PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 13:40   #3061
extassy
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
http://sklep.aggi.pl/sklep2.php?art=7005692720 Co myślicie dziewczyny o tej sukience? W sierpniu mam wesele przyszłego szwagra, i muszą sobie coś kupić. Mierzyłam już ją z 5 razy, i dziś w końcu wyciągam Tżta żeby ostatecznie mi doradził
Jak się ją ubierze wygląda o wiele ładniej, pięknie podkreśla biust i talię.
wiedze ze z krk po czesci jestes
wiem gdzie jest outlet aggi w krakowie
sa tez nowe kolekcje, nie wiem czemu tam trafiaja bo nie maja nigdy uszkodzen
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hodujesz?
nie poznalam cie
Stary 2012-06-20, 13:40   #3062
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Nie ma niestety w ogóle możliwości przedłużenia i przeraża mnie to, bo wcześniej siedziałam pół roku w domu, a tą pracę w sumie po znajomości dostałam. Z pracą u mnie jest tragicznie wręcz.
wiem jak to jest jak człowiek przyzwyczaja się do pieniedzy a później ciach i nie ma ani grosza.... miejmy nadzieję że się uda. Już przed końcem umowy wysyłaj CV, a najlepiej chodź osobiście, bo wiem że pracodawcy patrzą wtedy inaczej na taka osobę
Stary 2012-06-20, 13:41   #3063
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cześć Wam Niestety tak mnie rozłożyło ze zostałam w domu i nie poszłam do pracy;/ ale zrobiłam coś pożytecznego TŻ został ze mną i pojechaliśmy na gioełdę tych ciętych kwiatów. JUż piszę co się dowiedzialam

Eustomy(w opakowaniu 10 sztuk - dużo tego jak na moje oko) - 50zł
Gozdziki wszystkie klory pakowane też po 10 sztuk ale wiadomo goździki mają rozgałęzione te łodyżki - 45 zł
Róze od 2-3 zł pakowane zazwyzcaj po 10 sztukj
Gipsówka (gigantyczne opakowanie ,chyba z 2kg, ale ręki nie dam sobie uciąć bo źle się tam czułam strasznie więc 2 albo 3 kg) - 17,5 zł

Zielone wypałniecze czyli jakieś liscie, paproć czy cuś to koszt od 12 17 zł, też w opakowaniach po 10 sztuk

I takie zielone kuki http://www.e-kwiaciarnia.net/app/www...5/1050_max.jpg jak te tutaj na zdjęciu to koszt 50zł za opakowanie, ale w opakowaniu jest ich mnóstwo. Wystarczy jedno takie opakowanie kupić i mozna obskoczyć kosciół i salę z dekoracja

Nie wiem ile mieczyki i tulipany bo aktualnie nie było tam

Jak będe się czuła lepiej to pojadę tam jeszcze raz i dopytam o inne rzeczy

Wiecznie co się stało z cycatą Marylą?

Dobra zmykam do łożka się kurować bo ta wycieczka mnie wykończyła ;/

Edytowane przez myszka 1234567
Czas edycji: 2012-06-20 o 13:43
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:42   #3064
perfuzja
Zakorzenienie

Wcześnie się dziś urwałam i będę z wami z póltorej godziny Potem widzę się z koleżanką i na chwilę wracam do pracy.

Z finansami u nas jest tak, że TŻ zarabia duużo więcej ode mnie, ale ja jeszcze dostaje pieniądze od moich rodziców. Więc w sumie mam pewnie z połowę tego co TŻ. Ale to całkiem mi odpowiada, bo on jest lepszy w oszczędzaniu ode mnie : ) Rachunki płaci on, ja robię więszość zakupów domowych, ubraniach itp. każdy sobie z założenia, chyba, że jesteśmy razem na zakupach albo ja znajdę coś ładnego dla TŻta

Samochody kupujemy 3-4 letnie i nie wyobrażam sobie inaczej Jeszcze nie wymaga dużych nakładów, a już nie trzeba się o niego przesadnie martwić. I albo można sprzedać po kilku latach tracąc relatywnie niewiele, albo jeździć praktycznie do zajeżdżenia

Z pierwszym dzieckiem chciałabym się wyrobić do 25 urodzin, jak nas wyjdzie od razu po ślubie, to mam szanse A w ogole to chciałabym dwoje z małą różnicą wieku albo trójkę z większą. Ewentualnie dwójkę i tak po 10 latach kolejną dwójkę - ale to już szaleństwo. Generalnie zobaczymy jak nam się będzie wiodło.

A za tydzień o tej porze będę się już ostatecznie szykować do wyjazdu. Strasznie mi się już smutno zaczęło robić...
Stary 2012-06-20, 13:43   #3065
asia_28w
Zakorzenienie

No właśnie lubię proste sukienki, aczkolwiek podkreślające ładnie figurę Myślałam żeby ożywić sukienkę i kupić różowy pasek zamiast tego szarawego, do tego w takim samym kolorze paznokcie i może kwiat we włosy
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:43   #3066
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
piekne,
ja dzis kupilam olejek przyspieszajacy opalanie z marizy
juz nie moge sie doczekac az sie nim jutro nasmaruje

w moich okolicach daje sie po min. 400
nam nie wyjdzie 200 od osoby chyba ze wliczyc do tego foto i video to wtedy tak. sami mamy nadzieje ze nam sie zwroci,tzn ja mam nadzieje a tz jest przekonany ze tak i teraz wysluchuje jaki samochod sobie kupimy
No to może CI się zwórcić i oby tak było, ale ja się na to nie nastawiam bo nam się na bank nie zwróci i nawet nie liczę na połowę bo nie chcę być później w szoku, jak zobacze w kopercie 50zł albo NIC
Stary 2012-06-20, 13:43   #3067
extassy
Zakorzenienie

dziekuje bardzo
gozdziki widze cena przystepna
Stary 2012-06-20, 13:46   #3068
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
http://sklep.aggi.pl/sklep2.php?art=7005692720 Co myślicie dziewczyny o tej sukience? W sierpniu mam wesele przyszłego szwagra, i muszą sobie coś kupić. Mierzyłam już ją z 5 razy, i dziś w końcu wyciągam Tżta żeby ostatecznie mi doradził
Chyba jest bardzo krótka? Ale jesli dobrze wyglądasz w mini, to bierz

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
No to może CI się zwórcić i oby tak było, ale ja się na to nie nastawiam bo nam się na bank nie zwróci i nawet nie liczę na połowę bo nie chcę być później w szoku, jak zobacze w kopercie 50zł albo NIC
Ja jestem przekonana, że nam się nie zwróci. Obstawiam, że "z powrotem" dostaniemy 1/3, mooże połowę.
Stary 2012-06-20, 13:47   #3069
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Wiecznie co się stało z cycatą Marylą?
eeeeeeeee . Nawet nazwę na mojego avatara miałaś? .
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:47   #3070
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie lubię proste sukienki, aczkolwiek podkreślające ładnie figurę Myślałam żeby ożywić sukienkę i kupić różowy pasek zamiast tego szarawego, do tego w takim samym kolorze paznokcie i może kwiat we włosy

Cytat:
przyjaciolka w tamtym roku miala wesele, byla bardzo duzo mlodych i nie trafila jej sie ani jedna pusta koperta a tez sie tego obawiala. od dwoch par dostala po 150zl. jedna osoba jej odmowila bo powiedziala ze nie ma pieniedzy wiec byla tylko na slubie. oprocz tego dostala od jednej dziewczyny dwa porzadne komplety poscieli.
wydaje mi sie ze ludzie zdajam sobie sprawe jaki to jest koszt i staraja sie mlodych nie "zawiesc"
Stary 2012-06-20, 13:47   #3071
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
.
Jest jakieś 10 cm nad kolano...i właśnie trochę miałam dylemat czy nie zbyt krótka.

Zależy mi żeby dobrze wyglądać, bo to wesele brata Tżta i pewnie będę pod obstrzałem spojrzeń ciotek/wujków, których jeszcze nie poznałam, bo będą ciekawi skoro za rok nasze wesele...

Edytowane przez asia_28w
Czas edycji: 2012-06-20 o 13:50
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:49   #3072
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dawanie pustej koperty to moim zdaniem brak wyczucia. Wiadomo, że nigdy się para młoda nie dowie, od kogo pusta koperta, ale wolałabym dostać od kogoś tylko kwiaty niż pustą kopertę Przecież nie o koperty tutaj chodzi.
My z tż teraz idziemy na wesele i dajemy od nas 500zł młodym. Sporo jak na nas, ale tż będzie świadkował i pieniądze bierzemy z naszego weselnego. Moja mama się śmiała, że my im teraz, oni nam za rok :P W sumie to po części racja :P No, ale zamierzam kupić ładną kartkę z życzeniami i tę kartę w kopertę i w nią pieniążki. Do tego kwiaty i będzie

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:50   #3073
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Ja jestem przekonana, że nam się nie zwróci. Obstawiam, że "z powrotem" dostaniemy 1/3, mooże połowę.
Byłam przekonana że zaraz mnie zjedziecie za to że "myśle o tym czy mi się zwróci i mniej więcej ile" niekiedy widziałam na forum że to jest ostro krytykowane, że jak tak można myśleć...
z drugiej strony nie wierze że ktoś nigdy nie pomyślał o tym ile wyda na wesele a ile dostanie i jakie będzie saldo.
Jakbym chciała zarobić na weselu to bym pogła tak poobcinać koszta że jeszcze by mi wyszło 10tys na plus, a tego nie robie. Kwestia tego ile mi się zwróci wynika pewnie z mojej natury ciekawskiej osoby.
Choc nie ukrywam że miłoby było jakby się połowa albo 1/3 chociaż zwróciła
Stary 2012-06-20, 13:52   #3074
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:

przyjaciolka w tamtym roku miala wesele, byla bardzo duzo mlodych i nie trafila jej sie ani jedna pusta koperta a tez sie tego obawiala. od dwoch par dostala po 150zl. jedna osoba jej odmowila bo powiedziala ze nie ma pieniedzy wiec byla tylko na slubie. oprocz tego dostala od jednej dziewczyny dwa porzadne komplety poscieli.
wydaje mi sie ze ludzie zdajam sobie sprawe jaki to jest koszt i staraja sie mlodych nie "zawiesc"
różnie bywa. Każdy daje tyle ile może. Ale ciągle się słyszy o pustych kopertach .

Znam kilka przypadków (biednych osób), które dostając zaproszenie na ślub z wierszykiem typu "chcemy pieniędzy nie prezentów" (od razu pisze że nie chce nikogo urazić ) nie poszło na taki ślub/wesele, bo było im ewidentnie wstyd, że nie stać ich na włożenie większej sumy do koperty, a przecież 50 czy 100 zł nie włożą.

Edytowane przez wiecznie_pod_wiatr
Czas edycji: 2012-06-20 o 13:53
Stary 2012-06-20, 13:54   #3075
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
różnie bywa. Każdy daje tyle ile może. Ale ciągle się słyszy o pustych kopertach .

Znam kilka przypadków (biednych osób), które dostając zaproszenie na ślub z wierszykiem typu "chcemy pieniędzy nie prezentów" (od razu pisze że nie chce nikogo urazić ) nie poszło na taki ślub, bo było im ewidentnie wstyd, że nie stać ich na włożenie większej sumy do koperty, a przecież 50 czy 100 zł nie włożą.
my osobiscie wolelibysmy dostac 50 zl niz posciel. jestemy juz urzadzeni i naperwde kade najmniejsze pienaidze sie przydadza

chociaz od swiadka mamy juz zapowiedziany toster z makro
Stary 2012-06-20, 13:54   #3076
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Byłam przekonana że zaraz mnie zjedziecie za to że "myśle o tym czy mi się zwróci i mniej więcej ile" niekiedy widziałam na forum że to jest ostro krytykowane, że jak tak można myśleć...
z drugiej strony nie wierze że ktoś nigdy nie pomyślał o tym ile wyda na wesele a ile dostanie i jakie będzie saldo.
Jakbym chciała zarobić na weselu to bym pogła tak poobcinać koszta że jeszcze by mi wyszło 10tys na plus, a tego nie robie. Kwestia tego ile mi się zwróci wynika pewnie z mojej natury ciekawskiej osoby.
Choc nie ukrywam że miłoby było jakby się połowa albo 1/3 chociaż zwróciła
Ostatnio byłam u znajomych na weselu i tak, wydalo ok 40 000 zł a w kopertach dostali 21 000zł...
hihihi też jestem ciekawska ale nie licze żeby w połowie mi się zwróciło
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:56   #3077
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Cześć Wam Niestety tak mnie rozłożyło ze zostałam w domu i nie poszłam do pracy;/ ale zrobiłam coś pożytecznego TŻ został ze mną i pojechaliśmy na gioełdę tych ciętych kwiatów. JUż piszę co się dowiedzialam

Eustomy(w opakowaniu 10 sztuk - dużo tego jak na moje oko) - 50zł
Gozdziki wszystkie klory pakowane też po 10 sztuk ale wiadomo goździki mają rozgałęzione te łodyżki - 45 zł
Róze od 2-3 zł pakowane zazwyzcaj po 10 sztukj
Gipsówka (gigantyczne opakowanie ,chyba z 2kg, ale ręki nie dam sobie uciąć bo źle się tam czułam strasznie więc 2 albo 3 kg) - 17,5 zł
mi w kwiaciarni babka liczyła 3zł za goździka
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:56   #3078
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
my osobiscie wolelibysmy dostac 50 zl niz posciel. jestemy juz urzadzeni i naperwde kade najmniejsze pienaidze sie przydadza

chociaz od swiadka mamy juz zapowiedziany toster z makro
niby tak, ale postaw się na miejscu biednej osoby. Jak ona się poczuje wkładając 50 zł do koperty.. Raczej nie będzie to miłe uczucie.. I zapewne poczułaby się lepiej dając nie wiem głupi album na zdjęcia, jakieś kieliszki..
Stary 2012-06-20, 13:59   #3079
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
niby tak, ale postaw się na miejscu biednej osoby. Jak ona się poczuje wkładając 50 zł do koperty.. Raczej nie będzie to miłe uczucie.. I zapewne poczułaby się lepiej dając nie wiem głupi album na zdjęcia, jakieś kieliszki..
Też wolałąbym dostać jakiś prezent Wiadomo, że lepsza kasa ale są takie czasy i nie wszystkich stać żeby dać do koperty.
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:59   #3080
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Eh tyle czasu...i cały czas jesteś sama z dziećmi ?
Cytat:
wyjazdy służbowe ma?
Powinnaś być już w skowronkach że TŻ-et jutro wraca
Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
ja to bym od rana w wannie siedziała i depilacje uskuteczniała
Cytat:
I się szykować, niech wie, czego nie miał tyle dni ! Facet powinien wiedzieć, że ma do kogo wracać

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

O to to
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja też
Cytat:
ja też . I spa bym sobie urządziła . Co by piękna być
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Moniczka, sru do wanny!
Po 1 czy Wyście wszystkie powariowały?! Normalnie same zboczuchy!
A po 2 Marta czy Ty sugerujesz że ode mnie śmierdzi? Rano się kąpałam i wieczorem też to zrobię. Depiluję się raczej na bierząco Nie jestem jakaś strasznie zapuszczona. A i ktoś pytał czy sama z dzieciakami jestem w tym cvzasie. No tak sama, a nawet jak moja mama jest to mi nie pomaga... raczej dochodzi mi 4 dziecko...:/
Cytat:
ktoś tu poruszał sprawę kasy na wesele do koperty, hmmm to zawszze jest ciężkie ale u nas przyjęło się że rodzina daje 500zł, Mój tż swoim znajomym dał 500zł i w sumie cała ich paczka dawała sobie nawzajem po 500zł. Ja dałam swojemu kuzynowi 400zł, ale każdy daje tyle ile uważa.
Ja zawsze liczę że w dzisiejszych czasach, koszt talerzyka z alkoholem to co najmniej 200zł. Czasami mniej a czasami więcej. My dajemy 180 bez alkoholu z poprawinami a z alkoholem jak byśmy liczyli 0,5l na głowę to by wyszło 200zł, oczywiście jak wlicze nocleg to wyjdzie mi 25ozł od osoby.
Wiem że moja rodzinka da po 500zł (oczywiscie nie cała, tylko ciotki, bo kuzyni mają małe dzieci i też nie dawno założyli rodziny) bo od 5 wesel wstecz dają tyle, znajomi Tż też tyle dadzą
a inni to nie wiem
WIem że to tak nie ładnie liczyć kto ile da, ale nie wierze że żadnej z was nie przeszło to przez myśl, zwłaszcza jak się samemu odkłada się na wesele.
Szef mojego tż dał w tamtym roku znajomym tż po 1tys w kopertę, a dlatego że pracują w jednej grupie, to też mi się wydaje że mu tyle da - no chyba że odmówi i nie przyjdzie
No ja nie liczę że mi się zwróci..... Tzn gdyby to była tylko moja rodzina to tak i jeszcze by zostało. Ale że mojej rodziny jest 13 os a od Tżta ponad 50 to więcej niż pewna jestem że połowa nawet się nie zwróci....
Zresztą ja nie poto robię wesele żeby się zwracało ale miłoby jednak było.... Tymbardziej że też chciałabym kupić autko... No i my mieszkanie będziemy musieli urządzić, ale tak czy inaczej kreyt wziąć będzie trzeba bo i wesele i mieszkanie i samochód to jednak duuużo za dużo jak na nasze możliwości.
Cytat:
Fajna
Stary 2012-06-20, 13:59   #3081
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
byc moze, nie wiem
my mamy 2 wierszyki na karteczkach,
jeden z kwaitami a drugi kwiaty+pieniadze. bedziemy indywidualnie dobierac karteczki
Stary 2012-06-20, 14:02   #3082
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Też wolałąbym dostać jakiś prezent Wiadomo, że lepsza kasa ale są takie czasy i nie wszystkich stać żeby dać do koperty.
no dokładnie takie czasy mamy niestety
Stary 2012-06-20, 14:03   #3083
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:

Znam kilka przypadków (biednych osób), które dostając zaproszenie na ślub z wierszykiem typu "chcemy pieniędzy nie prezentów" (od razu pisze że nie chce nikogo urazić ) nie poszło na taki ślub/wesele, bo było im ewidentnie wstyd, że nie stać ich na włożenie większej sumy do koperty, a przecież 50 czy 100 zł nie włożą.
Dlatego ja nie chcę tych wierszyków wkładać do każdego zaproszenia, a tż zaś mówi, że albo wszystkim albo nikomu :/ Ja na pewno moim znajomym tego nie dam.

Moja dobra koleżanka mi ostatnio opowiadała, że już wie, że nie pójdzie na ślub swojej znajomej, bo ona jej wprost powiedziała, że chce min. 1000zł w kopercie :/ To, że ona ma kasiastych rodziców nie znaczy, że inni mają dla niej wyskakiwać z takiej kasy :/

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:03   #3084
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
byc moze, nie wiem
my mamy 2 wierszyki na karteczkach,
jeden z kwaitami a drugi kwiaty+pieniadze. bedziemy indywidualnie dobierac karteczki
Ja właśnie zastawaniam się co z tymi wierszykami. Bo generalnie to niezbyt mi się podobają.
Nie wiem, czy nie napiszę jakiejś krótkiej informacji o kwiatach w formie nie-wierszyka, a pieniądze sobie daruje. Zakładam, że ludzie nie kupią w ciemno żelazek, tylko zapytają, co byśmy chcieli
Stary 2012-06-20, 14:04   #3085
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Po 1 czy Wyście wszystkie powariowały?! Normalnie same zboczuchy!
Stary 2012-06-20, 14:08   #3086
moniczka_2010
Wtajemniczenie

A ja z doświadczenioa powiem tak: kasa jest ok bo wydacie ją tak, ja sami chcecie, ale prezenty to pamiątki które będą Wam służyć latami i przypominać o osobach które je dały.
A co do wierszyków to będę szukać jakiegoś żeby nie kwiaty tylko wino albo zabawki- przybory szkolne. U nas zabawek i przyborów szkolnych nigdy za dużo dzieciaki zużywają to w magicznym tempie a jak ktoś ma 20zł na jakiś wiecheć wydać to niech lepiej kredki kupi to pożytek będzie z tego. A no i moje dzieci będą miały pożytek z wesela i przyjemność
Stary 2012-06-20, 14:08   #3087
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego ja nie chcę tych wierszyków wkładać do każdego zaproszenia, a tż zaś mówi, że albo wszystkim albo nikomu :/ Ja na pewno moim znajomym tego nie dam.

Moja dobra koleżanka mi ostatnio opowiadała, że już wie, że nie pójdzie na ślub swojej znajomej, bo ona jej wprost powiedziała, że chce min. 1000zł w kopercie :/ To, że ona ma kasiastych rodziców nie znaczy, że inni mają dla niej wyskakiwać z takiej kasy :/
o maskara . Jak tak można?
Stary 2012-06-20, 14:09   #3088
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie zastawaniam się co z tymi wierszykami. Bo generalnie to niezbyt mi się podobają.
Nie wiem, czy nie napiszę jakiejś krótkiej informacji o kwiatach w formie nie-wierszyka, a pieniądze sobie daruje. Zakładam, że ludzie nie kupią w ciemno żelazek, tylko zapytają, co byśmy chcieli
my mamy takie jak w zalaczniku.
sa wkladane do zaproszen. moze wierszyki sa infantyle jednak jakos nie widzi mi sie proza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aa.jpg (53,9 KB, 32 załadowań)
Stary 2012-06-20, 14:12   #3089
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
A ja z doświadczenioa powiem tak: kasa jest ok bo wydacie ją tak, ja sami chcecie, ale prezenty to pamiątki które będą Wam służyć latami i przypominać o osobach które je dały.
A co do wierszyków to będę szukać jakiegoś żeby nie kwiaty tylko wino albo zabawki- przybory szkolne. U nas zabawek i przyborów szkolnych nigdy za dużo dzieciaki zużywają to w magicznym tempie a jak ktoś ma 20zł na jakiś wiecheć wydać to niech lepiej kredki kupi to pożytek będzie z tego. A no i moje dzieci będą miały pożytek z wesela i przyjemność
widzialam juz kilka razy wierszyki z zabawkami dla dzieci fajna sprawa

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

moniczka pomyslalam o tobie jak to zobacyzlam ( ze wzgledu na rozlake)
http://www.joemonster.org/art/20368/...ten_przedmiot_
Stary 2012-06-20, 14:12   #3090
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

chyba czas na kawę, bo mnie głowa zaczyna boleć . Pogoda do jest
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości