|
|
#1711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
![]() nie bo to sa naturalne wlosy i jesli sie dobierze kolor to nic nie widac sztucznego, mialam juz nieraz takie clipy (sa to wlosy na spinkach) jak mialam kiedys czarne wlosy i swietnie wygladaly
|
|
|
|
|
#1713 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Kobietki spadam się kapać i do poniedziałku, zdam wam relację jak było na weselichu . Miłego weekendu Wam życzę. Pa
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko albo może poszukaj sobie na allegro czasem można tanio długi zdobyć
Ja też kiedyś myślałam o długim welonie ale będę mieć tren więc odpada długi welon ponieważ by się gryzło już to ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- zobacz sobie np . http://moda.allegro.pl/welon-dlugi-7...380872824.html http://moda.allegro.pl/atelier-dlugi...374455416.html http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...398824172.html http://moda.allegro.pl/welon-hiszpan...368162540.html |
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
słyszałam ze kilka dziewczyn kupiło na allegro i były zadowolone ale zdarzały się też kiepskie oferty - chyba tiul był jakiś nie-bardzo.. tak więc trzeba uważać
ja mam sukienkę z trenem i welon jest krótki. W ogóle się zastanawiałam czy z welonem czy nie..i nie wiem.. do sukienki pasuje welon eh..trudne te wybory. |
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zestawienie wyrobisz się ![]() napiszesz mi gdzie kupowaliście wódkę? ja byłam dziś w kwiaciarni i tak się wkurzyłam że szok. Nie dość że okazało się, że Pani nie jest w stanie zrobić mi takiego bukietu jaki chce (ma jego zdjęcie na swojej stronie internetowej, najpierw powiedziała że nie wie jak go zrobić, po czym stwierdziła, że jest sztuczny ) to na dodatek zwyzywała mnie że tak wcześnie chcę załatwiać bukiet, skoro mogę zrobić to tydzień przed ślubem... myślałam że jej walne...
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka co do welony to już chyba od Ciebie zależy czy go chcesz czy nie
Czy dobrze się w nim czujesz czy nie Karolcia jestem w szoku co to jest za traktowanie klienta ! |
|
|
|
#1718 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko ja o 16 ![]() Cytat:
Cytat:
Karolcia my mielismy po znajomości wódkę. Znajomy brata TŻ ma sklep i koncesje i nam załatwił. ale w hurtowniach w czewie slyszalam ze zubrówka jest w podobnej cenie.. Chyba 17zł. W realu często też są promocje ![]() Dziewczyny wklejam makijaż jaki chciałabym miec. Do klubu chciałam wkleić moje zdjęcie ale nie wiem jak
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-06-16 o 10:23 |
|||
|
|
|
#1719 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym juz do niej nie poszla, wogole co za podejscie do klienta???Cytat:
tam masz instrukcje to sobie popatrz na czym to polega
Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-06-16 o 10:37 |
||
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mój TŻ prawie już ubrany brakuje jeszcze tylko kamizeli
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
ulala
![]() my za godzinke idziemy po koszule i krawat dla mojego Tz-ta
|
|
|
|
#1722 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny 2 dni mnie nie było i prawie 3 strony do nadrobienia.. szalejecie
![]() za zestawienia, aż mnie natchnęłyście żeby zrobić u siebie takie zestawienie ![]() Cytat:
Ogółem u mnie owocny weekend przyszła paczka z tubami z płatkami róż i organzą, obrączki odebrane (ale niestety musze reklamować facet uszkodził podczas grawerowania co zauważyliśmy dopiero w domu przy świetle dziennym niech spróbuje tylko się wykręcić to ), samochód zamówiony, kwiaty z kwiaciarką obgadane ( o zgrozo za samą moją wiązankę zażyczyła sobie 250 złwrzucam i moje zestawienie, w prawdzie nie na 1oo dni przed a na 83 ![]() ZAŁATWIONE: - kościół - sala - zespół - fotograf - kamerzysta - suknia (szyje się) - fryzjer - kosmetyczka - buty -obrączki -zaproszenia (zamówione) -wódka -papier do druku winietek kupiony + mini podziękowania dla gości -dekoracja samochodu - samochód (chrysler c 300) DO ZAŁATWIENIA - szampan, wino i kolorowe alkohole - rozwieźć zaproszenia - kwiaty (wybrane, zamówić) - zapowiedzi - USC i protokół - spowiedzi - zrobić księgę gości -zrobić pudełko na koperty - zrobić fotoksiążki na podziękowanie dla rodziców - piosenka na pierwszy taniec (chociaż mam wątpliwości czy jesteśmy w stanie wybrac cokolwiek -wydrukować winietki DLA PMki - biżuteria (wlasciwie to można potraktować już jako załatwione ale taki kochany - stroik do włosów -bielizna -podwiązka - umówić się na próbny makijaż i fryzurę -sukienka i buty na poprawiny -welon, bolerko DLA TŻ - garnitur -koszula -krawat -bielizna - zamówić buty
Nasz Wielki Dzień 08.09.2012 Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę Edytowane przez small_ Czas edycji: 2012-06-17 o 01:04 |
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za wszystkie zestawienia![]() Tak widzę że ja jestem daleko w tyle. W wolnej chwili zrobię swoje. Dziewczyny a wiecie jak zrobić żeby takie zestawienie pojawiło się tak jakby na innej stronie, a link do niego w stopce/opisie? Bo gdzieś kiedyś takie widziałam i zawsze byłoby pod ręką
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
small_
za zestawienie sporo załatwiłaś. Śliczna suknia i bukiet Fryzurka tez bardzo ładna.Obrączki kiepsko widać.. dawaj znać jak dalej z postępami, My roznosimy w dalszym ciągu zaproszenia na szczęście już większość rozdana i na razie o dziwo nie usłyszeliśmy żadnej odmowy - zaczynam się bać że będzie więcej osób niż planowaliśmy ze przyjdzie.. ![]() w najbliższych planach do załatwienia: obrączki i rozejrzeć się za garniturem dla TŻ żeby się ogólnie zorientował co chce i w czym mu dobrze (t)asia niestety nie pomogę - nie wiem jak coś takiego zrobić |
|
|
|
#1725 | ||||||
|
Zadomowienie
|
ji
Cytat:
Cytat:
Super zestawienie! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Śliczna suknia! A my wczoraj cały dzień rozdawaliśmy zaproszenia,. Dalej jestem padnięta. A jeszcze tyle przed nami. Chcę się koniecznie wyrobić do końca czerwca, maksymalnie do 7 lipca. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo bede jej pierwsza klientka ktora chciala piora ))))
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Byłam na weselisku w wekend było super, ale na sali to było chyba z 35 stopni i niestety ślisko. Ale ogólnie fajnie. I już się nie mogę doczekać następnego weseliska ( to już będzie 4 wesele w tym roku) w sierpniu i później nasze 01.09 Dzisiaj z TŻ musimy nadrobić rozdawanie zaproszeń po pracy, bo jesteśmy w tyle.
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Blacky normalna hurtownia
ale u nas to w większości tam ludzie na wesela wszystko biorą io znajomy nawet umawiał się z nimi , że jak mu zostanie to spokojnie może zwrócić część wódki Nam Pani liczyła chyba na 200 butelek i mówię zależy od czasu bo ceny się zmieniają i od wódki np . krupnik taniej 2.19 , soplica 1 zł ,sarmata 5 zł , sobieski 4 zł . Sprawdzaliśmy ceny w kauflandzie przed wyjazdem do hurtowni , żeby wiedzieć jak się opłaca . I ja chyba też będę szukać jakiegoś welonu chciałam jakiś inny nie cały gładki ale delikatny ponieważ krawcowa ma tylko z lamówką welony z tego co wiem a jakoś średnio jestem przekonana do tej lamówki . Paulinko czekamy za zdjęciami ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Dziewczyny a tak z ciekawości zapytam ile staracie się rozdać zaproszeń na dzień ? Bo u nas w grę wchodzą tylko weekendy i czasem np . tylko niedzielę ponieważ TŻ na 3 zmiany pracuję i nie wiem czy jakoś wyjątkowo powinniśmy się sprężać czy nie . Bo w sumie mamy 5 dalszych wyjazdów a tak to wszystko raczej w okolicy . Wczoraj daliśmy 2 zaproszenia w niedziele planujemy 4 zaproszenia a może nawet 5 . |
|
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my liczyliśmy tak po 2 godziny na jedno wejście, bo krócej to się nie da. I przyznam szczerze ze po kilku dniach takich odwiedzin byłam padnięta - ale w tydzień rozdaliśmy 19 zaproszeń ( był wtedy trzydniowy weekend) i musieliśmy wyrobić się w tym czasie.. teraz mamy wolniejsze tempo ale zostali ludzie z tego miasta w którym mieszkamy więc powoli 2,3 zaproszenia tygodniowo dajemy
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka dzięki za info
No my wiadomo , że też posiedzimy ale właśnie tu w okolicy tak max te 2 godzinki planujemy no a te dalsze wyjazdy to już wiadomo , że dłużej . Jeden wyjazd mamy to sama droga w jedną stronę zajmie nam z 3-4 h to już cały dzień wiadomo . no i mówię mamy takich 5 wyjazdów gdzie ten jeden jest najdalej i cały dzień nam zejdzie i jeszcze z tych dalszych 3 razy do łodzi jedziemy i planujemy po 2-3 zaproszenia dawać wtedy bo akurat tam już nie wypada wpaść na godzinkę czy dwie .No i Lipcu TŻ ma mieć dłuższy urlop to nawet w tedy może damy radę w okolicy kilka rozdać tym bardziej , że chcę do połowy sierpnia rozdać wszystkie zaproszenia . Na początku troszkę się przeraziłam 80 zaproszeń czy zdążymy ale wszytsko sobie rozpisaliśmy no i mamy dużo miejsc gdzie w domu są do rozdania 2-4 zaproszenia więc jestem dobrej myśli. Troszkę stresuję się wizytami u TŻ rodziny część osób znam i np . bardzo lubię ale są też osoby z którymi w życiu nie rozmawiałam i mam nadzieję , że jakoś to sprawnie tam pójdzie . W ogóle jak zapraszacie ? Wstajecie i tak oficjalnie ? i co mówicie bo też tak się zastanawiam czy dobrze zapraszamy czy może jednak źle
|
|
|
|
#1732 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
my już całej rodzince TŻ rozdaliśmy - cześć osób poznałam dopiero i było bardzo miło
![]() teraz najbardziej się boje jechać do mojej chrzestnej bo nie widziałam jej od WIELU lat a TŻ też jej nie znam i może być sztywno. A co mówię - różnie, to zależy u kogo jestem przeważnie po prostu wyjmuję zaproszenie jak już wszyscy są w pokoju ( bo przeważnie jak tylko wjedziemy to cześć osób ucieka do kuchni żeby poprzynosić różności) mówię że serdecznie zapraszamy na wesele wczoraj do cioci powiedziałam : że nie wpraszałam się do niej bezinteresownie i chciałabym ją serdecznie zaprosić na ślub ja zaproszenia daje na stojąco a to czy osoba przyjmująca wstaje to zależy już od niej i przeważnie daje zaproszenie na ręce Pani domu
|
|
|
|
#1734 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/welon-slubny-dlugi...363021973.html
Zapłaciłam trochę drożej, bo poprosiłam, żeby mi lamówką obszyły (+40zł). Bez problemu. Chciałam grzebyk przyszyty w środku (żeby welon miał dwie warstwy) - bez problemu. W weekend postaram się wrzucić zdjęcia. ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- My w sobotę byliśmy w 4 domach i to jest według mnie maksimum. 3 kawy, 2 herbaty, 2 obiady i tona ciasta. Teraz będziemy raczej rozdawać wieczorami po pracy M. - po jednym domu. My też wstajemy jak dajemy - tak jest chyba grzeczniej. Zwykle przed obiadem/kawą, żeby ta formalna część była z głowy.
|
|
#1735 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj mam szalony dzien
Jade za chwile mierzyc kiecke,pozniej obraczki zamowic,moze sie uda od razu zaproszenia kupic ew zamowic...I ksiadz na wieczor w gratisie Szalenstwo. Auto sie szuka Chlopaki z forum VW probuja mi znalezc wymarzone ![]() Juz mam kilka fajnych propozycji
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() może głupie pytania zadaję ale mówię dopiero zaczynamy zapraszać i sama nie wiem do końca czy dobrze robię ale jak widać chyba jednak tak My też wstajemy i też daję Pani domu tylko , że my dajemy tak w połowie spotkania jak pogadamy ale może jednak lepiej od razu dać jak wszyscy się zbiorą w pokoju |
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
My juz mamy zaproszenia z glowy, jak rozdawalismy to oczywiscie tez na stojaco mowilismy ze zapraszamy na slub i wesele choc juz wszyscy wiedzieli po co do nich przyszlismy wiec nie bylo zadnego zaskoczenia :P
|
|
|
|
#1738 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do roznoszenia zaproszeń to dzisiaj zaczynamy od nowa roznoszenie bo dwa tyg zrobiliśmy sobie przerwę.
|
|
#1739 | |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę wam że już część zaproszeń rozniesiona, my na razie czekamy aż przyjdą, mam nadzieję że w piątek już będą i w weekend zaczniemy prosić, planujemy 3-4 miejsca w ciągu dnia (chociaż pewnie to optymistyczne założenie) na szczęście dużo osób mieszka 'grupami' więc wyjazd w jedno miejsce to jakieś 3-5 zaproszeń z głowy.
A powiedzcie, prosicie z rodzicami? Czy sami? Bo mój tata wymyślił sobie że będzie z nami jeździć (babcia mu powiedziala że tak trzeba- tradycja itp itd) co niestety tylko spowolni proces bo on pracuje w soboty, więc zostają tylko niedziele ;/ U nas dziś znowu intesywnie: USC załatwiony, protokół spisany, zapowiedzi zamówione, obrączki oddane do reklamacji, krawat dla TŻ zamówiony i kupiona część wina i powiem Wam że padam ze zmęczenia naprawdę trzeba było się za tym nalataćjutro ruszam po resztę wina i szampana Cytat:
(też chyba nie najlepsze ale na prawdę starałam się jakoś dobrze uchwycić i nie wychodziło) ogółem takie zwykłe klasyczne z białego złota 4 mm
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
small no faktycznie miałaś dziś bardzo intensywny dzień !
Bardzo ładne obrączki też kiedyś chciałam klasyczną do póki nie zobaczyłam innych w których się zakochałam Ja dziś byłam w salonie kosmetycznym i zamówiłam sobie pazurki hybrydowe na 21 września na godzinę 14 nie chciałam tak z rana ponieważ wiadomo , że dzień przed też będzie zabiegany i stresujący troszkę mam nadzieję , że ładne będą pazurki ponieważ już mi szkoda kasy na próbne i nie chcę ich tak niszczyć . |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

wyrobisz się 

ale po kilku zabiegach poprawiła się nieziemsko, bo nie mam już takich przebarwień i nie mam już takiej podrażnionej buźki i to dzięki mojej Asi