Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź 2011! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł
Tuptać zaczynamy i siniaczki nabijamy-mamunty wrzesniowo=pazdziernikowe 2011 2 7,14%
Maluchy pierwsze roczki świętują i coraz więcej łobuzują 1 3,57%
Jescze tylko jeden kroczek i za chwile bedzie roczek 14 50,00%
Świeczki na torty kupujemy, bo za chwilę roczki świętujemy 2 7,14%
Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek 4 14,29%
Mamy wrześniowo październikowe 2011 5 17,86%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 21:20   #2131
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Ja chce basen i balkon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
Archi, super że gładko wczoraj poszło i poducha super.

jejku, jak ona marudzi trzeba iść ją ogarnąć i poprzytulać, metody wychowawcze na przetrzymanie płaczącego dziecka to jednak nie dla mnie.
dz

Takie CUŚ musiałabyś sobie sprawić

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
za odwagę ja w sumie cały czas myśle czy dobrze robie, ale teraz to juz i tak po ptakach wiec co mi tam , najwyzej mnie syn za pare lat okrzyczy

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
A to diabel sprytny - wiedzial czym kusic teraz juz wypedzony, to bedzie spal jak aniolek
nooo- cffffaniak jak nic

kurdeczka- przeciez ja zmeczona jestem i ledwo na oczy (oko) widzę - czas się do wyrka zalogowac

baj baj
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:20   #2132
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" Mamy wrześ-paź

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Ja chce basen i balkon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

dz

Takie CUŚ musiałabyś sobie sprawić
kask z korkami do ucha wymiata

noooo balkon to był czynnik decydujacy o tym ze zamieszkałam w tym mieszkaniu i w tym mieście w którym mieszkam
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:23   #2133
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
c`nie

noooo balkon to był czynnik decydujacy o tym ze zamieszkałam w tym mieszkaniu i w tym mieście w którym mieszkam
a w innych miastach nie było balkonów

Dobra ide machnac kolacje- i jeszcze aj`l bi bak- na chwilkę tylko
Stary 2012-06-18, 21:27   #2134
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
a w innych miastach nie było balkonów

Dobra ide machnac kolacje- i jeszcze aj`l bi bak- na chwilkę tylko
hmmm jakby to wytłumaczyć
w okresie kiedy kupowaliśmy mieszkania to ceny były mega a fajnych mieszkań jak na lekarstwo, tam gdzi emieszkałam całe życie mieszkania były dużo droższe-czynsze tez, no i w koncu obejrzelismy mieszkanei w mieście obok i ze wzgledu na warunki(nie trzeba było robić wszytkiego od podstaw-moglismy sie od razu wprowadzic) zastanawialiśmy sie nad nim no i jednyz z plusów za oprócz ceny, standardu itd było to że balkon jest i to w dodatku dośc fajny i duży-tak w srócie
Stary 2012-06-18, 21:31   #2135
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm jakby to wytłumaczyć
w okresie kiedy kupowaliśmy mieszkania to ceny były mega a fajnych mieszkań jak na lekarstwo, tam gdzi emieszkałam całe życie mieszkania były dużo droższe-czynsze tez, no i w koncu obejrzelismy mieszkanei w mieście obok i ze wzgledu na warunki(nie trzeba było robić wszytkiego od podstaw-moglismy sie od razu wprowadzic) zastanawialiśmy sie nad nim no i jednyz z plusów za oprócz ceny, standardu itd było to że balkon jest i to w dodatku dośc fajny i duży-tak w srócie
dobry skrót nie jest zły

Spoko ,ze sie dobrze trafiło - balkonu bardzo zazdroszcze!

w lodówce pucha- zrobilam musli, ktorego nie lubie
Stary 2012-06-18, 21:36   #2136
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
dobry skrót nie jest zły

Spoko ,ze sie dobrze trafiło - balkonu bardzo zazdroszcze!

w lodówce pucha- zrobilam musli, ktorego nie lubie
a u nas takie upały ze mi sie wcale jesc nei chcedzis zjadłam troche zupy i tyl ehehe
Stary 2012-06-18, 21:38   #2137
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:

Piłka niestety nie nasza- fajowska jest

A ja Pio na ogólny 1x dalam, jakoś tak mieszanymi uczuciami
Tak myslalam, ze ja tego przystojniaka po raz pierwszy widze A ma juz narzeczona?
Stary 2012-06-18, 22:08   #2138
mama zosi
Zakorzenienie

wsadziłam Zo w huśtawkę, przynajmniej skończył się ryk, ale do spania to jeszcze daleko
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:20   #2139
anciaahk
kosmitka

Archi fajowa ta piła!!! Mój stary taką chce, a ja się nie zgadzam . Do wystroju wnętrz mi nie pasuje .
Cytat:
Kapitalne . Ale masz balkon wielki!
Cytat:
wsadziłam Zo w huśtawkę, przynajmniej skończył się ryk, ale do spania to jeszcze daleko

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:28   #2140
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
A jak to Lulcia robisz?
Zblenderowalam dwa bananki z polowa jogurtu naturalnego

Cytat:
jak zrobiłaś bo ja ost na ryneczku widziałam ale nie wiem jak sie do niej zabrać bo nigdy nie robiłam
kocham botwinke, kocham

Cytat:
ejjj ja myslałam że naszej Lu padł net i dlatego jej nie ma, a ona mi pisze smsa ze jest u sąsiadki i kazała was pozdrowić od Ululanej Luli:hahaha:

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

ejjj teraz mi smaka zrobiłaś na botwinke chyba ugotuje bo lubie
a ja ostatnio dałam synowi nasz żurek bo ni emiałam kiedy jedzenia mu ugotować, słoika nie miałam a nie chciałam dawac kaszki i zgniotłam mu dośc troche ziemniaków i zalałam chochelką żurku, dzięki ziemniakom miał taką papkę i wcinał jak szalony

a na barszcz i bigos zapraszam, ale byłoby czadowo jakbyś mnei z Franiem odwiedziła, mogłabym ugotowac coś jeszcze
Dzieki Aś as always niezastapiona

Cytat:
Ancia- no ja właśnie tez nie wiedziałam co z tej botwinki dać- liscie, łodygi, buraczka dlatego pytam

To ja druga stuknieta- dzis na termometrze 30 stopni a ja wzielam jeszcze chuste na szyje jakby mi mialo chlodno byc

Marczello w podusi boski- na dole tez wrzucam coś w tym stylu

Ja Cie podziwiam,ze ogarniasz ją- no ale chociaz w dzien nie robi Ci pod gorke

Jak zdrowko???

Z tym odciaganiem i produkcja to jakas bajka. Ja odciagalam tak czesto jak byla potrzeba i inhalowałam oil bas albo jeszcze zaparzonymi ziołami SEPTOSAN, z 2 tabletkami wapna i łyżka soli

a dzis nocka u Was lepiej?

podziwiam!

no i jest lans
Jak on wyrósł
Stary 2012-06-18, 22:31   #2141
mama zosi
Zakorzenienie

Zasnęła właśnie w huśtawce, tylko co ja mam z nią teraz zrobić? Jak ją wezmę to się obudzi i będzie ryk znowu.

dziewczyny ja powoli nie wyrabiam, nie wiem jakim sposobem nauczyć dziecko przesypiania całych nocy (czy w ogóle tego można nauczyć?), ech jestem już bliska załamania.
Stary 2012-06-18, 22:36   #2142
lullaby_ml
Zakorzenienie

Tego chyba nie mozna nauczyc. To indywidualny rytm kazdego dziecka.
Stary 2012-06-18, 22:36   #2143
anciaahk
kosmitka

Mamo Zo jak znajdziesz metodę, to się podziel.

Lulka dziękuję, muszę tak też spróbować. Póki co my jemy tylko smażone bananki

Stary 2012-06-18, 22:40   #2144
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Mamo Zo jak znajdziesz metodę, to się podziel.

Lulka dziękuję, muszę tak też spróbować. Póki co my jemy tylko smażone bananki
Zapodaj przepis kochana, sama bym z checia skosztowała
Stary 2012-06-18, 22:43   #2145
aa2
Zakorzenienie

tezz nigdy nie jadłam smażonych bananków
Stary 2012-06-18, 22:50   #2146
minio1984
Zadomowienie

Hej kobitki

ja znowu z doskoku

Poczytałam dokładnie 3 stronki, na więcej nie mam siły już

Archi Pio jaki kawaler duży już i brawa dla Pio za chrzciny

Asia Marcelek jaki zadowolony z kąpieli, chyba muszę i ja napompować basenik ale musiałabym go rozłożyć u mamy na wsi, bo niby mam balkon ale taki mini i poducha super

W skrócie u nas juz jest 6 ząbków, raczkowanie Adaśkowi idzie coraz lepiej, ale niestety nadal przegrywa z chodzeniem pod paszki

Usypia nadal późno, najczęściej o 22.00, ale dziś był łaskawy dla mamusi i usnął o 21

U nas też upał okrutny, ponad 30 st w cieniu

Jejku jakoś wypadłam z obiegu i nie wiem co jeszcze miałam napisać

Może uda mi się znów wieczorkiem zajrzeć, bo jestem taka padnięta, ze idę do wyrka

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:52   #2147
thelilah
Zadomowienie

smażone banany są pycha... w cieście też... pokroić bym się dała

witam się wieczornie i zmykam...
zmęczona jestem na maxa...
obejrzałam sobie 2filmiki tak w ramach relaksu i czas pójść do wyreczka...

Aa2 śliczny Marcel na tej podusi

Archi Ty takiego skarbeczka tylko dla siebie chowasz... no wiesz co Pio śliczny no i za wypędzanie
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:14   #2148
mama zosi
Zakorzenienie

z sukcesem przetransportowałam ją do łóżeczka, bo już tu kot zaczynał się nią niebezpiecznie interesować (bo teraz to jego pora na korzystanie z huśtawki)

smażone banany są pyszne, a co do botwinki to do dziś pamiętam ile godzin przepłakałam nad talerzem, jak mama zabroniła mi kiedyś odejść od stołu póki nie zjem

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Minio,

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Archi, korki do uszu może i by się przydały by przeczekać marudzenie, ale sądzę, że szybko sąsiedzi by się zjawili gdybym jej pozwalała tak płakać. Bo ona nie uspokojona wpada w taką histerię, że na sąsiedniej ulicy chyba ją też słyszą.
Stary 2012-06-19, 08:00   #2149
klion78
Zadomowienie

Witajcie .... przede wszystkim rzuciły mi się w oczy dwa cudowne zdjęcia (a raczej dzieciaczki na nich). Boskie ...

Cytat:
no i jest lans
Wymiękłam ... fotel (czy jak to nazwać) bombowy
Cytat:
pokaże Ci ale ta od kolezanki bo moja jeszcze nie nadmuchana mam identyczna tylko fioletowa
ja też mam tą fioletową. Kupił mi ją mąż jak w zeszłym roku z wielkim brzuchem jechałam nad morze. Miałam na nim siedzieć i wypoczywać 2 tygodnie ... o ile siedzenie było dosyć przyjemne, to wstawanie z niego bez dźwigu niemal niemożliwe

dziewczyny HELP czy któraś z Was ma fotelik z Isofixem ?? Jeśli tak to jaki ??

aaa ... i czy któraś robi właśnie kawę bo ja już jedną wypiłam a drugiej nie chcę mi się robić a muszęęęęę
Stary 2012-06-19, 08:31   #2150
Ellabailasola
Raczkowanie

Bry bry

Cytat:
sie śmiej , ale ja naprawdę miałam potem schiza hehehe mąz ze mnei lał jak głupi a to on był pomysłodawcą(a on zazwyczaj z tych co raczej mi mówi zeby z czymś poczekać-nawet jak juz mozna) , no i najpierw pomysł podsunął a potem miał ubaw

kurde za dwa miechy tez juz bedziesz mama pracująca-czaddd coraz nas wiecej
dla chętnych dzisiejsze zabawy
:http://www.youtube.com/watch?v=VmGdF...ature=youtu.be

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

filmik kręcony dla tatusia bo w pracy był biedny jak Marcel debiutował hehehe
Cytat:

Wow! Wy to macie porzadne basenisko Jak widac Marcelek szczesliwy
My to mamy taki malutki, cos jak agus i wczoraj tez byl debiut.
Mala sie popluskala i jej sie podobalo. Dzis chyba powtorka z rozrywki

Cytat:
Zasnęła właśnie w huśtawce, tylko co ja mam z nią teraz zrobić? Jak ją wezmę to się obudzi i będzie ryk znowu.

dziewczyny ja powoli nie wyrabiam, nie wiem jakim sposobem nauczyć dziecko przesypiania całych nocy (czy w ogóle tego można nauczyć?), ech jestem już bliska załamania.
Nie lam sie pewnie cie to nie pociesza, ale jak widac( tez tu na Forum) Zo nie jedyna, ktora nie przesypia nocy. U ciebie przynajmniej tyle dobrze, ze sobie rano dluzej pospicie
chociaz to jak wygladaja wasze noce to juz tak troche zakrawa na lekki koszmar...
Ja juz przestalam sie ludzic...
Ale i tak chyle czola - za Twoja cierpliwosc nocna i dzienna przy karmieniu i wymyslaniu coraz to nowych sposobow na zachecenie mlodej do jedzenia
Co jak co, ale dzieci naprawde ucza cierpliwosci
Stary 2012-06-19, 08:43   #2151
anciaahk
kosmitka

Przepis na smażone banany jest z książki dzieciowej- smażę na masełku, krojone w plasterki, posypane cynamonem. Pod koniec smażenia polać łyżką soku pomarańczowego (ale ja nie zawsze mam, więc nie polewam).

Klion ja mam roemer safefix plus. Taki.

Stary 2012-06-19, 09:08   #2152
acelinka
Zakorzenienie

heeeeej

chyba powoli będe wracać do Was

lece troszke nadrobić, chociaż z dwie strony

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:

ja dzis od rana urządzałam polowanie heh w biedrone dzis takie do siedzenia poduchy sa i z rana leciałam zeby jedna dla siebei upolowac bo fajne to i wygodne a i dla małego tez super-testowałam u kolezanki
tak se mysle ze przy drugim dziecku jakby sie piersiatkiem chciało karmić to ekstra sprawa ta poducha bo na pewno wygodnie by nam było -wiec zakup przyszłościowy
oooo, ale to świetne!
ale dużo miejsca zajmuje, co?

Marcello bosko wygląda w nowym tronie

aaaa, filmik z basenem super, ale macie balkon
natalcia w weekend miała basenik na działce ale taki tyci tyci
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

A skoro temat wypłynął, to czy któraś już myśli nad rodzeństwem?
myśli

pói co zastanawiam się co dalej z praca i studiami, czy iśc na jakąś podyplomówke czy nie, czy zostać w obecnej pracy czy szukać czegoś innego, a na jesień/zime myslimy zacząć staranka tak żeby Talcia miała z 2 latka jak się doczeka rodzeństwa ale jak to wszystko wyjdzie to zobaczymy
Cytat:
a mój syn wstał odwrócił sie do mnie tyłem i bawi si egrzechotką i nei pomaga wołanei i mówienie ze mama chce buzi...no ewidentnie mam mnie gdzies buuu
wziął swoje kredki i poszedł na swój plac
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
chyba trzydniówka zażegnana, juz miała rano 36,9C ale jeszcze wysypka nie zeszła, mam małą biedroneczkę w domu
ale poszłam do pracy bo szkoda mi urlopu jak młodej lepiej
super że juz po
Cytat:

melduje, że nie mam ogrodu, ale mieszkanie dość spore, jakoś Was pomieszczę. Mogę robić łososia i co tam chcecie .
Dzisiaj np. Franek jadł botwinkę. Bez entuzjazmu.
to i ja się pisze
Cytat:
ejjj ja myslałam że naszej Lu padł net i dlatego jej nie ma, a ona mi pisze smsa ze jest u sąsiadki i kazała was pozdrowić od Ululanej Luli:hahaha:

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
Tez bym chetnie zjadla barszczu, zurku, bigosu, klusek i w ogole wszystkiego co typowo polskie
na bigos to zapraszam do mnie akurat mam w lodówce

A my w końcu mamy ząbki, w czwartek przebił się pierwszy a w sobote drugi i tak ogólnie ok wszystko u nas
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:25   #2153
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Ancia- no ja właśnie tez nie wiedziałam co z tej botwinki dać- liscie, łodygi, buraczka dlatego pytam

To ja druga stuknieta- dzis na termometrze 30 stopni a ja wzielam jeszcze chuste na szyje jakby mi mialo chlodno byc

Marczello w podusi boski- na dole tez wrzucam coś w tym stylu

Ja Cie podziwiam,ze ogarniasz ją- no ale chociaz w dzien nie robi Ci pod gorke

Jak zdrowko???

Z tym odciaganiem i produkcja to jakas bajka. Ja odciagalam tak czesto jak byla potrzeba i inhalowałam oil bas albo jeszcze zaparzonymi ziołami SEPTOSAN, z 2 tabletkami wapna i łyżka soli

a dzis nocka u Was lepiej?

podziwiam!

no i jest lans
I to jaki lans

Cytat:
zaraz mni ecoś wezmie.....pod moimi oknami wybudowali dwa bloki i to takei specjalne, ogrodzone i ludzi eco wykupuja parter maja taki mini ogródek i gośc teraz kosi trawe!!!!!! nosz kurna zaraz młodego mi obudzi bo on hałasuje kosiarka a pies w bloku obok szczeka jak oszałaly, kurde nei można o jakiejs normalnej porze kosic tylko teraz, nawet telewizora nie słysze
co za palant
Powiedz kochana czy Ty wyjęłaś tą wkładkę śmieszną z wózka?? Ona chyba mocno grzeje i zastanawiam się czy jej nie wyciągnąć

Katarek jakby powoli odpuszczał kupiłam Quixxa (dziękuję za radę ) psikamy i psikamy, potem ciągniemy i ciągniemy malutka była już tak zmęczona że dziś całą noc przespała moja bidulka, wczoraj walczyła od 14 do 20:30 bez drzemki

Minio za 6 zębolków my ciągle scerbate za to moja malucha jak się opiera pleckami o szafę albo łóżko to stoi nie trzymając się rączkami

Chyba przyszedł czas na kawuchę

Archi brawo za chrzest fajnie że obyło się bez wariacji teraz to już z górki

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:28   #2154
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dzien dobry i nie mowcie dzisiaj do mnie glosno
Stary 2012-06-19, 09:34   #2155
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

W takim razie cichutkie dzień dobry a co siem staneło??

MamoZosi współczuję Ci, wiem jak to jest jak maluch nie chce spać albo ciągle się budzi, my z mężem ustalaliśmy dyżury nocne więc Ciebie podziwiam kochana, niestety nie wiem jak CI pomóc a może jakiś czas przed pójściem spać wyciszaj małą? Mów ciszej, spokojniej, śpiewaj kołysankę zaciemnienie pokoju pewnie na nie wiele się zda skoro Zosia urzęduje do północy, choć z drugiej strony jak zaciemnisz koło 17-18 to może wcześniej uzna że już pora na lulu wprowadź rytułał jakiś np konkretna kołysanka śpiewana tylko o tej porze albo coś w ten deseń.

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2012-06-19, 09:44   #2156
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
W takim razie cichutkie dzień dobry a co siem staneło??

MamoZosi współczuję Ci, wiem jak to jest jak maluch nie chce spać albo ciągle się budzi, my z mężem ustalaliśmy dyżury nocne więc Ciebie podziwiam kochana, niestety nie wiem jak CI pomóc a może jakiś czas przed pójściem spać wyciszaj małą? Mów ciszej, spokojniej, śpiewaj kołysankę zaciemnienie pokoju pewnie na nie wiele się zda skoro Zosia urzęduje do północy, choć z drugiej strony jak zaciemnisz koło 17-18 to może wcześniej uzna że już pora na lulu wprowadź rytułał jakiś np konkretna kołysanka śpiewana tylko o tej porze albo coś w ten deseń.
Troszke wczoraj poszalałam glowa mnie boli ale juz mi przechodzi wiec lajt musze podjechac z Mikim do sklpeu i stworzyc jakis pyszny obiadek dla tżtka za wczoraj, bo kochany siedzial w domu i sie zajmowal smykiem kiedy ja sie lajtowalam z kumpela dobrze ze mamy do siebie dwa kroki
Stary 2012-06-19, 09:58   #2157
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Troszke wczoraj poszalałam glowa mnie boli ale juz mi przechodzi wiec lajt musze podjechac z Mikim do sklpeu i stworzyc jakis pyszny obiadek dla tżtka za wczoraj, bo kochany siedzial w domu i sie zajmowal smykiem kiedy ja sie lajtowalam z kumpela dobrze ze mamy do siebie dwa kroki
O kochana gdzie Ty taki model wychaczyłaś?? za takie ekstra usługi to pyszny obiadek chyba nie wystarczy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

A w ogóle to podzielcie się tymi upałami co u nas jakoś tak niemrawo jest wczoraj pogoda taka zdradliwa była, niby upału niet a ja się tak opaliłam że aż piecze

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2012-06-19, 10:01   #2158
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
O kochana gdzie Ty taki model wychaczyłaś?? za takie ekstra usługi to pyszny obiadek chyba nie wystarczy

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

A w ogóle to podzielcie się tymi upałami co u nas jakoś tak niemrawo jest wczoraj pogoda taka zdradliwa była, niby upału niet a ja się tak opaliłam że aż piecze
Hi, hi, to maj preszesssssss i nikomu go nie oddam mowisz ze obiadek nie wystarzy? hmmm, to moze kolacja z czyms extra
Ja co najwyzej moge sie podzielic pochmurnym niebem i kawałkiem wiatru
Stary 2012-06-19, 10:07   #2159
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

łeee pochmurnego nieba i wiatru to nad morzem mamy na kilogramy
kolacja z jakimś ekstra browarkiem

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2012-06-19, 10:10   #2160
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
łeee pochmurnego nieba i wiatru to nad morzem mamy na kilogramy
kolacja z jakimś ekstra browarkiem
To ten browar mu chyba podam z zamknietymi oczami

no pogoda nam sie ewidentnie nie udala. Ciekawe kto nam zabral slonce? hmmmm??? ktora?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości