|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
Landi, dobrze ze nic Ci sie nie stało Kochana, musisz mieć zawsze ze sobą butelkę wody i unikaj podróżowania samemu. No niestety temperatura mimo II trymestru da nam sie we znaki...i tak dobrze że to nie III ![]() No i jeszcze TŻ... Ehhh Kochana no nie najszczesliwszy to wieczór dla Ciebie
|
|
#3332 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko dziewczyny co się dzieje? muszę zaraz szybko nadrobić bo nie jestem w temacie, jaka inwigilacja???
Landi całe szczęście, że Ci nic nie jest!! |
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
no ja butelkę wody miałam, ale nic nie dała, bo też ciepła się już zrobiła
|
|
|
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane (na wstepie)
Nie pozwolmy zeby nasz watek umarl, przez jakas i.d.i.o.t.k.e, ja osobiscie sugerowalam zeby rzecz prywatne i zdjecia byly w klubie a reszte niech sobei babsztyle czytaja i zazdroszka ![]() ![]() Marti wspolczoje i osobiscie bede obserwowac osoby i jezeli cos z czasem wyjdzie, dziewczyna ta bedzie zgoszona tu i dalej... wiec sama sobie problemow narobila. Landi odpoczywaj kobieto Panny Mlode wszytskiego naj naj njalepszego na nwej drodze zycia ![]() ![]() A my wrocilismy z birthday party dziecko mi wlasnie zasnelo z tego entuzjazmu a ja chyba sobie kawke zrobie
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-16 o 19:44 |
|
|
|
#3335 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
NAPIEKLAM 10 BLACH CIASTECZEK,6 RODZAI A MALI DEKOROWALI ,ALE MIELI UBAW.A POTEM CYRK...NORMALNIE LEPIEJ NIZ W DZIEN DZIECKA :p |
||||
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
...a skoro marti wie kto to jest w realu, to myślę że dziewucha powinna się wystraszyć i dać sobie spokój
w razie czego możemy podać sobie wzajemnie na PW jakieś namiary na siebie np fb albo nk, będzie też łatwiej zweryfikować każdą z nas ja np mam konto i tu i tu od wielu lat, więc raczej wiarygodna jestem pod tym względem i nie mam nic przeciwko temu, żeby mieć Was w znajomych, marti zresztą już mam
|
|
|
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
A co wogole u reszty, nie powiem nie nadrobilam nic
![]() Co do rozpoznania przez innych ja osobiscie nie mam sie czego wstydzic w swoim zyciu wiec co mam sie przed innymi chowac ![]() A i 19 tydz mamy ostatni z nastych nastepny juz pelna 20 Ja nie mam fb ani nk jakos nie przepadam za takimi spelecznoscowkami, ale moge swoje zdjecia do profilu wstawic, kogo bede miala w znajomych bedzie mnie widzial
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-16 o 19:58 |
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Landi, Micia-Kicia, Weronika i Marti - wysłałam wam zaproszenia na fb
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
przyjęte!
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-16 o 20:06 |
|
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
Przyszłam dziewczynki do Was, bo zaraz się zaczyna studio przed meczem w tv - tutaj też główne komentatorki obecne?
Ale dzisiaj miałam długi dzień, pojechaliśmy kupić auto i wracałam za TŻtem, który jechał tym nowym...ale się nawkurzałam na niego! Opanowywał inne auto, więc najpierw jechał 40km/h, a jak co do czego przyszło, to przejeżdżał na pomarańczowym, albo wyprzedał autobus mając lukę na jedno auto i ja zostawałam w tyle. Potem łaskawie na mnie czekał i wychodziło, że jeżdżę jak jakaś ostatnia łamaga, bo nadążyć nie umiem ![]() Dodatkowo wiozłam zimówki z tego nowego, dwie w bagażniku, dwie na fotelami przednimi na ziemi...I na każdym czerwonym i stopie z całą siłą leciały mi na plecy, aż mnie boli kręgosłup teraz Dobrze, że na wieczór żadnych planów - meczyk i wizaż, bo już jestem tak zmachana, że czuję się jak stara babcia.
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Landi - to ty mi lubujesz zdjecia tak ?
Dobrze traflam na Ciebie ?
Na pamiątkę ... ''Pod moim sercem, inne serce bije... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..'' 12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście ! Edytowane przez DeKajka Czas edycji: 2012-06-16 o 20:07 |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() DeKajka ojj już usuwam post a Ty też usuń z cytatu tak to ja Ci lubuję posty np o tych sercach
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdaef biednas, tak to z chlopami jest
A wlasnie ktore nastepne na wizyty ![]() ja za 2 tyg w piatek juz sie doczekac nie moge |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj dostałam ciche przyzwolenie od ginki na małą aktywność...niestety nie we wszystkich dziedzinach życia
Ale liczę, że od czwartku mój prowadzący się zlituje nad nami, bo jak tak dalej pójdzie, to wieczorami będziemy grać w Eurobiznes
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu Cie to tak zdziwilo ???
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
Today ja mam USG na 28.06. więc wcześniej niż Ty
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3350 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mozna ale Tobie nie pozwolimy jej miec ![]() Cytat:
Moj biedny jest ze mna-ale jakze cierplwiy-i mowi ze i tak kocha swoja zlosnice ja czasami jestem tak wredna w tej ciazy ze zloszcze sie sama na siebie:/ no ale coz takie uroki-niebawem przejdzie. najpier wrzeszcze potem przepraszam na co on mi mowi ze swiadomy byl na co sie pisze :swiadomy praw i obowiazkow wynikajacych z zalozenia rodziny " heheja to samo :/ az mi glupio bo wszyscy znajomi to sie chyba na mnie poobrazali dzwonia, pisza i mam wyrzuty; obiecuje poprawe a jak przychodzi co do czego to lapie sie wszytskiego tylko zeby nie wyjsc z domu i kurde dobrze mi z tym cholera Michal mowi do mnie ze bez kitu teraz juz rozumie ze baby w ciazy sa inne-na pizze sie nie rzucam, siedze w domu, nawety na zakupy nie chce mi sie jezdzic jak mnie wyganiaCytat:
co do zmiany to bez sensu bo co mam udawac kogos innego??nie Cytat:
dobrze ze nic powaznego sie nie stalo!! a dla tych co nie puscili to dla reszty co pomogla!!nie wiem czy Wam kiedys pisalam ale ja jak bylam mniej wiecej na tym etapie ciazy z mala to zemdlalam w supermarkecie przy kasie-byla kolejka a mi sie czarno przed oczami zrobilo i zjechalam po bramce-myslicie ze sie ktos zainteresowal??gdzie tam Cytat:
dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze ze zmnienilam srodowisko w ktorym zylam dawniej i pozbylam sie wllasnie takich energetycznych wampirow, zyjacych poszukiwaniem sensacji z czyjegos zycia
|
|||||
|
|
|
#3351 |
|
Wtajemniczenie
|
kamilka ja mam 29.06 zaraz po Tobie
Marti tu masz nas a jak cos bardziej prywatnego to przeciez jest k.
|
|
|
|
#3352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
marti ja też byłam zmuszona kiedyś zmienić środowisko, i nie żałuję
w moim poprzednim gronie "zaufanych" ludzi krążyły przeeeróżne plotki na mój temat. Takie, w których nawet nie było troszkę prawdy. Teraz uważnie dobieram znajomych, i wszystkich jeszcze dodatkowo selekcjonuję. I jak na razie jest ok
|
|
|
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz w środę, nie mogę się doczekać
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Która oglada mecz? dzieje sie cos ciekawego ?
|
#3357 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokrzywka to bedziesz juz wiedziec czy chlopiec czy dziewczynka
![]() DeKajka ja wlasnie uciekam na mecz bede pozniej
|
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja coś jestem nie na bieżąco chyba (albo jeszcze nie na bieżąco
), ale widzę, że zgadałyście się na temat fb...Mogę prosić też na PW o jakieś namiary na Was, żeby powysyłać zaproszenia? Wysłałabym Wam link do swojego profilu, ale tak głupio mi się narzucać każdej z osobna
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Magdaef ja kupowalam w tamtym roku przed wyjazdem nad morze no i polozylismy dzieci spac,przygotowalismy sobie kolacje chlopaki zrobili sobie drinka ja z kolezanka saczylysmy sobie winko i zaczelismy grac-smiechu bylo co nie miara
ten co pierwszy zbankrutowal to sie prawie obrazil i potem na drugi dzien nie mogl przezyc hehe ale zabawa swietna szczegolnie na imprezach w takim swojskim gronie i jak malzenstwa graja i probuja brac na litosc swoje drugie polowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

w razie czego możemy podać sobie wzajemnie na PW jakieś namiary na siebie np fb albo nk, będzie też łatwiej zweryfikować każdą z nas
i nie mam nic przeciwko temu, żeby mieć Was w znajomych, marti zresztą już mam 

ostatni z nastych

Michal mowi do mnie ze bez kitu teraz juz rozumie ze baby w ciazy sa inne-na pizze sie nie rzucam, siedze w domu, nawety na zakupy nie chce mi sie jezdzic jak mnie wygania
dobrze ze nic powaznego sie nie stalo!! a dla tych co nie puscili to