![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmienione!!!
witajcie
![]() ![]() ![]() trochę o mnie: waga: 57 kg wzrost: 164 cm Cel: 48 kg Przyłączajcie się! WSPÓLNIE NAM SIĘ UDA!!!!!!!
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni
jest bardzo dużo takich wątków - niektóre nowe, przyłącz się do któregoś
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: 1200 kcal, czyli chudniemy przez wakacje i wchodzimy w nowy rok szkolny odmieni
I po co ten post???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nieprawda, jest wątek chociażby "odchudzanie niewielkim kosztem", który jest nowy. poza tym co szkodzi dołączyć do jakiejś grupy, która zawsze chętnie przyjmuje i nie zaśmiecać forum? Takich wątków jest pełno i przeważnie upadają po 4 dniach.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
choco ma rację !!!!!! chciałoby się kliknąć- Lubię to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
To szkodzi że zawsze fajniej założyć nowy wątek od zera, z konkretnie nową datą - zawsze znajdzie się ktoś kto porzuca stary wątek i szuka czegoś na czyste konto. I to nie ty decydujesz który wątek upadnie który nie. Ja autorko wątku do ciebie nie dołączę bo już 2 miesiące wiszę gdzie indziej ale zawsze mnie to dziwi przy nowych wątkach... Każdy kiedyś zaczynał, w sensie każdy wątek. Jedne wypaliły inne nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Jest wątek 'odchudzanie niewielkim kosztem', założony w poniedziałek gdzie serdecznie zapraszam.
Większość z nas ma zamiar zrzucić do końca wakacji tyle ile to możliwe. Zakładać wątek dzisiaj i czekać aż się zbierze większa grupa np. do 1 lipca? też chyba jest to bez sensu. No ale tak czy owak, powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]()
Hmm to ja się do Ciebie chętnie dołączę
![]() Ogólnie oglądałam wątki o odchudzaniu gdzie jest faktycznie dużo wpisów , ale wole coś nowego ![]() Pod koniec lipca jadę do Chorwacji , więc trzeba trochę zrzucić zgromadzonych przez zimę kilogramów ![]() a więc , moje cele : -płaski brzuszek ![]() -szczupłe uda ![]() - waga 59,5 -> 53 Mam zamiar od jutra codziennie rano biegać , czasem po południu na siłownie i ćwiczenia w domu ![]() Jedynie zastanawiam się jaka dieta będzie najlepsza? Jak by nie patrzeć został mi ok. miesiąc , wiec musiałaby być jakaś skuteczna ![]() Dieta 1200 kcal jest dobra? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Grzej może i miejsce dla mnie, bo możliwe że mi wątek umarł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Byłam dzisiaj na siłowni - w końcu czuje że mam mięśnie! a jutro czekają mnie nieziemskie zakwasy :P Polecam trening z instruktorem
![]() Znacie jakieś dobre ćwiczenia na smukłe nogi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
No to ja z okazji tego że mój poprzedni wątek zmarł śmiercią naturalną, chciałabym dołączyć do tego
![]() ![]() A jeśli chodzi o dzisiaj, to jestem zła że była taka brzydka pogoda, jakby było ładniej to bym się wybierała na rowerowe wycieczki ale w taki deszcz 10-15 km to jest maks bo zapalenia płuc idzie dostać. :[ A ćwiczeń na nogi niestety nie znam ![]() coś o mnie: 165 cm wzrostu, waga aktualna w podpisie. Kurcze chcę już dojść do tych nieszczęsnych 50 kg i w końcu kupić sobie strój kąpielowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
'wpisuje' sie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dietę 1000-1200 kcal stosuję od ponad miesiąca i jakoś żółwim tempem powoli chudnę sobie ;p Do tej pory udało mi się pozbyć ponad 11kg - (nie tylko na tej diecie) Został jeszcze mega zapas, ale kiedyś go zgubię ![]() Przygarniecie mnie? ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() A więc w tym roku to odchudzam się chyba z 50 raz. Zawsze od poniedziałku ![]() Mam 168cm wzrostu i ważę 60kg. Nie wyglądam jakoś strasznie źle, ale te 5-6 kg przydałoby się zrzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Polecam odchudzanie się od niedzieli
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Haha prawda
![]() Ja sobie obiadek robię i idę na rower... Martwię się bo moja terapeutka powiedziała że jeśli zejdę do 49 kg lub niżej będę musiała poszukać kogoś innego. Uhh ale nie zejdę poniżej 50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Ja tak ogólnie, to już odchudzam się od 5 dni (dzisiaj jest 5). Od poniedziałku
![]() Dzisiaj na śniadanie zjadłam 2 kawałki chleba razowego z szynką i pomidorem. Na drugie śniadanie 1 kawałek chleba razowego z szynką i serem. przed chwilą podjadłam trochę sałatki śledziowej, bo mama robiła ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Polecam młodsze siostry -> działają cuda, taki domowy fitness club
![]() ![]() Na obiad zupa kalafiorowa krem ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Anetka - wydaje mi się, że jesz zdecydowanie za mało. Z tego jadłospisu nigdy w żuciu nie wyjdzie 1200kcal. Polecam 5 posiłków dziennie, dorzuć jakieś warzywa koniecznie! ![]()
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
anetka ja się nie wypowiadam odnośnie twojego jadłospisu ale jakbyś się chciała spytać o jakąś radę czy komentarz to zawsze służymy pomocą. bo póki co, to co powiedziała izuulkaa jest bardzo słuszne
![]() ja miałam dzisiaj kurczaka po meksykańsku mmm, ryż fasolka szparagowa i czerwona, kurczaczek cebulka troszkę kukurydzy om nom nom. właśnie wróciłam z roweru, szkoda ze ciągle pogoda taka dupiasta. acha i tata mi dał fajne kijki do nordic walkingu ale muszę jeszcze poczytać o tym żeby to w ogóle cokolwiek dawało bo boję się że będe je tylko ciągać za sobą ;d ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
No macie racje z tym jadłospisem, bo zawsze kiedy trzymam się takiej diety, nie wytrzymuje więcej niż 2 tygodnie. Izuulkaa- dorzuce jeszcze jakieś warzywa i owoce. Z ty to akurat nie ma problemu, bo mamy sad i warzywnik, a teraz akurat jest taka pora, że mam wszystko świeże. A myślicie że herbata z bratka może pomóc w odchudzaniu? I tak ją pije, bo co jakiś czas na twarzy pojawiają mi się jakieś krosty. Podobno ona pomaga, chociaż ja zbytnio nie widzę różnicy ;/ A, i znalazłam ćwiczenia. To są ćwiczenia na szpagat, bo pomyślałam, że bardziej będzie mi się chciało robić ćwiczenia, które prowadzą do czegoś konkretnego są po nich widoczne efekty. A może raz w tygodniu zrobimy sobie taki dzień, w którym będziemy się ważyć. Co wy na to?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Z wielką przyjemnością się dołączę.
o mnie: Wzrost:156 cm Waga: 55 kg Cel: 47 kg
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do herbatki z bratka to nie wiem, ja w żadne herbatki nie wierzę ewentualnie w siemię lniane albo wodę z octem jabłkowym rano żeby sobie lekko pomóc ale tak to nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej, chętnie się do was dołącze. Fajnie chudnąć w wakacje, kto by nie chciał pokazać się we wrześniu w mniejszych rozmiarach ;p
tak o sobie, mam 164 cm i waże 52. głównie mam ogromne uda, niby 51 cm w obwodzie ale strasznie chciałabym mieć 49 <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Ooo ile nowych osób. Im więcej tym lepiej
![]() Ja przed chwilą zjadłam śniadanie: 3 kawałki chleba z sałatą, pomidorem i szczypiorkiem i kilkanaście czereśni. Do tego wypiłam 2 herbaty i jestem pełna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mogę? Ja nie mam określonego celu wagowego (choć przydałoby się tak -10
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Hejhoł, tylko żebyście nie porezygnowały wszystkie po tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
haha tu taka cisza a ja przyszłam sie dołączyć bo zobaczylam drabineczke na innym wątku i jej podpis i potuptałam za nią
![]() ![]() Drabineczka jak Ci sie udalo osiągnąc taką wage ? Startową masz taką jak ja mialam kilka tyg temu teraz mam 61.3 ale powoli mi idzie , masz jakies wskazówki jak to było u Ciebie ? Drabineczka jak tez watek umrze to zapraszam na szał studenckich ciał ![]() Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2012-06-23 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie dziewczyny które dołączyły ![]() u mnie dzisiaj pierwszy 'oficjalny' dzień diety, na dzisiejszym koncie już kawalek ciasta, na szczescie lekkiego z pianką i truskawkami, i 4 kanapeczki z mega warzywnym dołądowaniem ![]() ![]() ![]() a co sądzicie o eliminacji soli z diety? to naprawde pomaga czy to tylko jedno z 'dietowych' udziwnień??
zacznij iść Kochana, a droga sama się znajdzie... Edytowane przez choco star Czas edycji: 2012-06-23 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.