|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Karola też dzisiaj zaszalałam i robiłam kolejne ombre!
![]()
#812 | |||
Zakorzenienie
|
Laura, skąd miałaś dzisiaj takie ładne słoneczko jak widać na zdjęciu?
![]() Cytat:
![]() Ja też chcę wieczny weekend, pomimo tego że jutro jadę do pracy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kto wie jak najszybciej zatamować krwawienie po zacięciu się ![]() ![]() Cytat:
![]() O co chodzi z szortami ![]() Pofarbowałam włosy, teraz dokarmiam je maseczką i od razu czuję się piękniejsza pomimo dresu i czepka na głowie ![]() A jutro ... ważenie i mierzenie ![]() Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-06-15 o 20:05 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Moniaaaa, to patent kasi tusk tylko ona kombinowała z koszulą ![]() Loriette, masz pięknie wycięte skórki ![]() Ja mam powygryzane do mięsa ![]()
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
No ale o co w tym chodzi, co się potem dzieje z ciuchem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Rozeznanie
|
Kasia tusk wybielała całość, ja wzięłam pomysł od AfterDRK, widzę takie szorty ze zwykłą, białą bokserką. Wzięłam stare, sprane spodenki, więc jak wyjdzie kiepsko, to wywalę albo wybielę całość :P
http://afterdrk.freshnet.se/2012/03/...e-denim-jeans/
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
super pomysł z tymi spodenkami
![]() monia, daj znać jutro po ważeniu i mierzeniu ![]()
#817 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ;/ ja mam focha potężnego, jem normalnie, cwicze ![]() czemu tyje? yyyy Cytat:
![]() ![]() dawno nie mialam nic z aldo ![]() ![]() ![]() 2. a moj jeden kolega zna ewke ![]() ![]() 3.ja tez chce juz mecz! naprawde, nie moge sie doczekac! a ! w ogole, spotkal mnie dzis szereg rozczarowan na tle euro 2012. 1. przerwali mecz. 2. dowiedzialam sie, ze jutrzejsze mecze sa o tej samej porze ![]() i najwieksze galganstwo; 3. mysllam ze z grupy wychodza 3 druzyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow, jestem ciekawa jak wyjdzie Ci misja spodenkowa ![]() paznokcie super. dla mnie wykonanie tego to jest jakis kosmos ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Wtajemniczenie
|
bania ja chętnie przygarnę Twój wzrost
![]() ![]()
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, ale skórki są nietknięte ![]() ![]() Dorzucę 10cm swojego wzrostu. Jestem taka szczęśliwa, że nawet nie mam weny siedzieć na wizażu ![]()
![]() |
#820 | |||
Zakorzenienie
|
jestem pod wrazeniem!
Cytat:
![]() mam to samo. i co mi z tego pośpiechu, jak później i tak klne w myslach, i tak jestem spozniona i i tak jak zwykle leci mi krew ;/ mam w ogole tyle blizn na piszczelach ze szok ;/;/;/ wstyd ![]() 2. daj znac! pewnie wazysz juz mniej niz ja, bo chudniesz, a ja tyje ![]() Cytat:
![]() az chyba obczae makelifeeasier, ostatnio porzucilam blogi a pokochalam filmiki na yt ![]() ![]() ja tak samo, te mecze zrujnuja mi paznokcie ![]() dzisiaj jaki piekny mecz, ogladacie?! ![]() Cytat:
![]() ja nie lubietakich ciapek, wole jednolite tekstury, ale mam nadzieje ze Ci wyjdzie ![]() w ogole, lubisz przerabiac, kombinowac? ![]() ![]() kupilam w lumpie zielone portasy z wysoka talia. nie wiem kiedy takie byly modne, chyba we wczesnych latach 90tych ![]() ![]() ![]() w ogole na tym miss finale, tak apropo kusych portasow, jedna gwiazda miala normalnie poslady na wierzchu ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- heheh dzięki kochana, takie teskty mnie podbudowują ![]() co nie zmienia faktu, ze nie moge smigac w szpilkach ![]()
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jest slonecznie, moglam dzis lansic sie sukienka ![]() ![]() mam chyba focha na wszystko co zdrowe i naturalne; chyba wybiore sie na solar i juz ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() mialabys 163, wyobrazasz to sobie? ![]() ![]() 4. czy my o czyms nie wiemy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Mam naszą maść. Ale są dwa rodzaje - jedna jak krem i g.wno daje, a druga normalna, która jest świetna! Nawet nie wiedziałam, że za granicą są jakieś z większą dawką wit. A. Poproszę tż jak pojedzie, żeby mi przywiózł. Chyba, że wtedy też uda mi się wyskoczyć to sama sobie kupię ![]() 3. Jakbym miała takie uda jak teraz to wolę nie ![]() ![]() 4. Po prostu w życiu układa mi się jak powinno.. Niczego nie pisałam, żeby nie zapeszać, nie podniecać się niepotrzebnie - okazuje się, że wystarczy dystans + jasne przedstawienie swoich potrzeb, a facet jest wstanie przyjechać do Ciebie bezpośrednio po dwóch meczach w trampkach i spodenkach i mimo tego, że sąsiedzi patrzą na mnie spod byka, bo podjeżdża pod dom wycackane auto i wychodzi z niego jakiś obszczymurek (hahahaha) to jesteś szczęśliwa... Do tego moja "przyjaźń" z P. okazała się tak fałszywa.. Tak jak ta dziewczyna to nikt mi dawno nie zaszedł za skórę ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-15 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
jeeeee joooooł
idę się uczyć daleeej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Wtajemniczenie
|
hehe dobra nutka
![]() ![]() laura - i oby w tym życiu układało się już tak zawsze ![]() bania - taki lachon jak Ty może śmiało nosić szpilki ![]() właśnie skończyłam hitt 25!! mało co płuc nie wyplułam, ale zrobiłam całość! ![]() ![]()
#825 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też właśnie nigdy nie szalałam za takimi ... mazami. Ale raz się żyje, najwyżej wybielę do zera. Powoli idzie, więc zostawiam do niedzieli ![]() Uwielbiam takie dłubaniny, ale nigdy nie mam czasu ![]() ![]() Z Twoją figurą - cięłabym na ukos, tylko nie opędzisz się od facetów ![]() Cytat:
Idę spać, bo za 4h pobudka i nad morzeeeeeeeeeeee! Wracam w niedzielę wieczorem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Wtajemniczenie
|
zaaaabieeeeeerz mnie też
![]() wypoczywaj ![]()
#827 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły odpisywać na wszystko, ale Bania, Twoja niewiedza na temat Euro mnie przeraża
![]() ![]() A mnie ucieszyło przerwanie meczu, booo udało mi się dotrzeć do domu dopiero tuż przed 19, także po prostu ukraińska pogoda czekała na mnie ![]() ![]()
#828 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak trzymaj!! ![]() chyba sobie ustawię na dzwonek. W ogóle uwielbiam na swoj sposob letni chamski podryw i chyba zaloze fanklub. a przy okazji grupe wsparcia ktorzy maja mega wqrw jak uslysza ło-o-o-o-oł je-e-e-e-ejeee endless sameerrr ![]() ![]() w ogole, co z koko koko euro spoko. ![]() przeciez to byla nasza piesn. a w tv slysze tylko ołszijane i ewentualnie libera. w radio to samo. co z naszym folklorem ![]() Cytat:
![]() hehehe Aga, standardowo - brawa za wytrwalosc! Cytat:
![]() apropo stópek wymyśliłam nową księżniczkową zabawę na basenie, jak już się ubieramy to mój super słodki tygrysek ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() to nie jest śmieszne. myślałam, że mnie wkręcają ![]() najgorsze było zderzenie z rzeczywistoscią, gdy zdalam sobie sprawe z tego, ze polska i czechy musza starac sie rownie mocno, aby wyjsc z grupy. jak widzisz, dzis bylam miss intelektu ![]() ![]() 2. Winyl, nie wiedzialam, ze jesteś takim kibicem, kiedy Ty to wszystko robisz? ![]() ![]() od jutra jestem na bardziej restrykcyjnej diecie, dzis pozwolilam sobie na tosty. stwierdzilam ze to takie moje mini all inclusive, w ramach dotrzymania kalorycznego kroku naszej kochanej Ewelce. myślę, ze jest jej przykro siedząc gdzieś tam, daleko i nie mogąc pisać z nami o odchudzaniu, cwiczeniach itp.
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tęsknię za Wami, gałgany ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najchętniej zostałabym kibicem pewnej siatkarskiej drużyny i jeździła na wszystkie mecze, darła ryj najgłośniej i w ogóle ![]() ![]() Damy radę, kibicujemy dzisiaj naszym i miejmy nadzieję, że Im się uda! Miałam zroobić Laurowe ombre pazurki, ale nie mam białego lakieru ani gąbeczki ![]()
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moi rodzice uwielbiają siatkarzy. piłkę nożną mniej, ale właściwie to nie opuszczają meczy ![]() nie wiedziałam że z Ciebie taki kibic ![]() żartuuujesz, nie masz polskich gadżetów, flagiewki, peruczki?! ;D nawet ombre nie zrobiłaś?! ![]() ja już nie mogę się doczekać, poważnie! część znajomych pojechała nad jezioro, do dziczy, nie bedzie tam tv; ja wybrałam mecz ![]() w ogole, pierwszy raz w zyciu, bede w moim rodzinnym domu zupelnie sama ![]()
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chyba też się wybiorę na strefę kibica, bo wszyscy znajomi idą ![]()
![]() |
#833 | |||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wróciłam z pracy, pojechaliśmy nad zalew, teraz po prysznicu podziwiam swoją opaleniznę i szykuję się na wieczorny doping ![]() Cytat:
Ja nie lubię takich wzorów na jeansach, ale patent fajny ![]() Waga bez zmian, ale po -1cm pępku i w udzie, chyba za bardzo poszalałam przez ten tydzień wolnego ![]() Cytat:
![]() Ja teraz w balerinach albo jazzówkach nie mogę chodzic, bolą mnie stopy ![]() ![]() ![]() Co do 3 drużyn to Baaania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A serio-mam nadzieję,że przywiezie jakąś fotę specjalnie dla nas ![]() Ciekawe jak tam MP ![]() ![]() Jakie wyniki typujecie ![]() Ja 1:0 albo 2:1 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marzę o 2;1 dla nas! ![]() Boję się, że wygrają ![]()
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
![]() MP żyje ale jest wykończona, pytałam na fb. Nawet biedna nie ma czasu tu wejść... Sorry w ogóle że nie odpisuję ani nic tylko tak wbijam niegrzecznie, ale od tygodnia siedzę po 12 godzin dziennie nad książkami i końca nie widaaać ![]() ![]() Za to podczytuję ![]() Co do meczu- jestem w Cieszynie, a w ten weekend mamy coroczne polsko-czeskie święto miasta ![]() ![]() Poszłabym zobaczyć, ale... uczę się ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- I pytanie za sto punktów: komu kibicuje Ewa Farna? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Ale wykrakałam
![]() BŚ, weź mi nie mów o tej dziewczynie ...
#837 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę
![]() ![]() tak dawno nie patrzylam jak gra... ahh ![]() oli zostaje z teściami, także mam nadzieje,ze bedzie ok. dam wam znać pozniej ![]() na dworze już czuć upał! wciągnęłam na tyłek dżinsową spódniczkę, białą bluzeczkę i, japonki i heya ![]() mam dzisiaj super dobry humor, i mam nadzieje,ze nikt mi go nie zepsuje ![]() po wczorajszym meczu jest mi smutno ![]() Cytat:
![]() noo padłam! zwariowałaś ![]() ![]() cóż to za restrykcyjna dieta? ![]() taaaak, Ewelce jest na pewno źle i smutno bez nas, naszych diet i ćwiczeń ![]() ![]() Cytat:
![]() mogłaś wpadać do mnie, oli spała, tż na nocce a ja kisiłam w koszulce polski i z pomalowanym pyszczkiem ![]() ![]() a po meczu razem ze wszystkimi pijanymi kibicami pod moim balkonem(!!!) ubolewałam przegraną ![]() Cytat:
![]() ja stawiałam 2:1 dla naszych. Cytat:
![]() odpocznij trochę od tych ksiązek ![]() zmykam szykować Oliwkę. bajo ![]()
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Od dzisiaj się odchudzam. Przytyłam wszystko co schudłam z nawiązką ![]()
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Człowiek raz się nawali na smutnego to na drugi dzień jest chory
![]()
#840 |
Zakorzenienie
|
Ale zebrałam bure od dziadka
![]() Znajomi przyszli do mnie pijani i kolega przywalił głową, bo był wyższy od drzwi od garażu, zaliczył glebę i z przyjaciółką się śmiałyśmy, a mój dziadek z tekstem 'zachowujcie się jak młodzież!' ![]() Powiedziałam mu później, że ja nie będę odpowiadać za to czy oni piją czy nie i że nie życzę sobie zbierać za to opie*dolu i oni mają od tego swoich rodziców i dziadków i na następny raz ma siedzieć cicho i nie komentować! I ma się do mnie nie odzywać! O! Zwłaszcza, że nie zachowywali się niegrzecznie w odniesieniu do niego!
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-06-17 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.