|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Ojaaa, ale za to jaka uśmiechnięta My już też 2 dni temu obniżyliśmy, Michał w prawdzie nie wstaje, ale podnosi sie jedną ręką, póki co nie wie po co ma drugą ![]() My już nie śpimy od 5 ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Cytat:
Pycha, prawda? Też uważam że są lepsze i tańsze inne niż Bobika, ale tż kupił więc są. ---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-16 o 06:28 |
||
|
|
|
#4352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() WITAM Z RANA ![]() Tryskam humorem, wczoraj tż spisał się na medal Nunka właśnie je u tatusia na rękach mliko, zaraz idę robić śniadanko.
|
|
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, pochwal się na jaki kierunek. ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
ja mimo wstania o 5 tez mam goog humor : ![]() młody pójdzie w kimono to robię maseczke i pakuje rzeczy na wies |
||
|
|
|
#4354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Oj też bym chciała Ino tych krowich much się boję na wsi ![]() Ale, że o tej porze chce Ci się maseczke robić to PODZIWIAM Pindolinko Ty Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-06-16 o 06:38 |
||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Mimi pierwszy raz napił się kąpociku z truskawek-ale mu smakuje
![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Cytat:
Aj tam mało jest Mnie dziabła w mieście i żyję
|
|
|
|
|
#4356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Było ja dorwać i wyrwać jej skrzydełka za karę |
|
|
|
|
#4357 |
|
Zadomowienie
|
My też nie spimy od 5, tzn tż i Piotruś
mi pozwolili pospać do 6, bo mały chciał cycka Bahamadia o jak mi się marzy dać mojemu alergikowi coś normalnego, ale jak narazie z uczuleniowcami musimy się pożegnać Princeska a jaką taktykę obrałaś, co gol to tiru riru, bo kurczę Wy to szalejecie i nawet Twój tż się nie burzy bo mecz??? Szalenstwo, choć mój wczoraj też nic nie powiedział, że mecz tylko działał a po piątkowej kłótni smakowało o niebo lepiej
|
|
|
|
#4358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także wiedział, co będzie się działo. Potem oglądaliśmy. Jak mi się znudziło to wprost powiedziałam "Kotku, nie chce mi się juz oglądać, a Ty ogladasz?", on "Yhy...", "No to ja idę już spać", on "Już wył" I działał. A "po" sobie poszłam spać, a on obejrzał końcówkę Ale na ćwierćfinałach mu tego nie zrobię, wyczekam, albo zaatakuje przed meczem Po kłótni tirutiru zawsze smakuje lepiej ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Mola co to za nowy awatarek?
|
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Muffinka-mam nadzieję,że uda wam sie kupic od razu 2 takie maskotki wedle rady Glam
![]() a mi się bardo ten pluszak podoba http://allegro.pl/pozytywka-krolik-2...421065233.html odnosnie tamtego watku to pzejrzałam trochę i nieźle ich złośliwiec pobanował-nie dziwię się,że przeniosły się do klubu!! kazda matka(lub większość) nie lubi rad bo chce być najlepsza,idealna dla swojego dziecka-oj wiecie o co mi chodzi bo się zaraz zamotam ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Seona-też bym na zawał padła,ale tak samo sie podniosła??pierwszy raz? Wiolqn,ze też chce Ci się na studia iśc...jakieś podyplomowe?? ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- ja witaminy typu D i inne kupuje w aptece internetoweej
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-06-16 o 07:52 |
|
|
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
Princesko to moja miłośc od 15lat -SNOWBOARD, nawet nie wiesz jak mnie nosi, bo w zeszłym sezonie nie jezdziłam, coś z tżem kombinowaliśy, żeby może na lodowiec pojechac w lipcu, no ale to się zobaczy
Dygotko wiem o co Ci chodzi, tak samo rozumiałam dziewczyny i ich oburzenie, ale wkurzyło mnie po co to wałkowały 19stron, wystarczy napisać raz i już, świata tym nie zbawiły, ale za to pozbawiły kilka mamuś dostępu do forum |
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Dygotko nie chodzi o to ile razy bylo ale o moje libido zerowe
![]() Ja mysle ze mi to by na obecna chwile raz na miesiac starczylo
|
#4363 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
|
no niby tak,ankiete dostalam,czekam czy cos przyjdzie,bo w koncu przez ten konkurs mnie zbanowali wiec juz sama nie wiem czy wygralam czy nie,jak chcesz to za koszt przesylki podziele sie z Toba
![]() Cytat:
moje libido tez rowna sie zero,i na razie nie zanosi sie na jakas poprawe na tz od wczoraj jestem zla,on nic sobie nie robi z tego,czeka az mi przejdzie i jak sama do niego przyjde,to sie nie doczeka ... witamy sie z rana mala pieknie spala od 21 do 4:30 ![]() a pozniej do 7:15 teraz lezy z tz ale cos nie daja sobie rady bo caly czas placze,nie wiem co my dzis bedziemy robic bo nie zamierzam sie do niego odzywac,uciekam,zycze wam milego weekendu pewnie w miedzy czasie jeszcze tu zajrze ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- a wlasnie ktora tu pisala o studiach? chyba wiolin ja tez planuje sie zapisac od tego roku,tylko ciekawe jak to wyjdzie ...
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
helllooo
druga noc dla mnie, dzis bylo super ale ciiiiiiiiiii wstawalam cos kolo 10 razy 1 karmienie reszta marudzenia
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
dygotka ten krolik od muffinki tez podbil moje serce,kupie gooo
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Aha dziewczyny ostroznie z truskawkami. Kolezanka dala 10 miesiecznej coreczce i 2 tyg sie meczyly ze sraczka u malej
Alez moi panowie pelzaja po calym pokoju az milo popatrzec
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
glam-tobie jaK i nam wszystkim to na wzrost libido przydałyby ssie WAKACJE...
|
|
#4369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Muffi na ebay de jest po 12€ + przesylka.Ale piekne maja miski na biegunach
http://www.ebay.de/itm/Bieco-Nattou-...t_15800wt_1037 Cytat:
.Ale ![]() ![]() Cytat:
![]() wiolq najgorszy pierwszy rok,drugi juz jako tako leci,a 3 to juz w ogole przeleci niewiadomo kiedy .Niby sie wydaje,ze 3 lata to tak dlugo,ale czas pedzi nieublagalnie szybko...---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- kurcze,mala nie chce w ogole siedziec w bujaku,nie wiem,jak mam ja karmic .A po krzeselko dopiero pod koniec miesiaca albo na poczatku lipca bedziemy jechac
|
||
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia-u mnie też nie chce z bujaczka jeść;/więc trzymam ją sobie na kolanach-innej opcji nie ma
szkoda,że ja się na ebayu nie znam,tylko na allegro kupuję... chyba podłogę umyję ![]() kto zakłada nowy wątek?Muffinka
|
#4371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.No nic,jakos trzeba sobie radzic ![]() Chyba muffinka ostatnio pytala,czy sie do konca miesiaca wyrobimy,bo gdzies wyjezdza |
|
|
|
|
#4372 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wytestowalam, ze nawet kilka truskawek malej szkodzi, wczoraj zjadlam 3 migdaly i tez pupka ciut odparzona po kupce. Cytat:
![]() my mamy ciemiaczko 1x1,5, przy urodzeniu 2x2 Cytat:
tez bardoz lubie, w niemczech to jest popularne i czesto stosuje ich patent piwo normalne pol na pol ze spritem. Cytat:
No tak to jest z tymi dzieciami, ze niby leza male kielbasy, a ani sie obejrzysz to potem cap za szczebelki i do gory, radze wszytskim dziewczynom, ktore jeszcze nie opuscily lozeczka jak najszybciej to zrobic. NIe zna sie dnia ani godziny ![]() mecze z tymi torebkami, dzieki za recenzje, tamta zolta wizualnie mi sie najbardziej podobala, ale 1 pasek moze byc niewygodny i sie zsuwac. Czyli najmniej praktyczna. doszlam do wniosku, ze chyba najbardziej chce czerwona, co myslicie o takich: http://allegro.pl/fossil-torba-skora-i2354837189.html http://allegro.pl/torebka-listonoszk...401751641.html |
|||||||
|
|
|
#4373 |
|
Wtajemniczenie
|
aniolina wizualnie 2,praktycznie (ze wzgledu na dlugi pasek) 1
.Ale pomoglam
|
|
|
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
ANIOLINA ja urodzinuję w poniedziałek
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Aniolina a jak Ty mierzysz to ciemiączko, że wiesz jakie ma wymiary?
Olusia, nawet nie zauważyłam, że już końcówka wątku! Ty załóż ![]() Dygotka, ja nie wiem od kiedy ona tak na kolanach stoi wczoraj zauważyłam dopiero Glam, Princ, ja to bym mogła tiru riru 4 razy po 2 razy normalnie odrabiam ten pierwszy rok z Patrycją, kiedy to nie miałam na to ani sił, ani ochoty Aniolina, ja też kompletnie nie mogę się na żadną torebkę zdecydować nic mi się nie podoba. Wróciłam do takiej z Kappahl ale ona już mi się tak znudziła.
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
No to 100 lat dziewczyny
My zaraz mykamy na spacerek W ogole ma weekend jestesmy ez soni, ale cicho w domu
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() wszystko nadrobilam bo czytam od wczoraj ale nie mam weny na pisanie. dla swietujacych dzis
|
|
|
|
#4378 | |
|
Rozeznanie
|
troszke nas tych bliznieczke tutaj jest
![]() Cytat:
w ogole tak sobie mysle, jak twoja Mala taki niejaek do warzywek, to moze wlasnie sprobuj BLW jesli juz siedzi, dzieci chetniej wtedy jedza, na poczatku nie naje sie za duzo ale moze przekona sie do nowych rzeczy. |
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ufff trochę mi ulżyło ![]() dzięki
|
|
#4380 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio dostałam w prezencie taką: http://www.ebay.de/itm/360463095441?...84.m1497.l2649 Jest cudna Tylko że ja w ogóle zakochana w fossilu jestem. A to jest mój ideał. http://www.ebay.de/itm/Fossil-Tasche...item27c81c594b Przeszukałam chyba wszystko co się dało, żeby ją znaleźć, (zanim zalicytowaliśmy tamtą z pierwszego linku) i nigdzie jej nie było ![]() ![]() Pocieszam się myślą, że osiągnie kosmiczną cene i i tak bym jej nie dostała. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

kiedyś te Lamaze pokazywałyście. Ja mam taką za 10 zł, grzechoczącą. Dwoje dzieci obsłużyła
sprawdza się super
moje dziecko stało dzisiaj tak
o mało nie padłam na zawał jak zobaczyłam!! 

na upały - rewelacja!!!

a ja bym na jednym razie mogla poprzestac

.Ale
.A po krzeselko dopiero pod koniec miesiaca albo na poczatku lipca bedziemy jechac
ale ona już mi się tak znudziła.

dla swietujacych dzis