|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek-specjalnie dla Ciebie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3301
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Karola co sądzisz o tych otulaczach na start?
http://nappy.pl/bambino-mio-otulacz-...gody-p-91.html |
|
|
|
#3335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3336 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziękuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wygląda smakowicie!dzieki Cytat:
najważniejsze że nie muszę iść do szpitala!Kochana ja to samo! a pije non stop dopiero w nocy latam siusiu ![]() już nie mogę sie doczekać kiedy ta opuchlizna zejdzie i będe normalnie funkcjonować ![]() Branzoletka super że wizyta udana i zazdroszcze fajnego gina ja już mam upatrzonego innego który też urzęduje w szpitalu ale w porównaniu z moim jest super i póżniej będe chodziła do niego![]() Maciejka za dobre wyniki!
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://littlepenguin.eu/index.php?op...emid=4&lang=pl Już raz wklejałam linka... |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ma przepis na trochę prostsze ciasto:
http://eksplozjasmaku.blox.pl/2011/0...kruszonka.html Chociaż nie wygląda tak pięknie jak poprzednie ale roboty mniej. Ja trochę modyfikuję przepis - zamiast trzeć ciasto na spód po prostu wyklejam nim blaszkę Nie chce mi się trzeć a wyklejanie szybko idzie ![]() A w załączniku zdjęcie mojego ciasta. Choć przyznam, że ten przepis też mnie kusi... Chyba ulegnę
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Oj..
Mam nadzieję, ze jutro będziesz miała lepszy dzieńJa zmykam leżeć z nogami do góry, bo źle mi z tymi baniakami zamiast stóp i łydek ![]() Do jutra!
|
#3344 |
|
Zadomowienie
|
My już po sr w domu ale nic ciekawego nie było. Mówiłam, że nawet chłodno u mnie? To od obiadu taki skwar, że szkoda gadać i poprawy nie widać. Strach okno otworzyć.
Wiecie co? Szukam samego ochraniacza do kołyski i mam z tym niezły problem bo same ciężko dostać albo są drogie albo w jakiś dziwnych kolorach. Pościel mi nie jest potrzebna a ochraniacz chcę taki by nie okrywał całej kołyski. Potrzebuję go, by mała mogła leżeć na tarasie i żeby na nią nie wiało (nie leżała w przeciągu). W domu nie będę zakładać ochraniaczy ani do kołyski ani do łóżeczka bo mamy tu gorąco i lepiej, żeby do małej więcej powietrza dochodziło. |
|
|
|
#3345 | ||||
|
Zadomowienie
|
ech, ręcę opadają. Ta nasza chałupa wciąż wygląda jak pobojowisko
![]() ___ Cytat:
![]() Cytat:
![]() słodki! ![]() Cytat:
I też mam ambicję zatrzymać się na "6" z przodu ![]() U Ciebie nie wiem, skąd się bierze, u mnie wiem doskonale: a) z niepalenia - a więc wolniejszej przemiany materii b) jw - ergo, większego apetytu c) niemożności jeżdżenia na rowerze Cała pociecha w tym, że mam mało powiedzieć - przeczucie, mam pewność, że to chwilowe, że za najdalej rok będę ważyć tyle co w październiku. Ale ogólnie czuję się jak słoń ![]() Cytat:
Mają elementy zarówno zielone, jak i pomarańczowe, powinny fajnie pasować. I nie zabijają ceną (tzn w DE zabijają, ale widzę, że w PL są prawie dwa razy tańsze) Maciejka__, super, że wyniki ok
|
||||
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i ja zrobie jutro
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny włączcie polsat cafe. Fajny dokument o kobietach, które bardzo chcą miec córeczki. Jedna ma 8 synów i dalej próbuje! A inna 4 synów i właśnie się dowiedziała, że 5 dzidziuś to też chłopczyk....i chcą próbowac dalej
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na końcówkę porodu przeniosłam się na takie wysokie łóżko a jak urodziłam i okazało się że trzeba mnie trochę pozszywać, to położna wyjęła mi spod pupy poduchę i dołożyła te podnóżki żeby jej było wygodniej mnie szyć ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Jednym okiem tylko, bo na tlc jest "porodówka" I też jest babka co ma już 4 synów
|
||
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam Wam napisac-moja gin twierdzi ze odchodzenie czopu jest przereklamowane- nie kierowac sie tym jako oznaką porodu |
|
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam to forum: http://www.chusty.info/forum/showthr...t=45747&page=1 Cytat:
o! i dobrze! tylko co teraz z hasełkiem depoison ? ("czop śluzowy nam odchodzi, teraz już możemy rodzić" )
|
||
|
|
|
#3351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Czop śluzowy przereklamowany, na odejście wód czekamy"
|
|
|
|
|
#3352 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pisałam Wam kiedys, ze moja ulubiona fryzjerka znikła z salonu gdzie zawsze chodziłam. otóż znalazłam ją pracuje w innym, który ostatnio mijałam dziś zaprowadziłam do niej TŻta i obcięła go fantastycznie. na jutro umówiłam siebie, a co tam
|
|||||
|
|
|
#3353 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Upsss, niech książe wybaczy . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3354 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Spuchły mi nogi, mega banie, takie klocy... ale w sumie nie jest źle, bo tak konkretnie to mam dopiero pierwszy raz
![]() Cytat:
Podobno jak dzieciątko pojawia się w domu to wtedy nie powinno być w nim zwierzaka. Zwierzak powinien być wprowadzony później, żeby przyszedł i zastał już nowego lokatora.Cytat:
![]() Ciasto wygląda niesamowicie smakowicie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Takie pyszności, a ja czytam to na głodnego, bo jeszcze nie wymyśliłam co by tu zjeść ![]() Cytat:
14 dni to jest ojcowskiego w tym roku Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2012-06-19 o 20:02 |
||||||
|
|
|
#3355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być normalna, jak najabrdziej ![]() Cytat:
Fajne te "frędzelki" - jestem uczulona na kurz i staram się znaleźć coś jak najmniej chłonącego.Cytat:
Jestem ciekawa co Pumcia robisz, jak się wysilasz![]() Ad2. Ja miałam chłodnik ![]() Ad3. Nie będzie zasłonek, tylko jedna warstwa - ograniczam łapacze kurzu. Mamy rolety, jakby było potrzebne zasłonięcie okien. Mogą być takie właśnie delikatne coś a'la zasłonki, ale puszczające światło (to się niby wyklucza, ale teraz takie robią ). Skoczę jutro do sklepu, pani ma właśnie materiały i szyje chyba na wymiar - ciekawe ile mnie takie coś wyniesie Myślałam, że może w necie uda mi się coś dostać w lepszej cenie. Właśnie gładką chyba wezmę z jakiegoś ładnego materiału.A co do stanika, to chcę miseczkę większą niż mam teraz, ale rzecz w tym, że co firma, to rozmiarówka i koleś na all, który ma rozmiary, które mogłyby mi pasować nie podaje wymiarów w cm. |
|||
|
|
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
buena one są rude tylko takie zdjecie jakos wyszlo. Jutro postaram sie ujac inaczej, chociaz jutro bedzie ciemno bo deszcz niby wiec niewiem czy w ogole wyjdzie
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
Haniu, wszystkiego najlepszego i gratulacje udanej wizyty u położnej
![]() Maciejka- to się biedna nabiegałaś:P ale zrobilaś mi ochotę na czereśnie ![]() Byłam na pierwszych zajęciach na sr. Był lekarz i mówił o ciąży, badaniach itd. nic aż tak ciekawego, ale dostaliśmy prezent butelkę, smoczek TT , czapeczkę i wkładki laktacyjne
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam Was nadrobic i nie dam rady...oczy mi sie kleja..eh nic mi juz do glowy nie wchodzi ... denerwuje sie ta obrona .... nie jestem do niej mega przxgotowana.... zmykam mamusie...udanej nocki.....
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.

ale widac ewidentnie ze sa jasniejsze

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jednym okiem tylko, bo na tlc jest "porodówka"

Takie pyszności, a ja czytam to na głodnego, bo jeszcze nie wymyśliłam co by tu zjeść