|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() ![]() apropo dłuższych wakacji ![]() ![]() ![]() ![]() strefa kibica przeniosła się... do mnie do domu ![]() najpierw mój miś kolorowy zadzwonił, że prosto z pracy jedzie po mnie i żebym założyła jakąś śliczną kiecunię ![]() pojechaliśmy na romantyczną kolację, czyli pizzę i piwo ![]() ![]() zjadłam całą pizzę xD co prawda małą. ale całą ;p w ogole bylo tak fajnie, romantycznie, klimatycznie, jedno piwo, drugie , ![]() ![]() ![]() ![]() później pojechaliśmy na spożywczy shopping, kupiliśmy czipsy piwo i ciastka - i tu byłam w ciężkim szoku, bo on nie je takich rzeczy od kilku miesięcy ![]() podjechaliśmy do domu, 10 minut przed meczem, a zaraz po nas kilka kolejnych aut, byłam w niemałym szoku wpuszczając do domu biało czerwoną drużynę piłkarską w składzie dwudziestu kilku facetów ![]() ![]() także miałam w domu niezłą rozpierduchę , ale świetnie było i nasza mini impreza zdecydowanie się udała ![]() powiem Wam, że sama umarłabym ze strachu chyba ![]() ciągle łapię się na tym, że jak gdzieś wychodzę, a nie ma w domu nikogo prócz mnie, to przed wyjściem mówię sobie w myślach - muszę iść jeszcze do babci, powiedzieć jej, że chwilę zostanie sama ;/ ech.. Cytat:
![]() ja myślę, że by się dało ![]() apropo tkanin, farbowania i tych innych, wieciie że ta krew nie puściła?! ![]() ![]()
![]() |
#842 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
paradoksalnie do mnie, po wczorajszym piciu i jedzeniu, wrocilo 58 kg ![]() a kilka dni temu kiedy Wam się żaliłam na wadze zobaczyłam 59.8 ech ![]() właśnie nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ![]() ale jak założę szpilki, jestem od wieeeeeeeelu ludzi wyższa, nie do końca to lubię ;p no i wtedy gwarantowane jest, że wszyscy się na mnie ciągle gapią, bo ewidentnie się wyróżniam, i mam wbite do głowy, że wtedy muszę wyglądać idealnie, żeby się ze mnie nie śmiali ![]() a ta perfekcje mnie męczy, dlatego chyba wybieram ostatnio płaskie buty, żeby "wtapiać się" w tłum, co i tak nie do końca mi się udaje, bo bez szpilek również jestem wyższa niż np. koleżanki z którymi akurat idę ;p raz jak byliśmy na jakiejś imprezie i gadałam z kumplami tza, juz po % , to oni byli w ciężkim szoku, ze ja okazalam sie fajna i normalna, mowili, ze to fajnie, ze jestem wysoka i fajnie sie na taka pewna siebie i ladna dziewczyne ( ![]() ![]() jakos mnie to zabolalo, mimo ze chlopaki mieli do powiedzenia cos pozytywnego na moj temat ;p nie chce miec takiej opinii ![]() ale nie wiem, czy to wynika z tego, ze jestem wysoka. moja siostra jest kilka cm nizsza, a uslyszala podobna opinie na swoj temat. moze sposob poruszania sie sklania do takiej opinii? nie wiem sama ![]() ![]() nie wiem sama ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. mam nadzieje! 3. kurcze Pikanteria pewnie ma teraz jakas masakre, skoro nawet nie ma jak wpasc do nas ;/;/ 4. ja typowalam 2:1 , do pierwszych 20 minut ;p po meczu z rosja baaaaaaaaaaaaaardzo w nich wierzylam i mialam ogromne nadzieje, dodatkowo media podkrecaly atmosfere zwyciestwa, mialam wrecz wrazenie, ze wygrana z czechami to tylko formalnosc ![]() ![]() ale dzieki nim spodobalo mi sie kibicowanie, myslalam ze bedzie jakas masakra i wstyd, a wydaje mi sie, ze calkiem niezle sie spisali ![]() ![]() ![]() ![]() Winyl czemu nie lubisz Ewci ![]() Cytat:
![]() trzymamy kciuki za Twojego siatkarza!!!!!! Cytat:
![]() no i ze ma zone ;( xD ile wazysz? ![]()
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Laura
![]() ![]() Cytat:
![]() Basia Bania albo wypiłaby z nimi ![]() ![]() Nie mozna dziadka karcic, bo go boli serduszko! poza tym przeciez nie nakrzyczal na Ciebie mocno, tylko cos tam skomentowal po dziadkowemu ;p ide budzic tza, a pozniej reszte druzyny xD
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
To po wczorajszym wyniku
![]() Dzisiaj dla poprawienia humoru zobaczę dzisiaj mecz Dania-Niemcy, bo moi faworyci i tak już wyszli z grupy ![]() Widzę, że ładnie poszalałaś ![]()
#845 |
Zakorzenienie
|
Bania, nie powiem Ci ile ważę
![]() ![]() Nie znasz mojego dziadka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Farna kibicowała Polsce bo Czesi chybą ja ostro skrytykowali po wypadku ![]() Psyche oni nigdzie nie zaszli bo nie wyszli z grupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To fajnie miałaś ![]() ![]() ![]() ![]() A zalew mamy przy wylotówce z miasta, ode mnie jakieś 5min samochodem :P Tylko w tym roku sprawdzają plecaki i torby ![]() ![]() Dookoła nas w ogóle jest dużo takich zalewów, zadbanych, z plażami, sprzętem, a i zawsze możemy jechać nad jezioro-do Augustowa mamy ok.80km. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiesz, jak ja obracałam się w kręgu niższych ludzi (w lo) to też źle się czułam na szpilkach. A teraz wszyscy znajomi są wysocy, koleżanki też, więc teraz przeciwnie-na płaskim czuję się jak kaczka wśród nich ![]() Chyba wszyscy piłkarze są niscy ![]() ![]() Meczu nie komentuję, nawet tż zapalił papierosa po ostatnim gwizdku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boenisch, Kamiński - 191 cm Wasilewski - 186 cm Wawrzyniak - 188cm ![]() A Lewandowski idealnie 185 ![]() Ale też są tacy, co mają 171 ![]() Skandal, w ogóle wczoraj nie walczyli, ten mecz to porażka ... Może pierwsze 20min jakoś wyglądało, ale później? Dramat. Strasznie mi Ich szkoda, bo wreszcie Polacy zaczęli wierzyć w swoją drużynę i przestali się wstydzić ... no i powtórka z rozrywki. Ciekawe kto teraz będzie trenerem ? ![]() O tyle dobrze, że Rosjanie odpadli ![]() W ogóle na pierwszy miejscu przechodzi drużyna, która pierwszy mecz przegrała 1:4, na drugim drużyna, którą wszyscy spisali na straty po drugim meczu ![]() Bania - nie lubię Jej, bo jest idiotką ![]()
![]() |
#848 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja liczę na Danię ![]() +49? ![]() jak to zrobilas, ze przytylas? ![]() Cytat:
![]() wczasy wykupujemy tak tydzien/ dwa tygodnie wcześniej, wtedy ceny na pewno będą niższe chociaż o to 10%. fajnie ![]() była jakaś laska, śliczna w ogóle była ![]() ![]() mi nie przeszkadza towarzystwo facetow, polubilam sie z tymi galganami. wiem, ze na poczatku mnie nie akceptowali, bo psulam im wizerunek bedac jedyna dziewczyna w ich stadzie ;p jak ktorys z nich chcial poderwac jakas dziewczyne, to tamta byla jakby o mnie zazdrosna, ze z nimi przebywam ![]() ![]() spedzam czas z nimi, bo to kumple tza; dodatkowo okazalo sie, ze sie lubimy , mamy podobne poglady, lubimy dlugo rozmawiac przy alkoholu, spedzac razem czas na imprezach, czy jechac gdzies na dzien czy dwa, gdy jest goraco ![]() sama nie wiem, jakie towarzystwo lubie najbrdziej, czy typowo meskie, zenskie, czy mieszane. z roznymi ekipami spedzamy czas i za kazdym razem dobrze sie bawie, wiec ciezko mi sie okreslic ![]() ![]() Cytat:
![]() no i w ogole co to za pomysl, spozywac alkohol na plazy ![]() zazdroszczze Ci troche tej lokalizacji ![]() to dzisiaj znowu ograniczasz jedzenie? kurcze, ja mam ataki apetytu ;/ Cytat:
![]() przy tych misskach tez dosc fajnie sie czulam, wzrost taki jak moj byl normą, one biegaly w szpilkach, a ja w baletkach, czulam sie taka malenka xD 2. ![]() Cytat:
![]() Mój Gerard tez jest wysoki! 185 to idealnie? ![]() a ile Twoj facet ma? ![]() dokladnie, mam takie same odczucia... ale kompletnie nei walczyli, jak przypomne sobie mecz z rosja, a wczorajszy... ![]() ![]() no nic, bylo minelo :P komu teraz kibicujemy? ![]() ja chyba hiszpanii i danii
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Bania, jadłam?
![]() Nieee, 47,7 jak się dzisiaj ważyłam ![]() ![]()
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę coś wszaaaamaaaaćććć! mam ochotę na jakieś pyszne kanapki. pieczywo stop od jutra ;p
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam ![]() Ja chyba od jutra też rzucę pieczywo ![]()
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Chyba oszalałaś! Na szczęście siatkarze poprawili mi humor
![]() Hmm.. No ja wolałabym żeby z grupy wyszła Dania niż Portugalia.. Ronaldo do mnie nie przemawia mimo tego, że jest świetnym piłkarzem ![]() Ale w parze Dania-Niemcy mogę być spokojna o wynik ![]() Cytat:
Rany jak duszno.. Podobno idzie do mnie ta burza z Wrocławia ![]()
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Loriette, nie żartuję
![]() U mnie rano było ładnie, a teraz jednocześnie słonko świeci i pada ![]()
![]() |
#854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do towarzystwa - kurde, mów co chcesz, ja zdecydowanie wolę męskie towarzystwo. Dziewczyny to wredne sucze ![]() ![]() Cieszę się, że nie mam takich problemów wzrostowych. Zawsze czuję się niska i kompletnie mi to nie przeszkadza. W ogóle tego nie ogarniam, po co się przejmować swoim wrostem? Nie zmienisz go. Więc zamiast się tym zamartwiać, stresować, po prostu trzeba zaakceptować i już. Ja mam same wysokie koleżanki, 175+, na dodatek wszystkie chude, wiesz jak ja przy Nich wylgądam? Dokładnie tak jak przy każdym innym albo przy nikim - jak gruby turbopasztet ![]() Yy chodziło mi o to, że idealnie 185, bo Monia pytała, czy są jacyś wysocy 185+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja kibicuję na pewno Hiszpanii i każdemu, kto gra przeciwko Niemcom ![]() Tzn. narazie nie myślę o finale, ja w każdym meczu mam komu kibicować, więc jak już się dowiem kto gra dalej i z kim to wtedy będę wybierać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No niestety Dania z Niemcami nie wygra ![]() ![]() U mnie też tak strasznie duszno! Jak wsiadłam do samochodu to myślałam, że zemdleję! A później położyłam ręce na kierownicy i doznałam poparzenia 17 stopnia ![]()
![]() |
#855 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. wlasnie chyba calkiem ja poyebalo ;d Cytat:
![]() a czym się sugerujesz przy wyborze ofert? jaki standard hotelu z reguły wybierasz? kurde ;/ bo mój facet nie poleci do 4* ![]() no i nie wiem, chce zapytać Cie, czy jezeli wybierasz hotele o roznym standardzie, to faktycznie widzisz razaca roznice? bo roznica w cenie miazdzy, w przypadku wczasow tygodniowych jeszcze ja zniose, ale za 2tyg zaplace juz tyle, ze moglabym za to kupic sobie mnostwo bajerow, ubran i w ogole, bolaloby mnie to, gdybym wydala tyle siana na wakacje;p moze martwie sie na wyrost, bo ceny pewnie spadna, ale martwi mnie to wszystko :P i w ogole juz bym chciala leciec, nie moge sie doczekac ![]() przy czym moi rodzice twierdza, ze te gwiazdki to troche pic na wode, byli w przeroznych hotelach, a mowia ze gwiazdki nie do konca sa wiarygodne ![]() bylas w maroko? ![]() Cytat:
![]() ![]() piszac, ze cenie sobie damskie towarzystwo, powinnam sprecyzowac wypowiedz, dodajac do niej przymiotniki takie jak : lojalne, uczciwe, szczere itp. ![]() mnie czesto mecza dziewczyny. np. aerobik. wrzeszcza, krzycza, przekrzykuja sie... ![]() ![]() masz racje, i Ty, i Monia, ze nie powinnam przejmowac sie wzrostem, nie mam na to wplywu ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-17 o 21:17 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Śniadanie:
Dwie kromki z wędliną, serem żółtym i pomidorkami śliwkowymi Obiad: Garść ryżu ze słodką papryką, dwa malutkie podudzia z kurczaka, sałatka Potem: Kawa, nektarynka, pół pomarańczy + 8km biegu. Nie zadowala mnie wyjście Portugalii, sama nie wiem dlaczego ![]() Ale żebyście kibicowały przeciwko Niemcom? ![]()
#857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Maroko nie byłam. Cytat:
![]() Tylko kurde, teraz Niemcy z Grecją, no to umówmy się, nie ma opcji, żeby nie przeszli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Kocham Portugalię! ![]() Jak można kibicować Niemcom? ![]() Znowu tak mało jesz i dużo biegasz? ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-06-17 o 21:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemcy są cudowni! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama tez go nie lubie, irytuje mnie. nie wiem, pewnie juz to pisalam i teraz sie powtarzam ![]() heheh chybatakie geny ;p Cytat:
![]() P. jest mocno przewrazliwiony i twierdzi, ze wysoki standard gwarantuje czystosc - niekoniecznie, zwlaszcza w krajach do ktorych paradoksalnie ciągną masy. turcja, tunezja, grecja. z reszta sama wiesz jak jest. ja tez mocno ufam holidaycheck, nigdy mnie nie zawiodl, za to moja mama, ktora najpierw wykupila wczasy, a dopiero pozniej spojrzala na opinie, gotowa byla zrezygnowac ze swojego uczestnictwa w wycieczce po tym co przeczytala. razem ze znajomymi z ktorymi leciala - byly przygotowane na najgorsze, nie wiem czy nie wziely ze soba czegos na karaluchy w obawie przed robactwem ![]() w tym roku tez czytala opinie, o hotelu do ktorego miala leciec w tym roku, byly swietne, a na miejscu okazalo sie, ze syf niesamowity. aaaaaaa w ogole koncze juz bo znowu lece z off topem ![]() Cytat:
2. ![]() 3. to pewnie ze stresu spowodowanego przegraną Polakow ![]() Cytat:
choc jednoczesnie rozumiem Twoja irytacje ![]()
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie chudzinki prosto z pracy
![]() Ale jak pięknie można je wymówić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Spolszczenia spolszczeniami, ale nie chciałabym, żeby Niemcy zniemczyli moje nazwisko - co udało się panu od fizyki i to moje obecne przezwisko wśród znajomych z byłej szkoły.. Z drugiej strony wyobrażam sobie co pomyśleli by kibice, gdyby usłyszeli, że strzał oddał MUULA! ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Mam @ i niechęć do jedzenia ![]() A co do wakacji - ja kilka razy pod rząd jechałam z Eurocampu i mogę za nich ręczyć! Przed wyjazdem dostaje się od nich prezent - torby, leżaki, plecaki, maty, piłki itp., a na miejscu jest doskonała obsługa. Co prawda mieszka się w domkach, ale w tym, którym byłam ostatnio miał lepszą plazmę niż ja w domu, także... No i tak jak mówi Winyl - mnie nie zależy na siedzeniu w hotelu, bo większość czasu spędzam w terenie.. A na terenie eurocampu jest co robić.. dyskoteki, sklepy, baseny takie, że kopara opada. W Hiszpanii dodatkowo mieliśmy prywatną plażę ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-18 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() haha miałam dokładnie taki sam plan! niestety laptop był zaabsorbowany materiałami edukacyjnymi, a ja starałam się jednym okiem oglądać tv, a drugim uczyć, efekty mierne, nie polecam ![]() słyszałam właśnie, że zaskoczył fryzurą xD Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w ogole eurocamp zagoscil w naszej rodzinie, kuzyn i kuzynka ze swoimi rodzinami tez tam jezdza, przy czym oni robia sobie wiekszy exclusive, leca tam samolotem, zeby nie meczyc sie podroza, wybieraja wysoki standard, placa wiecej, ale i tak niewiele w porownaniu do tego co oferuja biura podrozy. europa w takim biurze jest kosmicznie droga biorac pod uwage wczasy dla calej rodziny. i tez mamy te rozne souveniry od nich, torby,plecaczki ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- bozeee jakie mi wyskoczyly pryszcze, nie wiem co sie dzieje ![]() ![]() tymczasem o 15 mam randke. dzis chce wygladac bosko i zjawiskowo. oczywiscie - nie wiem w co sie ubrac, to raz ![]()
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie da się uczyć i oglądać - wiele razy próbowałam.. Ja z Eurocampu byłam 2 razy, moi rodzice bodajże 4. Jesteśmy zachwyceni ![]() Zresztą to dzięki Eurocamp'owi poznałam M ![]() ![]() No i cena - grosze ![]() Ja randkę mam CHYBA jutro, bo stuknie nam równe 3 lata ![]() ![]()
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI ![]() ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-18 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||||||||
Rozeznanie
|
Ciężko było wypocząć, to tak krótko..... Szybki powrót do rzeczywistości, ale po 3-4h nad morzem - katar zniknął, jak ręką odjął! Pojawił się dopiero w drodze powrotnej, w aucie (klima) :/ No i pogoda taka sobie, raz chwilę słońce, potem znów ulewa.... ale może to dobrze, bo w upale bym chyba nie wytrzymała.
Cytat:
Cooooooooo????????????? ![]() Cytat:
A ja do ombre używam aplikatorów do cieni, jest wygodniej i estetyczniej, bo jak zrobiłam gąbką to pół godziny czyściłam paluchy z lakieru :P Cytat:
![]() Mówiłam, że rzadko kiedy mi wychodzi ![]() A z koszulką jak najbardziej, widziałam kilka takich tutoriali ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ja tam Ukrainie, niech mają... ![]() ![]() Psyholu, chyba przesadzasz z tym 41!! Przecież to jest jakaś totalna niedowaga, przy każdym wzroście. (Wg BMI nawet gdybyś miała 150cm, to dużo za mał0)... Nie rób sobie krzywdy, proszę! Cytat:
![]() No nie wiem, może to ja jestem jakaś inna. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie idealnie to 190cm.+, tż ma coś pomiędzy 185, a 190, muszę go trochę wyciągnąć do góry ![]() Cytat:
![]() Ja wolę towarzystwo mieszane, jak są pary :P Ale jesli miałabym wybierać: męskie czy damskie to wolałabym męskie ![]() A o wakacjach nawet nie chce mi się myśleć, będę musiała wykorzystac prawie cały urlop, pewnie dowiem się z dnia na dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj wciągnęłam na siebie szorty z liceum, wchodza mi na tyłek bez rozpinania guzików i zamka ![]() ![]() Dzisiaj: I: kubek mleka, kawałek szarlotki 6:00 II: kawa 2w1, jabłko 14:00 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Monia, jestem cienkokostnym krasnoludem... A w zasadzie byłam jeszcze kilka lat nazad ![]() Nie za mało jesz? Ja bym chyba padła. ![]() Kopnijcie mnie w tyłek! Mam jutro kolejny egzamin i jak go nie zdam i będę miała drugą poprawkę to się chyba zabiję ![]() Bania, mialas tylko cwiczyc i sie nie odchudzac z tego co wyczytalam w clubie ![]()
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam w ogołe o tym eurocampie
![]()
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() winyl, a Ty miałaś kiedyś coś takiego jak samoakceptacja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Jak nie byłam aż tak turbogrubym turbopasztetem to nawet tak.
#870 |
Zakorzenienie
|
Wiiiinyyyyyyyl ja nie wierzę, że jesteś aż takim pasztetem
![]() Na pewno jesteś super laską i pewnie bym się za Tobą obejrzała na ulicy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.