Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 14:31   #4291
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ma, ale kto Ci o 4 nad ranem przyjedzie. Dzwonił i pytał, ale nikt nie był chętny
prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie. Ja wiem, ze jakbym byla w pl i potrzebowala tranosprtu w takiej czy innej sytuacji to zadna pora nie stanowilaby problemu.... ale na takie cos to tylko prawdziwi znajomi przyjaciele.. tacy tylko od piwka czy innych rozrywek w waznych sprawach przewaznie zawodzą...

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:33   #4292
aga 398
Raczkowanie

anna99302 Ja mam tak samo, cały czas coś do roboty jest. Tym bardziej że teraz chcemy starac sie o kredyt to tyle załatwiania. Postaram sie te 3 tyg przeleżec to może sie zatrzyma.
A ja na razie jak nie ma nic ważnego do roboty to w dzień leże do 20 a zazwyczaj o 20 jeździliśmy do znajomych, to sobie pozwole pojechac, ale i tam nie chodze.. to może to nie przeszkadza. A Ty dlaczego musisz leżec??

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:35   #4293
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie. Ja wiem, ze jakbym byla w pl i potrzebowala tranosprtu w takiej czy innej sytuacji to zadna pora nie stanowilaby problemu.... ale na takie cos to tylko prawdziwi znajomi przyjaciele.. tacy tylko od piwka czy innych rozrywek w waznych sprawach przewaznie zawodzą...
o to prawda!!
ja w PL też mam PRAWDZIWYCH PRZYJACIÓŁ, na których zawsze możemy liczyć...co prawda nie jest ich wielu, bo to 3-4 pary, ale wiem, że w dzień czy w nocy są pomocni
a tutaj też poznałam kilka osób (polaków), na których już teraz wiem, że w razie czego mogłabym liczyć
Stary 2012-06-21, 14:44   #4294
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
a 12 i 13 to bliźniaczki?
bo jak nie, to po cholerę jeszcze 13 majstrował?
Nie bliźniaczki. Może tak mu się spodobało, że postanowił jeszcze raz zaryzykować? Ale wytrwałości mu nie można odmówić

http://fajnamama.pl/suwaczki/kjxyg8y.png
wvictoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:45   #4295
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Heeeej
Cały dzień poza domem, kupiłam prezent tacie: polówkę i książkę J. Stuhra. Wysłałam kurierem, jutro będzie Kupiłam też sobie bluzko tunikę oraz tż polówkę. Miłe popołudnie miałam z przyjaciółką, a wieczorem idziemy na kolację, to też będzie fajnie. Miała być brzydka pogoda, a znowu upał - jak dobrze, że mam chłodek w mieszkaniu wspomagany wiatrakiem

Jutro pociskam na to USG, ciekawe czego się dowiem...
Moja mała strasznie fika ostatnio mimo, że miejsca w ogóle nie ma - więc póki co nie sprawdza się w jej przypadku teoria, że im bliżej konca, tym dziecko mniej aktywne.

Phdwao, co kupiłaś tż?

Super, ze Aga z małą wychodzą w poniedziałek, oby !
czyli kupiłas 2 połówki, chce to widziec jak patrzyli na Ciebie w sklepie

ciekawe co wyjdzie na USG

co kupiłam?? tylko się nie smiej...frytkownicę na łyżke oleju (bo on bardzo lubi fryty) a pomysłu nie mialam żadnego
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:48   #4296
pumas
Zakorzenienie

Eeee, te polówki kupiłam w 2 różnych sklepach
Fajny prezent, bardzo praktyczny, też na nim skorzystasz Nie ma to jak pomysłowa żona hehe
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:48   #4297
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Mamy jednego takiego znajomego, ale on niestety nie ma prawka. Ostatnio nas poratował pożyczką i chłopak czekał ponad miesiąc aż mu oddamy. Naprawdę widać po nim, że mu zależy na prawdziwej przyjaźni. Kiedyś jego tato wiózł mojego TŻ do miasta obok, ale to wiadomo też obcego faceta budzić o 4 nad ranem nam nie wypadało.
Teraz ciąża pokazała właśnie kto jest naszym prawdziwym przyjacielem a kto nie... I odpadł nam kandydat na chrzestnego

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 14:50   #4298
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Wiem że wiekszości to dotyczy, ale mam nadzieje że na nastepnej wizycie usłysze że sie zatrzymalo, bo nie chcialabym iśc do szpitala ale i chciałabym móc wychodzic z domu a nie cale dnie leżec, przecież ja przyrosne do kanapy
Cześć.
Da się wytrzymać z tym leżeniem. Ja siedzę w domu od połowy marca (też się szyjka skraca) i powiem, że najgorsze są pierwsze 2 tygodnie Z tym, że ja tylko na początku musiałam leżeć plackiem. Teraz mam dużo odpoczywać ale mogę np. iść na zakupy (pod warunkiem, że na chwilę i będzie miał je kto przynieść do domu) czy obiad ugotować (na początku i to było zakazane - tylko do toalety i po kanapkę do kuchni).

Stary 2012-06-21, 14:54   #4299
Soleilka
Zakorzenienie

W końcu moja mamuśka ruszyła dupsko i pojechała po łóżeczko 5 tygodni mi to obiecywała. Jakby nie to, że mamy daleko do tej babki, to byśmy sobie je przynieśli, a tutaj weź tachaj 3 km

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Właśnie co do leżenia - ja leżę od 23 tygodnia Chociaż moje leżenie troszkę aktywne jest ale jak widać jeszcze nie urodziłam, więc dobrze się trzymam

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Fajny prezent, bardzo praktyczny, też na nim skorzystasz Nie ma to jak pomysłowa żona hehe
Mi TŻ powiedział, że na jego urodziny (12 lipca) mam kupić coś dla siebie

Bloguję
Stary 2012-06-21, 14:55   #4300
Irmusia81
Zakorzenienie

My już po obiadku
Ledwo zjadłam, tak mnie Mały okładał po szyjce

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
U nas po sn przynajmniej dwie doby, a po cc przynajmniej trzy.
ak, właśnie o doby mi chodziło. Z tego co wiem, to standard to 2-3. Ale 5???

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Nie mam pomysłu na obiad. Chyba ziemniaczki, mizeria z wczoraj i jakieś mięsko - tylko jakie. Byle nie znów kurczak Nic nie mówicie, co dziś gotujecie
Idę się kąpać i mam nadzieję, że jak wrócę i poczytam, to mnie natchniecie z obiadkiem
U mnie zupa jarzynowa, schabowe, sałata zielona ze śmietaną i młode ziemniaczki.

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
nastepna jest 9.07, pani doktor powiedziała że raczej sie na niej spotkamy
Aha Ja się dziś wstępnie umówiłam na 5 lipca, bo nie wiem z czym mi wyskoczy ginka za tydzień, więc wolę mieć zaklepane miejsce

Cytat:
:
Ja stwierdziłam, że jak mi będzie źle z wielorazowymi, to TŻ dowiezie mi paczkę pampków
No jasne

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
ja za to podobno mam spory jak na wiek ciąży wczoraj byliśmy na spotkaniu z neonatologiem w szpitalu i było sporo ciężarnych i wszystkie robiły wielkie gały jak mówiłam kiedy mam termin nawet lekarka myślała, że 'to już'
Bo faktycznie masz spory
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:57   #4301
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Alkoholik mieszka na dole. Wkurza mnie, bo zamiast używać swojego kodu do domofonu to wpisuje nasz i nam piszczy na okrągło

Całe życie z wariatami Koło moich rodziców mieszka 70paroletni fan radia maryja. Słucha go namiętnie, a najchętniej o 4 rano... i do tego jest przygłuchy więc cała ulica słucha z nim Ale mój ojciec już go kilka razy opier...ł.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 14:59   #4302
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
No jasne
Ale mokre chusteczki muszą być

Tak w ogóle jakbyście myślały nad tymi chusteczkami do dupci to ich nie polecam podrażniły i mnie i mojego TŻ nawet na twarzy, to co dopiero taka malutka dupcia musiałaby mieć po nich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_9364.jpg (35,7 KB, 43 załadowań)

Bloguję
Stary 2012-06-21, 15:00   #4303
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee, te polówki kupiłam w 2 różnych sklepach
jezu pumcia wybacz-ja przeczytałam połówkę nie no jak polówke to nic w tym dziwnego

mam nadzieję że się ucieszy pewnie sie tego nie spodziewa
Stary 2012-06-21, 15:02   #4304
wanilllka82
Wtajemniczenie

jak Wy ostatnio pędzicie nie nadążam
gratuluje WSZYSTKIM kolejnych tygodni
Prince udanej wizyty u lekarza
Soleilka dla tż widać ogromną poprawę! oby tak dalej
karolka110 brzucho super! lepiej mały niz za duży, mój jest ogromny, żyje własnym życiem
Witam nową mamusię

Cytat:
Ojej, a rozmawiałaś o porodzie z Twoim ginem? Bo to może być wskazanie do cc. Nie wiem jak jest przy zakrzepicy, ale przy odwrotnym problemie (gdy krew słabo krzepnie, bo jest mało płytek krwi) robi się cc No i wtedy to już pewnie cc z narkozą wchodzi w grę.
nie rozmawiałam ale zapytam się, byłam w takim szoku że o wiele rzeczy o których teraz myślę nie zapytałam

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Chyba do ZZO też badają krzepliwość bo na sr nam mówili, że jeśli rozważamy ZZO to należy zgłosić przy przyjęciu bo muszą porobić wszystkie badania bo inaczej anestezjolog się nie zgodzi podać ZZO, a krzepliwość to może trwać nawet 45 min. badanie więc trzeba by później długo czekać.
do ZZO badają krzepliwość, tez miałam robione
Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
no błagam
(nic mi się nie obniżyło a termin za równo 10 dni)
u mnie też się nic nie obniżyło, zaraz mały będzie mnie po gardle samyrał

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Nie mozesz mu zabronic kontaktow jesli uzna dziecko w urzedzie. Wtedy automatycznie dostaje prawa rodzicielskie. Zreszta, nawet jesli pozbawisz go praw w sadzie, to i tak przysluguja mu spotkania z dzieckiem. Dopoki ktos inny nie wezmie dziecka na siebie w urzedzie.
Troche juz sie dowiadywalam i niestety tak to wyglada.
Dlatego mowie, jesli masz taka mozliwosc - zostaw faceta, nie uznawaj go jako ojca w urzedzie (tez w sensie - nie namawiaj go na nic), fakt ze nie dostaniesz alimentow, ale bedziesz miala milion razy latwiej jak kogos poznasz
Chyba ze nie masz mozliwosci utrzymac sie bez jego pomocy - w takim razie nie masz wyjscia, ale moze od razu ustal kontakty sadownie, zeby nie mogl sie pokazac po prostu kiedy chce i robic problemy. Bo jak przegapi taka wizyte ustalona przez sad, to nie musisz mu dawac innego terminu, musi czekac na nastepny. Moze sie facet nauczy odpowiedzialnosci.
to nie jest takie proste, jeżeli ojciec zostanie pozbawiony praw rodzicielskich to nie wystarczy że ktoś inny pójdzie do urzędu i uzna dziecko, tutaj w grę wchodzi adopcja która nie dzieje się tak o, trzeba założyć sprawę w sądzie o przysposobienie i to jest długa droga
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:04   #4305
hanjah
Zakorzenienie

Czekam na kuriera-miał być między 13 a 15, a tu właśnie 15 minęła
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 15:05   #4306
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Całe życie z wariatami Koło moich rodziców mieszka 70paroletni fan radia maryja. Słucha go namiętnie, a najchętniej o 4 rano... i do tego jest przygłuchy więc cała ulica słucha z nim Ale mój ojciec już go kilka razy opier...ł.

Ostatnio mi baba w poczekalni u gina opowiadała, że codziennie słucha radia maryja i tam takie mądre i zdolne dzieci się... modlą
Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość

Stara się, bo wie że może nas stracić. I mówi mi codziennie, że on tego nie robi dla siebie a dla nas i naszej przyszłości
Co jak co, ale TŻ musiał szybko dorosnąć. Może nie udało się to jeszcze do końca, ale i tak jestem z niego dumna

Bloguję
Stary 2012-06-21, 15:06   #4307
wvictoria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
jezu pumcia wybacz-ja przeczytałam połówkę nie no jak polówke to nic w tym dziwnego

mam nadzieję że się ucieszy pewnie sie tego nie spodziewa
ja też przeczytałam "połówkę" i już wiadomo czego mi brak... napiłabym się piwa... ale takiego prawdziwego, a nie bezalkoholowego

Stary 2012-06-21, 15:06   #4308
Mandragorrka
Zakorzenienie

Kurcze pocytowałam i zawiesił mi się komp
W każdym bądź razie witam nową mamusie aga 398 skoro teraz jesteś na chorobowym to idealny czas, żeby dołączyć do wątku. Przydaje się dużo czasu na czytanie i pisanie

No i trzymam kciuki, żeby Agunię i Lusię wypuścili w poniedziałek. Niech malutka ładnie przybiera na wadze

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:07   #4309
branzoletka
Branzoletka

Dzieńdoberek
W nocy padało więc nad ranem super chłodno i od razu żyć się chce (rany ja to powiedziałam?) Zrobiłam w końcu porządek w szufladzie z pierdołami oraz ze sobą czyli manicure i pedicure Jestem z siebie dumna

Maciejka, Soleilka i hanjan gratuluje wam dziewczyny donoszenia i wyganiam rodzić cobyście się w te upały tyle nie męczyły.

Pozostałym rozpoczętych tygodni Oby nam szybko już teraz leciały w te upały

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Branzoletka w jakim wieku masz core?
18 ma moje maleństwo

Cytat:
Wkrótce dzień ojca, co szykujecie dla swoich ojców z okazji ich święta? Ja dzisiaj chciałabym coś kupić i mu wysłać, bo niestety nie pojawię się osobiście.
Nie pomogę, bo nie mam ojca i nigdy nie miałam w realu.

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Hmm dostalam podwojna wyplate... i teraz pytanie,,, czy dostalam podwojna na zas czy oni sie pomyli czy to jest odprawa czy o cholere tu chodzi
Ja bym wyjaśniła na wszelki w żeby potem nie oddawać.

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
acha a te moje ketony to lekarz powiedzial z ekolacji nie jem a ja mowie ze jak nie jem jak jem.... a on mowi o ktorej a ja ze no tak do 20 czesto kolo 19 a on ze o 22 powinnam jesc bo za duza przerwa jestw nocy a ja mowie ze o 22 to ja spie a on ze mam chodzic pozniej spac i o 22 jesc
Twój gin jest boski możesz mu to powiedzieć, ze ma fan klub na wizażu Super, że cię tak zbadał wzdłuż i wszerz, teraz jesteś spokojniejsza.

Paula opis twojego szpitala wywołał u mnie reakcje ucieczkową(+ to co wcześniej przeżyłaś) jeśli takowa teoretycznie istnieje Ja bym jednak poszukała innego szpitala do rodzenia nawet jakbym miała gdzieś godzinę jechać. Tzn. jak się zacznie pójść do tego sprawdzić jak postępuje poród i podziękować i wiać...

[Bkathrinaaaaa][/B] śliczny dywanik i ciuszki, no poprostu swett

Chmielinka śliczna focia

Nadalka Trzymaj się dzielnie i się nie przejmuj marudzeniem, bo masz prawo zwłaszcza przy takiej wadze. Każda ma coś ja np. mam swój wiek i też mi jest ciężej z tego powodu ale miałam prawo zostać ponownie mamą i swoje przecierpię choćbym dziennie miała klnąć na wszystko a za niedługo się skończy nasza udręka

Karolka twój brzucholek jest w sam raz
Btw muszę mojego pogonić żeby mi kabel znalazł usb, bo się chce poskarżyć na mój bęben, że taki duży i żeby mnie ktoś pożałował

No to nadrabiam dalej...

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 15:07   #4310
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mokre chusteczki muszą być

Tak w ogóle jakbyście myślały nad tymi chusteczkami do dupci to ich nie polecam podrażniły i mnie i mojego TŻ nawet na twarzy, to co dopiero taka malutka dupcia musiałaby mieć po nich
Kochanie, ale jest na nich napisane, że to chusteczki nie do pupci
a do buzi i rąk
Stary 2012-06-21, 15:09   #4311
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość

Maciejka, Soleilka i hanjan gratuluje wam dziewczyny donoszenia i wyganiam rodzić cobyście się w te upały tyle nie męczyły.

Niedługo my Ciebie wygonimy

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
Kochanie, ale jest na nich napisane, że to chusteczki nie do pupci
a do buzi i rąk
Mówiłam, że po niemiecku umiem się tylko przedstawić i policzyć do 10
Ale podrażniły mi właśnie twarz a to wiadomo jak człowiek się poci to i maluch się upoci i ktoś mógłby chcieć go tym przetrzeć. Dlatego wolałam ostrzec

Bloguję
Stary 2012-06-21, 15:09   #4312
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
ja też przeczytałam "połówkę"
ja tez tak przeczytałam

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:10   #4313
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
jak Wy ostatnio pędzicie nie nadążam
gratuluje WSZYSTKIM kolejnych tygodni
Prince udanej wizyty u lekarza
karolka110 brzucho super! lepiej mały niz za duży, mój jest ogromny, żyje własnym życiem
Witam nową mamusię

nie rozmawiałam ale zapytam się, byłam w takim szoku że o wiele rzeczy o których teraz myślę nie zapytałam

do ZZO badają krzepliwość, tez miałam robione

u mnie też się nic nie obniżyło, zaraz mały będzie mnie po gardle samyrał

to nie jest takie proste, jeżeli ojciec zostanie pozbawiony praw rodzicielskich to nie wystarczy że ktoś inny pójdzie do urzędu i uzna dziecko, tutaj w grę wchodzi adopcja która nie dzieje się tak o, trzeba założyć sprawę w sądzie o przysposobienie i to jest długa droga
O. wlasnie widze ze zle napisalam. Dalam dluzsza wypowiedz i czesc usunelam
Mialam na mysli, ze jesli jej obecny facet nie wezmie dziecka na siebie, to pozniej kolejnego mozna uznac w urzedzie.
Jesli temu odbierze prawa to:
I tak bedzie musial placic alimenty
bedzie mial prawo do kontaktow z dzieckiem (ale nie moze o nim decydowac)
Ktos inny bedzie mogl przysposobic dziecko.

I fakt, to jest dluga droga, bo z tego co wiem konieczne sa nawet badania psychologiczne (zreszta to samo teraz robia przy zwyklym ustalaniu kontaktow z dzieckiem). Troche paranoja, ale co zrobic.

Trzeba zaznaczyc, ze sady niby mysla o tym co ejst najlepsze dla dziecka, ale przepisy mamy beznadziejne i niestety nawet bardzo neiciekawy typek moze dostac widzenia z dzieckiem. Juz nie mowiac o tym jak ciezko jest pozbawic kogos praw...

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:10   #4314
Soleilka
Zakorzenienie

I te chusteczki capią jak nie wiem

Bloguję
Stary 2012-06-21, 15:10   #4315
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:

Ostatnio mi baba w poczekalni u gina opowiadała, że codziennie słucha radia maryja i tam takie mądre i zdolne dzieci się... modlą

Stara się, bo wie że może nas stracić. I mówi mi codziennie, że on tego nie robi dla siebie a dla nas i naszej przyszłości
Co jak co, ale TŻ musiał szybko dorosnąć. Może nie udało się to jeszcze do końca, ale i tak jestem z niego dumna
spokojnie, dojrzewanie do macierzyństwa to długi proces i niezależny od wieku
Stary 2012-06-21, 15:10   #4316
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Aha Ja się dziś wstępnie umówiłam na 5 lipca, bo nie wiem z czym mi wyskoczy ginka za tydzień, więc wolę mieć zaklepane miejsce
aha rozumiem
Stary 2012-06-21, 15:11   #4317
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Trzeba zaznaczyc, ze sady niby mysla o tym co ejst najlepsze dla dziecka, ale przepisy mamy beznadziejne i niestety nawet bardzo neiciekawy typek moze dostac widzenia z dzieckiem
A później na starość taki goguś może wyskoczyć do sądu o przyznanie mu alimentów od dziecka

Bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 15:11   #4318
wanilllka82
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też przeczytałam "połówkę" i już wiadomo czego mi brak... napiłabym się piwa... ale takiego prawdziwego, a nie bezalkoholowego
ja też tak przeczytałam no tak, więc już wiem czego mi brakuje
Stary 2012-06-21, 15:12   #4319
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
spokojnie, dojrzewanie do macierzyństwa to długi proces i niezależny od wieku
Ja sama czuję się niedojrzała, bo dalej mam fiu bździu w głowie Ale przynajmniej dziecko będzie miało ze mną wesoło

Bloguję
Stary 2012-06-21, 15:12   #4320
aga 398
Raczkowanie

wvictoria Dobrze że mi w sumie nie zostało tak dużo:p no chodzi mi o to żebym mogła wyjśc do sklepu, zrobic obiad. Chociaż mi doktorka nie powiedziała że tego nie moge tylko żebym jak najwiecej leżała

Soleilka
ale tak myśle że leżenie w domu jest zawsze lepsze niż leżenie w szpitalu. Nie wiem może moja szyjka za mocno sie nie skróciła, bo doktorka zakazała igraszek z meżem, do nastepnej wizyty jak sie uspokoi to bedzie można. A jak szyjka mocno sie skróci to chyba wogóle nie można??

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości