XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 12:31   #4111
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

ladystar Kochana ja widzę, że problemy z mamami przed weselem to powszechny problem:/ może po prostu musimy to przetrwać i przeboleć..

A z innej beczki, w jakimś kwietniu kupiłam na gruponie zagęszczanie rzęs i obmyśliłam sobie, że zrobie pod koniec czerwca bo idę na wesele do koleżanki to zobacze jak to wygląda, a potem jak mi sie spodoba to zrobię sobie przed slubem. No i dzwonię wczoraj, "dzien dobry mam kupon ble ble chciałam się umówić"
Pani: "chwileczke"
....
Pani: "na 24 sierpnia"
Ja: "!!!!!!????"
Pani:"Wie Pani mamy taki ruch, że to jest pierwszy wolny termin"
Ja:

Super, z moich rzęs nici
Stary 2012-06-17, 12:43   #4112
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
ladystar Kochana ja widzę, że problemy z mamami przed weselem to powszechny problem:/ może po prostu musimy to przetrwać i przeboleć..

A z innej beczki, w jakimś kwietniu kupiłam na gruponie zagęszczanie rzęs i obmyśliłam sobie, że zrobie pod koniec czerwca bo idę na wesele do koleżanki to zobacze jak to wygląda, a potem jak mi sie spodoba to zrobię sobie przed slubem. No i dzwonię wczoraj, "dzien dobry mam kupon ble ble chciałam się umówić"
Pani: "chwileczke"
....
Pani: "na 24 sierpnia"
Ja: "!!!!!!????"
Pani:"Wie Pani mamy taki ruch, że to jest pierwszy wolny termin"
Ja:

Super, z moich rzęs nici
ehhh... jest mi poprostu przykro W biurze mam taki zapierdziel teraz ze nie wiem w co rece wlozyc, a wychodzi na to ze nie mamy NIKOGO kto by nam choc troche pomogl. Mama TZta sie stara jak moze, ale tez nie moge jej obarczac moimi drobiazgami, w ktorych liczylam na moja mame

A co do rzes, to tez bym sie wkuzyla, jednak grupon to ZŁO

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:01   #4113
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie w ten piękny słoneczny dzień!
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

na papierze
mam już przygotowany bristol na passe-partout, może w tym tygodniu drzewko zawiśnie na ścianie
Dziękuję. Może jakieś foto, jak już zawiśnie?
A co do kłódki, nie smutać się, tylko wieszać nową z datą ślubu

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Tyniecka 39 zaraz obok wisły
Powiem Ci że warto, mnie się bardzo podobało, dziewczyny które Nam opowiadały o poszczególnych krajach były tam kilka razy na misjach, można się wiele rzeczy dowiedzieć.
Nie wiem jak tam wyglądają wejścia samemu, my byliśmy w blisko 70 osobowej grupie.
ladystar ja również polecam, bywam tam często, bo jestem wolontariuszką Salezjańskiego Wolontariatu Misyjnego, który to miejsce wymyślił, założył i utrzymuje Tu masz fanpage tego miejsca:
http://www.facebook.com/pages/Wioski...58495434205063
edit. ale widzę, że nie ma tam info o indywidualnym zwiedzaniu, więc dorzucam jeszcze to: http://parkedukacji.swm.pl/informacje no i zapraszam!
za ostateczny projekt przypinek, poka
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:03   #4114
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Chcialabym tez kiedys adoptowac dziecko z Afryki, ale tak naprawde, nie na odleglosc, ale z tego co wiem w PL jeszcze nie ma takiej mozliwosci
Oczywiście, że jest taka możliwość, kolega z roku ma chłopczyka pod swoją opieką. Na szybko znalazłam to http://www.unicef.pl/projekty/akcje/unicef-365_42, ale tu co miesiąc pomagasz innemu dziecku. Jeżeli chcesz, mogę podpytać kolegi o szczegóły. O mam jeszcze to: http://unicef-polska.blog.onet.pl/Ad...,ID389460800,n, chyba tego szukałaś

Aaaa teraz doczytałam, ze to tak naprawdę...

Edytowane przez Post_Blue
Czas edycji: 2012-06-17 o 13:04 Powód: nie doczytanie
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:13   #4115
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Jestem przeciwniczką dekorowania klatek schodowych, tfu, byłam aż do wczoraj. Zrobiły tak cudowną, piękną, nowoczesną dekorację klatki, że stałam i patrzyłam z rozdziabioną gębą i nie mogłam uwierzyć, że tak się da!
Śliczne dekoracje, dzięki za fotki, może coś wykorzystam, np. te serduszka z gałązek, bo chciałabym mieć tak delikatnie tylko przystrojone obejście domu, w takim trochę eko stylu.
Stary 2012-06-17, 13:16   #4116
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

poszlismy spac o 3 w nocy wiec teraz czuje sie jak z krzyza zdjęta kompletnie nic mi sie nie chce

Cytat:
ja mam teraz swoj naturalny ciemny braz - na slub naloze jakas farbe tez ciemny braz, zeby sie ladnie blyszczaly, ale musze znalezc cos lekkiego bo po slubie chcialabym je troche rozjasnic choc TZ uwielbia jak mam ciemne... nie wiem czemu, bo jak zaczelismy sie spotykac bylam platynowa blondynka
o mam dokladnie tak jak TY tez mam naturalny ciemny brąz i jak cos to tylko nakladam szampon na 24 mycia w kolorze ciemnej czekolady. Kolor sie nie zmienia, ale ladnie sie blyszcza, nie ma odrostow same plusy

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
fotki 1 to widok z góry trzech krzyży reszta to przecudowny wąwóz

a dal łasuchów kokucik kazimierski
pięknie!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
co za okropny dzien!

- nie zdalam egzaminu, bo gosciu tak pilnowal ze glowa mala
- dzwonie do TZ i ponoc babka nie dopuscila 50 osob do egzaminu bo nie zalogowali sie na jakiejs stronie!!!!!! a moj TZ ponoc sie logowal i widze ze jest zarejestrowany tam juz od 2009 roku!!!! i ma miec poprawke we wrzesniu!!!!
- o malo nie rozwalilam samochodu
- wyklnelam jakas babke przy tym
- i polska przegrala

no wymiekam....

jak to jest z tymi egzaminami? Przeciez ma liste z wykladow z obecnosci... czy ma prawo ot tak nie dopuscic bo wymyslila sobie jakies "logowanie" ????

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Wybaczcie że nie będę cytować, ale mówiąc w skrócie nie wiem jak się nazywam
Wczoraj cały dzień w KRK. Byliśmy w Salezjańskim Ośrodku Misyjnym w ramach zajęć, jesli będziecie mieć kiedyś dzieci wybierzcie się tam, jest tam park, podzielony na rożne kontynenty a na nich np rekonstrukcja wioski z Ghany, Boliwii, Mongolii, można zobaczyć jak ludzie mieszkają- rzeczy są prawdziwe, autentyczne , domki zbudowane z materiałówn przywiezionych z tych krajów. Można posłuchać o edukacji w tych krajach, jak dzieci się uczą, zobaczyć ich zeszyty itp. Dla małych dzieci rewelacyjna sprawa, aby zobaczyły jak mają inne dzieci na świecie.
Wyrwał mnie jeden Włoch przyszedł czy mógłby zrobic sobie zdjęcie z real polish beautiful girl bo słyszał o najpiekniejszych kobietach w europie- polkach i teraz już wie skąd to przekonanie
Miałam ubaw
Później egzamin na uczelni- wróciłam do domu o 17 spocona jak kura, wskoczyłam pod prysznic, ogarnęłam się i pojechaliśmy na błonia do strefy kibica.
Ahhhhhh! Był piękny doping, szkoda że przegrali, ale mimo wszystko fajnie było przeżyć takie wydarzenie.

Kindziu piękne Wasze górskie zdjęcie

Kocurku
Smerfetko
Wszystkiego cudownego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA
a mnie probowal "wyrwac" ostatnio Chińczyk na skoczni w Lillehammer podeszli we dwoch i czy mogą zrobic ze mną foto i też glupi tekst skąd jestem, żem piękna itp a TZ stal gdzies 30m ode mnie i tylko patrzal co oni ode mnie chcą

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
dwie spowiedzi, (pierwsza chyba dziś....), kwiaty, wszystkie napoje poza wódką i wodą, podziękowania dla rodziców, moja bielizna, buty na zmianę, wybrać piosenkę na pierwszy taniec i coś do tego przećwiczyć (nie potrafimy tańczyć, więc będzie spontan w dużej części), dogadać dojazdy gości, oprawę mszy - przyjaciel TŻeta ma śpiewać, ale nie wiem jak to zorganizować..., zaprowadzić TŻeta do fryzjera żeby wymodelować mu zarost, rozdać kołocz gościom (śląska tradycja - mamy to robić gdzieś 27,28 czerwiec), biżuteria się robi, podziękowania dla gości też, dogadać dekorację kościoła, dogadać szczegóły na sali, pogadać z fotografem, zespołem, kupić łóżko, karnisze i firany (to przed przeprowadzką zrobić trzeba), przeprowadzić się na tyle żeby po weselu móc jechać do siebie.....i pewnie coś jeszcze, a najgorsze, że ja pracuję od 12 do 20 aż do 6 lipca, urlop mam dopiero 12....a TŻet ma teraz na 18. 30, czyli ciężko iść razem cokolwiek załatwić....

w poniedziałek 1 przymiarka sukni, i kolejne co tydzień, oczywiście w mieszkaniu non stop trzeba sprzątać, bo ciągle się coś wierci, pyli itd...

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

piękna ta klatka, moja nie dość, że obskurna to mama chce ją obwiesić firankami i balonami kolorowymi.....dramat
czowieczku skoro TZ ma na 18.30 to niech On sie zajmie tymi sprawami, umowi sie na spotkania z foto, kam, powiedz Mu czego oczekujesz i on to z nimi dogada
I Prosze juz nie marudzic, glowa do gory, wszystko bedzie pieknie

Cytat:
Ściągnęłam dziś zdjęcia z telefonu, więc pochwalę się moim ślubnym bukietem , oraz bukietem, który kupiłam na plener, którego nie było

(zdjęcia są niestety fatalnej jakości, więc musicie sobie w wyobraźni poprawić )
ale kolorowo
Cytat:

Co do wielkich zali na forum to tez sie pozale Strasznie irytuje mnie ostatnio moja mama. W ogole nam nie pomaga. Nie robi NIC, a to co ma do zrobienia we wlasnym zakresie - czyli przygotowac dom (choc tak naprawde przesadza w tej dziedzinie) to jest dla niej tak meczace ze caly czas krzyczy ze nikt jej nie pomaga ze jest taka biedna, zmeczona, ze jeszcze musi dywany wyprac, ze tyle ma pracy i caly czas chodzi sfochowana.
Poprosilam ja zeby zapytala ciotke do ktorej wczoraj jechala czy beda wszyscy na weselu, to mi powiedziala, ze to jest moj obowiazek i ona nie bedzie nic za mnie zalatwiac, ze mam sobie sama zadzwonic albo pojechac TZ ze swoja mama obdzwonili cala rodzine w 1 dzien, a gdzie nie udalo sie zadzwonic to jego mama pojechala, bo ma z ciotkami blizszy kontakt niz on sam, a moja nie kiwnie nawet palcem.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze sami wszystko organizujemy, bo czuje ze mialabym teraz wielka wojne przed samym weselem, ze narzucalaby mi wszystko, ze musialabym biegac wokol niej, sprzatac caly dom i wrecz chodzic na kolanach w ramach podziekowania, ze finansowali by nam wesele
Jeszcze kilka dni temu przez przypadek slyszalam jak rozmawia ze swoja siostra przez telefon, ze jej sie to nie podoba, ze zapraszamy gosci na poprawiny do jej domu. Tak naprawde nie doklada nic z wlasnej kieszeni do tych poprawin, udostepni nam tylko ogrodek, ja udostepniam moj pokoj na parterze, jedzenie zalatwiamy my, alkohol my, a jej sie jeszcze nie podoba Mam do niej za to wszystko ogromny zal i nawet nie mam ochoty za bardzo z nia rozmwiac.
oj te mamy... ciekawe co moja bedzie odstawiac:/
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:23   #4117
(kicia)
Zakorzenienie

ladystar bardzo Ci współczuje przykro gdy robi takie rzeczy najbliższa osoba

dziewczyny mam problem TŻtowy problem.... z koszulą kupiliśmy jedną n spinki i okazała się za duża ale w kołnierzyku... a co do rękawów to nie wystają tak jak powinny mankiety prawie w ogóle ich nie widać mamy zamiar kupić mniejszą (no bo w za dużej to brzydko kołnierzyk wygląda) i co? przeciez rękawy będą jeszcze krótsze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:24   #4118
Nattiv
Zakorzenienie

Dziękuję
Spodobały mi się jedne na allegro.

Cytat:
Ściągnęłam dziś zdjęcia z telefonu, więc pochwalę się moim ślubnym bukietem , oraz bukietem, który kupiłam na plener, którego nie było

(zdjęcia są niestety fatalnej jakości, więc musicie sobie w wyobraźni poprawić )
Fajne kolorki

Poopalałam się trochę przed południem, puki tak słońce jeszcze nie prażyło mocno, ale i tak ledwo wytrzymałam

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:24   #4119
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień!

Dziękuję. Może jakieś foto, jak już zawiśnie?
A co do kłódki, nie smutać się, tylko wieszać nową z datą ślubu

ladystar ja również polecam, bywam tam często, bo jestem wolontariuszką Salezjańskiego Wolontariatu Misyjnego, który to miejsce wymyślił, założył i utrzymuje Tu masz fanpage tego miejsca:
http://www.facebook.com/pages/Wioski...58495434205063
edit. ale widzę, że nie ma tam info o indywidualnym zwiedzaniu, więc dorzucam jeszcze to: http://parkedukacji.swm.pl/informacje no i zapraszam!
za ostateczny projekt przypinek, poka
dziekuje za info wybiore sie tam na pewno!!

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Oczywiście, że jest taka możliwość, kolega z roku ma chłopczyka pod swoją opieką. Na szybko znalazłam to http://www.unicef.pl/projekty/akcje/unicef-365_42, ale tu co miesiąc pomagasz innemu dziecku. Jeżeli chcesz, mogę podpytać kolegi o szczegóły. O mam jeszcze to: http://unicef-polska.blog.onet.pl/Ad...,ID389460800,n, chyba tego szukałaś

Aaaa teraz doczytałam, ze to tak naprawdę...
tak, chcialabym tak naprawde, chcialabym mu tez dac milosc, a nie tylko pieniadze...

Oto moje przypinki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg komplet.jpg (27,4 KB, 45 załadowań)

Stary 2012-06-17, 13:30   #4120
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
tak, chcialabym tak naprawde, chcialabym mu tez dac milosc, a nie tylko pieniadze...

Oto moje przypinki
Masz złote serduszkoMam nadzieję, że kiedyś będziesz mogła dac szczęście jakiemuś dzieciaczkowi

Boskie przypinki!! Chcę do Ciebie na wesele
Stary 2012-06-17, 13:34   #4121
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
dziekuje za info wybiore sie tam na pewno!!

Oto moje przypinki
Zawsze można na misje pojechać...
Poza tym jeśli adoptujesz kogoś na odległość to jest możliwość pisania listów, wysyłania zdjęć, odwiedzin (jeden z naszych wolontariuszy będąc na misjach w Afryce odwiedził swoją dużo wcześniej adoptowaną córkę, bardzo to było wzruszające) miłością można się dzielić na wiele sposobów.

Przypinki bardzo mi się podobają. Powiedz mi tylko, czy dobrze się domyślam: Pmki dla panien, PanowieM dla kawalerów, a Pary Młode dla żonatych? czy jakaś inna koncepcja jest? (chyab kiedys o tym pisałaś, ale nie zapamiętałam)
Stary 2012-06-17, 13:38   #4122
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny mam problem TŻtowy problem.... z koszulą kupiliśmy jedną n spinki i okazała się za duża ale w kołnierzyku... a co do rękawów to nie wystają tak jak powinny mankiety prawie w ogóle ich nie widać mamy zamiar kupić mniejszą (no bo w za dużej to brzydko kołnierzyk wygląda) i co? przeciez rękawy będą jeszcze krótsze
Może niech przymierzy inne modele/kroje/w innym sklepie. W końcu znajdzie się odpowiednia

Cytat:
Oto moje przypinki
Super

Stary 2012-06-17, 13:43   #4123
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Może niech przymierzy inne modele/kroje/w innym sklepie. W końcu znajdzie się odpowiednia

Super
tylko problem jest że w niewielu sklepach chcą dać mierzyć

Stary 2012-06-17, 13:44   #4124
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Koocurku: dużo miłości, spełnienia wszystkich marzeń i samych dobrych chwil

Kindziu: piękne fotki - utwierdzam się w przekonaniu, że sesja nad Morskim Okiem to świetny pomysł

U mnie weekend odmów: koleżanka ze studiów, kuzyn tatusia z żoną i 3 dzieci... Wczoraj mój kuzyn z osobą towarzyszącą. Szczerze - cieszę się, bo osób było za dużo, ale martwię, bo z każdą osobą o jedną kopertę mniej i akurat na tych osobach mi nie zależało

Mam sukienkę na drugi dzień i buty na drugi dzień!! Przyszły mi te szpilki, które Wam pokazywałam, a sukienkę kupiła mi dziś mamusia

Mały_człowieczek:
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 13:44   #4125
(kicia)
Zakorzenienie

Dziewczyny poczta

Stary 2012-06-17, 13:48   #4126
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

a nie przymierzaliscie tej koszuli?

Cytat:
Masz złote serduszkoMam nadzieję, że kiedyś będziesz mogła dac szczęście jakiemuś dzieciaczkowi

Boskie przypinki!! Chcę do Ciebie na wesele

zapraszam

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Zawsze można na misje pojechać...
Poza tym jeśli adoptujesz kogoś na odległość to jest możliwość pisania listów, wysyłania zdjęć, odwiedzin (jeden z naszych wolontariuszy będąc na misjach w Afryce odwiedził swoją dużo wcześniej adoptowaną córkę, bardzo to było wzruszające) miłością można się dzielić na wiele sposobów.

Przypinki bardzo mi się podobają. Powiedz mi tylko, czy dobrze się domyślam: Pmki dla panien, PanowieM dla kawalerów, a Pary Młode dla żonatych? czy jakaś inna koncepcja jest? (chyab kiedys o tym pisałaś, ale nie zapamiętałam)
wiem wiem... czuje wewnetrzna potrzebe pojechania na misie od zawsze, ale wczesniej nie chcialam rezygnowac nawet na ktorki okres z edukacji, a teraz... zaczne miec swoja wlasna rodzine, ciezko by mi bylo zostawic TZ, chyba ze pojedzie ze mna, w co watpie

Wiem ze milosc mozna wyrazac na wiele sposobow, ale najblizsza memu sercu jest ta bezposrednia.

A co do przypinek to jeszcze nie mam pomyslu. U nas daje sie przypinki wszystkim gosciom, wiec koncepcja bez przemyslenia byla taka, zeby to bylo obojetne , ale ostatnio wymyslilismy z TZ ze moze jakas zabawe zaproponujemy wykorzystujaca przypinki, np. osoby z pannami mlodymi prosza do tanca osoby z panem mlodym

Stary 2012-06-17, 13:49   #4127
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
tylko problem jest że w niewielu sklepach chcą dać mierzyć
No fakt, zapomniałam o tym. Nam też nie wszędzie pozwalali mierzyć Jak dla mnie to jest totalna głupota.

Dostałam już odpowiedź od rodziny ze strony taty, że nikt nie przyjedzie. 8 osób (dziadkowie też). Nie ubolewam nad tym, bo dużego kontaktu ze sobą nie mamy przez dzielącą Nas odległość. W sumie się cieszę Będzie mniejszy kłopot z noclegami, bo musieliby spać u moich rodziców.

Stary 2012-06-17, 13:57   #4128
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Oto moje przypinki

ale swietny pomysla maials z tymi przpinkami! Pieknie wyglądają
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

U mnie weekend odmów: koleżanka ze studiów, kuzyn tatusia z żoną i 3 dzieci... Wczoraj mój kuzyn z osobą towarzyszącą. Szczerze - cieszę się, bo osób było za dużo, ale martwię, bo z każdą osobą o jedną kopertę mniej i akurat na tych osobach mi nie zależało

Mam sukienkę na drugi dzień i buty na drugi dzień!! Przyszły mi te szpilki, które Wam pokazywałam, a sukienkę kupiła mi dziś mamusia

Mały_człowieczek:
co do czerwonego

ale Ty tez nie bedziesz musiala placic za te osoby "za talerzyk"...

poka sukienke
Stary 2012-06-17, 14:00   #4129
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale swietny pomysla maials z tymi przpinkami! Pieknie wyglądają

co do czerwonego

ale Ty tez nie bedziesz musiala placic za te osoby "za talerzyk"...

poka sukienke
Materialistką jestem przeokropną i ta rodzinka to z tych bogatych...
Obfocę się w niej i wrzucę zdjęcia
Stary 2012-06-17, 14:15   #4130
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Materialistką jestem przeokropną i ta rodzinka to z tych bogatych...
Obfocę się w niej i wrzucę zdjęcia
No to czekamy na fotki

Na dzień dzisiejszy wiem, że na 100% nie będzie u mnie na weselu już 17 osób.

Stary 2012-06-17, 14:22   #4131
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a nie przymierzaliscie tej koszuli?
nie bo koszule kupiliśmy do szukania garniaka a TŻ podał zły rozmiar no i tak wyszło

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
No fakt, zapomniałam o tym. Nam też nie wszędzie pozwalali mierzyć Jak dla mnie to jest totalna głupota.
no niestety u nas w większości nie pozwalają może z marynarką pokombinować

dałam dziś TŻtowi spinki do mankietów I love my wife i bardzo mu się podobają

Stary 2012-06-17, 14:35   #4132
__Paulinka__
Zakorzenienie

Moj TZ ma za pol miesiaca urodziny i wkoncu zakupie mu te spinki do koszuli, bedzie chociaz mial ze swojego stroju On sobie akurat gra, ja wyszukalam jedne, podeszlam z laptopem i sie zapytalam czy Mu sie podobają i powiedzial, ze spoko, bardzo fajne to te: http://allegro.pl/greg-eleganckie-sp...376985931.html
i tak zapomni, ze sie Go o to pytalam
tez myslicie ze spoko?
Stary 2012-06-17, 14:41   #4133
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Moj TZ ma za pol miesiaca urodziny i wkoncu zakupie mu te spinki do koszuli, bedzie chociaz mial ze swojego stroju On sobie akurat gra, ja wyszukalam jedne, podeszlam z laptopem i sie zapytalam czy Mu sie podobają i powiedzial, ze spoko, bardzo fajne to te: http://allegro.pl/greg-eleganckie-sp...376985931.html
tez myslicie ze spoko?

ładne ale raczej u tego sprzedawcy to może różnie wyjść z przesyłką niby dopiero od 23 urlop ale wiadomo jak to jest

Stary 2012-06-17, 14:44   #4134
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
ładne ale raczej u tego sprzedawcy to może różnie wyjść z przesyłką niby dopiero od 23 urlop ale wiadomo jak to jest

tez zwrocilam na to uwagę, ale mysle, ze nie bedzie problemu, ma dobre komentarze, ale jeszcze poszukam tych samych u innchy sprzedawcow
Stary 2012-06-17, 14:56   #4135
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
tez myslicie ze spoko?
Ładne, klasyczne
Stary 2012-06-17, 14:58   #4136
Post_Blue
Rozeznanie

Piękne spinki, bardzo eleganckie.

Ładne: http://www.ebay.pl/itm/blue-Vintage-...item3f188b4792 ??
Stary 2012-06-17, 15:01   #4137
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Piękne spinki, bardzo eleganckie.

Ładne: http://www.ebay.pl/itm/blue-Vintage-...item3f188b4792 ??
Bardzo
Stary 2012-06-17, 15:20   #4138
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:

a moze przeszyj guzik zeby bylo ciasniej?
Stary 2012-06-17, 15:33   #4139
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a moze przeszyj guzik zeby bylo ciasniej?

no ale to i tak nie załatwia problemu z mankietami

Stary 2012-06-17, 15:54   #4140
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Moja kieca i buty na drugi dzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0703.jpg (116,1 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0705.jpg (114,4 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0707.jpg (117,9 KB, 90 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości