|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
![]() hugolina swietne ciuszki obok mnie w weekend podobno otworzyli nowy lumpek ciekawe co maja ![]() kolezanka przywiozla mi od swojej mamy kawalek domowej wedzonej szynki chyba cala zaraz zjem
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam dwie kromki suchego czerstwego chleba i popiłam wodą mineralna, do tego 5 tabletek z witaminami, kwasem foliowym i DHA
I nic mi sie dziś nie chce jeśc Ewentualnie zupe pomidorową bym zjadła |
|
|
|
#4143 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam to samo rano mnie noga bolala, a teraz takie skurcze z prawej strony co jakis czas
|
#4144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mgr, kiedy to było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja niby miałam skończyć paczkę i przestać brać ale wolałam tak jak radziłyście - od czwartku zmniejszyłam do 2, teraz od czwartku będę brać kilka dni po jednej a potem już zleci do wizyty to pewnie mi powie czy wszystko ok a co u ciebie w ogóle było? u mnie niby się odklejała kosmówka lekko ale na kontroli po 2 tygodniach było już ok |
|||
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
gratki za egz
martii dziekuje koffana jestes szkoda zee tak daleko mieszkasz ![]() a mi tak idzie sprzatanie ze...... kop w du...by sie przydal piekne ciuszki m my mamy cos takiego http://allegro.pl/krzeselko-do-karmi...428341669.html |
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nie mam pomysłu co mogłabym podjadać między posiłkami ![]() ciągle tylko jogurty, banany, migdały
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Raczkowanie
|
Kurde,juz ta godzina a mi sie nic nie chce robic,lozko rozwalone,obiad nie ugotowany.Jak maz wraca z trasy do domu to jestem jakos bardziej zorganizowana,wszystko mam zrobione na czas,a jak tylko jego nie ma to jakis len we mnie wchodzi i w domu meksyk.Jeszcze taki gorac dzisiaj.Dziewczyny,doradz cie co tu ugotowac zeby btlo szybko,bo nie chce mi sie godzinami stac przy garach.
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a gdzie reacje z wesel cooooooooooooo
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- właśnie
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
wy jezdzicice na zwyklych rowerek bo mi gin powiedziala ze raczej nie a z zchecia bym poszla
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja sobie przypomnę poniedziałek po weselu to naprawdę laski nie ma się co dziwić że jeszcze relacji nie ma
wesele miałam do 5, poprawiny do 1-szej w nocy poniedziałek odsypiałam a potem rozwoziliśmy jedzenie, ciasto i napoje które zostały po rodzinie no i tyle emocji
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz chce czwartek i usg
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie wiem kiedy po weselu relacje napiszę
![]()
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze sie czuje, może właśnie potrzebuje takiego ruchu, bo ciągle tylko w domu siedze, albo spacer albo leżenie Wkurza mnie ta monotonia
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o to ze mozna jednak upasc, tak sie mi wydaje tez bym z checia pojezdzila
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hugolina umknelo mi Twoje zdjecie brzuszkowe ![]() Dajmy mlodym czas my w poniedzialek jeszcze balowalismy Ostatni raz chyba robie gulasz wolowy jakis niesmaczy mi wyszedl ![]() ![]() mialam kiedys fajna cebule w proszku i ona dawala takiego fajneg posmaku teraz nie mam jej i czegos mi brakuje |
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale miałaś przeczucie Kochana Czesi grali tak jak nie oni... a nasi... szkoda gadać...NIKOŚ....
|
|
#4158 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tam często jeździmy, blisko, ładnie i bardzo fajnie tam jest! Cytat:
![]() Cytat:
z okazji rocznicyCytat:
gratki nastepnego tygodnia.ja tez ledwo wchodze na 2 piętro! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja się najadłam czereśni właśnie a teraz spadam do kuchni szykować obiadek.... a później jeszcze trochę posprzątam chate |
|||||||||
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja już po egzaminie, będę Was zaraz nadrabiać chyba, ale najpierw chłodny prysznic
![]() egzamin okropny, trudny i do bani same schematy i opisy, co u mnie leży. Jedynie z ekonomii myślę że będzie dobrze chyba tylko na jedno pytanie strzelałam, resztę wiedziałam ![]() w czasie egzaminu mój Kubuś kopał mi znowu w miednicę, nie mogłam się skupić a teraz szłam jak kaczka, bo ciągnie mnie w pachwinach
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4160 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jej, wyszlam na chwile z domu wracam i co widze... 5 stron do nadrobienia;p gaduly
)) ale sie udalo ) Cytat:
teraz nie chodze bo moj gin. powiedzial ze na takich basenach nie dbaja tak o czystosc wody i latwo mozna cos chwycic... faktycznie, jak nurkowalam w okularach to w tej wodzie dziwne rzeczy plywaly, mimo ze wydaje sie ona czysta ) a co do zjezdzalni ja bym nie ryzykowala, tak samo nie wolno wchodzic do jakuzji i do sauny ale juz postanowilam ze od stycznia wracam na basen zeby figura chociaz troche doszla do siebie tak mi sie marzy przynajmniej ) Cytat:
) a co do wozka to ja mieszkam na parterze ale tez chce zeby byl lekki bo moim rodzice na 6 pietrze mieszkaja, jest winda ale lubi sie psuc;/ Cytat:
nie wiem czy mi sie uda... podobno latwo sie mowi, a rzeczywistosc jest inna ) ale sa te elektryczne nianie, to moze akurat ) Cytat:
) ja sie juz przyzwyczailam do niej a jak jej nie mam to sie az dziwnie czuje;p Cytat:
) super ) a to ja bylam na "chinczyku" dzis kurczak z warzywami;] ale jakos bez szalu byl;p Cytat:
) polecam sie na przyszlosc ) Ty jestes po urlopie to musisz dac sobie czas zeby dojsc do siebie )dokladnie! ja myslalam ze juz wczoraj wszystko dziewczyny napisza a tu cisza ) ja ostatnio wsiadlam na rower i przejechalam sie z 10 metrow bo balam sie wiecej;/ |
||||||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzcie jakie fajne filmiki |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co konczysz ze mialas egzamin zawodowy? |
|
|
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
technik informatyk... ja właściwie w kwietniu skończyłam, bo potem maturka i właśnie dziś i jutro zawodowy. Dziś teoria, jutro praktyka. Ale gdybym miała wybierać drugi raz szkołę średnią, na pewno nie byłby to informatyk
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale czy to prawda to nie wiem o ktorej ją masz?? ja mam o 12 Poni o 17 a Ty?? ktora jeszcze idzie na wizyte w piatek?? |
||
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobrze mi ciagle chyba pojde spac nie wiem czy to pogoda juz mam stracha bo u teściow panuje jakas jelitowka ze biegunka przez tydzien, brat tz schudl 6 kilo wiec ja cala w strachu
|
|
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() landi ja tez technik tyle ze ekonomista ![]() ale wybrala bym teraz liceum, nie technikum |
|
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli wiesz co masz gdzie wpisac to napewno zdasz ) gorsze byly jak pisalam z BHP;p ale spoko nie taki diabel straszny )
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
No ja juz wstalam ..2 godzinna drzemka w srodku dnia to nie jest dobry pomysl bo teraz jestem taka zcapiała ..
![]() Ale mi gorąco .. ![]() Marti- Madzius - zdrowka zycze Hugolina - piekne ciuszki Ma ktoras wizyte w czwartek ? ![]() Jestem taka glodna a tak mi sie nie chce isc do tej kuchni i stac przy garach w ten upał ..
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też jelitówka, a co najlepsze mam ją w domu
![]() no ja i tak wybrałabym technikum, bo wolę mieć już jakiś zawód, żeby od razu móc pracować (teraz moje wolne przeciągnie się do przyszłego roku ) ale nie informatyk. To była najgorsza decyzja w moim życiu, chociaż jak obronie technika to mam papierek że coś na tym kompie potrafię zrobić. W każdym razie zdecydowanie mocniejsza jestem właśnie z BHP i ekonomii, które mam obowiązkowe na egzaminie
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-18 o 14:03 |
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam na 16. chciałabym by już był ten piątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

chyba cala zaraz zjem

4.9.10 Nasze malenstwo

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Wkurza mnie ta monotonia 

same schematy i opisy, co u mnie leży. Jedynie z ekonomii myślę że będzie dobrze 
niedobrze mi ciagle chyba pojde spac