|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Cytat:
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem gdzie się znajduje dokładnie
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
k&m: przy mnie możesz dopisać "Zajazd Gościnny"
|
#4925 |
|
Rozeznanie
|
Hej własnie wróciła z wycieczki po salonnach z sukniami
Oczywiście skończyło sie na tym, że teraz w ogóle nic nie wiem . Narazie wiec wstrzymuje sie z zakupem jeszcze jest mało sukienek z nowych kolekcjii, najlepiej bedzie w lutym sie przejść , a może na targi sie wybiore Dowiedziałam sie tylko tyle że w salonach gdzie szyją suknie zamówieniia są już na sierpień także jeśli któraś z Was myśli o szyciu w salonie może sie już rozglądać W Cymbeline sprzedawczynie na 6+ |
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam swoje pytanie żeby gdzieś nie umknęło
"Dziewczyny a któraś z Was wypożyczoną suknię ma, czy kupujecie? Bo ja mam zamówioną w Amandzie na Wyszyńskiego, ale tak mnie kusi zeby jeszcze po innych wypożyczalniach połazić i chciałam się poradzić gdzie są jeszcze ładne sukienki do wypożyczenia. Chodzi mi o typowe wypożyczalnie, nie salony gdzie za połowę wartości wypożycza sie (no chyba że kosztowało by to 500 -600zł, to też możecie powiedzieć gdzie, ale nie powyżej 1000zł )" Ps. Jak Wam się ta podoba? Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2007-02-01 o 13:53 |
|
|
|
#4927 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Tak to ja
ale wolę się poradzić czy ta może być, czy innej szukać jeszcze...
|
|
|
|
#4929 |
|
Rozeznanie
|
Witam was dziewczyny ![]() Czytam od jakiegoś czasu, aż wreszcie sama postanowiłam coś napisać ![]() Ślub mam 28 lipca 2007 kościół Św. A. Boboli w Lublinie, wesele w Kasynie Policyjnym na Narutowicza. Zespół jak dla mnie nie znany - nazywa się HILO wyszukany przez internet bo większość nie miała już terminów - podobnie było z salą ale ogólnie jestem zadowolona i z sali i z zespołu słyszałam od kliku osób że ładnie grają i o co mi najbardziej chodziło zabawiają gości w trakcie wesela różnymi konkursami.Jestem na etapie poszukiwań kamerzysty i fotografa. Dzisiaj oglądałam sukienki i nawet nie wiedziałam że odrazu zdecyduje się na konkretną - wypożyczam suknie Agnes 1558 w Reginie na Głębokiej - a co do obsługi czytałam nie miłę opinie - ale byłam tam 2 razy raz sama i raz z rodzicami i panie naprawde bardzo mile i swietnie doradzaja w przeciwienstwie do pani z Bella MOda na Nowowiejskiego która nawet nie pomagała mi mieżyć sukienki ani nie pokazała welonu :/ narazie to tyle z przygotowań w załączniku doklejam moją sukienkę
|
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
Rudalbn witaj
Jeśli się Twój fotograf postara to będziesz mieć na prawdę śliczne zdjęcia z tego kościoła. Sama się zastanawiałam gdzie brać ślub, bo to moja parafia, ale ostatecznie wybrałam inny kościółek.K&m u mnie można dopisać wesele w Pensjonacie Relax Widzę, że nie ja jedyna biorę ślub 21.04 Dziewczyny, musimy trzymać mocno kciuki żeby było ciepło w kwietniu
|
|
|
|
#4931 |
|
Zadomowienie
|
Wojtusia śliczna ta suknia
widzę, że takie marszczenia w talii są coraz popularniejsze i fajnie, nieźle się to układa, sama też mam cos podobnego (tylko przy innym kroju sukni). Ładnie leży taka suknia, ale ja osobiście chyba bym sie nie zdecydowała na aż tak błyszczący materiał, ale to tylko moje osobiste zdanie, bo poza tym bomba
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze podzielisz sie wrazeniami i jak byla ubrana sala i ktora mala czy duza bo ja mam na tej mniejszej wesele
|
|
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie od oświetlenia to zależy też. Jak będę szła na ostateczną przymiarkę to mi ją lepiej dopasują, żeby mi nie odstawała tu i tam I jeszcze bym chciała żeby na samym dole była taka szersza troche. Nie wiem jak to zrobić, może halkę z większym kołem jakimś....
|
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtusia ładna ta sukienka, ale jeśli chcesz, to jeszcze rozejrzyj się w innych wypożyczalniach (ja niestety nie wiem, gdzie są), żebyś później nie żalowała. Trochę mało widać na zdjęciach, ale moim zdaniem jest spoko. ![]() A jak tam garnitur dla Twojego TŻ? Kupiliście już? Bo my wyruszamy najprawdopodobniej w sobotę w tej sprawie na miasto, dlatego tak interesuje mnie ta kwestia.
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się spotkamy gdzieś, tylko pewnie nie poznamy A z tą sukienką własnie sama nie wiem, wolałam się Was poradzić
|
|
|
|
|
#4936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no może nie aż tak dosłownie A co do halki z szerszym kołem to ja np postanowiłam że koło owszem będzie, ale tylko w kościele, hehe ciekawe czy uda mi się je jakoś wyciąnąć w samochodzi w drodze na wesele Ono się dość łatwo wyjmuje, a ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić żebym miała z takim kołem tańczyć, siadać ... wiec mam nadzieję, że uda mi się wyciągnąć
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
sija - zamiast koła teraz są takie jakby listwy, w miarę giętkie, bez problemu wsiądziesz do samochodu i tanczy też sie noramlnie.
Suknia ślubna moim zdaniem musi miec koło czy to w kosciele czy na weselu, bez koła traci swój urok i wygląda jak zwykła targowa kiecka na studniówke czy wesele. |
|
|
|
#4938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe jak szerokie to są listwy żebym nie musiała halki przerabiać. W sumie to to koło, które mam w halce jest bardzo giętkie, więc może to o to właśnie chodzi ?? Ja po prostu na codzień chodzę w dżinsach i jakoś nie mogę sobie wyobrazić siebie w takiej sukni przez cały wieczór hihi może jak już będzie skrócona to łatwiej będzie mi ocenić czy będzie mi wygodnie. A właśnie, w sobotę najprawdopodobniej wybieram się na przeróbki
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie-ciasta!Yoolia i inne dziewczyny,które maja weselicho juz za soba możecie cos polecic?Ja pamietam ,że Yoolia pisałas,że na żemborzyckiej sa przystepne ceny ale ciekawe jak z ciastami...
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja dalej problem z salą.
Dzwoniłam dziś do tych, co upatrzyłam i tak: (może się komuś przyda dokładniejsze info )* sala w Dysie - wesela do 300 osób, terminy na 2008 jeszcze mają, ofertę w miarę znam, bo jak pisałam wcześniej wesele miał tam mój brat w 2005 roku, numer telefonu (081) 501 20 44, * sala w Wilczopolu - wesela do około 250 osób (pani nie wie dokładnie, bo pierwsze wesele będzie w tej sali 9,06) - jedziemy z Tż oglądać w sobotę, zdam relację * Hotel Korona Zemborzyce - do 150 osób, więc jak dla nas odpada, telefon 503 20 44 * Jedlina w Motyczu - 140-160 osób, więc odpada, telefon 503 19 19, * Restauracja Gościeniec - do 250 osób, Pani bardzo miła, jedziemy się rozejrzeć w sobotę - akurat będzie wesele, małe, ale zobaczymy jak jest * sala w Mełgwii - do 250 osób, w sumie przez telefon nie dużo się dowiedziałam, jedziemy w sobotę oglądać telefon 601 150 084,* Dom Spotkań w Nasutowie - tam ewentualnie rozkładają taki duży namiot, robią drewnianą podłogę i można szaleć. Okolica przepiękna, ale jakoś namiot na wesele to mi nie pasuje Tyle na razie, w sobotę zdam relację ze "zwiedzania" Cytat:
Jeśli tak, to jest to mój kolega z pracy
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie w pracy pracuje dekoratorka i min.sztuczne róze kupuje na Elizówce albo w hurtowni sztucznych kwiatów na Turystycznej
|
|
|
|
#4944 |
|
Rozeznanie
|
Jesli ktoś ogląda sie za obraczkami to polecam sklep na świętodusiej (chyba dawna mrówka), ceny mają raczej przystępne skoro obczaczki które wcześniej sobie upatrzyliśmym kosztyją ok 200zł mniej
|
|
|
|
#4945 |
|
Raczkowanie
|
...że też Ci sie udało zdjęcie zrobić, ja nie mialam jak
------------------------------------------------------------ k&m - moje wesele - Restauracja-Motel Nad Stawami w Bogucinie...możesz dopisać ------------------------------------------------------------
|
#4946 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczyny!!! widzę, że teamt sukienkowy rozgorzał na dobre
w ostatni weekend byłam w u siostry w warszawie i przez ciekawość wybrałam się na Polską Galę Ślubną ( przy tym nasze targi to pikuś ![]() obysmy znalazły tę jedną jedyną SUKNIĘ
|
#4947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Indygo79 czy moze odwiedziłaś jakieś salony z sukniami czy tylko byłas na Gali, właśnie wybieram sie do Warszawy, może podpowiesz gdzie warto sie wybrać
|
|
|
|
|
#4948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja specjalnie wzielam aparat
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zajrzę tam jutro też. Dzięki
|
|||
|
|
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
Wojtusia - ładna ta sukienka!!!! Pola jak bierzesz slub to na bank w kosciele na nałkowskich a nie naukowskich
- wkradła Ci sie pomyłka!!!! A co do ciastkarni to wczoraj obzeralismy sie ciachmi z cukierni Nina, miesci sie na Ponikwodzie 35 a punkt maja tez koło mojego miejsca pracy, czyli znienawidzonej przez Brunetkę Polibudy!!! Ciastka smaczne ale wiecej napisze jutro bo odbieramy tort do posmakowania!!! pozdrawaim
|
#4950 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo proszę o dopisanie do Nicedream - LABIRYNT
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

.

Witam was dziewczyny

Ono się dość łatwo wyjmuje, a ja jakoś nie mogę sobie wyobrazić żebym miała z takim kołem tańczyć, siadać ... wiec mam nadzieję, że uda mi się wyciągnąć