|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
|
|
|
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny wybaczcie jeśli to omawiałyście ale jestem na etapie sesji egzaminacyjnej i nie mam czasu śledzić na bieżąco wątku jednak dziś patrzę na fakturę , a tam info, że od 21.06 zmienia się dostawca dostawy regularnej na pocztę , jak mam to rozumieć - nie będzie już pana paczkowego tylko paczkę przyniesie listonosz
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2012-06-21 o 17:17 |
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1684 |
|
Wtajemniczenie
|
w tej wiadomości na fakturze jest określenie: odbieranie paczki "w drzwiach"...no żesz...na pocztę mam dosyć daleko, a moja listonoszka jest wiecznie zmęczona i chimeryczna, kiepsko to widzę....a jak jest u większości - pozmieniali na dostawę przez listonosza, czy musicie same docierać na pocztę?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was nie ma na fakturze z 9 informacji o tym, że jeśli nie odbierze się dostawy regularnej to dostawca zostawi awizo, przyjdzie dzień później i jeśli znowu nikt nie odbierze, to zostawi paczkę na poczcie?
Ja mam tę informację i kilka z Was też wklejało, ale wolałabym się upewnić, czy wszystkie okręgi (national) to mają, bo często wysyłam poza swój i ta informacja jest dla mnie bardzo ważna a nie mam pojęcia na jaki okręg wysyłam bo nie piszą chyba nigdzie...
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zła, zawsze po 15 w czwartek miałam sms z in postu, max o 17 a do teraz cisza
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, piszą na fakturze, że dostawca musi przekazać paczkę w drzwiach, czyli będzie ją na pewno dowoził tak jak wcześniej kurier z regularnej. Jak zostawią na poczcie to ja bym robiła awanturę, bo regularna jest do domu i koniec.
Ja mam właśnie taką sytuację, że tych większych przesyłek listonosz nigdy mi nie przynosi, tylko wrzuca awizo. Ale byłam pytać na poczcie i sprawa się wyjaśniła - samochód z listami do mnie nie jeździ a listonosz nie będzie dźwigać dużych paczek nadanych jako list - jeśli chcę, żeby przyjechał samochód, to muszę mieć przesyłkę jako paczkę. Avon na pewno będzie to wysyłać jako paczki
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Wenress u mnie w okręgu 141 jest to info o awizo
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#1689 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta, ile trwa cały proces reklamacji i wymiany produktu? Od momentu wysłania do Avonu wniosku z uszkodzonym produktem. I czy od razu to wymienią?
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Czy próbowałyście już tych nowych kremów koloryzujących Anew? Ja wysmarowałam się dzisiaj biało-czerwonym Reversalist i niestety to nie dla mnie. Mam cerę mieszaną, świecę się po nim bardzo i w ogóle jakoś się słabo wchłania. Poza tym, myślałam, że on będzie koloryzujący, a on jest biały z jakimiś drobnymi ziarenkami (wygląda jak piasek) i żadnego koloru nie nadaje. Myślałam, że te ziarenka będą pękać przy rozsmarowywaniu i będzie jakiś delikatny kolor, a tu nic
|
|
|
|
#1691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
ale napewno jak uznają reklamację to produkt dołaczają do najbliższego zamówienia
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
||
|
|
|
#1692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby jednak nie uznali reklamacji, to produkt wraca czy jak to jest?
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Ewidentnie są uszkodzone. |
||
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie regularna tylko odbiór na poczcie - tak zaznaczasz jak wybierasz formę dostawy
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam pierwsza klotnie na poczcie za soba... no nie wiem, ale ja jakos nie umiem sie dogadac z tymi babami
paczke zamowilam w piatek po 11 (data dostawy 20.06), we wtorek rano dostalam sms, ze w srode moge odebrac paczke juz o 8, ale nie mialam jak i poszlam tuz przed 17 - baba nie dosc, ze guzdrala sie z nia 20 minut to na koniec do mnie z tekstem, ze niestety, ale nie wyda mi paczki, bo nie moze wydrukowac potwierdzenia (druga babka skopala cos z etykieta przy przyjmowaniu przesylki dzien wczesniej) i zaprasza mnie jutro powiedzialam, ze chyba sobie zartuje, bo ja dzis bez paczki stad nie wyjde itp. itd. oj predko juz nie skorzystam z tej opcji ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
albo ja juz sie pogubilam
|
|
#1698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- No dokładnie
|
|
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze przecież, że jak zostawią na poczcie to by robiła awanturę
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie, jest bardzo widoczna na oku, wygląda z daleka bardziej jak czarna a nie takiego efektu się spodziewałam. Nawet jak koleżanka stała 2 m ode mnie to pytała co to za kolor, bo nie było widać.
|
|
|
|
#1701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jej odpisałaś, że dziewczyny pisały, że dostawały smsa. Sms przysyłają jak zamówisz na odbiór paczki na poczcie. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2012-06-21 o 21:16 |
||
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14 flakoników zamówiłam
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamawiałam 9, a tylko wspomniałam o tej ulotce podczas zamawiania na pierwszy termin, bo wcześniej nie dałam rady dać klientkom.
|
|
|
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie bo jakoś głupio mi pytać mojej liderki :P
Czy w przypadku nowej konsultantki te produkty po promocyjnych cenach(pierwszym był planet spa) to powinnam go wpisac w pierwszym zamowieniu czyli kat 8 czy dopiero w kolejnym jak juz beda wiedzieli ze spelnilam wszystkie waunki i nic nie zwrociłam ? Wpisalam w pierwszym to pokazywalo mi za nia 0zł w strefie a nie przyszła w paczce. Mam nadzieje że jakoś zrozumiecie o co mi chodzi
|
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam wcześniej, a paczka przyszła o 20 jednak
|
|
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor nadaje dość widoczny fajna alternatywa dla podkładu na lato, ale chyba dla suchej skóry
|
|
|
#1709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać" Moje klientki widac nie zasluguja....
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

No to oddaję się teraz słodkiemu sam na sam z nowym katalogiem 

powiedzialam, ze chyba sobie zartuje, bo ja dzis bez paczki stad nie wyjde itp. itd.
ślub 2.06.2007
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012