|
|
#2281 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marzycielnia
super
![]() ja jestem taka doje**ana ale mam 4,5 z informatyki z programowania ![]() To wspólnie jedźmy w góry
|
|
|
|
#2282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt- miałby radochęCytat:
no to superrr!! będziesz mogła tż-a zabrać ![]() Cytat:
za programowanie
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrać to go nie będę mogła bo też musi być w piątek w pracy, ale chociaż skończy wcześniej
Zresztą nie wiadomo ile ta obrona będzie trwać bo cała grupa (11 osób) ma jeden termin...
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
ogólnie to ja sie pytam gdzie jest
kasienka kasia kasia kasia ![]() i ogólnie to ![]()
|
|
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
Zuz? łats ap?
![]() a ja się pytam gdzie Gothka, Kasia i reszta cała...
|
|
|
|
#2286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam sobie dzisiaj lakier z essence taki kameleon co jest niby fioletowy ale niby zgnito zielony mega fajny bajer za jedyne 5zł coś ![]() i upiekłam muffiny cytrynowe, studzą się w uchylonym piekarniczku i mi pachną ![]() fiołki puszczają poooowolutku korzonki ![]() Narzut wrócil z pracy z mega migreną, wiec zrobiłam mu oklad, dałam pigułe, położyłam lulu i szyję janiołki ![]() ![]() Patka czy Ty masz trzyliterowe naziwsko??? ja zawsze myslałam, ze to jakies nie wiem poczatek, inicjały, ksywa, czy cos a tera patrze do klubu i tak masz wpisane Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-15 o 18:33 |
|
|
|
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
ząb mnie boli
a ja tak nie cierpię dentystów ![]() co tam działacie w ten piękny wieczór? ![]() Karo kuje pochodne, całki i ekstrema
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc...
taki chyc, ze ja nie moge zgrabilam trawe po koszeniu, pysk mam czerwony jak burak (nie od slonca ale od przegrzania ), boli mnie glowa, K. mnie wkurza ostatnio z tym Euro i tym, ze musi wszystkie mecze obejrzec, wszystko musi widziec i przez to czuje sie niewidzialna... wczoraj mu wszystko powiedzialam, wygarnelam i powiedzial, ze sie zreflektuje ale i tak jestem zla i wkurzona i zaraz chyba zdechne... to ponarzekalam
|
|
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chłop wlazł do jaskini, co chcesz, Euro jest i sie skonczy a Wasza miłosc trwac bedzie wiecznie ot co!mam w pon kolejną rozmowe kwal. trzymta kciuki, bo juz mi sie nie chce dalej szukac, a jest spoko - praca biurowa w centrum miasta, na ok kase ![]() edit: a i tylko 5 kandydatów razem ze mną
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jaaa biedna aaaa ![]() wiesz... ja tez poogladam mecze Polski (ostro kibicowalam na meczu z Rusami) czy czasem zajrze na Niemcy, Hiszpanie . czy moze ja jestem przeczulona? normalnie mi chlopa podmienili ... nawet jak widzielismy sie w czwartek to mecze ogladalismy i nawet zbytnio czasu sam na sam nie spedzilismy ... a sam mi sie burzyl jak klikalam w konkursach, ze tylko kliki mam w glowie i go nie zauwazam a on co teraz robi? ![]() Zuz kciuki poleca
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-16 o 13:05 |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale: Narzut np za piłką nie przepada, jemu ciezko wysiedziec cały mecz i gapic sie w TV nawet jak nasi grają, wiec sie ja wkurzam, ze jaki to ze mnie kibi Ale: moj tata z bracmi wszelkie mistrzostwa oglądali tak jak Twoj TZ wiec wiem ze to mozliwe, ze są tacy goscie i trzeba to uszanowac. Piłka to piekny spot, a mistrzostwa są co dwa lata i wcale tak długo nie trwają, przebolejesz
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. on nie tylko oglada Euro ale czasem sam jedzie na Orlika zagrac z kumplami, czasem idzie na mecz gdzie kumpel gra, pooglada wazne i ciekawe mecze Ligi Mistrzow ... zdarzylo sie tez pare razy, ze ja z Nim poszlam na mecz Polska-Rosja i bylo na prawde razem fajnie, wczesniej poszlam na jakis ligowy mecz z Nim i tez mu bylo milo i jeszcze pare razy na cos wiec nie jestem taka typowa anty-pilka tylko brakuje mi takiego wyposrodkowania tego bo od paru dni czuje sie niezauwazona i zrzucona na dalszy plan a mozna to wszystko pogodzic ale pogadalismy wczoraj i mysle, ze cos do Niego dotarlo ... poza tym trzeba ogladac dzisiaj mecz POLSKA! ![]() Zuziku i Euro jest co 4 lata
Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2012-06-16 o 14:00 |
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ło ja cie! to jeszcze wcześniej
Będą kciuki na 5 ![]() Zuuuuu tak, mam 3 literowe straszne, co nie? Padłam po Twoim rozmyślaniu ![]() Trzymam kciuki za rozmowę Uda się! Karo wstyd się przyznać ale ja od kilku miesięcy mam zęba który zgubił plombę I tak odkładam ciągle wizytę bo stresuję się tym Ale chyba w końcu będzie trzeba się wybrać. Chociaż boję się, że nic z niego nie będzie ![]() A ja zamówiłam ostatnio kaktusiaki z all Wczoraj przyszły i jeden ma 1 pączka a inny ma z 10
|
|
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
tak Euro co 4 i MŚ co 4 przeplatają sie, wiec wypada że wazne rozgrywki sa co 2 lata
Cytat:
![]() kaktusików zazdroszcze, jak sie rozkwitną to dawaj foto ![]() a co do zębów to masakra, ja wiem ze musze z moimi jeszcze pare rzeczy zrobic, ale to powazniejszy temat - i finansowo i psychicznie, wiec odkładam
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kciukam za Twoje ząbki Mnie przeraża to, bo moja mama ma paradontozę i miała już 2 operację ( grzebanie w kościach w dziąśle ). Jest ok, choroba nie postępuje ale boję się czy to nie jest genetyczne. Bo jej zaczęło się od krwawienia zębów itp, a mi też czasami krwawią.
|
|
|
|
|
#2296 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smieje sie, ze najłatwiej byłoby wyrwac wszystkie zeby i wstawic sztuczne mniej by było z tym zachodu![]() aaa co do naziwska, to nie wiem, ja mysle o łączonym, a Narzut o jego zobaczymy, blizej organizacji sie mocniej zastanowie. Dobrze, ze ma ładne, dźwięczne i mocne naziwsko, wiec w sumie mogłabym sie przyzwyczaic tylko do jego![]() Cytat:
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-06-16 o 15:28 |
||
|
|
|
#2298 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poogladam sobie troszke filmow, pedze do kosciola, pozniej bede ogladac mecz a pozniej nie wiem co
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
zawaliłam tą ciulową matmę
|
|
|
|
#2300 |
|
Wtajemniczenie
|
przykro mi
poprawisz ![]() miko czemu zazadalas ode mnie przejecia klubu? Zuziku zauwazylam Cie na storczykowym watku tez tam ostatnio napisalam posta i w ogole kocham te kwiotki ![]() odnosnie wczorajszego meczu... pierwsza polowa mi sie podobala i po paru pierwszych akcjach myslal sobie: 'kurde, jest dobrze, damy rade' ale pozniej w drugiej polowie nie wiem co sie stalo... normalnie jakby stracili energie, nie byla to ta pewna gra co w pierwszej polowie ... i uwazam, ze Smuda wcale nie jest zlym trenerem bo na prawde nie pamietam kiedy nasza druzyna by tak grala. mecz z Rosja byl swietny, polowa meczu z Grecja i Czechami tez dobra ![]() i denerwuja mnie slowa ludzi ktorzy mowia, ze Polska jednak zagrala dobrze ale nie maja dobrego trenera dla mnie to takie zaprzeczanie bo ktos jednak Nimi 'dowodzil', mowil co maja robic, mieli jakies tam taktyki, sparingi, treningi i to on ich szkolil wiec jednak taki zly nie jest bo te nasze chlopaki wcale nie sa takie najgorsze . nie wyszlismy z grupy ale po raz pierwszy w zyciu moge powiedziec, ze serio dawno tak fajnie nie grali, dawno tyle emocji mi nie dostarczyli i to tez zasluga Smudy
|
|
|
|
#2301 |
|
Zadomowienie
|
jak przejęcia klubu?
ech masakra jak duszno... |
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niech sobie ogląda, to jego pasja, Euro trwa tylko miesiąc więc szybko się skończy. A on oprócz piłki nożnej uwielbia siatkówkę bo sam trenuje, a niech sobie ma ![]() My wczoraj byliśmy w strefie kibica w naszej wiosce ![]() a dziś poleniuchowaliśmy, pograliśmy w tenisa i spaliło mi pół twarzy bo akurat tak słońce świeciło
|
|
|
|
|
#2303 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Lol ja na "Jądrze Ciemności", ale chciałam na "niebezpieczne..."Cytat:
|
|
#2304 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa przygotowuje sie na jutrzejszą rozmowę i po kiego... i tak przyjdzie jakaś lejdi z anglistyki i mnie przebije, bo chodzi pewnie tylko o zdolności językowe... i po co się studiuje 5 lat, jak potem nikt nie chce nawet roboty za 1.500dać...
znowu jesteśmy sensacją widze... nudne sie to robi... |
|
|
|
#2305 |
|
Polka Ogarniaczka
|
będzie dobrze
|
#2306 |
|
Zadomowienie
|
Kciukam Zuz
|
|
|
|
#2307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Euro to ja z tż-em oglądam wczoraj np. zasnął na meczu Polska-Czechy, obudziłam go jak był gol to zamieniliśmy się rolami.. aaaa w sumie poszłam spać bo stwierdziłam, że oni już nie zdobędą gola.. biegają i robią akcję tylko do 30 minuty.. to ja dziękuję za takie mecze ![]() Cytat:
![]() bez spiny są drugie terminy Cytat:
![]() chyba jeszcze nikt tam nie był ![]() P.S. lubię siatkówkę i siatkarzy ![]() Cytat:
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
uuuu to już nie było nikogo wczoraj???
![]() dobra, ja wstałam jestem w trakcie ogarniania... muszę iść do sanepidu (robię tą książeczkę, 54zł badania u mnie kosztują..) trzymajcie kciuki dziewczyny za moją mamę znowu trafiła do szpitala... martwię się o nią. Po sanepidzie idę do niej bo to zaraz obok też. Później zakupy do domu... Jak jej nie ma to czuję się taka obowiązkowa
|
#2309 | ||
|
Wtajemniczenie
|
starego brylantowa
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() no i wczoraj zgadnijcie gdzie bylismy? na meczuuu ale byla jeszcze jedna para wiec pogralam sobie z ta dziewczyna w lotki, pozniej zjedlismy pizze i bylo bardzo fajnie |
||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
co do tamtego klubu to jeśli już- priv, bo po co zazdrośnice mają wszystkie szczegóły z naszego życia czytać ?
![]() my się widujemy codziennie, ale i tak przyjemnie jest nawet mecz razem obejrzeć, mi tam to nie przeszkadza jeśli ma tylko jakieś pasje to niech je realizuje ja sobie znajdę inne zajęcie ![]() zaraz wyruszam w tournee po mieście
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

ale mam 4,5 z informatyki z programowania 

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
a ja tak nie cierpię dentystów 

), boli mnie glowa, K. mnie wkurza ostatnio z tym Euro i tym, ze musi wszystkie mecze obejrzec, wszystko musi widziec i przez to czuje sie niewidzialna... wczoraj mu wszystko powiedzialam, wygarnelam i powiedzial, ze sie zreflektuje
ale i tak jestem zla i wkurzona

... a sam mi sie burzyl jak klikalam w konkursach, ze tylko kliki mam w glowie i go nie zauwazam a on co teraz robi? 

znowu trafiła do szpitala... martwię się o nią. Po sanepidzie idę do niej bo to zaraz obok też. Później zakupy do domu...