Rossmann - część XIV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 09:18   #331
monikaw7
Raczkowanie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez barbaramk Pokaż wiadomość
Nie dalej niż wczoraj pisałam, że w moim Ross nie ma problemów z promocją gazetkową no i... doczekałam się dziś. Podeszłam po krem nawilżająco-matujący (sprawdzona wczoraj pełna półka) a tam ... widać ścianę - zaś przy kasie 70-letnia pruderia wykładała i z uśmiechem do kasjerki mówi: "7 sztuk". C'est la vie
Ja jak tylko weszłam do sklepu od razu poszłam po krem, bo najbardziej mi na nim zależało. Myślę sobie fajnie, że jest cała półka. Poszłam po inne produkty (zajęło mi to może z 5 minut), idę do kasy i mijam tą półkę z kremami, a tam już tylko po 2 z każdego rodzaju zostały...
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:20   #332
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Obczaję sobie tą maseczkę bo ostatnio zaciekawiły mnie produkty alterry i isany nigdy ich nie kupowałam ale po tylu dobrych opiniach w końcu zaczełam, pierwszy był olejek limonkowy który zaczełam stosować na włosy
Mnie isana zachwyciła odżywką z babassu, lakierem do włosów fioletowym, polubiłam jej produkty za cenę i jakość .Warto spróbować.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:26   #333
princesa89
Raczkowanie

No to sobie dzisiaj kupiłam krem ale liczę jeszcze na cud że u mnie w rossie o 14 będzie ich pełnooooo jak nie to i tak chce sobie kupić szampon alterry, babydream, maskę alterry i jak nie znajdę kremu to sobie coś jeszcze dokupię do włosów na poprawę humoru

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Mnie isana zachwyciła odżywką z babassu, lakierem do włosów fioletowym, polubiłam jej produkty za cenę i jakość .Warto spróbować.
U mnie właśnie zainteresowanie tymi produktami zaczęło się od tej odzywki z babassu bo po tym jak mi ten Schwarzkopf zniszczył włosy to zaczęłam czytać o ich pielęgnacji i na jakimś blogu dziewczyna pisała że to jej ulubiona odżywka, więc poczytałam o niej na kwc i rzeczywiście same pozytywy a potem doszły szampony alterry. No i za taką cenę to rzeczywiście warto spróbować, więc dzisiaj poszukam tej odżywki i może tą maskę też bo i tak kremu pewnie nie dostane z eveline to co mi tam
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:28   #334
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj idę po dwu fazę, akurat mi się skończył płyn do demakijażu.

ja również myślę o zakupu gąbki magia blogów i wizażu
tusz kupiłam w SP (przy zakupach od 30 zł, tusz za 9,99) i zakochałam się Dziwne, że taki klasyk nie zagościł wcześniej w mojej kosmetyczce.
Ja chyba też tak zrobię Kupiłam w tej promocji wodę termalną i nastawiłam się na tusz z Rossmana, bo liczyłam, że moje wydatki z SP nie przekroczą 60 zł, żeby wziąć i wodę i tusz. No cóż, przeliczyłam się

No i jak sobie pomyślę, że np. 5 sztuk w tej promocji dadzą A w SP tych tuszy na pęczki

A MF 2000 używam regularnie, bardzo lubię

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia

Edytowane przez simone2010
Czas edycji: 2012-06-20 o 09:30
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:29   #335
monikaW88
Raczkowanie

Wczoraj pierwszy raz zastosowałam olejek pomarańczowy z Alterry na wilgotną skórę po kąpieli i mogę powiedzieć jedno-wow Zobaczymy co będzie dalej, jaszcze nigdy nie miałam tak nawilżonej i miękkiej skórki, po żadnym balsamie, mleczku, a nawet po oliwce Hipp, a wyjątkowy ze mnie sucharek
monikaW88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:45   #336
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
No to sobie dzisiaj kupiłam krem ale liczę jeszcze na cud że u mnie w rossie o 14 będzie ich pełnooooo jak nie to i tak chce sobie kupić szampon alterry, babydream, maskę alterry i jak nie znajdę kremu to sobie coś jeszcze dokupię do włosów na poprawę humoru
Ja byłam o 9 i wiem że dużo osób się czai na ten krem ale w moim rosie go nie było Także o zakupie go w innym rosie o 15 moge sobie pomarzyć ....
Stary 2012-06-20, 09:45   #337
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
EDIT: Gdzie te gąbki leżą? Sprawdzałam przy gąbkach, rękawicach, pilniczkach i odżywkach do paznokci i nie było.
U mnie leżą pod pędzlami ecotoolsa
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 09:50   #338
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Uff, udało mi się ustrzelić krem Eveline i puder Astora, ale były już ostatnie sztuki Puder wzięłam przedostatni (były 3 sztuki, w tym jeden Ivory i 2 Beige, jakaś babka wzięła jeden Beige, a ja drugi), kremu były 4 sztuki na półce, ludzi w sklepie brak.
Byłam o 9:30.

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:51   #339
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
biję się z myślami o gąbce konjac
raz ją kupuję, a raz nie
Aktualnie mam 60% na nie, a 40% na tak, bo standardowo - za taką cenę to żal nie wziąć
Co to za gąbka? Co ona takego fajnego0 'robi'?

Cytat:
Napisane przez 1315 Pokaż wiadomość
Ja też uważam, że pędzle Sephory są the best of the best i Inglota też. Ich dobra jakość wynika z tego, że mają naturalne włosie dzięki czemu bardzo dobrze nakładają wszelakie kosmetyki, niestety sztuczne włosie w pędzlach Rossmana nie da tego co daje naturalny włos.
Będę w tej dużej ekipie czatującej na 2000 Calorie
I ja i ja Warte swojej ceny Mam jeden pędzel ecotools do pudru kupiony za normalną cenę i niestety - kurzy się Ja będę w pracy ale mogę trzymac kciuki za pełne półki

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z Rossmanna. Kupiłam krem eveline matujący, z Kolastyny peeling i tonik do cery mieszanej. Do koszyka wpadła jeszcze herbatka żurawina z granatem. Wszystkie produkty mam po raz pierwszy, ciekawe jak się u mnie sprawdzą
PS. Największy ruch był przy pudrach Astora
Kremo - żel? Zdaj relację - bo nie widzę ocen na KWC.

Ma ktoś skarpetki albo rekawice ecotools kóre mają być w sobotę?
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:57   #340
princesa89
Raczkowanie

No super jeszcze puder astora zapomniałam że to dzisiaj
Przez studia jestem tak zakręcona że nie ogarniam co się dzieje
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:08   #341
201607231719
Konto usunięte

Mam pytanie do dziewczyn, które testowały masła Isany - czy po odbiór trzeba się zjawić z jakimś potwierdzeniem, wydrukiem, itd.? Czy wystarczy sam dowód?
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:13   #342
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn, które testowały masła Isany - czy po odbiór trzeba się zjawić z jakimś potwierdzeniem, wydrukiem, itd.? Czy wystarczy sam dowód?
Wystarczył tylko kod
Stary 2012-06-20, 10:20   #343
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Co to za gąbka? Co ona takego fajnego0 'robi'?

Po recenzji nissiax na youtubie wygląda na to, że poza walorami dotykowymi- nic
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:23   #344
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Chyba tylko allegro - nie widziałam ich u siebie stacjonarnie.

Do nakładania podkładu polecam pędzel sephory http://www.markasephora.pl/produkt/2...l_brush_powder Naprawdę warto
ja akurat kupiłam na promocji, że jak się przyniosło stary kosmetyk to dostawało się -50%

Ktoś jeszcze wybiera się po jakieś promocyjne produkty do rossa? Pewnie duzo ludzi wybierze się po 2000 calorie's
Tego pędzla nie mam, ale maxineczka ostatnio robiła porównanie tego z pędzlem lancrone - może warto obejrzeć ?
Osobiście nie lubię pędzli sephory, jakość nie zachwyca (delikatnie mówiąc) a kosztują dużo...

a o tej gabce konjac wstawiła filmik nissiax83, tam można się dowiedzieć co to i jak to się je
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:26   #345
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
tez obejrzałam i chyba nie kupie

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:31   #346
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
tez obejrzałam i chyba nie kupie
i ja również obejrzałam i już definitywnie zrezygnowałam
Stary 2012-06-20, 10:32   #347
Jastinkaa
Zadomowienie

W moim Rossmanie nie było ani kremu Eveline ani żadnych produktów z Kolastyny , panie kasjerki powiedziały, ze produkty te nie dotarły na promocje, ale za to udało mi się kupić ostatni puder z Astora

Jastinkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:33   #348
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja byłam o 9 i wiem że dużo osób się czai na ten krem ale w moim rosie go nie było Także o zakupie go w innym rosie o 15 moge sobie pomarzyć ....
U mnie są 2 Rossmanny. W jednym tego kremo-żelu nie było w ogóle. Za to laski wręcz targały się o pudry Astora. Krzyki, popychanki, zabieranie sobie z rąk były przerywane co raz głośnymi śmiechami obserwatorów z boku
Dobrze że mnie ten puder nie interesował, bo bym szans na kupno nie miała
Poszłam więc do drugiego Rossa, gdzie był kremo-żel w ilości kilku sztuk, więc wzięłam. Ruch był duży, ale sporo osób czatowało na Kolastynę i Astora. Ja z Kolastyny wzięłam sobie tylko żel do mycia twarzy
Chciałam jeszcze herbatki ale tylko cena została

Na tym kończę moją przygodę z tą dziwaczną gazetką. Nic innego AŻ tak nie jest mi potrzebne

Btw, kremo-żel ma termin do połowy 2014 roku, a skoro tak to poleży, zaczeka na swoją kolej, więc jak któraś z Was już otworzy i zacznie używać to proszę o wrażenia, jako że na KWC jeszcze o nim cicho. Będę wdzięczna

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-20 o 10:37
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:41   #349
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

Cytat:
i ja również obejrzałam i już definitywnie zrezygnowałam
zostanie troche wiecej wkieszeni

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 10:47   #350
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

dzis herbatki Biofixu sa przecenione, widzialyscie moze wersje melisa z gruszką?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

ja w sobote bede sie czaic na filtr do wody z magnezem (chociaz formy Aquapor i tak są lepsze), spray do mebli Sidolux i sciereczki do mycia okien (swietne są), a w srode zrobie zapas patyczkow Cleanic, zakochalam sie w nich
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:49   #351
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
dzis herbatki Biofixu sa przecenione, widzialyscie moze wersje melisa z gruszką?

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

ja w sobote bede sie czaic na filtr do wody z magnezem (chociaz formy Aquapor i tak są lepsze), spray do mebli Sidolux i sciereczki do mycia okien (swietne są), a w srode zrobie zapas patyczkow Cleanic, zakochalam sie w nich
Moja mama też chce mnie wypchnąć w sobotę po Sidoluxa... Babcie mnie zgniotą...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:56   #352
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

kurcze, dziwny ten nasz kraj... ludzie czatuja przed lumpeksem, wyrywaja sobie szmaty z rąk, walczą o kosmetyki, ktore luksusowe nawet nie są. nie są to wypasione telewizory czy laptopy. rozumiem, ze nasz kraj jest biedny, ale to nie są produkty pierwszej potrzeby fajnie cos upolowac taniej, ale rzucanie sie jak dzicz do drogerii jest troche zenujace
Stary 2012-06-20, 11:01   #353
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
kurcze, dziwny ten nasz kraj... ludzie czatuja przed lumpeksem, wyrywaja sobie szmaty z rąk, walczą o kosmetyki, ktore luksusowe nawet nie są. nie są to wypasione telewizory czy laptopy. rozumiem, ze nasz kraj jest biedny, ale to nie są produkty pierwszej potrzeby fajnie cos upolowac taniej, ale rzucanie sie jak dzicz do drogerii jest troche zenujace

Każdy ma inny katalog produktów pierwszej potrzeby . Lubię upolować coś taniej, ale przerażają mnie sytuacje kiedy ludzie się na siebie rzucają, wyrywają coś z rąk, kradną koszyki... Nie uda mi się zdobyć czegoś, co sobie zaplanowałam to trudno, nie muszę tego mieć za wszelką cenę, robiąc z siebie debila przy okazji.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 11:08   #354
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Każdy ma inny katalog produktów pierwszej potrzeby . Lubię upolować coś taniej, ale przerażają mnie sytuacje kiedy ludzie się na siebie rzucają, wyrywają coś z rąk, kradną koszyki... Nie uda mi się zdobyć czegoś, co sobie zaplanowałam to trudno, nie muszę tego mieć za wszelką cenę, robiąc z siebie debila przy okazji.
jak ktos jest naprawde biedny, to raczej bedzie czatowal przed supermarketem, zeby kupic taniej zywnosc a nie np. zapas kolorowych kosmetykow wydaje mi sie, ze najgorzej wyglada to w Rossmannach w galeriach handlowych. Ja mam swojego Rossmannika pod nosem, jest spokojnie, pędzel do pudru i rozu ET kupilam w sobote jakos ok 15, sporo jeszcze zostalo

a podejscie do tematu mam podobne jak Ty
Stary 2012-06-20, 11:11   #355
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
jak ktos jest naprawde biedny, to raczej bedzie czatowal przed supermarketem, zeby kupic taniej zywnosc a nie np. zapas kolorowych kosmetykow
O ile to w ogóle jest zapas dla tej osoby a nie wyląduje potem na all.
Stary 2012-06-20, 11:27   #356
ama09
Zakorzenienie

byłam dwie minuty przed otwrciem sklepu i było sporo osób, rzucili się na kolorówkę.. zawiodłam się na farbach Palette bo przeceniono tylko dwa jasne odcienie a Kolastyny nie było..

że miałam po drodze to podjechałam do innego Rosska i tam farby te same.. ale Kolastyna pełny asortyment.. kupiłam tonik i żel do mycia twarzy do cery normalnej i mieszanej..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 11:33   #357
monikaw7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U mnie są 2 Rossmanny. W jednym tego kremo-żelu nie było w ogóle. Za to laski wręcz targały się o pudry Astora. Krzyki, popychanki, zabieranie sobie z rąk były przerywane co raz głośnymi śmiechami obserwatorów z boku
Dobrze że mnie ten puder nie interesował, bo bym szans na kupno nie miała
Poszłam więc do drugiego Rossa, gdzie był kremo-żel w ilości kilku sztuk, więc wzięłam. Ruch był duży, ale sporo osób czatowało na Kolastynę i Astora. Ja z Kolastyny wzięłam sobie tylko żel do mycia twarzy
Chciałam jeszcze herbatki ale tylko cena została

Na tym kończę moją przygodę z tą dziwaczną gazetką. Nic innego AŻ tak nie jest mi potrzebne

Btw, kremo-żel ma termin do połowy 2014 roku, a skoro tak to poleży, zaczeka na swoją kolej, więc jak któraś z Was już otworzy i zacznie używać to proszę o wrażenia, jako że na KWC jeszcze o nim cicho. Będę wdzięczna
Właśnie ja też na razie nie planuję otwierać, bo mam zaczęte 2 lub 3 kremy i je muszę wykończyć
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 11:48   #358
guuucha
Raczkowanie

Ktoś zna ten peeling z Kolastyny? bo kusi mnie Byłam przed chwilą u siebie w Rossmanie i były pełne półki Kolastyny, a nawet te kremy Eveline.
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 11:54   #359
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Szkoda tylko, że wcześniej twierdziła, że nie ma problemu. A kiedy kasę oddali, to nagle jej się przypomniało, że to nie możliwe. Gdyby od razu wyjaśniła, ze wymiana nie wchodzi w grę, to bym pewnie zareklamowała. Ale wysmaruję wieczorem pisemko
Dziwne, że tak cię potraktowali. Aż się przeszłam dziś w przerwie do mnie do Rossa i zapytałam jak to powinno wyglądać. I ewidentnie dziewczyna która ci zwróciła pieniądze wprowadziła cię w błąd. Bo reklamacji nie mogą przyjąć tylko jeżeli cena została obniżona ze względu na wadę. Natomiast jeśli kupiłaś produkt w promocji który okazał się wadliwy to nie ma różnicy czy przyjdziesz go reklamować w dniu promocji czy po jej zakończeniu. Jeśli chcesz wymienić towar to one mają OBOWIĄZEK go wymienić. Jeśli promocja się skończyła powinny zmienić cenę na kasie na taką po której go pierwotnie kupiłaś. Ja bym napisała skargę do Rossmanna bo to ewidentne oszustwo!
Stary 2012-06-20, 12:00   #360
jofka
Zadomowienie

Cytat:
biję się z myślami o gąbce konjac
raz ją kupuję, a raz nie
Aktualnie mam 60% na nie, a 40% na tak, bo standardowo - za taką cenę to żal nie wziąć
Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Właśnie jej recenzja ostudziła mój zapał i już na pewno nie skuszę się na tę gąbeczkę I dobrze
I tak jestem zadowolona z mojej aktualnej pielęgnacji, ale co obniżona cena robi z człowiekiem
Chyba skuszę się na rękawiczki ET

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Święte słowa

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości