|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Mnie dziwią, że niektórzy ludzie na wizażu opisują szczegółowo swoje życie intymne, wszystkie problemy z nim związane, co powiedział partner, co robił, jak się zachowywał. Często cały scenariusz, jak wygląda ich życie intymne. Gdyby mój facet wypisywał na ten temat w internecie/opowiadał innym ludziom to strasznie by mi było przykro. A poza tym wiadomo, że w internecie nie jesteśmy anonimowi, co jeśli znalazłby nas ktoś znajomy i sobie potem to poczytał?
Jakoś tak nie wyobrażam sobie tego. Wolę rozwiązywać moje problemy w tej dziedzinie z osobą, której to dotyczy a nie z rzeszą obcych mi ludzi. Czy tylko mnie dziwi tak dokladne opisywanie życia seksualnego przez niektórych?
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2012-06-16 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam, no nie ogarniam dziewuch zostawiających przy kiblu zużyte podpaski / tampony, podczas gdy kosz stoi dwa metry dalej!!!
![]() Wchodzę przed chwilą do łazienki (akademik, trzy łazienki koedukacyjne na piętro liczące ok. 200 osób), i tam znów to samo, co co około miesiąc. Czyli prawdopodobnie ta sama panienka ![]() ![]() Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Uff to dobrze, bo już myślałam, że tylko ja taka nienormalna.
#578 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#579 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
1) podpaski nie są przyklejone na ściankach toalety, a tampony zawieszone na klamce za pomocą sznureczka (Sytuacja z zycia wzięta - autorką drugiego pomysłu była moja znajoma z liceum - musiałam ją potem uświadamiać CO się robi z taką zużytą podpaską/tamponem bo biedaczka nie wiedziała ![]() 2) Nie spuszczają podpasek/tamponów w toalecie (Też sytuacja z życia wzięta. A potem przez wiele godzin w ogóle wody nie było. I taka sytuacja niestety ma miejsce kilka razy w roku ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Zakorzenienie
|
Sama chciałam to zaproponować, my w takiej sytuacji napisałyśmy
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() większości osób piszących chodzi o zwyczajną kulturkę i respektowanie drugiej osoby, a to nijak się ma do praw właściciela. Ponadto Ty tu mówisz o zupełnie innej sytuacji niż reszta dziewczyn - co innego swobodne poruszanie się właściciela w mieszkaniu w którym od czasu do czasu przebywa, pomieszkuje, spędza noc, a co innego gdy pokój stoi wolny(czeka na chętnego), a właściciel nie mieszka w tym mieszkaniu (nie ma swoich rzeczy, nie spędza tam nocy itd.). W pierwszym przypadku osoby mieszkające są chyba na początku uprzedzane, że to nie jest tak że mieszkanie jest całkowicie samodzielne, że od czasu do czasu przebywa właściciel - wtedy nie ma powodu do wysuwania pretensji w jego stronę. W drugiej sytuacji natomiast, tak jak napisałam na początku, to kwestia kultury i powinno się w jakikolwiek sposób uprzedzić osoby mieszkające w danym miejscu - jeśli właściciel wpada bez uprzedzenia to znaczy, że się trzeba pakować i wyprowadzać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Wtajemniczenie
|
Sytuacja sprzed kilku dni: przystanek, godziny szczytu, pełno ludzi wokół...Stoi jakaś laska, wyciąga lusterko i przegląda się parę minut. Ok, spoko. Nagle wyciąga fluid, aplikuje kolejno na czoło, policzki i resztę... zaczyna rozsmarowywać. Potem utrwala to wszystko gąbeczką z pudrem. Na końcu jeszcze róż. Ok, rozumiem, poprawić sobie makijaż-szminkę czy przypudrować dyskretnie nosek. Ale robić full makeup w środku miasta, gdzie wszyscy się gapią? Dla mnie to zbyt intymne ...
#583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż może dziewczyna zaspała i nie zdążyła zrobić makijażu w domu? Różne są sytuacje, ale dla mnie to i tak dziwne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A propos makijażu to dziwi mnie jak można nakładać tonę fluidu na twarz. Przecież to wygląda śmiesznie.
![]() |
#585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mnie dziwią takie, które obsiurają deskę i tak to zostawią + te , które nie spłukują wody ( również po ulepieniu figurki z brązu) - ohyda. Wychodzi jakaś wyfiokowana panna z toalety zostawiając taki syf. dziwi mnie to. Współczuję paniom sprzątającym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Obsikane klapy deski są najgorsze, ja nie wiem jak ci ludzie sikają czasem, jak cała deska dookoła obsikana. Na Małysza wersja extreme?
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#589 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio jestem często skazana na toalety publiczne ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Dlatego nie korzystam z publicznych toalet.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
spoko, u mnie w szkole ktoś obsiurał drzwi. do tej pory myślę jak to dana osoba zrobiła (no chyba, że jakiś chłopak chciał zrobić żarcik w damskiej toalecie)
![]()
#592 |
Zakorzenienie
|
Ja przeżyłam kiedyś traumę korzystając z toalety w pociągu, syf niesamowity... Przez tyle lat udawało mi się tego unikać, do czasu aż kiedyś się czymś zatrułam i prawie całą podróż do Gdańska (7 godzin) spędziłam biegając co chwilę do toalety...
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Konto usunięte
|
Mnie dziwi jak można w toalecie w pracy tak nawrzucać papieru toaletowego, że prawie wychodzi z toalety i tego nie spłukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Nasza" pani sprzątaczka ma zwyczaj wydzierania się "inżyniery pier*oloneeee, znów się naj*bały!!!" ![]() ![]() Edytowane przez Mileva_ Czas edycji: 2012-06-16 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też złorzeczyły siedząc na schodach. "Szkolą się na magistry, a kulturą nie grzeszą". No i sądząc po tym syfie, który zostawiali ludzie w łazienkach, to rzeczywiście- nie grzeszyli ![]() O i a propos kasjerek przypomniała mi się sytuacja z wczoraj. Miejsce akcji- tesco. Gościu płaci kartą, pani tę kartę wsadza gdzie trzeba i czeka. I czeka, i czeka, i czeka. No bywa, czasem, zanim system zaskoczy, że trzeba czekac na przepływ informacji. A ten właściciel karty takim ironicznym tonem rzucił - no, wydaje mi się, że sobie pani zrobiła przerwę. I uwierzcie, to było naprawdę powiedziane tak, ze się mi baaardzo przykro zrobiło, a pani kasjerce zapewne jeszzce bardziej. No kurdę jakby to była jej wina, że Jaśnie Pan musi caaaaała minutę czekać na przepływ danych...
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2012-06-16 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Konto usunięte
|
A ja napiszę coś przyjemnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Smutne, że działa to jak odpowiedzialność zbiorowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Konto usunięte
|
O a ja mam inaczej niż u Milevy - pamiętam że w liceum sprzątaczki i szatniarki to była pierwsza władza. Szczerze nie znosiłam tych kobiet, darły się, szarpały, potrafiły na mnie łapę podnieść gdy stałam w kolejce do bufetu... Bo był zespół szkół, więc razem z dzieciakami stałam. Właśnie rzucanie rzeczami numerkami plotkowanie kopcenie fajek z gimnazjalistami, masakra jakaś, właściwie mało osób miało do nich szacunek i na krzyk odpowiadały krzykiem, ja też często nie pozostawałam dłużna na ich teksty. Miałam okropne zdanie o nich. Natomiast na studiach, jak przyszłam to jestem w szoku. Bardzo sympatyczne kobiety, życzliwe, sympatyczne... Zawsze mi odpowiedzą na moje dzień dobry i do widzenia, jak podaję kurtkę i mówię dziękuję to mówią proszę, można je zagadać, czasem się pytam jak im leci... Tez sobie czasem ponarzekają ale moim zdaniem na uzasadnione sprawy i nie robią z siebie cierpiętnic. Bardzo fajne babki, ja się w poprzednim zespole szkół wręcz ich bałam i spodziewałam się że tutaj będą też jakieś regularne wojny czy coś. A te panie są przesympatyczne. I wszyscy szanują ich pracę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.