|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam koleżankę, która po dodaniu słit fotek na fb dzwoni do mnie, żeby mi o tym powiedzieć i poprosić, żebym dała "lubię to" albo skomentowała...W takich sytuacjach żałuje, że nie ma opcji "nie lubię tego".
Dziwi mnie z kolei fejsbukowe zachowanie innej koleżanki, która wciąż narzeka na brak czasu, a non stop przesiaduje na fejsie, komentując wszystko lub zamieszczając kolejne statusy z prędkością światła.
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie dziwią osoby, które mimo, że wiedzą, że są gdzieś niemile widziane, to i tak się tam pchają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Konto usunięte
|
Moja koleżanka też zawsze mi pisze: "dodałam sobie nowe zdjęcie na fb". Jakby mnie to interesowało, to bym zobaczyła, ewentualnie polubiła -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zadomowienie
|
Nie, to co teraz opiszę mnie nie dziwi... Wcale mnie nie dziwi... To mnie bardzo, bardzo irytuje
![]() Rodzinka X mieszka sobie zagranicą. Przyjeżdża do PL, do najbliższej rodziny na 3 miesiące. Podkreślam - nie przyjechali po to żeby pracować, tylko żeby odpoczywać i przy okazji załatwić drobne sprawy. I co, jest mąż, jest żonka, młodzi, zdrowi, bidni absolutnie nie. Mają 2 letniego chłopca. A właśnie jego najbardziej mi żal... Wyobraźcie sobie, to dziecko przez 3 miesiące nie ujrzało podwórka, spaceru, czegokolwiek! ![]() Ups, przepraszam! Czy za spacer można uznać wsadzenie dzieciaka do auta i przejechanie km do Biedronki i spowrotem? ![]() Nóż się w kieszeni otwiera! Jak tak można?! ![]() Zapomniałam dodać - maluch spędza czas na balkonie, babcia i reszta rodziny dzielnie mu kibicuje kiedy puszcza bańki mydlane ![]() Rozumiem, na prawdę jestem w stanie zrozumieć, jeśli pracowaliby w PL ciężko, gdyby nie miał kto zająć się tym dzieckiem, gdyby ono było chore. No, ale sooooorry, 6 dorosłych osób w domu i nikt nie potrafi wyjść z dzieckiem na spacer, pokazać piękne miasto, wyjść na basen, pobawić się z nim w piaskownicy czy na placu zabaw?! ![]() No nie, lepiej zamknąć dziecko w 4 ścianach... ![]() A może to ja jestem przewrażliwiona...? ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() Edytowane przez Naciaaa1991 Czas edycji: 2012-06-17 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Wtajemniczenie
|
Jezusie post na facebooku o rozwarciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Nie raz na rok, a raz na 2-3 miesiące
![]()
#639 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Oni też powinni moim zdaniem, jeśli przez wakacje na ogół tam nie siedzą.
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajnie, napisanie nie jest problemem. Ale czasami to wypada z głowy i tyle. Ja nie widzę problemu w tym, że oni przyjeżdżają do pokoi, które wynajmują kiedy chcą, oni nie widzą problemu w tym, że ja przyjeżdżam do swojego pokoju bez mówienia, że przyjadę. :P
![]() |
#641 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale wracając do meritum- polecam UOKiK. Dzwoniliśmy w sprawie naszego wiejskiego sklepiku, gdzie baba tytoń z wydrukowaną ceną 9,80 sprzedawała za 13,40. Nie ma już koncesji ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha i jakby co, to pytam pół żartem, pół serio, więc się nie obrażać proszę ![]()
13.03.2013 Prawo jazdy ![]() 30.03.2013 Pierwszy własny samochód ![]() Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-06-17 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziwi mnie to, że ludzi takie zachowanie dziwi :P Tj. moje wpadanie do mieszkania albo ich wpadanie do mieszkania bez zapowiedzi. Według mnie skoro ludzie idą do mieszkania, w którym wynajmują pokoje, a jeden z nich jest wolny to powinni się liczyć z tym, że nie zawsze są informowani, że ta osoba chce sobie przyjść i posiedzieć tam. Skoro ludziom takie sprawy przeszkadzają to niech wynajmą całe mieszkanie i po kłopocie ![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 21:54 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Według mnie, jeśli ktoś decyduje się na wynajem, to powinien też ponosić wszelkie tego konsekwencje - czyli na przykład uszanować prywatność lokatorów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio była taka sytuacja... Oczywiście uprzedziłam, że przyjadę ![]() ![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-06-17 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#650 |
Zadomowienie
|
Co do facebooka to rozwalaja mnie osoby dodajace statusy:
beznadzieja ale sie na☠☠☠alem ☠☠☠☠a jego mac jakis wulgarny wierszyk o dupodajkach na ktorych ktos tam sie poznal pogoda w ☠☠☠☠eczke! wszystkie cytaty sa autentyczne!! w koncu sie wkurzylam i usunelam kolesia ze znajomych Albo dziewczyna w trakcie kazdego meczu z Polska dodajaca wpisy co 10 minut (tez zawierajace niekiedy wulgaryzmy) i komentujaca na biezaco z milionami wykrzyknikow. Denerwuje mnie moja kuzynka ktora od czasu urodzenia dziecka (dobre 6 lat temu!) zaprzestala dodawania swoich fotek, a w jej albumach mozna znalezc tylko i wylacznie zdjecia (miliony zdjec) dziewczynki w cyklu wzrostu 1-6 lat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
BAN stały
|
Mnie dziwią wykładowcy, którzy robią egzamin z nieokreślonej partii materiału. Ostatnio podeszłam do pani prof. i pytam się jej, czy mogłaby podać chociaż literaturę, bo nic o niej nie wspominałam, to dowiedziałam, że mam przeczytać wszystko co dotyczy ekonomii, ekonomiki, zarządzania i logistyki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio miałam tak z elektroniką. Oczywiste jest, że każdy autor ma inne metody liczenia, tworzenia układów. I domyśl się, który jest ''lepszy'', a który nie. :/
![]() |
#653 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
I?
![]() ![]() Szukacie problemu tam gdzie go nie ma ![]()
#655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystco co ludzkie nie jest mi obce ale niektóresprawy uważam za zbyt osobiste ![]()
![]() |
#656 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, dziwi mnie, że niektórzy zakładają, że KAŻDY ma FB ![]() I dziwi mnie, że są osoby, które mają pretensje o to, że ktoś nie ma FB (tak, spotkałam się z tym) ![]()
![]() |
#657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() - jaka k**wa kartka?! - no, harmonogram... - jaki k**wa harmonogram??? itd. ![]() uwielbiam to uczniowskie rozgarnięcie ![]() A w temacie matek to już w ogóle rozwala mnie to, że często oprócz tego pierdyliona zdjęć nie da się już z nimi porozmawiać na żaden temat niezwiązany z dziećmi... ![]()
![]() |
#658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Konto usunięte
|
Ojjj jest tego trochę
![]() -Dziwi mnie dośc powszechny pogląd, że ktoś pracujący na kasie/jako pracownik w markecie to debil, ułom, nieudacznik życiowy czy niedouczony człowiek. Niektórym ludziom się nie mieści w głowie, że jest ciężka sytuacja na rynku pracy i niełatwo nawet w markecie ją zdobyć (np. 3 etapowa rekrutacja w Biedronce... ![]() ![]() -Dziwi mnie obnoszenie się ze swoimi wadami... jak muszę słuchać od ledwo mi poznanych dziewczyn z pracy, że "są mega grube", "ich chłopak to kretyn","nie mogą zdać egzaminów". Ja tam wolę przed obcymi ludźmi robić dobre wrażenie, z takich rzeczy-jak np. kompleksy czy niepowodzenia- zwierzam się jedynie zaufanym ludziom (nie mylcie z kreowaniem się na jakąś alfę i omegę ![]() -Hipokryzja. No ja na serio nie mogę zrozumieć jak można jechać po ludziach i mimo wszystko się z nimi zadawać, chodzić na koncerty, wychodzić na piwo (sytuacje na uczelni). Jak kogoś nie lubię, to ok-toleruje go, ale wara od mojego wolnego czasu. Jak można po kimś jechac i się z nim "kolegować" ![]() I najbardziej: Nie rozumiem czemu o ludziach którzy nie lubią zwierząt, mówi się że są "źli" albo utożsamia z barbarzyńcami, którzy się nad nimi znęcają. Ja osobiście nie lubię i nie toleruje zwierząt, jak np. psów czy kotów. Boję się do tego czasem przyznawać bo spotykam się z taką wrogością od ludzi... ![]() ![]() ![]() Co do hipokryzji pewnych obrońców zwierząt: testowanie kosmetyków na zwierzętach jest beee, futra też, ale jedzenie parówek, kiełbasy już jest OK, pojąć tego nie mogę? ![]() I nie uważam, że jedzenie psów to barbarzyństwo-taka kultura na wschodzie. Dla Hindusów jedzenie krowy zapewne źle się kojarzy. I pogląd z którym najbardziej walczę, to postrzeganie singli w naszym kraju i to parcie na małżeństwa, parowanie się i dzieci. Kobieta która nie ma faceta powyżej 25 roku życia może albo zamknąć się w domu (bo jak to samemu gdzieś wychodzić?) albo jest coś z nią zapewne nie tak ![]() Ludzie, dla których jedynym celem życiowym jest związek, jak już dorwą faceta, to nigdzie bez niego nie wyjdą, kończą się przyjaźnie i nawracanie samotnych "no kiedy sobie kogoś znajdziesz?". Bez sensu tak na siłe, bo społeczeństwo naciska, no ale niestety można się zdołować przez tę presję często i gęstą... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.