Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 22:37   #2491
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Z pozdrowieniami dla Ciotek - Dominik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8607.jpg (104,4 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8581.jpg (103,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8592.jpg (94,2 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8594.jpg (133,1 KB, 46 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:39   #2492
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia ale mała żabka z niego Ale nie wiem do kogo podobny. Chyba mieszany, bo nos ma chyba Twój,ale twarz męża.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 22:56   #2493
Ana***
Zakorzenienie

żabciu usta taty! identyko !
śliczny chłopiec!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 23:08   #2494
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Żabuś nasz kochany! cudny!
wszystkiego dobrego dla całej rodzinki!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:38   #2495
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
czesc

czytam was ale przepraszam nie umiem poodpowiadac...
nie umiem spac, nie umiem jesc, brzuch i glowa mnie boli-dlaczego? - musze podjac decyzje o mojej pracy od wrzesnia i nie wiem co zrobic! ciezka sprawa,nawe TZ i moja mama maja problem mi podpowiedziec jak bedzie najlepiej.

Zabciu - GRATULACJE !!!!!!!!
Przytulam Cię mocno! Na pewno podejmiesz dobrą decyzję

Cytat:
Piękny!

Dzień dobry!
Stary 2012-06-15, 08:57   #2496
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
właśnie mi sie przypomniało że mam fajny przepis na ciasto z maślanką i kruszonką w sam raz do kwaskowych owoców - to bedzie miał tomcio na imieninki tylko musze go znaleźć

Gucia - jak lody to tylko z gór
Ale powaga tak masz, że lody Ci smakują tylko w górach? Bo myślałam, że tylko ja taki wariat Gofra normalnie się nie chwycę, a nad morzem nie mogę się opanować i codziennie bym jadła

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
u mnie rano padało, a od 11 świeci cudnie

melduje ze żyjemy, młody ma zapalenie gardła, spał w nocy już ładnie ale tym samym odstawił się sam od smoczka i od butelki - wszystko je łyżeczką nawet herbatke.. ew. pije z kubka w jeden dzień to tak udoskonalił że ma nalane pełno i pije bez wylania (ból sprawiało mu ssanie więc wszystkie smoczki niekapki rurki poszły do kosza;D )
szkoda mi go trochę ale jak teraz działają leki i widzę że z nim super to super bo w 2 dni pozbyliśmy się tyle uciążliwych przyklejek że szok

a na 16 mam zakończenie przedszkola moich dzieci
Cieszę się, że u Was lepiej! Wiem, że mały się na cierpiał, ale super, że oduczył się smoczków itp. Trzymajcie się!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
laski trzymac kciuki bo moze bedziemy miec samochodzic
tylko poki co nie mam informacji czy aby juz nie jest sprzedany buu i czy wnic w nim nie stuka i nie trajkocze
Trzymam kciuki! Daj znać

Cytat:
czesc

nie umiem spac, nie umiem jesc, brzuch i glowa mnie boli-dlaczego? - musze podjac decyzje o mojej pracy od wrzesnia i nie wiem co zrobic! ciezka sprawa,nawe TZ i moja mama maja problem mi podpowiedziec jak bedzie najlepiej.

Kochana, jak Ci można pomóc? No tulę Cię mocno! Mam nadzieje, że podejmiesz decyzje

Cytat:
Dominik jest śliczny! Faktycznie mieszanka Was! Super!
Ale, Żabcia Ty wyglądasz fenomenalnie, w ogóle nie widać, że kilka godzin temu rodziłaś, zazwczaj kobiety są wykończone i zmęczone,a Ty promieniejesz! Super!

Rossi po ile kupowałaś bób ostatnio? U nas jest jeszcze po 12zł... ale warto! Wczoraj też już kupiłam i jeszcze mi na dzisiaj został. A wczoraj objadłam się niesamowicie, zjadłam na obiad, a później jeszcze zrobiłam pastę z pesto i zjadłam resztkę na kanapce - mistrzostwo!

Dzień dobry piątek!

Jakie plany? Ponoć mają wrócić upały! My mamy kilka opcji i nie wiemy na co się zdecydować...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 08:58   #2497
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:00   #2498
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ze wszystkim sie zgadzam , a możesz napisać co Twoim zdaniem należy zrobić jak dziecko ryczy?
zależy dlaczego ryczy. co psycholog to inna szkoła, ja czerpię z tego co się nauczyłam w studium, co podejrzałam no i na własny rozum co pomaga u nas (nie znaczy że u innych pomoże)
- jak ryczy bo mu smutno boi się czy coś zawsze tulimy nie było sytuacji że czuł lęk a nas nie było
- jak ryczy bo boi się to go zagadujemy zmieniamy temat, też jesteśmy z nim
- jak ryczy bo wymusza (a nie ma dziecka które nie wymusza, nie wierzę w takie coś, bo nawet dorosły człowiek jak mu jest nie po myśli to sie wścieka czy kłóci, rozmawia przeforsowuje swoje zdanie, a dzieć elokwentnie wypowiadać się nie potrafi więc reaguje krzykiem tylko u każdego on jest inny u jednych drze się u kolejnych tupie rzuca wszystkim o ma pod ręką, rzuca się na ziemie, bije) u nas młody ze 2 razy się rzucił ale już tego nie robi teraz ma faze na rzucanie przedmiotami, klockami pilotem książką wszystko co ma w pobliżu, i wtedy stanowczo podniesionym tonem mu mówie że nie dostanie tego czego chce bo..... i że ma się uspokoić bo nie będę się z nim bawić.. i zostawiam go - zostawiam to nie znaczy że wychodze a po prostu nie reaguje na niego, parę razy zależy od zdarzenia mówię mu że nie wolno rzucać.. że nie będę sie z nim bawić i olewam dalej, wyciszy sie sam, bo ja go nie będę zabwiać bo to nie oto chodzi żeby on został usatysfakcjonowanym czymś innym, jak się uspokoi (przypominam mu że jak się uspokoi to porozmawiamy) zawsze mu karze pozbierać to co narozwalał, zawsze skutkuje, potem mnie przeprasza ja mu tłumacze jeszcze raz dlaczego mu nie wolno i przytulamy się, tej rzeczy dalej nie może, żeby nie było że się ładnie uspokoił i dostał...
i to trwa ze 2-3 minuty max, a z dnia na dzień się skraca...

nie wyobrażam sobie go brać na ręce przy takim ataku furii bo się pręży kopie, bije rękami nie da się go przytulić..
zresztą no sory jego zachowanie nie powinno być wtedy nagradzane...

- jak go uczyliśmy żeby zasypiał u siebie po szpitalu jak się nam przestawił i nie chciał spać sam, to poklepywaliśmy go, on płakał, tłumaczyliśmy że jesteśmy obok i wychodziliśmy, jak płakał to wchodziliśmy buziak przytulenie i do łóżeczka, wie że jesteśmy że jak potrzebuje to będziemy, ale nie wyciągaliśmy go...
i teraz mamy powtórkę z rozrywki, wczoraj podziałało

Cytat:
czesc

ja bym go dała do maluchów a sama pracowałabym ze starszakami..

Cytat:
cudny

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry piątek!

Jakie plany? Ponoć mają wrócić upały! My mamy kilka opcji i nie wiemy na co się zdecydować...
upały wracają ja muszę dopiąć poniedziałkowy kraków na ostatni guzik i zrobić kilka sprawozdań więc weekend pracowniczy
Stary 2012-06-15, 10:05   #2499
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-15, 10:07   #2500
martucha84
Zakorzenienie

u nas sen bez smoczka, przespał całą noc bez ani jednej pobudki do 9rano!!!!! z tym że poszedł spać po 21.30? coś koło... a od 20 się słaniał po pokoju i nie chciał spać, płakał, czytaliśmy mu i nic, nie śpi i już.. w końcu rodzice nie wytrzymali i daliśmu mu skoczka a on co? wywalił go z łóżeczka bo tuć popsuty.. więc suma sumarum jest mądrzejszy od nas i nie wziął poskutkowało napicie się wody i pogłaskanie po brzuchu, ale dopiero jak się wyciszył bo wcześniej nie było opcji.. i teraz mam problem bo wczoraj wstał o 9 i nie spał w dzień nie chciał a na siłę go też nie zmuszała opiekunka.. no i o 20 był zmęczony tyle ze zasnął po 1.5h.. noc pięknie przespał, i co, i wstał punkt9, obawiam się że dziś tez nie znaśnie,
i nie wiem jak to będzie wyglądać, bo nam ciut popsuł się plan dnia, spanie o 20, wstawanie 7.30, drzemka od 1 do 3.. i dupa trza się przeorganizować...
Stary 2012-06-15, 10:15   #2501
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Żabcia ale piękny uśmiech na pierwszym zdjęciu! Słodki maluszek miałaś przy porodzie pomalowane paznokcie? Bo u nas nie można mieć nawet bezbarwnym

laski wyjeżdżałam wczoraj z garażu i porysowałam auto mąż był zły jakbym mu ulubioną zabawkę zepsuła, ale juz mu przeszło, auto już jest u lakiernika ale chyba cały bok będzie malowany bo jest jeszcze kilka starych rys i każda w innym miejscu, już się boję ile zabulimy dobrze że mamy jeszcze moją"limuzyne"

Nasz Ślub 30.05.2009

Edytowane przez mona_ja
Czas edycji: 2012-06-15 o 10:16
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 10:22   #2502
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
upały wracają ja muszę dopiąć poniedziałkowy kraków na ostatni guzik i zrobić kilka sprawozdań więc weekend pracowniczy
A Ty w tym Krakowie będziesz miała może chwilkę przerwy?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rozumiem. Ale ceny podobne jak widzę

Cytat:
u nas sen bez smoczka, przespał całą noc bez ani jednej pobudki do 9rano!!!!! z tym że poszedł spać po 21.30? coś koło... a od 20 się słaniał po pokoju i nie chciał spać, płakał, czytaliśmy mu i nic, nie śpi i już.. w końcu rodzice nie wytrzymali i daliśmu mu skoczka a on co? wywalił go z łóżeczka bo tuć popsuty.. więc suma sumarum jest mądrzejszy od nas i nie wziął poskutkowało napicie się wody i pogłaskanie po brzuchu, ale dopiero jak się wyciszył bo wcześniej nie było opcji.. i teraz mam problem bo wczoraj wstał o 9 i nie spał w dzień nie chciał a na siłę go też nie zmuszała opiekunka.. no i o 20 był zmęczony tyle ze zasnął po 1.5h.. noc pięknie przespał, i co, i wstał punkt9, obawiam się że dziś tez nie znaśnie,
i nie wiem jak to będzie wyglądać, bo nam ciut popsuł się plan dnia, spanie o 20, wstawanie 7.30, drzemka od 1 do 3.. i dupa trza się przeorganizować...
No kochana... syn Ci rośnie, nie ma że boli! Za dobrze miałaś z tymi jego drzemkami Mam nadzieje, że się przestawicie No i brawa dla Pata za noc bez smoczka! Mądry chłopczyk z niego!

Stary 2012-06-15, 11:19   #2503
Ana***
Zakorzenienie

Melduję, ze żyję i się uczę...

Marta
no synuś Wam rośnie, nie ma to tamto
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 11:33   #2504
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Cześć!

Żabcia ale piękny uśmiech na pierwszym zdjęciu! Słodki maluszek miałaś przy porodzie pomalowane paznokcie? Bo u nas nie można mieć nawet bezbarwnym

laski wyjeżdżałam wczoraj z garażu i porysowałam auto mąż był zły jakbym mu ulubioną zabawkę zepsuła, ale juz mu przeszło, auto już jest u lakiernika ale chyba cały bok będzie malowany bo jest jeszcze kilka starych rys i każda w innym miejscu, już się boję ile zabulimy dobrze że mamy jeszcze moją"limuzyne"

mona nie denerwuj się

zabcia Dominik śliczny, kiedy moja karo była taka mała
Katunia trzymam kciuki za dobrą decyzję

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 12:24   #2505
ktosia86
Zakorzenienie

Martuś faktycznie może się poprzestawiać u Was ze spaniem. Ale jestem pełna podziwu dla Pata, że wywalił smoczka

U nas z drzemkami to w ogóle jest lipa, bo Marcelina nie ma stałych godzin snu. Jak wstanie wcześnie to zdarzają się nawet i trzy drzemki w ciągu dnia, a jak później to dwie. Kładziemy ją spać o stałej porze, a mimo to budzi się różnie.
Stary 2012-06-15, 13:35   #2506
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Tak, już po... wczoraj
a dzisiaj prułam jeszcze na zakończenie akcji, która dowodziłam i I miejsce wśród PS także super! ale to, ze dowiedziałam sie na ostatnią chwile- (wczoraj, ze jest dzisiaj ) niefajne... i tak zawsze... wkurza mnie to! Nie lubię na ostatni gwizdek... ehh
I miejsce, super gratuluje

Cytat:
witaj Dominiku Ale jesteś podobny do taty A ty żabciu wyglądasz super, w ogóle nie widać, że rodziłaś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 13:50   #2507
Zakorzenienie

czesc

Podjelam wstepna decyzje-grupa starsza-Tomus do mlodszej,ale nie codziennie tyko wtedy kiedy TZ bedzie w pracy, czyli np-2-3 razy w tyg. Nie wiem czy tak zostanie, bo sa jeszcze pewne kwestie ktore moga wszystko pozmieniac. Nie wiem co bedzie wtedy z zajeciami z fundacji, grupa zabawaowa-bo wtedy bym tego nie mogla prowadzic-i nie wiem jak ta kwestie rozwiazemy z moja kasia dyr.
Poza tym boje sie-5dni w tyg a w razie wu nie mam opieki dla Toma jak tfu tfu zachoruje. Martwie sie ze nie bede go tyle widziec...i jest mi z tym zle!
Chyba przewazylo wczoraj zdanie mojej mamy-jak sie rzucac to na gleboka wode! bo mam wtedy szanse w koncu zaczac awans, popracowac ze starszymi dzieci-a po 2latach pracy z dziecmi-1-3lata to fajna odskocznia. Ze jak Tom teraz pochodzi do przedszkola juz to bedzie o ten rok do przodu w porownianiu z 3latkami ktore pojda z nim do przedszkola i bedzie mu latwiej.
Nie wiem co bedzie...pozyjemy zobaczymy!

Gucia, Rosi - jak piszecie o bobie to przypominaja mi sie wakacje w dziecinstwie u babci na wsi. Dziadkowie mieli wlasne gospodarstwo,mieli m.in. wasnie bób i babcia gotowala go w wielkim garnku-smierdzialo ze hoho. Ale potem razem z kuzynowstwem dostawalismy wielka miche bobu i jedlismy. Obowiazkowo plujac skórkami po calym podworku kto dalej. Albo wystrzyiwalismy bob ze skórek bo on taki fajnie śliski i była dobra zabawa. Uwielbiam bób!

Martus - czekałam na Twoja opinie odnośnie pracy, ale w sumie wiedzialam i tak co powiesz!
Współczuje choroby Pata ale z tym smoczkiem fajnie!
A z tym spaniem moze sie jeszcze odwroci i wroci sen w ciagu dnia. To jednak fajnie jak dziecko spi w dzien. Moze spróbuj sie z nim Ty albo jak jest opiekunka klasc w ciagu dnia. Jesli nie zasnie to chociaz polezac, uspokoic sie, wyciszcy, moze sen powroci.
Fajnie napisalas o tych rodzajach płaczu-my robimy tak samo. Najgorsze jest ze wielu rodzicow z mojego pzredszkola nia ma takiej swiadomosci i czasem mamy takie dramaty ze szok. Ale w kwesti placzu z wymuszenia i zostawienia dziecka samego dziala- i widac ewidentnie ktorzy rodzice tego nie stosuja!
Mój chyba jakis skok przechodzi teraz albo nie wiem-jest jakis skok rozwojowy ok 20mca? Tylko mama i mama i nawet spac z mama! a zawsze zaypial sam a jak sie kolo niego kladlam to zaczynal sie bawic a nie spac. A teraz przytua sie i zasypia przy mnie.

Baja - nie mialam okazji wczesniej napisac. Super ze pisalas swoja relacja z tego szkolenia! bardzo wnikliwie przeczytalam wszystkie Twoja posty i na pewno wiedza bardzo przydatna!

monus - to tylko auto wiec spokojnie. Przy okazji naprawione bede stare rysy wiec bedzie cacy

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2012-06-15 o 13:52
Stary 2012-06-15, 14:06   #2508
Gucia0987
Zakorzenienie

Katunia BRAWO! myślę, że to bardzo słuszna decyzja
A że Ci smutno, że nie będziesz mogła być teraz z Tomem non stop i cały czas to jak najbardziej zrozumiałe, ale głowa do góry, będzie dobrze!

Stary 2012-06-15, 14:52   #2509
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-15, 14:53   #2510
Zakorzenienie

ktosiu - caly czas pamietam ze mialam odpowowiedziec na Twojego posta z przedwczoraj chyba, jak pisalas o tym jak bylas w grupie u swojej mamy. Ja sie zgadzam ze nie powinno sie miec swojego dziecka w grupie, klasie! Ale zakladalam zawsze ze Tom pojdzie do przedszkola w wieku 3lat a nie 2 i szkoda mi momentami tak malego szkraba oddawac... No ale wiem ze ile jest dzieci wychowanych z złobku i maja sie dobrze nawet bardzo dobrze.
Stary 2012-06-15, 15:37   #2511
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

Podjelam wstepna decyzje-grupa starsza-Tomus do mlodszej,ale nie codziennie tyko wtedy kiedy TZ bedzie w pracy, czyli np-2-3 razy w tyg. Nie wiem czy tak zostanie, bo sa jeszcze pewne kwestie ktore moga wszystko pozmieniac. Nie wiem co bedzie wtedy z zajeciami z fundacji, grupa zabawaowa-bo wtedy bym tego nie mogla prowadzic-i nie wiem jak ta kwestie rozwiazemy z moja kasia dyr.
Poza tym boje sie-5dni w tyg a w razie wu nie mam opieki dla Toma jak tfu tfu zachoruje. Martwie sie ze nie bede go tyle widziec...i jest mi z tym zle!
Chyba przewazylo wczoraj zdanie mojej mamy-jak sie rzucac to na gleboka wode! bo mam wtedy szanse w koncu zaczac awans, popracowac ze starszymi dzieci-a po 2latach pracy z dziecmi-1-3lata to fajna odskocznia. Ze jak Tom teraz pochodzi do przedszkola juz to bedzie o ten rok do przodu w porownianiu z 3latkami ktore pojda z nim do przedszkola i bedzie mu latwiej.

Gucia, Rosi - jak piszecie o bobie to przypominaja mi sie wakacje w dziecinstwie u babci na wsi. Dziadkowie mieli wlasne gospodarstwo,mieli m.in. wasnie bób i babcia gotowala go w wielkim garnku-smierdzialo ze hoho. Ale potem razem z kuzynowstwem dostawalismy wielka miche bobu i jedlismy. Obowiazkowo plujac skórkami po calym podworku kto dalej. Albo wystrzyiwalismy bob ze skórek bo on taki fajnie śliski i była dobra zabawa. Uwielbiam bób!

Martus - czekałam na Twoja opinie odnośnie pracy, ale w sumie wiedzialam i tak co powiesz!
A z tym spaniem moze sie jeszcze odwroci i wroci sen w ciagu dnia. To jednak fajnie jak dziecko spi w dzien. Moze spróbuj sie z nim Ty albo jak jest opiekunka klasc w ciagu dnia. Jesli nie zasnie to chociaz polezac, uspokoic sie, wyciszcy, moze sen powroci.
Fajnie napisalas o tych rodzajach płaczu-my robimy tak samo. Najgorsze jest ze wielu rodzicow z mojego pzredszkola nia ma takiej swiadomosci i czasem mamy takie dramaty ze szok. Ale w kwesti placzu z wymuszenia i zostawienia dziecka samego dziala- i widac ewidentnie ktorzy rodzice tego nie stosuja!
Mój chyba jakis skok przechodzi teraz albo nie wiem-jest jakis skok rozwojowy ok 20mca? Tylko mama i mama i nawet spac z mama! a zawsze zaypial sam a jak sie kolo niego kladlam to zaczynal sie bawic a nie spac. A teraz przytua sie i zasypia przy mnie.

Baja - nie mialam okazji wczesniej napisac. Super ze pisalas swoja relacja z tego szkolenia! bardzo wnikliwie przeczytalam wszystkie Twoja posty i na pewno wiedza bardzo przydatna!

monus - to tylko auto wiec spokojnie. Przy okazji naprawione bede stare rysy wiec bedzie cacy
Kasiu myślę, że słuszną decyzję podjęłaś A Tom choć będzie w innej grupie to zawsze będziesz miała na niego oko i myślę, że jakoś to będzie. A jak będzie chory to na pewno jakoś tak ułożycie sobie nad nim opiekę, że będzie miał kto z nim zostać. Poza tym jest coraz większy więc będzie dużo łatwiej
Cieszę się, że moje refleksje poszkoleniowe nie poszły w eter i sporo was podchwyciło temat

Zabciu najlepszego z okazji urodzin
Stary 2012-06-15, 15:40   #2512
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

szybko poszło

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Kasiu myślę, że słuszną decyzję podjęłaś A Tom choć będzie w innej grupie to zawsze będziesz miała na niego oko i myślę, że jakoś to będzie. A jak będzie chory to na pewno jakoś tak ułożycie sobie nad nim opiekę, że będzie miał kto z nim zostać. Poza tym jest coraz większy więc będzie dużo łatwiej
Cieszę się, że moje refleksje poszkoleniowe nie poszły w eter i sporo was podchwyciło temat

Zabciu najlepszego z okazji urodzin
zabcia ma urodziny??to ja też się dołączam z karolą do życzeń wszystkiego naj

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-15, 15:43   #2513
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

zabcia ma urodziny??to ja też się dołączam z karolą do życzeń wszystkiego naj
tak wynika z nk
Stary 2012-06-15, 16:01   #2514
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosiu - caly czas pamietam ze mialam odpowowiedziec na Twojego posta z przedwczoraj chyba, jak pisalas o tym jak bylas w grupie u swojej mamy. Ja sie zgadzam ze nie powinno sie miec swojego dziecka w grupie, klasie! Ale zakladalam zawsze ze Tom pojdzie do przedszkola w wieku 3lat a nie 2 i szkoda mi momentami tak malego szkraba oddawac... No ale wiem ze ile jest dzieci wychowanych z złobku i maja sie dobrze nawet bardzo dobrze.
Kasiu myślę, że podjęłaś dobrą decyzję. Pewnie, że teraz masz mnóstwo wątpliwości, która mama by ich nie miała Jestem jednak przekonana, że to tylko strach przed nieznanym, przed całkowitą reorganizacją tego co do tej pory. Szkoda kurcze tylko byłoby grupy zabawowej, bo jednak to bardzo fajna inicjatywa, a i sądzę, że już rodzice i dzieci zdążyli się do tego przyzwyczaić. Tomcio sobie da radę, mądry chłopak w końcu A tym bardziej, że to 2-3 razy w tygodniu. Będzie super, zobaczysz!

Żabciu wszystkiego najlepszego! Dużo miłości i pociechy z rodzinki
Stary 2012-06-15, 16:02   #2515
śliweńka
Zakorzenienie

no patrzyłam na fb i też z tego wynika

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-15, 16:19   #2516
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Żabciu witajcie!!! śliczna kruszynka jaki on maleńki

aaa no i dla Ciebie wszytskiego naj naj piekny prezent sobie sprawiłaś

Kasiu dasz radę ja dałam to i ty też dasz

Martuś to Pat tak jak Tuśka dziś... poszła spac o 21 30 i wstała o 7 rano!!!!! zjadła i poszła dalej spac
już dawno się tak nie zdarzyło

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 16:49   #2517
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-06-15, 17:48   #2518
śliweńka
Zakorzenienie

Rosi mam skierowanie do endo niby dużo nie odbiegają ale rodzinny dał by u niego porobić już badania :/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-15, 19:08   #2519
kliwia
Zakorzenienie

na razie z samochodem cisza nie moze sie znajomy dodzownic tam buu, ale znalazla innego fajnego, renault scenica yeah i wsuper kolorze niebieski ciemny metalic zobaczymy aaa i nawet komplet opon zimowych jest w nim

zabcia ale slicznie!

martucha jak ja bym chciala zeby zuzka wywalila smoka.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:59   #2520
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ale powaga tak masz, że lody Ci smakują tylko w górach? Bo myślałam, że tylko ja taki wariat Gofra normalnie się nie chwycę, a nad morzem nie mogę się opanować i codziennie bym jadła
może nie tylko ale najlepiej w każym bądź razie najlepsze jadłam w górach

Żabcia -cuuuuudo i Sto lat

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości