|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
dla zainteresowanych kupon na got2b
|
|
|
|
#4862 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Kilka pierwszych użyć super. Później miałam wrażenie - i mam je po dziś dzień - jakby nie było tego czegoś co zbiera nadmiar tuszu przy wyciąganiu szczoteczki. Zepsuło się? Przez co dużo tuszu zostaje na szczoteczce i skleja rzęsy. Wy też macie?---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Teraz to chyba nikt nie kupi
|
|
|
|
|
#4863 | |
|
Zadomowienie
|
To mój nie będzie jedyny
![]() Zawsze mówi, że idzie "na pośmiewisko" , czyli na zakupy kosmetyczne ![]() Cytat:
hehe Cwaniak
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#4864 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może akurat komuś sie przyda...
|
|
|
|
|
#4865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. I też trochę liczę na to, że w wyniku jakiejś dziwnej pomyłki przecenią też wygładzający |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4867 |
|
maskott
|
Ja już go widziałam (chmielna, warszawa). irytuje mnie, że wibo nie udostępnia testerów, tusze nie są zaklejone i pewnie trzeba mieć farta aby kupić niezmacany. dla nich to groszowa sprawa przeznaczyć po jednym egzemplarzu na obejrzenie sobie szczoteczki :/
|
|
|
|
#4868 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja myślę, że pędzle będą mniej popularne niż np. podkłady, tusze czy jakieś produkty do domu. wiele moich znajomych posiada 1 pędzel już kilka lat i nie zmienia, albo nie używa w ogóle. ale z drugiej strony jak w niektórych R. są po 3 pędzle to niezbyt kolorowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój to by chyba zabłądził w Rossmannie
|
||||||
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Eco-To...o-cieni,110925 i na pewno nie będzie żadnej pomyłki co do wygładzającego |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z dziewczyn mogłaby mi wyjaśnić o co chodzi z gazetką rossnę? Już drugi raz byłam w drogerii i ceny na gazetce mają się nijak do ceny faktycznej, którą płacę mając kartę. Mianowicie jest naliczane tylko 3% od ogólnej ceny płaconej w kasie za produkty dla dzieci. Na paragonie mam ceny przed zniżką. Natomiast po wyliczeniu pieniędzy, które powinnam zapłacić biorąc pod uwagę gazetke, to kwota mi się nie zgadza.
Przykładowo 4*nektar babydream : 2,99/2,45 - 11,96/9,8 (różnica 2,16) 3* deserki boboVita : 2,99/2,45 - 8,97/7,35 (różnica 1 ,62) podkład 14,49/12,99 (różnica 1,5) słoiczek hipp 1+ 2 za 50% - po 5,29 : 10,58/7,94 (różnica 2,64) czyli powinnam zapłacić 7,92 mniej. Na paragonie jestg 3,22 mniej. Czyli jak? Gazetka do kosza, bo płacę tylko 3% od ogólnej kwoty? |
|
|
|
#4871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4872 |
|
404 Not Found
|
Do biegu, gotowe (właściwie gotowi jak tak czytam), START!!!!!!!!!!!
![]()
|
|
|
|
#4873 |
|
Zadomowienie
|
Na gazetce jest napisane, że promocja obowiązuję od 31,05.
Pytając się pani ekspediętki o rabat (trzymałam gazetkę, były też one przy kasie) powiedziała, że zostanie to naliczone na rachutnku ogólnym i te ceny z gazetki będą widniały jako upust |
|
|
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pójdę dopiero koło południa i liczę na to, że pędzle będą, bo mam wrażenie, że i tak nikt ich nie kupuje.
|
|
#4875 |
|
po prostu Em :)
|
U mnie kompletny brak zainteresowania pędzlami.
Wszystkie panie rzuciły się na płyn do mycia naczyń. Wygładzający nie jest przeceniony.Kupiłam do różu, do cieni (drugi, bardzo go lubię) i płyn Bobini kokosowy.
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Wygładzający nie jest w promocji
Szkoda. Kupiłam pędzel do podkładu
|
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
ja już jestem po
Do pudru i do cieni mam dla siebie a do podkładu mam dla mamy zamiast flat topa będę na niego polować w innych przecenach ![]() Nas weszło 3 osoby jako pierwsze mama z córką do podkładów poszły a ja do pędzli, u mnie tez brak zainteresowania do różu z 7 szt, do pudru 5 szt, do podkładu ostatni wzięłam i do cieni było 5 (8,49zł) płyn cieszył się zainteresowaniem wzięłam jeden dla siebie bobini czekoladowe (rozchodzą się jak ciepłe bułeczki już tylko 4 szt zostało na półce) dla kuzynki no i kupiłam ten balsam eveline co jest po kodach dzisiaj.No i mam perfumy beyonce pulse (16,45 te co w gazetce pokazane) bardzo ładnie pachnie Mam pytanie ma w składzie aloes i można kupić w rosie ? (żeby można było nałożyć na skalp) Edytowane przez Ingusia_sz Czas edycji: 2012-06-16 o 09:20 |
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
chciałam napisać, że jestem dumna z siorki ciotecznej, udało Jej się dorwać pędzle (do różu i do pudru!)
jeszcze dzwoniła, czy chce do cieni, ale jak cieni nie używam to po co mi pędzelek, kosztował 8,50zł chyba mówiła, jestem w 7 niebie! naopowiadałam Jej tyle, a Ona, że żadnych tłumów nie było, normalnie spokojnie wzięła pędzle i poszła do kasy, ok. 6 sztuk wisiało jeszcze jak pytałam o to, no no i to Rossmann w Warszawie, hmm na Grunwaldzkiej jak pytałam (chyba nic nie poprzekręcałam), no to już dziękuję za gazetkę, nic więcej nie chce i tak to jedyna rzecz z gazetki, którą chciałam i mam! aaaaa <cieszy sie>EDIT: tak, wygładzającego nie ma w promocji Edytowane przez Buntownica Czas edycji: 2012-06-16 o 09:31 |
|
|
|
#4879 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj pierwszy raz byłam świadkiem tego "szału" chociaż tragedii nie było: panie około 60+ przebierały w mydłach w płynie, płynie do naczyń itd... Pędzli było kilka sztuk- wybrałam do podkładu, pudru i do cieni. Nie było do różu ale nie będę aż tak rozpaczać bo mam z innej firmy i dobrze mi się sprawuje... Panie ekspedientki chyba trochę znużone już ta gazetką- ale nie dziwie się: jedna babka była baaardzo upierdliwa
|
|
|
|
#4880 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam takie zapytanie: na rossnnecie (dzisiaj się ładuje, strona 10)
Edytowane przez monikaW88 Czas edycji: 2012-06-16 o 09:36 |
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się kupić do pudru i różu
Byłam 15min przed otwarciem to nikogo pod R nie było, poszłam do Biedronki wracam 8.55 i stoi ok 25 os! Minuta przed 9, wszyscy blisko kraty. 9 otworzyło się i szturmem wszyscy się rzucili! Aż kobieta się w głowę stuknęła, bo krata do góry nie zdążyła dojechać I po mnie już puste wieszaczki zostały po tych 2 pędzlach.Do podkładu nie brałam. |
|
|
|
#4882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj widziałam jak zdejmowano cenę z płynu Listerine, który był wczoraj w promocji |
|
|
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny właśnie wróciłam
wybrałam największego Rossmanna na mieście i pojechałam, o 9 :02 wchodzę do pasażu a Rossmann zamknięty jeszcze, na ławce siedziało kilka starszych Pań z gazetkami promocyjnymi w ręku, kilka chłopaków i 2 młode dziewczyny. Otworzyli Rossmanna i weszłam spokojnie bo Panie rzuciły się na kremy i farby bodajże. Ja od razu poleciałam obczaić pędzle i wiecie co było aż 8 pędzli do pudru, 3 do podkładu i 3 don cieni i kupiłam te wszystkie 3 |
|
|
|
#4884 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja po zakup pędzla do pudru wysłałam zawodowego biegacza-maratończyka
O 9.05 miałam już informację, że misja zakończona sukcesem
|
#4885 |
|
Klientka w krawacie
|
Ja na pędzlach byłam pierwsza, złapałam do pudru, a za mną dziewczyna zgarnęła pozostałe 2 do pudru i wszystkie 3 do różu
![]() . 9:02 było pozamiatane. Panie urządziły też okupację szafy Rimmel. Poszłam tam, chwyciłam podkład po czym oddałam go jakiejś pani, bo stwierdziłam, że pójdę w minerały ![]() .
|
#4886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gratuluję ![]() Co wybrałaś z rimmel? Jaki podkład polecasz? Do kłaków u mnie najlepiej sprawdza się z granatem, ten pomarańczowy dobre na skórę głowy, a limony jeszcze nie miałam, ale powinien dobrze nawilżać |
|
|
|
|
#4887 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam pędzel do pudru, tylko w sumie ten chciałam
Brak zainteresowania pędzlami, było z każdego po 7-8 sztuk, jedynie tego do cieni było więcej. Co dziwne, nie było żadnego pędzla do podkładu, a wczoraj wisiał tylko jeden. Bardzo się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam promocję kulek męskich nivea,2 rodzaje, w tym silver protect sensitive za 5.99, wzięłam 2 dla Tż, bo w sumie mu się kończą, a on musi mieć podwójnie, bo jedna w domu na półce, druga w torbie na treningi Jak wróciłam, to okazało się, że ta promocja ma być dopiero za tydzień! U Was też były te kulki?
|
#4888 |
|
Raczkowanie
|
Mam do Was ogromną prośbę Dziewczyny, poradźcie mi-korzystając z promocji chciałabym kupić sobie olejek Alterry, do tej pory żadnego nie miałam, wiem,że większość z Was używa ich do olejowania włosów, ja jednak chciałabym używać go do ciała jako nawilżacza(chodzi głównie o nogi), dodam,że mam wrażliwą skórę-który z nich będzie najlepszy do tego celu i jednocześnie nie będzie zapychał ani podrażniał?
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też brak zainteresowania pędzlami
I o dziwo sporo ich na wieszaczkach było![]() Wzięłam tylko do pudru.
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Kilka pierwszych użyć super. Później miałam wrażenie - i mam je po dziś dzień - jakby nie było tego czegoś co zbiera nadmiar tuszu przy wyciąganiu szczoteczki. Zepsuło się? Przez co dużo tuszu zostaje na szczoteczce i skleja rzęsy. Wy też macie?

zadzwonilam do rossmana i milutka Pani odlozyła mi pedzle 

Szkoda. Kupiłam pędzel do podkładu