XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 23:29   #4051
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
To fajnie, że przyszli
młodych czytaj do trzydziestu paru

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

musze zdazyc zanim zaśnie
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 23:34   #4052
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

To niestety nie tylko od wieku zależy, w rodzinie mojego taty bardzo wcześnie się siwieje
dokladnie... ja tez mam te przypadlosc po tatusiu on podobno juz w wieku 23 lat mial siwe wlosy, wiec ze mna i tak nie jest zle, jego siostra ma 40 lat i gdyby sie nie farbowala bylaby siwa w 100%, a moja mama ma niespelna 50 i siwych ma moze 30% , taki ten swiat nieuczciwy

Kiciu... pieknie tam

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 23:39   #4053
melod_y
Zakorzenienie

co za okropny dzien!

- nie zdalam egzaminu, bo gosciu tak pilnowal ze glowa mala
- dzwonie do TZ i ponoc babka nie dopuscila 50 osob do egzaminu bo nie zalogowali sie na jakiejs stronie!!!!!! a moj TZ ponoc sie logowal i widze ze jest zarejestrowany tam juz od 2009 roku!!!! i ma miec poprawke we wrzesniu!!!!
- o malo nie rozwalilam samochodu
- wyklnelam jakas babke przy tym
- i polska przegrala

no wymiekam....

jak to jest z tymi egzaminami? Przeciez ma liste z wykladow z obecnosci... czy ma prawo ot tak nie dopuscic bo wymyslila sobie jakies "logowanie" ????

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-06-16 o 23:41
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 23:59   #4054
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Hej Kobiety....

ciągle wyczekuję momentu żeby wreszcie Wam odpisać jakoś pozytywniej.....dziękuję Wam za wsparcie i rady.....

niestety..... nadal jest źle.... nie umiem się cieszyć, nie umiem się śmiać, ciągle płaczę, każda rozmowa o ślubie kończy się płaczem, nic innego też mnie szczególnie nie cieszy...... płaczę, płaczę i płaczę a potem jeszcze płaczę ze złości, że nie umiem się cieszyć tym dniem....zostały 4 tygodnie, a ja jestem rozsypana psychicznie......

piękne zdjęcia Kindziu.....
Człowieczku ja też nie należę do osób które piszczą z radości przy przygotowaniach. Wkurza mnie to często. No ale wtedy trzeba wrzucić na luz bo mówi mój tż "nasze szczęście małżeńskie nie zależy od koloru butów". Ciesz się tym, że za chwilę będziecie małżeństwem a reszta to drobiazgi.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
laseczki wróciliśmy z Kazimierza ochodziliśmy się jak nie wiem ale zamkneli nam baszte i ruiny no nic przepłyneliśmy sie statkiem i znaleźlismy idealny wąwóz jest przeboski i łatwo do niego wejsc w szpilkach zaraz wam wrzuce foty
Ja kiedyś "włamałam się" do tych ruin Przelazłyśmy z koleżankami przez bramę nad ranem

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 01:48   #4055
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dobranoc
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 03:34   #4056
ladystar
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ----------

20 DDŚ

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 06:40   #4057
marylka80
Zadomowienie

Wstawac spiochy, nie spac

My juz na lotnisku siedzimy...

Hasta la vista

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 03:34 ---------- Poprzedni post napisano o 03:31 ----------

20 DDŚ

A ty moja droga co tam plodzisz o tej porze?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 07:48   #4058
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
fotki 1 to widok z góry trzech krzyży reszta to przecudowny wąwóz

a dal łasuchów kokucik kazimierski
Piękny wąwóz

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Jutro TŻ chce pojechać na Ankę (góra sw. Anny) rowerem z chłopakami beze mnie
Mój Tż też beze mnie często jeździ, ale mi to nie przeszkadza. Czasem go sama wysyłam, jak mam go dość

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
co za okropny dzien!

- dzwonie do TZ i ponoc babka nie dopuscila 50 osob do egzaminu bo nie zalogowali sie na jakiejs stronie!!!!!! a moj TZ ponoc sie logowal i widze ze jest zarejestrowany tam juz od 2009 roku!!!! i ma miec poprawke we wrzesniu!!!!
- i polska przegrala

no wymiekam....

jak to jest z tymi egzaminami? Przeciez ma liste z wykladow z obecnosci... czy ma prawo ot tak nie dopuscic bo wymyslila sobie jakies "logowanie" ????

Będę szukać teraz spinek do koszuli z motywem rowerowym. Jeśli któraś gdzieś widziała takie to poproszę o namiary

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 08:36   #4059
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Piękny wąwóz

Mój Tż też beze mnie często jeździ, ale mi to nie przeszkadza. Czasem go sama wysyłam, jak mam go dość

Będę szukać teraz spinek do koszuli z motywem rowerowym. Jeśli któraś gdzieś widziała takie to poproszę o namiary
http://kaido.pl/68-spinki-do-mankietow-rower-i.html
http://allegro.pl/rewelacyjne-spinki...410215088.html
http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...379433409.html
http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...409983588.html
http://allegro.pl/srebrne-spinki-do-...406547572.html
http://noblelashes.pl/upominki-rower/p,4321
Stary 2012-06-17, 09:14   #4060
a u d r e y
Wtajemniczenie

Witajcie Kochane
Wybaczcie że nie będę cytować, ale mówiąc w skrócie nie wiem jak się nazywam
Wczoraj cały dzień w KRK. Byliśmy w Salezjańskim Ośrodku Misyjnym w ramach zajęć, jesli będziecie mieć kiedyś dzieci wybierzcie się tam, jest tam park, podzielony na rożne kontynenty a na nich np rekonstrukcja wioski z Ghany, Boliwii, Mongolii, można zobaczyć jak ludzie mieszkają- rzeczy są prawdziwe, autentyczne , domki zbudowane z materiałówn przywiezionych z tych krajów. Można posłuchać o edukacji w tych krajach, jak dzieci się uczą, zobaczyć ich zeszyty itp. Dla małych dzieci rewelacyjna sprawa, aby zobaczyły jak mają inne dzieci na świecie.
Wyrwał mnie jeden Włoch przyszedł czy mógłby zrobic sobie zdjęcie z real polish beautiful girl bo słyszał o najpiekniejszych kobietach w europie- polkach i teraz już wie skąd to przekonanie
Miałam ubaw
Później egzamin na uczelni- wróciłam do domu o 17 spocona jak kura, wskoczyłam pod prysznic, ogarnęłam się i pojechaliśmy na błonia do strefy kibica.
Ahhhhhh! Był piękny doping, szkoda że przegrali, ale mimo wszystko fajnie było przeżyć takie wydarzenie.

Kindziu piękne Wasze górskie zdjęcie

Kocurku
Smerfetko
Wszystkiego cudownego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA
Stary 2012-06-17, 09:35   #4061
Madziuniusia
Zakorzenienie

wrzucam wiecej fotek TŻ w garniaku na pocztę, bo mam mętlik w pewnej kwestii... Help
Stary 2012-06-17, 10:10   #4062
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Witam się niedzielnie
zostałam słomianą wdową i mam całe mieszkanie dla siebie se se se Otworzyłam całe drzwi do mojego przeogromnego balkonu (staną tam 2 osoby i koniec balkonu) i tym samym wmawiam sobie, że przemieniłam pokój w wielki taras Piękna jest pogoda, ja mam kawkę, mój wypasiony taras i idę Was nadrabiać

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a to na deser

see ya

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:11   #4063
Jamee
Zakorzenienie

Kooocurku, Smerfetko życzę Wam szczęścia i miłości i oby każdy dzień Waszego życia była tak piękny jak ten wczorajszy

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:12   #4064
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kobiety....

ciągle wyczekuję momentu żeby wreszcie Wam odpisać jakoś pozytywniej.....dziękuję Wam za wsparcie i rady.....

niestety..... nadal jest źle.... nie umiem się cieszyć, nie umiem się śmiać, ciągle płaczę, każda rozmowa o ślubie kończy się płaczem, nic innego też mnie szczególnie nie cieszy...... płaczę, płaczę i płaczę a potem jeszcze płaczę ze złości, że nie umiem się cieszyć tym dniem....zostały 4 tygodnie, a ja jestem rozsypana psychicznie......
Człowieczku, jest jakiś powód? Czy tak tylko z nieokreślonego powodu?
edit: doczytałam

Bierzesz plastry anty? albo tabletki? Ja wpadałam w takie histerie przy plastrach. Normalnie roz*****ol był i to taki, którego nijak nie dało się opanować przez kilka godzin, bez konkretnego powodu, drobnostka była zapalnikiem... zwłaszcza w czasie psm. Jeśli tak się dzieje, odstaw lub zmień! Ja się od tego świństwa trzymam już z daleka.

Jeśli nie, ale nadal jest to związane z pms, zostaje Ci ćwiczenie "kontroli". To może wydawać się głupie, ale trzeba ze sobą gadać, mówić sobie "czekaj, czekaj, czekaj, czekaj" kiedy czujesz, że nadchodzi smutek lub złość. Do tego polecam melisę 2 razy dziennie. Też pomaga

Jeśli to stres przedślubny, a nie żaden poważny problem. Kochana, ale po co się stresować?! Co by nie było, będzie to i tak najpiękniejszy Wasz dzień. My się tu troszkę nakręcamy na te szczegóły, szczególiki, rozkładamy na czynniki pierwsze wszystko co tylko można, bo chyba za dużo czasu mamy czy coś Ale to nie jest ważne. Najpiekniejsze jest to, że ukochana osoba patrzy Ci w oczy i mówi, że Cię kocha słowami przysięgi. Nawet gdybyście stali prze ołtarzem w porozciąganych t-shirtach, będziecie czuć to samo! Kiedy zaczynasz się martwić detalami, staraj się myśleć o tym co najważniejsze. W 100% gościom nie dogodzić bo każdy jest inny i lubi co innego. Każdemu nie będzie podobać się Twoja suknia, bo każdy ma inny gust i siebie widziałby w takiej lub innej. Ma się podobać Tobie i Twojemu TŻetowi. Kropka.

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-06-17 o 10:25
Stary 2012-06-17, 10:19   #4065
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Człowieczku, jest jakiś powód? Czy tak tylko z nieokreślonego powodu?
no właściwie nie mam powodu...... zostało sporo do zrobienia, ale nie jesteśmy w czarnej d., kilka rzeczy mnie wkurza, ale de facto wiem, że mamy dużo szczęścia, rodzice pomagają, mieszkanie się kończy remontować, wszystko idzie w dobrym kierunku, a ja cały czas czuję ścisk w środku, kołatanie serca i mam ochotę płakać....

ech, dzięki Wam za wsparcie, przepraszam, że tak smucę, nie wiem, czemu tak jest.....

dla Świeżych Żonek
Stary 2012-06-17, 10:30   #4066
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no właściwie nie mam powodu...... zostało sporo do zrobienia, ale nie jesteśmy w czarnej d., kilka rzeczy mnie wkurza, ale de facto wiem, że mamy dużo szczęścia, rodzice pomagają, mieszkanie się kończy remontować, wszystko idzie w dobrym kierunku, a ja cały czas czuję ścisk w środku, kołatanie serca i mam ochotę płakać....

ech, dzięki Wam za wsparcie, przepraszam, że tak smucę, nie wiem, czemu tak jest.....

dla Świeżych Żonek
Kluczem do opanowania jest dotarcie do przyczyny Spróbuj sobie dobrze przemyśleć, co tak naprawdę Cię drażni i dlaczego? Czy warto to rozgrzebywać czy może nic się nie stanie jak odpuścisz. Warto nad sobą pracować, bo takie nastroje dają w kość samemu sobie, już nie mówiąc o otoczeniu.

- George Elliot
Stary 2012-06-17, 10:30   #4067
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
co za okropny dzien!

- i polska przegrala

no wymiekam....

o mamciu współczuje a co do dopuszczenia... ja sie przekonałam że prowadzący mogą wszystko

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Człowieczku ja też nie należę do osób które piszczą z radości przy przygotowaniach. Wkurza mnie to często. No ale wtedy trzeba wrzucić na luz bo mówi mój tż "nasze szczęście małżeńskie nie zależy od koloru butów". Ciesz się tym, że za chwilę będziecie małżeństwem a reszta to drobiazgi.

Ja kiedyś "włamałam się" do tych ruin Przelazłyśmy z koleżankami przez bramę nad ranem
a Ty Ty niegrzeczna no mi chodziło to po głowie ale był biały dzień pełno ludzi (jak to w weekend)
ciekawe jak długo ma być tam remont

a tak w ogóle podjełam się (na dzień dzisiejszy) wejścia w kiecce na górę trzech krzyży nie będzie to proste ale znalazłam drugą drogę która jest trochę bardziej płaska resztę jakoś tam wejdę po kamyczkach

my właśnie z TŻtem wstaliśmy z łóżka jak ja kocham spać u niego szkoda że to się tak rzadko zdarza ale.... za 27 dni to się zmieni
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:35   #4068
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Wiajcie panny i panienki
przeczytałam wszystko wczoraj ale nie miałam siły cytować bo mój tż
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

20 DDŚ

jak ja bym chciała mieć 20ddś

Cytat:

dla Świeżych Żonek
człowieczku ja myślę że to stres przedślubny, niektóre osoby przechodzą go tak silnie, jedyne co Ci mogę doradzić to zrob sobie dzień z tż gdzie zajmujecie się tylko sobą
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:35   #4069
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dla kocukra i smerfetki najlepsze życzenia na nową drogę życia!!! **

- George Elliot
Stary 2012-06-17, 10:37   #4070
maly_czlowieczek
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34754971]Wiajcie panny i panienki
przeczytałam wszystko wczoraj ale nie miałam siły cytować bo mój tż

jak ja bym chciała mieć 20ddś

człowieczku ja myślę że to stres przedślubny, niektóre osoby przechodzą go tak silnie, jedyne co Ci mogę doradzić to zrob sobie dzień z tż gdzie zajmujecie się tylko sobą[/QUOTE]

ech, ja bym chciała mieć 100 dni do ślubu....niestety najbliższy dzień dla siebie możemy mieć 1 lipca.....a i to niekoniecznie, bo pewnie się wynajdzie coś do zrobienia....ech.....rodz ice sobie jadą w górki się odstresować od przygotowań, a ja...cóż....nie mogę.....
Stary 2012-06-17, 10:38   #4071
Konto usunięte

Cytat:
ech, ja bym chciała mieć 100 dni do ślubu....niestety najbliższy dzień dla siebie możemy mieć 1 lipca.....a i to niekoniecznie, bo pewnie się wynajdzie coś do zrobienia....ech.....rodz ice sobie jadą w górki się odstresować od przygotowań, a ja...cóż....nie mogę.....
a dużo Wam jeszcze zostało do załatwienia?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:45   #4072
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Byłam wczoraj na ślubie koleżanki i dekoracje robiła ta sama kwiaciarnia co mój bukiet Matkooo, jakie te panie są zdolne!

Jestem przeciwniczką dekorowania klatek schodowych, tfu, byłam aż do wczoraj. Zrobiły tak cudowną, piękną, nowoczesną dekorację klatki, że stałam i patrzyłam z rozdziabioną gębą i nie mogłam uwierzyć, że tak się da!

Na drzwiach młodek wisiało białe serce zrobione z białych piórek, taki a la wieniec. Poręcze były delikatnie oplecione białym tiulem, na zakrątach były tak powiązane, w niby kokardy, ale nie do końca i było przywiązane serducho zrobione jakby z drobnych gałązek. Na parapecie znów był położony tiul, brzydkie donice oplecione tym tiulem, na klamce okiennej znów takie serducho z gałązek, a na parapecie w tym tiulu leżało kolejne serce z gałązek tylko pełne w środku. Drzwi do klatki to był tylko tiul, zawieszony przy daszku i puszczony zwiewnie po obu stronach, a nad wejściem wisiały kolejne serca z piórek, tak jedno na drugim duże i małe Cuuuuuudo!

Jak mi się nie udało dobrze opisać, macie fotki (niestety z telefonu)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0468.jpg (101,0 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0469.jpg (98,8 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0470.jpg (141,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0471.jpg (125,0 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0472.jpg (101,8 KB, 66 załadowań)

- George Elliot
Stary 2012-06-17, 10:53   #4073
maly_czlowieczek
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34755021]a dużo Wam jeszcze zostało do załatwienia?[/QUOTE]
dwie spowiedzi, (pierwsza chyba dziś....), kwiaty, wszystkie napoje poza wódką i wodą, podziękowania dla rodziców, moja bielizna, buty na zmianę, wybrać piosenkę na pierwszy taniec i coś do tego przećwiczyć (nie potrafimy tańczyć, więc będzie spontan w dużej części), dogadać dojazdy gości, oprawę mszy - przyjaciel TŻeta ma śpiewać, ale nie wiem jak to zorganizować..., zaprowadzić TŻeta do fryzjera żeby wymodelować mu zarost, rozdać kołocz gościom (śląska tradycja - mamy to robić gdzieś 27,28 czerwiec), biżuteria się robi, podziękowania dla gości też, dogadać dekorację kościoła, dogadać szczegóły na sali, pogadać z fotografem, zespołem, kupić łóżko, karnisze i firany (to przed przeprowadzką zrobić trzeba), przeprowadzić się na tyle żeby po weselu móc jechać do siebie.....i pewnie coś jeszcze, a najgorsze, że ja pracuję od 12 do 20 aż do 6 lipca, urlop mam dopiero 12....a TŻet ma teraz na 18. 30, czyli ciężko iść razem cokolwiek załatwić....

w poniedziałek 1 przymiarka sukni, i kolejne co tydzień, oczywiście w mieszkaniu non stop trzeba sprzątać, bo ciągle się coś wierci, pyli itd...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na ślubie koleżanki i dekoracje robiła ta sama kwiaciarnia co mój bukiet Matkooo, jakie te panie są zdolne!

Jestem przeciwniczką dekorowania klatek schodowych, tfu, byłam aż do wczoraj. Zrobiły tak cudowną, piękną, nowoczesną dekorację klatki, że stałam i patrzyłam z rozdziabioną gębą i nie mogłam uwierzyć, że tak się da!

Na drzwiach młodek wisiało białe serce zrobione z białych piórek, taki a la wieniec. Poręcze były delikatnie oplecione białym tiulem, na zakrątach były tak powiązane, w niby kokardy, ale nie do końca i było przywiązane serducho zrobione jakby z drobnych gałązek. Na parapecie znów był położony tiul, brzydkie donice oplecione tym tiulem, na klamce okiennej znów takie serducho z gałązek, a na parapecie w tym tiulu leżało kolejne serce z gałązek tylko pełne w środku. Drzwi do klatki to był tylko tiul, zawieszony przy daszku i puszczony zwiewnie po obu stronach, a nad wejściem wisiały kolejne serca z piórek, tak jedno na drugim duże i małe Cuuuuuudo!

Jak mi się nie udało dobrze opisać, macie fotki (niestety z telefonu)
piękna ta klatka, moja nie dość, że obskurna to mama chce ją obwiesić firankami i balonami kolorowymi.....dramat
Stary 2012-06-17, 10:59   #4074
Konto usunięte

Cytat:
dwie spowiedzi, (pierwsza chyba dziś....), kwiaty, wszystkie napoje poza wódką i wodą, podziękowania dla rodziców, moja bielizna, buty na zmianę, wybrać piosenkę na pierwszy taniec i coś do tego przećwiczyć (nie potrafimy tańczyć, więc będzie spontan w dużej części), dogadać dojazdy gości, oprawę mszy - przyjaciel TŻeta ma śpiewać, ale nie wiem jak to zorganizować..., zaprowadzić TŻeta do fryzjera żeby wymodelować mu zarost, rozdać kołocz gościom (śląska tradycja - mamy to robić gdzieś 27,28 czerwiec), biżuteria się robi, podziękowania dla gości też, dogadać dekorację kościoła, dogadać szczegóły na sali, pogadać z fotografem, zespołem, kupić łóżko, karnisze i firany (to przed przeprowadzką zrobić trzeba), przeprowadzić się na tyle żeby po weselu móc jechać do siebie.....i pewnie coś jeszcze, a najgorsze, że ja pracuję od 12 do 20 aż do 6 lipca, urlop mam dopiero 12....a TŻet ma teraz na 18. 30, czyli ciężko iść razem cokolwiek załatwić....

w poniedziałek 1 przymiarka sukni, i kolejne co tydzień, oczywiście w mieszkaniu non stop trzeba sprzątać, bo ciągle się coś wierci, pyli itd...
powiem Ci tak ze ten kołacz już tak się nie roznosi gością jeśli idą na ślub i wesele (my nie roznosimy dajemy na koniec)umówcie się z foto i zespołem jednocześnie, przynajmniej zaoszczędzisz czasu i nie będziesz musiała tłumaczyć tego samego dwa razy. co do domu to przecież możecie na początku spać na podłodze albo nawet głupim materacu
wrzuć na luz jak pytałam ości to mówią że wygląd koscioła ię nie liczy tylko oprawa jak mówią przysięgę młodzi i jak ksiądz prowadzi mszę

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Człwoieczku ja też będę miała balony i na każdym śląskim weselu którym byłam były i nikt nie uważał tego za kiczowate.W dodatku będę miała kotyliony i bolerko a to też podobno jest kiczowate no cóż będę mistrzynią kiczu
Teraz ludzie uważają że to kicz i wiocha ale pamiętajmy że tak naprawdę wyprawiając wesele już robimy wiochę bo w innych krajach jest tylko obiad dla gości i do domu się rozchodzą
Stary 2012-06-17, 10:59   #4075
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie

Cytat:
fotki 1 to widok z góry trzech krzyży reszta to przecudowny wąwóz

a dal łasuchów kokucik kazimierski
Kiciu do tego wąwozu wchodzi się obok spichlerza czy co to tam jest, takie duże białe? Jest tam pięknie, a ja marzę o sesji w Kazimierzu, tam się zaczyna nasza historia

Cytat:
co za okropny dzien!

- i polska przegrala

no wymiekam....

Oni niestety mogą wszystko Ale skoro twój TŻ się logował to chyba powinien być dopuszczony?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 11:00   #4076
Konto usunięte

Ewuszka dekoracja bardzo fajna! zdolne te babki są
Stary 2012-06-17, 11:01   #4077
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

piękna ta klatka, moja nie dość, że obskurna to mama chce ją obwiesić firankami i balonami kolorowymi.....dramat
Potrzebny Ci duży teminarz i plan!!! Praca na popołudniówki jest faktycznie utrudnieniem, aleeeee
- pomyśl co możesz załatwić sama
- pomyśl co TŻet może załatwić sam
- ustalcie razem Wasze oczekiwania, spiszcie w Wordzie
- kiedy osobno będziecie załatwiać, bierzecie kartki ze sobą
- pomyśl co można załatwić telefonicznie lub mailowo (ja deko kościoła załatwiałam mailem wyłącznie!!! szczegóły na sali dogadywaliśmy głównie mailem - zrobiliśmy wielgachną rozpiskę co jak ma być i posłaliśmy, szczegóły z DJem załatwiliśmy mailem - też posłaliśmy wielką rozpiskę - plan imprezy.
- taniec można poćwiczyć też rano jeśli nie robicie układu, to tak naprawdę raz lub dwa sobie potańczcie, a potem spontan i będzie pięknie, będą takie emocje, że będziecie fruwać po parkiecie.
- wybierz 5 piosenek, które Ci się podobają, napisz TŻetowi, żeby przesłuchał i wybrał jedną.

+ zadawaj nam pytania, chętnie doradzimy jak coś zorganizować

edit: co to klatki, pokaż mamie te zdjęcia, może jej się spodoba i zamiast firan kupicie taki tiul? Z tego co kojarzę to rolka na all kosztuje 12zł. Nie musi być tak dużo serc, może 2 na drzwi do mieszkania i drzwi do klatki wystarczą? I zamiast piórek powiesić takie z gałązek, w kwiaciarnich można kupić, albo na all. A balon też mogą być fajne - wszystko zależy jak się to zrobi

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-06-17 o 11:04
Stary 2012-06-17, 11:03   #4078
maly_czlowieczek
Zadomowienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34755221]powiem Ci tak ze ten kołacz już tak się nie roznosi gością jeśli idą na ślub i wesele (my nie roznosimy dajemy na koniec)umówcie się z foto i zespołem jednocześnie, przynajmniej zaoszczędzisz czasu i nie będziesz musiała tłumaczyć tego samego dwa razy. co do domu to przecież możecie na początku spać na podłodze albo nawet głupim materacu
wrzuć na luz jak pytałam ości to mówią że wygląd koscioła ię nie liczy tylko oprawa jak mówią przysięgę młodzi i jak ksiądz prowadzi mszę[/QUOTE]
z foto i zespołem nie da rady się razem spotkać, a kołocz już zamówiony, właśnie dla tych co nie idą na wesele.....problem nie polega na tym, że nie da się tego ogarnąć, tylko, że ja nie mam czasu, nie mam nawet prawka żeby gdzieś pojechać.... zresztą, to nawet nie chodzi o ilość rzeczy do zrobienia tylko po prostu nie chce mi się tego robić, nie chcę ślubu i nie chcę wychodzić rano z łóżka.....
Stary 2012-06-17, 11:03   #4079
Karolina_83
Raczkowanie

Witam się niedzielnie
Na początek chciałam się pochwalić swoim manicure hybrydowym
Na ślub będziemy trochę zmieniać tzn. nie będzie tego koloru co jest na małym palcu bo jest za jasny i chyba pokombinujemy z kolorem z kciuka tzn. on będzie tylko damy jeszcze ton jaśniejszy żeby ładnie przechodziły te kolory.
Wczoraj wreszcie opaliłam plecy - tak naprawdę dalej mam kilka odcieni brązu bo na szczęście opalam się na brązowo ale przynajmniej nie widać już tak białych ramiączek. Wpadłam w jakąś paranoję z tymi plecami chyba też tak trochę panie w salonie mnie nakręciły - suknia ma mocno wycięty dekolt na plecach i te wszystkie odcienie brązu będą widoczne (włosy będę luźno upięte w jakiś mini kok, welonu brak) ale przecież z powodu nierówno opalonych pleców ślubu nie odwołam.
A na ślubie będę pachnieć prezentem od K czyli Idole Armani. Jest taki inny niż te co miałam do tej pory zawsze wybierałam lekkie a ten jest taki troszkę cięższy po prostu inny.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazur.jpg (40,7 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pazur 2.jpg (47,3 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez Karolina_83
Czas edycji: 2012-06-17 o 11:08
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 11:04   #4080
Konto usunięte

Cytat:
z foto i zespołem nie da rady się razem spotkać, a kołocz już zamówiony, właśnie dla tych co nie idą na wesele.....problem nie polega na tym, że nie da się tego ogarnąć, tylko, że ja nie mam czasu, nie mam nawet prawka żeby gdzieś pojechać.... zresztą, to nawet nie chodzi o ilość rzeczy do zrobienia tylko po prostu nie chce mi się tego robić, nie chcę ślubu i nie chcę wychodzić rano z łóżka.....
skoro nie chcesz ślubu to masz czas żeby jeszcze to odwołać. Chyba że nie chcesz wesela?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości