![]() |
#4951 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
U mnie szału w ogóle nie było, pędzli wisiało od groma i chyba ze 4 rodzaje w promocji... jak byłam na zakończenie otwarcia to normalnie ich jeszcze wisiało tyle, że w szoku byłam. Mogłam kupić do cieni skoro taki fajny.
#4952 |
Kociara
|
Wiecei co... jak byałm raz po tą odżywkę Eveline i zobaczyłam jak te "promocje" wyglądają to dałam sobie spokój z całą ta akcją. Stać rano pod sklepem, uzerać się z jakimiś kobietami... Nieee, to nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem zła na Rossmanna i uważam, że postępują trochę nie fair z tą gazetką
![]() Np. poleciałam wczoraj z rana po dezodorant w kulce Garniera. W gazetce jak byk stoi, że w promocji miał być Garnier Clean Sensation,a u mnie były tylko 3 rodzaje Garnier Mineral. To samo dzisiaj z farbami Syoss'a - w gazetce napisane, że promocja na Syoss Pronature, a u mnie w promocji 3 odcienie zwykłego Syossa ![]() Jaja sobie robią czy jak ![]()
#4954 |
Zakorzenienie
|
Przetestowałam wstępnie pędzlak do cieni. Myślę, że będzie się nadawał do bardzo ciemnych i mocno napigmentowanych cieni bo nie zrobi trudnej do roztarcia plamy koloru na powiece, nałoży cień delikatniej. Drugie zastosowanie to nakładanie cienia do makijażu mono na całą powiekę, bo pięknie rozciera cień ku górze, całość pigmentu koncentrując na środkowej części powieki ruchomej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
szef wszystkich szefów
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, polecicie jakąś dobrą i w miarę tanią bazę pod podkład do cery mieszanej, tłustej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4960 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() |
#4961 | |
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
siedzę i myślę
|
U mnie o 13 były jeszcze pędzle do różu i pudru... niestety polowałam na ten do podkładu :/
#4963 |
Zakorzenienie
|
![]() Można dołączyć? ![]() "Przez Was" ![]() Wzięłam do podkładu, pudru, różu i cieni. W jednym R do pudru nie było ale dorwałam w następnym. Pur wyprzedany. Kupiłam jeszcze Biosilk jedwab bo po 4 zł był. Tż żeli i deo nie chciał. |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
DOMator
|
Cytat:
Spodziewałam się, że promocyjna produkty będą u mnie bardziej "wymiecione". Podobno też rano stoi grupka napaleńców rzucających sie na promocje, ale popołudniu też coś da się wybrać. Obawiam się tylko, że tusze MF czy podkłady L'oreal wykupią już rano. Ta gazetka jest chyba pomyślana o bezrobotnych i nieuczących się, bo reszta ludzi od rana w pracy albo szkole, więc nie mogą biegać na zakupy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Raczkowanie
|
Polazłam do Rossmanna we Wrocławiu obok PKP (miałam dzisiaj egzamin), bo napaliłam się na Ecotools. O 10:20 były jeszcze 4 pędzle do pudru, ze dwa języczkowe i pędzel do cieni na 8.99, ale nie było tego do różu, na którym mi strasznie zależało.
Więc wałęsałam się taka smutna po tym Rossie i stwierdziłam, że na pociechę kupię sobie Beyonce Pulse z promocji (chociaż on śmierdzi, ale cenaaaaa ![]()
#4967 |
Zakorzenienie
|
Dorwałam pędzel ET do różu,choć zainetresowania w sumie nie było,ale byłam na samo otwarcie.
Oprócz tego wzięłam Beyonce Pulse (piękny zapach ![]() ![]()
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
mi tz poszedl rano po plyny dwa pedzle (do podkladu i rozu) i jeszcze namyslilam sie czytajac was na pedzelek do cieni i do pudru, poszlismy z tz teraz i jeszcze zostal jeden do cieni i jeden do pudru akurat na mnie czekaly chyba
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oprócz pędzla do cieni skusiłam się na 2 kremy Alterry. I zgarnęłam ostatni Skarb w moim Rossie ![]() ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Dokupiłam drugi pędzelek do cieni w innym Rossie
![]() Został tylko jeden jedyny, samiutki jak palec, czekający na mnie ![]() Do pudru, różu i podkładu nie było już nic (byłam o 14). Dokupiłam jeszcze micela Bourjois i odżywkę Alterry. |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkty?s=syo...oyal=&pageId=1 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jedyny błąd jak dla mnie, bo promocja jako jednorazowa fajna, dla odmiany i zawsze można kupić coś dużo taniej fajnego...ale powinni lepiej zaopatrzyć sklepie w ten towar na promocji... u mnie jeszcze dzisiaj półka z kremami i deserkami dla dzieci jest pusta!
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Nie miałam wcześniej dostępu do internetu więc napiszę teraz.
Chciałam kupić sobie odżywkę do paznokci Eveline, a że pracuję na popołudniu to wybrałam się zaraz po otwarciu Ross. Wchodzę, biorę koszyk, podchodzę do półek a tam same plakietki. Szukam ekspedientki żeby się zapytać czy jeszcze nie wyłożyli odżywek, ale w tym samym czasie słyszę jak jedna krzyczy do drugiej "Odłożyłam nam całą dostawę odżywek Eveline, podzielimy się później na zapleczu! Jakby klienci pytali to powiedzcie że w ogóle nam ich nie dowieźli!" Jak dla mnie to zwykłe szujostwo i nie mam już za grosz szacunku do nich. Pozdrawiam panie pracujące w Rossmannie w Krakowie na Czyżynach przy Carrefourze. Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2012-06-16 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Konto usunięte
|
żal. :| debilka mogła chociaż powiedzieć po cichu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie wszędzie tak robią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem czy tak sobie zarobią, bo ja akurat odkąd jest ta gazetka nie kupiłam nic w Rossmannie, a regularnie robię tam zakupy, jednak nie chce mi się bawić w czatowanie pod sklepem...... poza tym większy utarg nie oznacza większych zysków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.