|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34821560]E, nie jadę z TŻem tylko w ramach studiów
[/QUOTE]Aa cos tam wspomnialas o Tż, dlatego tak pomyślałam
|
|
|
|
#2672 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego czasami wolę wybrać typowo apteczne serie.Może Eris chciał wypuścić eksluzywną serię, nie wiem ale mogli bardziej się postarać. Cytat:
To jest właśnie ta przepaść.... [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34819696]Ja też mam dwie, ale nie planuję kolejnej na razie Może w przyszłości.Ufff też jestem po egzaminie (4-godzinnym bez przerwy...), praktycznym zawodowym mam nadzieję że zdam, bo jak nie to za rok Trzeba mieć minimum 75% żeby w ogóle zdać A nie wiem ile mam możliwych podejść bo te przepisy ciągle się zmieniają, w przyszłych latach już w ogóle nie będzie możliwości poprawy.Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Wyniki pod koniec sierpnia. Taka się czuję styrana psychicznie, jedyne co mnie buduje w dzisiejszym dniu to że się widzę na chwilę z simply a woman ostatni raz przed jej wyjazdem, to mi na pewno poprawi humor [/QUOTE]Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
ot takie łazienkowe umilacze ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34820692]Rozumiem A tym bardziej nie mam co narzekać bo kupiłam w zestawie za bodajże 19,99 zł no to dyszka za szampon i dyszka za odżywkę 500 ml to naprawdę niewiele Lubię czytać KWC ale coraz częściej patrzę kto i jak pisze, szukam recenzji pisanych głównie przez *znajome* Wizażanki i zbliżonych wymaganiach. Cytat:
Nie każdy przypadek był negatywny bo np. zostało mi uwielbienie do Meteorytów, JT, YSL FC ![]() Masz rację, bez testów się nie obejdzie.
|
|
#2673 |
|
BAN stały
|
Jest to Zoila? Jak tak to ładnie z jej strony, bo na blogu zjawil sie manager, który sprawdzał recenzję i nadział się na błąd :P
Link do wątku : http://mojzakupoholizm.blogspot.com/...cty-o-tak.html ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Swoja drogę widzę,że ludzie odpowiedzialni za PR przeglądają swoich bloggerów :P |
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie spodziewałabym się, że będą się w komentarze zagłębiać
|
|
#2675 |
|
BAN stały
|
Też nie wiedziałam. Zaskoczyło mnie to.
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zaraz pojawi sie lakier MIYO
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnimi czasu coraz częściej ich widać, zauważyłam wpisy z Phenome, Vichy, Olay i coś jeszcze gdzieś było
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2679 |
|
BAN stały
|
A może to faktycznie błąd?
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2682 |
|
BAN stały
|
A tak przy okazji to cześć Wszystkim
Nie mam bloga, bo tych jest zatrzęsienie, ale Was podczytuję już dłuuuugi długiii czas. |
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym, firmy muszą dbać o zgodność etykiety z ulotką, ponieważ w przypadku braku zgodności są wysokie sankcje od instytucji tym się zajmujących.
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa sprawa, ale w sumie fajnie, że PR czuwa
![]() Ma raz Pani kazała poprawić moją recenzję i dopisać coś czego nie było na opakowaniu, w instrukcji, czego generalnie nigdzie nie było w necie. I ja oceniłam to po swojemu, bo wg mnie tak było, jak ja napisałam, takie miałam odczucia i już ![]() A Pani stwierdziła, że ja się pomyliłam i mam to zmienić ![]() Nie muszę dodawać jaka była reakcja i co do dzisiaj widnieje na moim blogu ![]() Edit: Swoją drogą Red Lipstick musiała wysmarować sporo maili dot. współprac... Kurde, zaledwie 22 tys. wyświetleń, a już ponad 500 obserwatorów. Jestem w lekkim szoku w stosunku do czasu założenia bloga. Teraz mam wrażenie, że wiele blogów ''płynie'' na fazie popularności i korzyści płynąć z prowadzenia takiego bloga. Nie mam nic przeciwko, bo sama z tego w jakimś sensie korzystam, ale tak jak ostatnio pisałyście - też czasami się dziwie PR, bo gdzie tu reklama, przy małej liczbie wyświetleń...
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2012-06-20 o 16:32 |
|
|
|
#2687 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dobrze robią Przepisu nie mam Mamcia raz piekła, ale wyszedł zakalec :/ Ja mam ale niesprawdzone przepisy...---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie do tej pory napisała firma od minerałów, ale szybko mnie olali i do tej pory cisza, wcześniej była Pani od makijaży na Lulę, ale wybrali Candy no i teraz GR kombinuje jakąś współpracę ze mną chyba i to by było chyba na tyle
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzieś na którymś z blogów widziałam zdjęcia, jak się robi taki makijaż i nie wiem kurcze gdzie Będę musiała poszukać, chyba że ktoś kojarzy? Taki w kolorach, bo ja wiem? piaskowy, pomaranczowy, no cos w ten desen ![]() Cytat:
Też kiedyś tak będę miała
|
|
#2692 | |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie tu u Was dawno nie było... Paaarę ładnych wątków
Obiecuję się poprawić i bywać regularnie![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma to jak być totalnie rozkojarzonym, dopiero dziś odkryłam ten wątek
można dołączyć? http://delfinakardas.blogspot.com/ |
|
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam z takich miejsc, głównie dlatego, że to podczas kontaktu z blogiem wysuwa się na pierwszy plan... Nie neguję współprac ale to w jakiej formie powinno być podane ale to tylko moje własne zdanie i sama dopracowywałam ten szczegól u siebie.Dziękuję za pamięć bo pojawiło się nowe miejsce z truskawkami prosto z farmy i... ![]() Cytat:
![]() Coraz częściej patrzę pod kątem jakości, niestety. Masowe współprace kojarzą mi się z taśmociagiem i pytaniem- gdzie jest miejsce i czas na własne zakupy/testy czegoś co wybierasz podczas mniej lub bardziej spontanicznych zakupów? Nowa notka, lakierowe Bora- Bora
|
|
#2696 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że czasami firmy idą na współpracę na zasadzie "nie ważne kto, nie ważne gdzie, grunt żeby dobrze pisali" ![]() . Ale nie jestem specjalistą od PR, więc nie wiem jakie tak naprawdę są kryteria doboru blogerek . Gdy oglądam czasami niektóre blogi to pukam się w głowę, bo ja bym nie wysłała kosmetyków do testów 13-latce, która prowadzi bloga z koleżanką.
|
|
#2697 |
|
Konto usunięte
|
Ładne
i ładny lakier, ale doczytałam, że zginął[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34819696]Ufff też jestem po egzaminie (4-godzinnym bez przerwy...), praktycznym zawodowym mam nadzieję że zdam, bo jak nie to za rok Trzeba mieć minimum 75% żeby w ogóle zdać A nie wiem ile mam możliwych podejść bo te przepisy ciągle się zmieniają, w przyszłych latach już w ogóle nie będzie możliwości poprawy.Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Wyniki pod koniec sierpnia.[/QUOTE] To trzymam za zdany egzamin ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34819999]Chyba nie, ale wolę myśleć o najlepszym, będąc przygotowaną na najgorsze [/QUOTE]Mam podobne podejście
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu fioletowy makijaż
|
#2700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez NioseWamPicie Czas edycji: 2012-06-20 o 20:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

[/QUOTE]

Może w przyszłości.
Trzeba mieć minimum 75% żeby w ogóle zdać 

おはよう! 

Mamcia raz piekła, ale wyszedł zakalec :/ Ja mam ale niesprawdzone przepisy...
za zdany egzamin