowagi itp a teraz robie wszystko równo z nia i wiem , ze mogłabym szybciej
Ja do Ewy dodaje jeszcze rozne cwiczenia z youtube np Mel B albo
http://www.youtube.com/watch?v=2fPqs...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=cqvix...layer_embedded
Zalezy na ile mi czas pozwala
Minusem u Ewy jest zbyt spokojny ton głosy i muzyka, usypia mnie dlatego cwicze z nia i słucham muzy albo na drugim odtwarzaczu cos ogladam
Ja się na razie nastawiam na turbo fire albo na brazi butt lift A tutaj masz efekty po Ewie :P http://nissiax83.blogspot.com/

Stary 2012-06-15, 12:38   #2501
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze to do dziekana niedociera, że trzyma takich psychopatów na wydziale??? Rozumiem, że się oblewa ludzi, bo nic nie umieją, różnie to bywa ale nie za swoje widzimisię . Masakra
No własnie też tego nie pojmuje
Kobiety w dziekanacie juz znały tych typków i tylko kręciły głowami jak się przynosiło kolejne dwóje od tych delikwentów

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Dzisiaj juz wolne mam i jak zawsze kiedy moge spac do woli to ja sie o 8 obudziłam wyspana i nie moge zasnac juz
Przynajmniej dnia masz więcej

Ja dziś miałam ambitne plany na czas przed pracą, a tu męzula zadzwonił z prosbą o ratunek i musiałam sie troszkę nakursować samochodem żeby mu załatwić co chciał Z moich planów nici, ale czego się nie robi dla ukochanego

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Ja się na razie nastawiam na turbo fire albo na brazi butt lift A tutaj masz efekty po Ewie :P http://nissiax83.blogspot.com/
No brzuch nie zły Choć zalezy od czego sie startowało, z tego co kojarzę tą dziewczyne, zawsze była szczupła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 12:46   #2502
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam zacząć od turbo jam. Ja też nie mam za dobrej kondycji, a tam robisz przejściowe ćwiczenia. Najpierw 10 min, potem 20 aż dojdziesz do 45. I to trwa 4 tygodnie, a potem zaczynasz z turbo fire.
Stary 2012-06-15, 13:16   #2503
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość

No brzuch nie zły Choć zalezy od czego sie startowało, z tego co kojarzę tą dziewczyne, zawsze była szczupła
Głównie chodziło mi o to że ma tą spódnice za luźną Po za tym tam gdzieś w ostatnich potach też jest zdjęcie jej brzucha i chyba wyglądał trochę inaczej
http://nissiax83.blogspot.com/2012/0...icze-rano.html

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Polecam zacząć od turbo jam. Ja też nie mam za dobrej kondycji, a tam robisz przejściowe ćwiczenia. Najpierw 10 min, potem 20 aż dojdziesz do 45. I to trwa 4 tygodnie, a potem zaczynasz z turbo fire.
Spróbować zawsze można

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2012-06-15 o 13:15
Stary 2012-06-15, 13:22   #2504
natalkaa7522
Zakorzenienie

Pewnie.
Stary 2012-06-15, 13:24   #2505
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Głównie chodziło mi o to że ma tą spódnice za luźną Po za tym tam gdzieś w ostatnich potach też jest zdjęcie jej brzucha i chyba wyglądał trochę inaczej
http://nissiax83.blogspot.com/2012/0...icze-rano.html

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Spróbować zawsze można

Jest róznica, jest Ale i tak w mojej opinii miała ładną figurę

Stary 2012-06-15, 13:29   #2506
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Jest róznica, jest Ale i tak w mojej opinii miała ładną figurę
Przynajmniej jakąś ma |Ja na razie jestem bezkształtną masą ale już niedługo

http://www.youtube.com/watch?v=T26ijQ6x4_4

Stary 2012-06-15, 13:38   #2507
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Przynajmniej jakąś ma |Ja na razie jestem bezkształtną masą ale już niedługo

http://www.youtube.com/watch?v=T26ijQ6x4_4
Ja się przyznam że jak bym miała taką jak ona na początku, to już bym zadowolona była
Ale Ona w ogóle juz budowe ma ładną: wcięcie w talii i wąska jest w żebrach.
Ja mam już żebra z natury szerokie, dośc wąskie biodra, więc za bardzo wcięcia nie mam i wydaje mi się że nawet jak by się pozbyć trochę tłuszczyku stamtąd to i tak nie będę miała takiej, ale tego się nie przeskoczy

Stary 2012-06-15, 13:40   #2508
PannaMigotkaa20
Zadomowienie

I ja już wkońcu mam weekend . Zaraz ogarnę swoje pazurkii, bo już nie mogę na nie patrzeć , a wieczorem na film do P.)

Stary 2012-06-15, 13:44   #2509
Kotowe
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się przyznam że jak bym miała taką jak ona na początku, to już bym zadowolona była
Ale Ona w ogóle juz budowe ma ładną: wcięcie w talii i wąska jest w żebrach.
Ja mam już żebra z natury szerokie, dośc wąskie biodra, więc za bardzo wcięcia nie mam i wydaje mi się że nawet jak by się pozbyć trochę tłuszczyku stamtąd to i tak nie będę miała takiej, ale tego się nie przeskoczy
Dziewczyna jest naprawdę szczupła i bez ćwiczeń

Chociaż i ja się cieszę bo jak oglądam wszystkie te filmiki motywacyjne, i zdjęcia przed i po to tak naprawdę ja nie mam dużo pracy. Mam "nadprogramowe" 10 kg ale oni tam musieli naprawdę się namęczyć bo moje 10 kg przy ich osiągnięciach to pikuś. Dlatego wierzę że mi się uda

Stary 2012-06-15, 13:51   #2510
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
I ja już wkońcu mam weekend . Zaraz ogarnę swoje pazurkii, bo już nie mogę na nie patrzeć , a wieczorem na film do P.)
O hoho to zapowiada sie miły wieczór wielu motylków życzę

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

Chociaż i ja się cieszę bo jak oglądam wszystkie te filmiki motywacyjne, i zdjęcia przed i po to tak naprawdę ja nie mam dużo pracy. Mam "nadprogramowe" 10 kg ale oni tam musieli naprawdę się namęczyć bo moje 10 kg przy ich osiągnięciach to pikuś. Dlatego wierzę że mi się uda
Pewnie że się uda!!!!

Stary 2012-06-15, 14:39   #2511
pulcherija
Zadomowienie

hej ; *
przeraza mnie to co piszecie o studiach , egzaminach i złosliwosci : O

u mnie dzisiaj jakos kiepsko z jedzeniem...
1. ser stopiony z jajkiem i przyprawami + kromka chleba ciemnego
2. czereśnie + bułka z ziarnami + ser biały
45 min na siłowni
3. łosoś ( za duży kawałek... i nic już nie wcisne... )
ćwiczenia z Ewą Ch. + może hh jeśli będę mieć siłe

+ duużo wody, zielonej herbaty

postanowiłam wyjechać z miejscowości do pracy do krk na cały lipiec... będzie kasa, może poznam jakis ciekawych ludzi a co najwazniejsze... MUSZE wyjechać, musze uciec od tego co sie tutaj dzieje... :<

64,5
kg --> 55 kg

Edytowane przez pulcherija
Czas edycji: 2012-06-15 o 14:40
pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 15:28   #2512
piekielkoo
Zadomowienie

Dzień dobry Napiszę tylko tyle: Nie pójdę na studia
Uciekam na zaliczenie i na zakończenie roku
Stary 2012-06-15, 15:36   #2513
Kotowe
Wtajemniczenie

U mnie na uczelni jest wykładowca legenda. Od farmakologii. Przykłady dziwności:
- pyta 1,5 godziny żeby po tym czasie powiedzieć " nie zaliczył pan już na pierwszym pytaniu ale tak dobrze się pana słucha"
- Student opowiada, babka mówi że źle po czym powtarza to co on już powiedział. Gdy zwrócił jej uwagę że dokładnie to powiedział "wykładowca też człowiek, może się pomylić. Zapraszam w drugim terminie"
- jako pytanie pomocnicze - wyciąga z torby jakieś gałązki i pyta do czego tego się używa...

Jak wspominamy o niej u naszych innych wykładowców padają pytania "to ona jeszcze żyje?" + głosy współczucia...

Stary 2012-06-15, 16:21   #2514
Maartikrk
Zakorzenienie

Hej, hej ! Ja dziś po egzaminie i kolokwium Teraz odpoczywam, zaraz pójdę coś zjeść plus kawka a wieczorem imprezka z TŻ bo nasza koleżanka organizuje urodziny i będzie tramparty plus klub

piekielkoo
Dlaczego :P Czyżby po tym co Dziewczyny pisały ?
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 16:29   #2515
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
uuuuu miłego wieczoru zdaj relacje pozniej :P
Cytat:

Damy rade ja jestem mega zmotywowana
Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
hej ; *
przeraza mnie to co piszecie o studiach , egzaminach i złosliwosci : O

u mnie dzisiaj jakos kiepsko z jedzeniem...
1. ser stopiony z jajkiem i przyprawami + kromka chleba ciemnego
2. czereśnie + bułka z ziarnami + ser biały
45 min na siłowni
3. łosoś ( za duży kawałek... i nic już nie wcisne... )
ćwiczenia z Ewą Ch. + może hh jeśli będę mieć siłe

+ duużo wody, zielonej herbaty

postanowiłam wyjechać z miejscowości do pracy do krk na cały lipiec... będzie kasa, może poznam jakis ciekawych ludzi a co najwazniejsze... MUSZE wyjechać, musze uciec od tego co sie tutaj dzieje... :<
nie jest tak najgorzej , ja dzisiaj w kfc sie nazarłam i mam dosc ale moze nadrobie cwiczeniami
Co sie dzjeje takiego ze musisz uciekac?
Cytat:
Napisane przez piekielkoo Pokaż wiadomość
Dzień dobry Napiszę tylko tyle: Nie pójdę na studia
Uciekam na zaliczenie i na zakończenie roku
Dlaczego nie pojdziesz?

Cytat:
U mnie na uczelni jest wykładowca legenda. Od farmakologii. Przykłady dziwności:
- pyta 1,5 godziny żeby po tym czasie powiedzieć " nie zaliczył pan już na pierwszym pytaniu ale tak dobrze się pana słucha"
- Student opowiada, babka mówi że źle po czym powtarza to co on już powiedział. Gdy zwrócił jej uwagę że dokładnie to powiedział "wykładowca też człowiek, może się pomylić. Zapraszam w drugim terminie"
- jako pytanie pomocnicze - wyciąga z torby jakieś gałązki i pyta do czego tego się używa...

Jak wspominamy o niej u naszych innych wykładowców padają pytania "to ona jeszcze żyje?" + głosy współczucia...
o masakra niezly swir
Ale tak z perspektywy czasu sobie mysle ze tych najgorszych sie pozniej najlepiej wspomina a ile smiechu jest

Własnie wrociłamdo domku, kupiłam mamie prezent na imieniny perfumy Naomi Kampbell (czy jak ona tak ma)
I sobie kupiłam jeansy z sukienke z okazji wypłaty

Jutro przyjezdza do mnie rodzina na imieniny mojej mamy i dwie kuzynki, z którymi sie srednio dogadujemy, wywyzszaja sie zawsze najlepsze najgrzeczniejsze nie sprawiajace kłopotów ja w porównaniu z nimi to czarna owca w rodzinie i mam zamiar sie chociaz wystroic hmmm dla lepszego samopoczucia pewnie wiecie o co mi chodzi...

No a wieczorem zbiorowe oglądanie meczu i jest impreza z okazji "dni osiedla" wszyscy beda i mam mieszane uczucia hmmm z jednej strony mam nadzieje ze bedzie K z drugiej ze nie , ale chciałabym go zobaczyc i jednoczesnie sie boje...nie wiem czy sie odstawic czy przyjsc normalnie ubrana nic juz nie wiem

Ewidentnie dzisiaj zgłupiałam

Think happy - be happy

M

Stary 2012-06-15, 17:05   #2516
Kotowe
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy można podciągnąć 5 pierogów z mięsem bez tłuszczu i skwarek jako dietetyczne? Bo tak się zastanawiam... chciałabym żeby już więcej czasu minęło... Ja już zajęcie skończyłam, teraz tylko sesja więc w przerwach między nauką tylko do lustra podchodzę i sprawdzam czy już widać zmiany
Hahaha przejechalam właśnie 12 km i 380 kcal piszlo się bujac ;-) a jeszczr trzeba wrócić do domu .

Edytowane przez Kotowe
Czas edycji: 2012-06-15 o 19:18
Stary 2012-06-15, 19:32   #2517
pulcherija
Zadomowienie

Kotowe wydaje mi się że można bez problemu :P może nie jakos wybitnie dietetyczne ale jak dla mnie to jest to okej!

czemu musze,, uciec"? wpakowałam się w bardzo niezdrową sytuacje... nie da się jej w zaden sposób rozwiązać niż to że któreś z nas musi wyjechac na jakiś czas... a mi potrzebne pieniądze to akurat poza tym chce uwolnic sie od towarzystwa z mojego roczniku - chce poznac kogos nowego , może będzie ciekawie?

wymiękłam po 25 min z Ewą (((((((((((((((((

64,5
kg --> 55 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 19:49   #2518
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Wyniki w następnym tygodniu Wczoraj wyszło jak wyszło, za to dzisiejsze kolokwium poszło spoko Chyba dzięki temu, że wczoraj P. pomagał mi się uczyć

Jejkuuu normalnie czuje motylki w brzuchu
Jednak to fajnie, aby motylki długo się w twoim brzuchu trzymały

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zasnęłam na geografii na filmie, bo strasznie zmęczona byłam.
Ja od 3 dni po powrocie ze szkoły idę się przespać 2 godzinki, przed obiadem. po prostu jestem tak wyczerpana że liczę dni do wakacji.

W weekend też sobie nie odpocznę bo jutro ten koncert i mecz a w niedzielę zjeżdża sie rodzinka na cały dzień lubię się z nimi widzieć ale niekoniecznie u mnie w domu
Dzisiaj miało być ostatnie matematyczne wyzwanie ale jednak zdążymy zrobić jeszcze jedną poprawę i chyba powinnam ją pisać we wtorek. Nawet jeżeli zawalę to chodzi o sam fakt, żeby widział że się staram, nie olewam i że mi zależy, w zeszłym roku myślę że to mnie przed komisem uratowało.
W czwartek się sytuacja wyjaśni i coś czuję że bedę wam się tu wypłakiwać że mam wakacje z matematyką najgorsze jest to że staram się dużo bardziej niż rok temu i dupa bo i tak jestem w gorszej sytuacji ...

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:51   #2519
pulcherija
Zadomowienie

hmm minthema Ty jestes w liceum , tak? która klasa? ; >

64,5
kg --> 55 kg

Stary 2012-06-15, 20:02   #2520
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pulcherija Pokaż wiadomość
Kotowe wydaje mi się że można bez problemu :P może nie jakos wybitnie dietetyczne ale jak dla mnie to jest to okej!

czemu musze,, uciec"? wpakowałam się w bardzo niezdrową sytuacje... nie da się jej w zaden sposób rozwiązać niż to że któreś z nas musi wyjechac na jakiś czas... a mi potrzebne pieniądze to akurat poza tym chce uwolnic sie od towarzystwa z mojego roczniku - chce poznac kogos nowego , może będzie ciekawie?

wymiękłam po 25 min z Ewą (((((((((((((((((
A gdzie będziesz mieszkać?

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości