Koniec marudzenia więc do dzieła !! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 07:48   #61
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!

Cytat:
Napisane przez echoes Pokaż wiadomość
Pewnie Powodzenia na egzaminach Ja też podczas egzaminów nigdy nie trzymałam diety A pierwsza sesja upłynęła mi pod znakiem tigerów i bylejakiego żarcia. Miałam takie spustoszenie w ogranizmie, że później przez 2 tygodnie dochodziłam do siebie :/ Także ostrożnie

Ja właśnie zajadam grahamkę z pomidorem i rzodkiewką (a to ci nowość), a zaraz spałaszuję kawałeczek arbuza

Loriette, też jestem alergiczką ale 7 lat odczulania przyniosło sporą ulgę w sezonie pylenia
Hahaha, no właśnie piję na przemian kawa z tigerem, a wieczorem alkohol żebym mogła chociaż usnąć.....

Miałam zrobić sobie tosty, ale jednak zjem grahamkę

Trzymajcie kciuki, bo jedną poprawkę mam już pewną
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 08:29   #62
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hej, nadrobiłam wszystkie wiadomości, które napisałyście pod moją nieobecność

Loriette niezła cenka jak za rower i 8km dziennie biegałaś??? A po jakim czasie widziałaś efekty?
Czerwona asymetryczna kiecka powiadasz, ale taka z krótkim przodem i dłuższym tyłem? Ja kupiłam taką czarną

echoes wiem wiem, w styczniu obciążyłam stawy skacząc na skakance a miałam za niedługo egzaminy do policji i nie miałam siły by je przejść

psyhe666

Ja na śniadanie zjadłam musli, jakoś nie miałam na nic ochoty.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 10:18   #63
brunette89
Przyczajenie

Przeglądając wątek doszłam do wniosku, że dołączam do Was, w końcu w grupie siła, a sama nie mam motywacji;/
brunette89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 10:24   #64
Loriette
Zakorzenienie

Cześć Chudziny
Jestem już po lekarzu i dopiero co zjadłam śniadanie
Cytat:
Cześć dziewczęta!

Dzień zaczęłam od rozcieńczonej łyżeczki octu jabłkowego. Cóż, od razu mi odebrało apetyt Macie jakieś doświadczenia?

Lecę się przebrać w obciślaki i na rower
Chciałam pić ocet jabłkowy, ale w ostateczności było mi go szkoda i polewałam nim galaretkę z kurczaka

Ja nie mam z kim dzisiaj iść na rower, a też bym pośmigała!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?

Tylko ja dopiero od środy zacznę (pod dwóch najgorszych egz..... )
Psyhe! Myślałam, że te egzaminy pochłonęły Cię doszczętnie
Cytat:
Loriette, też jestem alergiczką ale 7 lat odczulania przyniosło sporą ulgę w sezonie pylenia
Ja chciałam zastrzyki odczulające, ale lekarz uznał, że to bez sensu.. Więc dostałam kolejną dawkę leków. Spirometria znacznie się poprawiła i kontrolę mam za pół roku
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34721432]Hej, nadrobiłam wszystkie wiadomości, które napisałyście pod moją nieobecność

Loriette niezła cenka jak za rower i 8km dziennie biegałaś??? A po jakim czasie widziałaś efekty?
Czerwona asymetryczna kiecka powiadasz, ale taka z krótkim przodem i dłuższym tyłem? Ja kupiłam taką czarną

Ja na śniadanie zjadłam musli, jakoś nie miałam na nic ochoty.[/QUOTE]
No cena za rower niezła, ale warto zainwestować te pieniążki.
Tak, tak.. właśnie o takiej kiecce myślę, ale jak patrzę na pogodę w PL to nie wiem czy jest sens ją kupić. Może pokuszę się na nią w sierpniu przed wrześniowymi wakacjami.. Gdzie kupiłaś i za ile?

Hmm.. efekty były widoczne po 1,5 miesiąca, ale to dlatego, że biegałam tylko RAZ W TYGODNIU. Muszę oszczędzać kolano

Stało się coś, że nie miałaś smaku?
Cytat:
Napisane przez brunette89 Pokaż wiadomość
Przeglądając wątek doszłam do wniosku, że dołączam do Was, w końcu w grupie siła, a sama nie mam motywacji;/
Powiedz coś więcej o sobie

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 10:37   #65
echoes
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam motywację jak nigdy! Dzięki wątkowi można się fajnie wkręcić w odchudzanie. Wstyd przyjść i powiedzieć, że się zawaliło

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Cześć Chudziny
Jestem już po lekarzu i dopiero co zjadłam śniadanie

Chciałam pić ocet jabłkowy, ale w ostateczności było mi go szkoda i polewałam nim galaretkę z kurczaka

Ja nie mam z kim dzisiaj iść na rower, a też bym pośmigała!

Psyhe! Myślałam, że te egzaminy pochłonęły Cię doszczętnie

Ja chciałam zastrzyki odczulające, ale lekarz uznał, że to bez sensu.. Więc dostałam kolejną dawkę leków. Spirometria znacznie się poprawiła i kontrolę mam za pół roku

Tak, tak.. właśnie o takiej kiecce myślę, ale jak patrzę na pogodę w PL to nie wiem czy jest sens ją kupić. Może pokuszę się na nią w sierpniu przed wrześniowymi wakacjami.. Gdzie kupiłaś i za ile?

Hmm.. efekty były widoczne po 1,5 miesiąca, ale to dlatego, że biegałam tylko RAZ W TYGODNIU. Muszę oszczędzać kolano

Powiedz coś więcej o sobie
Ja brałam zastrzyki przez 6 lat, dopiero w 7 roku odczulania brałam jakieś piguły, które były dużo droższe, ale mniej uciążliwe niż cotygodniowe latanie do szpitala przez całą zimę na szczepienia.

Ten ocet chcę pić, ale ponoć podrażnia żołądek? Nie chcę sobie zrobić krzywdy w imię szczupłej sylwetki... Zawsze mogę wykorzystać go na włosy Wrocławska woda jest tragiczna i ocet jabłkowi mnie ratuje

Kurde ja nienawidzę biegać, cyce mi latają i nudzę się strasznie

Co macie dziś na obiad? Jak zwykle nie wiem co sobie zrobić (i chłopu, żeby nie marudził).
echoes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 10:38   #66
brunette89
Przyczajenie

A więc podobnie jak Wy nie mam nadwagi, ale chciałabym schudnąć z 5 kg. Przy wzroście 165 ważę ok 62 i tak przeszukuję forum w poszukiwaniu diety idealnej. Moją słabością są z pewnością słodycze. Na pewno nie pomaga Euro, kiedy to jako wierny kibic narażona jestem na trunki procentowe.. :P

waga: 61
cel: 56
Stary 2012-06-15, 10:41   #67
Konto usunięte

Cytat:

Ja kupiłam u siebie na mieście w jakimś zwykłym sklepiku, ale za 71zł Teraz żałuję bo mogłabym mieć dwie takie bo wszędzie pełno tych kiecek.
Będę biegać codziennie, ale tak myślę, że przynajmniej po 30 do 45min.

Nie wiem co się dzieje jakoś mi słabo i było mi strasznie zimno w nocy. Jakbym się przeziębiła. I jestem przed @ i mnie boli całe podbrzusze

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ostatnio też przesadzam z alkoholem i słodyczami. Muszę się jakoś wziąć za siebie bardziej.
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 10:42   #68
echoes
Raczkowanie

Cytat:
A więc podobnie jak Wy nie mam nadwagi, ale chciałabym schudnąć z 5 kg. Przy wzroście 165 ważę ok 62 i tak przeszukuję forum w poszukiwaniu diety idealnej. Moją słabością są z pewnością słodycze. Na pewno nie pomaga Euro, kiedy to jako wierny kibic narażona jestem na trunki procentowe.. :P
Ja mam nadwagę Ale to na peeeewno przez grube kości. Na bank
Stary 2012-06-15, 10:44   #69
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, pogodziłam się już z myślą, że nie zdałam

Jutro kolejny i jestem pewna, że też nie zdam
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 10:47   #70
brunette89
Przyczajenie

Dobra lecę na plażę wykorzystać pogodę i poczytać książkę macie pomysły na obiad, bo jak wrócę z pewnością będę strasznie głodna...a pomysłów brak :P

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Ja mam nadwagę Ale to na peeeewno przez grube kości. Na bank
hahah najlepsza wymówka, też tak mówię ;p

Stary 2012-06-15, 11:22   #71
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brałam zastrzyki przez 6 lat, dopiero w 7 roku odczulania brałam jakieś piguły, które były dużo droższe, ale mniej uciążliwe niż cotygodniowe latanie do szpitala przez całą zimę na szczepienia.

Ten ocet chcę pić, ale ponoć podrażnia żołądek? Nie chcę sobie zrobić krzywdy w imię szczupłej sylwetki... Zawsze mogę wykorzystać go na włosy Wrocławska woda jest tragiczna i ocet jabłkowi mnie ratuje

Kurde ja nienawidzę biegać, cyce mi latają i nudzę się strasznie

Co macie dziś na obiad? Jak zwykle nie wiem co sobie zrobić (i chłopu, żeby nie marudził).
1. No, a mnie nie chce dać zastrzyków! Nawet bym wolała.. bo jak kończą mi się tabletki, a nie mam czasu, żeby iść po receptę to mam duże duszności. Mama ma astmę i trochę tego cholerstwa mam w sobie

2. Podrażnia. Dlatego powinno się pić łyżeczkę na szklankę wody. Ocet na włosy? Na czym to polega? Działa to na zasadzie płukanki? Mówisz, że wrocławska woda jest tragiczna, a jeszcze wczoraj namawiałaś mnie na Wrocław

3. Mi latały dopóki nie zmalały Teraz wszystko jest ok. A co do tego, że jest nuda - słuchawki na uszy i cały świat jest Twój! Ja mam specjalną playlistę do biegów

4. U mnie znowu fasolka po bretońsku! Hmm.. jeśli masz typowego faceta, który je tylko to co upoluje (nie mogłabym z takim być!), to pewnie jakieś mięsiwo. Ty możesz swoją porcję ugotować
Cytat:
Dieta idealna to MŻ/WR i tutaj nie ma dyskusji!
Kolejny słodyczoholik na wątku - czuję się nieswojo, hahaha!

A ja przez całe Euro wypiłam... jedno piwo, bo jestem kierowcą
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34724330]Ja kupiłam u siebie na mieście w jakimś zwykłym sklepiku, ale za 71zł Teraz żałuję bo mogłabym mieć dwie takie bo wszędzie pełno tych kiecek.
Będę biegać codziennie, ale tak myślę, że przynajmniej po 30 do 45min.

Nie wiem co się dzieje jakoś mi słabo i było mi strasznie zimno w nocy. Jakbym się przeziębiła. I jestem przed @ i mnie boli całe podbrzusze:.[/QUOTE]
O to faktycznie dużo dałaś! Na allegro są o wiele tańsze i jakościowo też są ok!
No ja te 8km robiłam w 30-40 minut, ale jak wpadałam do domu to miałam dość Czasami wyglądałam jak po treningu z Ewką Chodakowską!

Powiem Ci, że dzisiaj w nocy też zmarzłam, o dziwo! Bo ostatnie noce spałam przy otwartym balkonie.. Ale pewnie to dlatego, że tak jak Ty czekam na @, ale póki co oprócz bólu piersi nic nie czuję Powinnam dostać na dniach, jeśli nie - będzie nieciekawie
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Loriette, pogodziłam się już z myślą, że nie zdałam

Jutro kolejny i jestem pewna, że też nie zdam
Głupoty opowiadasz! Wszyscy moi znajomi jęczą, że nie zdadzą, a potem wracają z ładną ilością pkt.
Cały zeszły tydzień wysłuchiwałam od M., a bo to ciężki przedmiot, a bo Jemu ciężej uczy się po polsku etc. Miał 2 wynik w grupie.
Znając życie to z Tobą będzie tak samo. Ja w sumie też zawsze jęczę, a potem zdaję tak jak bym chciała.
Cytat:
Dobra lecę na plażę wykorzystać pogodę i poczytać książkę macie pomysły na obiad, bo jak wrócę z pewnością będę strasznie głodna...a pomysłów brak :Pp
Ja też chcę plażę pod nosem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 11:34   #72
Konto usunięte

Cytat:
O to faktycznie dużo dałaś! Na allegro są o wiele tańsze i jakościowo też są ok!
No ja te 8km robiłam w 30-40 minut, ale jak wpadałam do domu to miałam dość Czasami wyglądałam jak po treningu z Ewką Chodakowską!

Powiem Ci, że dzisiaj w nocy też zmarzłam, o dziwo! Bo ostatnie noce spałam przy otwartym balkonie.. Ale pewnie to dlatego, że tak jak Ty czekam na @, ale póki co oprócz bólu piersi nic nie czuję Powinnam dostać na dniach, jeśli nie - będzie nieciekawie
No właśnie, ale co zrobić moja strata. A bym głupia miała dwie za tą cenę
Heh, ja już teraz powinnam mieć @ i nic się nie dzieje, ale narazie się nie przejmuję bo tylko się wszystko opóźni przez stres, a niepotrzebnie. Spokojnie sobie czekam i zaraz poćwiczę bo nigdy się nie ruszę.
Stary 2012-06-15, 11:36   #73
echoes
Raczkowanie

Cytat:
1. No, a mnie nie chce dać zastrzyków! Nawet bym wolała.. bo jak kończą mi się tabletki, a nie mam czasu, żeby iść po receptę to mam duże duszności. Mama ma astmę i trochę tego cholerstwa mam w sobie
Oj, ja się boję astmy. Mimo, że mi się poprawiło to odkąd wyjechałam na studia nie chciało mi się zapisać do alergologa. I teraz straszą mnie, że nieleczona alergia może się przerodzić w astmę
Cytat:
2. Podrażnia. Dlatego powinno się pić łyżeczkę na szklankę wody. Ocet na włosy? Na czym to polega? Działa to na zasadzie płukanki? Mówisz, że wrocławska woda jest tragiczna, a jeszcze wczoraj namawiałaś mnie na Wrocław
Namawiam bo jestem tu prawie sama Studiowałam w Krakowie i dla chłopa go porzuciłam. Woda tragiczna ale można sobie z nią radzić
Dodaję ciutkę octu jabłkowego do 1,5 litra chłodnej wody i płukam na końcu
Cytat:
3. Mi latały dopóki nie zmalały Teraz wszystko jest ok. A co do tego, że jest nuda - słuchawki na uszy i cały świat jest Twój! Ja mam specjalną playlistę do biegów
Chłop będzie niepocieszony jak mi zmaleją Twierdzi, że kocha moje boczki ale ja jestem przekonana, że on nie chce żebym chudła bo niedajboże komuś się spodobam :P
Cytat:
4. U mnie znowu fasolka po bretońsku! Hmm.. jeśli masz typowego faceta, który je tylko to co upoluje (nie mogłabym z takim być!), to pewnie jakieś mięsiwo. Ty możesz swoją porcję ugotować
Dla mnie też obiad bez białka zwięrzęcego to nie obiad
Cytat:
Dieta idealna to MŻ/WR i tutaj nie ma dyskusji!
Kolejny słodyczoholik na wątku - czuję się nieswojo, hahaha!

A ja przez całe Euro wypiłam... jedno piwo, bo jestem kierowcą
Czy tylko ja nie jestem zapaloną kibicką? ;>
Stary 2012-06-15, 11:46   #74
Loriette
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34725534]No właśnie, ale co zrobić moja strata. A bym głupia miała dwie za tą cenę
Heh, ja już teraz powinnam mieć @ i nic się nie dzieje, ale narazie się nie przejmuję bo tylko się wszystko opóźni przez stres, a niepotrzebnie. Spokojnie sobie czekam i zaraz poćwiczę bo nigdy się nie ruszę.[/QUOTE]
Następnym razem będziesz mądrzejsza Zresztą, jeśli jesteś zadowolona z kiecki to nie ma co rozpaczać tylko trzeba pokazać nogi!

@ ma to do siebie, że przychodzi jak mu się podoba
Cytat:
Oj, ja się boję astmy. Mimo, że mi się poprawiło to odkąd wyjechałam na studia nie chciało mi się zapisać do alergologa. I teraz straszą mnie, że nieleczona alergia może się przerodzić w astmę
Ja jak szłam do lekarza to byłam przerażona, że stwierdzi astmę. Czasami jak widzę jak moja mama się dusi to aż mnie skręca. Ale wystarczy wtedy dobre winko i jest ok
Cytat:
Namawiam bo jestem tu prawie sama Studiowałam w Krakowie i dla chłopa go porzuciłam. Woda tragiczna ale można sobie z nią radzić
Dodaję ciutkę octu jabłkowego do 1,5 litra chłodnej wody i płukam na końcu
Też miałam studiować w Krk, ale nie ma tam mojego kierunku na fajnej uczelni.. Do Wrocławia miałam startować, ale tak jak u Ciebie - chłop Pomyślałam, że skoro On zmienił kraj dla mnie to ja też coś zrobię
Cytat:
Chłop będzie niepocieszony jak mi zmaleją Twierdzi, że kocha moje boczki ale ja jestem przekonana, że on nie chce żebym chudła bo niedajboże komuś się spodobam :P
Wiesz mi spadły z 80D na 75C, a On w sumie dużej różnicy nie widzi.. Poprzednie staniki mogłam sobie na głowę włożyć!
Haha, zazdrośnik? U mnie znowu jest odwrotnie - M. chce, żeby inni widzieli kogo ma obok siebie
Cytat:
Dla mnie też obiad bez białka zwięrzęcego to nie obiad
A ja mogłabym żyć na sałatkach, oliwie z oliwek, makaronach, oliwkach - dlatego takiego faceta musiałam sobie znaleźć, bo byłoby ciężko.
Chociaż nie powiem - ROLADA, MODRA KAPUSTA I KLUSKI to też genialny obiad
Cytat:
Czy tylko ja nie jestem zapaloną kibicką? ;>
Należą Ci się za to baty.
Ja sportowe emocje mam we krwi. Dziadek był zawodowym sportowcem, tata miał powołanie do rep. Polski w siatkę, a tż jest reprezentantem Niemiec w nożną. Ja jestem dziennikarzem sportowym i WIEM CO TO SPALONY

Stary 2012-06-15, 11:53   #75
Konto usunięte

Cytat:
Następnym razem będziesz mądrzejsza Zresztą, jeśli jesteś zadowolona z kiecki to nie ma co rozpaczać tylko trzeba pokazać nogi!

@ ma to do siebie, że przychodzi jak mu się podoba
Mądry Polak po szkodzie Heh, żeby było co pokazywać trzeba popracować jeszcze.
Tak właśnie @ przyjdzie kiedy się mu zechce, a Nam tylko nerwy szarpie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 11:59   #76
echoes
Raczkowanie

Cytat:

Ja jak szłam do lekarza to byłam przerażona, że stwierdzi astmę. Czasami jak widzę jak moja mama się dusi to aż mnie skręca. Ale wystarczy wtedy dobre winko i jest ok
Mnie najbardziej przerażają sterydy i ograniczenia co do uprawiania sportu :/
Cytat:
Też miałam studiować w Krk, ale nie ma tam mojego kierunku na fajnej uczelni.. Do Wrocławia miałam startować, ale tak jak u Ciebie - chłop Pomyślałam, że skoro On zmienił kraj dla mnie to ja też coś zrobię
Zmienił kraj? :O To dopiero miłość
Cytat:
Wiesz mi spadły z 80D na 75C, a On w sumie dużej różnicy nie widzi.. Poprzednie staniki mogłam sobie na głowę włożyć!
Haha, zazdrośnik? U mnie znowu jest odwrotnie - M. chce, żeby inni widzieli kogo ma obok siebie
Jak mu kiedyś zasugerowałam, że powinien się cieszyć, że będzie miał taka za*ebistą dupę obok siebie to tylko się zezłościł, że już ma i o co mi w ogóle chodzi
Cytat:
A ja mogłabym żyć na sałatkach, oliwie z oliwek, makaronach, oliwkach - dlatego takiego faceta musiałam sobie znaleźć, bo byłoby ciężko.
Chociaż nie powiem - ROLADA, MODRA KAPUSTA I KLUSKI to też genialny obiad
Dawniej też bym mogła, ale mi przeszło
Cytat:
Należą Ci się za to baty.
Ja sportowe emocje mam we krwi. Dziadek był zawodowym sportowcem, tata miał powołanie do rep. Polski w siatkę, a tż jest reprezentantem Niemiec w nożną. Ja jestem dziennikarzem sportowym i WIEM CO TO SPALONY
Też wiem co to spalony!
Ja bym mogła przeżywać sportowe emocje, ale jakbym miała z kim A jak nie mam tu ekipy to nie ma klimatu i tak na chłodno nie czuję blusa piłkarskiego.

Alem głodna, idę jeść drugie śniadanie
Stary 2012-06-15, 12:17   #77
Loriette
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34725912]Mądry Polak po szkodzie Heh, żeby było co pokazywać trzeba popracować jeszcze.
Tak właśnie @ przyjdzie kiedy się mu zechce, a Nam tylko nerwy szarpie[/QUOTE]
Już nie bądź co do siebie taka krytyczna!
Zszargane nerwy to i tak ładne określenie! Ja wariuję jak głupia!
Cytat:
Mnie najbardziej przerażają sterydy i ograniczenia co do uprawiania sportu :/
Też martwiłam się sterydami, ale na szczęście nie musiałam brać! A sportu i tak bym nie ograniczyła. Jak skończyły mi się leki to biegałam z dusznościami, to była jazda!
Cytat:
Zmienił kraj? :O To dopiero miłość
To bardzo zawiłe, bo to człowiek z dwoma obywatelstwami i w sumie za niedługo cała rodzina wraca do PL. Ale jednak.. rzucił uczelnię i jest tutaj.
Cytat:
Jak mu kiedyś zasugerowałam, że powinien się cieszyć, że będzie miał taka za*ebistą dupę obok siebie to tylko się zezłościł, że już ma i o co mi w ogóle chodzi
Haha, faceci nie lubią, gdy kobieta jest wobec siebie zbyt krytyczna! No i nie wolno swojemu tż mówić rzeczy typu: "ale mam grube nogi", "ale mam rozstępy", bo w końcu zacznie to zauważać i koniec.
Ja mam takie dni, kiedy piszę, że jestem gruba i brzydka - dostaję wtedy reprymendę, że zachowuję się jak dziecko i automatycznie mi przechodzi.

Niestety rok temu tak eksperymentowałam z odchudzaniem, że wylądowałam w szpitalu i jeszcze do końca nie wyszło mi z psychiki: "i tak jesteś gruba"
Cytat:
Też wiem co to spalony!
Ja bym mogła przeżywać sportowe emocje, ale jakbym miała z kim A jak nie mam tu ekipy to nie ma klimatu i tak na chłodno nie czuję blusa piłkarskiego.
Sama! Ja uwielbiam oglądać mecze w samotności Chociaż wiadomo, że z kimś jest raźniej - można wymieniać poglądy, wzajemnie klnąć i robić zakłady Te lubię najbardziej!
Cytat:
Alem głodna, idę jeść drugie śniadanie
Drugie śniadanie!? Ja właśnie zjadłam obiad

Stary 2012-06-15, 12:33   #78
echoes
Raczkowanie

Cytat:
Też martwiłam się sterydami, ale na szczęście nie musiałam brać! A sportu i tak bym nie ograniczyła. Jak skończyły mi się leki to biegałam z dusznościami, to była jazda!
Ale z Ciebie hardkor
Cytat:
Haha, faceci nie lubią, gdy kobieta jest wobec siebie zbyt krytyczna! No i nie wolno swojemu tż mówić rzeczy typu: "ale mam grube nogi", "ale mam rozstępy", bo w końcu zacznie to zauważać i koniec.
Ja mam takie dni, kiedy piszę, że jestem gruba i brzydka - dostaję wtedy reprymendę, że zachowuję się jak dziecko i automatycznie mi przechodzi.
To już za późno, ale jemu chyba moje niedoskonałości nie przeszkadzają. Moich boczków to on nawet nie uznaje za niedoskonałość
Cytat:
Niestety rok temu tak eksperymentowałam z odchudzaniem, że wylądowałam w szpitalu i jeszcze do końca nie wyszło mi z psychiki: "i tak jesteś gruba"
Oj Ja mam skłonności bulimiczne... Dlatego tak mi zależy na luzackim podejściu do odchudzania teraz.
Cytat:
Sama! Ja uwielbiam oglądać mecze w samotności Chociaż wiadomo, że z kimś jest raźniej - można wymieniać poglądy, wzajemnie klnąć i robić zakłady Te lubię najbardziej!
Sama do strefy kibica nie pójdę bo mimo, żem barczysta to jednak mogą mnie stratować
Cytat:
Drugie śniadanie!? Ja właśnie zjadłam obiad
Ja niestety pracę kończę o 16, w domu jestem ok. 17 więc jem taką obiadokolację ok. 18-19, zależy ile roboty. Staram się bez węglowodanów już, ale czasem sobie pozwalam jak do czegoś wybitnie pasują albo jak mam być głodna

Cholera, zjadłam i dalej mi burczy w brzuchu :/
A na obiad chyba spałaszuję jakąś pieczoną rybkę + warzywa (nie wiem póki co jakie), może ciut ziemniaczków pieczonych

Cholera, nigdy się szczególni nie udzielałam na żadnym forum a teraz proszę, jaki spamer ze mnie

Edytowane przez echoes
Czas edycji: 2012-06-15 o 14:03
Stary 2012-06-15, 15:20   #79
Konto usunięte

A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika Nie mam w lodówce kompletnie nic zdrowego, a w końcu bym zjadła jakąś sałatę lodową z papryką i innymi warzywkami Do sklepu daleko, a ja całymi dniami sama bez możliwości wyjścia Ale czego się nie zrobi dla miłości.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-15, 17:07   #80
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
To już za późno, ale jemu chyba moje niedoskonałości nie przeszkadzają. Moich boczków to on nawet nie uznaje za niedoskonałość
Z jednej strony to dobrze, a z drugiej - mam nadzieję, że to nie jest tak, że jesteś mu obojętna.
Boczki są fajne dopóki dziewczyna nie kupi za małych jeansów
Cytat:
Oj Ja mam skłonności bulimiczne... Dlatego tak mi zależy na luzackim podejściu do odchudzania teraz.
O widzisz.. A ja znowu miałam problemy z kompulsami i teraz jak wiem, że mogę nie wytrzymać to zjadam pół pomidora czy coś w ten deseń.
Ale Ty się nie wygłupiaj z tym wymiotowaniem
Cytat:
Sama do strefy kibica nie pójdę bo mimo, żem barczysta to jednak mogą mnie stratować

Cytat:
Ja niestety pracę kończę o 16, w domu jestem ok. 17 więc jem taką obiadokolację ok. 18-19, zależy ile roboty. Staram się bez węglowodanów już, ale czasem sobie pozwalam jak do czegoś wybitnie pasują albo jak mam być głodna
No to mogę zrozumieć, że to wszystko przez pracę! Ja kiedyś próbowałam rozdzielać tu węglowodany, tam białko.. a teraz? Co to za różnica, skoro kończę jeść ok. 17? Żadna!
Cytat:
Cholera, zjadłam i dalej mi burczy w brzuchu :/
A na obiad chyba spałaszuję jakąś pieczoną rybkę + warzywa (nie wiem póki co jakie), może ciut ziemniaczków pieczonych
Robisz mi smaka!
Cytat:
Cholera, nigdy się szczególni nie udzielałam na żadnym forum a teraz proszę, jaki spamer ze mnie
Poczekaj, poczekaj.. to dopiero początek!
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34729853]A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika Nie mam w lodówce kompletnie nic zdrowego, a w końcu bym zjadła jakąś sałatę lodową z papryką i innymi warzywkami Do sklepu daleko, a ja całymi dniami sama bez możliwości wyjścia Ale czego się nie zrobi dla miłości.[/QUOTE]
Dlaczego nie możesz wyjść i co ma do tego miłość? Nie mów, że Twój partner przywiązuje Cię z miłości do kaloryfera?!

Stary 2012-06-15, 17:36   #81
echoes
Raczkowanie

Cytat:
Z jednej strony to dobrze, a z drugiej - mam nadzieję, że to nie jest tak, że jesteś mu obojętna.
Boczki są fajne dopóki dziewczyna nie kupi za małych jeansów
Obojętna to chyba nie... Jemu zależy, żebym ja się dobrze czuła ze sobą. I żebym nie była zbyt koścista
Cytat:
O widzisz.. A ja znowu miałam problemy z kompulsami i teraz jak wiem, że mogę nie wytrzymać to zjadam pół pomidora czy coś w ten deseń.
Ale Ty się nie wygłupiaj z tym wymiotowaniem
Hamuję się, niemniej jak czasem mnie napadnie na jakieś słodycze to od razu mam głupie myśli żeby to jakoś zwrócić :/ dlatego wiem, że nie mogę zjeść jednego kawałka czekolady bo na bank na tym nie poprzestanę a później to się źle może skończyć jeśli dojdą wyrzuty sumienia, bo przed nimi już nie umiem uciec a ciastka łatwiej mi sobie odmówić
Cytat:
No to mogę zrozumieć, że to wszystko przez pracę! Ja kiedyś próbowałam rozdzielać tu węglowodany, tam białko.. a teraz? Co to za różnica, skoro kończę jeść ok. 17? Żadna!
Wychodzę z podobnego założenia. Kiedyś bawiłam się trochę w dietę rozdzielną i przyznam, że kg szybko poleciały. Ale co z tego skoro nic mi nie smakowało i byłam bardzo nieszczęśliwą osobą
Cytat:
Robisz mi smaka!
Dorszyk w piekarniku! Do tego 3 małe ziemniaczki i kapusta kiszona
Cytat:
Poczekaj, poczekaj.. to dopiero początek!
no, zbyt fajne jesteście żebym se poszła

TRZYMAJCIE MNIE WŁAŚNIE WYDAŁAM 300 ZŁ NA UBRANIA ROWEROWE! to już kolejne 3 stówy na rower w tym miesiącu (dopiero com buty mtb kupiła). Czy ja jestem chora? Tak, to cykloza :/

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34729853]A ja na obiad zjadłam fasolkę ze słoika Nie mam w lodówce kompletnie nic zdrowego, a w końcu bym zjadła jakąś sałatę lodową z papryką i innymi warzywkami Do sklepu daleko, a ja całymi dniami sama bez możliwości wyjścia Ale czego się nie zrobi dla miłości.[/QUOTE]
Bacik się należy

Edytowane przez echoes
Czas edycji: 2012-06-15 o 17:31
Stary 2012-06-15, 18:05   #82
zielone_oko
Zakorzenienie

Czeeeść Wam

Można dołączyć?
Ja już na MŻ i WR od kwietnia ale jeszcze dłuuuuuga droga przede mną..
Stary 2012-06-15, 18:22   #83
echoes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Czeeeść Wam

Można dołączyć?
A jakie efekty mż/wr od kwietnia? Ile chcesz zrzucić?
Stary 2012-06-15, 18:27   #84
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Dorszyk w piekarniku! Do tego 3 małe ziemniaczki i kapusta kiszona
no, zbyt fajne jesteście żebym se poszła

TRZYMAJCIE MNIE WŁAŚNIE WYDAŁAM 300 ZŁ NA UBRANIA ROWEROWE! to już kolejne 3 stówy na rower w tym miesiącu (dopiero com buty mtb kupiła). Czy ja jestem chora? Tak, to cykloza :/
1. Może być! Chociaż ja uwielbiam kapustę kiszoną z majonezem, więc nie byłoby tak zdrowo
I vice versa!

2. Super Jak była okazja to czemu nie, pewnie też bym wydała Ja właśnie czekam na spodenki EURO na jutrzejszy mecz Mama do mnie zadzwoniła, że jest w Lidlu na zakupach i widziała takie spodenki - została przyciśnięta do muru i musi mi kupić

Cytat:
Czeeeść Wam

Można dołączyć?
Witam! Ile obecnie ważysz no i ile straciłaś? )

Ale mnie boli brzuch Tak rozmawiałyśmy o @.. chyba przyszła moja pora. Ketonal już w pogotowiu..

Stary 2012-06-15, 18:45   #85
brunette89
Przyczajenie

Właśnie wróciłam z plaży, bo juz trochę zimno. Nawet nie wyobrażacie sobie dziewczyny ilu Irlandczyków jest w Trójmieście. Jak dziewczyny idą monciakiem to klaszczą, w sumie sympatyczni są i całkiem przystojni..jest na czym oko zawiesić

Stary 2012-06-15, 18:54   #86
itrusta
Zadomowienie

Cześć dziewczyny. Założycielka wątku się melduje
Tyle napisałyście, że chwilowo nie jestem w stanie ogarnąć i nadrobić.
U mnie noc w pracy, dzień ciągle w ruchu i tylko 2,5 h spania.
Ale trudno. Co nas nie zabije to nas wzmocni

Dietka idzie całkiem fajnie. Staram się pilnować i nie przeginać z niczym.
Jutro Grill. Aż się boję. Zawsze dużo jem na takich "spotkaniach"

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Fajnie Wam. Jedne z gór drugie z nad morza Ależ ja Ślązaczka Wam zazdroszczę
itrusta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 19:01   #87
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wróciłam z plaży, bo juz trochę zimno. Nawet nie wyobrażacie sobie dziewczyny ilu Irlandczyków jest w Trójmieście. Jak dziewczyny idą monciakiem to klaszczą, w sumie sympatyczni są i całkiem przystojni..jest na czym oko zawiesić
No tak.. przyjechali na Euro cwaniaczki Jak tak teraz myślę to nigdy nie miałam do czynienia ze 100% Irlandczykiem i w sumie nie wiem czy Ci zazdrościć czy nie Mam wrażenie, że to tacy podrywacze jak Włosi, których kocham za mentalność
Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

No to nieciekawie.. Długo jeszcze będziesz tak funkcjonować?

Ja na grillach też przepadam - a to taka sałateczka, a to taka, o tutaj ziemniaczek pieczony, chlebek z grilla..

Ej, ej! Ja też jestem ze Śląska!

Stary 2012-06-15, 19:06   #88
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie efekty mż/wr od kwietnia? Ile chcesz zrzucić?
Nie wiem ile ważę obecnie chyba coś ok. 67kg. Na początku się ważyłam ale u mnie było tak , że mimo ładnej diety i ćwiczeń waga mi rosła np. o 0,5kg, więc mnie to nie motywowało do dalszej walki. Teraz posługuję się centymetrem i od kwietnia straciłam po -5cm w talii i brzuchu oraz -4cm w udzie. Chcę zrzucić tyle aż będę zadowolona ze swojego ciała czyli jeszcze troszkę

Obecnie nie trzymam się za bardzo diety, ćwiczę też tak sobie, bo jestem przed obroną, za tydzień już będę po, więc przyłożę się bardziej, ale to nie znaczy, że wpieprzam jak dzika świnka

Ja jestem z wielkopolski

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2012-06-15 o 19:08
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 19:35   #89
gumi20
Przyczajenie

cześć dziewczyny ja tez chce schudnąć ale ciezko mi to idzie ( eh waze 64 kg ;( a lato tuż tuż
gumi20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 20:32   #90
echoes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez itrusta Pokaż wiadomość

Podziwiam, że dajesz radę w takim trybie pracy. Ja bym umarła.

Ja na grillach też się nie mogę opanować! Czasem można sobie odpuścić dietę, żeby nie zwariować. A patrzenie jak inni jedzą te pyszności na bank do tego doprowadzi

Ja szczególnie tych gór zazdroszczę
Cytat:
U nas pełno Czechów. Ale nie dostrzegłam żadnych ciach
Cytat:
No tak.. przyjechali na Euro cwaniaczki Jak tak teraz myślę to nigdy nie miałam do czynienia ze 100% Irlandczykiem i w sumie nie wiem czy Ci zazdrościć czy nie Mam wrażenie, że to tacy podrywacze jak Włosi, których kocham za mentalność
Mi się Irlandczycy kojarzą z Colinem Farrellem a ten mi sie wybitnie nie podoba
http://www.tvn24.pl/pomorze,42/szuka...on,258221.html
Cytat:
Nie wiem ile ważę obecnie chyba coś ok. 67kg. Na początku się ważyłam ale u mnie było tak , że mimo ładnej diety i ćwiczeń waga mi rosła np. o 0,5kg, więc mnie to nie motywowało do dalszej walki. Teraz posługuję się centymetrem i od kwietnia straciłam po -5cm w talii i brzuchu oraz -4cm w udzie. Chcę zrzucić tyle aż będę zadowolona ze swojego ciała czyli jeszcze troszkę

Obecnie nie trzymam się za bardzo diety, ćwiczę też tak sobie, bo jestem przed obroną, za tydzień już będę po, więc przyłożę się bardziej, ale to nie znaczy, że wpieprzam jak dzika świnka

Ja jestem z wielkopolski
Piękny spadek centymetrów! Masz rację, skoro cm lecą to po co się przejmować wagą.
Powodzenia na obronie! Jak sobie przypomnę swoją... więcej nerwów niż to wszystko warte
Cytat:
Napisane przez gumi20 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ja tez chce schudnąć ale ciezko mi to idzie ( eh waze 64 kg ;( a lato tuż tuż
Dołącz do nas! W kupie siła

Małe podsumowanko:
22 km na rowerze, ok. 20 min hulanko (ciężko mi idzie w prawą stronę ) Jedzenie bez żadnych grzeszków Białko było, nnkt były. Jest moc

Jutro jadę umierać w terenie na tripie ok. 80 km

Mówię Wam dziewczyny, mam dietowy power jak nigdy wcześniej!

Edytowane przez echoes
Czas edycji: 2012-06-15 o 21:42
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości