![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Cytat:
![]() Miałam zrobić sobie tosty, ale jednak zjem grahamkę ![]() Trzymajcie kciuki, bo jedną poprawkę mam już pewną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Hej, nadrobiłam wszystkie wiadomości, które napisałyście pod moją nieobecność
![]() Loriette niezła cenka jak za rower ![]() Czerwona asymetryczna kiecka powiadasz, ale taka z krótkim przodem i dłuższym tyłem? Ja kupiłam taką czarną ![]() echoes wiem wiem, w styczniu obciążyłam stawy skacząc na skakance ![]() ![]() psyhe666 ![]() Ja na śniadanie zjadłam musli, jakoś nie miałam na nic ochoty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Przeglądając wątek doszłam do wniosku, że dołączam do Was, w końcu w grupie siła, a sama nie mam motywacji;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć Chudziny
![]() Jestem już po lekarzu i dopiero co zjadłam śniadanie ![]() Cytat:
![]() Ja nie mam z kim dzisiaj iść na rower, a też bym pośmigała! Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34721432]Hej, nadrobiłam wszystkie wiadomości, które napisałyście pod moją nieobecność ![]() Loriette niezła cenka jak za rower ![]() Czerwona asymetryczna kiecka powiadasz, ale taka z krótkim przodem i dłuższym tyłem? Ja kupiłam taką czarną ![]() Ja na śniadanie zjadłam musli, jakoś nie miałam na nic ochoty.[/QUOTE] No cena za rower niezła, ale warto zainwestować te pieniążki. Tak, tak.. właśnie o takiej kiecce myślę, ale jak patrzę na pogodę w PL to nie wiem czy jest sens ją kupić. Może pokuszę się na nią w sierpniu przed wrześniowymi wakacjami.. Gdzie kupiłaś i za ile? Hmm.. efekty były widoczne po 1,5 miesiąca, ale to dlatego, że biegałam tylko RAZ W TYGODNIU. Muszę oszczędzać kolano ![]() Stało się coś, że nie miałaś smaku? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ten ocet chcę pić, ale ponoć podrażnia żołądek? Nie chcę sobie zrobić krzywdy w imię szczupłej sylwetki... Zawsze mogę wykorzystać go na włosy ![]() ![]() Kurde ja nienawidzę biegać, cyce mi latają i nudzę się strasznie ![]() Co macie dziś na obiad? Jak zwykle nie wiem co sobie zrobić (i chłopu, żeby nie marudził). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
A więc podobnie jak Wy nie mam nadwagi, ale chciałabym schudnąć z 5 kg. Przy wzroście 165 ważę ok 62 i tak przeszukuję forum w poszukiwaniu diety idealnej. Moją słabością są z pewnością słodycze. Na pewno nie pomaga Euro, kiedy to jako wierny kibic narażona jestem na trunki procentowe.. :P
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Będę biegać codziennie, ale tak myślę, że przynajmniej po 30 do 45min. Nie wiem co się dzieje jakoś mi słabo i było mi strasznie zimno w nocy. Jakbym się przeziębiła. I jestem przed @ i mnie boli całe podbrzusze ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Ostatnio też przesadzam z alkoholem i słodyczami. Muszę się jakoś wziąć za siebie bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Loriette, pogodziłam się już z myślą, że nie zdałam
![]() Jutro kolejny i jestem pewna, że też nie zdam ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Dobra lecę na plażę wykorzystać pogodę i poczytać książkę
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- hahah najlepsza wymówka, też tak mówię ;p
![]() |
#71 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Podrażnia. Dlatego powinno się pić łyżeczkę na szklankę wody. Ocet na włosy? Na czym to polega? Działa to na zasadzie płukanki? Mówisz, że wrocławska woda jest tragiczna, a jeszcze wczoraj namawiałaś mnie na Wrocław ![]() 3. Mi latały dopóki nie zmalały ![]() 4. U mnie znowu fasolka po bretońsku! Hmm.. jeśli masz typowego faceta, który je tylko to co upoluje (nie mogłabym z takim być!), to pewnie jakieś mięsiwo. Ty możesz swoją porcję ugotować ![]() Cytat:
![]() Kolejny słodyczoholik na wątku - czuję się nieswojo, hahaha! A ja przez całe Euro wypiłam... jedno piwo, bo jestem kierowcą ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34724330]Ja kupiłam u siebie na mieście w jakimś zwykłym sklepiku, ale za 71zł ![]() Będę biegać codziennie, ale tak myślę, że przynajmniej po 30 do 45min. Nie wiem co się dzieje jakoś mi słabo i było mi strasznie zimno w nocy. Jakbym się przeziębiła. I jestem przed @ i mnie boli całe podbrzusze:.[/QUOTE] O to faktycznie dużo dałaś! Na allegro są o wiele tańsze i jakościowo też są ok! No ja te 8km robiłam w 30-40 minut, ale jak wpadałam do domu to miałam dość ![]() Powiem Ci, że dzisiaj w nocy też zmarzłam, o dziwo! Bo ostatnie noce spałam przy otwartym balkonie.. Ale pewnie to dlatego, że tak jak Ty czekam na @, ale póki co oprócz bólu piersi nic nie czuję ![]() ![]() Cytat:
Cały zeszły tydzień wysłuchiwałam od M., a bo to ciężki przedmiot, a bo Jemu ciężej uczy się po polsku etc. Miał 2 wynik w grupie. Znając życie to z Tobą będzie tak samo. Ja w sumie też zawsze jęczę, a potem zdaję tak jak bym chciała. Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Heh, ja już teraz powinnam mieć @ i nic się nie dzieje, ale narazie się nie przejmuję bo tylko się wszystko opóźni przez stres, a niepotrzebnie. Spokojnie sobie czekam i zaraz poćwiczę bo nigdy się nie ruszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dodaję ciutkę octu jabłkowego do 1,5 litra chłodnej wody i płukam na końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34725534]No właśnie, ale co zrobić moja strata. A bym głupia miała dwie za tą cenę
![]() Heh, ja już teraz powinnam mieć @ i nic się nie dzieje, ale narazie się nie przejmuję bo tylko się wszystko opóźni przez stres, a niepotrzebnie. Spokojnie sobie czekam i zaraz poćwiczę bo nigdy się nie ruszę.[/QUOTE] Następnym razem będziesz mądrzejsza ![]() @ ma to do siebie, że przychodzi jak mu się podoba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Haha, zazdrośnik? U mnie znowu jest odwrotnie - M. chce, żeby inni widzieli kogo ma obok siebie ![]() A ja mogłabym żyć na sałatkach, oliwie z oliwek, makaronach, oliwkach - dlatego takiego faceta musiałam sobie znaleźć, bo byłoby ciężko. Chociaż nie powiem - ROLADA, MODRA KAPUSTA I KLUSKI to też genialny obiad ![]() ![]() Ja sportowe emocje mam we krwi. Dziadek był zawodowym sportowcem, tata miał powołanie do rep. Polski w siatkę, a tż jest reprezentantem Niemiec w nożną. Ja jestem dziennikarzem sportowym i WIEM CO TO SPALONY ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak właśnie @ przyjdzie kiedy się mu zechce, a Nam tylko nerwy szarpie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym mogła przeżywać sportowe emocje, ale jakbym miała z kim ![]() Alem głodna, idę jeść drugie śniadanie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34725912]Mądry Polak po szkodzie
![]() Tak właśnie @ przyjdzie kiedy się mu zechce, a Nam tylko nerwy szarpie ![]() Już nie bądź co do siebie taka krytyczna! ![]() Zszargane nerwy to i tak ładne określenie! Ja wariuję jak głupia! Cytat:
To bardzo zawiłe, bo to człowiek z dwoma obywatelstwami i w sumie za niedługo cała rodzina wraca do PL. Ale jednak.. rzucił uczelnię i jest tutaj. ![]() Cytat:
Ja mam takie dni, kiedy piszę, że jestem gruba i brzydka - dostaję wtedy reprymendę, że zachowuję się jak dziecko i automatycznie mi przechodzi. Niestety rok temu tak eksperymentowałam z odchudzaniem, że wylądowałam w szpitalu i jeszcze do końca nie wyszło mi z psychiki: "i tak jesteś gruba" ![]() Cytat:
![]() ![]() Drugie śniadanie!? Ja właśnie zjadłam obiad ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cholera, zjadłam i dalej mi burczy w brzuchu :/ A na obiad chyba spałaszuję jakąś pieczoną rybkę + warzywa (nie wiem póki co jakie), może ciut ziemniaczków pieczonych ![]() Cholera, nigdy się szczególni nie udzielałam na żadnym forum a teraz proszę, jaki spamer ze mnie ![]() Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-15 o 14:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boczki są fajne dopóki dziewczyna nie kupi za małych jeansów ![]() Cytat:
Ale Ty się nie wygłupiaj z tym wymiotowaniem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34729853]A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika ![]() ![]() ![]() Dlaczego nie możesz wyjść i co ma do tego miłość? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() TRZYMAJCIE MNIE WŁAŚNIE WYDAŁAM 300 ZŁ NA UBRANIA ROWEROWE! to już kolejne 3 stówy na rower w tym miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34729853]A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika ![]() ![]() ![]() Bacik się należy ![]() ![]() Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-15 o 17:31 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Czeeeść Wam
![]() Można dołączyć? ![]() Ja już na MŻ i WR od kwietnia ale jeszcze dłuuuuuga droga przede mną..
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I vice versa! ![]() 2. Super ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mnie boli brzuch ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Właśnie wróciłam z plaży, bo juz trochę zimno. Nawet nie wyobrażacie sobie dziewczyny ilu Irlandczyków jest w Trójmieście. Jak dziewczyny idą monciakiem to klaszczą, w sumie sympatyczni są i całkiem przystojni..jest na czym oko zawiesić
![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny. Założycielka wątku się melduje
![]() Tyle napisałyście, że chwilowo nie jestem w stanie ogarnąć i nadrobić. U mnie noc w pracy, dzień ciągle w ruchu i tylko 2,5 h spania. Ale trudno. Co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() Dietka idzie całkiem fajnie. Staram się pilnować i nie przeginać z niczym. Jutro Grill. Aż się boję. Zawsze dużo jem na takich "spotkaniach" ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Fajnie Wam. Jedne z gór drugie z nad morza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na grillach też przepadam - a to taka sałateczka, a to taka, o tutaj ziemniaczek pieczony, chlebek z grilla.. ![]() Ej, ej! Ja też jestem ze Śląska! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem ile ważę obecnie chyba coś ok. 67kg. Na początku się ważyłam ale u mnie było tak , że mimo ładnej diety i ćwiczeń waga mi rosła np. o 0,5kg, więc mnie to nie motywowało do dalszej walki. Teraz posługuję się centymetrem i od kwietnia straciłam po -5cm w talii i brzuchu oraz -4cm w udzie. Chcę zrzucić tyle aż będę zadowolona ze swojego ciała czyli jeszcze troszkę
![]() Obecnie nie trzymam się za bardzo diety, ćwiczę też tak sobie, bo jestem przed obroną, za tydzień już będę po, więc przyłożę się bardziej, ale to nie znaczy, że wpieprzam jak dzika świnka ![]() Ja jestem z wielkopolski ![]()
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2012-06-15 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja na grillach też się nie mogę opanować! Czasem można sobie odpuścić dietę, żeby nie zwariować. A patrzenie jak inni jedzą te pyszności na bank do tego doprowadzi ![]() Ja szczególnie tych gór zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://www.tvn24.pl/pomorze,42/szuka...on,258221.html ![]() Cytat:
Powodzenia na obronie! Jak sobie przypomnę swoją... więcej nerwów niż to wszystko warte ![]() Cytat:
![]() Małe podsumowanko: 22 km na rowerze, ok. 20 min hulanko (ciężko mi idzie w prawą stronę ![]() ![]() ![]() Jutro jadę umierać w terenie na tripie ok. 80 km ![]() Mówię Wam dziewczyny, mam dietowy power jak nigdy wcześniej! Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-15 o 21:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.