|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||||||||
|
<3 <3 <3
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie Lena, Zuzia, Kubuś (chociaż mam kuzyna Kubę) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||||||||
|
|
|
#2852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
Zresztą moja siostra nie bardzo ma ochotę iść na wesele, bo czuje się jak 5 koło u wozu i wcale jej się nie dziwię, ale o tym można by książkę napisać...![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- My dla synka mamy imię Kuba
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam, ale nie cytuję
![]() Ja też NIE obieram pieczarek Za to jak raz robiliśmy pizzę z tż, to on się uparł, że muszą być obrane, to mu kazałam obierać jak takie ma zachcianki, no i obierał Ale ja nigdy nie obieram, tylko myję dokładnie.Co do ubioru 15-16 latka na wesele to wg mnie dżinsy absolutnie odpadają. W ogóle nie toleruję dżinsów na taką okazję, nawet u maluchów. Spodnie od garnituru, koszula i krawat. Przecież 15 czy 16 lat to już prawie dorosły chłopak. Z imion dla dzieci to już kiedyś pisałam Mojemu tż się podobają tylko żeńskie, bo on chce dziewczynkę koniecznie Mnie się podoba Wiktoria, Aurelia, Amelia, Kornelia, Zuzanna i jeszcze sporo innych A dla chłopca to Filip, Jakub, Mikołaj, Maksymilian - mojemu tż się żadne nie podoba![]() Co do potraw to ja nie mam rzeczy których bym nie przełknęła Nie lubię gołąbków i nie przepadam za barszczem czerwonym, smakuje mi tylko Winiary z torebki. Poza tym chyba nie zjadłabym podrobów typu serce, żołądek czy co tam jeszcze Chociaż jak byłam mała to jadłam, mama dla mnie zawsze zostawiała Wątróbkę zjem, ale nie przepadam za nią. Poza tym nie lubię krupniku i odgrzewanego rosołu.Dziewczyny nie wiem czy nam się czasami kolejne wesele we wrześniu nie szykuje Moja koleżanka, z którą przez rok razem pracowałyśmy wychodzi za mąż. Wiedziałam o tym od początku, ale nie myślałam nawet, że może nas zaprosić, bo ona jest starsza ode mnie o 7 lat no i ma swoje towarzystwo, chociaż zawsze się dobrze dogadywałyśmy. A teraz mnie ciśnie żebyśmy się spotkały. Miło by było, nie powiem, ale nie przewidziałam tego w swoim budżecie na ten rok
|
#2854 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba się nei przywitałam z Wami. Już się poprawiam.
Cześć wszystkim.
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Gardło mnie boli
Mojego tż w niedzielę już strasznie bolało, a w poniedziałek go totalnie rozłożyło i chyba się zaraziłam w niedzielę od niego. Jeszcze wczoraj lodami doprawiłam, a wieczorem mnie zaczęło boleć
|
#2856 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ochotę na zupkę chińską, najlepiej gulaszową, żeby mi przełyk przepaliła
|
|
|
|
#2857 |
|
<3 <3 <3
|
O ciuu... Też się nie przywitałam :/
Hej dziewczyny u mnie piekna słoneczna pogoda i co z tego jak siedze w robocie do 17:00 |
|
|
|
#2858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może to i dobrze, bo jedynie to mnie trzyma, żeby po zupkę do sklepu nie wyjść![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- A właśnie zapomniałam. Kupiłam TŻ na targu 2 koszulki po 20 zł.
|
|
|
|
|
#2859 |
|
potworkowa
|
dzień dobry
![]() widzę debata nad imionami my nawet już z drugimi wybraliśmy problemu wielkiego nie było, teraz Oliwka, jak kiedyś Bóg da synka to Kubuś a jak będzie druga córka to spróbuję przeforsować Lenę ![]() zgubiłam pierścionek zaręczynowy
|
|
|
|
#2860 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ też tak miał ze swoim pierwszym autem. Niby było już w rozsypce, ale sentyment pozostał. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam wszystkie PM! ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Burza Ja się zawsze boję, a jestem sama.
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewcwyny
![]() nie nadrabiam, bo duzo tego a i w pracy jestem i mam tylko momencik ![]() melduje tylko ze zyje i ze na dluzej bede od piatku przez tydzien bo znow bede miec wolne niby powinnam sie cieszysc ale... no nic uciekam juz.. milego dnia zycze
|
#2863 | ||
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
A co do pierścionka to mam nadzieje, ze się znajdzie Cytat:
|
||
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ogólnie nie jest na papierku moje auto, a mojego brata, ale dużo nim jeżdżę i no okropny mamy sentyment i chyba właśnie kupimy jakiś silnik, bo też tak za 300-400zł można kupić i się zmieni, bo niby mój brat ma kasę na nowe auto, ale no nie chce, bo wiadomo jak się kupi używane, to trzeba wkładać, bo niby przy kupnie można sprawdzić, co w jakim jest stanie (zawieszenie itd.) ale niektórych rzeczy się nie wyłapie i potem trzeba dokładać. A tutaj my robimy na bieżąco wszystko i wiadome jest co może się zepsuć a co nie. Więc jest dylemat.... Ale no mój brat też nie może teraz wyjść z kasy na nowe auto, jak się przeprowadza. Ja tam włożyłabym nawet ten 1tys. gdybym tylko miała.... Uwielbiam to autko i wszyscy się ze mnie śmieją, jak można takie stare i bądź co bądź brzydkie (lakier już jest matowy ) tak lubić :P
|
|
|
#2865 |
|
<3 <3 <3
|
Ojej ale chce mi się spać :/ Dzisiaj chodzę jak zombie
A gdzie tam sobota i czas na odpoczynek :/ W piątek miałam nadrobić spanie, ale musze jechać odrobić laborki :/
|
|
|
|
#2866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Twój na pewno się znajdzie
|
|
#2867 |
|
<3 <3 <3
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
u mnie z imionami to tak różnie bywało, zmieniały się tak jak więszkości jak kojarzę imie z kimŚ kogo nie lubie to już mi sie nie podoba.Moje ulubione: Filip Hubert Radek, Kuba, Julia, Karolina, Oliwia, Weronika |
|
|
|
#2869 |
|
<3 <3 <3
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje że teraz jak już naprawi to będzie nim jedził do końca życia. Na auta niestety nie ma reguły, my z pracy mamy nówki mercedesy i po roku potrafi się popsuć, natomiast mój tata kupił sobie citroena używanego za jakies 10-15tys i już jeździ pare lat i zero napraw |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2872 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a pozatym uwielbiam Hiszpanow - zwlaszcza po tych meczach w Gdansku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() teraz czekamy az nadejdzie ten moment na dziecko ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ależ Was ciężko nadrobić, od zaledwie wczorajszego wieczora :P Pogoda piękna a ja niestety muszę się uczyć bo w czwartek i piątek zaliczenia Wczoraj leniuchowałam to dziś muszę przysiąść, a jak na złość strasznie jestem niewyspana. Czekam na @ już tydzień....i zaczynam się stresować. |
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj!
![]() Zwolnijcie z tym pisaniem,bo nie nadążam! ![]() Jak ja nie lubię takiej pogody,wczoraj upal,dzisiaj zimno.. A tak w ogólę to martwię się o tatę,bo pojechał autem o 5 rano na mazury do pracy (200km) i się do tej pory nie odezwal telefonu nie odbiera
|
|
#2875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę że ze znajomym na plener to dobry pomysł ![]() nie może być inaczej, jednak wykształcenie zobowiązuje ![]() Cytat:
) ale nie wiem czy będe obchodzić jego imieniny bo on zawsze o moich zapomina ja też, ale nie o to chodzi ![]() Cytat:
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2012-06-20 o 10:22 |
||||
|
|
|
#2877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno jest gdzieś w domu![]() Cytat:
Ale dzisiaj już muszę koniecznie iść bo jutro nie będę miała czasuDzień dobry ![]() Ale dzisiaj paskudna pogoda Idę do tego zdjęcia w sweterku białym i czarnym t-shircie. Nię będę się stroić No i musze kupić farbę także trzymajcie kciuki, żeby kolor wyszedł bo będę dzisiaj farbować A wieczorem może pojadę do Tż-ta na noc jak dobrze pójdzie |
||||
|
|
|
#2878 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chodziłam do szkoły z taka Martyną... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znajdzie się a Ty opowiadałaś jak Ci sie TŻ oświadczył? jakoś nie kojarzę ![]() moja siostra mi zrobiła "żarcik" ostatnio i zabrała mi pierścionek zdjęłam go do sprzątania i położyłam na komórce (zawsze tak robię bo jakby co to zadzwonię i się znajdzie 2w1 ) Przyszłam do pokoju i nie ma no to biegam po całym domu, już łzy w oczach miałam Dzień dobry ![]() Dziś dzień wypłaty, szef sobie pojechał, włączyłam sobie klimę - piękny dzień
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2012-06-20 o 10:23 |
||||
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.abc-uroda.com/25089-thick...cy-farmona.jpg ten
![]() http://2.bp.blogspot.com/-QgEjUbA634...ovax+maska.jpg ta maska
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
littlemary dziękuję
staram się nie myśleć źle..ale kurczę,nie da się![]() Co do jedzenie nigdy nie zjem: wątróbki,serca,ozorkow,mó zgu,ucha czy cholera wie co jeszcze oraz, barszczu ukraińskiego,krupniku,zup y pieczarkowej, kasz,grochówki,fasoli,bob u uuu dużo tego
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

w sumie mi sie podoba, ale nie potrafie sobie go połączyć z maluchem...

Zresztą moja siostra nie bardzo ma ochotę iść na wesele, bo czuje się jak 5 koło u wozu i wcale jej się nie dziwię, ale o tym można by książkę napisać...
Moja koleżanka, z którą przez rok razem pracowałyśmy wychodzi za mąż. Wiedziałam o tym od początku, ale nie myślałam nawet, że może nas zaprosić, bo ona jest starsza ode mnie o 7 lat no i ma swoje towarzystwo, chociaż zawsze się dobrze dogadywałyśmy. A teraz mnie ciśnie żebyśmy się spotkały. Miło by było, nie powiem, ale nie przewidziałam tego w swoim budżecie na ten rok

Dziś zapadł wyrok 
Ja się zawsze boję, a jestem sama.

Nasz najpiękniejszy dzień
"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012 

znajdzie się
jakoś nie kojarzę
no to biegam po całym domu, już łzy w oczach miałam