Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 08:35   #3481
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Wstawałam parę razy w nocy, było mi albo zimno, albo gorąco. Niech ten koszmar się już skończy

A tak w ogóle, to wkroczyłyśmy właśnie w 39 tydzień.
Menopauza?

Gratuluję

Widzisz, mogłaś nas zaprosić. Wszystko byśmy zjadły
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

Witamy w 36 tygodniu
gratuluję

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Konkurencja nam rośnie w stukaniu postów Mamusie listopadowo-grudniowe szaleją jak my

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 08:38   #3482
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Konkurencja nam rośnie w stukaniu postów Mamusie listopadowo-grudniowe szaleją jak my
wow, 5 część
super, niech pisza mamuśki, przynajmniej mają o czym rozmawiać

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 08:39   #3483
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
wow, 5 część
super, niech pisza mamuśki, przynajmniej mają o czym rozmawiać
Będziemy mieć godne następczynie, jak na odchowalnie pójdziemy

Bloguję
Stary 2012-06-20, 08:41   #3484
hanjah
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że dziś przyjdą zabezpieczenia do komody i będę mogła ułożyć ciuszki malucha Na razie nie mogę tego zrobić, bo Dorotka namiętnie otwiera te szuflady, a ze swojej komody ciągle wyciąga ubrania...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 08:44   #3485
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że dziś przyjdą zabezpieczenia do komody i będę mogła ułożyć ciuszki malucha Na razie nie mogę tego zrobić, bo Dorotka namiętnie otwiera te szuflady, a ze swojej komody ciągle wyciąga ubrania...
Chce Ci pomóc sprzątać

Bloguję
Stary 2012-06-20, 08:50   #3486
modnisia86
Zadomowienie

Cytat:
Witajcie
Się nacytowałam i mi wszystko poznikało, grrrr.
Ale przynajmniej jestem z wami na bieżąco, nie naprodukowałyście jakoś dużo od wieczora, tylko strony :P

Impreza się dość udała tylko moi goście prawie nic nie zjedli !!!! Wszyscy przyszłi najedzeni po kolacji, co mnie dobiło, bo mówiłam im, że robię to czy tamto. Także prawie wszystko zostało na dzisiaj, świetnie...
Co do starania się w przygotowaniu takich spendów - jak się staram, to przynajmniej szukam jakichś przepisów i działam zgodnie z nimi, żeby nie zrobić jakiejś wtopy, a jesli jest to niezobowiązujące spotkanie, to idę na żywioł i przygotowuję wszystko w wolnej chwili, bez spinania się.

Wstawałam parę razy w nocy, było mi albo zimno, albo gorąco. Niech ten koszmar się już skończy

Wczoraj byłam w 5 aptekach w poszukiwaniu tego sprayu do stóp i ni cholery, nigdzie nie ma.

Cytat:
hej hej

od 6 rano burza u nas, Jasiu w brzuchu wariuje

Witamy w 36 tygodniu
gratuluje dziewczyny
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 08:52   #3487
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Chce Ci pomóc sprzątać
Tia-"sprzątać"

Ale właśnie przyszły zabezpieczenia więc dziś zabieram się w końcu za porządkowanie ciuszków Dobrze że tż w domu, to zajmie się małą, żeby mi za bardzo w tym sprzątaniu nie pomagała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 08:58   #3488
ewka5891
Zakorzenienie

Dobra zbieram sie szykować na ta wizytę
trzymajcie kciuki

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:02   #3489
chce_byc_mama
Zakorzenienie

hej hej a ja wstalam i tz mnie wkurzyl zanim jeszcze z lozka wyszlam!

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:03   #3490
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie kciuki
Stary 2012-06-20, 09:06   #3491
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
trzymajcie kciuki

Dzwonię na informację i oczywiście nikt nie raczy telefonu odebrać

Bloguję
Stary 2012-06-20, 09:18   #3492
Paulaaa23
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Dziś w ogóle zaczynam 38 tydzień niby jestem donoszona, ale moja ginka mówi że tak naprawdę będę 25 chyba zależy kto jakie normy przyjmuje...
I jedna dziewczyna z sr miała niespodziankę, bo jej córka była już zwarta i gotowa do porodu aż tu się nagle przekręciła i pupcią się pcha... i też grozi jej cc...

kurcze, mam nadzieję, że mój Adaś się już nie będzie przekręcał...

Cytat:
Aaaa wklejam jeszcze raz fotkę opadnięte brzucha - na zdjęciu tego nie widać, ale na żywo można zobaczyć gdzie mam dno macicy I jest na wysokości mojego pieprzyka

Porównanie z lewej przed, z prawej po

Kiedyś jak siedziałam to mnie cycki w brzuch cisnęły, a teraz mnie brzuch w uda ciśnie
to mój podobnie wygląda, teraz mam dołek pod cyckami, przedtem nie miałam...

Cytat:
Napisane przez linzey Pokaż wiadomość
Witam
Nocka straszna- Zosia miała gorączke i suchy kaszel,nie spała od 2-4
Tz został dzisiaj w domu i pójdzie z mała do lekarki
Ja na 9 jade do gin a potem na obrone szefa, mam nadzieje ze jakos tam wytrzymam

U nas już 27 stopni i 0 chmurek. Pewnie znowu bedzie 34
oj to niedobrze.. Kciuki za wizytę

Cytat:
Wczoraj byłam w 5 aptekach w poszukiwaniu tego sprayu do stóp i ni cholery, nigdzie nie ma.

a ja szukałam wczoraj żelu do nóg, tego z Perfekta Mama na opuchliznę i wygląda na to, że jedynie w DOZie jest, będę się musiała przejść.. Wszędzie proponowali mi jedynie Diosminex za 30zł

Cytat:
Witamy w 36 tygodniu

Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Dawno Was nie odwiedzałam a teraz patrze że nei dośc że już nowy watek, to jeszcze tyle stron naskrobałyście. Mama nadzieje że mi wybaczycie że nei będe wszytkiego nadrabiac bo by mi chyba dnia nie starczyło.

Na uczelni wszytko juz pozaliczane zostało aby wpisy zebrac ale zostawiłam indeks w dziekanacie i mam nadzieje że jakoś same sie te wpisy zbiora

Jestem jak już wam pisakam u moich rodzicow za miastem a moj TZ w w-wie. Będzie za niecałe 2 tyg ale mam nadzieje ze wczesniej sie "rozpakuje" bo niestety musze stwierdzic ze mam juz dosc.
Mój organizm nawet się buntuje. Lekarz kazał mi się coraz cześciej i intensywniej ruszać ale jak to zrobic kiedy po pólgodzinnym spacerze mudze przynajmneij godz poleżec albo przynjamniej posiedziec bo mnie całe plecy bolą a prawej nogi nie czuje bo jest cała zdrętwiała. W neidziele myślałam że całą mszę przesiedze bo jak troche postałam to mi noga drętwiała i tak cąły czas. Na szczęscie jutro ide do gin to z nim pogadam że może by mnie wcześneij rozpakowali bo jak cąły czas będzie mi tak dziecko na nerwy uciskało to nie będzie dobrze. Dziecko już jest całkowicie rozwinięte, bo jak przed świaętami trafiłam do szpitala to przeciez dostaąłm leki na przyśpieszenie rozwpoju płodu. No a 2 tyg przed planowanym porodem to i tak już jest dziecko donoszone.
No ale zobaczymy co powei lekarz, w koncu to on jest specjalista.

Lece teraz na dwór z Amką po obiedize jak ja uśpie to spróbuje choć troche poczytac i zobaczyć co tam u Was a narazie goraco pozdrawiam
gratuluję zaliczeń

Cytat:

o to musimy chyba przyspieszyć

Cytat:
trzymajcie kciuki
trzymam

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
co się stało??

U mnie wczoraj upał ponad 30st, w nocy padało, a dzisiaj zimno... Na 12 idę na regulację brwi i hennę, bo przy tych ciemnych włosach teraz wyglądam, jakbym nie miała brwi wcale i po drodze akurat mam targ, to może uda mi się w końcu kupić jakiś owoców, bo taką mam ochotę na truskawki a u mnie w pobliżu nigdzie nic nie ma, jedynie markety, a tam są niedobre....
Paulaaa23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:18   #3493
prince_polo
Zakorzenienie

moja mała dzis sie wygina upalu nie ma wiec nie jest spokojna

dzis cykłam zdjecie i wyszlo takie..... tytaj tego nie widac ale po srodku wlosow mam ciemniejsze. A dol rowny z gorą. Ciekawe czemu chyba tam cieniej farby nalozylam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02336.jpg (35,5 KB, 56 załadowań)

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:23   #3494
Soleilka
Zakorzenienie

Idę obiad robić. I chyba zaraz serio zabiję tych z informacji. W kulki sobie lecą i nie odbierają w ogóle

Bloguję
Stary 2012-06-20, 09:28   #3495
blueberry88
Zakorzenienie

Hejo!
Masakra, jaka pogoda - widzę, że u mnie zawsze podobnie jak u Phdwao Przed 6 zaczęła się wielka burza i trwa do teraz. Leje - bez przesady - jakby ktoś wiadrem lał! Ma 1,5 godziny na zmianę, bo będę musiała taksówką jechać do gina I to w sandałach, bo kaloszy nie mam

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Możesz podać link? Mimo podziału na foldery w swoich "ulubionych" już ginę.
Proszę.

Cytat:
Witajcie
Się nacytowałam i mi wszystko poznikało, grrrr.
Ale przynajmniej jestem z wami na bieżąco, nie naprodukowałyście jakoś dużo od wieczora, tylko strony :P

Impreza się dość udała tylko moi goście prawie nic nie zjedli !!!! Wszyscy przyszłi najedzeni po kolacji, co mnie dobiło, bo mówiłam im, że robię to czy tamto. Także prawie wszystko zostało na dzisiaj, świetnie...
Co do starania się w przygotowaniu takich spendów - jak się staram, to przynajmniej szukam jakichś przepisów i działam zgodnie z nimi, żeby nie zrobić jakiejś wtopy, a jesli jest to niezobowiązujące spotkanie, to idę na żywioł i przygotowuję wszystko w wolnej chwili, bez spinania się.

Przyznam się, że ja nawet jak przychodzę najedzona, to i tak jestem w stanie zjeść wszystkiego po troszku A jakbym zobaczyła to, co wczoraj opisałaś, to na pewno bym nie odpuściła!
za 39 tydzień - to już ciąża donoszona według wszystkich wyliczeń! Jedni przyjmują skończony 36, inni 37, a jeszcze inni 38 tydzień! Także - czekamy na maluszka!

Cytat:

Witamy w 36 tygodniu

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
trzymajcie kciuki

Cytat:
baty dla niego!
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 09:29   #3496
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
Daj przepis na ciasto
miałam robić to ciasto:
http://mojewypieki.blox.pl/2011/09/K...wa-pianka.html
a później się okazało że wczoraj Hania też robiła z takiego przepisu
Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
dzis cykłam zdjecie i wyszlo takie..... tytaj tego nie widac ale po srodku wlosow mam ciemniejsze. A dol rowny z gorą. Ciekawe czemu chyba tam cieniej farby nalozylam
śliczne masz włosy

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:29   #3497
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Hejo!
Masakra, jaka pogoda - widzę, że u mnie zawsze podobnie jak u Phdwao Przed 6 zaczęła się wielka burza i trwa do teraz. Leje - bez przesady - jakby ktoś wiadrem lał! Ma 1,5 godziny na zmianę, bo będę musiała taksówką jechać do gina I to w sandałach, bo kaloszy nie mam
U mnie tez od rana leje. A za pol godziny na USG musze jechac, jeszcze z mlodym. Oby pol gabinetu nie rozwalil, bo mnie nie stac na to

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:29   #3498
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
wpadłam tylko na chwilkę zameldować się po usg

lekarz mnie uspokoił bo szyjka jest taka jak była w szpitalu, czyli skrócona, ale jeszcze w normie, także nie ma obaw cieszę się bardzo
malutka waży już 2 kg, wszystko jest w porządku (serduszko, przepływy, mózg itd.) i gratis nam włączył usg 4d i jeszcze nagrał filmik, tylk mąż jutro musi tam podskoczyć do niego z pendrivem
na 4d było widać jak nasza Hanusia ziewa i wkłada sobie paluszki do buzi

ciekawe czy z takiego filmiku udałoby się jakoś z klatek zrobić kilka zdjęć jak mi się uda to tu wrzucę fotkę naszej kruszynki
gratuluję udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez izasz-b Pokaż wiadomość

Ja dziś po wizycie, ale usg nie było... więc nie wiem ile moja dziewczynka urosła - ja schudłam i to aż o 2 kg... ale nic gin na to nie powiedział, więc mój bilans na dziś to niecałe 4kg na plusie... pocieszam się, że przed ciążą było 10 na + wiec może wszystko jest ok... Tętno dziecka 140-148, więc w porządku
Mam już miękką szyjkę i rozwarcie na 0,5cm, a dziecko już wstawiło się w kanał rodny... więc wszystko może się zdarzyć... a następna wizyta 28.06- jak doczekam

Widziałam dyskusję o wózkach - my kupiliśmy w końcu mutsy'ego transportera i jestem na razie zadowolona - zobaczymy jak się sprawdzi w praniu... ale nam głównie chodziło o wagę i żeby stelaż się mieścił do mojego małego autka... Wzięliśmy kolor brązowy (więc karmelku podoba mi się ten brązowy wózek, ale ta rączka jasna jest trochę niepokojąca - czy się nie będzie brudzić?), a do tego fotelik maxi cosi cabriofix z bazą easy base 2 i Pan nam ja od razu zainstalował, więc teraz nie ma problemu z wpinaniem fotelika - klik i już

Czy zdarzyło się coś o czym powinnam wiedzieć? jakiś poród? )

Soleilka - dobrze, że jeszcze jesteś w dwupaku i dzięki za dopisanie mnie do listy
gratuluję zakupu i przede wszystkim udanej wizyty, za chwilę rodzisz

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Taaa wybił 40tc, czop wypadł, szyja krótka, 2cm rozwarcia, brzuch nisko, mówię wam, będę lipcówką
wątek pt: "mamusie lipcowo-sierpniowe" zobowiązuje

Kochana ja tam myślę, że jeszcze przed weekendem maleństwo będzie z Tobą

Cytat:
Ja dzisiaj zaliczyłam szybką wizytę u gin, niby tylko z samymi wynikami miałam się zjawić,ale położyła mnie sprawdzić gdzie dupcia leży i nadal na dole... jeszcze 4 mam się głosić do niej żeby sprawdzić i jak coś 9 się kłaść do szpitala.. no i mimo że prywatnie, nie wzieła ani grosza

Dziś w ogóle zaczynam 38 tydzień niby jestem donoszona, ale moja ginka mówi że tak naprawdę będę 25 chyba zależy kto jakie normy przyjmuje...
cieszę się z udanej wizyty

Cytat:
Hej
Przyszłam na chwilkę i zaraz mykam spać.
Odebrałam Biedronkę dla Małego, o dokładnie ta http://www.jouet-direct.com/Doudou-c...743019192.html świeci, gra, mruczy, da się nagrywać dźwięk i go odtwarzać, a dodatkowo ma opcję, że jak dziecko płacze to na minutę włącza się uspokajające światełko fajny gadżet
słodziaszcza biedrona

Cytat:
Witam
Ja na 9 jade do gin a potem na obrone szefa, mam nadzieje ze jakos tam wytrzymam

dużo zdrówka dla córeczki

Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Dawno Was nie odwiedzałam a teraz patrze że nei dośc że już nowy watek, to jeszcze tyle stron naskrobałyście. Mama nadzieje że mi wybaczycie że nei będe wszytkiego nadrabiac bo by mi chyba dnia nie starczyło.

Na uczelni wszytko juz pozaliczane zostało aby wpisy zebrac ale zostawiłam indeks w dziekanacie i mam nadzieje że jakoś same sie te wpisy zbiora

Jestem jak już wam pisakam u moich rodzicow za miastem a moj TZ w w-wie. Będzie za niecałe 2 tyg ale mam nadzieje ze wczesniej sie "rozpakuje" bo niestety musze stwierdzic ze mam juz dosc.
Mój organizm nawet się buntuje. Lekarz kazał mi się coraz cześciej i intensywniej ruszać ale jak to zrobic kiedy po pólgodzinnym spacerze mudze przynajmneij godz poleżec albo przynjamniej posiedziec bo mnie całe plecy bolą a prawej nogi nie czuje bo jest cała zdrętwiała. W neidziele myślałam że całą mszę przesiedze bo jak troche postałam to mi noga drętwiała i tak cąły czas. Na szczęscie jutro ide do gin to z nim pogadam że może by mnie wcześneij rozpakowali bo jak cąły czas będzie mi tak dziecko na nerwy uciskało to nie będzie dobrze. Dziecko już jest całkowicie rozwinięte, bo jak przed świaętami trafiłam do szpitala to przeciez dostaąłm leki na przyśpieszenie rozwpoju płodu. No a 2 tyg przed planowanym porodem to i tak już jest dziecko donoszone.
No ale zobaczymy co powei lekarz, w koncu to on jest specjalista
brawo za zaliczone egzaminy

Cytat:

dziewczyny orientujecie sie czy procothemolan maśc mozna uzyc w ciazy(moze któraz z was stosowała?) tak.... wylazł mi
mamusie czerwcowe pisały o jakiś magicznych czopkach w obecnym wątku ale nie doczytałam nazwy
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:31   #3499
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:

Nic nie widze na zdjeciu, ale kolor fajny, podoba mi sie

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:31   #3500
Soleilka
Zakorzenienie

Odebrała w końcu picza jedna

Bloguję
Stary 2012-06-20, 09:38   #3501
prince_polo
Zakorzenienie

ale mam od rana mdlosci masakra. Koneic ciązy a ja mam mdlosci

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:38   #3502
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:

fajny kolorek

Cytat:
Idę obiad robić. I chyba zaraz serio zabiję tych z informacji. W kulki sobie lecą i nie odbierają w ogóle
obiad juz?
Ty pomysl ze ja wczoraj jak probowalam sie dodzwonic do przychodni to godzine wisialam na telefonie i caly czas informacja w sluchawce: "wszystkie nasze linie sa teraz zajete, prosze trzymaj sygnal" i tak przez godzine!

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
U mnie tez od rana leje. A za pol godziny na USG musze jechac, jeszcze z mlodym. Oby pol gabinetu nie rozwalil, bo mnie nie stac na to
trzymamy kciuki za wizyte!

Cytat:
Odebrała w końcu picza jedna
no i co sie dowiedzialas?

Amelcia
Stary 2012-06-20, 09:41   #3503
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
obiad juz?
Ty pomysl ze ja wczoraj jak probowalam sie dodzwonic do przychodni to godzine wisialam na telefonie i caly czas informacja w sluchawce: "wszystkie nasze linie sa teraz zajete, prosze trzymaj sygnal" i tak przez godzine!

no i co sie dowiedzialas?
Młodą kapustę chcę zrobić, a to się musi poddusić... Chciałabym na 12 mieć obiadek
zrezygnowałabym nie mam ostatnio nerwów na takie coś...

A TŻ ma jutro próbę o 10 i chciałam o autobusy zapytać, ale są tylko o 7.30 i 12.05. Będzie musiał jechać do innego miasta i się przesiadać

Bloguję

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 09:41   #3504
karolka110
Wtajemniczenie

witam Mamusie
wstałam niedawno, nadrobiłam i piszę

wczoraj wyszłam w końcu na spacerek w szortach i sandałkach-ale ciężki ten spacer był....bo w chwilę spuchły mi stopy i piekły i sandałki zaraz okazały się zbyt małe....ciekawa ciążowa przypadłość...
ale na szczęście wieczorem zaczęło padać i popadywało całą noc i teraz jest pochmurno i tylko 22 stopnie-wyjdę na dwór i będzie czym oddychać

ciastek super kolorek

kurcze kto następny do porodu....emocji jakichś mi tu brak....bo nuda...
Stary 2012-06-20, 09:41   #3505
nitka_88
Zadomowienie

Witam
Dzisiaj mam wolne i puki co, pogoda dopisuje więc mogę się wreszcie zabrać za pranie Alexiowych ciuszków. Pralka z białym już się kręci, a żółto-zielone i niebieskie czekają na swoją kolej.
Gratuluję rozpoczętych tygodni, sama zaczynam dziś 33 tydzień

Sas,

Miłego dnia

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:42   #3506
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Jest nadzieja, bo właśnie się przejaśnia!
Trzymam kciuki za wizytę i za Młodego
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:43   #3507
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Młodą kapustę chcę zrobić, a to się musi poddusić... Chciałabym na 12 mieć obiadek
zrezygnowałabym nie mam ostatnio nerwów na takie coś...

A TŻ ma jutro próbę o 10 i chciałam o autobusy zapytać, ale są tylko o 7.30 i 12.05. Będzie musiał jechać do innego miasta i się przesiadać
ja mam piersi z kurczaka w lodowce mam tez pieczarki i tak mysle ze zrobie jakas roladke z pieczarkami i z serem na obiadek

Amelcia

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 09:43   #3508
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
kurcze kto następny do porodu....emocji jakichś mi tu brak....bo nuda...
Może Nadalka by w końcu poszła rodzić, a nie
Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
zaczynam dziś 33 tydzień
gratuluję

Bloguję
Stary 2012-06-20, 09:43   #3509
buena
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izasz-b Pokaż wiadomość
Ja dziś po wizycie, ale usg nie było... więc nie wiem ile moja dziewczynka urosła - ja schudłam i to aż o 2 kg... ale nic gin na to nie powiedział, więc mój bilans na dziś to niecałe 4kg na plusie... pocieszam się, że przed ciążą było 10 na + wiec może wszystko jest ok... Tętno dziecka 140-148, więc w porządku
Mam już miękką szyjkę i rozwarcie na 0,5cm, a dziecko już wstawiło się w kanał rodny... więc wszystko może się zdarzyć... a następna wizyta 28.06- jak doczekam
Udana wizyta, super.
Cytat:
Ja dzisiaj zaliczyłam szybką wizytę u gin, niby tylko z samymi wynikami miałam się zjawić,ale położyła mnie sprawdzić gdzie dupcia leży i nadal na dole... jeszcze 4 mam się głosić do niej żeby sprawdzić i jak coś 9 się kłaść do szpitala.. no i mimo że prywatnie, nie wzieła ani grosza
Może jeszcze się odwróci, czasem się zdarza. A jak nie to już chyba oswoiłaś się zmyślą o cc?
Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Będzie dobrze!
Czy ktoś się u Was nie obronił?
Pytanie nie do mnie, ale rok temu na moim roku ktoś się nie obronił. Wszyscy byli w szoku.

Cytat:
Witam

Biedna Zosieńka, dużo zdróka dla Małej.
Współczuję upału. U nas narazie 17 stopni, pochmurno. Trochę za chłodno, mogłoby być tak najdalej do 25 stopni, wtedy byłoby super.
No i za wizytę
Cytat:
trzymajcie kciuki

Cytat:

Dziś lepiej widać, fajnie wyszło i nie widać tego ciemniejszego po środku.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:44   #3510
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam piersi z kurczaka w lodowce mam tez pieczarki i tak mysle ze zrobie jakas roladke z pieczarkami i z serem na obiadek
Nas w te upały odrzuciło od mięcha Za to kapustka

Idę szatkować

Bloguję
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości