Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 15:41   #871
lagerfeldised
Rozeznanie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez TheKey Pokaż wiadomość
Też mnie to zastanawia. W sumie mam taką teorię, że te osoby same chciałyby przestać jeść mięso (bo np. niezdrowe), ale że nie potrafią (bo np. im smakuje), to się doczepiają do tych co nie jedzą i próbują im - ale przede wszystkim sobie - wmówić, że jednak jedzenie mięsa jest fajne. No bo kurcze, jakby nie mieli z tym problemu, to i nie mieliby potrzeby przekonywania i nawracania ludzi na mięsożerność.
Czy ja wiem... Mam kolegę, który jest typowo "mięsożerny" i jego, np. pomidor obrzydza. Nie tylko pomidor. Nie sądzę, żeby on chociaż przez 5 minut w życiu chciał być wege. Śmieje się z wegetarian, lubi im podkładać mięso pod nos itp. Droczy się, nie jest jakiś chamski, nie jest to szczególnie uciążliwe... Ale cóż ja mam o takim koledze powiedzieć, że jest potworem, bo nie lubi warzyw? Jak go 90% warzyw obrzydza... W głowie mu się nie mieści odstawienie mięsa. Ale za to kocha psy, ma swojego psa, traktuje ją jak córeczkę. To znowu hipokryta, bo swojego psa by nie zjadł? Jakoś nauczyłam się akceptować różne dziwne ludzkie zachowania i chyba mi z tym dobrze, zdecydowanie lepiej, niż wtedy, kiedy jako nastolatka nie mogłam zrozumieć, dlaczego cały świat nie przejdzie na wegetarianizm, w końcu technologia by nam na to pozwoliła i moglibyśmy wszyscy żyć szczęśliwie, na jednej, wielkiej, zielonej łączce
Stary 2012-06-20, 16:04   #872
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lagerfeldised Pokaż wiadomość
Czy ja wiem... Mam kolegę, który jest typowo "mięsożerny" i jego, np. pomidor obrzydza. Nie tylko pomidor. Nie sądzę, żeby on chociaż przez 5 minut w życiu chciał być wege. Śmieje się z wegetarian, lubi im podkładać mięso pod nos itp. Droczy się, nie jest jakiś chamski, nie jest to szczególnie uciążliwe... Ale cóż ja mam o takim koledze powiedzieć, że jest potworem, bo nie lubi warzyw? Jak go 90% warzyw obrzydza... W głowie mu się nie mieści odstawienie mięsa. Ale za to kocha psy, ma swojego psa, traktuje ją jak córeczkę. To znowu hipokryta, bo swojego psa by nie zjadł? Jakoś nauczyłam się akceptować różne dziwne ludzkie zachowania i chyba mi z tym dobrze, zdecydowanie lepiej, niż wtedy, kiedy jako nastolatka nie mogłam zrozumieć, dlaczego cały świat nie przejdzie na wegetarianizm, w końcu technologia by nam na to pozwoliła i moglibyśmy wszyscy żyć szczęśliwie, na jednej, wielkiej, zielonej łączce
według mnie tak
Stary 2012-06-20, 16:20   #873
lipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość

Skąd wiesz, że takich nóg nie mam? I skąd wiesz, że takich nóg bym nie wystawiała na widok publiczny?
Masz racje, nie wiem .

lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 16:52   #874
Krystaliczne szczescie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
dokładnie
na wizażu od 2009r...
Krystaliczne szczescie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:01   #875
lagerfeldised
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
według mnie tak
Ciężko byłoby mi żyć gdybym tak podchodziła do wszystkich moich znajomych, którzy mają psy, a jedzą mięso... Oj ciężko
Stary 2012-06-20, 17:05   #876
Olivvek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Za to teraz jak możesz przykozaczyć
Stary 2012-06-20, 17:08   #877
201604181004
Konto usunięte

Acha czyli wszyscy którzy jedzą mięso a mają zwierzęta powinni te zwierzęta oddać i porzucić, żeby nie miały takich niegodziwych właścicieli-hipokrytów którzy żrą mięso ale o kiciusia dbają jak o własne dziecko?

Rozumiem żelazna logika wizażu. Mięsożerni nie przygarniajcie zwierząt, nie jesteście tego godni.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 17:14   #878
mc266
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dromeda Pokaż wiadomość
A poza tym, to sezon pytań "jak możesz się nie opalać?!" uważam za otwarty. No kurczę, ja nie chodzę i nie wypytuję ludzi "dlaczego wy się opalacie?".
Też to znam. Bardzo dużo osób dziwi mój brak opalenizny. Nie wydaje mi się to dziwne, że nie lubię nadmiaru słońca, bo zaraz boli mnie głowa.
Cytat:
Napisane przez lipiec Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że ludzie się przypieprzają do tego jak ubieram się w lecie, tak noszę długie spodnie, tak ma to straszny wpływ na moje zdrowie i jak raz będzie mi za gorąco to umrę. Po prostu mam parówy nie nogi, więc nie każe ludziom ich oglądać w krótkich gaciach. Hasam sobie w szortach po domu/ogrodzie i mi wystarczy. Poza tym nie lubię odkrywać swojego ciała bo jest brzydkie . Ciężko to zrozumieć, prawda?
Mam identycznie. Nie lubię krótkich spodni, czuję się jak bym chodziła bez. Przyzwyczaiłam się do długich i tak mi najwygodniej. Co roku jak tylko zaczną się upały słyszę "jak ci tak nie gorąco", "ja bym się ugotowała" itp.
Cytat:
Napisane przez Suvia Pokaż wiadomość
Mnie w ogóle dziwi zwracanie uwagi na to jak ktoś jest lekko/ciężko ubrany.

Ja np. mam chyba wysoka temperaturę ciała i w zimie często latam bez czapki, szalika, w rozpiętej kurtce. Bo inaczej za chwilę jest mi gorąco, a jak jest mi gorąco to się przegrzewam i robi mi się słabo. W wakacje zdycham, wychodzę albo o świcie albo o zmroku, bo nie cierpię słońca. Jak idę na plaże to po to,żeby spędzić w wodzie kilka godzin, a nie leżeć plackiem na piasku, bo to dla mnie żadna przyjemność. No i zawsze znajdzie się ktoś, kto wie lepie. Ubierz się, zapnij się, poleż na słońcu, chodź się poopalać. Jakbym miala 5 lat
Ja w zimie ciągle słyszę komentarze na temat tego, że nie noszę czapki.Jest mi w niej nie wygodnie i za ciepło w głowę. Nie jestem chora jeżeli jej nie ubiorę, a mimo to tyle osób powtarza, że powinnam w niej chodzić, bo to niezdrowe itp.

mc266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:19   #879
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Acha czyli wszyscy którzy jedzą mięso a mają zwierzęta powinni te zwierzęta oddać i porzucić, żeby nie miały takich niegodziwych właścicieli-hipokrytów którzy żrą mięso ale o kiciusia dbają jak o własne dziecko?

Rozumiem żelazna logika wizażu. Mięsożerni nie przygarniajcie zwierząt, nie jesteście tego godni.
Niestety na wizażu często da się zauważyć popadanie w skrajności i dzielenie świata tylko na czarne i białe

Ten wniosek jest dla mnie absurdalny

To tak jak np. na intymnym, trzeba dawać partnerowi max wolności, nie pytać o nic, niech robi co chce, z kim chce, gdzie chce. A jak chcesz przykładowo coś nie coś wiedzieć co robi, jak chcesz mieć z nim większy kontakt tel. czy też żeby poświęcał ci więcej czasu to jesteś bluszczem, okropnym zaborczym babonem i generalnie z czym do ludzi. I to samo w wielu innych sprawach...
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:19   #880
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:26   #881
201604181004
Konto usunięte

Prawda. Jedzą rośliny a jeszcze bezczelnie hodują rzeżuchę w kuchni :[
hipokryci. Jezu. :[
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 17:42   #882
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:

wystarczyłoby nie nazywać siebie wielkim miłośnikiem zwierząt
Stary 2012-06-20, 18:10   #883
Olivvek
Zadomowienie

Cytat:

Ej ja już mam, i pewnie nie tylko ja, to może w ramach oczyszczenia zróbmy z nich wspólnego grilla

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
wystarczyłoby nie nazywać siebie wielkim miłośnikiem zwierząt
Ło matko padłam
Ja to jestem słuchaj miłośnik roślin
Stary 2012-06-20, 18:31   #884
Blablubli
Rozeznanie

Cytat:
żelazna logika wizażu. Mięsożerni nie przygarniajcie zwierząt, nie jesteście tego godni.

No nie mogę Jestem hipokrytką, bo nie zjadłabym swojego psa. A jeśli ktoś jest wege i tego psa/innego mięsożercę posiada to oczywiście nie może mu nawet kupić mięcha w sklepie? To też nakręcanie sprzedaży mięsa. Czy musi wyhodować? Słyszałam o karmach wege, chociaż chyba nie zrobiłabym tego swojemu psu
Blablubli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:56   #885
TheKey
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Niestety na wizażu często da się zauważyć popadanie w skrajności i dzielenie świata tylko na czarne i białe

Ten wniosek jest dla mnie absurdalny

To tak jak np. na intymnym, trzeba dawać partnerowi max wolności, nie pytać o nic, niech robi co chce, z kim chce, gdzie chce. A jak chcesz przykładowo coś nie coś wiedzieć co robi, jak chcesz mieć z nim większy kontakt tel. czy też żeby poświęcał ci więcej czasu to jesteś bluszczem, okropnym zaborczym babonem i generalnie z czym do ludzi. I to samo w wielu innych sprawach...
O tak, to jest niesamowite, zawsze mnie to napawa zdumieniem. I tutaj znów mam swoją teorię - wydaje mi się, że niektóre osoby walczą w ten sposób ze swoim podświadomym poczuciem, że ich własny TŻ nie poświęca im tyle czasu i uwagi ile by chciały. A wiedzą, że go nie zmienią i próbując mogą jedynie zniszczyć to co mają. Więc wokół tego budują sobie wizję świata wedle której to jest stan idealny, a wszystkie dziewczyny które próbują zawalczyć o większą część partnera dla siebie to bluszcze i najlepiej niech się udadzą do psychologa

There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
TheKey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:13   #886
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

O właśnie, czy pies/kot wegetarian też jest wegetarianinem? Bo nie znam osobiście żadnego wegetarianina i w sumie nie wiem czym te osoby karmią swoje zwierzaki?

p.s. nie pytam złośliwie tylko z czystej ciekawości
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:19   #887
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

A mnie dziwi inna rzecz. Otoz wyobrazmy sobie kobiete, normalnie schludnie ubrana. Nie jakies tam ciuchy znanych projektantow, ale czyste i w dobrym stanie ubrania. Wszystko fajnie, ale teraz sciagnijmy te ubrania z tej pani i zobaczmy na jej majtki. Dziurawe, poszyte w paru miejscach, zle doprane... nie wiem jak jest z kobietami w Polsce ale w Anglii (tak widzialam bielizne paru kobiet) jest takich na prawde mase. Kobiety dobrze ubrane, majace meza/dzieci/chlopaka, a bielizna jak ze smietnika. Wytlumaczcie mi to, bo osobiscie nie czulabym sie wogole seksowna czy kobieca majac na sobie podarta, niedoprana, czy poszyta (przeciez para majtek kosztuje pare zloty. skoro na ciuchy je stac to na pare nowych majtek tez) bielizna :/ Juz nie mowiac o skarpetkach, z dziurami albo poszyte w paru miejscach. Przeciez takie rzeczy grosze kosztuja.

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:30   #888
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Juz nie mowiac o skarpetkach, z dziurami albo poszyte w paru miejscach. Przeciez takie rzeczy grosze kosztuja.
A co złego jest w zacerowanych skarpetkach? Niekoniecznie są to skarpetki na większe wyjścia, ale tak ogólnie?

A co do ceny skarpetek, to już zależy od tego, jakie skarpetki ktoś kupuje i jak często musi to zrobić. Ja mam taki problem, że często skarpetki po góra czterech użyciach są do wyrzucenia. Skarpetki zajmują zaszczytne drugie miejsce na liście produktów ubraniowych, na które wydaję najwięcej pieniędzy w skali roku.
Stary 2012-06-20, 19:30   #889
Olivvek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
O właśnie, czy pies/kot wegetarian też jest wegetarianinem? Bo nie znam osobiście żadnego wegetarianina i w sumie nie wiem czym te osoby karmią swoje zwierzaki?

p.s. nie pytam złośliwie tylko z czystej ciekawości
Był kiedyś wątek dot. wegetarian (swoją drogą, zabawny jak nic ), w którym się udzielałam. I dziewczyny pisały, że są wegetariańskie karmy dla zwierząt. Jedne próbowały je podawać swoim pupilom, inne nie chciały rozszerzać swoich poglądów na psa w każdym razie niektóre zwierzęta jadły, nie pamiętam tylko, czy po próbach któraś z nich przy takiej karmie została.

Cytat:
A mnie dziwi inna rzecz. Otoz wyobrazmy sobie kobiete, normalnie schludnie ubrana. Nie jakies tam ciuchy znanych projektantow, ale czyste i w dobrym stanie ubrania. Wszystko fajnie, ale teraz sciagnijmy te ubrania z tej pani i zobaczmy na jej majtki. Dziurawe, poszyte w paru miejscach, zle doprane... nie wiem jak jest z kobietami w Polsce ale w Anglii (tak widzialam bielizne paru kobiet) jest takich na prawde mase. Kobiety dobrze ubrane, majace meza/dzieci/chlopaka, a bielizna jak ze smietnika. Wytlumaczcie mi to, bo osobiscie nie czulabym sie wogole seksowna czy kobieca majac na sobie podarta, niedoprana, czy poszyta (przeciez para majtek kosztuje pare zloty. skoro na ciuchy je stac to na pare nowych majtek tez) bielizna :/ Juz nie mowiac o skarpetkach, z dziurami albo poszyte w paru miejscach. Przeciez takie rzeczy grosze kosztuja.
Znam i u nas takie osoby
O ile mam swoje ulubione gacie i noszę je, gdy nie wychodzę z domu, bo wygodne i nie przeszkadza mi, że są np. sprane czyt. przyblakłe, o tyle dziurawych i niedopranych bym nie założyła, fuj :/
Ze skarpetkami jest u mnie insza inszość, bo dziurawię je na palcach już po 2-3 użyciach (tak, "firmowe" też), taka szłapa i wtedy sobie zszywam, bo choć to groszowe sprawy to i tak szkoda mi wyrzucić Noszę je też w domu wtedy, szkoda mi niszczyć nowych a ja nawet śpię w skarpetkach, więc eksploatacja dość intensywna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 19:36   #890
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
A co złego jest w zacerowanych skarpetkach? Niekoniecznie są to skarpetki na większe wyjścia, ale tak ogólnie?

A co do ceny skarpetek, to już zależy od tego, jakie skarpetki ktoś kupuje i jak często musi to zrobić. Ja mam taki problem, że często skarpetki po góra czterech użyciach są do wyrzucenia. Skarpetki zajmują zaszczytne drugie miejsce na liście produktów ubraniowych, na które wydaję najwięcej pieniędzy w skali roku.
co Ty robisz z tymi skarpetkami? w jakiej temp pierzesz? moja mama bardzo szybko niszczy skarpetki, nie wiem jak ona to robi, zawsze sie jej robią dziury przy palcach
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:49   #891
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Wytlumaczcie mi to, bo osobiscie nie czulabym sie wogole seksowna czy kobieca majac na sobie podarta, niedoprana, czy poszyta (przeciez para majtek kosztuje pare zloty.
Może Ty nie, a one tak. Lub po prostu ubierają się dla innych, a nie dla siebie, więc nie zwracają uwagi na to, co pod spodem.
Stary 2012-06-20, 19:49   #892
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziurawe / brudne / zdefasonowane to faktycznie niechlujnie, ale co jest złego w zaszywaniu / cerowaniu majtek?
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:53   #893
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Olivvek Pokaż wiadomość

Za to teraz jak możesz przykozaczyć
Z marnymi 4 tys. postów?
Ja się zastanawiam ile ludzie czasu na Wizażu spędzają, skoro mają po 20 tys.+ postów, a są tyle samo lat co ja

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 20:01   #894
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
co Ty robisz z tymi skarpetkami? w jakiej temp pierzesz? moja mama bardzo szybko niszczy skarpetki, nie wiem jak ona to robi, zawsze sie jej robią dziury przy palcach
No używam tych skarpetek Ale że stopy mam szerokie, to się skarpetki na nich naciągają, a naciągnięty materiał łatwiej zniszczyć. Do tego jeszcze stopy mam małe, a wagę trochę większą

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Może Ty nie, a one tak. Lub po prostu ubierają się dla innych, a nie dla siebie, więc nie zwracają uwagi na to, co pod spodem.
To prawda
Mnie nie ruszają dziurawe skarpetki, dziurawe majtki itd. Nie mówię tutaj już o cerowanych czy po prostu wyblakłych lub pofarbowanych podczas prania (kto to zresztą zauważy ). Tylko brud by mnie ruszył, ale z cudzymi majtkami i skarpetkami na szczęście wielkiego kontaktu nie mam
Stary 2012-06-20, 20:03   #895
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mileva_ Pokaż wiadomość
Dziurawe / brudne / zdefasonowane to faktycznie niechlujnie, ale co jest złego w zaszywaniu / cerowaniu majtek?
Jak dzisie zrobi mala dziurka, odpruje koronka to spoko, mozna zszyc. Ale jak majtki sa juz sprane, przetarte i cale poprute z boku, widac ze zszyte caly jeden bok, drugi tez z dziura, to jak dla mnie takie majtki nadaja sie tylko i wylacznie w jedno miejsce. To samo ze skarpetami, jak masz wielka dziure na piecie (ba! w oby dwoch skarpetkach) to dlaczego ich nie wyrzucisz/zacerujesz tylko nosisz z dziurami? Jak dla mnie to jest szczyt skapstwa.

exAparatka
Stary 2012-06-20, 20:06   #896
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
No używam tych skarpetek Ale że stopy mam szerokie, to się skarpetki na nich naciągają, a naciągnięty materiał łatwiej zniszczyć. Do tego jeszcze stopy mam małe, a wagę trochę większą
kupowanie skarpetek o większym rozmiarze rozumiem nie pomoglo?

Cytat:
To prawda
Mnie nie ruszają dziurawe skarpetki, dziurawe majtki itd. Nie mówię tutaj już o cerowanych czy po prostu wyblakłych lub pofarbowanych podczas prania (kto to zresztą zauważy ). Tylko brud by mnie ruszył, ale z cudzymi majtkami i skarpetkami na szczęście wielkiego kontaktu nie mam
mi od dziecinstwa mama wbijala do glowy, ze nie wolno nosic dziurawej, brzydkiej bielizny, bo zawsze mozna niespodziewanie trafic do lekarza, a potem najesc sie wstydu
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:09   #897
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Jak dzisie zrobi mala dziurka, odpruje koronka to spoko, mozna zszyc. Ale jak majtki sa juz sprane, przetarte i cale poprute z boku, widac ze zszyte caly jeden bok, drugi tez z dziura, to jak dla mnie takie majtki nadaja sie tylko i wylacznie w jedno miejsce. To samo ze skarpetami, jak masz wielka dziure na piecie (ba! w oby dwoch skarpetkach) to dlaczego ich nie wyrzucisz/zacerujesz tylko nosisz z dziurami? Jak dla mnie to jest szczyt skapstwa.
To chyba nie zrozumiałyśmy się Ty pisałaś już o strzępach z majtek, a ja i inne osoby o majtkach/skarpetkach, w których się mała dziurka zrobiła.
To jednak dwie inne sytuacje.

Swoją drogą, kupiłam sobie swego czasu majtki w necie. Kupiłam, bo miały śmieszny nadruk, który mi się spodobał. Majtki wyglądały na dość porządne... Ale okazało się, że nie były w stanie normalnego dotyku wytrzymać. Już podczas ich drugiego zakładania się rozerwały, bo trochę za mocno je pociągnęłam Od razu zaznaczę, że od lat kupuję majtki na bazarach i z żadnymi takich przebojów nie miałam, jak tymi z neta, które zresztą kosztowały więcej niż te bazarowe

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
kupowanie skarpetek o większym rozmiarze rozumiem nie pomoglo?
Nie pomogło. I dodatkowo stopy mi pływały w tych za dużych skarpetkach
Stary 2012-06-20, 20:09   #898
asioollka
Zakorzenienie

Polecam kupowanie np. 5-paków identycznych skarpet - gdy przetrze się jedna nie trzeba wyrzucać całej pary Zimą kupiłam taki iluś tam-pak w H&M, kosztowały 20 albo 30zł i nadal się super trzymają, w ogóle się nie przetarły. Miałam dużo skarpet Pumy, Nike i były znacznie gorszej jakości, a były droższe.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:10   #899
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Z marnymi 4 tys. postów?
Ja się zastanawiam ile ludzie czasu na Wizażu spędzają, skoro mają po 20 tys.+ postów, a są tyle samo lat co ja
Kilkanaście postów dziennie to nie jest tak wiele, zwłaszcza jeśli ma się nudną pracę.
Stary 2012-06-20, 20:18   #900
kasia_no87
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba nie zrozumiałyśmy się Ty pisałaś już o strzępach z majtek, a ja i inne osoby o majtkach/skarpetkach, w których się mała dziurka zrobiła.
To jednak dwie inne sytuacje.

Swoją drogą, kupiłam sobie swego czasu majtki w necie. Kupiłam, bo miały śmieszny nadruk, który mi się spodobał. Majtki wyglądały na dość porządne... Ale okazało się, że nie były w stanie normalnego dotyku wytrzymać. Już podczas ich drugiego zakładania się rozerwały, bo trochę za mocno je pociągnęłam Od razu zaznaczę, że od lat kupuję majtki na bazarach i z żadnymi takich przebojów nie miałam, jak tymi z neta, które zresztą kosztowały więcej niż te bazarowe

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Nie pomogło. I dodatkowo stopy mi pływały w tych za dużych skarpetkach
Tak, chodzi mi o majtki/skarpetki juz na prawde w zlym stanie, znoszone, sprane, dziurawe itp. Nigdy tego nie zrozumiem. Jakbym byla facetem i moja zona/dziewczyna wyskoczyla mi by w takich majtkach niedopranych, dziurawych to chyba seksu odechcialo mi by sie z nia juz na zawsze

exAparatka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości