kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 18:02   #781
winyl
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Agnesuk, a ćwiczysz BBL wg jakiejś rozpiski, czy tak o? Bo w sumie są 4 filmiki podstawowe, do których jest rozpiska, ale jest też np. secret weapon itd. to co Ty ćwiczysz ?
Co do tekstu mamy - brak słów :|.

Psyhe - ten kawał był na kwejku! Ja jestem jeszcze fanką kawałów o Franku, jeszcze z pierwszego meczu, np. tego z załącznika .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg franek.jpg (26,7 KB, 14 załadowań)

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 18:43   #782
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
hehehehehe ja mam to samo! jak pomyślę o swojej wizji siebie, jaką miałam po maturze i skonfrontuje to z rzeczywistosia, to..........

nie widzialas meczu, zaluj! nawet mi sie podobal!

To nie śmieszne,miałyśmy być pięknymi, bogatymi mężatkami, z lajtową pracą i dużym domem,a ... wyszło jak wyszło w sumie od liceum to za wiele się nie zmieniło

Żałuję,że nie oglądałam ale pogrzebię w necie, pewnie gdzieś już wsadzili transmisję
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 19:10   #783
Loriette
Zakorzenienie

Monia poszukaj na stronie meczelive.tv

Rany co mam zrobić, żeby nie zjeść prince polo Moja "słodka" szafka odciąga mnie od meczu!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 19:14   #784
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Monia poszukaj na stronie meczelive.tv

Rany co mam zrobić, żeby nie zjeść prince polo Moja "słodka" szafka odciąga mnie od meczu!
Karz zjeść je bratu

Jutro w SP promocja na balsamy z VS, będą po 19.90
Stary 2012-06-13, 19:22   #785
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Karz zjeść je bratu

On całe życie był zachudzony, a teraz ma taki bebech, że na pewno nie oddam mu MOJEGO BATONA... Ale mnie nosi, a tu dopiero 19! Czuję, że to zakończy się porażką

Uwaga, uwaga.. Czy w moim mieście jest SP? Ależ oczywiście, że nie

Stary 2012-06-13, 19:28   #786
psyhe666
Zakorzenienie

Masakra.

Koniec z wizażem do końca sesji w takim razie Bez sensu!
Odezwę się jakoś po egz. to jest w lipcu! Buziaki
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 19:32   #787
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Wiedziałam... Jedną poprawkę mam już pewną.

okazja do napicia sie + druga bedzie, jak zdasz poprawke, ja nie wiem czemu Ty sie smucisz xD
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Agnesuk, a ćwiczysz BBL wg jakiejś rozpiski, czy tak o? Bo w sumie są 4 filmiki podstawowe, do których jest rozpiska, ale jest też np. secret weapon itd. to co Ty ćwiczysz ?

Psyhe - ten kawał był na kwejku! Ja jestem jeszcze fanką kawałów o Franku, jeszcze z pierwszego meczu, np. tego z załącznika .
nie chce dzisiaj slyszec o zadnych cwiczeniach ! dzisiaj caly dzien laze w swoim czerwonym szlafroku, dopiero przed chwila pozbieralam skorki od banana ktore dzis naprodukowalam nawet sprzatac mi sie nie chcialo. o 18 postanowilam umyc okna, i co? spadl deszcz dzis mam dzien pasztetowego menela.
zeby umylam chyba o 15

to nie jest smieszne, Franek malo tam wczoraj nie zszedl
ja slysze o nim bardzo niepochlebne opinie, ze jest ciota nie trener serduszko mnie wtedy boli i jest mi przykro w jego -Franka -imieniu.
Cytat:
To nie śmieszne,miałyśmy być pięknymi, bogatymi mężatkami, z lajtową pracą i dużym domem,a ... wyszło jak wyszło w sumie od liceum to za wiele się nie zmieniło

Żałuję,że nie oglądałam ale pogrzebię w necie, pewnie gdzieś już wsadzili transmisję
ja podobnie ja mialam wizje, ze mam super piekne wlosy ktore mi powiewaja na wietrze gdy wsiadam do swojej bialej bmki. (nie wiem czemu myslalam ze bede jezdzila bmw )
no i oczywiscie wchodze do sklepu jak stara znajoma, wszyscy witaja mnie, achhh dzien dobry, jak to milo ze pani do nas wpadla; ja lekka reka wydaje 1500 zl i w ogole jest ekstra i nie musze sie starac zeby dobrze wygladac, itp
no coz, a jest jak jest
Cytat:
a co dzisiaj jadlas?
Cytat:
akurat musze kupic balsam
ostatnio za duzo kasy wydaje na kosmetyki ;/
a! w ogole ostatnio pytalam Cie o pedzle; ja kupilam pedzel z douglasa, swietny jest z tym ze okazalo sie, ze podklad ktory rowniez kupilam jest zbyt gesty i latwiej jest go nakladac gabeczka. ale gabeczke tez kupilam w postaci rozowego serduszka, jakzeby inaczej.
mysle generalnie, ze panie w douglasie ktore staja przy kasie maja prze.ebane. musza byc ciagle mile i proponowac ☠☠☠☠☠☠☠y ludziom ktorzy maja w d.pie co one do nich w ogole mowia. z jednej strony denerwuje mnie, jak one proponuja mi szereg produktow przy kasie ktore sluza do sprzedazy dodatkowej, spoko, taka polityka firmy a z drugiej strony szkoda mi ich bo dla nich to pewnie tez nic milego. no i co tu zrobic. z jednej strony chetnie bylabym w takiej sytuacji gburem i odpowiedziala znudzonym tonem : spiesze sie; a z drugiej strony poklady empatii ktore we mnie drzemią nie pozwalają powiedzieć nic innego jak tylko :dobrze, poprosze tą maseczkę
i w ten oto sposob staje sie ofiara douglasa xD

w ogole chyba wole douglasa niz sephhore, jest w nim bardziej przystepnie, sephora jest ekskluzywna i mnie na nia nie stac ale i tak lubie tam chodzic. czasami kupie cos kolorowego, bo jak tu sie nie oprzec. co jest fajniejszego w douglasie to to, ze zawsze daja mi mnostwo probek

w ten oto sposob zrobilam analize sephora vs douglas xD

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-13, 19:41   #788
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
a co dzisiaj jadlas?
Poproszę inny zestaw pytań

Dziewczyny jak tak Was czytam to liczę na to, że chociaż mnie uda się dopiąć wszystkich swoich planów - łącznie z małym domkiem w Australii

Od przyszłego tygodnia mam w pracy działać w terenie.. Nie wiem jak to zrobię, nie wiem co powiedzieć, chyba będę brała jednego mocniejszego na rozwinięcie języka.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-06-13 o 19:42
Stary 2012-06-13, 20:03   #789
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Poproszę inny zestaw pytań
czyli nic
idz sobie ugotuj dwa jajka, krzywdy Ci nie zrobia, a princessa przestanie korcic

Stary 2012-06-13, 20:10   #790
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
On całe życie był zachudzony, a teraz ma taki bebech, że na pewno nie oddam mu MOJEGO BATONA... Ale mnie nosi, a tu dopiero 19! Czuję, że to zakończy się porażką

Młody jest, urośnie to i brzuch zniknie,a Ty żałujesz bratu batona

Ciesz się,że nie masz SP, nie czyhają na Ciebie promocje

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Masakra.

Koniec z wizażem do końca sesji w takim razie Bez sensu!
Odezwę się jakoś po egz. to jest w lipcu! Buziaki
Ty kujonie wstrętny poprawka to jest to, bania dobrze mówi

Cytat:
nie chce dzisiaj slyszec o zadnych cwiczeniach ! dzisiaj caly dzien laze w swoim czerwonym szlafroku, dopiero przed chwila pozbieralam skorki od banana ktore dzis naprodukowalam nawet sprzatac mi sie nie chcialo. o 18 postanowilam umyc okna, i co? spadl deszcz dzis mam dzien pasztetowego menela.
zeby umylam chyba o 15

ja podobnie ja mialam wizje, ze mam super piekne wlosy ktore mi powiewaja na wietrze gdy wsiadam do swojej bialej bmki. (nie wiem czemu myslalam ze bede jezdzila bmw )
no i oczywiscie wchodze do sklepu jak stara znajoma, wszyscy witaja mnie, achhh dzien dobry, jak to milo ze pani do nas wpadla; ja lekka reka wydaje 1500 zl i w ogole jest ekstra i nie musze sie starac zeby dobrze wygladac, itp
no coz, a jest jak jest

akurat musze kupic balsam
ostatnio za duzo kasy wydaje na kosmetyki ;/
a! w ogole ostatnio pytalam Cie o pedzle; ja kupilam pedzel z douglasa, swietny jest z tym ze okazalo sie, ze podklad ktory rowniez kupilam jest zbyt gesty i latwiej jest go nakladac gabeczka. ale gabeczke tez kupilam w postaci rozowego serduszka, jakzeby inaczej.
mysle generalnie, ze panie w douglasie ktore staja przy kasie maja prze.ebane. musza byc ciagle mile i proponowac ☠☠☠☠☠☠☠y ludziom ktorzy maja w d.pie co one do nich w ogole mowia. z jednej strony denerwuje mnie, jak one proponuja mi szereg produktow przy kasie ktore sluza do sprzedazy dodatkowej, spoko, taka polityka firmy a z drugiej strony szkoda mi ich bo dla nich to pewnie tez nic milego. no i co tu zrobic. z jednej strony chetnie bylabym w takiej sytuacji gburem i odpowiedziala znudzonym tonem : spiesze sie; a z drugiej strony poklady empatii ktore we mnie drzemią nie pozwalają powiedzieć nic innego jak tylko :dobrze, poprosze tą maseczkę
i w ten oto sposob staje sie ofiara douglasa xD

w ogole chyba wole douglasa niz sephhore, jest w nim bardziej przystepnie, sephora jest ekskluzywna i mnie na nia nie stac ale i tak lubie tam chodzic. czasami kupie cos kolorowego, bo jak tu sie nie oprzec. co jest fajniejszego w douglasie to to, ze zawsze daja mi mnostwo probek

w ten oto sposob zrobilam analize sephora vs douglas xD
Ciesz się, że o 15:00 spadł deszcz,u mnie waliło od rana non stop jak jakieś oberwanie chmury a ulewa+pobudka o 6:00 po jakichś 5-6 godzinach snu, do 9:00 bez kawy

Ty planowałaś bmw,a ja basen Pamiętam jak w lo rozmawiałyśmy we trzy i my dwie mówimy, że w sumie w przyszłości nie musimy pracować jak będziemy bogate a wolny czas będziemy zabijały lotami na zakupy do Paryża (),a trzecia mówi,że ona to nie i że i tak by pracowała dla własnej satysfakcji. Powiedziałam jej,że w takim razie może u mnie sprzątać,a jej syn będzie mył mi basen,kilka dni się nie odzywała

Ja też wolę Douglasa, jest większy i bardziej przystępny, w Sephorze czuję się jak biedak

Cytat:
Dziewczyny jak tak Was czytam to liczę na to, że chociaż mnie uda się dopiąć wszystkich swoich planów - łącznie z małym domkiem w Australii

Od przyszłego tygodnia mam w pracy działać w terenie.. Nie wiem jak to zrobię, nie wiem co powiedzieć, chyba będę brała jednego mocniejszego na rozwinięcie języka.
Po groma w Australii? ja bym wolała na Majorce
Jeden mocny prowadzisz
Stary 2012-06-13, 20:19   #791
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
czyli nic
idz sobie ugotuj dwa jajka, krzywdy Ci nie zrobia, a princessa przestanie korcic
Prince Polo
W końcu zjadłam pyszne zielone jabłko. Jakoś przetrwam do rana
Cytat:
Młody jest, urośnie to i brzuch zniknie,a Ty żałujesz bratu batona

Po groma w Australii? ja bym wolała na Majorce
Jeden mocny prowadzisz
1. JASNE! Mnie też tak mówili i co? Musiałam się w zeszłym roku męczyć, żeby wyglądać tak, jak teraz. A tak na poważnie.. dostaliśmy takie same wory słodyczy - ja mam całą szafkę, a On? NIC. Wyżarł wszystko

2.Bo Australia jest taka piękna.. Ale wcześniej polecę na Dominikanę i do NY, nie będę potrzebowała wizy, bo będę żoną M.
Ale na trzeźwo sobie nie poradzę ;xxx

Wiesz, że moja "przyjaciółka" ma zostać sprzątaczką w moim cudownym domu z tarasem i dużą kuchnią?

Stary 2012-06-14, 00:15   #792
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ty kujonie wstrętny poprawka to jest to, bania dobrze mówi

Ciesz się, że o 15:00 spadł deszcz,u mnie waliło od rana non stop jak jakieś oberwanie chmury a ulewa+pobudka o 6:00 po jakichś 5-6 godzinach snu, do 9:00 bez kawy
Psyhe poprawki to norma, codzienność, nie ma zadnej tragedii, przysiadziesz, nie powiesz rodzicom, bo oni to przezywaja jak nie wiem , wytniesz kilka dni z zycia i zaliczysz, tyle ;p

no, pięknie, co za dziewucha ciekawe co Ty tak robisz po nocach u tza, ze pozniej taka niewyspana chodzisz pewnie zbieracie wspólnie te czeresn ie ktore dzis Ci zapakowal do pracy xD

u mnie tez chyba bylo oberwanie ta pogoda jest nieobliczalna

w ogole dzis mialam bystra rozkmine, ze ja nie kupilam w tym roku zadnych sandalkow przeciez nie ma kiedy w nich chodzic a mamy polowe czerwca

Cytat:

Ty planowałaś bmw,a ja basen Pamiętam jak w lo rozmawiałyśmy we trzy i my dwie mówimy, że w sumie w przyszłości nie musimy pracować jak będziemy bogate a wolny czas będziemy zabijały lotami na zakupy do Paryża (),a trzecia mówi,że ona to nie i że i tak by pracowała dla własnej satysfakcji. Powiedziałam jej,że w takim razie może u mnie sprzątać,a jej syn będzie mył mi basen,kilka dni się nie odzywała

Ja też wolę Douglasa, jest większy i bardziej przystępny, w Sephorze czuję się jak biedak
1.
bez sensu ze sie pogniewala

2. ja tak samo, i zawsze wydaje mi sie ze jestem zle ubrana
Cytat:
1. JASNE! Mnie też tak mówili i co? Musiałam się w zeszłym roku męczyć, żeby wyglądać tak, jak teraz. A tak na poważnie.. dostaliśmy takie same wory słodyczy - ja mam całą szafkę, a On? NIC. Wyżarł wszystko
skad macie wory slodyczy ;( nie mow ze to nadal te z dnia dziecka, a Ty masz wszystko w szafce

ja bede bronila Młodego, swoje wory slodyczy zjadam jescze tego samego dnia
nie bylabym z nim zgranym rodzenstwem, mysle ze bilibysmy sie o czekolade

np. moja siostra wie, ze nie lubie sie z nia dzielic swoja milka

ostatnio na imprezie ludzie mieli ze mnie beke, ze umiem zjesc 300 g czekolady w ciagu dnia

Stary 2012-06-14, 08:30   #793
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no, pięknie, co za dziewucha ciekawe co Ty tak robisz po nocach u tza, ze pozniej taka niewyspana chodzisz pewnie zbieracie wspólnie te czeresn ie ktore dzis Ci zapakowal do pracy xD

u mnie tez chyba bylo oberwanie ta pogoda jest nieobliczalna

w ogole dzis mialam bystra rozkmine, ze ja nie kupilam w tym roku zadnych sandalkow przeciez nie ma kiedy w nich chodzic a mamy polowe czerwca

ostatnio na imprezie ludzie mieli ze mnie beke, ze umiem zjesc 300 g czekolady w ciagu dnia
Niewyspana bo późno położyłam sie spać zboku Ty

Ja dzisiaj w sandałkach wczoraj spokojnie można było kalosze na nogi naciagnąć,a dzisiaj słońce i ciepło
Kup sobie jakieś ładne Ja mam szlaban na buty, na wiosnę i lato kupiłam chyba z 15 par, kolejne buty wnoszę do domu cichaczem i wyjmuję dopiero po kilku dniach albo mówię,że była hiper mega promocja
Teraz szukam jakiejś ładnej szafeczki na buty,ale takiej do pokoju, nie obciachowej Bo mama zaczęła przenosić moje buty z szafki i przedpokoju do mnie Widziałyście coś takiego

Ja bym się z Ciebie nie śmiała Bo sama kiedyś potrafiłam wrabać tv pakę laysów w 30minut ale nie ujawniałam się z tym
Stary 2012-06-14, 10:34   #794
karola_plm
Rozeznanie

dobiiiiiijcie mnie już I tak wysmarkałam już mózg!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:41   #795
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
skad macie wory slodyczy ;( nie mow ze to nadal te z dnia dziecka, a Ty masz wszystko w szafce

ja bede bronila Młodego, swoje wory slodyczy zjadam jescze tego samego dnia
nie bylabym z nim zgranym rodzenstwem, mysle ze bilibysmy sie o czekolade

np. moja siostra wie, ze nie lubie sie z nia dzielic swoja milka

Słodycze tata dostaje w firmie - jeden wór od firmy, drugi od związków zawodowych. Więc zanim skończyłam 18 lat w domu były 4 paki. Teraz Młody musi się dzielić :admin
Tak, to są jeszcze te z Dnia Dziecka!

Oooo o czekoladę to tu jest walka równa! Powstrzymuję się, bo normalnie zjadłabym jak batona!

Cytat:

Ja dzisiaj w sandałkach wczoraj spokojnie można było kalosze na nogi naciagnąć,a dzisiaj słońce i ciepło
Kup sobie jakieś ładne Ja mam szlaban na buty, na wiosnę i lato kupiłam chyba z 15 par, kolejne buty wnoszę do domu cichaczem i wyjmuję dopiero po kilku dniach albo mówię,że była hiper mega promocja
Teraz szukam jakiejś ładnej szafeczki na buty,ale takiej do pokoju, nie obciachowej Bo mama zaczęła przenosić moje buty z szafki i przedpokoju do mnie Widziałyście coś takiego
Ty w sandałkach, a ja do pracy śmigałam w baletkach i mam w nich teraz oczko wodne. Podobno jutro ma być słonecznie, ale nie chce mi się w to wierzyć.
ILE PAR?! To ja na lato mam póki co.. chwila, chwila 5 Muszę jechać po jakieś.. Ale to po wypłacie - chociaż miałam odkładać na wylot!

Szafki poszukaj w IKEA.
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Skoro wysmarkałaś już mózg to teraz będzie tylko lepiej

Stary 2012-06-14, 12:14   #796
winyl
Zakorzenienie

Nie mówcie o butach . Winylowe serduszko płacze ;(. Poszłam dzisiaj kupić te piękne kwiatkowe maniurskie koturny i ich nie było . Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo to przeżywałam dramat i czarna rozpacz Miałam tyle planów i marzeń związanych z tymi butami, a ich nie ma Uroczyście obiecuję, że jak zobaczę jakieś wstrętne babsko w tych butach to zabiję! Jak można mi było wykupić buty?!
A to miał być mój comfort shopping, po tym jak zdałam sobie sprawę jak bardzo mam przeeeeekichane na uczelni

Także teraz zamiast się uczyć itd. będę łazić po sklepach i szukać jakichś równie pięknych butów

Nie ma to jak mieć poważne problemy życiowe!

XOXO
Stary 2012-06-14, 13:41   #797
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej heeeej

dziewczyny... jestem przed @ i wciągam wszystko jak odkurzacz zeżarłam słodkie, popiłam colą i nie ćwiczyłam, bo źle się czułam. bolał mnie żołądek

Cytat:
Jezuu, ręce opadają. Nie mieści mi się w głowie, powiedzieć coś takiego SWOJEMU DZIECKU. Próbowałaś kiedyś usiąść z rodzicami i wytłumaczyć im, że podcinają Ci skrzydła? Mam wrażenie że nie masz w nich żadnego wsparcia, chyba lepiej sobie radzisz sama, niż z nimi...

Szanowne Panie, K. oficjalnie od dziś jedzie na antybiotykach. I zaczyna rozkręcać mi się katar, czyli kolejny tydzień z głowy, nie mówiąc o tym, że znów siądzie mi żołądek. Yayyyy. Do zapalenia gardła doszła jeszcze wybijająca się 8 w stanie zapalnym. Karola vs. Życie - 0:4.
jest dokładnie tak jak napisałaś...

biedna kuruj się!

Cytat:
Mogę się z Tobą podzielić bo tż zapakował mi do pracy całą furę truskawek, winogron i czereśni

A co do pracy to myśl pozytywnie i poskładaj CV w inne miejsca
daj daaaaaaaj chetnie przygarne!
postaram sie

Cytat:
tak,tak do tego jest cała rozpiska chcesz linka do całego programu BBL?
ja ćwiczę bum, bum, hig

Cytat:
kocham prince polo! ja bym zjadła

Cytat:
oczywiście w moim też nie ma

Cytat:
Nie mówcie o butach . Winylowe serduszko płacze ;(. Poszłam dzisiaj kupić te piękne kwiatkowe maniurskie koturny i ich nie było
o nieeeeeeeee! moje serduszko płacze razem z Tobą

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:37   #798
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej heeeej

dziewczyny... jestem przed @ i wciągam wszystko jak odkurzacz zeżarłam słodkie, popiłam colą i nie ćwiczyłam, bo źle się czułam. bolał mnie żołądek

biedna kuruj się!

daj daaaaaaaj chetnie przygarne!
postaram sie

tak,tak do tego jest cała rozpiska chcesz linka do całego programu BBL?
ja ćwiczę bum, bum, hig

kocham prince polo! ja bym zjadła

oczywiście w moim też nie ma

o nieeeeeeeee! moje serduszko płacze razem z Tobą

A wg której rozpiski ćwiczysz? Jednej z tych czterech wg typów tyłka?
Mam to z jakiegoś chomika

Czasem Ci się należy przerwa na obżarstwo, coca-colowe pijaństwo i niećwiczenie! Tym bardziej, że ostatnio nie jadłaś przez kolczyka

Ja ostatnio nie wytrzymałam i kupiłam sobie butelkę coli do domu. Później strasznie źle się czułam, w ogóle mi już nie smakowała . Jestem wyleczona! Gorzej, że wciąż mnie ciągnie do słodyczy i ciągle coś podjadam :|. Ale waga się chociaż utrzymuje, a nie rośnie...

Ehh brak butów mnie dobił, zaraz przekopię internet i mam nadzieję, że znajdę jakieś idealne! To nic, że przed meczami mam jeszcze mnóstwo nauki i rzeczy do zrobienia, trzeba mieć priorytety, nie?

XOXO
Stary 2012-06-14, 14:42   #799
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A co łykasz? skrzywienie zawodowe

Cytat:
Ty w sandałkach, a ja do pracy śmigałam w baletkach i mam w nich teraz oczko wodne. Podobno jutro ma być słonecznie, ale nie chce mi się w to wierzyć.
ILE PAR?! To ja na lato mam póki co.. chwila, chwila 5 Muszę jechać po jakieś.. Ale to po wypłacie - chociaż miałam odkładać na wylot!

Szafki poszukaj w IKEA.
E tam, na buty znajdzie się kasa, ja sobie zawsze mówię, że jak wydam to przynajmniej nie przepuszczę na żarcie

Do Ikei mam jakieś 300km
ale że też ja nie wpadła na Allegro

Cytat:
Nie mówcie o butach . Winylowe serduszko płacze ;(. Poszłam dzisiaj kupić te piękne kwiatkowe maniurskie koturny i ich nie było . Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo to przeżywałam dramat i czarna rozpacz Miałam tyle planów i marzeń związanych z tymi butami, a ich nie ma Uroczyście obiecuję, że jak zobaczę jakieś wstrętne babsko w tych butach to zabiję! Jak można mi było wykupić buty?!
A to miał być mój comfort shopping, po tym jak zdałam sobie sprawę jak bardzo mam przeeeeekichane na uczelni

Także teraz zamiast się uczyć itd. będę łazić po sklepach i szukać jakichś równie pięknych butów

Nie ma to jak mieć poważne problemy życiowe!
Masz za swoje! Buty kupuje się od razu,a nie rozkminia czy nie beda za urocze pytałaś o dostawę albo czy nie ma w innym sklepie? tak jak w deichmannie,można sobie ściągnąć buty z innego sklepu :P
Stary 2012-06-14, 14:52   #800
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

E tam, na buty znajdzie się kasa, ja sobie zawsze mówię, że jak wydam to przynajmniej nie przepuszczę na żarcie

Do Ikei mam jakieś 300km
ale że też ja nie wpadła na Allegro

Masz za swoje! Buty kupuje się od razu,a nie rozkminia czy nie beda za urocze pytałaś o dostawę albo czy nie ma w innym sklepie? tak jak w deichmannie,można sobie ściągnąć buty z innego sklepu :P
Nie pytałam, bo były strasznie niemiłe dwie babki, które sobie głośno i bezstresowo plotkowały i kompletnie nie były zainteresowane klientkami . Ale jeszcze tam wrócę! Będę chodzić jak najczęściej z nadzieją, że buty się znowu pojawią!

XOXO
Stary 2012-06-14, 16:19   #801
alexis77
Zadomowienie

Sesja, sesja brak czasu na wizaż
Czytam co niektóre wypowiedzi a jak mam już czas żeby odpisać to jest dużo stron i nie daje rady Za tydzień wracam do Was , ostatni egzamin za tydzień chyba będzie do tyłu ale co tam , nareszcie będę miałą wakacje
Psyhe łącze się z Tobą w bólu ale damy radę

Bania szkoda że siostra odpadła ale i tak bardzo daleko zaszła Jest śliczna, pokaż jakieś zdj z ostatnich 'wyborów' Jak tam Waga? ;> dalej Ci spada? na aerobik chyba dalej śmigasz? ;>

Loriette jak Ty to zrobiłaś że dalej masz łakocie z dnia dziecka? ja nic nie dostałam w tym roku

Dietka super w tym tyg zjadłam tylko 2 paski czekolady Pękam z dumy

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-06-14 o 16:22
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 01:33   #802
aniabaniaa
Zakorzenienie

:hej:
widziałyście jak mój miś dzisiaj świetnie się spisał na meczu?

z dietą lecę jak burza. dziś w stronę zdrowego życia zrobiłam tyle, ze wydalam pieniadze. zmaiast na czekolade , wydalam je na super stroje sportowe w wersji bardziei mini i bardziej maxi
a to co sostalo wydalam na piwo w barze i peruke xD ale nie zalozylam
ale nie zamowilam pizzy
Cytat:
Niewyspana bo późno położyłam sie spać zboku Ty

jasne

rozumiem to. u mnie czasami tak jestw ciagu dnia; rano sandalki, a pozniej najchetniej kalosze, tylko nie zawsze ma sie je w torebuni
ja widzialam ladnych sandalkow;( wydaje mi sie ze wydluzaja mi stopy
Cytat:

Cytat:
padłam
Cytat:
hahah tez tak zawsze mowie ;d

Stary 2012-06-15, 06:59   #803
agnesuk
Wtajemniczenie

hej
za oknem takie piękne słońce, że jak się przebudziłam to sobie pomyślałam... - wstawaj szkoda dnia, dzisiaj będzie piękna pogoda'.
i wstałam o 5:45! Oliwka wstała przed chwilą. spałam tylko 5 godzin a czuję się jak nowo narodzona

Cytat:
A wg której rozpiski ćwiczysz? Jednej z tych czterech wg typów tyłka?
Mam to z jakiegoś chomika

Czasem Ci się należy przerwa na obżarstwo, coca-colowe pijaństwo i niećwiczenie! Tym bardziej, że ostatnio nie jadłaś przez kolczyka

Ja ostatnio nie wytrzymałam i kupiłam sobie butelkę coli do domu. Później strasznie źle się czułam, w ogóle mi już nie smakowała . Jestem wyleczona! Gorzej, że wciąż mnie ciągnie do słodyczy i ciągle coś podjadam :|. Ale waga się chociaż utrzymuje, a nie rośnie...

Ehh brak butów mnie dobił, zaraz przekopię internet i mam nadzieję, że znajdę jakieś idealne! To nic, że przed meczami mam jeszcze mnóstwo nauki i rzeczy do zrobienia, trzeba mieć priorytety, nie?
tak tak wg. tej robię slim and lift i slim and shape
no własnie przez to,że nie jadłam przez kolczyka, to mam ochotę na wszystko!! a najbardziej na coś niezdrowego...
mnie też ciągle ciągnie do słodyczy i nie umiem się z nich wyleczyć, aaaa!
kiedyś tak nie miałam...w ciąży mi się poprzestawiało i już tak zostało.
dobrze,że waga się utrzymuje!
szukaj, szukaj może akurat się coś znajdzie.

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Sesja, sesja brak czasu na wizaż

Dietka super w tym tyg zjadłam tylko 2 paski czekolady Pękam z dumy
zdawaj szybko i wracaj do Nas
super, tak trzymaj!

Cytat:
z dietą lecę jak burza. dziś w stronę zdrowego życia zrobiłam tyle, ze wydalam pieniadze. zmaiast na czekolade , wydalam je na super stroje sportowe w wersji bardziei mini i bardziej maxi
a to co sostalo wydalam na piwo w barze i peruke xD ale nie zalozylam
ale nie zamowilam pizzy
jasne
bańka szaleeeeeeeeeejesz

pokazuj wszystkie zakupy

Stary 2012-06-15, 10:43   #804
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
hej heeeej

biedna kuruj się!
Przy Twojej aktualnej wadze na pewno jeden dzień zapomnienia nie zaszkodzi

A próbowałaś jakoś rozmawiać z rodzicami na ten temat? Uzmysłowić im co robią??

Cytat:
Najróżniejsze witaminy, antybiotyk, na katar nie mam nic poza kroplami, a w moim przypadku katar jest taki, że nie mogę zrobić kroku bez chusteczki, oczy non stop załzawione. Nie wiem co z tym zrobić.

Jutro jedziemy z TŻem do mojej mamy nad morze, wracamy w niedziele, może morskie powietrze trochę mi pomoże... oby.

Jestem na siebie strasznie wściekła, bo mam wrażenie że już zaprzepaściłam to, na co pracowałam tyle miesięcy. Po antybiotyku będę dętka, zanim się doprowadzę do takiej kondycji w jakiej byłam przed zatruciem, to minie spoooro czasu.

Stary 2012-06-15, 11:30   #805
Loriette
Zakorzenienie

Za mną kolejna wizyta u alergologa, ale w końcu jest lepiej
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
:
Loriette jak Ty to zrobiłaś że dalej masz łakocie z dnia dziecka? ja nic nie dostałam w tym roku
Nie jem, bo potem miałabym wyrzuty sumienia i na co to komu Zresztą ja nie jestem aż tak słodkim człowiekiem..
Cytat:
hej
za oknem takie piękne słońce, że jak się przebudziłam to sobie pomyślałam... - wstawaj szkoda dnia, dzisiaj będzie piękna pogoda'.
i wstałam o 5:45! Oliwka wstała przed chwilą. spałam tylko 5 godzin a czuję się jak nowo narodzona
Aż miło czyta się takie posty
Cytat:

Jutro jedziemy z TŻem do mojej mamy nad morze, wracamy w niedziele, może morskie powietrze trochę mi pomoże... oby.

Jestem na siebie strasznie wściekła, bo mam wrażenie że już zaprzepaściłam to, na co pracowałam tyle miesięcy. Po antybiotyku będę dętka, zanim się doprowadzę do takiej kondycji w jakiej byłam przed zatruciem, to minie spoooro czasu.
Na chorobę nie ma nic lepszego od jodu! Najlepiej jakby pogoda była taka sobie, bo wtedy płucom najlepiej się oddycha. No, ale nie będę taka jędza i życzę Ci słoneczka!

I nie przejmuj się tym, że coś zaprzepaścisz, bo to jest niemożliwe. Jak sama piszesz - pracowałaś TYLE MIESIĘCY.. i te kilka tygodni tego nie zepsuje. Zresztą - nawet, jeśli gdzieś Ci się to odbije na wadze to pamiętaj, że zdrówko jest najważniejsze!

Stary 2012-06-15, 13:16   #806
aniabaniaa
Zakorzenienie

kac morderca nie ma serca ;((

x2 w pośpiechu goliłam nogi, nie zauwazylam, ze sie zacielam na piszczelu (to norma, nie wiem czemu przypuszczalam, ze sie nie zatne), zalozylam moje sexy bezowe tregginsy i cooo? ch.jdoopacycki patrze zadowolona w lustro, ze tak pieknie wygladam, a tam taaaaaka plama krwi, a buuuu ;( da sie to wywabic?

no i sie spoznilam wiec cos pewnie zjem, a chcialam wam zakomunikowac, ze jem jak zwykle, tyje i jak tak dalej pojdzie to przestane jesc bo mnie to WKUR...............
Cytat:
bańka szaleeeeeeeeeejesz

pokazuj wszystkie zakupy
ale to jakies galganskie sportowe rzeczy, nie ma sie czym chwalic niestety aktualnie nei mam aparatu
Cytat:
masakra, ze jakas tam mniej lub bardziej chwilowa niedyspozycja organizmu ciagnie za soba takie konsekwencje. wiem ze Cie nie pociesze, ale na pewno bedzie Ci ciezko wrocic do formy i nawykow .
ja od historii z guzami mam wrazenie, ze do tej pory nie wrocilam do formy (w sensie ogolnej formy organizmu); a bylo to przeciez na przelomie listopada i grudnia :|

Stary 2012-06-15, 15:00   #807
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem to. u mnie czasami tak jestw ciagu dnia; rano sandalki, a pozniej najchetniej kalosze, tylko nie zawsze ma sie je w torebuni
ja widzialam ladnych sandalkow;( wydaje mi sie ze wydluzaja mi stopy
Dlatego sandałki tylko na koturnie Ja w płaskich mam wrażenie,że mam metrową stopę i chodze jak kaczka

Cytat:
Najróżniejsze witaminy, antybiotyk, na katar nie mam nic poza kroplami, a w moim przypadku katar jest taki, że nie mogę zrobić kroku bez chusteczki, oczy non stop załzawione. Nie wiem co z tym zrobić.
Kup sobie Nurofen zatoki, dobry na katar i ból zatok

Cytat:

x2 w pośpiechu goliłam nogi, nie zauwazylam, ze sie zacielam na piszczelu (to norma, nie wiem czemu przypuszczalam, ze sie nie zatne), zalozylam moje sexy bezowe tregginsy i cooo? ch.jdoopacycki patrze zadowolona w lustro, ze tak pieknie wygladam, a tam taaaaaka plama krwi, a buuuu ;( da sie to wywabic?

no i sie spoznilam wiec cos pewnie zjem, a chcialam wam zakomunikowac, ze jem jak zwykle, tyje i jak tak dalej pojdzie to przestane jesc bo mnie to WKUR...............
ale to jakies galganskie sportowe rzeczy, nie ma sie czym chwalic niestety aktualnie nei mam aparatu
Krew wywabia się chyba letnią wodą poszukaj na necie jakichś sposób

To teraz rozumiesz moje wkur...ienie jak tyłam chociaż się nie opychałam Dlatego dzisiaj na razie tylko kawa i jabłko,w domu lekki obiad. Zafochałam się na zasady zdrowego odżywiania

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-06-15 o 15:07
Stary 2012-06-15, 19:37   #808
winyl
Zakorzenienie

Bania, jak możesz, myślałam, że akurat Ty mnie zrozumiesz

Agnesuk no to czuję się przekonana, kurde, albo na zmianę Ewka i BBL albo tylko BBL . W Shapie lipcowym ma być kolejna płytka Ewki!

Chcę już jutrzejszy mecz!
I chcę żeby ten weekend trwał wiecznie, następny tydzień mnie przeraża!!

XOXO
Stary 2012-06-15, 19:50   #809
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Przy Twojej aktualnej wadze na pewno jeden dzień zapomnienia nie zaszkodzi

A próbowałaś jakoś rozmawiać z rodzicami na ten temat? Uzmysłowić im co robią??

na pewno
z nimi nie ma co rozmawiać... Oni i tak wiedzą wszystko lepiej. Kiedyś jak byłam młodsza to próbowałam zwrócić na siebie uwagę, bo chciałam żeby w końcu mnie zobaczyli... niestety ciągle było tak samo. teraz już nie chcę się o to prosić.

jedź i odpocznij możesz mnie zabrać ze sobą! tak bardzo kocham morze

spokojnie, szybko wrócisz do siebie i do formy

Cytat:

hahaa skąd ja to znam kiedyś tak wyszłam z plamą krwi na nodze i dopiero jak kilka osób patrzyło na moje nogi zorientowałam się,że mam wielką zaschniętą plamę krwi

Cytat:
Agnesuk no to czuję się przekonana, kurde, albo na zmianę Ewka i BBL albo tylko BBL . W Shapie lipcowym ma być kolejna płytka Ewki!

Chcę już jutrzejszy mecz!
I chcę żeby ten weekend trwał wiecznie, następny tydzień mnie przeraża!!
BBL jest dobre na całe ciało są ćwiczenia na brzuch, ręce, nogi i udziska

powodzenia

ja też chcę już mecz!! ale bedzie jak wygramy
a co będzie w przyszłym tyg?

dzisiaj mało zjadłam.. w ogóle nie chce mi się jeść.
śn. 4 łyżki jogurtu naturalnego z 3 łyzkami platkow fitness.
II śn. gruszka.
ob. sałatka z pomidora, pekińskiej, kukurydzy i ogórka.
pod. energetyk.
kolacja. nic.

zrobię dzisiaj jakąś godzinkę szalinki i dorzucę BBL i bedzie ok!

Stary 2012-06-15, 20:00   #810
karola_plm
Rozeznanie

Monia Pogoda ma być taka granicach 20 stopni, więc myślę, że w sam raz. Wzięłam dzisiaj Cirrus i chyba jest lekka poprawa A Ty miałaś coś w klubie pisać, a potem usunęłaś. Nonoooo ładnie to tak?

Bańka - co żeś chlała znowu? I spoko, też tak mam, muszę jeść mało żeby waga ruszyła. I też często miewam focha na zdrowe odżywanie. Zachodu przy tym tyle ile przy "diecie", a nie działa no, nie działa.

Też już chcę mecz!!!!

Dzisiaj już trochę mi się udało poruszać, zrobiłam sobie piękne ombre nails (wiem, skórki, ale ja nie umiem robić ładnie ) i robię mały diy project z wybielaczem i starymi shortami.. zobaczymy co z tego będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg diy.jpg (65,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ombre.jpg (18,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-06-15 o 20:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości