|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
|
|||
| Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. |
|
5 | 11,11% |
| Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. |
|
2 | 4,44% |
| Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy |
|
1 | 2,22% |
| Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje |
|
0 | 0% |
| Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone |
|
2 | 4,44% |
| Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. |
|
3 | 6,67% |
| Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę |
|
1 | 2,22% |
| Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. |
|
0 | 0% |
| Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! |
|
3 | 6,67% |
| Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! |
|
4 | 8,89% |
| Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! |
|
3 | 6,67% |
| Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. |
|
1 | 2,22% |
| Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. |
|
10 | 22,22% |
| Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? |
|
6 | 13,33% |
| Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie |
|
0 | 0% |
| Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam |
|
0 | 0% |
| chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło |
|
0 | 0% |
| pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek |
|
3 | 6,67% |
| papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda |
|
0 | 0% |
| chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Dziubku, a może pożycz tacie laptopa z kamerką i netem(albo jakiegoś smartfona ze skypem)? Nie wiem w jakiej kondycji będzie, ale gdyby mógł rozmawiać, to mógłby choć przez kilkanaście minut być z wami. O ile oczywiście zdecydujesz się świętować z Szymkiem.
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Cytat:
Oczywiście, że nie każdy może. Ale są też tacy, którym nie zależy i mają wszytko w nosie. Strzelą byle co i do widzenia. Byleby było, że coś dali. Wychodzi na to,że jestem materialistką
|
|
|
|
|
#3363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wcale się nie dziwię, przy takim podejściu pewnie więcej ludzi tak o nim sądzi. Sam sobie na to pracuje...
Cytat:
![]() to przyznaj się ile Tymuś płaci Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to ![]() ![]() a my byliśmy w zoo z Adasia chrzestną i jej rodzinką, super się wycieczka udała. Dzieci zachwycone, największą furorę zrobiło mini-zoo, mały zanosił od śmiechu głaskając osiołka. Przy każdym dotknięciu go wybuchał niepohamowanym chichotem
|
|
|
#3364 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() klask i: Emi szaleje, idzie jak burza 3. Przyłączam się do Twoich narzekań na problemy z wagą i apetytem ![]() O rany, niedobrze Gdzie złapał? Kazali teraz obserwować, czy nic nie mówili? Ja się generalnie małej ilości rzeczy boję, ale kleszczy u dziecka akurat tak... Bo ta groźba boreliozy...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() 2. Bosko to brzmi Teliiiiiik!!!
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo mamolinki
Brumeczku nastawiam Nie gniewaj się na telika ![]() Nadrobilam troszkę : Aniu świetny tort i jak zwykle gratuluje fajnie spędzonego dniaAgata Marzenka dobrze ze się pojawilas bo już bić chciała zdjęcia jak zwykle powalajaWeekend minął nam ekspresem Tymbardziej ze wczoraj musiałam zawitał do pracy Wczoraj po raz pierwszy od nie wiem kiedy wyszliśmy z tztem sami( do znajomych blok obok) A z Jasiem został ...mój młodszy brat, który u nas nocuje pod nieobecność rodziców. Dziś w końcu wybraliśmy się do Ikei I mój syn zauroczył się bez końca w tym miejscu
|
#3366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Randka z mężem ![]() A brat to ten młody szałąput, na którego czasem narzekasz, że ma fiu-bździu w głowie? ![]() I pochwal się zakupami. Tymek w Ikei to już sie prawie, jak w domu czuje Żartuję oczywiście, ale bywamy tam dość często. Zawsze dostaje swoje jedzonko w restauracji, podjada nam też brokuły, a potem idziemy na dział dziecięcy się pobujać i poszaleć w koszach z maskotkami
|
|
#3367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Telik, gratuluję randki
|
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobiałki.
Ale upał A ja do pracy muszę iść. Telik my też wczoraj odwiedziliśmy Ikeę. Musiałam zakupić chrześnicy prezent na urodziny, a upatrzyłam tam sobie sztalugę do malowania z kredą i pisakami. No i dla Domka się coś przy okazji wzięło Kolejne drewniane klocki Jak byliśmy tam jakiś miesiąc temu to Młody zgubił buta Z głupa wczoraj podeszłam do Biura Obsługi i okazało się, że jest
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na macie Kazali obserwować do 3 tygodni i w razie rumienia do pediatry. Telik Rodzice bali się zostawić Młodego samego w domu? Przynajmniej macie nianię ![]() Mój młodszy brat też się "troszkę" do Radka garnie. Pisałam już, że Radek śpi z nami w łóżku? No, to właśnie śpi. Po pierwszej pobudce już z nami zostaje. ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Jacieee pochwal się co kupiłaś w Ikei Zdjęciami ![]() Tż mam dzisiaj w domu. Na komputerze nie posiedzę |
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Laski nie że niby narzekam, ale nam teście dali torcik mały, teściowa zrobiła, a swojemu drugiemu wnuczkowi ( ten 3 m-ce starszy , co to miał imprę na 50 osób ) dali rowerek biegowy, z tych droższych. Przykro trochę. I w ogóle wczoraj było tylko cały czas o ich drugim wnusiu i tak w kółko. Na igora nawet nie zwracali uwagi. Boli takie coś ![]() M. w domu dziś. Byłam se zrobić badania, bo się średniawo czuję.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2012-06-18 o 08:18 |
|
|
|
#3371 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w ciąży z Julcią podobno byłam w miarę spokojna-a Julcia od urodzenia strasznie dawała w kość-dużo płakała i się wręcz darła...teraz to co innego. A w tej ciąży jestem jakas bardziej nerwowa i porywcza... to co to będzie za dzieciątko... Cytat:
Cytat:
A urodziny-cóż...przykro, że ciągle o tamtym drugim wnuczku rozmawiali-bardzo przykro i to wywyższanie prezentami Cytat:
Śliczne zdjęcie ze spacerku-chociaż mało Was widać ![]() Cytat:
Cytat:
Witaj w klubie Morfologię? Co Ci jest? WITAMY!!! To już dziś Dziś mam nadzieję, że poznam płeć robala 17:30 mam wizytę, więc poproszę o kciuki.Wczoraj mieliśmy gości-ciotkę-zapowiedzianą juz dawno, ale rano zadzwoniła teściowa, czy przyjdziemy na obiad, no i P. mówi, że nie, bo ciotka dzisiaj do nas przyjeżdża(Jej siostra rodzona), a że był upał, a mój P. w upały nie funkcjonuje, to nie zrobilismy grilla , trzeba było w domu i wypadało zaprosić też teściową, no i teścia...Więc zrobił się nieplanowany obiad na większą ilość osób- na szczęście starczyło jedzenia. Wiecie co mnie zabolało-NIKT nie podziękował, już nie mówiąc o tym, że smakowało....aż się P. w kuchni pytałam, czy był dobry obiad-powiedział, że bardzo dobry(mi też smakował),a oni nic....chamstwo jak dla mnie.... powiedziałam P., że w takich sytuacjach upewniam się, że NIE warto kogoś zapraszać na Bóg wie jakie imprezy bo i tak nikt nie doceni... My zawsze robiliśmy imieniny i rocznicy ślubu na 102- wymyślne dania, koktajle, mnóstwo ciast, sałatek , wędlin itd. i co, tylko się orobiłam, a i tak nikt tego nie docenił....aj szkoda gadać... Dopiero jak wrócą moi rodzice, to wrócimy do robienia imienin i rocznic, a narazie nic nie będzie, oprócz urodzin Julci oczywiście. Jeszcze jedno Wam napiszę, jak nie zanudzę.... Wczoraj smażę te sztuki mięsa z cebulą, teściowa chodziła po domu z Julcią na rękach, wyszłam na chwilę do łazienki, wracam do kuchni, a tam już teściowa stoi nad patelnią i mówi- oj już myslałam, że coś się pali no tak kurna-jak wychodziłam nic sie nie działo, ale przez 1 minute mogło się zacząć palić, faktycznie!!!! nie moge jak ktos mi w gary zagląda.......Drugie- wychodzi na balkon i mówi-maciejka pada.... odpowiedziałam jej, że jest gorąco i tak się kładzie, to wcale nie oznacza, że jej nie podlewam, bo robię to codziennie. Taki powiem Wam brak wychowania jak dla mnie... A i tak kiedyś kiedyś przegięła najbardziej, bo P. pozyczył od niej jakieś 100zł., bo mieliśmy zły okres, no i jest impreza-wszyscy siedzą przy stole- a teściowa: I co wyszliście już z dołka finansowego?? Tupet, nie?Piszę Wam, bo komu mam powiedzieć....pożalić się.... Marzenka Twoje zdjęcia jak zwykle piękne. W jakim programie obrabiasz? Pytałam już?? Aania śliczny torcik. AGATKA zaległe 100 latek kruszyno!!!! Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-06-18 o 09:03 |
||||||||
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i robi dalej swoje. jak znowu powiemy NIE to albo siada i beczy ze nie moze albo olewa... charakterne mam dzieci...
|
|
|
|
|
#3373 |
|
Rozeznanie
|
witam!
Od 5tej na nogach Mam namiastkę porodu ![]() Odstawiłam ostatnio tabletki anty, i mam od wczoraj @. Nie dośc, że boli brzuch, to jeszcze krzyż! Takie krzyżowe towarzyszyły mi przy porodzie, wiadomo teraz na pewno mniej boli, ale i tak jest dokuczliwe! Jednak tabletki łagodziły ten okres...... Marina prezenty nie najważniejsze wiadomo, ale też oczywistym jest, że urodziny dziecka jednak wiążą się z tą przyjemnością dla malucha (rodzica? ) Podejście teściów, faworyzujących drugiego wnuczka okropne. ja wczoraj zamówiłam Ali dużą piaskownicę drewnianą z ławeczkami. Będzie miała od rodziców na roczek w ramach prezentu. Mieli to kupić teście, tak dogadywałam się z teściową. jednak teść miał już w planach inny prezent dla małej, więc kilka dni temu kupił jej plastikową piaskownice/basenik zamykaną. Więc do tej plastikowej zamówiłam kulki a piaskownica będzie taka prawdziwa drewniana
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Dziubek a kiedy tata idzie do szpitala? może przyspieszyć roczek, albo poczekać na wyjście taty? ta pierwsza wersja jest dla mnie lepsza, przecież nie musi być to w dniu urodzin... Pieleszka co za ciekawy wózek macie? Oliweczka no ma tupet. Mnie też drażnią takie gadki szmatki, docinki Niby może to nic nie znaczyć, teściowa pewnie nie zdaje sobie sprawy że to denerwuje. Marina a co Ci jest? Z Sarą lepiej. Wprawdzie w nocy nic nie jadła, raz tylko kwękała. Rano złapaliśmy mocz dla świętego spokoju. Szybko poszło tym razem, od razu po podmyciu się zsiurała. Rano zjadła mleko. Wiecie co, nie wiem czy w sobotę nie przesadziłam ze słońcem, z 5 godzin byliśmy na dworze w sumie. Niby nie było takiego strasznego upału jak wczoraj, osłaniałam parasolką i kapelusz miała, ale może to też miało jakiś wpływ? Taki mały off top jak komuś się chce czytać, apropo śmierci Petelickiego. ...( skopiowane) i innych osób zamieszanych w Smoleńsk AKURAT WCZORAJ, wieczorem, gdy uwaga wszystkich skierowana była (i będzie przez najbliższe dni) na mecz Polski na Euro, „samobójstwo” popełnił gen. Sławomir Petelicki, twórca GROM, który (UWAGA) ujawnił wywiadzie dla WPROST24.PL KTÓRY WPROST PO JAKIMŚ CZASIE USUNĄŁ, że zaraz po katastrofie do polityków PO rozsyłane były wiadomości SMS z instrukcją, w jaki sposób mają się wypowiadać na temat katastrofy w Smoleńsku. Petelicki oświadczył w mediach, że takiego SMS-a otrzymał od jednego z polityków Platformy, a autorami wiadomości były najważniejsze osoby w PO. Brzmiał on tak: „Katastrofę spowodowali piloci, którzy zeszli we mgle poniżej 100 metrów. Do ustalenia pozostaje, kto ich do tego skłonił”. TO JEST KOLEJNA OSOBA ZWIĄZANA ZE ŚLEDZTWEM SMOLEŃSKIM, KTÓRA POPEŁNIŁA SAMOBÓJSTWO. Generał miał sobie strzelić w głowę kilka razy… Polska za rządów platfusów to III świat : 1. Grzegorz Michniewicz, dyrektor Kancelarii Premiera Tuska "powiesił się" na kablu od odkurzacza (!). Zginął 23 grudnia 2009 r. (czyli po ustaleniu wizyt w Smoleńsku przez Tuska i Putina). Było to w dniu, kiedy do Polski po remoncie z szeregiem usterek powrócił Tu-154M. Ten sam, który kilka miesięcy później rozbił się pod Smoleńskiem. Osoba mająca najwyższy status dostępu do informacji tajnych. 2. Eugeniusz Wróbel - 15 października 2010 r. w Zalewie Rybnickim znaleziono jego poćwiartowane zwłoki. Były wicedyrektor transportu, spec od komputerowych systemów sterowania lotami, nawigacji satelitarnych zdążył wypowiedzieć wiele krytycznych opinii na temat upadku Tupolewa. Jego syn został oskarżony o morderstwo - błyskawicznie został uznany za niepoczytalnego i odizolowany w psychiatryku (żona Wróbla nota bene jest psychiatrą i przez ponad 20 lat nie zauważyła złego stanu psychicznego swojego dziecka). Pokój, w którym miał dokonać zbrodni, nie zawierał żadnych śladów świadczących o ćwiartowaniu piłą. Trudno wyobrazić sobie szaleńca, osobę niepoczytalną, tnącą piłą własnego ojca, która następnie z pietyzmem doprowadza pokój do czystości. 3. Stefan Zielonka - wojskowy szyfrant w wywiadzie, miał dostęp do najbardziej tajnych danych będących w posiadaniu polskiego rządu. Fachowiec, który szkolił innych, jeden z najlepszych w kraju. W kwietniu 2010 wyłowiono jego ciało z Wisły. Rok wcześniej Zielonka oficjalnie zaginął. Ciało było w stanie rozkładu, dokumenty zaś przy nim idealnie zachowane. 4. bp Mieczysław Cieślar -"zginął w wypadku samochodowym" dokładnie 18 kwietnia 2010 r., miał być następcą Adama Pilcha, który zginął w Smoleńsku. 5. Krzysztof Knyż - operator Faktów, był jednym z pierwszych reporterów, któremu udało się znaleźć na miejscu wypadku, zanim rosyjskie siły specjalne zmusiły ich do opuszczenia terenu. Miał za zadanie sfilmować podchodzenie do lądowania Tupolewa na lotnisku w Smoleńsku. 2 czerwca 2010 r. zmarł w Moskwie na sepsę (według oficjalnej wersji). Jednak zachodnia prasa pisała, że został zamordowany we własnym mieszkaniu. 6. Marek Dulinicz – wybitny polski archeolog, szef grupy archeologicznej, która miała jechać do Smoleńska, 6 czerwca 2010 "zginął w wypadku samochodowym". 7. Dariusz Szpineta - ekspert lotniczy, krytykował śledztwo smoleńskie. W grudniu 2011 wyjechał ze z 13-osobową grupą znajomych na urlop do Indii, miał powiesić się w hotelowej łazience. Miał 39 lat… Nie żyje tak wiele osób mocno zaangażowanych w sprawę Smoleńska. A MEDIA TO PRZEMILCZAŁY. Te same media, które przez tydzień wciskały nam kit, że dowódca polskiej policji Papała został zamordowany przez złodziei samochodów a nie mafię i że przez kilkanaście lat żadnej prokuraturze nie przyszło na myśl, by rozpatrywać sprawę jego zabójstwa w tym kontekście. OTWÓRZCIE OCZY.
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2012-06-18 o 09:16 |
|
|
|
|
#3377 | |
|
Wtajemniczenie
|
A mogą być linki ?
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50021076/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/87212500/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20084862/ A dla Domka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60061967/ [QUOTE=Marina1;34768448] Laski nie że niby narzekam, ale nam teście dali torcik mały, teściowa zrobiła, a swojemu drugiemu wnuczkowi ( ten 3 m-ce starszy , co to miał imprę na 50 osób ) dali rowerek biegowy, z tych droższych. Przykro trochę. I w ogóle wczoraj było tylko cały czas o ich drugim wnusiu i tak w kółko. Na igora nawet nie zwracali uwagi. Boli takie coś QUOTE] Nie dziwię się, że możesz być wkurzona, rozżalona. Teściowie zachowali się jak c i u l e ![]() Cytat:
![]() Iustyna myślę o Tobie
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
a w toruniu moja siostra mieszka, wiec dalo by rade na spokojnie tam zajechac moze nawet z nolegiem
|
||
|
|
|
#3379 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny, brzuch mnie często boli i nerki. A pozatym zawsze miałam poważny niedobór potasu i przyszedł już czas sprawdzić jak tam on się ma.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#3380 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
a co do spania - przeciez ci tymek ładnie spi w nocy! |
|||
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękna pogoda
![]() Dziś już chyba przyjedzie mój tata, na Sarenki urodziny ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3382 | ||
|
Zakorzenienie
|
[Q
Cytat:
![]() Brumek, Ania, Oliweczka Cytat:
a na chodzie-tak żeby posiedzieć z goścmi może być dopiero na jesień ... ![]() tu info dla wybierających się z dziećmi na wczasy za granicę : http://finanse.wp.pl/kat,104132,titl...ea69&_ticrsn=3 Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-06-18 o 10:00 |
||
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie chce wtedy jeździć w wózku i wogóle marudzi. W domu aby jest ok, albo w sklepach z klimą![]() Ja też swoją osłaniam parasolem i ma lekką chustkę na głowie. Ja myślę, że ona przez upał tak nie chciała jeść. Może nie przebywaj z nią na dworze aż tak długo? sama niewiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#3385 |
|
Wtajemniczenie
|
to X-lander X-run. jogger. wymysł mojego męża. ale bardzo wygodny w "obsłudze" i rewelacyjny do terenu!!!!
wizualnie to on faktycznie "ciekawy", a wręcz brzydki (tak go określiły kiedyś dwie dziewczynki, które mijały mnie z Hanką na spacerze: " ale brzydki wózek" ), ale już się oswoiłam z jego wyglądem
|
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
NADROBIŁAM
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Wkurzyłam się. Dzwoniłam po wyniki cyto i zostałam niemiło potraktowana. W SOBOTĘ pani która odebrała tel poinformowała mnie że będą dzisiaj.
Osoba z recepcji która ma dzisiaj dyżur opryskliwie się odzywała, teksty :"o jezu kto pani tak powiedział że będzie dzisiaj" itp, tak jakby miała problem żeby sprawdzić. Prywatny gabinet stówka za wizytę i takie traktowanie. Chyba się poskarże przy najbliższej okazji do ginki. ![]() Może zrobimy sondę jakie miasto wybieramy na zlot?
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
po co sonda - przyjezdzacie do nas nad morze - trójmiasto albo koszalin
|
|
|
|
#3389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a teściowej za takie gadanie to się ![]() ![]() należy Cytat:
Cytat:
rzytul: i dużo siły życzę!!!!Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możemy zrobić sondę, ale ja to i tak pewnie odpadam- w ciąży i z Julcią jechać gdzieś daleko raczej sobie nie wyobrażam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

to już za chwilę -a tata będzie wtedy w szpitalu -nie wyobrażam sobie roczku bez niego 
Adaś

klask i: Emi szaleje, idzie jak burza 

bo już bić chciała zdjęcia jak zwykle powalaja

Przynajmniej macie nianię
no tak kurna-jak wychodziłam nic sie nie działo, ale przez 1 minute mogło się zacząć palić, faktycznie!!!! nie moge jak ktos mi w gary zagląda.......

zębole