Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 18:28   #4651
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez katja_24 Pokaż wiadomość
Ja tam sie nie znam, ale mi sie wydaje, ze w ciazy sika sie co chwile dopiero pozniej, jak Ci dzieciak na pecherzu lezy
Też mi się tak zdaje
vacancy czekaj spokojnie,2 dni spóźnienia to jeszcze nie koniec świata.i nie wmawiaj sobie objawów ciąży,bo one tak szybko się nie pojawiają.może leki/choroba/stres spowodowały opóźnienie.weź gorącą kąpiel,wyluzuj i poczekaj na rodzinę.
Ja już drugi cykl mam piersi napuchnięte i powiększone to co w takim razie jestem w 2 miesiącu? (pomijając to że miałam okres xD) sikam też często i co?brzucha ni ma

Edytowane przez OoDestinyoO
Czas edycji: 2012-06-15 o 18:30
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:43   #4652
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OoDestinyoO Pokaż wiadomość
Też mi się tak zdaje
vacancy czekaj spokojnie,2 dni spóźnienia to jeszcze nie koniec świata.i nie wmawiaj sobie objawów ciąży,bo one tak szybko się nie pojawiają.może leki/choroba/stres spowodowały opóźnienie.weź gorącą kąpiel,wyluzuj i poczekaj na rodzinę.
Ja już drugi cykl mam piersi napuchnięte i powiększone to co w takim razie jestem w 2 miesiącu? (pomijając to że miałam okres xD) sikam też często i co?brzucha ni ma
No, ale mi chodzi o to, ze ten stosunek mialam 5 maja, pozniej "okres", bo byl skapy, a teraz nic.. wiec juz grubo ponad miesiac..
vacancy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 19:56   #4653
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vacancy Pokaż wiadomość
No, ale mi chodzi o to, ze ten stosunek mialam 5 maja, pozniej "okres", bo byl skapy, a teraz nic.. wiec juz grubo ponad miesiac..
Skoro stosunek był z gumką,to co Ty schizujesz?
Stary 2012-06-15, 20:06   #4654
maya89
Raczkowanie

Częste siusianie to nie musi być tylko zapalenie pęcherza, ja często sikam jak mam 'normalną' infekcje. A nawet jak mam zapalenie pęcherza (albo czegośtam) i nic mnie nie piecze ani nic tylko sikam co 15 minut. I może dlatego Ci się opóźnia?

Co do stanika to ciesz się, że urosły! ja byłam dziś właśnie w sklepie z brafittingiem i zamiast 70D mam.. 65E Była któraś z was kiedyś? Warto, kobietki potrafią dobrać stanik, pokazać jak się zakłada i układa (chociaż to na początku dziwne jak ktoś Ci mierzy piersi i nimi trzęsie żeby się ułożyły). Teraz to mogę się wypinać
maya89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 20:24   #4655
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Skoro stosunek był z gumką,to co Ty schizujesz?
No wlasnie nie powinnam. Jutro zrobie test. Czy wykonany 6 tygodni po, bede mogla uznac juz w pelni wiarygodny? Bo juz sama nie wiem, jeden robilam po 3 tygodniach, 2 po 4 tyg PO. I jutro mam zamiar zrobic kolejny 6 tygodni PO.

Wiem, schizuje strasznie, nie bijcie Ale po prostu juz tak sie boje, ze matko, te ciemne brodawki, bolace, duze piersi i te siusianie..
Stary 2012-06-15, 20:28   #4656
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
No wlasnie nie powinnam. Jutro zrobie test. Czy wykonany 6 tygodni po, bede mogla uznac juz w pelni wiarygodny? Bo juz sama nie wiem, jeden robilam po 3 tygodniach, 2 po 4 tyg PO. I jutro mam zamiar zrobic kolejny 6 tygodni PO.

Wiem, schizuje strasznie, nie bijcie Ale po prostu juz tak sie boje, ze matko, te ciemne brodawki, bolace, duze piersi i te siusianie..

No przestań i co miesiąc będziesz robić testy?a że niby te ala objawy to sobie wmawiasz,uspokoisz się i poczekasz a okres przyjdzie sam.
Stary 2012-06-15, 20:31   #4657
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
No przestań i co miesiąc będziesz robić testy?a że niby te ala objawy to sobie wmawiasz,uspokoisz się i poczekasz a okres przyjdzie sam.
Oby Destiny Ale juz raczej test po 6 tyg nie zrobi mnie w bambuko, tak?
Stary 2012-06-15, 20:48   #4658
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby Destiny Ale juz raczej test po 6 tyg nie zrobi mnie w bambuko, tak?

No nie zrobi ale zrób dla świętego spokoju
Swoją drogą to mnie by było szkoda tak co miesiąc 10 zł na testy wydawać,wolałabym sobie słodycze za to kupić
Stary 2012-06-15, 20:55   #4659
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam sie nie znam, ale mi sie wydaje, ze w ciazy sika sie co chwile dopiero pozniej, jak Ci dzieciak na pecherzu lezy

prawda.

Vacancy, wrzuć na luz - mój ulubiony argument - pogoda - chociażby ona moze wpłynąć na obsuwy, także jakieś stresy, egzaminy a także stres ciążowy!!! więc naprawdę najlepiej zrobisz jak się odstresujesz. Jak ma Cię to uspokoić, to kup sobie ten test, ale ja podobnie jak Destiny wolałabym za to poszaleć kalorycznie

maya89 ja strasznie bym chciała pójść do brafiterki, ale zawsze coś wypada i się nie mogę zebrać. Tym bardziej, że staniki w specjalistycznych sklepach są trochę drogie... Ale ponoć lepiej mieć jeden porządny, dobrze dobrany stanik niż 10 tanich. I że dobrze dobrany biustonosz może zdziałać większe cuda niz push-up z targu (w to akurat trudno mu uwierzyć, bo moje piersi są bardzo symbolicznej wielkości i wątpię czy cokolwiek może im pomóc) ( . )( . )

wontrubka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 08:45   #4660
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wontrubka Pokaż wiadomość
prawda.

maya89 ja strasznie bym chciała pójść do brafiterki, ale zawsze coś wypada i się nie mogę zebrać. Tym bardziej, że staniki w specjalistycznych sklepach są trochę drogie... Ale ponoć lepiej mieć jeden porządny, dobrze dobrany stanik niż 10 tanich. I że dobrze dobrany biustonosz może zdziałać większe cuda niz push-up z targu (w to akurat trudno mu uwierzyć, bo moje piersi są bardzo symbolicznej wielkości i wątpię czy cokolwiek może im pomóc) ( . )( . )
Wontrubka a kupowałaś bardotkę? Bodajże z firmy Lupo są bardzo ładne i fajne. Ja mam z jakiejś na S. (Sawren czy coś takiego kolekcja ślubna) i jestem zachwycona. Naprawdę biust jest zebrany i większy ( jak to mowie wyciągnięte wszystko spod pach)

A u mnie na razie spokój, ani nie ma seksu( sesja, stres i problemy żołądkowe TŻ-eta się do tego przyczyniają) a jestem dopiero po okresie.Więc nie schizuje
Akcila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:20   #4661
wontrubka
Wtajemniczenie

u mnie też spokojny miesiąc. Kochaliśmy się w dni "okołopłodne", ale owulację spędziłam samotnie, nic się nie zsunęło, nie pękło, więc jestem wyjątkowo spokojna w sumie w tym tygodniu spodziewam się już wujaszka, o czym wiedzą chyba wszyscy na których odreagowuję mój pms

Stary 2012-06-16, 10:38   #4662
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
prawda.

Vacancy, wrzuć na luz - mój ulubiony argument - pogoda - chociażby ona moze wpłynąć na obsuwy, także jakieś stresy, egzaminy a także stres ciążowy!!! więc naprawdę najlepiej zrobisz jak się odstresujesz. Jak ma Cię to uspokoić, to kup sobie ten test, ale ja podobnie jak Destiny wolałabym za to poszaleć kalorycznie

ja nawet nie wiem, czy u mnie w miescie gdzies dobieraja staniki?? Kupuje w sklepach internetowych, wydaje mi sie, ze mam dobrze dobrany rozmiar, ale w sumie kto to wie?

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Wontrubka a kupowałaś bardotkę? Bodajże z firmy Lupo są bardzo ładne i fajne. Ja mam z jakiejś na S. (Sawren czy coś takiego kolekcja ślubna) i jestem zachwycona. Naprawdę biust jest zebrany i większy ( jak to mowie wyciągnięte wszystko spod pach)

A u mnie na razie spokój, ani nie ma seksu( sesja, stres i problemy żołądkowe TŻ-eta się do tego przyczyniają) a jestem dopiero po okresie.Więc nie schizuje
Nie kazda bardotka dobrze lezy. Ja raz kupilam i mialam dwa kacze dzioby zamiast cyckow
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:21   #4663
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Juz ciul jakbym nie miala niepokajacych objawow, a tu te piersi i siusianie co 10 minut.. Dziewczyny jestem zalamana.
Łączę sie z toba w nerwach, 33 dzień i dalej nic Ogólnie przytyłam już ze 3 kilo, piersi mnie bolą Tez chyba jutro test zrobię.
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:51   #4664
aronia85
Raczkowanie

Ach! ..ku mojemu zdziwieniu jestem z 3- 4 dni przed okresem i wlasnie dzisiaj cos mi sie pojawilo a`la okres, wiec mysle, ze dopiero tam sie cos ruszylo i sie to wszystko rozkreci. Juz jestem bardziej spokojna
Wy tez sie doczekacie...
Widzicie jak to jest: u mnie 3- 4 dni przed, a u niektorych bedzie 3-4 dni po. Glowa do gory!
aronia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 12:24   #4665
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
Łączę sie z toba w nerwach, 33 dzień i dalej nic Ogólnie przytyłam już ze 3 kilo, piersi mnie bolą Tez chyba jutro test zrobię.
U mnie tez cisza. Ja zrobilam test po godz. 23 i wyszedl negatywnie. Tylko pytanie czy ta pora nie wplywa jakos na wynik testu?
Stary 2012-06-16, 13:25   #4666
maya89
Raczkowanie

Cytat:
U mnie tez cisza. Ja zrobilam test po godz. 23 i wyszedl negatywnie. Tylko pytanie czy ta pora nie wplywa jakos na wynik testu?
Vacancy, ogarnij się!Miałaś okres w tamtym miesiącu, nic wam nie pękło, nie zsunęło się, do tego robiłaś testy, które wyszły NEGATYWNE!! Gdybyś była w 6tyg czy 7 nieważne to test już by to wyłapał. Nie chcę się wyżywać czy coś, ale przeeeeeeeeesadzasz! To wątek do schizowania ale trzeba mieć do tego jakiekolwiek podstawy!
Przepraszam, ale myśle, że dosyć tego i ktoś Ci musi przemówić do rozsądku:P

Wontrubka - co do braffitingu, to prawda, staniki w sklepach są dość drogie - 100zł i wyżej (przymierzałam wczoraj taki za 219zł i był piękny, no ale bez przesady..), ale wczoraj złapałam super za 89zł Trzeba szukać. I na prawdę dobry stanik czyni cuda! Zwłaszcza, jak masz mniejsze piersi, babka pokaże Ci jak wszystko zebrać (nawet z pleców) i upchać, potrząść i nagle będziesz miała o rozmiar większe!

Katja_24
- ale mierzyłaś się kiedyś dokładnie i dobierasz pod rozmiar? najczęściej kobiety mają za szeroko dobrany obwód, bo stanik powinien podtrzymywać piersi w obwodzie a nie na ramiączkach dlatego musi być dopasowany. Jest taka strona stanikowa mapa świata i tam możecie sprawdzić wszystkie sprawdzone sklepy.
Stary 2012-06-16, 16:48   #4667
katja_24
Zakorzenienie

no tak, pod biustem mam chyba 68 cm, a w 85 czy 86 i kupuje 65D. To chyb odpowiedni rozmiar?
Stary 2012-06-16, 23:21   #4668
Valpurga
Raczkowanie

Dziewuszki!
Potrzebuje chłodnej, złej logiki bo schizuję strasznie.
Współżyłam z Tż w przedostatni dzień miesiączki (więc upławów tyle co kot napłakał).
Jest pewność, ze się nic nie zsunęło, szczelna prezerwatywa, Tż skończył na zewnątrz.
Miałam objawy pms, ale panikuje że nie ma już 4 dni(cykl 26-30).
Ostatnio miałam sporo stresów więc to tez mogło się przyczynić.
Zimnej logiki!
Stary 2012-06-17, 09:21   #4669
Mariatta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Valpurga Pokaż wiadomość
Dziewuszki!
Potrzebuje chłodnej, złej logiki bo schizuję strasznie.
Współżyłam z Tż w przedostatni dzień miesiączki (więc upławów tyle co kot napłakał).
Jest pewność, ze się nic nie zsunęło, szczelna prezerwatywa, Tż skończył na zewnątrz.
Miałam objawy pms, ale panikuje że nie ma już 4 dni(cykl 26-30).
Ostatnio miałam sporo stresów więc to tez mogło się przyczynić.
Zimnej logiki!
Oczywiście, że stres wpływa na opóźnienie.

A do mnie @ przyszedł Na mecz akurat Też jakieś 4 dni spóźnienia.

Edytowane przez Mariatta
Czas edycji: 2012-06-17 o 09:22
Mariatta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:25   #4670
maya89
Raczkowanie

Katja_24 - według ''teorii' od obwodu odejmujesz 5cm i zaniżasz do dołu czyli powinnaś mieć 60D. Ale tak na prawdę jeżeli ''pozbierasz wszystko'' co masz na plecach (brzmi to dziwnie, ale tak się robi) to może na prawdę masz 60DD albo 60E.. Nie wiem, bo nie jestem specjalistką, ja oddałam się w ręce tych kobitek i z 70D mam 65DD lub 65E
Może poszukaj sobie sklepu, poprzymierzaj staniki i sprawdzisz jaki masz rozmiar, a potem już kupisz sobie je przez neta.

Valpurga - nic się nie zsunęło, nic nie pękło, plemniki nie przenikają przez lateks, a do tego twój TŻ. skończył na zewnątrz (to jak mógł Cię zapłodnić??:P), do tego sama mówisz, że miałaś sporo stresów - tu masz odpowiedź
Stary 2012-06-17, 09:56   #4671
wontrubka
Wtajemniczenie

Valpurga nie jesteś w ciąży! w Twoim przypadku musiałby to być mały teriminator albo Jezus (niepokalane poczęcie)

Mariatta
, super
Ciekawe jak tam u Vacancy... myślę kochana, że przez to Twoje już trwające 3 miesiąc chyba napięcie "ciążowe" ten okres tak Ci się spóźnia. Po raz kolejny powiem - idź do ginekologa, po skierowanie na test ciążowy z krwi. On się nie myli i jego negatywny wynik pozwoli Ci odetchnąć! (chyba że uznasz, że pani laborantka źle pobrała krew taka drobna złośliwość ). Ale z tym testem to poważnie, bo zadręczysz się dziewczyno!

maya89, powiem Ci że kiedyś podjęłam próbę zakupu dobrego stanika, ale chyba pomyliłam esotique z dobrym sklepem wydane 6 dych i jakoś tak zachwycona nie jestem. Ale za "pierwszy milion" na pewno wybiorę się do profesjonalnej brafiterki, bo to ponoć nawet biustu (jak maly by nie był) szkoda, gniotąc go całe życie w push-upach ...

Edytowane przez wontrubka
Czas edycji: 2012-06-17 o 09:57
Stary 2012-06-17, 10:01   #4672
maya89
Raczkowanie

i podobno źle dobrany stanik (ugniatający, wżynający się) może powodować bóle głowy i inne rzeczy Także ja polecam, ale właśnie te prawdziwe sklepy z brafittingiem (szukajcie na biuściatej mapie świata - nie chce spamować linkiem) i czytajcie komentarze sklepów.
I jeżeli macie mniejsze piersi to po prostu dzwońcie/wysyłajcie maile, bo często te sklepy dbają o większe numery, ale niektóre o te drobne też, trzeba pytać No i jak wiesz jaki jest twój rozmiar to można sobie zamawiać staniki przez neta, zawsze taniej. Albo iść do sklepu, poprzymierzać i nic nie kupować, też sposób
Stary 2012-06-17, 10:25   #4673
Akcila
Rozeznanie

Wontrubka Ty jesteś z okolic lublina da? Bo wiem że jakiś czas temu w sklepie w Plazie ( tym takim koło CCC) mozna było się umówić z brafiterką - czy jakimiś przeszkolonymi w tym celu kobietami. I może spróbuj tam? A co do esotique kiedyś to była fajna firma, ale teraz te staniki są kiepskiej jakości dlatego wolę Kingę (droższa, ale naprawdę dobra i ładnie leży)
Stary 2012-06-17, 10:55   #4674
wontrubka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akcila Pokaż wiadomość
Wontrubka Ty jesteś z okolic lublina da? Bo wiem że jakiś czas temu w sklepie w Plazie ( tym takim koło CCC) mozna było się umówić z brafiterką - czy jakimiś przeszkolonymi w tym celu kobietami. I może spróbuj tam? A co do esotique kiedyś to była fajna firma, ale teraz te staniki są kiepskiej jakości dlatego wolę Kingę (droższa, ale naprawdę dobra i ładnie leży)
no to teraz ponoć w lavantil można się umówić właśnie... i chyba koło CCC w plazie też jest ten sklep. No ja na esotique bardzo się zawiodłam. I obsługa też mało profesjonalna, a może po prostu nieprzeszkolona w kierunku braffitingu. O Kindze słyszałam też że dobra i jeszcze Ewa Michalak ponoć.

Stary 2012-06-17, 11:00   #4675
Akcila
Rozeznanie

Cytat:
no to teraz ponoć w lavantil można się umówić właśnie... i chyba koło CCC w plazie też jest ten sklep. No ja na esotique bardzo się zawiodłam. I obsługa też mało profesjonalna, a może po prostu nieprzeszkolona w kierunku braffitingu. O Kindze słyszałam też że dobra i jeszcze Ewa Michalak ponoć.
No o to mi chodziło :P Ja byłam tam i się pani pytałam, to wystarczy po prostu wcześniej zadzwonić, albo osobiście się umówić i pani dobierze stanik Kinga jest dobra bo ja mam3/4 staników z tej firmy i mi nawet fiszbina i piersi są po nich jakieś okrąglejsze(jak się go ściągą to biust ma taki ładny kształt) nigdy nie wyszła, a jeszcze AVA jest dobra.
Stary 2012-06-17, 11:41   #4676
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mariatta Pokaż wiadomość
Oczywiście, że stres wpływa na opóźnienie.

A do mnie @ przyszedł Na mecz akurat Też jakieś 4 dni spóźnienia.
U mnie dalej cisza. Dalej mnie same brodawki bola okrutnie Jestem zalamana totalnie..
Stary 2012-06-17, 11:42   #4677
katja_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maya89 Pokaż wiadomość
Katja_24 - według ''teorii' od obwodu odejmujesz 5cm i zaniżasz do dołu czyli powinnaś mieć 60D. Ale tak na prawdę jeżeli ''pozbierasz wszystko'' co masz na plecach (brzmi to dziwnie, ale tak się robi) to może na prawdę masz 60DD albo 60E.. Nie wiem, bo nie jestem specjalistką, ja oddałam się w ręce tych kobitek i z 70D mam 65DD lub 65E
Może poszukaj sobie sklepu, poprzymierzaj staniki i sprawdzisz jaki masz rozmiar, a potem już kupisz sobie je przez neta.

Valpurga - nic się nie zsunęło, nic nie pękło, plemniki nie przenikają przez lateks, a do tego twój TŻ. skończył na zewnątrz (to jak mógł Cię zapłodnić??:P), do tego sama mówisz, że miałaś sporo stresów - tu masz odpowiedź
Ale to chyba tez zalezy, czy jest rozciagliwy czy nie. Obwodu 60 nawet nie mierzylam, ale pamietam, ze mialam jakis 65d i strasznie mnie cisnal. A niektore 65 jak najbardziej sa dobre. Zreszta mam w szafie chyba z 10 stanikow, TZ o to zadbal Wiec na razie nie planuje zmieniac garderoby Zaczynalam od standardowego 75b, potem 70c, i takich mam kilka, a teraz juz tylko 65d
Stary 2012-06-17, 13:29   #4678
vacancy
Raczkowanie

Cytat:
Valpurga nie jesteś w ciąży! w Twoim przypadku musiałby to być mały teriminator albo Jezus (niepokalane poczęcie)

Mariatta
, super
Ciekawe jak tam u Vacancy... myślę kochana, że przez to Twoje już trwające 3 miesiąc chyba napięcie "ciążowe" ten okres tak Ci się spóźnia. Po raz kolejny powiem - idź do ginekologa, po skierowanie na test ciążowy z krwi. On się nie myli i jego negatywny wynik pozwoli Ci odetchnąć! (chyba że uznasz, że pani laborantka źle pobrała krew taka drobna złośliwość ). Ale z tym testem to poważnie, bo zadręczysz się dziewczyno!

maya89, powiem Ci że kiedyś podjęłam próbę zakupu dobrego stanika, ale chyba pomyliłam esotique z dobrym sklepem wydane 6 dych i jakoś tak zachwycona nie jestem. Ale za "pierwszy milion" na pewno wybiorę się do profesjonalnej brafiterki, bo to ponoć nawet biustu (jak maly by nie był) szkoda, gniotąc go całe życie w push-upach ...
Moze nie 3 miesiace Ale faktycznie w tym miesiacu dalam czadu ze stresem i to w nadmiarze wydaje mi sie..
Stary 2012-06-17, 15:11   #4679
paulinka_47
Rozeznanie

Nawet jeżeli opóźnienie jest spowodowane mega stresem to i tak nie będzie ono trwało w nieskończoność. Lada moment się wszystko wyjaśni. Zrobiłaś testy i co? Mowią, że w ciązy nie jesteś. Poza tym, dziewczyno, miałaś okres! Jak jest ciąza, to okresu nie ma, więc luz. Tylko ten Ci się spóźnia, bo się stresujesz, tym stresem sama go sobie opóźniasz i masz takie błędne koło
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 19:59   #4680
dropit
Zadomowienie

Cytat:
Powodzeia
Jedziesz w Tatry? jakie masz plany? My jedziemy we wrzesniu dopiero .
Wolny weekend miałam a że w Tatry mam rzut kamykiem więc się nawet nie zastanawiałam.. i było super Pogoda udana,towarzystwo też.. tym razem postawilismy na Zachodnie. ooo to jak będziesz we wrześniu to daj znać wcześniej !

Cytat:
Ale mnie Tż denerwuje,denerwuje mnie mój związek,denerwują mnie wszyscy,denerwuje mnie wszystko - jednym słowem jestem nie do wytrzymania

mnie też! Nie wiem co mnie napadło,krzycze,wrzeszcze .. z TŻem pokłócona i z mojej strony,nawaliłam.. ale oczywiście pierwsza ręki nie wyciągne.. ech nie lubię siebie i swojego charakteru..

Cytat:
Napisane przez maya89 Pokaż wiadomość
I jeżeli macie mniejsze piersi to po prostu dzwońcie/wysyłajcie maile, bo często te sklepy dbają o większe numery, ale niektóre o te drobne też, trzeba pytać No i jak wiesz jaki jest twój rozmiar to można sobie zamawiać staniki przez neta, zawsze taniej. Albo iść do sklepu, poprzymierzać i nic nie kupować, też sposób
ooo to super! muszę kiedyś się zabrać za siebie i coś naskrobać bo ja taka niewymiarowa jestem...

Cytat:
U mnie dalej cisza. Dalej mnie same brodawki bola okrutnie Jestem zalamana totalnie..
ale wiesz,że stres tylko Ci okres opóźnia... wiem,że nie jesteśmy w Twojej sytuacji ale spokojnie... NIE BĘDZIE ŻADNEJ CIĄŻY ! Zobaczysz

.
.
dropit jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości