kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 10:39   #841
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
I nas nie zaprosiłaś ?!
Ja chyba też się wybiorę na strefę kibica, bo wszyscy znajomi idą
kurcze, niezły pomysł! Następnym razem będę miała wolną chatę we wrześniu co prawda sama też planuję jakieś dłuższe wakacje na wrzesień, ale gdyby się nie udało - nie widzę przeszkód

apropo dłuższych wakacji jestem zdegustowana tymi cenami, tyle oszczędzałam, a totalnie nie stać mnie na 14/16 dni, jestem w czarnej d**pie dzieci nie chcą korków, chyba pojadę na 7/9 dni + coś w Polsce ceny z kosmosu są

strefa kibica przeniosła się... do mnie do domu
najpierw mój miś kolorowy zadzwonił, że prosto z pracy jedzie po mnie i żebym założyła jakąś śliczną kiecunię
pojechaliśmy na romantyczną kolację, czyli pizzę i piwo (zrobiłam szał w kiecuni, wysokim koku i w ogole, ubrana "idealnie" jak na pizzerie , pffffff xD)
zjadłam całą pizzę xD co prawda małą. ale całą ;p w ogole bylo tak fajnie, romantycznie, klimatycznie, jedno piwo, drugie , zaczęło dość potężnie padać, a do tza zaczęło przychodzić podejrzanie dużo smsów a telefony odbierał z dala ode mnie

później pojechaliśmy na spożywczy shopping, kupiliśmy czipsy piwo i ciastka - i tu byłam w ciężkim szoku, bo on nie je takich rzeczy od kilku miesięcy

podjechaliśmy do domu, 10 minut przed meczem, a zaraz po nas kilka kolejnych aut, byłam w niemałym szoku wpuszczając do domu biało czerwoną drużynę piłkarską w składzie dwudziestu kilku facetów niektórych nie rozpoznałam przez ich peruki i malowidła na twarzach

także miałam w domu niezłą rozpierduchę , ale świetnie było i nasza mini impreza zdecydowanie się udała mam nadzieję, że zdążą się rozjechać dopóki rodzice wrócą ;p

powiem Wam, że sama umarłabym ze strachu chyba wszystkich położyłam na górze, ale w nocy schodziłam do łazienki na dole, bo moja była zajęta; i przechodząc koło mieszkania babci coś jakby złapało mnie za serce, poczułam taaaaaaaki strach! nie poszłam do tej łazienki, uciekłam na górę

ciągle łapię się na tym, że jak gdzieś wychodzę, a nie ma w domu nikogo prócz mnie, to przed wyjściem mówię sobie w myślach - muszę iść jeszcze do babci, powiedzieć jej, że chwilę zostanie sama ;/ ech..
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Wróciłam z pracy, pojechaliśmy nad zalew, teraz po prysznicu podziwiam swoją opaleniznę i szykuję się na wieczorny doping

Aaa to o to chodzi :P
Ja nie lubię takich wzorów na jeansach, ale patent fajny myślicie,że z koszulką też by się tak dało?
a daleko macie do takiego zalewu? faajnie!

ja myślę, że by się dało

apropo tkanin, farbowania i tych innych, wieciie że ta krew nie puściła?! tak świetnie wyglądałam w tych portasach ;/;/ chyba przyszyje w to miejsce łatkę

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:41   #842
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monia

Waga bez zmian, ale po -1cm pępku i w udzie, chyba za bardzo poszalałam przez ten tydzień wolnego

No co Ty, kompleks mogłabyś mieć jakbyś miała 180cm.+ skąd Ci się to wzięło?
Ja teraz w balerinach albo jazzówkach nie mogę chodzic, bolą mnie stopy za to w trampkach pomimo tego,że płaskie to nie :P Na co dzień kocham koturny szpilki na wyjścia, nie potrafię w nich jeździć samochodem
o kurde. i co, nie wscieklas sie? mnie tak strasznie wkurza waga, dieta, i to wszystko, wrrrr
paradoksalnie do mnie, po wczorajszym piciu i jedzeniu, wrocilo 58 kg
a kilka dni temu kiedy Wam się żaliłam na wadze zobaczyłam 59.8
ech

właśnie nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło
ale jak założę szpilki, jestem od wieeeeeeeelu ludzi wyższa, nie do końca to lubię ;p no i wtedy gwarantowane jest, że wszyscy się na mnie ciągle gapią, bo ewidentnie się wyróżniam, i mam wbite do głowy, że wtedy muszę wyglądać idealnie, żeby się ze mnie nie śmiali
a ta perfekcje mnie męczy, dlatego chyba wybieram ostatnio płaskie buty, żeby "wtapiać się" w tłum, co i tak nie do końca mi się udaje, bo bez szpilek również jestem wyższa niż np. koleżanki z którymi akurat idę ;p

raz jak byliśmy na jakiejś imprezie i gadałam z kumplami tza, juz po % , to oni byli w ciężkim szoku, ze ja okazalam sie fajna i normalna, mowili, ze to fajnie, ze jestem wysoka i fajnie sie na taka pewna siebie i ladna dziewczyne (ple ple, pijany alvaro) patrzy, ale mysleli, ze jestem taka hm, niedostepna, zapatrzona w siebie i nie da sie ze mna pogadac
jakos mnie to zabolalo, mimo ze chlopaki mieli do powiedzenia cos pozytywnego na moj temat ;p nie chce miec takiej opinii
ale nie wiem, czy to wynika z tego, ze jestem wysoka. moja siostra jest kilka cm nizsza, a uslyszala podobna opinie na swoj temat. moze sposob poruszania sie sklania do takiej opinii? nie wiem sama chodzimy bardzo wyprostowane, w taki mocno "zdyscyplinowany" sposob
nie wiem sama
Cytat:
Napisane przez Monia
Co do 3 drużyn to Baaania trzeba było chociaż napisać to na biało Dużo osób słyszało Twoja złotą myśl?

O tak, Ewelce na pewno jest przykro,że nie może z nami ćwiczyć i dietkować
A serio-mam nadzieję,że przywiezie jakąś fotę specjalnie dla nas

Ciekawe jak tam MP oby się odezwała jak będzie miała chwilę

Jakie wyniki typujecie
Ja 1:0 albo 2:1
1. no, duzo ;/ ;p wszyscy sie smiali ze mnie, ale wybaczyli mi twierdzac, ze mam slaba glowe i pewnie chcialam powiedziec cos innego, ale nie dali mi skonczyc wybuchajac smiechem w ogole mam poczucie wstydu i zenady, bo ta moja teoria o 3 druzynach bije na glowe damskie teorie jak rozkminic spalonego no i znajomi tak to przezywali, ze az stolik obok tez sie ta teoria zafascynowal, i w ten oto sposob mialam ochote zasnac pod stolikiem i pogrążyć się w rozpaczy ;p

2. mam nadzieje!

3. kurcze Pikanteria pewnie ma teraz jakas masakre, skoro nawet nie ma jak wpasc do nas ;/;/

4. ja typowalam 2:1 , do pierwszych 20 minut ;p

po meczu z rosja baaaaaaaaaaaaaardzo w nich wierzylam i mialam ogromne nadzieje, dodatkowo media podkrecaly atmosfere zwyciestwa, mialam wrecz wrazenie, ze wygrana z czechami to tylko formalnosc niestety Polacy na boisku dosc szybko traca wiare w siebie, takie mam wrazenie , mniej ciesza sie z udanych akcji, niz pilkarze innych druzyn, moze nad tym tez warto byloby popracowac? jakos tak szybko sie zalamuja i poddaja

ale dzieki nim spodobalo mi sie kibicowanie, myslalam ze bedzie jakas masakra i wstyd, a wydaje mi sie, ze calkiem niezle sie spisali brawa dla nich ! troche jeszcze popracuja i za jakis czas bedziemy zachwycaly sie nimi jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

I pytanie za sto punktów: komu kibicuje Ewa Farna?
nie wiem, a o co z nią chodzi
Cytat:
BŚ, weź mi nie mów o tej dziewczynie ...
Winyl czemu nie lubisz Ewci
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
a po meczu razem ze wszystkimi pijanymi kibicami pod moim balkonem(!!!) ubolewałam przegraną

trzymamy kciuki za Twojego siatkarza!!!!!!
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ale i tak jestem dumna, że tak daleko zaszli!

Od dzisiaj się odchudzam. Przytyłam wszystko co schudłam z nawiązką
i tak najwiekszym rozczarowaniem dla mnie jest fakt, ze kuba blaszczykowski ma 171, czyli jest ode mnie nizszy
no i ze ma zone ;(
xD

ile wazysz?

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Człowiek raz się nawali na smutnego to na drugi dzień jest chory

Stary 2012-06-17, 10:44   #843
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Człowiek raz się nawali na smutnego to na drugi dzień jest chory
Laura co jest
Cytat:
Ale zebrałam bure od dziadka
Znajomi przyszli do mnie pijani i kolega przywalił głową, bo był wyższy od drzwi od garażu, zaliczył glebę i z przyjaciółką się śmiałyśmy, a mój dziadek z tekstem 'zachowujcie się jak młodzież!'
Powiedziałam mu później, że ja nie będę odpowiadać za to czy oni piją czy nie i że nie życzę sobie zbierać za to opie*dolu i oni mają od tego swoich rodziców i dziadków i na następny raz ma siedzieć cicho i nie komentować! I ma się do mnie nie odzywać! O!
Zwłaszcza, że nie zachowywali się niegrzecznie w odniesieniu do niego!
Ale to bardzo nieładnie, ze przyjechal do Ciebie pijany i tak brzydko zrobił u Ciebie na posesji
Basia Bania albo wypiłaby z nimi albo pogoniła i wyzwala zalezy od dnia ;p
Nie mozna dziadka karcic, bo go boli serduszko! poza tym przeciez nie nakrzyczal na Ciebie mocno, tylko cos tam skomentowal po dziadkowemu ;p

ide budzic tza, a pozniej reszte druzyny xD

Stary 2012-06-17, 11:03   #844
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Laura co jest
To po wczorajszym wyniku
Dzisiaj dla poprawienia humoru zobaczę dzisiaj mecz Dania-Niemcy, bo moi faworyci i tak już wyszli z grupy

Widzę, że ładnie poszalałaś

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 11:04   #845
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, nie powiem Ci ile ważę

Nie znasz mojego dziadka Wielokrotnie wam opisywałam różne sytuacje... On mnie nie lubi
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 12:12   #846
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
MP żyje ale jest wykończona, pytałam na fb. Nawet biedna nie ma czasu tu wejść...

Sorry w ogóle że nie odpisuję ani nic tylko tak wbijam niegrzecznie, ale od tygodnia siedzę po 12 godzin dziennie nad książkami i końca nie widaaać Ale wiecie, że Was kocham?
Wracajcie do nas szybko i jedna i druga

A Farna kibicowała Polsce bo Czesi chybą ja ostro skrytykowali po wypadku
Cytat:
Ale i tak jestem dumna, że tak daleko zaszli!
Psyche oni nigdzie nie zaszli bo nie wyszli z grupy

Cytat:
Ale zebrałam bure od dziadka
Znajomi przyszli do mnie pijani i kolega przywalił głową, bo był wyższy od drzwi od garażu, zaliczył glebę i z przyjaciółką się śmiałyśmy, a mój dziadek z tekstem 'zachowujcie się jak młodzież!'
Powiedziałam mu później, że ja nie będę odpowiadać za to czy oni piją czy nie i że nie życzę sobie zbierać za to opie*dolu i oni mają od tego swoich rodziców i dziadków i na następny raz ma siedzieć cicho i nie komentować! I ma się do mnie nie odzywać! O!
Zwłaszcza, że nie zachowywali się niegrzecznie w odniesieniu do niego!
Ej nie powiedział nic nie miłego :P ale rozumiem,że mógł Cię wkurzyć

Cytat:
apropo dłuższych wakacji jestem zdegustowana tymi cenami, tyle oszczędzałam, a totalnie nie stać mnie na 14/16 dni, jestem w czarnej d**pie dzieci nie chcą korków, chyba pojadę na 7/9 dni + coś w Polsce ceny z kosmosu są
podjechaliśmy do domu, 10 minut przed meczem, a zaraz po nas kilka kolejnych aut, byłam w niemałym szoku wpuszczając do domu biało czerwoną drużynę piłkarską w składzie dwudziestu kilku facetów

a daleko macie do takiego zalewu? faajnie!
Ja nawet nie patrze na 14 dni, nie dostanę tyle wolnego i nie stać mnie A Ty jak chcesz jechać np.:we wrześniu to może jeszcze naskrobiesz trochę kasy?

To fajnie miałaś a były jakieś dziewczyny Ja na pierwszym meczu Polski byłam w pubie przy stoliku z samymi facetami,ale o dziwo szybko się odnalazłam nawet pochwalili mnie za dopasowany strój
A zalew mamy przy wylotówce z miasta, ode mnie jakieś 5min samochodem :P Tylko w tym roku sprawdzają plecaki i torby tż musiał wrócić do auta zostawić piwo,ale i tak 2 puszki przemycił
Dookoła nas w ogóle jest dużo takich zalewów, zadbanych, z plażami, sprzętem, a i zawsze możemy jechać nad jezioro-do Augustowa mamy ok.80km.

Cytat:
o kurde. i co, nie wscieklas sie? mnie tak strasznie wkurza waga, dieta, i to wszystko, wrrrr
paradoksalnie do mnie, po wczorajszym piciu i jedzeniu, wrocilo 58 kg
a kilka dni temu kiedy Wam się żaliłam na wadze zobaczyłam 59.8
ech

właśnie nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło
ale jak założę szpilki, jestem od wieeeeeeeelu ludzi wyższa, nie do końca to lubię ;p no i wtedy gwarantowane jest, że wszyscy się na mnie ciągle gapią, bo ewidentnie się wyróżniam, i mam wbite do głowy, że wtedy muszę wyglądać idealnie, żeby się ze mnie nie śmiali
a ta perfekcje mnie męczy, dlatego chyba wybieram ostatnio płaskie buty, żeby "wtapiać się" w tłum, co i tak nie do końca mi się udaje, bo bez szpilek również jestem wyższa niż np. koleżanki z którymi akurat idę ;p
Wkurzyłam się, ale też wiedziałam,że za dużo żarłam w ostatnim tygodniu jadłam chociaz nie miałam ochoty,ale mama caly czas "zjedz to, zjedz tamto" no i mam za swoje! Ale już jestem z powrotem na mojej dobrej dróżce

Wiesz, jak ja obracałam się w kręgu niższych ludzi (w lo) to też źle się czułam na szpilkach. A teraz wszyscy znajomi są wysocy, koleżanki też, więc teraz przeciwnie-na płaskim czuję się jak kaczka wśród nich Tylko rodziców mam niskich, to znaczy mamę-155cm. przy niej tylko płaskie bo i tak musze się schylać jak coś do mnie mówi :P
Chyba wszyscy piłkarze są niscy Są tam jacyś +185cm.

Meczu nie komentuję, nawet tż zapalił papierosa po ostatnim gwizdku
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 12:39   #847
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Wracajcie do nas szybko i jedna i druga

A Farna kibicowała Polsce bo Czesi chybą ja ostro skrytykowali po wypadku

Psyche oni nigdzie nie zaszli bo nie wyszli z grupy

Ej nie powiedział nic nie miłego :P ale rozumiem,że mógł Cię wkurzyć

Ja nawet nie patrze na 14 dni, nie dostanę tyle wolnego i nie stać mnie A Ty jak chcesz jechać np.:we wrześniu to może jeszcze naskrobiesz trochę kasy?

To fajnie miałaś a były jakieś dziewczyny Ja na pierwszym meczu Polski byłam w pubie przy stoliku z samymi facetami,ale o dziwo szybko się odnalazłam nawet pochwalili mnie za dopasowany strój
A zalew mamy przy wylotówce z miasta, ode mnie jakieś 5min samochodem :P Tylko w tym roku sprawdzają plecaki i torby tż musiał wrócić do auta zostawić piwo,ale i tak 2 puszki przemycił
Dookoła nas w ogóle jest dużo takich zalewów, zadbanych, z plażami, sprzętem, a i zawsze możemy jechać nad jezioro-do Augustowa mamy ok.80km.

Wkurzyłam się, ale też wiedziałam,że za dużo żarłam w ostatnim tygodniu jadłam chociaz nie miałam ochoty,ale mama caly czas "zjedz to, zjedz tamto" no i mam za swoje! Ale już jestem z powrotem na mojej dobrej dróżce

Wiesz, jak ja obracałam się w kręgu niższych ludzi (w lo) to też źle się czułam na szpilkach. A teraz wszyscy znajomi są wysocy, koleżanki też, więc teraz przeciwnie-na płaskim czuję się jak kaczka wśród nich Tylko rodziców mam niskich, to znaczy mamę-155cm. przy niej tylko płaskie bo i tak musze się schylać jak coś do mnie mówi :P
Chyba wszyscy piłkarze są niscy Są tam jacyś +185cm.

Szczęsny, Tytoń - 195cm
Boenisch, Kamiński - 191 cm
Wasilewski - 186 cm
Wawrzyniak - 188cm

A Lewandowski idealnie 185
Ale też są tacy, co mają 171 .

Skandal, w ogóle wczoraj nie walczyli, ten mecz to porażka ... Może pierwsze 20min jakoś wyglądało, ale później? Dramat. Strasznie mi Ich szkoda, bo wreszcie Polacy zaczęli wierzyć w swoją drużynę i przestali się wstydzić ... no i powtórka z rozrywki. Ciekawe kto teraz będzie trenerem ?
O tyle dobrze, że Rosjanie odpadli .
W ogóle na pierwszy miejscu przechodzi drużyna, która pierwszy mecz przegrała 1:4, na drugim drużyna, którą wszyscy spisali na straty po drugim meczu .

Bania - nie lubię Jej, bo jest idiotką .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-17, 15:12   #848
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
To po wczorajszym wyniku
Dzisiaj dla poprawienia humoru zobaczę dzisiaj mecz Dania-Niemcy, bo moi faworyci i tak już wyszli z grupy
achaaaaa, już się wystraszyłam, że coś gorszego!

ja liczę na Danię
Cytat:
Bania, nie powiem Ci ile ważę
+49?

jak to zrobilas, ze przytylas?
Cytat:

liczę na to, że jeszcze trochę uzbieram i że ceny spadną
wczasy wykupujemy tak tydzien/ dwa tygodnie wcześniej, wtedy ceny na pewno będą niższe chociaż o to 10%.

fajnie miałam naprawdę świetny wieczór, a zupelnie sie tego nie spodziewalam ; )
była jakaś laska, śliczna w ogóle była , przyjechała z jednym chłopakiem, ale szybko się zmyli, chyba nawet nie siedzieli do końca meczu. z nimi była nie wiem, chyba siostra tej dziewczyny, ale ona w ogole przyjechala z gazetą i ją sobie czytała

mi nie przeszkadza towarzystwo facetow, polubilam sie z tymi galganami. wiem, ze na poczatku mnie nie akceptowali, bo psulam im wizerunek bedac jedyna dziewczyna w ich stadzie ;p jak ktorys z nich chcial poderwac jakas dziewczyne, to tamta byla jakby o mnie zazdrosna, ze z nimi przebywam a oni rzeczywiscie, tak mnie obchodza i pociagaja fizycznie...
spedzam czas z nimi, bo to kumple tza; dodatkowo okazalo sie, ze sie lubimy , mamy podobne poglady, lubimy dlugo rozmawiac przy alkoholu, spedzac razem czas na imprezach, czy jechac gdzies na dzien czy dwa, gdy jest goraco

sama nie wiem, jakie towarzystwo lubie najbrdziej, czy typowo meskie, zenskie, czy mieszane. z roznymi ekipami spedzamy czas i za kazdym razem dobrze sie bawie, wiec ciezko mi sie okreslic kiedys wolalam facetow, teraz patrze na nich z troche innej perspektywy i cenie sobie bardzo damskie towarzystwo
Cytat:

zartujesz, sprawdzaja? pewnie ktos cos przeskrobal

no i w ogole co to za pomysl, spozywac alkohol na plazy

zazdroszczze Ci troche tej lokalizacji

to dzisiaj znowu ograniczasz jedzenie? kurcze, ja mam ataki apetytu ;/
Cytat:
Wiesz, jak ja obracałam się w kręgu niższych ludzi (w lo) to też źle się czułam na szpilkach. A teraz wszyscy znajomi są wysocy, koleżanki też, więc teraz przeciwnie-na płaskim czuję się jak kaczka wśród nich

1. dlatego lubie towarzystwo facetow, zaloze szpilki a i tak nie czuje sie zbyt wysoka
przy tych misskach tez dosc fajnie sie czulam, wzrost taki jak moj byl normą, one biegaly w szpilkach, a ja w baletkach, czulam sie taka malenka xD

2.
Cytat:
Szczęsny, Tytoń - 195cm
Wasilewski - 186 cm
Wawrzyniak - 188cm

Ale też są tacy, co mają 171 .

Skandal, w ogóle wczoraj nie walczyli, ten mecz to porażka ... Może pierwsze 20min jakoś wyglądało, ale później? Dramat. Strasznie mi Ich szkoda, bo wreszcie Polacy zaczęli wierzyć w swoją drużynę i przestali się wstydzić ... no i powtórka z rozrywki. Ciekawe kto teraz będzie trenerem ? .
1.
Mój Gerard tez jest wysoki!

185 to idealnie?
a ile Twoj facet ma?

dokladnie, mam takie same odczucia...
ale kompletnie nei walczyli, jak przypomne sobie mecz z rosja, a wczorajszy... na poczatku byli tacy jacys podjarani, ciagle mieli pilke, ale tak naprawde malo bylo kontaktu z bramka przeciwnika wiedzialam, ze sie zmecza, zniecheca i tyle bedzie, czesi strzela i cooo, kupa.
no nic, bylo minelo :P
komu teraz kibicujemy?

ja chyba hiszpanii i danii

Stary 2012-06-17, 15:22   #849
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, jadłam?

Nieee, 47,7 jak się dzisiaj ważyłam (ale mam @... od dzisiaj )
so trójka maybe.

Stary 2012-06-17, 15:26   #850
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, jadłam?

no to @ zejdzie, i będzie ok 46,5 ; źle ?

ja muszę coś wszaaaamaaaaćććć! mam ochotę na jakieś pyszne kanapki. pieczywo stop od jutra ;p

Stary 2012-06-17, 15:51   #851
psyhe666
Zakorzenienie

To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam

Ja chyba od jutra też rzucę pieczywo
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-17, 16:31   #852
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

ja liczę na Danię
Chyba oszalałaś! Na szczęście siatkarze poprawili mi humor

Hmm.. No ja wolałabym żeby z grupy wyszła Dania niż Portugalia.. Ronaldo do mnie nie przemawia mimo tego, że jest świetnym piłkarzem

Ale w parze Dania-Niemcy mogę być spokojna o wynik
Cytat:
Bania, jadłam?

No to nie ma źle.. Psyhe Ty żartujesz z tym 41kg, prawda?

Rany jak duszno.. Podobno idzie do mnie ta burza z Wrocławia

Stary 2012-06-17, 16:36   #853
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, nie żartuję

U mnie rano było ładnie, a teraz jednocześnie słonko świeci i pada
so trójka maybe.

Stary 2012-06-17, 16:56   #854
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

ja liczę na Danię

liczę na to, że jeszcze trochę uzbieram i że ceny spadną
wczasy wykupujemy tak tydzien/ dwa tygodnie wcześniej, wtedy ceny na pewno będą niższe chociaż o to 10%.

mi nie przeszkadza towarzystwo facetow, polubilam sie z tymi galganami. wiem, ze na poczatku mnie nie akceptowali, bo psulam im wizerunek bedac jedyna dziewczyna w ich stadzie ;p jak ktorys z nich chcial poderwac jakas dziewczyne, to tamta byla jakby o mnie zazdrosna, ze z nimi przebywam a oni rzeczywiscie, tak mnie obchodza i pociagaja fizycznie...
spedzam czas z nimi, bo to kumple tza; dodatkowo okazalo sie, ze sie lubimy , mamy podobne poglady, lubimy dlugo rozmawiac przy alkoholu, spedzac razem czas na imprezach, czy jechac gdzies na dzien czy dwa, gdy jest goraco

sama nie wiem, jakie towarzystwo lubie najbrdziej, czy typowo meskie, zenskie, czy mieszane. z roznymi ekipami spedzamy czas i za kazdym razem dobrze sie bawie, wiec ciezko mi sie okreslic kiedys wolalam facetow, teraz patrze na nich z troche innej perspektywy i cenie sobie bardzo damskie towarzystwo

1.
Mój Gerard tez jest wysoki!

185 to idealnie?
a ile Twoj facet ma?

dokladnie, mam takie same odczucia...
ale kompletnie nei walczyli, jak przypomne sobie mecz z rosja, a wczorajszy... na poczatku byli tacy jacys podjarani, ciagle mieli pilke, ale tak naprawde malo bylo kontaktu z bramka przeciwnika wiedzialam, ze sie zmecza, zniecheca i tyle bedzie, czesi strzela i cooo, kupa.
no nic, bylo minelo :P
komu teraz kibicujemy?

Też planuję last minute w ten sposób. Ja się na pewno nie wybieram na tydzień, muszę mieć swoje dwa tygodnie w ciepełku!

Co do towarzystwa - kurde, mów co chcesz, ja zdecydowanie wolę męskie towarzystwo. Dziewczyny to wredne sucze . Zawsze będą podziały, zazdrość, zawiść, obgadywanie itd.
Cieszę się, że nie mam takich problemów wzrostowych. Zawsze czuję się niska i kompletnie mi to nie przeszkadza. W ogóle tego nie ogarniam, po co się przejmować swoim wrostem? Nie zmienisz go. Więc zamiast się tym zamartwiać, stresować, po prostu trzeba zaakceptować i już. Ja mam same wysokie koleżanki, 175+, na dodatek wszystkie chude, wiesz jak ja przy Nich wylgądam? Dokładnie tak jak przy każdym innym albo przy nikim - jak gruby turbopasztet .

Yy chodziło mi o to, że idealnie 185, bo Monia pytała, czy są jacyś wysocy 185+ . Dla mnie facet 185 to już by był za wysoki . Zresztą w ogóle wydaje mi się, że 180 to już wysoki facet, a w moich oczach to już 175 to wysoki . Tzn nie, 175 to nie wysoki, ale nie niski taki w sam raz . Mój ma 180 .

Ja kibicuję na pewno Hiszpanii i każdemu, kto gra przeciwko Niemcom ,
Tzn. narazie nie myślę o finale, ja w każdym meczu mam komu kibicować, więc jak już się dowiem kto gra dalej i z kim to wtedy będę wybierać . Jak zwykle nie wiem czy da się zrozumieć coś z tego co piszę . Aczkolwiek chyba najfajniej by było jakby 1 miejsce zajęła Hiszpania .
Cytat:
Chyba oszalałaś! Na szczęście siatkarze poprawili mi humor

Hmm.. No ja wolałabym żeby z grupy wyszła Dania niż Portugalia.. Ronaldo do mnie nie przemawia mimo tego, że jest świetnym piłkarzem

Ale w parze Dania-Niemcy mogę być spokojna o wynik

Rany jak duszno.. Podobno idzie do mnie ta burza z Wrocławia
Siatkarze dali radę .
No niestety Dania z Niemcami nie wygra . Podejrzewam, że dotrą do finału i życzę im wtedy 4 miejsca .

U mnie też tak strasznie duszno! Jak wsiadłam do samochodu to myślałam, że zemdleję! A później położyłam ręce na kierownicy i doznałam poparzenia 17 stopnia .

XOXO
Stary 2012-06-17, 21:13   #855
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam

spoko ;p ale 41 to drastycznie malo moze byc Ci ciezko, ale probuj
Cytat:

1. ja nie cierpie tej druzyny, sama nie wiem czemu

2. wlasnie chyba calkiem ja poyebalo ;d
Cytat:
Też planuję last minute w ten sposób. Ja się na pewno nie wybieram na tydzień, muszę mieć swoje dwa tygodnie w ciepełku!
Winyyyyyyyyl
a czym się sugerujesz przy wyborze ofert?
jaki standard hotelu z reguły wybierasz?

kurde ;/ bo mój facet nie poleci do 4* a nie wiem czy w ogole go przekonywac, bo do tej pory nie mialam problemu z kasa, wiec lecielismy do tych 5* i juz (choc z ciezkim sercem, bo dla mnie jednak od standardu wazniejsze jest slonce i ew. all%, poza tym jak bylam mlodsza, latalam do jakis totalnie beznadziejnych hoteli, ale w fajnych rozrywkowych miastach; no i nie bylo czasu na wkurzanie sie na warunki w jakich sie znalazlam , bo ciagle siedzialo sie na plazy czy tez na imprezach.)
no i nie wiem, chce zapytać Cie, czy jezeli wybierasz hotele o roznym standardzie, to faktycznie widzisz razaca roznice? bo roznica w cenie miazdzy, w przypadku wczasow tygodniowych jeszcze ja zniose, ale za 2tyg zaplace juz tyle, ze moglabym za to kupic sobie mnostwo bajerow, ubran i w ogole, bolaloby mnie to, gdybym wydala tyle siana na wakacje;p moze martwie sie na wyrost, bo ceny pewnie spadna, ale martwi mnie to wszystko :P i w ogole juz bym chciala leciec, nie moge sie doczekac

przy czym moi rodzice twierdza, ze te gwiazdki to troche pic na wode, byli w przeroznych hotelach, a mowia ze gwiazdki nie do konca sa wiarygodne

bylas w maroko?

Cytat:

Co do towarzystwa - kurde, mów co chcesz, ja zdecydowanie wolę męskie towarzystwo. Dziewczyny to wredne sucze . Zawsze będą podziały, zazdrość, zawiść, obgadywanie itd.
Cieszę się, że nie mam takich problemów wzrostowych. Zawsze czuję się niska i kompletnie mi to nie przeszkadza. W ogóle tego nie ogarniam, po co się przejmować swoim wrostem? Nie zmienisz go. Więc zamiast się tym zamartwiać, stresować, po prostu trzeba zaakceptować i już. Ja mam same wysokie koleżanki, 175+, na dodatek wszystkie chude, wiesz jak ja przy Nich wylgądam? Dokładnie tak jak przy każdym innym albo przy nikim - jak gruby turbopasztet .
1. zdecydowanie też tak uważam. Dlatego mimo wszystko , po podsumowaniu stwierdzam, ze najwiecej czasu spedzam z facetami

piszac, ze cenie sobie damskie towarzystwo, powinnam sprecyzowac wypowiedz, dodajac do niej przymiotniki takie jak : lojalne, uczciwe, szczere itp.

mnie czesto mecza dziewczyny. np. aerobik. wrzeszcza, krzycza, przekrzykuja sie... chichocza jak gowniary, dziwne rzeczy je smiesza

masz racje, i Ty, i Monia, ze nie powinnam przejmowac sie wzrostem, nie mam na to wplywu
Cytat:

Ja kibicuję na pewno Hiszpanii i każdemu, kto gra przeciwko Niemcom ,
Tzn. narazie nie myślę o finale, ja w każdym meczu mam komu kibicować, więc jak już się dowiem kto gra dalej i z kim to wtedy będę wybierać . Jak zwykle nie wiem czy da się zrozumieć coś z tego co piszę . Aczkolwiek chyba najfajniej by było jakby 1 miejsce zajęła Hiszpania
.
wlasciwie, to ja tak samo

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-17 o 21:17
Stary 2012-06-17, 21:42   #856
Loriette
Zakorzenienie

Śniadanie:
Dwie kromki z wędliną, serem żółtym i pomidorkami śliwkowymi
Obiad:
Garść ryżu ze słodką papryką, dwa malutkie podudzia z kurczaka, sałatka
Potem:
Kawa, nektarynka, pół pomarańczy

+ 8km biegu.

Nie zadowala mnie wyjście Portugalii, sama nie wiem dlaczego Chyba ze względu na Ronaldo, no nie przekonuje mnie do siebie...

Ale żebyście kibicowały przeciwko Niemcom?

Stary 2012-06-17, 21:50   #857
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
spoko ;p ale 41 to drastycznie malo moze byc Ci ciezko, ale probuj

1. ja nie cierpie tej druzyny, sama nie wiem czemu

2. wlasnie chyba calkiem ja poyebalo ;d

Winyyyyyyyyl
a czym się sugerujesz przy wyborze ofert?
jaki standard hotelu z reguły wybierasz?

kurde ;/ bo mój facet nie poleci do 4* a nie wiem czy w ogole go przekonywac, bo do tej pory nie mialam problemu z kasa, wiec lecielismy do tych 5* i juz (choc z ciezkim sercem, bo dla mnie jednak od standardu wazniejsze jest slonce i ew. all%, poza tym jak bylam mlodsza, latalam do jakis totalnie beznadziejnych hoteli, ale w fajnych rozrywkowych miastach; no i nie bylo czasu na wkurzanie sie na warunki w jakich sie znalazlam , bo ciagle siedzialo sie na plazy czy tez na imprezach.)
no i nie wiem, chce zapytać Cie, czy jezeli wybierasz hotele o roznym standardzie, to faktycznie widzisz razaca roznice? bo roznica w cenie miazdzy, w przypadku wczasow tygodniowych jeszcze ja zniose, ale za 2tyg zaplace juz tyle, ze moglabym za to kupic sobie mnostwo bajerow, ubran i w ogole, bolaloby mnie to, gdybym wydala tyle siana na wakacje;p moze martwie sie na wyrost, bo ceny pewnie spadna, ale martwi mnie to wszystko :P i w ogole juz bym chciala leciec, nie moge sie doczekac

przy czym moi rodzice twierdza, ze te gwiazdki to troche pic na wode, byli w przeroznych hotelach, a mowia ze gwiazdki nie do konca sa wiarygodne

bylas w maroko?
Akurat standart hotelu to stawiam gdzieś pod koniec mojej hierarchii . Ja nie jadę na wakacje siedzieć w hotelu. Patrzę na holidaycheck itp. jakie są opinie i jak nie jest brudno, nie ma problemów, mam klimatyzację, lodówkę, czystą łazienkę, ciepłą wodę itd. no to nie widzę problemu. Też zależy od kraju - bo w Hiszpanii 3 gwiazdki są już spoko, a w Grecji to niebardzo ... Także moim zdaniem gwiazdki, gwiazdkami, trzeba patrzeć na to, czego się oczekuje od miejsca. No i tak jak mówię - ja za wiele w hotelu nie przebywam, bo nie po to jadę na wakacje, ale też nie chcę w jakiejś ruderze mieszkać
W Maroko nie byłam.
Cytat:
1. zdecydowanie też tak uważam. Dlatego mimo wszystko , po podsumowaniu stwierdzam, ze najwiecej czasu spedzam z facetami

piszac, ze cenie sobie damskie towarzystwo, powinnam sprecyzowac wypowiedz, dodajac do niej przymiotniki takie jak : lojalne, uczciwe, szczere itp.

mnie czesto mecza dziewczyny. np. aerobik. wrzeszcza, krzycza, przekrzykuja sie... chichocza jak gowniary, dziwne rzeczy je smiesza

masz racje, i Ty, i Monia, ze nie powinnam przejmowac sie wzrostem, nie mam na to wplywu

wlasciwie, to ja tak samo
No to pjona!
Tylko kurde, teraz Niemcy z Grecją, no to umówmy się, nie ma opcji, żeby nie przeszli . No trudno, nadal życzę 4 miejsca .

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Śniadanie:
Dwie kromki z wędliną, serem żółtym i pomidorkami śliwkowymi
Obiad:
Garść ryżu ze słodką papryką, dwa malutkie podudzia z kurczaka, sałatka
Potem:
Kawa, nektarynka, pół pomarańczy

+ 8km biegu.

Nie zadowala mnie wyjście Portugalii, sama nie wiem dlaczego Chyba ze względu na Ronaldo, no nie przekonuje mnie do siebie...

Ronaldo jest paskudny, okropny i aż do dzisiaj grał strasznie samolubnie. Ale nie można Mu ująć zdolności, świetnie gra!
Kocham Portugalię! :

Jak można kibicować Niemcom?

Znowu tak mało jesz i dużo biegasz?

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-06-17 o 21:56
Stary 2012-06-17, 21:53   #858
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Ronaldo jest paskudny, okropny i aż do dzisiaj grał strasznie samolubnie. Ale nie można Mu ująć zdolności, świetnie gra!
Kocham Portugalię! :

To prawda, grę ma fenomenalną.. A Jego kiwki?! Co ten człowiek robi z piłką.. zapytam inaczej: "JAK ON TO ROBI?!"

Niemcy są cudowni! Mogłabym bez końca wymawiać nazwisko Schweinsteiger Denerwuje mnie jednak to, że nasi komentatorzy spolszczyli nazwisko Mullera!

Stary 2012-06-17, 22:31   #859
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
To prawda, grę ma fenomenalną.. A Jego kiwki?! Co ten człowiek robi z piłką.. zapytam inaczej: "JAK ON TO ROBI?!"

Niemcy są cudowni! Mogłabym bez końca wymawiać nazwisko Schweinsteiger Denerwuje mnie jednak to, że nasi komentatorzy spolszczyli nazwisko Mullera!
Jedno z najbrzydszych nazwisk świata!

XOXO
Stary 2012-06-17, 23:31   #860
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja ogladalam co prawda drugi mecz, ale pozniej sluchalam opinii o meczu portugalii i Ronaldo byl baaaaaardzo wychwalany. chociaz smiali sie z niego; z jego gwiazdorzenia (jest takie slowo? xD)

sama tez go nie lubie, irytuje mnie. nie wiem, pewnie juz to pisalam i teraz sie powtarzam

heheh chybatakie geny ;p
Cytat:
Akurat standart hotelu to stawiam gdzieś pod koniec mojej hierarchii . Ja nie jadę na wakacje siedzieć w hotelu. Patrzę na holidaycheck itp. jakie są opinie i jak nie jest brudno, nie ma problemów, mam klimatyzację, lodówkę, czystą łazienkę, ciepłą wodę itd. no to nie widzę problemu. Też zależy od kraju - bo w Hiszpanii 3 gwiazdki są już spoko, a w Grecji to niebardzo ... Także moim zdaniem gwiazdki, gwiazdkami, trzeba patrzeć na to, czego się oczekuje od miejsca. No i tak jak mówię - ja za wiele w hotelu nie przebywam, bo nie po to jadę na wakacje, ale też nie chcę w jakiejś ruderze mieszkać
W Maroko nie byłam.
ja podobnie

P. jest mocno przewrazliwiony i twierdzi, ze wysoki standard gwarantuje czystosc - niekoniecznie, zwlaszcza w krajach do ktorych paradoksalnie ciągną masy. turcja, tunezja, grecja. z reszta sama wiesz jak jest.

ja tez mocno ufam holidaycheck, nigdy mnie nie zawiodl, za to moja mama, ktora najpierw wykupila wczasy, a dopiero pozniej spojrzala na opinie, gotowa byla zrezygnowac ze swojego uczestnictwa w wycieczce po tym co przeczytala. razem ze znajomymi z ktorymi leciala - byly przygotowane na najgorsze, nie wiem czy nie wziely ze soba czegos na karaluchy w obawie przed robactwem a okazalo sie, ze hotel jest swietny, czysty, oferuje fantastyczne wycieczki; i w ogole, wrocily przeszczesliwe; podejrzewaja nawet, ze ktos pisze falszywe opinie odnosnie tego hotelu.

w tym roku tez czytala opinie, o hotelu do ktorego miala leciec w tym roku, byly swietne, a na miejscu okazalo sie, ze syf niesamowity.

aaaaaaa w ogole koncze juz bo znowu lece z off topem wynosze sie ze swoim holidaycheck na jakis podrozniczy, o ;p nie zasmiecam Wam tu. pewnie jestescie głodne dzisiejszych opowiesci o diecie, jadlospisie i wykonanych cwiczeniach ;d
Cytat:

Kocham Portugalię! :

1. dobre slowo!

2.

3. to pewnie ze stresu spowodowanego przegraną Polakow ten brak apetytu ;p
Cytat:
ale ja nie wiem, czy Polscy kibice nie oczekują spolszczen; w ogole, nie tylko kibice, ale wiekszosc Polakow lubia, jak ulatwia im sie wymowe chocby nazwisk obcokrajowcow.

choc jednoczesnie rozumiem Twoja irytacje

Stary 2012-06-18, 09:39   #861
Loriette
Zakorzenienie

Witam wszystkie chudzinki prosto z pracy

Cytat:
Jedno z najbrzydszych nazwisk świata!
Ale jak pięknie można je wymówić

Cytat:
ja ogladalam co prawda drugi mecz, ale pozniej sluchalam opinii o meczu portugalii i Ronaldo byl baaaaaardzo wychwalany. chociaz smiali sie z niego; z jego gwiazdorzenia (jest takie slowo? xD)

sama tez go nie lubie, irytuje mnie. nie wiem, pewnie juz to pisalam i teraz sie powtarzam

ale ja nie wiem, czy Polscy kibice nie oczekują spolszczen; w ogole, nie tylko kibice, ale wiekszosc Polakow lubia, jak ulatwia im sie wymowe chocby nazwisk obcokrajowcow.

choc jednoczesnie rozumiem Twoja irytacje
Ja oglądałam dwa mecze - jeden na tv, drugi na laptopie Nie mogłam się zdecydować na jeden Ronaldo faktycznie grał ładnie, a ponadto - zaskoczył mnie! Zawsze irokeza ma w drugiej połowie, a fryz a'la plastuś w pierwszej, a wczoraj BYŁO ODWROTNIE

Spolszczenia spolszczeniami, ale nie chciałabym, żeby Niemcy zniemczyli moje nazwisko - co udało się panu od fizyki i to moje obecne przezwisko wśród znajomych z byłej szkoły..
Z drugiej strony wyobrażam sobie co pomyśleli by kibice, gdyby usłyszeli, że strzał oddał MUULA!

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Mam @ i niechęć do jedzenia

A co do wakacji - ja kilka razy pod rząd jechałam z Eurocampu i mogę za nich ręczyć! Przed wyjazdem dostaje się od nich prezent - torby, leżaki, plecaki, maty, piłki itp., a na miejscu jest doskonała obsługa.
Co prawda mieszka się w domkach, ale w tym, którym byłam ostatnio miał lepszą plazmę niż ja w domu, także...
No i tak jak mówi Winyl - mnie nie zależy na siedzeniu w hotelu, bo większość czasu spędzam w terenie.. A na terenie eurocampu jest co robić.. dyskoteki, sklepy, baseny takie, że kopara opada. W Hiszpanii dodatkowo mieliśmy prywatną plażę

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-06-18 o 09:42
Stary 2012-06-18, 10:03   #862
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkie chudzinki prosto z pracy

Ja oglądałam dwa mecze - jeden na tv, drugi na laptopie Nie mogłam się zdecydować na jeden Ronaldo faktycznie grał ładnie, a ponadto - zaskoczył mnie! Zawsze irokeza ma w drugiej połowie, a fryz a'la plastuś w pierwszej, a wczoraj BYŁO ODWROTNIE
ejjjjjjjj do roboty, już! obiboku Ty! zaraz wpadnie nam tu jakaś cola i złoży donos szefowi

haha miałam dokładnie taki sam plan! niestety laptop był zaabsorbowany materiałami edukacyjnymi, a ja starałam się jednym okiem oglądać tv, a drugim uczyć, efekty mierne, nie polecam

słyszałam właśnie, że zaskoczył fryzurą xD
Cytat:
A co do wakacji - ja kilka razy pod rząd jechałam z Eurocampu i mogę za nich ręczyć! Przed wyjazdem dostaje się od nich prezent - torby, leżaki, plecaki, maty, piłki itp., a na miejscu jest doskonała obsługa.
Co prawda mieszka się w domkach, ale w tym, którym byłam ostatnio miał lepszą plazmę niż ja w domu, także...
No i tak jak mówi Winyl - mnie nie zależy na siedzeniu w hotelu, bo większość czasu spędzam w terenie.. A na terenie eurocampu jest co robić.. dyskoteki, sklepy, baseny takie, że kopara opada. W Hiszpanii dodatkowo mieliśmy prywatną plażę
moi rodzice w tamtym roku byli we wloszech na eurocampie, tam chyba mozna sobie wybrac standard? oni mieli sredni, bo ten eurocamp mial im sluzyc tylko do spania, byli nastawieni na zwiedzanie wrocili zachwyceni, zaplacili smiesznie malo najwiecej pochlonalby koszt podrozy, ale jechali ze znajomymi , takze koszty automatycznie rozlozyly sie na wiecej osob. w tym roku wybrali sobie chorwacje, takze tak jak pisalam - wpadajcie do mnie we wrzesniu
w ogole eurocamp zagoscil w naszej rodzinie, kuzyn i kuzynka ze swoimi rodzinami tez tam jezdza, przy czym oni robia sobie wiekszy exclusive, leca tam samolotem, zeby nie meczyc sie podroza, wybieraja wysoki standard, placa wiecej, ale i tak niewiele w porownaniu do tego co oferuja biura podrozy. europa w takim biurze jest kosmicznie droga biorac pod uwage wczasy dla calej rodziny.

i tez mamy te rozne souveniry od nich, torby,plecaczki

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

bozeee jakie mi wyskoczyly pryszcze, nie wiem co sie dzieje na policzkach mam pod skora takie rozlegle miejsca ktore mnie bola, wiecie o co chodzi, tej ropy jeszczenie widac, a miejsca sa juz zaczerwienione, jak to dojrzeje i wyjdzie, to po mnie skad mi sie to wzielo? zawsze mialam tendencje do wszelkiego syfu ktory pojawia sie na twarzy, ale takie wielgachne coś?! bleeee

tymczasem o 15 mam randke. dzis chce wygladac bosko i zjawiskowo. oczywiscie - nie wiem w co sie ubrac, to raz a dwa: moje wlosy przestaly sie ukladac, juz nie sa ani proste ani krecone. powiedzmy ze niektore pasma są falami, a niektore jakims takim przesuszonym zwisem. zakrecilabym je na walki, bo dawno nie mialam lokow, ale troche sie boje takiego looku, kojarzy mi sie z prlem ;p

Stary 2012-06-18, 10:08   #863
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
ejjjjjjjj do roboty, już! obiboku Ty! zaraz wpadnie nam tu jakaś cola i złoży donos szefowi

haha miałam dokładnie taki sam plan! niestety laptop był zaabsorbowany materiałami edukacyjnymi, a ja starałam się jednym okiem oglądać tv, a drugim uczyć, efekty mierne, nie polecam

słyszałam właśnie, że zaskoczył fryzurą xD
moi rodzice w tamtym roku byli we wloszech na eurocampie, tam chyba mozna sobie wybrac standard? oni mieli sredni, bo ten eurocamp mial im sluzyc tylko do spania, byli nastawieni na zwiedzanie wrocili zachwyceni, zaplacili smiesznie malo najwiecej pochlonalby koszt podrozy, ale jechali ze znajomymi , takze koszty automatycznie rozlozyly sie na wiecej osob. w tym roku wybrali sobie chorwacje, takze tak jak pisalam - wpadajcie do mnie we wrzesniu
w ogole eurocamp zagoscil w naszej rodzinie, kuzyn i kuzynka ze swoimi rodzinami tez tam jezdza, przy czym oni robia sobie wiekszy exclusive, leca tam samolotem, zeby nie meczyc sie podroza, wybieraja wysoki standard, placa wiecej, ale i tak niewiele w porownaniu do tego co oferuja biura podrozy. europa w takim biurze jest kosmicznie droga biorac pod uwage wczasy dla calej rodziny.

i tez mamy te rozne souveniry od nich, torby,plecaczki
Cały czas pracuję, a naczelny jest biurko obok! Coli to ja bym się napiła, ale nie wolno!

Nie da się uczyć i oglądać - wiele razy próbowałam..

Ja z Eurocampu byłam 2 razy, moi rodzice bodajże 4. Jesteśmy zachwyceni Dwa lata temu pojechaliśmy autem do Hiszpanii, a z racji tego, że to tak daleko - dostaliśmy darmowy nocleg we Francji. Wracałam przez St.Tropez, Cannes, Monako! Wakacje życia!
Zresztą to dzięki Eurocamp'owi poznałam M Jego rodzina ma wyrąbane na hotele, bo uważają, że wystarczy im to, że mieszkają w kamienicy, tam chcą odpocząć od ścian

No i cena - grosze Mieliśmy jechać od nich z tż, ale w dwójkę to nam się nie opłaca.. Zważając na to, że Jego auto pali 11 czy tam 15litrów, a trzeba doliczyć wynajem i wyżywienie..

Ja randkę mam CHYBA jutro, bo stuknie nam równe 3 lata Też nie wiem co ubiorę, ani gdzie pojedziemy.. Póki co nie mam kontaktu z moją gorszą połową, bo odsypia sesję..

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-06-18 o 10:09
Stary 2012-06-18, 10:20   #864
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
zaaaabieeeeeerz mnie też

wypoczywaj
Ciężko było wypocząć, to tak krótko..... Szybki powrót do rzeczywistości, ale po 3-4h nad morzem - katar zniknął, jak ręką odjął! Pojawił się dopiero w drodze powrotnej, w aucie (klima) :/ No i pogoda taka sobie, raz chwilę słońce, potem znów ulewa.... ale może to dobrze, bo w upale bym chyba nie wytrzymała.

Cytat:
w ogole, co z koko koko euro spoko.
przeciez to byla nasza piesn. a w tv slysze tylko ołszijane i ewentualnie libera. w radio to samo. co z naszym folklorem

(...)

apropo stópek wymyśliłam nową księżniczkową zabawę na basenie, jak już się ubieramy to mój super słodki tygrysek () przynosi mi pantofelki , ja udaję że jednego zgubiłam i że on mi go podaje. ( w rzeczywistosci mowi ze on sie w to nie bawi ) to jest zabawa w kopciuszka
Obiecali babciom, że będą śpiewać i nic z tego nie wyszło. Oszukali je!

Cooooooooo?????????????

Cytat:
Damy radę, kibicujemy dzisiaj naszym i miejmy nadzieję, że Im się uda! Miałam zroobić Laurowe ombre pazurki, ale nie mam białego lakieru ani gąbeczki. I niebardzo mam się w co ubrać!
Wyszło jak zawsze, nawet mi się nie chce tego komentować, już się nagadałam na ten temat. Żenada i tyle. I szlag mnie trafia, jak słyszę "nic się nie stało" :P

A ja do ombre używam aplikatorów do cieni, jest wygodniej i estetyczniej, bo jak zrobiłam gąbką to pół godziny czyściłam paluchy z lakieru :P

Cytat:
Aaa to o to chodzi :P
Ja nie lubię takich wzorów na jeansach, ale patent fajny... myślicie,że z koszulką też by się tak dało?
No ja też właśnie średnio... no i trochę nie wyszło. Jednak przesadziłam z tym trzymaniem do niedzieli (chociaż i tak nie poszło zupełnie na biało, jakieś oporne te spodenki), więc zostało jakieś 5 ciapek na krzyż no i jedna rzecz, której nie przewidziałam: zamek puścił rdzę po takim czasie w wybielaczu, spodenki chyba do wywalenia

Mówiłam, że rzadko kiedy mi wychodzi

A z koszulką jak najbardziej, widziałam kilka takich tutoriali

Cytat:

Sorry w ogóle że nie odpisuję ani nic tylko tak wbijam niegrzecznie, ale od tygodnia siedzę po 12 godzin dziennie nad książkami i końca nie widaaać Ale wiecie, że Was kocham?
Sie trzymaj i wracaj jak najszybciej

Cytat:
apropo tkanin, farbowania i tych innych, wieciie że ta krew nie puściła?! tak świetnie wyglądałam w tych portasach ;/;/ chyba przyszyje w to miejsce łatkę
kuurde, a zalałaś ciepłą wodą? Bo jak tak, to kaszan, trzeba zimną i płynem do mycia naczyń, niech tak poleży z godzinkę, może puści.

Cytat:
raz jak byliśmy na jakiejś imprezie i gadałam z kumplami tza, juz po % , to oni byli w ciężkim szoku, ze ja okazalam sie fajna i normalna, mowili, ze to fajnie, ze jestem wysoka i fajnie sie na taka pewna siebie i ladna dziewczyne (ple ple, pijany alvaro) patrzy, ale mysleli, ze jestem taka hm, niedostepna, zapatrzona w siebie i nie da sie ze mna pogadac
jakos mnie to zabolalo, mimo ze chlopaki mieli do powiedzenia cos pozytywnego na moj temat ;p nie chce miec takiej opinii
ale nie wiem, czy to wynika z tego, ze jestem wysoka. moja siostra jest kilka cm nizsza, a uslyszala podobna opinie na swoj temat. moze sposob poruszania sie sklania do takiej opinii? nie wiem sama chodzimy bardzo wyprostowane, w taki mocno "zdyscyplinowany" sposob
nie wiem sama
Jesteś atrakcyjna i pewna siebie, takie "podejście" zazwyczaj odstrasza na pierwszy rzut oka, tworzy się jakiś dystans. Najważniejsze, że szybko pokazujesz, że jest inaczej )

Cytat:
185 to idealnie?
a ile Twoj facet ma?

komu teraz kibicujemy?

1. Idealnieeeee! Mój ma 185cm. W ogóle, mężczyzna zaczyna się dla mnie od 180cm

2. Ja tam Ukrainie, niech mają... Ale dzisiaj idę już do pracy i nie będę mogła oglądać meczykóóóóóóóóóóów

Cytat:
To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam
Psyholu, chyba przesadzasz z tym 41!! Przecież to jest jakaś totalna niedowaga, przy każdym wzroście. (Wg BMI nawet gdybyś miała 150cm, to dużo za mał0)... Nie rób sobie krzywdy, proszę!
Cytat:
Jeezu, a dlaczego nie pojedzie do 4*???? Powiedz mu, że wyciągnął badyl z tyłka Jest młody, oboje jesteście, chyba ważniejsze jest to, żeby zobaczyć piękne miejsca i świetnie się bawić i wypocząć, a nie leżeć w jakimś sterylnym pokoju. Bo po co? Na to przyjdzie czas. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć podejścia "jadę tylko do 5*". Oczywiście, jak kogoś stać to spoko, ale ja jeśli mam wybierać, to wolę się przespać w 3* (byle mieć łóżko i znośną łazienkę) i pojechać na jakąś wycieczkę, zobaczyć coś fajnego. Póki człowiek ma siłę i energię... i nie ma dzieci, bo wtedy już jestem w stanie zrozumieć potrzebę siedzenia godzinami nad basenem...

No nie wiem, może to ja jestem jakaś inna.

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:26   #865
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Szczęsny, Tytoń - 195cm
Wasilewski - 186 cm
Wawrzyniak - 188cm

To ja biorę Tytonia
Dla mnie idealnie to 190cm.+, tż ma coś pomiędzy 185, a 190, muszę go trochę wyciągnąć do góry

Cytat:
jak to zrobilas, ze przytylas?

Bania, ja mogę Ci sprzedać parę patentów na przytycie

Ja wolę towarzystwo mieszane, jak są pary :P Ale jesli miałabym wybierać: męskie czy damskie to wolałabym męskie

A o wakacjach nawet nie chce mi się myśleć, będę musiała wykorzystac prawie cały urlop, pewnie dowiem się z dnia na dzień

Cytat:
To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam

Psyche, 41 to za mało przy twoim wzroście Moja koleżanka ma 150cm., na prawdę drobne kości i waży 40kg., w ciąży nawet do 50kg. nie dobiła. To jest waga dla na prawdę cienko-kostnych krasnoludów :P

Cytat:
Zapytaj go czy w Polsce też by nocował tylko w 5* :P

Cytat:
bozeee jakie mi wyskoczyly pryszcze, nie wiem co sie dzieje na policzkach mam pod skora takie rozlegle miejsca ktore mnie bola, wiecie o co chodzi, tej ropy jeszczenie widac, a miejsca sa juz zaczerwienione, jak to dojrzeje i wyjdzie, to po mnie skad mi sie to wzielo? zawsze mialam tendencje do wszelkiego syfu ktory pojawia sie na twarzy, ale takie wielgachne coś?! bleeee
Bania, dojrzewasz

Wczoraj wciągnęłam na siebie szorty z liceum, wchodza mi na tyłek bez rozpinania guzików i zamka ale jeszcze 6kg. i będę laska
Dzisiaj:
I: kubek mleka, kawałek szarlotki 6:00
II: kawa 2w1, jabłko 14:00
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:31   #866
psyhe666
Zakorzenienie

Hej.

Monia, jestem cienkokostnym krasnoludem... A w zasadzie byłam jeszcze kilka lat nazad

Nie za mało jesz? Ja bym chyba padła.

Kopnijcie mnie w tyłek! Mam jutro kolejny egzamin i jak go nie zdam i będę miała drugą poprawkę to się chyba zabiję

Bania, mialas tylko cwiczyc i sie nie odchudzac z tego co wyczytalam w clubie
so trójka maybe.

Stary 2012-06-18, 17:25   #867
winyl
Zakorzenienie

Nie słyszałam w ogołe o tym eurocampie . Ja ze względu na to, że dowiaduję się kiedy mogę jechać dopiero tydzień wcześniej to nie mogę sobie zaplanować sama wakacji (w sensie - samolot, dojazd, nocleg), więc jestem skazana na biura podróży. W tym roku mnie prawdopodobnie czeka turboza☠☠☠isty wyjazd, a oczywiście będę tłustym pasztetem i nie będę mieć frajdy z pobytu , żadnych zdjęć, eehhh tragedia.

XOXO

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 20:48   #868
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słyszałam w ogołe o tym eurocampie . Ja ze względu na to, że dowiaduję się kiedy mogę jechać dopiero tydzień wcześniej to nie mogę sobie zaplanować sama wakacji (w sensie - samolot, dojazd, nocleg), więc jestem skazana na biura podróży. W tym roku mnie prawdopodobnie czeka turboza☠☠☠isty wyjazd, a oczywiście będę tłustym pasztetem i nie będę mieć frajdy z pobytu , żadnych zdjęć, eehhh tragedia.
Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, ja nie umiem jakoś niczego ogarnąć. Chcę Toskanię, ale nie mam z kim jechać

winyl, a Ty miałaś kiedyś coś takiego jak samoakceptacja?
Stary 2012-06-18, 20:55   #869
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Wam tych wyjazdów, ja nie umiem jakoś niczego ogarnąć. Chcę Toskanię, ale nie mam z kim jechać

winyl, a Ty miałaś kiedyś coś takiego jak samoakceptacja?
Jak nie byłam aż tak turbogrubym turbopasztetem to nawet tak.

XOXO
Stary 2012-06-18, 21:27   #870
psyhe666
Zakorzenienie

Wiiiinyyyyyyyl ja nie wierzę, że jesteś aż takim pasztetem
Na pewno jesteś super laską i pewnie bym się za Tobą obejrzała na ulicy
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości