|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14461 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Andziku no to chyba mrówki po plecach Ci poszły jak sie dowiedziałaś o mamie
kurde mogło być ciężko, dobrze, że masz to za sobą, nie mogłaś wiedzieć jak mama się nie przyznała, z drugiej strony mając tą wiedzę pewnie nie położyłabyś się na stół dla kaprysu cycuniów i nie miałabyś teraz tych cieszących oko pięknotek. co do sutuniów, to chyba taka ich uroda, są mocno sterczące więc spięte w staniku się odbijają, puki nie boli, nie krawi, skóra nie pęka, nie ma tam innej wrażliwości niż na reszcie sutka to nie ma się raczej czym martwić, choś można spróbować mniej obciskającego stanika. ale dr dpytaj sobie na konsultacji
|
|
#14462 |
|
Raczkowanie
|
Sorki, nie wiem czemu poscik ze zdjatkami sie powtorzyl, wiec wycinam tekst i przepraszam ale nie potrafie usunac tego podwojnego posta.
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 22:25 |
|
|
|
#14463 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was wieczorkiem dziewczynki
![]() Po tej obronie jeszcze nie odpoczełam nie wiem jakas taka wymeczona sie czuje ![]() a najgorsze jest to ze bierze mnie choroba![]() boje sie strasznie![]() ![]() Dzis wypiłam ostatnie piwo przed operacja do operacji koniec z alkoholem :brzyda l: tak dziwnie sie czuje bo teraz nastepne piwo czy jakis alkohol wypije juz z moimi cyciuniami ![]() Kurcze Andzikus strasznie to brzmi no ale jestes juz po wszystko jest dobrze musze moich rodzicow zapytac o to, choc tata byl kiedys honorowym dawca krwi wiec myslze ze ma wszysko ok![]()
|
#14464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jooasi, polozylabym sie tylko lepiej przygotowana. Mama robila te badania przed operacja wymiany stawu biodrowego. Jak wiedza to daja odpowiednie zabezpieczenie, podaja preparaty plytkowe, krew i tna! Ja bym sie polozyla tylko czy lekarz by sie zdecydowal? Pewnie nie. W takim razie, chyba raczej farciara jestem jak pechowiec. Przezylam i do tego jeszcze cycunie mam! A, ze najpierw z drenami chodzilam ponad tydzien, a potem z siniorami tyle czasu to szczegol bez znaczenia Dobrze, ze w tym tygodniu mam wizyte to pokaze te suteczki
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 22:25 |
|
|
|
|
#14465 |
|
Zadomowienie
|
graziu Ty miałaś cięcie dookoła otoczek?
Andzikus to znaczy, że opatrzność nad Tobą czuwa Teraz możesz już wszystko A faktycznie z Tymi mamami to tak jest, że niby nie chą nas martwić...moja też nie chce mi nt. swojego zdrowia nic mówić. Przypadkiem czasami się coś wygada, no ale to za mało
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-17 o 22:18 |
|
|
|
#14466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14467 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do mam, ktore nie chca nas martwic to fakt. Do tej pory, jak mi moja Doktor gadala, ze powinnam zrobic badania, tak na wszelki wypadek w przyszlosci to tak troszke to olewalam ale teraz, nie ma bata. Musze sie za to wziac i to jak najszybciej.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#14468 |
|
Rozeznanie
|
pytanie mam. daję na czerwono bo już zadawałam ostatnio pytania i nikt mi nie odpowiedział
![]() czy ja po 4. miesiącach od op mogę sobie pozwolić raz na jakiś czas na 2-3h na 'normalny' biustonosz? drutki, koronki i te sprawy
|
|
|
|
#14469 | |
|
Raczkowanie
|
Toniu - mnie doktorek już po 2 miesiącach pozwolił na normalny biustonosz na specjalne okazje więc myślę, że u Ciebie też nie powinno to zaszkodzić. Byleby tych specjalnych okazji za dużo nie było : )
Cytat:
Ja takiej długiej abstynencji nie zachowałam, tydzień przed operacją jeszcze na imprezie byłam
|
|
|
|
|
#14470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwie, trzy godzinki nie zaszkodzą- no chyba że będziesz wtedy na koniu jeździć lub skakać na spadochronie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#14471 |
|
Zadomowienie
|
hej!!
ANDZIKUS aż mnie zmroziło!!!całe szczęście że już po wszystkim..matko!!!:prosi :lekarka zwariuje jak jej powiesz ![]() JOASi co do staniczków..to ja od poczatku mam taki staniczek od doktora taki mało trzymający ,z cieniutkiego materiału i kazał mi nosić 3tyg i teraz dopiero kupić inny...mam w albumie ten stanik,też taki miałaś????????moze powinien bardziej trzymać ![]() BALSENO ja uprałam ten stanik i suchy był w godzinkę ,..bo taki cieniutki a co do kbicowania to nie źle poszło z cyckami ale nie mogłam za bardzo szaleć wiadomo mam zdjątka to mogę wam wkleić jak się prezentuję normalnym śmiertelnikomi w ogóle to się upasłam już chyba od tego siedzenia...tzn chodzę normalnie już ale wiadomo że to inaczej a co do cycochów..to przestaję czuć że miałam operację...w szoku jestem,jutro 2 tyg a ja tylko jak chodzę to ciągnie i jak autem jadziemy po dziurach to troszkę boli ,w nocy już lepiej chociaz dalej na plecach...a tak to luz.... i mam pytanie do cycolinek...czy wy wyczuwacie swoją''starą''pierś:rolle yes:ja od dołu do połowy ''nowej'' piersi, normalnie mogę poruszyć jakby moją prawdziwą''starą'' piersią i jest tam miękkie,wizualnie nie widac tego ale śmieszne to takie trochę...nie wiem czy tak ma być....???pan dr(nie wiem czy mnie dobrze zrozumiał)powiedział że tak że implant będę wyczuwać wyżej jakoś...mnie to nie przeszkadza..ale mam nadzieję że tak ma być mam nadzieję że wiecie o co chodzi??he
|
#14472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hi- następne piwo
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#14473 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#14474 | |
|
Raczkowanie
|
We wtorek mam konsultację u dr Bromy, już się denerwuję samą rozmową
Muszę sobie spisać na kartce pytania, bo tyle ich mam że nie spamiętam ![]() Dziewczyny, a czy implanty ogólnie są wyczuwalne? ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Ale np. czosnku unikaj, bo rozrzedza krew.
|
|
|
|
|
#14475 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w albumikach- normalnie szok jakie cuda tam są
Zaba u Ciebie po trzy razy każde zdjęcie oglądałam - będzie może wyprzedaż Twoich kostiumów Hihi no ja sobie wyobrażam u Ciebie na fejsie zawrót głowy, ludzie nockę zawalą a obejrzą wszystkie Grazia fiu fiu no kochana ale śliczne focie zapodałaś. A na tej foci z kibicowania faceci to idioci ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
To paru miesięcy trzeba- a nie tygodni Jednak własna pierś będzie inna w dotyku niż implant- tkanka jest inna. Na początku pierś jest zbita i tak nie czuć tej różnicy. Ale po pół roku już tak. I niestety czas dla własnej tkanki się nie zatrzyma cudownie
|
|
|
|
|
#14476 |
|
Raczkowanie
|
Hejeczka moje kosiane
DZIĘKUJĘ ZA MIŁE KOMENTARZE ![]() BALSENO tak miałam cęcie na otoczce i żałuję,że się zgodziłam . Drugi raz bym cięła pod PIERSIĄ. ANDZIKUS dzięki Bogu,że wszystko jest na dobrej drodze. MYA nie dam sobie krzywdy zrobić to prawda i biore się za siebie bo znam swoją wartość Kochane moje przemyślenia biore się za siebie. Jemu wczoraj powiedziałam tak chcesz to pisz chcesz to siedź sobie na FB każdy z nas ma swoje prywatne rzeczy (on tak mi kiedyś powiedział). On do mnie mówi czy ja kogoś mam? powiem wam oczywicie odpowiedziałam,że nie. Ale postawiłam sprawe jasno ma być jak rok temu i obydwoje mamy się starać,jeżeli tego nie zrozumie ja w takim małżeństwie nie wytrzymam. Waże 54,5kg schudłam ponad 3 kg. Wiec wystarczy tej zenady bo wiem ile jestem warta i powodzenie u facetów mam ![]() JESTEŚCIE DZIEWCZYNY KOCHANE. BUZIAL LECI DO WAS
|
|
|
|
#14477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najgorsze co może być to toksyczny związek!Mnie bój ex-tż nie pozwalał nawet sobie piersi zrobić bo uważał że to dla innych żeby się gapili i że chce go zdradzić, a sam jak się okazało kiedy mógł latał za innymi dziewczynami, nie zdradzał mnie wg NIEGO bo się z nimi nie całował i nie było seksu, ale dla mnie fakt , że wolał z nimi gadać, gapił się i ich słowa były ważniejsze niż moja to JUŻ JEST ZDRADA! i to jeszcze gorsza nie mogłam w takim związku żyć i na szczęście po 5 latach go zakończyłam bo bym tylko siedziała w domu i płakała w poduszkę... więc mam nadzieje że u Ciebie wyjdzie lepiej tak jak Ty sobie zamarzysz! Widziałam zdjęcia i jest super seksowna laska i oprócz tego na pewno mądra i kochająca a to najważniejsze!!! wiec główka do góry!!! ))
|
|
#14478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez mam taką nadzieje,że ten mój kretyn w końcu zrozumie gdzie jest i ma być jego dupsko a jak nie zrozumie to bedzie poprostu koniec bo nie bedzie zasługiwał na mnie znam swoja wartość i nie pozwolę tak się traktować teraz ja mu na psychę wchodzę mówiąc,że mnie to już nie obchodzi. Teraz on głupieje nie ja
|
|
|
|
|
#14479 |
|
Zakorzenienie
|
Niepytajozdanie 19.06 - JUTRO![]() belseno 21.06 - 4![]() ania 31 27.06 - 10![]() Olivkaa200 12.07 - 25![]() patrycjaw1989 02.08 - 40![]() Lenkii 06.09 - 86![]() Cześć dziewczynki ![]() Mya ja nie chce byc przeziebiona nie wiem co zrobie jak operacja sie nie odbedzie po takim czekaniu![]() Sif będzie dobrze ja tez wzielam cala kartke pytan a zadałam tylko jedno
|
|
#14480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Teraz już jest lepiej i nie są tak mocno odciśniete.
|
|
#14481 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziękuje za miłe komentarzyki jestescie kochane
|
|
|
|
#14482 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie cycolinki
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasi faceci to tez takie LENIE jak mój ? Poprostu ja już nie mam siły , walczę z nim o to ok. 4 lat , praktycznie o nic innego sie nie gryziemy . Często odpuszczałam ale długo moje nerwy nie są w stanie tego wytrzymać . Zawsze wszystko ma pod nos śniadanie , obiad , kolacja . Wyprane posprzatane itd. A ja powiem: nalej mi szklankę wody i ni hu..... Potrafi bezczelnie powiedzieć nie chce mi sie wstawać Jak to pisze to sama nie wierze....... |
|
|
|
#14483 |
|
Rozeznanie
|
no mój eks też tak miał ale całe szczęście aktualny wstaje nawet jak mam na odległosć ręki szklankę i mi poda
) więc jestem przeszcześliwa pod tym względem. Wszystko zrobi, pomoże i w ogóle no kochaniutki. Tylko się wstydzi swoich uczuć i widzę że kocha w codziennych czynnościach bo tak to nawet za rękę się nie da potrzymać...
|
|
#14484 |
|
Raczkowanie
|
Ise to zazdroszczę Ci ja o wszystko muszę sie prosić a w zasadzie to już nawet sie nie proszę bo wiem ze nie ma szans . Wkurza mnie to strasznie bo ja naprawdę dużo z siebie daje i boli mnie to ze on nie chce tez czegoś zrobic widząc mnie ciagle zarobioną , ja nie wymagam mycia okien itd. To chodzi o taką zwykłą pomoc od czasu do czasu czy nawet podanie szklanki wody
|
|
|
|
#14485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poZostaje Tobie przestać podawać mu pod nos, przestać robić śniadanka, obiadki, kolacyjki. Zobaczy, że nie warto było być egoistą i... to działa... sama sprawdziłam
|
|
#14486 |
|
Zadomowienie
|
hejos!!
MAYU czyli to normalne ze czuję tego cycocha na dole,juz jest o wiele bardziej miekki,to co bedzie za pol roku??nie przeszkadza mi to byle to jakoś brzydko nie wyglądało w przyszłości a tak to daję im czas oczywiście....gdzie tam jeszcze....~!!!,przed nami długa droga![]() miłego dzionka dziewczynki!!!!!
|
#14487 |
|
Raczkowanie
|
Tak wiem
ostatni znowu był o to zgrzyt dwa ni temu , i powiedziałam radz sobie sam ja mam to w d..... I byłam tak wściekła ze nie naszykowalam tego wieczoru kolacji i nawet sie nie odzywalam do niego , i tak mi było przykro ze taka sytuacja , bo miło jest usiąść razem i zjeść pogadać o czymś czy obejrzeć jakiś fajny film. Ale nic z bolacych sercem zostawiłem go bez kolacji i poszłam spać . Ale taki ziemie typ ze rano wstalam nerwy mi przeszły i sniadanko odwaliłam . I to takie błędne koło . Nie znam sposobu który zadziała na tego osła
|
|
|
|
#14488 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Littaleya;34772088]Witam wszystkie cycolinki
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasi faceci to tez takie LENIE jak mój ? Poprostu ja już nie mam siły , walczę z nim o to ok. 4 lat , praktycznie o nic innego sie nie gryziemy . Często odpuszczałam ale długo moje nerwy nie są w stanie tego wytrzymać . Zawsze wszystko ma pod nos śniadanie , obiad , kolacja . Wyprane posprzatane itd. A ja powiem: nalej mi szklankę wody i ni hu..... Potrafi bezczelnie powiedzieć nie chce mi sie wstawać Kochana witaj w CLUBIE ja przestałam takie rzeczy robić od wczoraj i już ma myśleniówkę o co chodzi wczoraj był głodny chciał tosty a ja mu mowie też chce to idz zrób. Kochana nie wstał nie zrobił i położył się głodny. ZYCIE!!!!! Ja skończyłam z ciupciniem się w takie rzeczy mam swoje na głowie![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
. Mamy bardzo podobnie
Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2012-06-18 o 12:44 |
|
|
|
|
#14489 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=grazia78;34773322]
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- [QUOTE=Littaleya;34773558] Cytat:
i tez mówię ze tez bym zjada żeby zrobił ale lipa nie ma szans . Woli iść spać na godnego albo wyciąga czipsy z szafki i to test jego kolacja . I tego właśnie nie moge pojąć jak mozna być leniwych do tego stopnia ?! Wiele razy delikatnie z uśmiechem mówiłam do niego ze byłoby fajnie gdybyś pomog mi zrobic kolacje będzie szybciej i wiece czasu na wspólny wieczór to zawsze cos wymyśli ze musi cos w necie sprawdzić itd. Ale jak byłam w ciąży to przeszedł samego siebie . Byłam glodna jak to bywa w ciąży i to było na sam koniec nie miałam siły sie ruszać i powiedziałam kochanie zrób mi z dwie kanapki bo jestem glodna a tak sie czuje ze nie mam siły stać a on ze nie a ja dlaczego on bo nie z uśmiechem . Strasznie mnie to zabolało i wtedy to chyba z tydzień nic dla niego nie robiłam . Ale zawsze po jakimś czasie nerwy przechodzą. Tylko pojąć nie moge jak mozna być takim podłym .
|
||
|
|
|
#14490 |
|
BAN stały
|
Jejuuu Littaleya to takie straszne, żeby nawet w ciąży nie pomóc
![]() Mój TŻ na szczęście pomaga mi i zrobi to o co go poproszę...ale czasami muszę z 5 razy powtórzyć prośbę...Zwłaszcza jak siedzi przed komputerem! Już nie raz były o to awantury, że muszę się prosić bo on sam z inicjatywą to nie bardzo.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

kurde mogło być ciężko, dobrze, że masz to za sobą, nie mogłaś wiedzieć jak mama się nie przyznała, z drugiej strony mając tą wiedzę pewnie nie położyłabyś się na stół dla kaprysu cycuniów i nie miałabyś teraz tych cieszących oko pięknotek.

do operacji koniec z alkoholem
:brzyda l: tak dziwnie sie czuje bo teraz nastepne piwo czy jakis alkohol wypije juz z moimi cyciuniami 

Niepytajozdanie 19.06 - JUTRO