Ślubujące w 2012 - część II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 11:59   #541
wesola84
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Nastała tu niebywała cisza... Udało mi się wszystko nadrobić... jestem w szoku
Przede wszystkim chciałam złożyć życzenia wczorajszym PM-kom - Magnusi i Clood - DUŻO MIŁOŚCI, RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

Justii super autko do ślubu!
Co do wycieczek, my na razie nic nie planujemy, bo nie wiem jak to będzie z kaską... jeśli nie uda się gdzieś dalej, to chcemy wybrać się w polskie górki, bo oboje je kochamy
Katie99Kasia jak dla mnie ciekawie wygląda parasolka nr 3 i 4
Muszę Wam się wyżalić... męczy mnie ostatnio kiepski nastrój Nawet się nie wysypiam, bo każdej nocy śnią mi się dziwne sny, związane już ze ślubem i sprawami pochodnymi Co rusz nachodzą mnie myśli typu "co jeszcze trzeba zrobić, dlaczego jednak nie zrobiłam tego, na to już chyba za późno"... nie mogę się oderwać od tego wszystkiego i do ślubu chyba osiwieję... choć jestem blondynką więc nie będzie widać
Eh... za trzy tygodnie będzie po wszystkim - obym dotrwała!
Przepraszam za moje wywody, ale prawdę mówiąc nie mam komu się wyżalić... TŻ oczywiście uważa, że moje nerwy i doły są bezpodstawne, bo wszystko jest OK

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.

Edytowane przez wesola84
Czas edycji: 2012-06-17 o 12:01
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 12:20   #542
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Muszę Wam się wyżalić... męczy mnie ostatnio kiepski nastrój Nawet się nie wysypiam, bo każdej nocy śnią mi się dziwne sny, związane już ze ślubem i sprawami pochodnymi Co rusz nachodzą mnie myśli typu "co jeszcze trzeba zrobić, dlaczego jednak nie zrobiłam tego, na to już chyba za późno"... nie mogę się oderwać od tego wszystkiego i do ślubu chyba osiwieję... choć jestem blondynką więc nie będzie widać
Przepraszam za moje wywody, ale prawdę mówiąc nie mam komu się wyżalić... TŻ oczywiście uważa, że moje nerwy i doły są bezpodstawne, bo wszystko jest OK
Kochana nerwy są normalne, każda z nas chciałaby, żeby wszystko w tym dniu było idealnie, ale nie martw się bo będzie - zostaniesz żoną swojego męża A teraz postaraj się czasem zadbać o siebie i swoje samopoczucie, zrób coś dla siebie co pozwoli Ci złapać chwilkę oddechu i trochę uspokoić nerwy

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 12:53   #543
Malgos_12
Zakorzenienie

Wesola - przed snem łyknij tabletkę magnezu, ja przy niedoborze łykam nawet dwie i zobaczysz różnicę, świetnie się sprawdza w sytuacjach stresowych.
I nic się nie martw! zobaczysz - wszystko wyjdzie lepiej niż chcesz
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:56   #544
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Jak tak czytałam co piszesz, to trochę się uspokoiłam, że jednak jestem wciąż normalna ja mam więcej czasu do ślubu, bo jeszcze 2 miesiące a już teraz mam podobne schizy więc to mi wygląda na normę stresów przedślubnych. Nic się nie bój chociaz wiem, że marna pociecha

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 20:49   #545
aisak42
Raczkowanie

witam was już praktycznie po weekendzie.. dla nas nie był bardzo udany, ale nie będę was zasypywać problemami.. mam do was pytanie jakie czołówki będziecie miały jeżeli macie kamerzystę? ja bym chciała coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=e-lJO72f5Wo http://www.youtube.com/watch?v=UqR6zD_0HlI myślicie że może być? jeżeli tak to po takiej czołówce powinno od razu być bo nie wiem :/
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 21:02   #546
Malgos_12
Zakorzenienie

My kamerzysty nie mieliśmy, ale takie rzeczy musisz dogadać właśnie z nim, on wie co jest możliwe technicznie i z pewnością podpowie kilka profesjonalnych pomysłów... ja na sesji dowiedziałam się, że najlepsza pogoda do zdjęć jest jak jest pochmurnie... a zawsze myślałam, że jak jest wiele słońca
Stary 2012-06-17, 21:04   #547
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
My kamerzysty nie mieliśmy, ale takie rzeczy musisz dogadać właśnie z nim, on wie co jest możliwe technicznie i z pewnością podpowie kilka profesjonalnych pomysłów... ja na sesji dowiedziałam się, że najlepsza pogoda do zdjęć jest jak jest pochmurnie... a zawsze myślałam, że jak jest wiele słońca
nam zaproponował zdjęcia na początku, ale my ich nie chcemy i tak myślę żeby mu pokazać co byśmy chcieli na poczatek myśllisz że te filmiki by sie nadawaly na poczatek? tzn ktorys z nich
Stary 2012-06-17, 21:19   #548
szczesliwa25
Rozeznanie

Czytam, czytam..
podejrzewam, że cała nerwówka związana ze ślubem udziela się wszystkim PM'kom

Co do podróży poślubnej - ponieważ nasz ślub to październik, to troszkę nam komplikuje cel podróży bo cała europa już chłodna
Tak więc wspólnie stwierdziliśmy, że nie planujemy - od razu po ślubie idziemy do biura podróży, bierzemy pierwsze last minute które będzie nam odpowiadało I lecimy ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:17   #549
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
nam zaproponował zdjęcia na początku, ale my ich nie chcemy i tak myślę żeby mu pokazać co byśmy chcieli na poczatek myśllisz że te filmiki by sie nadawaly na poczatek? tzn ktorys z nich
pewnie, a jeśli i wam się podoba to czemu nie?

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Czytam, czytam..
podejrzewam, że cała nerwówka związana ze ślubem udziela się wszystkim PM'kom

Co do podróży poślubnej - ponieważ nasz ślub to październik, to troszkę nam komplikuje cel podróży bo cała europa już chłodna
Tak więc wspólnie stwierdziliśmy, że nie planujemy - od razu po ślubie idziemy do biura podróży, bierzemy pierwsze last minute które będzie nam odpowiadało I lecimy ))
a rozważacie jakieś dalsze kierunki czy raczej blisko? i na długo chcecie?
Stary 2012-06-18, 08:18   #550
mayeczka87
Rozeznanie

Magnusia, Clood:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKO WYSZŁO IDEALNIE!!!!

Posłuchałam Was kochane dziewuszki i w piątek popędziliśmy się wyspowiadać Przeszłam całe krakowskie przedmieście, żeby znaleźć kościół, w którym akurat w tym czasie wyspowiadają i w którym nie ma kolejek chcieliśmy do św. Anny, ale tam czekania na 2 h było, a po pół wyszedł ksiądz ;p Ale udało się, znalazłam kościół, bez czekania, bez stresu, wszystko super

Nie ma się czego bać (to dla przyszłych, zestresowanych PMek )

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 08:20   #551
szczesliwa25
Rozeznanie

Malgos,
na pewno nie chcemy Egiptu czy Turcji, Europa też odpada ze względu na pogodę,
może Tajlandia, Madera, Kuba, w październiku kiedyś i Majorka była rewelacyjna - ale jej się trochę boję? nigdy nie byłam na Teneryfie, a ponoć w październiku jest godna polecenia,
Naprawdę jest to dla mnie jakoś mało istotne, chciałabym po prostu pierwszy raz od 3lat wykorzystać urlop i nic nie robić przez tydzień )) Mam taką pracę że ni sobota ni niedziela nie jest wolna, a telefon włączony 24h ) więc chcę w końcu się od tego oderwać ))

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2012-06-18 o 08:25
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:33   #552
haczyk7
Raczkowanie

Magnusia, też życzę Wam wszystkiego, co najlepsze! Żebyście zawsze byli otoczeni szczęściem i miłością!

: roza::r oza:

Witam się z Wami poniedziałkowo U nas przez cały weekend była cudowna pogoda, mam nadzieję, że w rejonach Magnusi także

Nam zostało 19 dni !

Mayeczka, gratuluję widzisz, po co te nerwy hehe

Aisak, mnie się to bardzo podoba sama coś takiego bym chciała Tylko że to jest 'teledysk', taki skrót, więc czy tego nie daje się na końcu? Bo czołówka jak dla mnie to takie przedstawienie postaci:P

A my jedziemy z Alfa Staru do Egiptu mniej ambitnie niż Wy, ale my mało pozwiedzaliśmy razem, także wszytsko jeszcze przed nami Już nie mogę się doczekać naszego miodowego

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-06-18 o 09:59
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:01   #553
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Magnusia, też życzę Wam wszystkiego, co najlepsze! Żebyście zawsze byli otoczeni szczęściem i miłością!

: roza::r oza:

Witam się z Wami poniedziałkowo U nas przez cały weekend była cudowna pogoda, mam nadzieję, że w rejonach Magnusi także

Nam zostało 19 dni !

Mayeczka, gratuluję widzisz, po co te nerwy hehe

Aisak, mnie się to bardzo podoba sama coś takiego bym chciała Tylko że to jest 'teledysk', taki skrót, więc czy tego nie daje się na końcu? Bo czołówka jak dla mnie to takie przedstawienie postaci:P

A my jedziemy z Alfa Staru do Egiptu mniej ambitnie niż Wy, ale my mało pozwiedzaliśmy razem, także wszytsko jeszcze przed nami Już nie mogę się doczekać naszego miodowego
no tez mi sie wydaje ze cos takiego moglo byc na koncu a nie mam pomyslu na poczatek a jednen z nich nie pamietam ktoryu a nie mam mozliwosci trraz obejrzenia chyba by pasowal na poczatek
Stary 2012-06-18, 12:17   #554
Inusiaa88
Raczkowanie

magnusia, clood - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:39   #555
Lunepa
Przyczajenie

GG do Lunepa

Witam Panie jestem nowa w tym watku mam nadzieje ze przygarniecie kropka Moj wielki dzien to 11.08.12

Mozecie mi powiedziec jaka wodke wybrac na wesele?? Dziekuje bardzo
Lunepa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:47   #556
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
no tez mi sie wydaje ze cos takiego moglo byc na koncu a nie mam pomyslu na poczatek a jednen z nich nie pamietam ktoryu a nie mam mozliwosci trraz obejrzenia chyba by pasowal na poczatek
AAA widzisz, ja tylko widziałam ten pierwszy! Tak, ten drugi pasuje na początek, teledysk z przygotowań Wg mnie może być, tylko mi się podoba, jak na początku są jeszcze rodzice przedstawieni, świadkowie...

Cytat:
Napisane przez Lunepa Pokaż wiadomość
Witam Panie jestem nowa w tym watku mam nadzieje ze przygarniecie kropka Moj wielki dzien to 11.08.12

Witamy!

Wódka hmm zależy od preferencji smakowych, możliwości finansowych... My mamy Sobieską
Stary 2012-06-18, 12:59   #557
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
AAA widzisz, ja tylko widziałam ten pierwszy! Tak, ten drugi pasuje na początek, teledysk z przygotowań Wg mnie może być, tylko mi się podoba, jak na początku są jeszcze rodzice przedstawieni, świadkowie...

Witamy!

Wódka hmm zależy od preferencji smakowych, możliwości finansowych... My mamy Sobieską
powiem Ci tak ze nie mam pomyslu na czolowke a z tych wszystkich filmikow tylke te mi sie podobaja.. Powiedz mi jak by byla czolowka jak ten drugi filmik to co bys dala pozniej od razu jak do kosciola wchodzimy blogoslwiensto czy co? Bo ja kompletnie nie wiem co zrobic.. Moze umowie sie z kamerzysta moze cos podpowie.. A Ty bedziesz miala kamerzyste? Jak tak to jaki bedziesz miala poczatek?

Witamy... My jeszcze wodki nie zakupilismsy, czekamy na potwierdzenia gosci, ale chyba kupimy bolsa..
Stary 2012-06-18, 13:09   #558
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jak ja dobrze Cie rozumiem... nie wiem co się ze mną dzieje ale mi jakoś okropnie... mam strasznie ciezką sytuację z która nie umiem sie uporać i cały ślubny temat przestał mnie ciesyć do tego stopnia że nie chciałam jechać dziś do USC
Cytat:
witam was już praktycznie po weekendzie.. dla nas nie był bardzo udany, ale nie będę was zasypywać problemami.. mam do was pytanie jakie czołówki będziecie miały jeżeli macie kamerzystę? ja bym chciała coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=e-lJO72f5Wo http://www.youtube.com/watch?v=UqR6zD_0HlI myślicie że może być? jeżeli tak to po takiej czołówce powinno od razu być bo nie wiem :/
Myślałam o pokazaniu nas ubierających się, świadków i naszych najbliższych a samą przysięgę dać na końcu filmu ale chyba zdam sie na naszych kamerzystów.
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
a jak Wam się plener udał?
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Posłuchałam Was kochane dziewuszki i w piątek popędziliśmy się wyspowiadać Przeszłam całe krakowskie przedmieście, żeby znaleźć kościół, w którym akurat w tym czasie wyspowiadają i w którym nie ma kolejek chcieliśmy do św. Anny, ale tam czekania na 2 h było, a po pół wyszedł ksiądz ;p Ale udało się, znalazłam kościół, bez czekania, bez stresu, wszystko super

Nie ma się czego bać (to dla przyszłych, zestresowanych PMek )
za odwagę i odbytą spowiedz
Cytat:

Witaj co masz już załatwione? My mamy Sobieskiego ale wybór alkoholu jest bardzo różny i indywidualny bo i tak na bank ktosbedzie miał inne zdanie

Wrzucam Wam dziewczynki kochane torcik urodzinowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort-czek-wisn.jpg (599,1 KB, 21 załadowań)
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:31   #559
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
powiem Ci tak ze nie mam pomyslu na czolowke a z tych wszystkich filmikow tylke te mi sie podobaja.. Powiedz mi jak by byla czolowka jak ten drugi filmik to co bys dala pozniej od razu jak do kosciola wchodzimy blogoslwiensto czy co? Bo ja kompletnie nie wiem co zrobic.. Moze umowie sie z kamerzysta moze cos podpowie.. A Ty bedziesz miala kamerzyste? Jak tak to jaki bedziesz miala poczatek?

Witamy... My jeszcze wodki nie zakupilismsy, czekamy na potwierdzenia gosci, ale chyba kupimy bolsa..
Ja myślę, ze błogosławieństwo. Myślę, że warto pogadać z kamerzystą, zna się przeciez na tym, na pewno doradzi My bedziemy mieli kamerzystę, ale tak dokładnie się na tym nie zastanawiałam, zdam się na nieg0 oczywiście powiem mu, czego oczekuje, co musi byc, a co kategorycznie odpada, ale resztę zostawiam mu W czołówce chciałabym takie przedstawienie nas, rodziców, świadków. Potem klip z przygotowań, błogosławieństwo itd. Na samym koncu teledysk, skrót z całego wesela

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Kochana jak ja dobrze Cie rozumiem... nie wiem co się ze mną dzieje ale mi jakoś okropnie... mam strasznie ciezką sytuację z która nie umiem sie uporać i cały ślubny temat przestał mnie ciesyć do tego stopnia że nie chciałam jechać dziś do USC

Myślałam o pokazaniu nas ubierających się, świadków i naszych najbliższych a samą przysięgę dać na końcu filmu ale chyba zdam sie na naszych kamerzystów.

a jak Wam się plener udał?

za odwagę i odbytą spowiedz

Witaj co masz już załatwione? My mamy Sobieskiego ale wybór alkoholu jest bardzo różny i indywidualny bo i tak na bank ktosbedzie miał inne zdanie

Wrzucam Wam dziewczynki kochane torcik urodzinowy
A co to? MASZ URODZINKI?
Stary 2012-06-18, 13:35   #560
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Witam dziewczyny !
Na początku Magnusia i Clood spóźnione życzenia ..Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia , abyście byli zgodni i szczęśliwi i zawsze stali po tej samej stronie

Mi się zniknęło na tydzień ale musiałam zająć si,ę w końcu dzieckiem które przez przygotowania troszkę zaniedbałam .A po za tym w tą sobotę byłam na weselu świadkowej mojej więc kolejna impreza i się wybawiłam

gdzie relacje ślubno-weselne z minionej soboty <oczy> ?????
Stary 2012-06-18, 14:16   #561
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny !
Na początku Magnusia i Clood spóźnione życzenia ..Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia , abyście byli zgodni i szczęśliwi i zawsze stali po tej samej stronie

Mi się zniknęło na tydzień ale musiałam zająć si,ę w końcu dzieckiem które przez przygotowania troszkę zaniedbałam .A po za tym w tą sobotę byłam na weselu świadkowej mojej więc kolejna impreza i się wybawiłam

gdzie relacje ślubno-weselne z minionej soboty <oczy> ?????
opowiadaj jak bylo na weselu? Jakies rady spostrzezenia cenne dala nas? Jeszcze niestety nie ma relacji.. Mlode zonki nacieszaja sie mezami... Jakos cisza u nas ostatnio..
Stary 2012-06-18, 14:26   #562
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no właśnie gdzie ta Tusia ????

Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką
A dziś już do biura i do pracy.
Wrzucam kilka fotek.
Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam...
Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne

mayeczka87
- bardzo ładna ta twoja sukienka!(ta pomarańczowa z poprzdniego wątku)

qmpela86 - na rozmowę nie poszłam... mąż powiedział, abym sobie odpuściła, bo to jeszcze więcej wyjazdów niż w obecnej pracy. wróciłam po urlopie, trochę się doładowałam. zapisałam się na kurs niemieckiego w sierpniu. w lato mam dwa duże projekty, zobaczę jak się sytuacja rozwinie... jak będzie kiepsko, to od września zacznę się rozglądać.

monika860902 - zdolna bestia z ciebie, ładne kolczyki

Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią

Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gif

Magnusia i Clood - wszystkiego najlepszego mrozonki na nowej drodze życia!!! Dużo, dużo miłości i czułości i radości i gromadki zdrowiutkich bobasków

Inusiaa88
- na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:31   #563
ewula87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką
Wrzucam kilka fotek.
Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam...

mayeczka87

qmpela86 - na rozmowę nie poszłam... mąż powiedział, abym sobie odpuściła, bo to jeszcze więcej wyjazdów niż w obecnej pracy. wróciłam po urlopie, trochę się doładowałam. zapisałam się na kurs niemieckiego w sierpniu. w lato mam dwa duże projekty, zobaczę jak się sytuacja rozwinie... jak będzie kiepsko, to od września zacznę się rozglądać.

Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią

Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gif

Magnusia i Clood - wszystkiego najlepszego mrozonki na nowej drodze życia!!! Dużo, dużo miłości i czułości i radości i gromadki zdrowiutkich bobasków

Inusiaa88
- na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już [/QUOTE]
No w końcu, Tusia!!! Długo kazałaś na siebie czekać Ależ Ci zazdroszczę tego urlopu, tego wypoczynku i tych miejsc, oczywiści pozytywnie, mmmmm aż się rozmarzyłam
Super, że tak wypoczęłaś, że wszystko się udało, tak jak chcieliście no i że wróciłaś do nas z naładowanymi akumulatorami he he
Czekamy na zdjęcia z sesji
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:11   #564
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Przepiękne te teledyski, chyba podpowiem coś takiego naszemu kamerzyście bo był z nami na plenerze, więc materiał ma

Cytat:

Witaj

A wódka to tak jak pisały dziewczyny to sprawa bardzo indywidualna. Ja np.miałam Pana Tadeusza ale nie poleciłabym go...

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Wrzucam kilka fotek.

Inusiaa88

Tusia, gratuluję udanego wypoczynku
My też lecimy z moim mężem do Grecji

Co do makijażu to też sobie zrobiłam sama i wyszło całkiem całkiem
Teraz tylko czekać na zdjęcia z pleneru

Dodaje zdjęcie bukietu ślubnego, który oddałam do "regeneracji" przed plenerem, Pani wymieniła mi praktycznie wszystkie kwiaty i zapłaciłam 15 zł Z tym, że wcześniej miałam róże i frezje a teraz margaretki i róże ale podobało mi się ciągle tak samo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0103.jpg (128,6 KB, 32 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-06-18 o 15:12
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:33   #565
Konto usunięte

a jestem młotek, bo nie wzięłam ani kwiatków ani welonu na sesję
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:40   #566
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
opowiadaj jak bylo na weselu? Jakies rady spostrzezenia cenne dala nas? Jeszcze niestety nie ma relacji.. Mlode zonki nacieszaja sie mezami... Jakos cisza u nas ostatnio..
na weselu super tylko że gorąco strasznie , na sali gdzie się jadło dwa klimatyzatory dodam że to hotel no porażka totalna nikt na początku nie chciał tAŃCZYĆ bo się poprostu nie dało wytrzymać , na sali gdzie był [parkiet nie było wcale klimy ale było super i się wybawiłam do 5 nad ranem . Dobrze że to nie moja sala była bo bym się wściekła .Cena rada sprawdzić przed wyborem sali czy jest klimatyzacja .
Wrzucam kilka fotek.

mayeczka87

Inusiaa88
super że wróciłaś do nas no i piękne zdjęcia , mam nadzieję że wypoczeliście i spędziliście razem nie zapomniane chwile
Stary 2012-06-18, 15:41   #567
mayeczka87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34777283]a jestem młotek, bo nie wzięłam ani kwiatków ani welonu na sesję[/QUOTE]

Ja za 3 tygodnie lecę wyspę grecką jakąś lub jakąś z Kanarów ;P

3 tyg do ślubu!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!!!!!!!!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:52   #568
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A co to? MASZ URODZINKI?
A no mam ale siedzę sama bo Tż ma dziś druga zmianę i dopiero po 23 wróci ale rano po pięknych różyczkach zostałam zabrana do sklepu z garniturami
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Właśnie myślałam o Tobie że coś Cie długo nie ma. Jak wesele jakieś spostrzeżenia Który hotel taki kiepski?
Wrzucam kilka fotek.
Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gif[/QUOTE]
Tusia wróciła Dziękuję za prezent welon jest śliczny a życzenia na karteczce... tak mi się miło zrobiło...
Zdjęcia z podróży piękne ale teraz na Wasz plener czekamy
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
My też lecimy z moim mężem do Grecji

Dodaje zdjęcie bukietu ślubnego, który oddałam do "regeneracji" przed plenerem, Pani wymieniła mi praktycznie wszystkie kwiaty i zapłaciłam 15 zł Z tym, że wcześniej miałam róże i frezje a teraz margaretki i róże ale podobało mi się ciągle tak samo
Gdzie lecicie?
Fajnie że Ci tak tanio odpicowali bukiet

monika860902 a mogłabyś napisać mi co jest potrzebne do zrobienia takiej bransoletki? Albo napisz mi na pw czy sama zrobiłabyś taką i ile byś za nią chciała
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:16   #569
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Tusia wróciła Dziękuję za prezent welon jest śliczny a życzenia na karteczce... tak mi się miło zrobiło...
Zdjęcia z podróży piękne ale teraz na Wasz plener czekamy
cieszę się
kurcze, siedzę w pracy jak na szpilkach i taka ciekawa tych fotek!!!!!! już bym poleciała po nie
Stary 2012-06-18, 16:53   #570
kasioonya
Rozeznanie

Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?
Żartuję - wiem, że pamiętacie, bo składałyście życzenia, za które serdecznie dziękuję jesteście kochane!
Ja również wszystkim, które już ślubowały: Inusiaa88, wybOrOowa, Clood, magnusia życzę wszystkiego najcudowniejszego - takiej Miłości, takiego Szczęścia i takich przeżyć, jak w Dniu Ślubu na całe Wasze dalsze życie!
Nie umiem pisać takich pięknych relacji, jakie udało mi się tu już przeczytać, więc napiszę jedynie (choć to pewnie banalne), że Dzień Ślubu był najszczęśliwszym dniem mojego życia i nie ma w tym żadnej przesady - wszystko było cudownie i tak, jak to sobie wymarzyliśmy
Wiem, że lubicie zdjęcia, więc podsyłam Wam link do bloga naszej pani fotograf - tam możecie obejrzeć wybrane przez nią fotki http://floweroflove.pl/

Pradip - z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego cudownego, zdrowia, uśmiechu na co dzień, wiecznej Miłości, owocnych przygotowań ślubnych, grzecznego TŻta i spełnienia marzeń

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości