Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 08:59   #661
mm444
Władca Wizażu

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:16   #662
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Mnie dziwią wykładowcy, którzy robią egzamin z nieokreślonej partii materiału. Ostatnio podeszłam do pani prof. i pytam się jej, czy mogłaby podać chociaż literaturę, bo nic o niej nie wspominałam, to dowiedziałam, że mam przeczytać wszystko co dotyczy ekonomii, ekonomiki, zarządzania i logistyki...
albo wykładowcy, którzy podadzą zagadnienia na egzamin, a na egzaminie pytania dotyczą zupełnie czegoś innego
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:35   #663
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
albo wykładowcy, którzy podadzą zagadnienia na egzamin, a na egzaminie pytania dotyczą zupełnie czegoś innego
Dokładnie! Raz wykładowca poszedł nam bardzo na rękę i udostępnił listę pytań do egzaminu. Było ich sporo, ale przerobiliśmy je i każdy się nauczył. Byliśmy bardzo zadowoleni, że to zrobił. Co się okazało? Na egzaminie (to był ustny) nie padło ani jedno pytanie z tej listy Nie rozumiem po cholerę nam dawał te pytania, skoro nie zamierzał ich zadać.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:35   #664
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
A mnie dziwi coś z innej strony. W moim malutkim mieście można sobie zrobić studia, nawet magistra. Rozmawiałam kiedyś ze studentkami tej uczelni i poraziło mnie to, że na egzamin "pani" pokazuje w książce co studenci mają sobie przeczytać i z czego będzie pytać na egzaminie. Materiał obejmował mniej niż jeden rozdział.
Zdziwiona jestem, bo za moich czasów egzaminy zwykle były z treści wykładów i...całej reszty. Często opanowanie wykładów to było max.na 4, a resztę student powinien poznać w toku nauki własnej na studiach. Teoretycznie studiowanie powinno obejmować siedzenie w czytelniach, doszukiwania sie nowości w artykułach itp. a nie przeczytanie pliczku kserówek.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:39   #665
guglak
Raczkowanie

W sesji zimowej 3 specjalizacje miały problem z zaliczeniem jednego egzaminu. Facet dał nam zestaw pytań (60) i kazał się tego nauczyć. Problem ze zdaniem polegał na tym,że trzeba było napisać słowo w słowo tak jak w książce było napisane. Nie rozumiem jak można wymagać umiejętności przepisywania (jedno słowo źle i nie zaliczał, więc później już nikt się nie uczył tylko miał ściągi) książki niż wiedzy. Tych regułek słowo w słowo już nie pamiętam, więc po co był ten przedmiot?

Nie rozumiem,że ktoś nie rozumie,że brzydzę się czegoś. Nie znoszę motyli i ciem. Dla mnie są obrzydliwe, te ich owłosione skrzydełka dotykające mojej skóry. Wszyscy mnie przekonują,że motyle są takie piękne i jak dziewczyna może ich nie lubić,ale za to można brzydzić się robakami, pająkami.

guglak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:43   #666
megamag
BAN stały

Czy książka była napisana przez prowadzącego? Jeśli tak to dość częste zjawisko. Ja bym ogólnie była za przeformułowaniem pytań na niektórych egzaminach, po co pytać co wiesz o jakimś tam zjawisku i kminisz gdzie to było. Lepsze byłoby pytanie "Co napisałem na stronie 76?".
megamag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:48   #667
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
A mnie dziwi coś z innej strony. W moim malutkim mieście można sobie zrobić studia, nawet magistra. Rozmawiałam kiedyś ze studentkami tej uczelni i poraziło mnie to, że na egzamin "pani" pokazuje w książce co studenci mają sobie przeczytać i z czego będzie pytać na egzaminie. Materiał obejmował mniej niż jeden rozdział.
Zdziwiona jestem, bo za moich czasów egzaminy zwykle były z treści wykładów i...całej reszty. Często opanowanie wykładów to było max.na 4, a resztę student powinien poznać w toku nauki własnej na studiach. Teoretycznie studiowanie powinno obejmować siedzenie w czytelniach, doszukiwania sie nowości w artykułach itp. a nie przeczytanie pliczku kserówek.
Ja miałam egzamin z kulturoznawstwa - do opanowania wszystko od etapu po prostu malowania po jaskiniach do czasów współczesnych. Malarze, muzycy, wynalazki, nurty, poglądy, filozofie, wszystkie dzieła. Profesorka mogła wyskoczyć z każdym malarzem z dowolnej epoki, nawet tym prawie nikomu nieznanym, pokazać dowolny obraz jaki sobie wymyśliła i spytać o tytuł i autora. To był koszmarny egzamin, bo nie było żadnych zagadnień, a nie wiem, czy ktokolwiek był w stanie wiedzieć wszystko. Nie uważam, że wykładowca powinien palcem pokazywać, czego studenci mają się nauczyć, ale egzaminy ze wszystkiego to dla mnie coś trochę wrednego. Jakieś zagadnienia chociażby się przydały. Bo wykłady + reszta - owszem, ale często ta reszta jest kompletnie z kosmosu.
Stary 2012-06-18, 09:50   #668
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
z reguły jest tak, że im mniejsza partia materiału do opanowania, tym człowiek staje się bardziej leniwy i przez to zawala najprostsze egzaminy

pogrubione: Teoretycznie tak. Ale znajdź tyle czasu, by wgłębiać się tak z każdego przedmiotu
Stary 2012-06-18, 09:55   #669
guglak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megamag Pokaż wiadomość
Czy książka była napisana przez prowadzącego? Jeśli tak to dość częste zjawisko. Ja bym ogólnie była za przeformułowaniem pytań na niektórych egzaminach, po co pytać co wiesz o jakimś tam zjawisku i kminisz gdzie to było. Lepsze byłoby pytanie "Co napisałem na stronie 76?".
Najdziwniejsze było to,że to nie jego książka. Jakiegoś Brytyjczyka. Najlepsza jest moja promotorka która jest jednocześnie opiekunem roku. Żaliliśmy się jej,że nie możemy zaliczyć przedmiotu tzw. zapchajdziury. A ona do nas: A po co wy się tego uczycie? To wam do niczego się nie przyda. Ściągać!

guglak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:55   #670
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Egzaminy często są nie z tego, co było na wykładach, a z tego czego mamy sami się dowiedzieć. I tak np. przytoczę znowu moją elektronikę. Co z tego, że przerobię nawet 100 książek, nauczę się jak każdy autor inaczej patrzy na problem, a wykładowca inaczej. Nauka nie jest czarno- biała i to co jest dobre u wykładowcy x u wykładowcy y nie przejdzie.

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:08   #671
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Egzaminy często są nie z tego, co było na wykładach, a z tego czego mamy sami się dowiedzieć. I tak np. przytoczę znowu moją elektronikę. Co z tego, że przerobię nawet 100 książek, nauczę się jak każdy autor inaczej patrzy na problem, a wykładowca inaczej. Nauka nie jest czarno- biała i to co jest dobre u wykładowcy x u wykładowcy y nie przejdzie.
ja miałam taką sytuację:
ćwiczeniowiec całe dwa semestry zajęć opierał się na autorce X.
Wykładowca przez całe dwa semestry powtarzał nam, żebysmy absolutnie nie korzystali z ksiazek X, bo to nieaktualne jest.

I co? Przyszła sesja i na kolokwium uczyliśmy sie z X, a na egzamin z innych.

Dodam tylko, że były to materiały, które się wykluczają..

no, ale niestety, skoro pani mgr (ćwiczeniowiec) uważa się za mądrzejszą od profesora zwyczajnego, to ja nie mam pytań..
lapida jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 10:48   #672
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że ludzie podbierają swoim współlokatorom jedzenie i jeszcze robią z kogoś idiotę, że niby sam zjadł w nocy na przykład :P

cudo <3
Stary 2012-06-18, 10:55   #673

Cytat:
Dziwi mnie, że ludzie podbierają swoim współlokatorom jedzenie i jeszcze robią z kogoś idiotę, że niby sam zjadł w nocy na przykład :P
Mnie dziwi też używanie różnych innych rzeczy, np. mojej gąbki do mycia ciała. Nie wiem, co któraś z moich współlokatorek z nią robiła, ale ostra część jest całkowicie starta. Ale chociaż tyle, że wada jest zauważalna, dzięki temu wiem, żeby jej nie używać, tylko kupić sobie nową. No ale na litość boską - gąbka do mycia ciała? Taka osobista rzecz?

Ewentualnie mój papier toaletowy - nie żałuję, skąpa nie jestem, ale bez przesady, jak ktoś w ogóle sobie nie kupuje swojego, tylko używa cały czas mojego... Jednak mnie nie stać, żeby sponsorować środki chemiczne niektórym jednostkom cały czas.

Ale historie o współlokatorach i akademiku to jest studnia bez dna...
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:02   #674
201604200942
Konto usunięte

mnie dziwi jak można robić wielkie zakupy, mając świadomość, że połowa rzeczy się zmarnuje i zgnije w lodówce. Najgorsze jest jednak to, że te osoby wychodzą z założenia, że albo to jedzenie nie jest ich, albo nie chcą wyrzucać jedzenia i tak siedzi, gnije i śmierdzi w lodówce, dopóki Ty tego nie posprzątasz. I w taki sposób musiałam się pozbyć śmierdzącego masła sprzed kilku miesięcy i szynki, która miała ważnosć do lutego (!) o pomarańczach, które były wręcz zielone od pleśni, już nie wspomnę.
Wkurza mnie tez to, że ludzie nie mają wyobraźni i jak np. w akademiku jest mała lodóweczka na 4-5 osoby, jedna z nich zrobi wielkie zakupy i wepcha całe zapasy (nawet olej!) do lodówki, a resztę współlokatorów ma gdzieś. Niech się gniezdża gdzieś w kąciku, bo ona musi olej i ziemniaki do lodówki poupychac
Stary 2012-06-18, 11:45   #675
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ludzie mają różną wrażliwość. Mnie by taka informacja nie ruszyła, sama pewnie gotowa byłabym taką wstawić. Gdybym tylko była w ciaży miała FB
Ale po co?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 12:06   #676
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a wspolokatorki podbierajace maszynkę do golenia? na szczescie sie nie spotkalam z tym, ale nie zdziwilabym sie, gdyby ktos to praktykowal
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:20   #677
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Też tak uważam A już myślałam, że jestem dziwna, bo nie widziałam nic dziwnego w tym, że zdarzyło mi sie nie uprzedzić o moim przyjeździe i wyjściu z pokoju -.-

cudo <3
Stary 2012-06-18, 12:24   #678
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mroja Pokaż wiadomość
Ojjj jest tego trochę

I pogląd z którym najbardziej walczę, to postrzeganie singli w naszym kraju i to parcie na małżeństwa, parowanie się i dzieci.
Kobieta która nie ma faceta powyżej 25 roku życia może albo zamknąć się w domu (bo jak to samemu gdzieś wychodzić?) albo jest coś z nią zapewne nie tak
Ludzie, dla których jedynym celem życiowym jest związek, jak już dorwą faceta, to nigdzie bez niego nie wyjdą, kończą się przyjaźnie i nawracanie samotnych "no kiedy sobie kogoś znajdziesz?". Bez sensu tak na siłe, bo społeczeństwo naciska, no ale niestety można się zdołować przez tę presję często i gęstą...
25 lat? To i tak nieźle
Ja nie raz słyszałam, że 20 lat to ostatni dzwonek

Moje kumpela spotkała kiedyś jakąś swoją znajomą, która jest świecką zakonnicą. Zaczęła ją namawiać na jak najszybsze zamążpójście (koleżanka nie ma nawet chłopaka) i na urodzenie jak największej ilości dzieci - najlepiej 6
I jeszcze pouczyła moją koleżankę, że to mężczyzna powinien zarabiać na dom...
To kim on musiałby być z zawodu, żeby utrzymać 7 osób?

A, dodam jeszcze, że kolezanka ma 22 lata - "ale to JUŻ CZAS na męża i dzieci"

Edytowane przez lalalabamba
Czas edycji: 2012-06-18 o 12:26
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:25   #679
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Ale że tak gąbkę podbierają? Przecież używana przez kogoś innego. Brrr...

Moja mi podbiera tylko jedzenie i żel pod prysznic. I gdyby miała problemy finansowe to bym nic nie mówiła, ale dziewczyna ma 3 tysiące na opłacenie 900 zł czynszy i rachunków + 700 zł spłatę kredytu i podbiera mi jedzenie. I wkurza mnie, że ja studiuję, pracuję, mało sypiam po ty by mieć co jeść, za co zapłacić dla niej czynsz, a ona całe dnie siedzi w domu i nic nie zrobi i podbiera mi jedzenie, na które zapracowałam

cudo <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 12:44   #680
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalalabamba Pokaż wiadomość
To kim on musiałby być z zawodu, żeby utrzymać 7 osób?
księdzem?

lapida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:48   #681
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez lapida Pokaż wiadomość
księdzem?

Mistrzu

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:08   #682
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Peggy, jakie żarcie Ci podkrada? jestem w tracie wymyslania szatanskich planow
Stary 2012-06-18, 13:13   #683
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Każde. Dosłownie każde. Dzisiaj nawet chleb podkradła i zapytana o to powiedziała, że ''hehehehe pewnie jesz przez sen''. :/

Kiedyś dosypałam do otwartego jogurtu środka na przeczyszczenie, ale i to jej nie nauczyło :P Dobrze, że jeszcze parę dni i się wyprowadzam

cudo <3
Stary 2012-06-18, 13:15   #684
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Moja mi podbiera tylko jedzenie i żel pod prysznic. I gdyby miała problemy finansowe to bym nic nie mówiła, ale dziewczyna ma 3 tysiące na opłacenie 900 zł czynszy i rachunków + 700 zł spłatę kredytu i podbiera mi jedzenie. I wkurza mnie, że ja studiuję, pracuję, mało sypiam po ty by mieć co jeść, za co zapłacić dla niej czynsz, a ona całe dnie siedzi w domu i nic nie zrobi i podbiera mi jedzenie, na które zapracowałam
Doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie. Podbieranie komuś czegokolwiek jest totalną porażką... Rozumiem - pożyczyć, bo nie mam/nie kupiłam/zamknęli mi sklep przed nosem etc. wtedy spoko, dam Ci szynkę/masło/ogórka czy coś. Nie zbiednieję od tego, ALE... Kolejny raz już nie będę tak uprzejma i miła. Ja też za darmo tego nie dostaję, wydaje na to pieniądze, jak każdy człowiek, więc dlaczego dla współlokatorki mam być sponsorem?

A podstawowe pytanie brzmi - rozmawiałaś z nią w ogóle na ten temat?

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:18   #685
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

co za kretynka bezczelna na takie osoby delikatne sposoby nie pomoga, dobrze, ze sie wyprowadzasz. chociaz ja i tak zostawilabym niespodziankę, weszla do jej pokoju i schowala w jakims miejscu cos, co szybko sie zacznie psuc, a ona niech sobie szuka

do fioletowego zelu pod prysznic dolalabym jodyny, juz bym go wiecej nie uzyla, ale widok przebarwionej skory wspolokatorki bylby tego warty
Stary 2012-06-18, 13:21   #686
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Moja regularnie podbiera mi mleko i jeszcze żeby było jej głupio - gdzie tam. Raz była taka sytuacja, że miałam jednego jeszcze 1/4 i drugą butelkę całą, pyta się czy może sobie nalać do kawy, ja mówię że spoko, ona na to że ale otworzy to drugie, bo te jedno już wypiła i zadowolona z siebie to mówi, w ogóle żadnego żalu ani nic . A co najlepsze tłumaczyła się, że nie miała się jak zapytać bo wyszłam, a byłam w domu cały czas także wiem co czujesz Peggy też na szczęście zaraz się wyprowadzam.
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:27   #687
invisible_01
Zakorzeniona

W temacie postów na fb - moja znajoma właśnie zamieściła post: "W kolejce do gastrologa".
Stary 2012-06-18, 13:29   #688
Naciaaa1991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Moja regularnie podbiera mi mleko i jeszcze żeby było jej głupio - gdzie tam. Raz była taka sytuacja, że miałam jednego jeszcze 1/4 i drugą butelkę całą, pyta się czy może sobie nalać do kawy, ja mówię że spoko, ona na to że ale otworzy to drugie, bo te jedno już wypiła i zadowolona z siebie to mówi, w ogóle żadnego żalu ani nic . A co najlepsze tłumaczyła się, że nie miała się jak zapytać bo wyszłam, a byłam w domu cały czas także wiem co czujesz Peggy też na szczęście zaraz się wyprowadzam.
A nie lepiej było się wyprowadzić wcześniej, żeby nie było powodu do narzekań, użerania się ze złodziejką, nazwijmy to po imieniu ?

Ja chyba na Waszym miejscu szukałabym nowego lokum. Ale... najpierw pogadałabym z nią, potem z właścicielem, później próbowałabym się mścić, pisać na serku "nie ruszać! nie Twoje!", oznaczać zużycie na różnych rzeczach, poprosić o zamontowanie zamka w pokoju (jeśli ona mieszka w innym niż Ty), w kółko jej powtarzać jak to okropnie mieszka się z kimś, kto podkrada Ci jedzenie itp. A może zrobi jej się wstyd, gdy powiecie "mój sok też wypiłaś? już drugi z kolei?" przy jej chłopaku czy garstce znajomych. Wywiesiłabym też kartki na lustrach, szafkach pt. "Precz ze złodziejami/podkradaczami/wyjadaczami" itp.
Ech, skąd się biorą tacy ludzie...

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Edytowane przez Naciaaa1991
Czas edycji: 2012-06-18 o 13:31
Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:31   #689
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
A podstawowe pytanie brzmi - rozmawiałaś z nią w ogóle na ten temat?
Rozmawiałam i za każdym razem to ja wychodziłam na tą złą, bo ja jej coś zarzucam :/ A dodam, ze mieszkamy tylko we dwie..

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
co za kretynka bezczelna na takie osoby delikatne sposoby nie pomoga, dobrze, ze sie wyprowadzasz. chociaz ja i tak zostawilabym niespodziankę, weszla do jej pokoju i schowala w jakims miejscu cos, co szybko sie zacznie psuc, a ona niech sobie szuka

do fioletowego zelu pod prysznic dolalabym jodyny, juz bym go wiecej nie uzyla, ale widok przebarwionej skory wspolokatorki bylby tego warty
Tak myślałam żeby zostawić jej niespodziankę :P Ale już chyba dam sobie spokój.
Ostatnio miałam nawet taką sytuację, że położyłam podkład w łazience i ona wzięła, użyła i nawet nie zakręciła :/ Tak samo z balsamem. Ostatnio też się dziwiłam dlaczego mój żel do twarzy tak szybko znika i zobaczyłam jak ona go brała :P Tłumaczyła się, że... chciała przeczytać ulotkę

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Ale mogła później poinformować, że wzięła :O Co za bezczelność. Moja na szczęście się kryje ze wszystkim.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
A nie lepiej było się wyprowadzić wcześniej, żeby nie było powodu do narzekań, użerania się ze złodziejką, nazwijmy to po imieniu ?
Ja chyba na Waszym miejscu szukałabym nowego lokum. Ale... najpierw pogadałabym z nią, potem z właścicielem, później próbowałabym się mścić, pisać na serku "nie ruszać! nie Twoje!", oznaczać zużycie na różnych rzeczach, poprosić o zamontowanie zamka w pokoju (jeśli ona mieszka w innym niż Ty), w kółko jej powtarzać jak to okropnie mieszka się z kimś, kto podkrada Ci jedzenie itp. A może zrobi jej się wstyd, gdy powiecie "mój sok też wypiłaś? już drugi z kolei?" przy jej chłopaku czy garstce znajomych. Nie ma co się cackać, szkoda zdrowia na takie babsztyle
W moim przypadku nie mogłam się wyprowadzić, bo nie miałabym czasu. Nie stać mnie było do tej pory, by płacić od połowy miesiąca za mieszkanie tutaj i za nowe, a w jeden dzień bym się nie przewiozła, bo poza sesją mam całe dnie zajęcia, a w weekendy praca. I właścicielką mieszkania jest właśnie ta moja współlokatorka...

cudo <3
Stary 2012-06-18, 13:31   #690
Olivvek
Zadomowienie

Z dzisiaj: widziałam młodą kobietę w sandałach i skarpetkach

Ale nie o tym chciałam rozwalają mnie kobietki w sandałkach, klapeczkach itd., a pięty żółte/ zielone/ czarne i rogowatość, której nie powstydziłby się pancernik, aż się sypie
Jest to tak obrzydliwe, że aż nie mogę oderwać wzroku

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości