![]() |
#4981 |
Przyczajenie
|
Sklep stacjonarny Warszawa Targówek
Przepraszam, że zakładam nowy wątek ale nie wiedziałam gdzie ten temat umieścić - pilnie potrzebuję namiarów na jakiś sklep w Warszawie najlepiej na Targówku z rzeczami do decupage-u (pędzle, media i farby).
Czy ktoś mógłby mi pomóc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Podpytaj Zielona na priv
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Madzia!!!!Prztwołuję do pionu!! Zadnego rozklejania się mi tu!!!! ![]()
#4983 |
Osiołek z zakątka :)
|
No kobietki, niedługo dobijamy do 5000, trzeba nazwę wątka podać parzystokopytnemu
![]() I bez obawy, jak miniemy magiczną liczbę 5000 to wątek nam się nie zamknie sam ![]() ![]() No to jaki tytuł dostanie część 3 naszych nie dekupażowych ploteczek? |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Jołi
![]() Ewciu, jak dobrze , że jesteś ![]() Nie wiem, tytuł mi się podoba taki jaki jest. Inne fora maja swoje Plotki i bobki a my możemy mieć od soboty do soboty, też zrobiło się takie nasze ![]() Ansior, odpowiedziałam na priva ![]() Tereniu, nie ma sprawy. Mi czwartek pasuje, chyba nawet bardziej. Muszę wziąć się w garść i tak, jak przez wiele miesięcy planować sobie co zrobię po południu po powrocie z pracy, inaczej nie robię nic i mam narastający wyrzut sumienia. Buziam mocno, pędzę do pracy. papap |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Ewuniu ja też byłabym za dotychczasowym tytułem wątku - jest nasz
i jest super. Powiedz kochana jak można tak oscypkować tęsknimy bardzo za Tobą i wieloma innymi babeczkami , ktore zamilkły -by nie wymieniać z imienia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
Buziakuję wszystkie bardzo mocno.
Świat oszalał,tego szczurzego pędu przed końcem roku szkolnego nie da się opisać i nie tylko w pracy ale i w domu dobrze dostaję w kość. Pisałam wcześniej że dostałam w spadku wychowawstwo w klasie zawodowej. Kochane dzieciaki ale bardzo biedne i to pod każdym względem. Są to młodzi z wsi po pegerowskich, nikt się nimi nie interesuje, bo gdy nie ma co do gara włożyć a stary najczęściej nie " zatrybił" jeszcze w dzisiejszym świecie, to i sił i nadziei nie ma. I tak najczęściej zostawieni sami sobie kierują się tym co krzykliwe w tym świecie czyli...własnym ciałem. Kończą I klasę z brzuszkami albo już nie kończą,powtarzają ,szukają... i zaczynają takie samo życie z jakiego chcieli uciec.
#4987 |
Zakorzenienie
|
Tak Ploty od soboty do soboty są już takie nasze.Zostawiamy!
Terenia jak zwykle rozbawia Nas od rana.Słodziachy ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Elu ciężki kawałek chleba widzę mają nauczyciele.To nie zawód tylko powołanie.Na szczęście są takie nauczycielki jak Ty i inne z naszego forum które potrafią pochylić nad człowiekiem,starają się zrozumieć i wlać coś do tych młodych główek.Szkoda,że moje dziewczyny nie trafiają na takich nauczycieli...ciężko jest również i uczniom. Próbuję motywować moją do nauki ale niektórzy "nauczyciele" sami wytrącają mi argumenty z ręki.Bo jak wytłumaczyć młodej fakt,że po długiej nieobecności na drugi dzień po przyjściu do szkoły jest pytana i łapie 1, albo dlaczego z ocen:,5,5 i 4 chce jej nauczyciel wystawić 3???? I argumentuje bo tak jest sprawiedliwie w stosunku do uczniów którzy ładnie chodzili.... Tak jakby sama wybrała sobie chorobę i cierpienie...Jak wytłumaczyć rozżalenie że jest podwójnie ukarana:przez życie i przez nieczułych ludzi...ech! Na szczęście koniec roku tuż tuż! A w służbie zdrowia nie inaczej...Z 1 strony personel biedny,który ma pacjentów ponad miarę i papierologii idiotycznej,spieszący się do następnej pracy bo z 1 nie starcza nawet na opłaty,z drugiej biedny,zagubiony pacjent,czekający miesiącami na termin przyjęcia,odsyłanie z kąta w kąt i w końcu robiący badania odpłatnie-jeśli go stać..... Oj..smutno się zrobiło....to ten upał... Uśmiechu Wam życzę Kochane,na przekór wszystkiemu!!!!
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-06-19 o 10:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem wkurzona !!!!!!!!!!!! i to okropnie ! i to od wczoraj !
i na cały chory system, o którym piszecie i na swoją nową sąsiadkę - Panią Iwonkę !!!!!!!!!!!! Poznałam ją w ubiegłym tygodniu, mamy balkony obok siebie, zgadała gdy z mamą ozdabiałyśmy balkon. Mówiła coś o tej sztucznej trawie, a ja, że musiałam zakryć te płytki moje bo były fatalne - nie to co jej (naprawdę przyzwoite w porównaniu do moich). Wczoraj po pracy planowałam wreszcie zaolejować blat, wymyć szafki kuchenne w srodku itd, a tymczasem.... przyjeżdżam, idę otworzyć balkon a tu nic nie zostało z mojego pięknego balkonu ! Wszystko przykryte grubą warstwą pyłu i kurzu. Kwiatki, zioła i roślinki reanimowałam, odkurzałam cały balkon - wszystko przez ponad 2 godziny. Na marne poszła cała moja wcześniejsza praca, a ta baba nawet mnie nie uprzedziła, żeby kwiaty schować. Powiem Wam więcej - to mieszkanie jej córki, która wyjechała za mężem wojskowym, ale mamunia trzyma jej mieszkanie "na wszelki wypadek". Zostawiła nie tylko mieszkanie, ale i (ponoć) ukochanego kota, do którego pani Iwonka codziennie przyjeżdża (jak go tak wszyscy kochają to czemu sam jest do cholery w tym mieszkaniu ?!) No nic... wiecie skąd to wszystko ? ona pozrywała te płytki balkonowe ! Ja nie wiem co tam dzisiaj zastanę, bo wczoraj zerwany był tylko 1 rząd - ten najbliżej barierki. Aż słabo mi się robi na samą myśl.... co za ludzie złośliwi cholera ! ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- aha... szafek nie zdążyłam umyć, za to z rozmachu wyodkurzałam całe mieszkanie, umyłam podłogi i zaolejowałam blat - dziś ciąg dalszy. Mam nadzieję, że nie będę musiała zaczynać znów od upieprzonego balkonu, bo się wścieknę ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem... to ona specjalnie zerwała swoje płytki, żeby ci zniszczyć balkon? czy może miała w planie zrywanie, a nic nie powiedziała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
jedna z dwóch wersji jest prawdziwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zadomowienie
|
Bo ją trafiło, jak zobaczył taki piękny balkon i tak poprostu z bezinteresownej ludzkiej zawiści postanowiła mieć piekniejszy niż Ty a Tobie oszpecić - ot takie prostackie.
Jolu ja naprawdę Cie podziwiam, skąd u Ciebie tyle energii i siły do walki. Przerzuć proszę trochę na mnie. ![]() ![]() ![]() Jutro wysyłam swojego na operacje do szpitala. Już niech mu te śrubki wyciągną A za tydzień będe miała dni świra - brat przywozi na kilka dni swojego kota. Będzie szał
#4992 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Madziu zielona jesteś piękna, mądra ........ i nie znalazłaś jeszcze swojego miejsca na ziemi, ale znajdziesz ![]() Tereniu - ty to potrafisz rozbawić człowieka - słodkie zwierzaczki jolu i nie dociera do nich to że jagoda jest poważnie chora i pewnie wolałaby siedzieć w szkole a nie w szpitalu - totalny brak empatii który powinni posiadać nie tylko nauczyciele Elu - świata nie zbawisz, choć pewnie byś chciała Ploty od soboty do soboty ..... niech tak zostanie, bardzo mi się to podoba ![]() Asiu będziesz miała wesoło ![]() Miłego popołudnia wszystkim ![]()
#4993 |
Wtajemniczenie
|
Zastanawia mnie, po co ona zrywała te płytki jak ta córka wyjechała i raczej jej obojętne tam płytki będą?
![]() Pupilku tylko w tytule dodaj "cz.3" ![]() Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-06-19 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
|
Ok kobitki, będą ploty od soboty do soboty cz.3
![]() Jak jeszcze chwilkę pogadacie to zaraz założę nowy wątek ![]() M7 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Zakorzenienie
|
Madzia
![]() ![]() Kitka ![]() ![]() Alinko ano smutne to ale wszedzie są ludzie i ludziska... na szczęście wszystko zaliczone i może sie cieszyć wakacjami ale dotrzymali ją do ostatniej chwili..a co sie nagadali, a co sie musiała wykłócić...eh! Anula słusznie! A najlepiej niech Pupilowa doda: cz.3 ale nie ostatnia ![]()
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2012-06-19 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
No, no jak szybciutko zapełniłyśmy ten wątek plotkarski.
A może: "Nasze ulubione ploty od soboty do soboty" |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Złowił facet złotą rybkę;rybka zaproponowała w zamian za wolność spełnienie 3 zyczeń ale zaznaczyła że sąsiad dostanie to podwójnie. -proszę full wypas auto: i oto auto przed chałupą cacko wymarzone stoi!! u sąsiada stoją dwa!! -proszę nowiutki luksusowy dom-mruczy chłop z rozpędu! Stoi nowa chata ale za chwilę oczy przeciera-u sąsiada DWA!!! Myśli strapiony co by tu wymodzić by sąsiadowi w pięty poszło?? -niech mi jedno j.... uschnie, Sprawdza w spodniach .. i...... aż podskoczył ze szczęścia.......... Dobrych snów dziewczyny.
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
Kawał przedni Elu
![]() ![]() Ech dziewczyny moje nogi od paru ładnych dni nie mieszczą się w żadne buty ![]() ![]() ![]() ![]() idę poprzytulać się do męża.
#4999 |
Wtajemniczenie
|
Oj to muszę załapać się jeszcze na tę starą część plot
![]() ![]() ![]() Elu, Ty powinnaś zostać nadwornym kawalarzem. Co na to JOM? ![]() Cycolku, to chyba ze zmęczenia tak się wszystko nas czepia. U mnie tak jak u Figi też bezgłos. I od 2 tygodni rano słowa nie mogę wypowiedzieć. Potem trochę przechodzi, ale chrypię jak stary pijak. I mówienie bardzo mnie męczy, choć właściwie nic mnie nie boli. ![]() Joluś, mieszczę się jeszcze w octavie Twoich imienin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do nauczycieli Twojej córy..., po prostu ich nie rozumiem. I zastanawiam się gdzie w tym wszystkim jest wychowawca, który przecież zna sytuację Jagódki i może wiele... Madziu 7, myślę tak samo jak dziewczyny : to zazdrość zżera tę babę. Cóż... musisz zacząć się uodparniać ![]()
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
a ja przed snem odganiam smutki wszelkie, Wasze i nasze.
Z kwiaciarni się nie odezwali ![]() Więc cóż, może skąd inąd się odezwą. Oby! Dobranoc ![]()
#5001 |
Zakorzenienie
|
Sylwia bardzo współczuję tak wiele kłopotów macie w rodzinie ze zdrowiem.
A ja muszę siedzieć i czekać na syna który wciąż jedzie razem z Alunią. Jutro pójdziemy do teatru Guliwer. Dzwoniłam nie ma biletów bo w dnie powszednie wykupują szkoły i przedszkola. Ale nie ma tak by wszystkie dzieci były więc szansa jest. To co kumoszki gratulujemy sobie takiego gadulstwa .... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
|
Martusiu jak najbardziej JOM zatwierdza Elę na naszego nadwornego kawalarza
![]() Jolu ![]() ![]() Cycolku ![]() A ponieważ kolejna część dobiegła końca to zapraszam do nowego watka, o tutaj ![]() ![]() A ten watek oficjalnie ogłaszam za zamknięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.