PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 18:27   #1891
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Właśnie zrobiłam sobie capuccino malinowo-smietankowe Ciekawe jakie będzie, pierwszy raz będę pić

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Szukam piosenki dla moich uczniów i znalazłam to:

KILK

Słodziaste!
A Ty uczysz angla? Bo chyba mi umknęło
Słodka

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:28   #1892
littlemary
Rozeznanie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Właśnie zrobiłam sobie capuccino malinowo-smietankowe Ciekawe jakie będzie, pierwszy raz będę pić

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

A Ty uczysz angla? Bo chyba mi umknęło
Słodka
Taak Uczę, tłumaczę i takie tam

Ooo, nigdy nie piłam. To jakieś gotowe do rozpuszczania? Z jakiej firmy?

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:32   #1893
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Taak Uczę, tłumaczę i takie tam

Ooo, nigdy nie piłam. To jakieś gotowe do rozpuszczania? Z jakiej firmy?
Taa gotowe - edycja limitowana z Mokate.

Stary 2012-06-18, 18:33   #1894
littlemary
Rozeznanie

I co? Dobre?

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 18:37   #1895
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
I pokłóciłam się z TŻem, w sumie o głupotę... Bo uszczypnęłam go bo mnie wkurzył głupią gadką i on mi oddał, ale bardzo mocno, to ja mu znowu oddałam i on mi tak mocno, że będę miałą siniaka na udzie... I walnęłam focha i go zwyzywałam

A jeszcze 5 minut wcześniej mieliśmy sielankę

Ostatnio nasz związek jest bardzoooo wybuchowy Zawsze był, ale teraz to już cąłkiem
Słodziaki jesteście Ale my z tż to samo robimy :P Też mi zawsze odda mocniej, a potem się bezczelnie pyta skąd mam siniaki :P

Cytat:
Z jednym się z nie zgodzę - buty z paskiem w kostce niektóre kobiety muszą mieć, przy wąskiej stopie daje on dodatkową stabilizację

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

http://tablica.pl/oferta/suknia-slub...9304f61;r:6;s: a ta chyba była u Biegaczki w komisie, to chyba ta sama, bo też w Jaworznie
Też tak uważam - ja muszę mieć pasek na kostkę w butach - nie ma opcji bez. Teraz kupiłam sobie takie odkryte bez paska i bez zapiętek mi lecą ze stóp.

Tak, to ta kieca z tego komisu Sporo kiecek z tamtego komisu można spotkać na tablicy, co mnie dziwi trochę :P Nie wiem, czy to komis je wystawia czy właścicielki.

Genialna Ale wypada mieć szczupłe nogi do niej Mogę pomarzyć

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
NO są w końcu wyniki z Bezpieczeństwa Publicznego naściagałam na 4
Gratuluję

Cytat:
Myszonka nie wiem czy czytałaś, Wasz zespół bedzie na dniach Flaków u mnie w niedzielę
W Tyszowcach jest Festyn Fasoli

Cytat:
Dziewczyny, które znają się troszkę na odchudzanku

Jak wiecie stosuje MŻ i WR
I tak się zastanawiam czy np dziś zjadłam za dużo, w sam raz czy może za mało

Śniadanie i 2 śniadanie - koktajl banan-kiwi na jogurcie naturalnym
Obiad - zupa jarzynowa + krokiet z pieczarkami
Kolacja 4 malutkie kromki chleba pełnoziarnistego z pasztecikiem.

Razem ok 1400kcal.
Zdecydowanie za mało - kochana musisz minimum 2000kcal dziennie jeść, bo nie schudniesz - metabolizm, żeby prawidłowo pracował musi dostawać tyle kcal - nie mniej, bo wtedy zwalnia i efekt jest odwrotny. Fakt - te diety 1000kcal działają, ale dla mnie to chore i wg mnie to się wtedy mięśnie spalają, a nie tłuszcz. Tego nie wiem na pewno, ale ogólnie nie podzielam takich sposobów odchudzania -są niezdrowe i potem jest większa szansa na jojo. Jeść te 2000kcal, ale 4-5 małych, pożywnych posiłków, trochę ruchu i zaraz efekty będą

Byliśmy z tż nad zalewem u mnie w mieście na rowerku wodnym godzinę Zjarało mnie
Ale fajnie Kiedyś muszę się opalić A w 2 poprzednie lata nie mogłam się porządnie opalić :P
W przyszłym roku to będzie masakra - kupię sobie 3 topy bez ramiączek i tylko tak będę po słońcu chodziła, żeby mi się do sukienki źle plecy i ramiona nie opaliły
A zaraz na fitness Umrę tam chyba dziś

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019

Edytowane przez mala_biegaczka
Czas edycji: 2012-06-18 o 18:39
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:37   #1896
mu_minka1988
Wtajemniczenie

A ja się stresuje, że ospę dostanę. Nigdy nie miałam a teraz siostrzeniec ma. jeszcze znając szczęście wysypałoby mnie na obronę.

W ogóle to doła złapałam.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:38   #1897
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość

Cytat:
Śliczna Chociaż ja wolę, żeby świadkowa miała krótszą

Mi się ta podoba http://allurebridals.com/Store_Produ...26771403g911h1

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Eh niech będzie tu :P

Ta koralowa ma fajny ten tył, tylko problem z biustonoszem Mama mi oczywiście mówi, żebym ją nosiła bez, ale no nie ma mowy :P I tak jestem pod wrażeniem, że okażę światu moje grubiutkie nogi :P Tzn udka, bo łydki swoje lubię :P
Śliczne sukienki ja do koralowej założyła bym silikonowe ramiączka z tym że przypięła bym je na krzyż
Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja przepraszam ale to wyglada komicznie
http://allegro.pl/piekana-suknia-slu...407719744.html
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:41   #1898
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
A ja się stresuje, że ospę dostanę. Nigdy nie miałam a teraz siostrzeniec ma. jeszcze znając szczęście wysypałoby mnie na obronę.

Ej, eeej! Co to za smutna mina? W tak piękny dzień na pewno przytrafiło Ci się coś pozytywnego, a nawet jesli nie to ściskam i życzę duuużo uśmiechu

Co do ospy to chyba jakaś epidemia bo u mnie w rodzinie też dzieciaki popadały. Ja na szczęście już miałam.

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 18:43   #1899
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
I co? Dobre?
Pyszne jak dla mnie.
Ja kawy nie piję, a to mi smakuje
Cytat:
Słodziaki jesteście Ale my z tż to samo robimy :P Też mi zawsze odda mocniej, a potem się bezczelnie pyta skąd mam siniaki :P

Genialna Ale wypada mieć szczupłe nogi do niej Mogę pomarzyć

Gratuluję

W Tyszowcach jest Festyn Fasoli

Zdecydowanie za mało - kochana musisz minimum 2000kcal dziennie jeść, bo nie schudniesz - metabolizm, żeby prawidłowo pracował musi dostawać tyle kcal - nie mniej, bo wtedy zwalnia i efekt jest odwrotny. Fakt - te diety 1000kcal działają, ale dla mnie to chore i wg mnie to się wtedy mięśnie spalają, a nie tłuszcz. Tego nie wiem na pewno, ale ogólnie nie podzielam takich sposobów odchudzania. Jeść te 2000kcal, ale 4-5 małych, pożywnych posiłków, trochę ruchu i zaraz efekty będą

Byliśmy z tż nad zalewem u mnie w mieście na rowerku wodnym godzinę Zjarało mnie
Ale fajnie Kiedyś muszę się opalić A w 2 poprzednie lata nie mogłam się porządnie opalić :P
W przyszłym roku to będzie masakra - kupię sobie 3 topy bez ramiączek i tylko tak będę po słońcu chodziła, żeby mi się do sukienki źle plecy i ramiona nie opaliły
A zaraz na fitness Umrę tam chyba dziś
Co do sukni, to są w sumie 2 takie wystawione z Jaworzna Skapnęłam się, że to 2 różne, bo na wzrost inny

Ja wiem, że dziś za mało Nie bij Kiedy ja w taki upał nie potrafię więcej

Mój też się bezczelnie pyta "Skad masz tego siniaka Kochanie?"

Stresuje mnie wizja opalania się w przyszłym roku W tym roku pewnie się nie opalę, bo znając moje szczęście, jak będę mieć te ponad 2 tygodnie urlopu, to pogoda będzie do bani

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Wkręciłam się w wątek Nowości kulinarne

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-18 o 18:42
Stary 2012-06-18, 18:45   #1900
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
NO są w końcu wyniki z Bezpieczeństwa Publicznego naściagałam na 4

Cytat:
Myszonka nie wiem czy czytałaś, Wasz zespół bedzie na dniach Flaków u mnie w niedzielę

Cytat:
Pokazuję część, bo część już wyprana i mokra. Na zdjęciach jakoś niespcjalnie wyglądają

Ta różowa to taka do latania po domu
2 i 3 maxi spódnica, na tym 3 zdjęciu widać dobrze wzór
4 i 5 biżu
6 i 7 chabrowa tunika z zipem. Upsss na plecach jakąś fałdka mi wyszła

Opórcz tego kupiłam jeszcze jedną sukienkę i 2 zwykłe t-shirty bez rękawów - biały i czarny.
bu nie widziałam

Cytat:
Pyszne jak dla mnie.
Ja kawy nie piję, a to mi smakuje

Co do sukni, to są w sumie 2 takie wystawione z Jaworzna Skapnęłam się, że to 2 różne, bo na wzrost inny

Ja wiem, że dziś za mało Nie bij Kiedy ja w taki upał nie potrafię więcej

Mój też się bezczelnie pyta "Skad masz tego siniaka Kochanie?"

Stresuje mnie wizja opalania się w przyszłym roku W tym roku pewnie się nie opalę, bo znając moje szczęście, jak będę mieć te ponad 2 tygodnie urlopu, to pogoda będzie do bani

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Wkręciłam się w wątek Nowości kulinarne
lubię twojego TŻta
Stary 2012-06-18, 18:47   #1901
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:

1. Ospą zaraża dziecko tydzień przed wysypaniem krost do momentu aż one przyschną.
Jeśli się zaraziłaś to wysypie Cię w ciągu 3 tyg od momentu zarażenia- tyle ospa rozwija się w organiźmie
I czemu masz doła?
Stary 2012-06-18, 18:48   #1902
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość

lubię twojego TŻta
Ty to jednak wredna jesteś Prawie jak mój TŻ

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

mu_minko co jest?

Stary 2012-06-18, 18:50   #1903
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ty to jednak wredna jesteś Prawie jak mój TŻ

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

mu_minko co jest?
No pewnie dlatego docinki twojego TŻta mi się podobają, np. to jak spojrzał się na Ciebie z politowaniem gdy powiedziałaś że chyba masz już wszy chociaż mu się dziwię, powinien się cieszyć, nowe zwierzątko byście mieli
Stary 2012-06-18, 18:52   #1904
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dziewczynki ja lecę na fitness Będę z Wami później

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:53   #1905
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-06-18, 18:55   #1906
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ketchup Kotlin: łagodny grillowy o smaku prażonej cebulki oraz pikantny o smaku prażonego boczku. Muszę kupić Szczególnie, że u nas ketchup bardzooo szybko znika

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
No pewnie dlatego docinki twojego TŻta mi się podobają, np. to jak spojrzał się na Ciebie z politowaniem gdy powiedziałaś że chyba masz już wszy chociaż mu się dziwię, powinien się cieszyć, nowe zwierzątko byście mieli
Jeden dzieki zwierz w domu nam starczy
No moj TŻ ma więcej takich tekstów Muszę zacząć pisać pamiętnik, a w nim wszystkie sentencje mojego męża

Biegaczko - nie przemęcz się

Stary 2012-06-18, 18:56   #1907
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ketchup Kotlin: łagodny grillowy o smaku prażonej cebulki oraz pikantny o smaku prażonego boczku. Muszę kupić Szczególnie, że u nas ketchup bardzooo szybko znika

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Jeden dzieki zwierz w domu nam starczy
No moj TŻ ma więcej takich tekstów Muszę zacząć pisać pamiętnik, a w nim wszystkie sentencje mojego męża

Biegaczko - nie przemęcz się
narobiłaś mi ochoty na te ketchupy

Tylko nie zapomnij o mnie i co ciekawszymi testami się ze mną podziel
Stary 2012-06-18, 18:58   #1908
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki ja lecę na fitness Będę z Wami później
Udanego treningu

Cytat:

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 19:00   #1909
perfuzja
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Właśnie wróciliśmy po całym dniu i ja jestem totalnie padnieta przez upał, a TŻ od razu poszedł biegać. Chyba bym zemdlała na wejściu
Byliśmy oglądać salę, menadżer, który przez telefon brzmiał gburowato okazał się bardzo do rzeczy. I w ogóle jestem pod dużym wrażeniem. Aż boję się myśleć, to będzie jutro
Stary 2012-06-18, 19:02   #1910
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Właśnie wróciliśmy po całym dniu i ja jestem totalnie padnieta przez upał, a TŻ od razu poszedł biegać. Chyba bym zemdlała na wejściu
Byliśmy oglądać salę, menadżer, który przez telefon brzmiał gburowato okazał się bardzo do rzeczy. I w ogóle jestem pod dużym wrażeniem. Aż boję się myśleć, to będzie jutro
I jak wrażenia? Coś Cię rozczarowało? Wszystko jest tak jak chcieliście czy może sa jakieś dodatkowe plusy?

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 19:05   #1911
FlightlessBird
Zakorzenienie

Właśnie sobie uświadomiłam, że od 25czerwca, do 7 lipca włącznie jestem CODZIENNIE w pracy Całe 13 dni pod rząd

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
narobiłaś mi ochoty na te ketchupy

Tylko nie zapomnij o mnie i co ciekawszymi testami się ze mną podziel
Nie bój się, nie zapomnę

Stary 2012-06-18, 19:12   #1912
littlemary
Rozeznanie

Aaa!!! Nadal się nie uczę Chyba po prostu nie umiem cisnąć na tydzień przed egzaminem, zazwyczaj wystarczały mi dwa/trzy dni nauki i zawsze na ostatni moment przed ... ale ze mnie leń

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 19:16   #1913
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ale dawno nie jadłam Fistaszków i Raczków z Wawela

Stary 2012-06-18, 19:16   #1914
asia27100
Zakorzenienie

hej!

ja sie wyleguje, ale zbieram siły na rower. upał nieziemski. i chyba zakupię sobie jakąś tania mp3 bo nudy jak jeżdżę sama... w zeszłym roku jeździłam z siostrą, ale w ciąży jest teraz

littlemary
ja też tak mam. zawsze na ostatnią chwilę, aczkolwiek daję sobię parę dni na to. ale np dwa tygodnie przed nie dałabym rady sie zmobolizować, podczas gdy mój Tżet dawno się wtedy uczy

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2012-06-18 o 19:19
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:16   #1915
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa!!! Nadal się nie uczę Chyba po prostu nie umiem cisnąć na tydzień przed egzaminem, zazwyczaj wystarczały mi dwa/trzy dni nauki i zawsze na ostatni moment przed ... ale ze mnie leń
Ja zawsze uczę się 1-2 dni przed Jakbym zaczęła wcześniej, to bym do egzaminu zapomniała

Stary 2012-06-18, 19:16   #1916
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
I jak wrażenia? Coś Cię rozczarowało? Wszystko jest tak jak chcieliście czy może sa jakieś dodatkowe plusy?
Szczerze mówiąc nawet nie oglądałam poważnie zdjęć, bo i tak nie umiem sobie nic wyobrazić w trójwymiarze, więc wnętrza były nowoscia

Z plusów:
1) Pięękny ogród. Z restauracji wychodzi się do oranżerii, która jest zadaszona takimi jakby namiotami, a dalej po schodkach do ogrodu, gdzie są kolejne namioty i stoliki koktailowe.
2) Jako drugi rzut dań ciepłych może być grill ciągnący się od 22h do końca przyjęcia - bardzo mi się podoba to rozwiązanie.
3) Nie ma korkowego, można przynieść dowolne alkohole, a barmani robią z tego drinki.
4) Sali zapewniają dekorację z kwiatów na stoły, można wybrać dowolnie kolory i częściowo kwiaty.
5) Baardzo ładne wnętrza.
6) Ogarnięty menadżer z planem "b" na wszystko.
7) Dzieci do 7 lat za darmo.
8) Ostateczną liczbę gości deklaruje się 1 (!) dzień przed ślubem. Wcześniej umawiamy się tylko, że minimalnie 80 maksymalnie 130.

Z minusów:
1) Przy 80 osobach jeden stolik byłby na jakby antresoli (nie do końca, bo różnica poziomów jest może z 5-6 schodków), przy większej ilości byłyby 2 sale.
2) Dosyć mała sala do tańczenia, ale z drugiej strony, nasi goście nie są przesadnie roztańczeni.
3) Trzeba kupić u nich tort, a te które pokazywali na zdjęciach nie zachwyciły.

Nic więcej nie przychodzi mi do głowy, więc widzicie, jakie jest moje nastawienie

A z plusów jeszcze: 2 miesiące przed weselem umawiamy się na degustację i wtedy wybieramy co chcemy mieć do jedzenia. A w sobotę idziemy obejrzeć jak wygląda "weselnie" przygotowana restauracja

Edytowane przez perfuzja
Czas edycji: 2012-06-18 o 19:19
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:18   #1917
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Ale dawno nie jadłam Fistaszków i Raczków z Wawela
Jak będziesz tu co chwilę podrzucać takie smakowite pomysły to na pewno schudnę

Just awesome!
Stary 2012-06-18, 19:19   #1918
dahna1990
Zakorzenienie

Ja dzisiaj jadłam loda frugo
Stary 2012-06-18, 19:22   #1919
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc nawet nie oglądałam poważnie zdjęć, bo i tak nie umiem sobie nic wyobrazić w trójwymiarze, więc wnętrza były nowoscia

Z plusów:
1) Pięękny ogród. Z restauracji wychodzi się do oranżerii, która jest zadaszona takimi jakby namiotami, a dalej po schodkach do ogrodu, gdzie są kolejne namioty i stoliki koktailowe.
2) Jako drugi rzut dań ciepłych może być grill ciągnący się od 22h do końca przyjęcia - bardzo mi się podoba to rozwiązanie.
3) Nie ma korkowego, można przynieść dowolne alkohole, a barmani robią z tego drinki.
4) Sali zapewniają dekorację z kwiatów na stoły, można wybrać dowolnie kolory i częściowo kwiaty.
5) Baardzo ładne wnętrza.
6) Ogarnięty menadżer z planem "b" na wszystko.
7) Dzieci do 7 lat za darmo.
8) Ostateczną liczbę gości deklaruje się 1 (!) dzień przed ślubem. Wcześniej umawiamy się tylko, że minimalnie 80 maksymalnie 130.

Z minusów:
1) Przy 80 osobach jeden stolik byłby na jakby antresoli (nie do końca, bo różnica poziomów jest może z 5-6 schodków), przy większej ilości byłyby 2 sale.
2) Dosyć mała sala do tańczenia, ale z drugiej strony, nasi goście nie są przesadnie roztańczeni.
3) Trzeba kupić u nich tort, a te które pokazywali na zdjęciach nie zachwyciły.

Nic więcej nie przychodzi mi do głowy, więc widzicie, jakie jest moje nastawienie

A z plusów jeszcze: 2 miesiące przed weselem umawiamy się na degustację i wtedy wybieramy co chcemy mieć do jedzenia. A w sobotę idziemy obejrzeć jak wygląda "weselnie" przygotowana restauracja
Uwierz mi, że na tort nikt nie będzie zwracał uwagi.
Co do degustacji, to bardzo fajna rzecz Super, że dzieci do lat 7 za darmo - bardzo rzadko się tak zdarza Przeważnie gdzieś do 3-4 za darmo, a do 7-10 jest 1/2ceny
I ogród - to ogromnyyy plus Sama zwracałam na to dużą uwagę

Cytat:
Jak będziesz tu co chwilę podrzucać takie smakowite pomysły to na pewno schudnę
Jak wiesz ja też się odchudzam, a staram się najeść obrazkami i opisami
A ile masz do zrzucenia ?

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1338971984
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1338971984

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Ja dzisiaj jadłam loda frugo
Widzę, że pyszny?

Stary 2012-06-18, 19:26   #1920
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Uwierz mi, że na tort nikt nie będzie zwracał uwagi.
Co do degustacji, to bardzo fajna rzecz Super, że dzieci do lat 7 za darmo - bardzo rzadko się tak zdarza Przeważnie gdzieś do 3-4 za darmo, a do 7-10 jest 1/2ceny
I ogród - to ogromnyyy plus Sama zwracałam na to dużą uwagę

Jak wiesz ja też się odchudzam, a staram się najeść obrazkami i opisami
A ile masz do zrzucenia ?

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1338971984
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1338971984

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Widzę, że pyszny?
Ja też doszłam do wniosku, że tort to musi byc albo na totalnym wypasie czyli taki, na który WSZYSCY zwrócą uwagę, albo jakikolwiek (oczywiście bez przesady ). Jako, że mnie na torcie aż tak nie zależy to nie przywiązuję do tego aż takiej wagi, ale mogę potwierdzić, że wszystkich wesel na jakich byłam nie pamiętam ani jednego tortu, pamiętam za to jedną figurkę z tortu

Eee, te sosy to nie dla mnie. Odrzuciłam takie rzeczy i teraz mi już nie smakują. Chcę zrzucić 7 kilogramów, ale idealnie by było 10. Na razie skupiam się na 7, a później może powalczę o te trzy dodatkowe

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-18 o 19:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości