XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 19:28   #4441
anusia-girl
Rozeznanie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
No to pochwalę się jaką wypasioną oprawę wieczoru panieńskiego zrobiły mi dziewczyny Full profeszjonal jak to się mówi A moja facjata na poczcie, bo na widok publiczny sie nie nadaje
:eeek :
PEŁNA PROFESKA!!!!!!!! Dziewczyny naprawde się postarały

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A wystarczyłoby jakby podziękowała za zaproszenie i powiedziała, że niestety nie da rady być. Po co to takie farmazony uskuteczniać to ja nie wiem
Wiesz to chyba jednak dla niektórych zbyt skomplikowana sprawa
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewuchy, ale Wy jestescie wariatki

Jak mozna az tyle pisac????

Ja sie czuje jak wyplute toffi

Przygotuje Wam relacje wieczorem, ale ogolnie było MEGA ZA☠☠☠***IE!!

NIE BYŁAM W ZYCIU NA LEPSZEJ IMPREZIE!!

Wszystko było idealne (zmieniłam bym pogode i wyglad tortu)

Eh..tylu komplemetów dot. wesela i mojego wygladu w zyciu nie słyszałam....

Warto było czekać na ten dzień tak długo
Ale budujesz napiecie!!!!!! Już druga zapowiedz relacji! Jak tak można się nad nami znęcać ? Czekamy, czekamy ale się doczekać już nie możemy

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
hello
Dziewczyny ale miałam intensywne dni teraz ale warto było
Mamy kilka spraw ślubno-weselnych z głowy co bardzo mnie cieszy
-Zamówiliśmy w piątek obrączki tak się cieszyłam jak wybierałam TŻcik pozwolił mi wziąść z diamencikami ale ja chciałam mieć taką jak on
-Bylismy też ustalić pewne sprawy u fotografa i kamerzysty( mamy 2w1) umówiliśmy się tak wstępnie na sesję narzeczeńską w lipcu, prawdopodobnie będzie ona nad wodospadem
-no i najważniejsze byliśmy u księdza: ustaliliśmy godzinę ślubu 15.00, daliśmy na zapowiedzi i odrazu spisaliśmy protokół. Ksiądz zachowywał się okropnie, bardzo był niemiły i musiałam się z nim kilka razy kłucić, o wszystko się czepiał nas. A jak TŻ wyłożył na stół 200zł na te zapowiedzi to dopiero wtedy zaczął z nami rozmawaić jak z ludźmi mówię Wam trzymał nas tam u siebie całą godzinę, mojego TŻ tak przemaglował że biedny cały czerwony był. Chciał go pytać z małego katechizmu i w ogóle jego nastawienie do nas było bardzo niegrzeczne. Już myślałam że wyjdę i pójdę zamówić ślub w innej parafi
A w sobote TŻ był u siebie dac na zapowiedzi to wyszedł bardzo zadowolony i mówił że bardzo fajnie ksiądz z nim porozmawiał a u mnie co..
No ale na szczęście jeszcze została nam jedna wizyta na poczatku września
za załatwione sprawy! A i dla pocieszenia powiem Ci, że spotkanie u księdza również źle wspominamy...
Stary 2012-06-18, 19:28   #4442
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Ladystar - robisz fotoksiążkę na podziękowanie dla rodziców?
A możesz mi powiedzieć jak to mniej więcej będzie wyglądało? Wklejasz tam zdjęcia od dzieciństwa?
Mniej wiecej tak

Na poczatku jest nasze obecne zdjecie sprzed kilku dni i podziekowania pisane jakby w dniu slubu. Nastepnie sa zdjecia ze slubow rodzicow z dopiskiem "A tak to wszystko sie zaczelo... od slubu naszych rodzicow" i ponizej imiona i nazwiska rodzicow i daty ich slubow. Na nastepnej stronie "A pozniej pojawilismy sie MY: maly G. urodzony .... wazyl... i mial ..... wzrostu i mala Paulinka urodzona itd." I tutaj zdjecia nas jako niemowlakow, pozniej zdjecia z chrzcin, nadane nam imiona, pozniej zdjecia z beztroskiego dziecinstwa, a to wszystko przeplatane wierszami i aforyzmami oraz podziekowaniami Nastepnie sa zdjecia z komunii i z czasow podstawowki, sa tez zdjecia z okresu szkoly sredniej, studniowki, szalony okres studiow i zdjecia z obron mgr A zaraz po tym zaczynaja sie nasze wspolne zdjecia, az dochodzimy do zdjec zareczyn, nastepnie czasy narzeczenstwa, a na koniec zamierzam zostawic miejsce na wklejenie zdjecia z naszego slubu
Fotoksiazka ma 40 stron wiec mysle ze wszystko uda sie zmiescic.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:30   #4443
gosiulka22
Wtajemniczenie

W ogóle ten nasz "kochany" księżulek nie chciał nam uznać nauk przedmałżeńskich bo powiedział że takie nauki (mielismy robione przez 2 dni) to nie nauki ale jakoś udało mi się go przekonać że wszystko z tego wiemy. Ale z poradnią też były cyrki bo powiedział że mamy mieć od niego kartki do poradni a my mieliśmy już to pół roku temu załatwione i tam nam dali zaświadczenie o odbyciu poradni. Mówię Wam szok..
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:37   #4444
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
za załatwione sprawy! A i dla pocieszenia powiem Ci, że spotkanie u księdza również źle wspominamy...
ja pierwsze z wikarym tez wspominam zle, drugie z proboszczem bylo ok, a przede mna jeszcze jedno i chyba najgorsze, bo z placeniem

musze jeszcze pojsc do organisty i do tych pan, ktore dekoruja kosciol, z radosna nowina ze nie beda dekorowac

Cytat:
W ogóle ten nasz "kochany" księżulek nie chciał nam uznać nauk przedmałżeńskich bo powiedział że takie nauki (mielismy robione przez 2 dni) to nie nauki ale jakoś udało mi się go przekonać że wszystko z tego wiemy. Ale z poradnią też były cyrki bo powiedział że mamy mieć od niego kartki do poradni a my mieliśmy już to pół roku temu załatwione i tam nam dali zaświadczenie o odbyciu poradni. Mówię Wam szok..

Stary 2012-06-18, 19:42   #4445
201705121336
Konto usunięte

witam kochane
niestety nie mam czasu nadrabiać wątek mimo że jestem na urlopie to szaleje z kosiarką miotła scierka i grabiami
w sob ślub i trzeba sie zabrać konkretnie za porządki
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:43   #4446
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Mniej wiecej tak

Na poczatku jest nasze obecne zdjecie sprzed kilku dni i podziekowania pisane jakby w dniu slubu. Nastepnie sa zdjecia ze slubow rodzicow z dopiskiem "A tak to wszystko sie zaczelo... od slubu naszych rodzicow" i ponizej imiona i nazwiska rodzicow i daty ich slubow. Na nastepnej stronie "A pozniej pojawilismy sie MY: maly G. urodzony .... wazyl... i mial ..... wzrostu i mala Paulinka urodzona itd." I tutaj zdjecia nas jako niemowlakow, pozniej zdjecia z chrzcin, nadane nam imiona, pozniej zdjecia z beztroskiego dziecinstwa, a to wszystko przeplatane wierszami i aforyzmami oraz podziekowaniami Nastepnie sa zdjecia z komunii i z czasow podstawowki, sa tez zdjecia z okresu szkoly sredniej, studniowki, szalony okres studiow i zdjecia z obron mgr A zaraz po tym zaczynaja sie nasze wspolne zdjecia, az dochodzimy do zdjec zareczyn, nastepnie czasy narzeczenstwa, a na koniec zamierzam zostawic miejsce na wklejenie zdjecia z naszego slubu
Zapowiada się genialnie Szkoda, że my nie mamy tylu zdjęć Pokażesz nam potem malutki kawałeczek? Wiem, że to bardzo osobiste, ale może nie będziesz miała nic przeciwko
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:46   #4447
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej wiecej tak

u nas początek jest identyczny, później trochę się zmienia. Niestety my się nie zmieściliśmy na 100 stronach (wyszło chyba 107), no ale znamy się zdecydowanie za długo

oby pogoda się sprawdziła i było ok. 25 stopni. Dzisiaj szłam chwilę przez miasto i się rozpływałam, nie wiem jakby to było w falbaniastej sukni

A ja dziś:
- umówiłam się z zespołem
- kupiłam akcesoria do dekoracji
- zarezerwowałam fryzjera dla koleżanek z pomorza (sukces!)
- nagrałam piosenki na płytę do filmu (wreszcie)
- obdzwoniłam resztę swoich gości (dwie osoby mają dać znać do końca tygodnia, reszta dopisała). Zatem na 150 osób, będzie jakieś 130

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:46   #4448
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Mniej wiecej tak

Bardzo fajnie brzmi Mogłabyś mi przesłać wiersze, cytaty itp jakie użyłaś?

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:49   #4449
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
najpozniejsza pogoda dlugoterminowa mowi, iz w Krakowie 03.07 bedzie 25 stopni, slonce i bezchmurne niebo moze przez 4 dni wiele sie nie zmieni

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

zapomnialam wspomniec... juz prawie koncze nasza fotoksiazke (w koncu!! ) zostalo kilka stron i... wyszla mi z tego bardziej ksiazka niz foto a do tego wyciskacz lez Pokazalam dzisiaj mojemu bratu to byl zachwycony i wzruszony, a uwierzcie mi ze jego ciezko zachwycic, a tym bardziej wzruszyc. Wobec mnie jest osoba bardzo krytyczna Dzis bedzie kolejna zerwana nocka przez nia, ale mysle ze warto. Znalazlam mnostwo wierszy, aforyzmow i podziekowan dla rodzicow, ktore doskonale sie wpasowaly w posiadane zdjęcia.

Juz sie nie moge doczekac jak bedzie gotowa

A jest szansa żebys gotową pokazała na poczcie Ja za jakies 2 tygodnie też zacznę robić i szukam fajnych inspiracji
Stary 2012-06-18, 19:50   #4450
201705121336
Konto usunięte

dziewczyny macie jakies propozycje fryzury do toczka?chodzi mi o całe zwiazane
Stary 2012-06-18, 19:57   #4451
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
u nas początek jest identyczny, później trochę się zmienia. Niestety my się nie zmieściliśmy na 100 stronach (wyszło chyba 107), no ale znamy się zdecydowanie za długo
107 stron taka fotoksiazke robilabym chyba pol roku z moim tepem My zaczelismy sie spotykac przed moja obrona, ale na potrzeby fotoksiazki mgr rozpoczyna nasza wspolna zyciowa droge

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Zapowiada się genialnie Szkoda, że my nie mamy tylu zdjęć Pokażesz nam potem malutki kawałeczek? Wiem, że to bardzo osobiste, ale może nie będziesz miała nic przeciwko
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie brzmi Mogłabyś mi przesłać wiersze, cytaty itp jakie użyłaś?
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
A jest szansa żebys gotową pokazała na poczcie Ja za jakies 2 tygodnie też zacznę robić i szukam fajnych inspiracji
jak przyjdzie gotowa to wrzuce kilka stron na poczte
A wierszy jest cale mnostwo, wystarczy wygogolowac, nie bede tutaj wrzucac wszystkich bo kolejna nocke by mi to zajelo

Stary 2012-06-18, 20:07   #4452
gosiulka22
Wtajemniczenie

pochwalę się obrączkami. Zamówiliśmy cos takiego jak w załączniku. Żółte złoto 5mm. Mam nadzieję że ładne wyjdą bo nie mogłam akurat tego zworu przymierzyć bo ta obrączka była za mała na mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagessss.jpg (10,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2012-06-18, 20:15   #4453
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
pochwalę się obrączkami. Zamówiliśmy cos takiego jak w załączniku. Żółte złoto 5mm. Mam nadzieję że ładne wyjdą bo nie mogłam akurat tego zworu przymierzyć bo ta obrączka była za mała na mnie
Bardzo ładne

Idę pod chłodny prysznic Marzyłam o tym od rana.

Stary 2012-06-18, 20:18   #4454
carmelova
Zakorzenienie

Dziewczyny myślicie, że 2 tuby strzelające po 80 cm wystarczą, czy lepiej kupić 4 sztuki?

Podziwiam Was z tymi księgami pamiątkowymi. Sama chciałabym taką zrobić, ale nie mam czasu ani talentu...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 20:21   #4455
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dziewczyny myślicie, że 2 tuby strzelające po 80 cm wystarczą, czy lepiej kupić 4 sztuki?.
ja bym kupiła 4 jest dużo lepszy efekt
Stary 2012-06-18, 20:25   #4456
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne, na zdjęciu wyglądają na węższe niż 5mm

A jakie kolory płatków kupujecie? Boję się, że ecru będą zbyt żółte, a mam suknię w kolorze ivory...
Stary 2012-06-18, 20:30   #4457
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ładne, na zdjęciu wyglądają na węższe niż 5mm

A jakie kolory płatków kupujecie? Boję się, że ecru będą zbyt żółte, a mam suknię w kolorze ivory...
bo te może i są węższe ale my zamówiliśmy akurat 5 mm
ja zamawiam białe i bordowe/czerwone
Stary 2012-06-18, 20:46   #4458
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Dwie tuby mogą być mało. Zależy jeszcze czy chcecie je odpalić na zewnątrz, czy w lokalu. Zauważyłam, że na świeżym powietrzu z trzeba więcej tub, by był fajny efekt
Ja kupiłam w kolorze liliowym i ecru.

Stary 2012-06-18, 20:51   #4459
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny nie straszcie mnie bo my w niedziele idziemy do księdza
Jutro umówiłam się z koleżanką na rowery....czas trochę się poruszać przed slubem
Stary 2012-06-18, 20:52   #4460
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Laleczki

A ja się stresuję... ajajaj! Od godzinki już jestem w domku po pracy, muszę dziś zrobić winietki ajajaj! Wreszcie! Bo odwlekam to niesamowicie a czas tak leci i leci... Boję się, że nie zdążę ze wszystkim... Dziś w pracy, w pomieszczeniu socjalnym kolega kierownik odczytał na głos treść naszego zaproszenia na ślub (zaniosłam koleżankom i kolegom z pracy) a ja się prawie poryczałam - aż mnie szefowa i druga koleżanka przytulały żebym nie płakała Ja to jestem mistrz

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
A ja dziś:
- umówiłam się z zespołem
- kupiłam akcesoria do dekoracji
- zarezerwowałam fryzjera dla koleżanek z pomorza (sukces!)
- nagrałam piosenki na płytę do filmu (wreszcie)
- obdzwoniłam resztę swoich gości (dwie osoby mają dać znać do końca tygodnia, reszta dopisała). Zatem na 150 osób, będzie jakieś 130
O jeeeejciu jak ja bym chciała być tak świetnie zorganizowanym człowiekiem jak Ty Nenuś Brawo!

Cytat:
Śliczne obrączki

Okey - trzeba coś zjeść (nie mogę sobie pozwolić na dodatkowe chudnięcie bo i tak już jestem wszędzie wklęsła ) a potem zabieram się za dziubdzianie przy winietkach! Dodajcie mi mocy
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 20:57   #4461
kooocur
Zakorzenienie

Na dobry początek wklejam autka jakimi jechalismy do slubu....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-15_19.47.45.jpg (48,6 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-15_19.50.06.jpg (43,9 KB, 72 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:02   #4462
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czadowe! Jechaliście osobno?
Stary 2012-06-18, 21:03   #4463
Magdzia0108
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, zostało 5 dni!!!
Od dzisiaj mam urlop, ale tyle mam roboty, że mi się już nie chce. Byłam dzisiaj 5 godzin !!!! na farbowaniu włosów, masakra jakaś, takie poświęcenie. A potem od razu szybko na rzęsy 1:1. I jeszcze moja mama sobie zrobiła delikatnie. Ja mam dosyć wyraziste te rzęsy, jeszcze się nie przyzwyczaiłam, ale jestem zadowolona. Potem na solarium i taki mi minął cały dzień, tyle godzin trzeba na to poświęcić.
W sobotę byłam na woskowaniu, potem z mamą poszłyśmy na ślub do naszego kościoła, żeby zobaczyć jak to jest. Byłyśmy też na chwilę na kolejnym ślubie i powiem wam, że Ksiądz działa bardzo wiele na takiej ceremonii. Ten co będzie nam udzielał ślubu potrafił zaciekawić, zażartował itp, a proboszcz jak prowadził ślub to poczułam się jak na pogrzebie....
W sobotę również zrobiłyśmy sobie z częścią dziewczyn after party wieczoru panieńskiego, byłyśmy na dyskotece i stwierdzam, że jestem za stara już na to. Tzn chce mi się tańczyć i bawić, ale jakoś ludzie mi nie odpowiadają, to jak się zachowują itp
TŻ po kawalerskim czuł się jak na niego super, byli na paint ballu i potem mieli domówkę. Ja kupiłam mu tort
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (48,9 KB, 48 załadowań)

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:04   #4464
201705121336
Konto usunięte

obrączki ładne

a 2 tuby to zdecydowanie za mało 4 stykna
Stary 2012-06-18, 21:05   #4465
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czadowe! Jechaliście osobno?
Tak ja jechałam pieresza ze świadkową a za nami moj mąż ze świadkiem....

Całe miasto pokazywało na nas palcami...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:05   #4466
201705121336
Konto usunięte

no tak magdzia zostało nam 5 dni masakra!!!
Stary 2012-06-18, 21:06   #4467
__Paulinka__
Zakorzenienie

My juz po grillu co tam, ze elektrycznym, wazne, ze kielbaski byly pycha mowie Wam jak wszyscy sie na nie rzucili byli pod wrazeniem polskiej kuchni, nawet papieskich kremowek, bo tutaj to glownie ciasta z masą marcepanową sa fajnie bylo, szkoda, ze to juz koniec kursu.. ale jesienią ide do 2 klasy

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
No to pochwalę się jaką wypasioną oprawę wieczoru panieńskiego zrobiły mi dziewczyny Full profeszjonal jak to się mówi A moja facjata na poczcie, bo na widok publiczny sie nie nadaje
ale pięęęęknieeee

Cytat:
hello
Dziewczyny ale miałam intensywne dni teraz ale warto było
Mamy kilka spraw ślubno-weselnych z głowy co bardzo mnie cieszy
-Zamówiliśmy w piątek obrączki tak się cieszyłam jak wybierałam TŻcik pozwolił mi wziąść z diamencikami ale ja chciałam mieć taką jak on
-Bylismy też ustalić pewne sprawy u fotografa i kamerzysty( mamy 2w1) umówiliśmy się tak wstępnie na sesję narzeczeńską w lipcu, prawdopodobnie będzie ona nad wodospadem
-no i najważniejsze byliśmy u księdza: ustaliliśmy godzinę ślubu 15.00, daliśmy na zapowiedzi i odrazu spisaliśmy protokół. Ksiądz zachowywał się okropnie, bardzo był niemiły i musiałam się z nim kilka razy kłucić, o wszystko się czepiał nas. A jak TŻ wyłożył na stół 200zł na te zapowiedzi to dopiero wtedy zaczął z nami rozmawaić jak z ludźmi mówię Wam trzymał nas tam u siebie całą godzinę, mojego TŻ tak przemaglował że biedny cały czerwony był. Chciał go pytać z małego katechizmu i w ogóle jego nastawienie do nas było bardzo niegrzeczne. Już myślałam że wyjdę i pójdę zamówić ślub w innej parafi
A w sobote TŻ był u siebie dac na zapowiedzi to wyszedł bardzo zadowolony i mówił że bardzo fajnie ksiądz z nim porozmawiał a u mnie co..
No ale na szczęście jeszcze została nam jedna wizyta na poczatku września
co za chory ksiądz! 200 zl za zapowiedzi??? pfff ja bym zwinela manatki i poszla gdzie indziej.. to ile on za slub wezmie?

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
hej, hej
Załatwiliśmy najważniejsze czyli :zaprosiliśmy wszystkich gości z rodziny Poświęcilismy na to 4 dni.. z 7 NO ale sie udało. A w sierpniu pozapraszamy znajomków A oprócz tego to niewiele, byłam na weselu na sali, w której my organizujemy weselicho i przypaczyłam się wszystkiemu dokłaadnie Jest idealnie, tylko właściciel jakiś nawiedzony, chodzi po sali z dziwną miną < w stylu"to moj lokal, mam was gdzies,wyny" Ale żarełko, lokal, ubikacje, porcje, sala do tańczenia oi całą reszta bardzo w porządku
Paulinka a jak Wam poszło? Zadowolona z próbnego make-upu
wazne, ze zaproszonka rozdane troche lipa z tym włascicielem, no ale jak cala reszta jest wporządku to nie ma sie co martwic

Z mejkapu jestem zadowolona jedno sczzescie z fryzury mniej.. i pojde jeszcze do innej fryzjerki. Ah stresuje sie tym bardzo..
My juz za 2 tygodnie jedziemy do domku na 5 tygodni ale w tą sobote przyjezdza siostra TZ z mężem i dziećmi i wracamy wtedy razem samochodem do domu...

Cytat:
najpozniejsza pogoda dlugoterminowa mowi, iz w Krakowie 03.07 bedzie 25 stopni, slonce i bezchmurne niebo moze przez 4 dni wiele sie nie zmieni

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

zapomnialam wspomniec... juz prawie koncze nasza fotoksiazke (w koncu!! ) zostalo kilka stron i... wyszla mi z tego bardziej ksiazka niz foto a do tego wyciskacz lez Pokazalam dzisiaj mojemu bratu to byl zachwycony i wzruszony, a uwierzcie mi ze jego ciezko zachwycic, a tym bardziej wzruszyc. Wobec mnie jest osoba bardzo krytyczna Dzis bedzie kolejna zerwana nocka przez nia, ale mysle ze warto. Znalazlam mnostwo wierszy, aforyzmow i podziekowan dla rodzicow, ktore doskonale sie wpasowaly w posiadane zdjęcia.

Juz sie nie moge doczekac jak bedzie gotowa
zapowiada sie super tez musze przysiąść przy mojej fotoksiązce ile czeka sie na wykonanie od momentu zlozenia zamowienia?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 21:06   #4468
201705121336
Konto usunięte

tort super i autka tez

ja już nie ide na solarium przed ślubem byłam w tamtym tyg i chyba styknie mam nadzieje że nie wyblakne.chcemy foto rzęs
Stary 2012-06-18, 21:07   #4469
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Oj taaak autka były przeurocze!!!

Haha miałam Ci opowiedzieć jak dotarłam na Wasz ślub Kooocurku Otóż dojechałam do Ku Słońcu i szłam z butka, ale ponieważ i tak pojechałam autobusem "na styk" a poza tym - jak niestety wiesz :p - padał deszcz, na wysokości Castoramy szybciutko zadzwoniłam po taxi Dzięki temu udało mi się zdążyć zamienić z Tobą słówko "jeszcze przed" no i zobaczyć jak tata prowadzi Cię do ołtarza ---> wspaniały widok, już dziewczynkom pisałam, że bardzo się wtedy wzruszyłam i łezki napływały mi do oczu Cała msza była prześliczna!!! Wszystko idealnie ...tylko jak składałam Wam życzenia to trochę głupio mi się zrobiło - chyba Twój mąż (hell yeah! ) nie był zbyt zadowolony, że obca dziewucha wbiła się na Wasz ślub
No! A z powrotem szłam już z buta aż do przystanku autobusowego haha zajęło mi to 0,5h I po drodze te 2 urocze, śliczne autka mnie jeszcze minęły Chciałam Wam pomachać, ale Twój TŻ tylko na mnie spojrzał a Ty poprawiałaś chyba suknię :p Hehehe

Cieszę się, że zabawa się udała i że jesteś zadowolona Cudnie wyglądaliście - pewnie już nie masz siły tego słuchać/czytać ** Kochana nasza!!!
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:11   #4470
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

A juz za 5 dni panienski i kawalerski - TZ jak sie okazuje ma prawie 30 facetow na kawalerskim Zaczynam sie o niego bac Mam nadzieje ze wroci przed 07.07
ja też mam za 5 dni panieński u mnie będzie 6 dziewczyn a u TŻ to kijowo wyszło że aż szkoda gadać

Cytat:

jestem wściekła babka zaniżyła mi średnią z 3.83 na 3.5 a zwolnienia są od 4 i dupa musze sie uczyć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości