|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
![]() :eeek :![]() PEŁNA PROFESKA!!!!!!!! Dziewczyny naprawde się postarały ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za załatwione sprawy! A i dla pocieszenia powiem Ci, że spotkanie u księdza również źle wspominamy...
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku jest nasze obecne zdjecie sprzed kilku dni i podziekowania pisane jakby w dniu slubu. Nastepnie sa zdjecia ze slubow rodzicow z dopiskiem "A tak to wszystko sie zaczelo... od slubu naszych rodzicow" i ponizej imiona i nazwiska rodzicow i daty ich slubow. Na nastepnej stronie "A pozniej pojawilismy sie MY: maly G. urodzony .... wazyl... i mial ..... wzrostu i mala Paulinka urodzona itd." I tutaj zdjecia nas jako niemowlakow, pozniej zdjecia z chrzcin, nadane nam imiona, pozniej zdjecia z beztroskiego dziecinstwa, a to wszystko przeplatane wierszami i aforyzmami oraz podziekowaniami Nastepnie sa zdjecia z komunii i z czasow podstawowki, sa tez zdjecia z okresu szkoly sredniej, studniowki, szalony okres studiow i zdjecia z obron mgr A zaraz po tym zaczynaja sie nasze wspolne zdjecia, az dochodzimy do zdjec zareczyn, nastepnie czasy narzeczenstwa, a na koniec zamierzam zostawic miejsce na wklejenie zdjecia z naszego slubu Fotoksiazka ma 40 stron wiec mysle ze wszystko uda sie zmiescic.
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle ten nasz "kochany" księżulek nie chciał nam uznać nauk przedmałżeńskich bo powiedział że takie nauki (mielismy robione przez 2 dni) to nie nauki ale jakoś udało mi się go przekonać że wszystko z tego wiemy. Ale z poradnią też były cyrki bo powiedział że mamy mieć od niego kartki do poradni a my mieliśmy już to pół roku temu załatwione i tam nam dali zaświadczenie o odbyciu poradni. Mówię Wam szok..
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musze jeszcze pojsc do organisty i do tych pan, ktore dekoruja kosciol, z radosna nowina ze nie beda dekorowac Cytat:
|
|
#4445 |
|
Konto usunięte
|
witam kochane
![]() niestety nie mam czasu nadrabiać wątek mimo że jestem na urlopie to szaleje z kosiarką miotła scierka i grabiami ![]() w sob ślub i trzeba sie zabrać konkretnie za porządki
|
|
|
|
#4446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokażesz nam potem malutki kawałeczek? Wiem, że to bardzo osobiste, ale może nie będziesz miała nic przeciwko
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby pogoda się sprawdziła i było ok. 25 stopni. Dzisiaj szłam chwilę przez miasto i się rozpływałam, nie wiem jakby to było w falbaniastej sukni ![]() A ja dziś: - umówiłam się z zespołem - kupiłam akcesoria do dekoracji - zarezerwowałam fryzjera dla koleżanek z pomorza (sukces!) - nagrałam piosenki na płytę do filmu (wreszcie) - obdzwoniłam resztę swoich gości (dwie osoby mają dać znać do końca tygodnia, reszta dopisała). Zatem na 150 osób, będzie jakieś 130
|
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś mi przesłać wiersze, cytaty itp jakie użyłaś? ![]() ![]()
|
|
#4449 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jest szansa żebys gotową pokazała na poczcie Ja za jakies 2 tygodnie też zacznę robić i szukam fajnych inspiracji
|
|
|
#4450 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny macie jakies propozycje fryzury do toczka?chodzi mi o całe zwiazane
|
|
|
|
#4451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka fotoksiazke robilabym chyba pol roku z moim tepem My zaczelismy sie spotykac przed moja obrona, ale na potrzeby fotoksiazki mgr rozpoczyna nasza wspolna zyciowa droge Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wierszy jest cale mnostwo, wystarczy wygogolowac, nie bede tutaj wrzucac wszystkich bo kolejna nocke by mi to zajelo
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
pochwalę się obrączkami. Zamówiliśmy cos takiego jak w załączniku. Żółte złoto 5mm. Mam nadzieję że ładne wyjdą bo nie mogłam akurat tego zworu przymierzyć bo ta obrączka była za mała na mnie
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę pod chłodny prysznic Marzyłam o tym od rana.
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny myślicie, że 2 tuby strzelające po 80 cm wystarczą, czy lepiej kupić 4 sztuki?
Podziwiam Was z tymi księgami pamiątkowymi. Sama chciałabym taką zrobić, ale nie mam czasu ani talentu... |
|
|
|
#4455 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym kupiła 4 jest dużo lepszy efekt
|
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie kolory płatków kupujecie? Boję się, że ecru będą zbyt żółte, a mam suknię w kolorze ivory... |
|
|
|
|
#4457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zamawiam białe i bordowe/czerwone |
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam w kolorze liliowym i ecru.
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie straszcie mnie bo my w niedziele idziemy do księdza
![]() Jutro umówiłam się z koleżanką na rowery....czas trochę się poruszać przed slubem
|
#4460 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej Laleczki
![]() A ja się stresuję... ajajaj! Od godzinki już jestem w domku po pracy, muszę dziś zrobić winietki ajajaj! Wreszcie! Bo odwlekam to niesamowicie a czas tak leci i leci... Boję się, że nie zdążę ze wszystkim... Dziś w pracy, w pomieszczeniu socjalnym kolega kierownik odczytał na głos treść naszego zaproszenia na ślub (zaniosłam koleżankom i kolegom z pracy) a ja się prawie poryczałam - aż mnie szefowa i druga koleżanka przytulały żebym nie płakała Ja to jestem mistrz ![]() Cytat:
Brawo!Cytat:
![]() Okey - trzeba coś zjeść (nie mogę sobie pozwolić na dodatkowe chudnięcie bo i tak już jestem wszędzie wklęsła ) a potem zabieram się za dziubdzianie przy winietkach! Dodajcie mi mocy
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Ale czadowe! Jechaliście osobno?
|
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, zostało 5 dni!!!
Od dzisiaj mam urlop, ale tyle mam roboty, że mi się już nie chce. Byłam dzisiaj 5 godzin !!!! na farbowaniu włosów, masakra jakaś, takie poświęcenie. A potem od razu szybko na rzęsy 1:1. I jeszcze moja mama sobie zrobiła delikatnie. Ja mam dosyć wyraziste te rzęsy, jeszcze się nie przyzwyczaiłam, ale jestem zadowolona. Potem na solarium i taki mi minął cały dzień, tyle godzin trzeba na to poświęcić. W sobotę byłam na woskowaniu, potem z mamą poszłyśmy na ślub do naszego kościoła, żeby zobaczyć jak to jest. Byłyśmy też na chwilę na kolejnym ślubie i powiem wam, że Ksiądz działa bardzo wiele na takiej ceremonii. Ten co będzie nam udzielał ślubu potrafił zaciekawić, zażartował itp, a proboszcz jak prowadził ślub to poczułam się jak na pogrzebie.... W sobotę również zrobiłyśmy sobie z częścią dziewczyn after party wieczoru panieńskiego, byłyśmy na dyskotece i stwierdzam, że jestem za stara już na to. Tzn chce mi się tańczyć i bawić, ale jakoś ludzie mi nie odpowiadają, to jak się zachowują itp TŻ po kawalerskim czuł się jak na niego super, byli na paint ballu i potem mieli domówkę. Ja kupiłam mu tort ![]()
|
|
#4464 |
|
Konto usunięte
|
obrączki ładne
![]() a 2 tuby to zdecydowanie za mało 4 stykna |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja jechałam pieresza ze świadkową a za nami moj mąż ze świadkiem....
Całe miasto pokazywało na nas palcami...
|
|
|
|
#4466 |
|
Konto usunięte
|
no tak magdzia zostało nam 5 dni masakra!!!
|
|
|
|
#4467 | ||||
|
Zakorzenienie
|
My juz po grillu
co tam, ze elektrycznym, wazne, ze kielbaski byly pycha mowie Wam jak wszyscy sie na nie rzucili byli pod wrazeniem polskiej kuchni, nawet papieskich kremowek, bo tutaj to glownie ciasta z masą marcepanową sa fajnie bylo, szkoda, ze to juz koniec kursu.. ale jesienią ide do 2 klasy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
troche lipa z tym włascicielem, no ale jak cala reszta jest wporządku to nie ma sie co martwic Z mejkapu jestem zadowolona jedno sczzescie z fryzury mniej.. i pojde jeszcze do innej fryzjerki. Ah stresuje sie tym bardzo.. My juz za 2 tygodnie jedziemy do domku i wracamy wtedy razem samochodem do domu...![]() Cytat:
tez musze przysiąść przy mojej fotoksiązce ile czeka sie na wykonanie od momentu zlozenia zamowienia?
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4468 |
|
Konto usunięte
|
tort super i autka tez
![]() ja już nie ide na solarium przed ślubem byłam w tamtym tyg i chyba styknie mam nadzieje że nie wyblakne.chcemy foto rzęs
|
|
|
|
#4469 |
|
Rozeznanie
|
Oj taaak autka były przeurocze!!!
Haha miałam Ci opowiedzieć jak dotarłam na Wasz ślub Kooocurku Otóż dojechałam do Ku Słońcu i szłam z butka, ale ponieważ i tak pojechałam autobusem "na styk" a poza tym - jak niestety wiesz :p - padał deszcz, na wysokości Castoramy szybciutko zadzwoniłam po taxi Dzięki temu udało mi się zdążyć zamienić z Tobą słówko "jeszcze przed" no i zobaczyć jak tata prowadzi Cię do ołtarza ---> wspaniały widok, już dziewczynkom pisałam, że bardzo się wtedy wzruszyłam i łezki napływały mi do oczu Cała msza była prześliczna!!! Wszystko idealnie ...tylko jak składałam Wam życzenia to trochę głupio mi się zrobiło - chyba Twój mąż (hell yeah! ) nie był zbyt zadowolony, że obca dziewucha wbiła się na Wasz ślub ![]() No! A z powrotem szłam już z buta aż do przystanku autobusowego haha zajęło mi to 0,5h I po drodze te 2 urocze, śliczne autka mnie jeszcze minęły Chciałam Wam pomachać, ale Twój TŻ tylko na mnie spojrzał a Ty poprawiałaś chyba suknię :p Hehehe ![]() Cieszę się, że zabawa się udała i że jesteś zadowolona Cudnie wyglądaliście - pewnie już nie masz siły tego słuchać/czytać ** Kochana nasza!!!
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem wściekła babka zaniżyła mi średnią z 3.83 na 3.5 a zwolnienia są od 4 i dupa musze sie uczyć
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

A moja facjata na poczcie, bo na widok publiczny sie nie nadaje 

mówię Wam trzymał nas tam u siebie całą godzinę, mojego TŻ tak przemaglował że biedny cały czerwony był. Chciał go pytać z małego katechizmu i w ogóle jego nastawienie do nas było bardzo niegrzeczne. Już myślałam że wyjdę i pójdę zamówić ślub w innej parafi

Nastepnie sa zdjecia z komunii i z czasow podstawowki, sa tez zdjecia z okresu szkoly sredniej, studniowki, szalony okres studiow i zdjecia z obron mgr

a do tego wyciskacz lez
Pokazalam dzisiaj mojemu bratu to byl zachwycony i wzruszony, a uwierzcie mi ze jego ciezko zachwycic, a tym bardziej wzruszyc. Wobec mnie jest osoba bardzo krytyczna 
taka fotoksiazke robilabym chyba pol roku z moim tepem