Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 16:10   #2911
pszczoua
Zakorzenienie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
a jeśli mogę zapytac kiedy masz owulację??
Mam nieregularne cykle i ciężko u mnie wyznaczyć dokładny dzień. W tym cyklu byłam u gina w 14dc i powiedziała mi że albo owulka była dzień wcześniej albo w ogóle jej nie było bo śladu po niej niestety nie widziała, więc raczej cykl stracony
Stary 2012-06-16, 16:33   #2912
paulinaziuta07
Raczkowanie

lunao ja biorę luteinkę dowcipnie jeszcze jeden cykl i potem do ginka na kolejną wizytę między 10 a 12 dc... wydaje mi się, że będę miała robiony monitoring cyklu czy któraś miała może już ten monitoring?

aaa no i oczywiście zawsze POLSKA
paulinaziuta07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:17   #2913
IsiaG
Zadomowienie

Zanim się z Wami schynchronizuję to pewnie jeszcze trochę. Miałam @ 9 czerwca, więc dziś mam...., nie wiem, nawet nie chce mi się liczyć. Dopóki nie pozbędę się nadmiaru prolaktyny, to nie ma sensu.
A tak a propo, nie wiecie kto chce może chce kupić prolaktynę? Tanio sprzedam.

Powiem szczerze, tak jak reszta, że ja również nie czuję tu różnicy wieku. Zawsze lepiej dogadywałam się z młodszymi ludźmi.

Zaraz mykamy na mecz do pubu.

POLSKA - BIAŁO CZERWONI

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:37   #2914
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
A tak a propo, nie wiecie kto chce może chce kupić prolaktynę? Tanio sprzedam.
Ja dopiero co zbiłam moją, także chętna nie jestem Bromek dalej łykam dla podtrzymania efektu ale owulacji i tak nie mam
Stary 2012-06-16, 20:13   #2915
magdaammm
Raczkowanie

Kibicujemy pieknie panie piekne!!!

POLSKA!
POLSKA!

Edytowane przez magdaammm
Czas edycji: 2012-06-16 o 20:15
magdaammm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:57   #2916
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki...nie bylo mnie bo pojechalalam do domku...jestem na zwolnieniu..Pani doktor powiedziała, ze w mojej sytuacji nie ma nawet mowy o tym, że ja wracam do pracy...w pon na usg i zobaczymy jak sie tam maluszek rozwija...pozdrowionka kochane
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 20:59   #2917
dmoc4
Raczkowanie

GG do dmoc4

Cytat:
Napisane przez charlotte_69 Pokaż wiadomość
Mam taki problem. Otóż dwa dni przed okresem kochalam się z TZ. Wszystko bylo ok. Po pierwszym orgazmie odpoczelismy, umylismy rece i TZ wytarl mokrego z nasienia czlonka. Postanwilismy, ze zrnbimy petting. TZ zalozyl na odwrot gumke. Pozniej zrobil to poprawnie i wytarlismy to w posciel. Nie wszedl we mnie, ale troche síe pocieral. Dwa dni pozniej dostalam okres (rowno w 28 dzien, zazwyczaj mam w 29. Trwal 6 dni, nie byl za obfity). Okres dostalam 29 maja. Mam ciagle schizy, ze jesem w ciazy☠☠nie mam zadnych objawow. Mialam tylko objawy charakterystycznd dla owulacji. Od 3 dni boli mnie zoladek, bylam u lekarza i to wrzody. Dzis trobhe boli mnie w dole brzucha i czasem jajniki, pojawil sie bialy sluz. Czy mam powody do zmartwien ? Poradzcie cos☠

Dziewczyno, chyba się pomyliłaś, my tu marzymy o dwóch kreskach na teście, a dla Ciebie to zmartwienie. Zmień wątek, bo tu Ci nie odpowiemy na pytanie, szczerze powiedziawszy ja nie mam na to ochoty. Bo Twój post to chyba okrutny żart.

No oczywiście, że POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Edytowane przez dmoc4
Czas edycji: 2012-06-16 o 21:00
dmoc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:54   #2918
dedra
Zadomowienie

Witajcie!
No i po euro dla nas, szkoda.... Szkoda gadać...
U mnie @ nadal brak, a czuję się coraz gorzej. Całymi dniami mnie mdli a z wieczora dochodzą bóle podbrzusza. Wczoraj nieźle mi dało w kość wieczorem. Ból od krzyża poprzez podbrzusze, pachwiny i uda aż do kolan. W nocy było małe przytulanko pomeczowe Dziś ledwo wcisnęłam w siebie na śniadanie koktajl z truskawek.
A jak tam u Was się niedziela zaczyna?
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:23   #2919
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej.

u nas też po meczy było przytulanko mam nadzieję, że w końcu się uda! bo z nogami na suficie przeleżałam dobre 15 minut haha, jak głupia

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:43   #2920
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaziuta07 Pokaż wiadomość
lunao ja biorę luteinkę dowcipnie jeszcze jeden cykl i potem do ginka na kolejną wizytę między 10 a 12 dc... wydaje mi się, że będę miała robiony monitoring cyklu czy któraś miała może już ten monitoring?

aaa no i oczywiście zawsze POLSKA
Paulinaziuta07, ja mam monitoring robiony praktycznie w każdym cyklu od kilku miesięcy. No chyba, że wiemy z moim Tż, że w danym cyklu nie będziemy mogli się starać, to wtedy sobie odpuszczam. ja zaczynam zawsze monitoring 8-9 dzień. Teraz w czwartek idę pierwszy raz w tym cyklu, bo to będzie mój 8 dc. No i prawdopodobnie gin mi przypisze zastrzyki (Fostimon) - albo calą dawkę co drugi dzień, albo codziennie po połowie - żeby pęcherzyki ładnie się rozwijały i rosły. W tym cyklu celujemy w 3 pęcherzyki Ciekawe czy tyle zechce urosnąćNo i jeśli wszusyko będzie dobrze szło, to koło 30stego czerwca będziemy podchodzić do IUI
Stary 2012-06-17, 11:08   #2921
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cześć dziewczynki

A u mnie cisza i spokój. 23 dc i jajników już nie czuję. Więc już nie wiem co tam się działo.
Stary 2012-06-17, 12:34   #2922
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Witajcie!
U mnie @ nadal brak, a czuję się coraz gorzej. Całymi dniami mnie mdli a z wieczora dochodzą bóle podbrzusza. Wczoraj nieźle mi dało w kość wieczorem. Ból od krzyża poprzez podbrzusze, pachwiny i uda aż do kolan. W nocy było małe przytulanko pomeczowe Dziś ledwo wcisnęłam w siebie na śniadanie koktajl z truskawek.

A Ty kobietko to na kiedy masz termin @??? Może ten test robiłaś za wcześnie?

Kasiaczek - i bardzo dobrze, odpoczywaj sobie w domku i dbaj teraz o siebie i o swoją fasolkę. Nie przemęczaj się, dobrze odżywiaj, dużo odpoczywaj a wszystko będzie ok. No i myśl pozytywnie.

pszczoua - skoro brak u Ciebie owulacji, to może polecę ziółka? Sama piję i już czuję się jak w ciąży. Wrażenie niezapomniane. Coś tam na pewno się dzieje ale one nie są w stanie walczyć z moją prl więc cała walka i tak na nic . Wiesz, nie zaszkodzi a może pomóc.

No i na meczu popłynęliśmy, niestety. A szkoda, była taka fajna atmosfera.

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-06-17, 14:21   #2923
monini2507
Zakorzenienie

Witajcie powróciłam już wczoraj ale nie miałam czasu zajrzeć do Was bo
szliśmy do znajomych na grilla na 16 i wróciliśmy o 5 rano jak już widno było i teraz dopiero wstaliśmy. Tak nam się miło siedziało ciepła noc była pyszne jedzonko że tyle nam zeszło

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki...nie bylo mnie bo pojechalalam do domku...jestem na zwolnieniu..Pani doktor powiedziała, ze w mojej sytuacji nie ma nawet mowy o tym, że ja wracam do pracy...w pon na usg i zobaczymy jak sie tam maluszek rozwija...pozdrowionka kochane
Kasiu to proszę się teraz bardzo oszczędzać bo dzidzia najważniejsza trzymam kciui za maluszka na pewno z nim wszytsko ok

Cytat:
Witajcie!
Ja tu wyczuwam jednak ciąże kochana poczekaj jeszcze trochę i zrób test ponownie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej.

u nas też po meczy było przytulanko mam nadzieję, że w końcu się uda! bo z nogami na suficie przeleżałam dobre 15 minut haha, jak głupia
No to trzymam kciuki kochana

A co do mieszkania to mieszkamy z naszym kochanym tściem ale na pewno nie na zawsze. Łatwo jest powiedzieć wyprowadzcie się jak jedna osoba tylko pracuje. Nie rzucam tu aluzji do żadnej z was oczywiście.
Zbieramy pieniążki na remont poddasza u mojej babci i tam chcemy zamieszkać. Poza tym teraz Tż ma tutaj pracę i wiadomo nie będzie dojeżdzał co dzień 60 km do pracy jak ma tu możliwość na miejsumieszkać
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 16:40   #2924
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

No ja wierze, że bedzie wszystko dobrze...jutro USG wiec zzobaczymy
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:35   #2925
Dzastin08
Wtajemniczenie

Witaaam Ale dzisiaj tutaj cisza.

Wczoraj z Tz udało się Nam wejść na strefę, i 4 h czekaliśmy tam na mecz...pełnooo ludzi, a wynik jak wynik... już nie chce mi się nawet komentować...Wracaliśmy pieszo, więc jeszcze wstąpiliśmy na kebaba i jakieś 10 min przed dojściem do domu spadła na Nas mega ulewa, do tego burza... oberwanie chmury... byłam mokra jak kura, calutka.. wszystko przemoczone, Tż też ;D więc w domu byliśmy przed 1 w nocy, przebraliśmy się i ja padłam jak kawka spać...a Tż jeszcze oglądał formułę
I tak dziś coś mnie obudziło o 8:30 więc wstałam z bólem głowy (chyba od nie wyspania)...
Niedawno wróciliśmy z spacerku i zakupów i teraz odpoczywamy

Dziewczyny piłyście to piwo SOMERSBY? Ja jak je pierwszy raz kupiłam to byłam milo zaskoczona, jak dla mnie bomba, teraz za każdym razem jak kupuję sobie jakies piwko to tylko te, cena mogła by być mniejsza, ale ostatnio w Piotrze i Pawle trafiłam na promocję,hihi

Miłego

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 19:08   #2926
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
a)...Dziewczyny piłyście to piwo SOMERSBY? Ja jak je pierwszy raz kupiłam to byłam milo zaskoczona, jak dla mnie bomba, teraz za każdym razem jak kupuję sobie jakies piwko to tylko te, cena mogła by być mniejsza, ale ostatnio w Piotrze i Pawle trafiłam na promocję,hihi

Miłego
No ja właśnie wczoraj próbowałam i faktycznie, niezłe. Lepsze od reddsa jabłkowego
Stary 2012-06-17, 19:19   #2927
IsiaG
Zadomowienie

My wczoraj z pubu też wróciliśmy i jeszcze poszliśmy sobie na nocny spacer po mieście. Nastroje kibiców po porażce fatalne, no cóż. Błyskało się ale nie padało a potem burza przeszła gdzieś bokiem. Wróciliśmy coś koło 2 w nocy. Faktycznie było bardzo miło na dworze. Dziś na obiad mąż robił pizze a potem poszliśmy na rowery. Jutro będzie mnie doopa boleć, bo przez 2 godz machałam, ale żal w domu siedzieć jak jest taka piękna pogoda.

Piwo!!! Racja, ja mam jeszcze piwo w lodówce. No jak fajnie, że mi przypomniałyście. Ja mam jakiś wynalazek Warka Radler.
No to za zdrowie pań i za dalsze fasolki, obyśmy się wszystkie doczekały.

Maleńka i bezbronna

córeczka

Stary 2012-06-17, 19:34   #2928
Luna0
Zakorzenienie

Witajcie
Mnie wczoraj spotkało coś nie miłego, ale opowiem wam jutro na spokojnie.
siedziałam chwile na słonku i teraz mni nozki pieką
widze że wesoła atmosfera nastała na forum co mnie bardzo bardzo cieszy milego wieczoru

Kasia daj jutro znać

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 19:59   #2929
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

pszczoua - skoro brak u Ciebie owulacji, to może polecę ziółka? Sama piję i już czuję się jak w ciąży. Wrażenie niezapomniane. Coś tam na pewno się dzieje ale one nie są w stanie walczyć z moją prl więc cała walka i tak na nic . Wiesz, nie zaszkodzi a może pomóc.
IsiaG poproszę o nazwę tych ziółek Póki co brałam jedynie bromergon, luteina pomagała tylko doraźnie - po odstawieniu nadal brak owu - jak tutaj któraś napisała po prostu oszukiwała organizm. Teraz oprócz bromka i luteiny od nowego cyklu coś mocniejszego - clostilbegyt w połączeniu z monitoringiem. Jeśli na usg się okaże że i to nie pomogło to wykupie ziółka, póki co poczekam na efekty clo, bo co za dużo to niezdrowo i nie chcę przedobrzyć
Stary 2012-06-17, 20:11   #2930
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Póki co brałam jedynie bromergon, luteina pomagała tylko doraźnie - po odstawieniu nadal brak owu - jak tutaj któraś napisała po prostu oszukiwała organizm.
Hmmm to jak to z tą luteiną w końcu jest? Miałaś faktycznie potwierdzone owu jak ją brałaś?
Bo jeśli miałaś to nie oszukuje
Ja w końcu zgłupiałam jak to z nią jest .. bo teoretycznie nie ma wpływu na owu a praktycznie to jak już pisałam, być może wpływa na organizm sam fakt, że cykle są "niby ok" i on sam zaczyna dobrze pracować ...
Trzeba pogrzebać i się doedukować w temacie
Stary 2012-06-17, 20:19   #2931
pszczoua
Zakorzenienie

W czasie brania luteiny owulka potwierdzona na usg dowcipnym wiec jak najbardziej byla. Jak tylko przestalam ja brac (mialam brac przez 4 regularne cykle) owulacja sie zatrzymala
Stary 2012-06-18, 07:05   #2932
monini2507
Zakorzenienie

Helloł
Witam dziewczynki w piękny ciepły i słoneczny poranek
Kejthx gdzie jesteś powróciłaś już z tego urlopu odezwij sie
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 08:31   #2933
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczyny
Ale słonce grzeje, chyba pojde na balkon się opalać i uczyć bo o 17 egzamin a nawet nic nie zaczełam

Kurcze przyświrowaliśmy wczoraj troche z TZ.. tak mi sie wydawało że mam owulke ale.. kurcze wiedziałam co robie no ale nie mogłam się powstrzymać. Na dodatek z czegość takiego jest wpadka, wiec jak zaczełam się schizować to stwierdziłam że nie moge bo wtedy to na 100% bede w ciazy, a jest jeszcze duzo za wczesnie

a teraz wam opowiem co sie wydarzyło w sobote..
Byliśmy u przyjaciół na meczu (same chłopy) i przyszedł jakiś kolegi kolega z dziewczyną.. No i moj pijany kolega sie jej uczepił i zaczął ją pytać czy go kocha itd. a ten chłopak na to "M. ja będe tatusiem"
no to kurcze.. poszłam do ubikacji poplakalam chwile i wrocilam.
Przypomne wam że właśnie w tym czasie na Euro i właśnie tym ludziom co byli na meczu chcieliśmy powiedzieć że jestem w ciazy... ale ktoś to zrobił za mnie
Na dodatek M. (moj przyjaciel) zaczął się cieszyć "będzie dziecko, będzie dziecko" "to drugi miesiąc" a ja.. zwariowałam...
Zaczełam tak ryczeć że pół meczu spędziłam z TŻ w ubikacji..
Kurcze poprostu sie nie spodziewałam
Tak mi było przykro, że to moją ciążą mieli się teraz cieszyć
Jak sie uspokoiłam to w koncu wróciłam tam i nie wracali juz do tematu.. Chyba mysleli ze sie poklucilam z TŻ tym bardziej ze byli pijani..
Tylko Ci co wiedzieli o moim # czyli 2 osoby wiedziały o co chodzi.
Szczerze to głupio mi było ale to było takie zaskoczenie że i moja reakcja była całkiem niekontrolowana..
Na koniec jak szliśmy do domu to oni gdzies tam szli za nami i ta dziewczyna krzyczała "k***wa jak ja mam wrocic do domu. Nie mam na autobus to chociaż mnie odprowadź!" "idz pij k**wa dalej i co ja mam teraz zrobic"
Także oczywiscie potwierdziło to moją teorie, że im napewno się uda
Ps. na meczu też zachowywali się jak.. szkoda gadać, widać że młodzi głupi.. a ciążą to się będą tylko chwalić, ciekawe co bedą robić później.

Nooo wyżaliłam się, co o tym myślicie?

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Czekamy na wiadomości

Cytat:
Witajcie!
Ty nie ględź tylko testuj! Co mi z Twojej jednej kreski jak @ dalej nie masz

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-18, 10:01   #2934
dedra
Zadomowienie

Isia, termin @ u mnie w tym cyklu to sporna sprawa. Wg ostatnich 3 długości cyklu powinna pojawić się 14.06, jednak owu wystąpiła prawdopodobnie później, więc @ mogła się przesunąć nawet do 22.06. Jak do tego czasu @ się nie pojawi to zatestuję ponownie.
A wczoraj to zgłupiałam całkowicie, bo wieczorem wybadałam otwartą szyjkę i już w ogóle nic nie wiem. Dochodzę do wniosku, że to nie dla mnie takie obserwacje cyklu. Już wolę nie wiedzieć nić tylko iść na żywioł. W każdym bądź razie profilaktycznie przytulanko było w sobotę w nocy i dziś z rańca.
Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Ja tu wyczuwam jednak ciąże kochana poczekaj jeszcze trochę i zrób test ponownie
Monini, jak @ się nie pojawi to na pewno będę. Pod koniec tygodnia.

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Ty nie ględź tylko testuj! Co mi z Twojej jednej kreski jak @ dalej nie masz
No wytłumaczyłam już conieco powyżej
A jeszcze dodam, że dziś rano po przytulanku pojawił się śluz zabarwiony na różowo, więc mogą być to jednak początki @.
Stary 2012-06-18, 12:05   #2935
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

LUNA, ja mam podobnie!!
ostatnio nawet pisałam, jak mi przyjaciółka powiedziała, że jest w ciąży, to mi bardziej żal było niż się cieszyłam. co prawda nie płakałam, ale znam to uczucie.
trzymaj się! i zostać pozytywnie nastawiona, bo to też ważne

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:21   #2936
paulinaziuta07
Raczkowanie

Cześć dziewczynki witam was w ten piękny słoneczny przepełniony pozytywną energią dzień siedzę sama w domku czekam aż mój mąż wróci z pracy i tak sobie myślę czy natrafię kiedyś w owulkę może teraz mi się udało jejku byłabym w siódmym niebie dziewczyny pewnie jak każda z was bym ryczała ze szczęścia ale muszę poczekać jeszcze 13 dni czy przyjdzie czy nie przyjdzie @! Lunao
Z tego co wiem luteina działa na nieregularne cykle i pomaga w zajściu w ciążę również podtrzymuje ją we wczesnej fazie... W czasie brania luteiny owulacja występuję
paulinaziuta07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:43   #2937
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
A wczoraj to zgłupiałam całkowicie, bo wieczorem wybadałam otwartą szyjkę i już w ogóle nic nie wiem. Dochodzę do wniosku, że to nie dla mnie takie obserwacje cyklu. Już wolę nie wiedzieć nić tylko iść na żywioł. W każdym bądź razie profilaktycznie przytulanko było w sobotę w nocy i dziś z rańca.

A jeszcze dodam, że dziś rano po przytulanku pojawił się śluz zabarwiony na różowo, więc mogą być to jednak początki @.
Kurczę, nie chcę Cię martwić, ale szyjka się otwiera na @ też ... więc mogą być początki @ ale trzymam kciuki,żeby nie ...

Cytat:
Napisane przez paulinaziuta07 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem luteina działa na nieregularne cykle i pomaga w zajściu w ciążę również podtrzymuje ją we wczesnej fazie... W czasie brania luteiny owulacja występuję
Nie koniecznie występuje na 100%, ale pomóc może.
Stary 2012-06-18, 15:47   #2938
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Kurczę, nie chcę Cię martwić, ale szyjka się otwiera na @ też ... więc mogą być początki @ ale trzymam kciuki,żeby nie ...
Liczę się z tym. Ten zabarwiony śluz był rano, teraz już brak.
Stary 2012-06-18, 17:18   #2939
Luna0
Zakorzenienie

Dedra Ty sobie ze mnie jaja robisz czy jak?! kciuki mi zśinieją (nie wiem jak to sie pisze)

a ja ma doły wróciłam z egzaminu i pije zimne piwko.. a co mi tam
Opowiadałam wam o kuzynce.. dzis na fb przeczytalam że idzie na pierwsze USG.. poryczałam się jak dziecko. Pomodliłam za nią i za siebie żebym przestała tak myśleć ale nie moge.. To ja powinnam się chwalić To ja dbałam i tak bardzo kochałam mojego dzidziusia nie ona ...

Aniołek 25.05.2012
Stary 2012-06-18, 18:58   #2940
dedra
Zadomowienie

Luna, Ty sie nie doluj tak kochana. Jestem pewna, że zafasolkujesz szybciej niż Ci się wydaje. I ja trzymam za Ciebie kciuki. Wierze w pozytywne fluidy przekazywane droga internetowa. No i postaram sie juz Ciebie nie denerwowac.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości