|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Agnesuk, a ćwiczysz BBL wg jakiejś rozpiski, czy tak o? Bo w sumie są 4 filmiki podstawowe, do których jest rozpiska, ale jest też np. secret weapon itd. to co Ty ćwiczysz ?
Co do tekstu mamy - brak słów :|. Psyhe - ten kawał był na kwejku! Ja jestem jeszcze fanką kawałów o Franku, jeszcze z pierwszego meczu, np. tego z załącznika .
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żałuję,że nie oglądałam |
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Monia poszukaj na stronie meczelive.tv
Rany co mam zrobić, żeby nie zjeść prince polo
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwaga, uwaga.. Czy w moim mieście jest SP? Ależ oczywiście, że nie
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra.
Koniec z wizażem do końca sesji w takim razie ![]() Odezwę się jakoś po egz. to jest w lipcu! Buziaki
|
|
#787 | |||
|
Zakorzenienie
|
okazja do napicia sie Cytat:
nawet sprzatac mi sie nie chcialo. o 18 postanowilam umyc okna, i co? spadl deszcz dzis mam dzien pasztetowego menela.zeby umylam chyba o 15 ![]() to nie jest smieszne, Franek malo tam wczoraj nie zszedl ja slysze o nim bardzo niepochlebne opinie, ze jest ciota nie trener serduszko mnie wtedy boli i jest mi przykro w jego -Franka -imieniu.Cytat:
no i oczywiscie wchodze do sklepu jak stara znajoma, wszyscy witaja mnie, achhh dzien dobry, jak to milo ze pani do nas wpadla; ja lekka reka wydaje 1500 zl i w ogole jest ekstra no coz, a jest jak jest ![]() Cytat:
![]() ostatnio za duzo kasy wydaje na kosmetyki ;/ a! w ogole ostatnio pytalam Cie o pedzle; ja kupilam pedzel z douglasa, swietny jest mysle generalnie, ze panie w douglasie ktore staja przy kasie maja prze.ebane. musza byc ciagle mile i proponowac ☠☠☠☠☠☠☠y ludziom ktorzy maja w d.pie co one do nich w ogole mowia. z jednej strony denerwuje mnie, jak one proponuja mi szereg produktow przy kasie ktore sluza do sprzedazy dodatkowej, spoko, taka polityka firmy a z drugiej strony szkoda mi ich bo dla nich to pewnie tez nic milego. no i co tu zrobic. z jednej strony chetnie bylabym w takiej sytuacji gburem i odpowiedziala znudzonym tonem : spiesze sie; a z drugiej strony poklady empatii ktore we mnie drzemią nie pozwalają powiedzieć nic innego jak tylko :dobrze, poprosze tą maseczkęi w ten oto sposob staje sie ofiara douglasa xD w ogole chyba wole douglasa niz sephhore, jest w nim bardziej przystepnie, sephora jest ekskluzywna i mnie na nia nie stac ale i tak lubie tam chodzic. czasami kupie cos kolorowego, bo jak tu sie nie oprzec. co jest fajniejszego w douglasie to to, ze zawsze daja mi mnostwo probek ![]() w ten oto sposob zrobilam analize sephora vs douglas xD
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Poproszę inny zestaw pytań
![]() Dziewczyny jak tak Was czytam to liczę na to, że chociaż mnie uda się dopiąć wszystkich swoich planów - łącznie z małym domkiem w Australii Od przyszłego tygodnia mam w pracy działać w terenie.. Nie wiem jak to zrobię, nie wiem co powiedzieć, chyba będę brała jednego mocniejszego na rozwinięcie języka.
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-13 o 19:42 |
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nic
![]() idz sobie ugotuj dwa jajka, krzywdy Ci nie zrobia, a princessa przestanie korcic
|
#790 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciesz się,że nie masz SP, nie czyhają na Ciebie promocje Cytat:
poprawka to jest to, bania dobrze mówi ![]() Cytat:
a ulewa+pobudka o 6:00 po jakichś 5-6 godzinach snu, do 9:00 bez kawy ![]() Ty planowałaś bmw,a ja basen Pamiętam jak w lo rozmawiałyśmy we trzy i my dwie mówimy, że w sumie w przyszłości nie musimy pracować jak będziemy bogate a wolny czas będziemy zabijały lotami na zakupy do Paryża (![]() Ja też wolę Douglasa, jest większy i bardziej przystępny, w Sephorze czuję się jak biedak ![]() Cytat:
ja bym wolała na Majorce Jeden mocny
|
||||
|
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu zjadłam pyszne zielone jabłko. Jakoś przetrwam do rana Cytat:
2.Bo Australia jest taka piękna.. Ale wcześniej polecę na Dominikanę i do NY, nie będę potrzebowała wizy, bo będę żoną M. Ale na trzeźwo sobie nie poradzę ;xxx Wiesz, że moja "przyjaciółka" ma zostać sprzątaczką w moim cudownym domu z tarasem i dużą kuchnią?
|
|
#792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wytniesz kilka dni z zycia i zaliczysz, tyle ;pno, pięknie, co za dziewucha u mnie tez chyba bylo oberwanie ta pogoda jest nieobliczalna ![]() w ogole dzis mialam bystra rozkmine, ze ja nie kupilam w tym roku zadnych sandalkow przeciez nie ma kiedy w nich chodzic a mamy polowe czerwca ![]() Cytat:
bez sensu ze sie pogniewala 2. ja tak samo, i zawsze wydaje mi sie ze jestem zle ubrana ![]() Cytat:
![]() ja bede bronila Młodego, swoje wory slodyczy zjadam jescze tego samego dnia ![]() nie bylabym z nim zgranym rodzenstwem, mysle ze bilibysmy sie o czekolade np. moja siostra wie, ze nie lubie sie z nia dzielic swoja milka ostatnio na imprezie ludzie mieli ze mnie beke, ze umiem zjesc 300 g czekolady w ciagu dnia
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj w sandałkach wczoraj spokojnie można było kalosze na nogi naciagnąć,a dzisiaj słońce i ciepło ![]() Kup sobie jakieś ładne ![]() Teraz szukam jakiejś ładnej szafeczki na buty,ale takiej do pokoju, nie obciachowej Bo mama zaczęła przenosić moje buty z szafki i przedpokoju do mnie Widziałyście coś takiego ![]() Ja bym się z Ciebie nie śmiała ale nie ujawniałam się z tym |
|
|
|
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
dobiiiiiijcie mnie już
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo o czekoladę to tu jest walka równa! Powstrzymuję się, bo normalnie zjadłabym jak batona! Cytat:
ILE PAR?! To ja na lato mam póki co.. chwila, chwila 5 Szafki poszukaj w IKEA. Skoro wysmarkałaś już mózg to teraz będzie tylko lepiej
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówcie o butach
. Winylowe serduszko płacze ;(. Poszłam dzisiaj kupić te piękne kwiatkowe maniurskie koturny i ich nie było dramat i czarna rozpacz Miałam tyle planów i marzeń związanych z tymi butami, a ich nie ma Jak można mi było wykupić buty?! A to miał być mój comfort shopping, po tym jak zdałam sobie sprawę jak bardzo mam przeeeeekichane na uczelni Także teraz zamiast się uczyć itd. będę łazić po sklepach i szukać jakichś równie pięknych butów Nie ma to jak mieć poważne problemy życiowe!
|
#797 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej heeeej
dziewczyny... jestem przed @ i wciągam wszystko jak odkurzacz Cytat:
biedna kuruj się! Cytat:
chetnie przygarne! postaram sie Cytat:
chcesz linka do całego programu BBL? ja ćwiczę bum, bum, hig Cytat:
oczywiście w moim też nie ma Cytat:
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wg której rozpiski ćwiczysz? Jednej z tych czterech wg typów tyłka? Mam to z jakiegoś chomika Czasem Ci się należy przerwa na obżarstwo, coca-colowe pijaństwo i niećwiczenie! Tym bardziej, że ostatnio nie jadłaś przez kolczyka Ja ostatnio nie wytrzymałam i kupiłam sobie butelkę coli do domu. Później strasznie źle się czułam, w ogóle mi już nie smakowała Gorzej, że wciąż mnie ciągnie do słodyczy i ciągle coś podjadam :|. Ale waga się chociaż utrzymuje, a nie rośnie... Ehh brak butów mnie dobił, zaraz przekopię internet i mam nadzieję, że znajdę jakieś idealne! To nic, że przed meczami mam jeszcze mnóstwo nauki i rzeczy do zrobienia, trzeba mieć priorytety, nie?
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co łykasz?
skrzywienie zawodowe Cytat:
Do Ikei mam jakieś 300km ale że też ja nie wpadła na Allegro ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
Sesja, sesja brak czasu na wizaż Czytam co niektóre wypowiedzi a jak mam już czas żeby odpisać to jest dużo stron i nie daje rady Za tydzień wracam do Was , ostatni egzamin za tydzień chyba będzie do tyłu ale co tam , nareszcie będę miałą wakacje Psyhe łącze się z Tobą w bólu ale damy radę Bania szkoda że siostra odpadła ale i tak bardzo daleko zaszła Loriette jak Ty to zrobiłaś że dalej masz łakocie z dnia dziecka? ja nic nie dostałam w tym roku Dietka super Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-06-14 o 16:22 |
|
|
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
:hej:
widziałyście jak mój miś dzisiaj świetnie się spisał na meczu? ![]() ![]() z dietą lecę jak burza. dziś w stronę zdrowego życia zrobiłam tyle, ze wydalam pieniadze. zmaiast na czekolade , wydalam je na super stroje sportowe w wersji bardziei mini i bardziej maxi a to co sostalo wydalam na piwo w barze i peruke xD ale nie zalozylam ale nie zamowilam pizzy Cytat:
rozumiem to. u mnie czasami tak jestw ciagu dnia; rano sandalki, a pozniej najchetniej kalosze, tylko nie zawsze ma sie je w torebuni ![]() ja widzialam ladnych sandalkow;( wydaje mi sie ze wydluzaja mi stopy ![]() Cytat:
![]() hahah tez tak zawsze mowie ;d
|
|
#803 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
za oknem takie piękne słońce, że jak się przebudziłam to sobie pomyślałam... - wstawaj szkoda dnia, dzisiaj będzie piękna pogoda'. i wstałam o 5:45! Oliwka wstała przed chwilą. spałam tylko 5 godzin a czuję się jak nowo narodzona ![]() Cytat:
robię slim and lift i slim and shape no własnie przez to,że nie jadłam przez kolczyka, to mam ochotę na wszystko!! a najbardziej na coś niezdrowego... mnie też ciągle ciągnie do słodyczy i nie umiem się z nich wyleczyć, aaaa! kiedyś tak nie miałam...w ciąży mi się poprzestawiało i już tak zostało. dobrze,że waga się utrzymuje! szukaj, szukaj może akurat się coś znajdzie. Cytat:
![]() super, tak trzymaj! Cytat:
pokazuj wszystkie zakupy
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A próbowałaś jakoś rozmawiać z rodzicami na ten temat? Uzmysłowić im co robią?? Najróżniejsze witaminy, antybiotyk, na katar nie mam nic poza kroplami, a w moim przypadku katar jest taki, że nie mogę zrobić kroku bez chusteczki, oczy non stop załzawione. Nie wiem co z tym zrobić. ![]() Jutro jedziemy z TŻem do mojej mamy nad morze, wracamy w niedziele, może morskie powietrze trochę mi pomoże... oby. Jestem na siebie strasznie wściekła, bo mam wrażenie że już zaprzepaściłam to, na co pracowałam tyle miesięcy. Po antybiotyku będę dętka, zanim się doprowadzę do takiej kondycji w jakiej byłam przed zatruciem, to minie spoooro czasu.
|
|
|
#805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Za mną kolejna wizyta u alergologa, ale w końcu jest lepiej
Cytat:
Zresztą ja nie jestem aż tak słodkim człowiekiem.. Cytat:
Cytat:
I nie przejmuj się tym, że coś zaprzepaścisz, bo to jest niemożliwe. Jak sama piszesz - pracowałaś TYLE MIESIĘCY.. i te kilka tygodni tego nie zepsuje. Zresztą - nawet, jeśli gdzieś Ci się to odbije na wadze to pamiętaj, że zdrówko jest najważniejsze!
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() no i sie spoznilam wiec cos pewnie zjem, a chcialam wam zakomunikowac, ze jem jak zwykle, tyje i jak tak dalej pojdzie to przestane jesc bo mnie to WKUR............... ale to jakies galganskie sportowe rzeczy, nie ma sie czym chwalic niestety aktualnie nei mam aparatu Cytat:
ja od historii z guzami mam wrazenie, ze do tej pory nie wrocilam do formy (w sensie ogolnej formy organizmu); a bylo to przeciez na przelomie listopada i grudnia :|
|
|
#807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
poszukaj na necie jakichś sposób ![]() To teraz rozumiesz moje wkur...ienie jak tyłam chociaż się nie opychałam Dlatego dzisiaj na razie tylko kawa i jabłko,w domu lekki obiad. Zafochałam się na zasady zdrowego odżywiania Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-06-15 o 15:07 |
|||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, jak możesz, myślałam, że akurat Ty mnie zrozumiesz
Agnesuk no to czuję się przekonana, kurde, albo na zmianę Ewka i BBL albo tylko BBL . W Shapie lipcowym ma być kolejna płytka Ewki! Chcę już jutrzejszy mecz! ![]() I chcę żeby ten weekend trwał wiecznie, następny tydzień mnie przeraża!!
|
#809 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z nimi nie ma co rozmawiać... Oni i tak wiedzą wszystko lepiej. Kiedyś jak byłam młodsza to próbowałam zwrócić na siebie uwagę, bo chciałam żeby w końcu mnie zobaczyli... niestety ciągle było tak samo. teraz już nie chcę się o to prosić. jedź i odpocznij spokojnie, szybko wrócisz do siebie i do formy Cytat:
Cytat:
są ćwiczenia na brzuch, ręce, nogi i udziska powodzenia ja też chcę już mecz!! ale bedzie jak wygramy a co będzie w przyszłym tyg? dzisiaj mało zjadłam.. w ogóle nie chce mi się jeść. śn. 4 łyżki jogurtu naturalnego z 3 łyzkami platkow fitness. II śn. gruszka. ob. sałatka z pomidora, pekińskiej, kukurydzy i ogórka. pod. energetyk. kolacja. nic. zrobię dzisiaj jakąś godzinkę szalinki i dorzucę BBL i bedzie ok!
|
|
#810 |
|
Rozeznanie
|
Monia
A Ty miałaś coś w klubie pisać, a potem usunęłaś. Nonoooo ładnie to tak? ![]() Bańka - co żeś chlała znowu? I spoko, też tak mam, muszę jeść mało żeby waga ruszyła. I też często miewam focha na zdrowe odżywanie. Zachodu przy tym tyle ile przy "diecie", a nie działa no, nie działa.Też już chcę mecz!!!! Dzisiaj już trochę mi się udało poruszać, zrobiłam sobie piękne ombre nails (wiem, skórki, ale ja nie umiem robić ładnie ) i robię mały diy project z wybielaczem i starymi shortami.. zobaczymy co z tego będzie
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-15 o 20:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Piekarnik Laury

nawet sprzatac mi sie nie chcialo. o 18 postanowilam umyc okna, i co? spadl deszcz
serduszko mnie wtedy boli i jest mi przykro w jego -Franka -imieniu.
ale i tak lubie tam chodzic. czasami kupie cos kolorowego, bo jak tu sie nie oprzec. co jest fajniejszego w douglasie to to, ze zawsze daja mi mnostwo probek 

chetnie przygarne!

wiec cos pewnie zjem, a chcialam wam zakomunikowac, ze jem jak zwykle, tyje