Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 14:44   #3661
francuski pocalunek
Zadomowienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg krolis.jpg (33,1 KB, 29 załadowań)

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:46   #3662
2016070953
Konto usunięte

Sorry ale ten królis mnie przeraża boje się królisów, tak przerażająco ruszaja noskami.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:52   #3663
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Malla ja pracuje w instytucji publicznej gdzie telefony są ogólnodostępne na necie/ w książce telefonicznej albo pani z centrali łączy jak ktoś prosi żeby połączyć go z kimś/z jakims działem.
Ja też, ale jakby ktoś zadzwonił do mnie do pracy w sprawie prywatnej, zostałby spławiony. Na szczęście rozmowy u mnie są nagrywane i po takiej informacji delikwentom często się odechciewa dalszej rozmowy (a dzwonią czasem z dziobem).
Cytat:
SdC powiedziałam że jak tu znów zadzwoni to zgłosze policji ( bo takie coś podchodzi pod stalking)
I słusznie, bo mówiłaś wcześniej (a nawet pisałaś w wątku), że nie będziesz go straszyć, bo to "niezgodne z prawem", czego właśnie w tamtej dyskusji się przyczepiłam.
Cytat:
i ja się nie chcę z nim umawiać co mu już 3 razy powiedziałam, nawet sobie wymyśliłam że mam faceta za którego wychodzę i z którym mieszkam
Byle Cię tylko psychol w domu nie wyśledził
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Czeeeść
Stary 2012-06-21, 14:59   #3664
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Pisałam Wam o mojej chorobie i teraz jest mi przykro, że o tym nikt nie pamięta, tylko wszyscy skupiają się na kocie
Ja pamiętam, ale nie czuję bym była osobą, która może dopytywać. Wspomniałaś, że masz się zgłosić po wyniki do lekarza, bo wyszły złe. I cisza - uznałam, że nie chcesz o tym pisać, bo ani mru mru tutaj ani w klubie (fakt, zapomniałam że nie ma Cię na intymnym).
Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
oj tam, z pewnością był mniej inwazyjny niż Twoje szorty
No nie wiem nie wiem, chyba na podobnej granicy balansowałyśmy
Cytat:
Odchodząc trochę od tematu zastanawiam się, po co w ogóle pisać o sobie? Przecież to tylko forum i luźne znajomości. Po co naskoczyłam na Lenkę, że nic nie pisze (...)
No właśnie, też się zastanawiam po co, szczególnie w kontekście tego jak wygląda teraz kontakt z Twojej strony i w kontekście tego, że potwierdzasz tylko moje tamte słowa. Zalatuje mi hipokryzją, ale nie zamierzam potyczkować się na argumenty. Dziękuję za uwagę.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 14:59   #3665
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
J

Czeeeść
odpoczywa na poduszce

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-06-21, 15:01   #3666
Lenkapuma
Zakorzenienie

Francuska, milutki ten królik. Czy tylko ja patrząc na zdjęcie mam złudzenie optyczne, że ten królik ma dziób jak papuga?

Stary 2012-06-21, 15:01   #3667
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
No właśnie, też się zastanawiam po co, szczególnie w kontekście tego jak wygląda teraz kontakt z Twojej strony i w kontekście tego, że potwierdzasz tylko moje tamte słowa. Zalatuje mi hipokryzją, ale nie zamierzam potyczkować się na argumenty. Dziękuję za uwagę.
Lenek, to było pytanie retoryczne
Stary 2012-06-21, 15:03   #3668
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Francuska, milutki ten królik. Czy tylko ja patrząc na zdjęcie mam złudzenie optyczne, że ten królik ma dziób jak papuga?
On ma taki nosek smieszny ale nie wpadlo mi do glowy ze wyglada jak papuga

KLIK
Stary 2012-06-21, 15:06   #3669
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Tak, tylko Tobie się tak wydaje...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:07   #3670
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki superowy!

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:09   #3671
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenek, to było pytanie retoryczne
Aaaaaa, najwyraźniej słabiej trybię przez te upały
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34844600]Tak, tylko Tobie się tak wydaje... [/QUOTE]

Stary 2012-06-21, 15:10   #3672
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Jaki superowy!
Dziekuje i chyba nie bedzie grzecznym krolikiem

KLIK
Stary 2012-06-21, 15:13   #3673
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie odmawiacie prawa do zmian, jakby moja nieobecność na niektórych spotkaniach miała być objawem wielkiego życiowego doła.
Teraz mi przykro, że mam się dobrze. No, trochę się nudzę
nikt Ci nie odmawia prawa do zmian- wypowiadam/-y swoje zdanie tak jak i Ty
ani razu mi nie przeszło przez głowę, że Twoja nieobecność na spotkaniach to objaw doła- nie chcesz w nich uczestniczyć, nie musisz. nikt nikogo nie przymusza

Cytat:
1. My nawet nie wiemy, że masz się dobrze. Zacytuję pewną znaną Ci osobę "nie ma Cię a jak już pojawisz się i piszesz, to i tak nic o Tobie nie możemy się dowiedzieć". Bardziej jestem teraz świadoma tego co u Twojego kotka, jak się czuje, co broi i porabia, niż co słychać u Ciebie. Nie przeszkadza mi to, tylko luźno stwierdzam, więc nie musimy o tym dłużej dyskutować.
Skoro jest dobrze... to dobrze. Oby tak dalej.

2. Edit: Wracając jeszcze do tematu strojów w upały https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...28758348_n.jpg
1. dokładnie
2.

swoją drogą to dla mnie chodzenie w szortach i bokserce na uczelnię to trochę przegięcie.
egzaminy miałam ustne więc chodziło się elegancko ubranym, ale nie przestrzegałam spódnicy do kolan i rękawków chociaż pamiętam jak raz przyszłam w krótszej spódnicy (ale nie mini) czy bluzce z bardziej zarysowanym dekoltem (ale nie cyckami na wierzchu) to czułam na sobie spojrzenia pt." za nogi i cycki chce zdać egz.";kwasny:
wolałam więc stawiać na komfort psychiczny a nie na wygląd zew.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34842175]Wiem, wierz mi, że ja też nie. Jak dzwoniłam na początku tygodnia to Pani mnie poinformowała, że zamówienie ma zostać wysłane we wtorek, więc do końca tygodnia powinno dojść.[/QUOTE]
no to mają 2 dni- zobaczymy czy dojdzie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie będziesz . Nie ma czym .

Cytat:
1. Tylko że problem w tamtej dyskusji polegał na tym, że ja BYŁAM na jeszcze wcześniejszym spotkaniu, na którym poruszałaś temat tamtej znajomości i brzmiało to zupełnie inaczej od tego, co pisałaś niedawno i mówiłaś na spotkaniu, na którym mnie nie było.
Zauważyłam dysonans, więc skomentowałam.

2. Odchodząc trochę od tematu zastanawiam się, po co w ogóle pisać o sobie? Przecież to tylko forum i luźne znajomości. Po co naskoczyłam na Lenkę, że nic nie pisze, tylko wpada i ochrzania? Przecież parę dziewczyn jest tutaj bardzo tajemniczych i nic się z tego powodu nie dzieje. Czy coś jest złego w tym, że ktoś pisze tylko o zakupach, a o sobie niechętnie?

3. Czemu wymagacie ode mnie pisania, co się u mnie dzieje (choć nic nie dzieje, temu nie piszę)? Z przyzwyczajenia, że zawsze tak robiłam? Ze zmartwienia, że może to znaczyć, że coś jest nie tak? Czy z zasady wzajemności, że Wy piszecie, to i ja powinnam?
1. tak jakby przez kilka miesięcy nie mogła nastąpić zmiana w relacji
swoje zdanie oparłaś na bazie tamtej rozmowy, być może jakiś strzępków, które się tutaj pojawiło, a wypowiedziałaś się bardzo autorytarnie- i wyłącznie o to mi chodzi.

2. nie to nic złego, że ktoś tutaj nie pisze o sobie- zresztą chwile temu pisałam o tym.
nikt nie wymaga od Ciebie pisania o sobie- źle rozumiesz moje słowa
napisałam tylko, że wciąż gadasz o kocie. Jeśli nie chcesz- nie mów, jeśli chcesz- mów tylko o kocie. Twój wybór, Twoja wola mnie nic do tego- napisałam o swoim wrażeniu i obserwacjach i tyle.

wsio w temacie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Na iperfumach, 100 ml, 169 zł

Ale się zrobiła dyskusja
mmmm świetna cena

to źle? mam wrażenie, że jak tylko wychodzi dyskusja o czymś bardziej poważnym to albo szybko jest ucinana albo nikt specjalnie się w nią nie angażuje lub próbuje łagodzić. niby czemu?
dla mnie wartością dodaną tego wątku jest możliwość wymiany myśli i poprzez usłyszenie/ czytanie opinii innych osób sprowokowanie siebie samej do przemyśleń. Czasem również dobrze jest usłyszeć od osoby z boku to czy tamto, bo każdy z nas ma inną perspektywę.
Dlatego też tym bardziej cenie sobie spotkania w realu bo takich rozmów jest o wiele więcej.
Jest wiele tematów (tak jak np. wczorajszy do dobrych/złych decyzjach czy pakowaniu kasy w remont nieswojego mieszkania), które są ważne i wartościowe, a na tyle ogólne i nie intymne, że można o tym pisać tutaj.

Cytat:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii jaki boski!!!!!!:l ove: jak się nazywa?
też miałam królisiena, a dokładnie 3
1szy był mięsny i nazywał się Filip- od razu mówię- nie zjadłam go i w ogóle nie jem pasztetów
2gi- Lordzik i był najcudowniejszy i najukochańszy- kładł mi się na piersi czy na szyi i się przytulał, miał manię lizania po rękach i po szyi() i w ogóle był mega przytulaśny, usłuchany i kochany
3ci nazywał się Lucek od Lucyfera bo nie dość, że był czarny (miał tylko białe przednie łapki) to kawał cholery z niego było. Dziki skurczybyk, żarł po rękach, fukał i w ogóle się nie przytulał. Nie lubiliśmy się i w końcu go wydałam
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:19   #3674
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:

swoją drogą to dla mnie chodzenie w szortach i bokserce na uczelnię to trochę przegięcie.
Ale tak w ogóle? czy tylko na egzaminy?

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:22   #3675
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiii jaki boski!!!!!!:l ove: jak się nazywa?
też miałam królisiena, a dokładnie 3
1szy był mięsny i nazywał się Filip- od razu mówię- nie zjadłam go i w ogóle nie jem pasztetów
2gi- Lordzik i był najcudowniejszy i najukochańszy- kładł mi się na piersi czy na szyi i się przytulał, miał manię lizania po rękach i po szyi() i w ogóle był mega przytulaśny, usłuchany i kochany
3ci nazywał się Lucek od Lucyfera bo nie dość, że był czarny (miał tylko białe przednie łapki) to kawał cholery z niego było. Dziki skurczybyk, żarł po rękach, fukał i w ogóle się nie przytulał. Nie lubiliśmy się i w końcu go wydałam
Nazwalam go Felek .

KLIK
Stary 2012-06-21, 15:23   #3676
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem - w ogóle.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:24   #3677
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
ani razu mi nie przeszło przez głowę, że Twoja nieobecność na spotkaniach to objaw doła- nie chcesz w nich uczestniczyć, nie musisz. nikt nikogo nie przymusza
Blair mi wczoraj napisała, że takie jest wrażenie "paru dziewczyn".
Cytat:
Na zajęcia czy egzaminy?
Na egzaminy ubierałam się normalnie, nie przesadnie elegancko, ale też nie przychodziłam w króciutkich spodenkach. Zostałam nauczona inaczej.
Cytat:
tak jakby przez kilka miesięcy nie mogła nastąpić zmiana w relacji
Ano, mogła.
Cytat:
swoje zdanie oparłaś na bazie tamtej rozmowy, być może jakiś strzępków, które się tutaj pojawiło, a wypowiedziałaś się bardzo autorytarnie- i wyłącznie o to mi chodzi.
Nadal uważam, że się nim bawiłaś wiedząc, że czuje coś więcej. I nawet jeśli nie bawiłaś się celowo, to mogłaś przewidzieć, że jego mówienie "poradzę sobie z tym" okaże się tylko płonną nadzieją.
Cytat:
napisałam tylko, że wciąż gadasz o kocie
Zastanowię się, czy coś z tym zrobić
Cytat:
to źle? mam wrażenie, że jak tylko wychodzi dyskusja o czymś bardziej poważnym to albo szybko jest ucinana albo nikt specjalnie się w nią nie angażuje lub próbuje łagodzić. niby czemu?
Też odnoszę takie wrażenie.

Frapo odważnie wypaliła z królikiem
Cytat:
dla mnie wartością dodaną tego wątku jest możliwość wymiany myśli i poprzez usłyszenie/ czytanie opinii innych osób sprowokowanie siebie samej do przemyśleń. Czasem również dobrze jest usłyszeć od osoby z boku to czy tamto, bo każdy z nas ma inną perspektywę.
Dokładnie. Nie trzeba się z kimś zgadzać, można nawet nie zgadzać się ze wszystkimi, ale taka wymiana jest cenna i ciekawa.
Stary 2012-06-21, 15:28   #3678
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Frapo odważnie wypaliła z królikiem
Chcialam Wam go pokazac w koncu to nowy domownik

KLIK
Stary 2012-06-21, 15:35   #3679
cholernarejestracja
Copyraptor

U nas na uczelni spodenki ledwie zakrywające tyłek to norma nie powiem, żeby mi się to podobało, ale też nikt na to nie patrzy krzywo. Wiadomo - na uczelni 98% bab.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:43   #3680
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
1.swoją drogą to dla mnie chodzenie w szortach i bokserce na uczelnię to trochę przegięcie.
egzaminy miałam ustne więc chodziło się elegancko ubranym, ale nie przestrzegałam spódnicy do kolan i rękawków chociaż pamiętam jak raz przyszłam w krótszej spódnicy (ale nie mini) czy bluzce z bardziej zarysowanym dekoltem (ale nie cyckami na wierzchu) to czułam na sobie spojrzenia pt." za nogi i cycki chce zdać egz.";kwasny:
wolałam więc stawiać na komfort psychiczny a nie na wygląd zew.

2 Lordzik i był najcudowniejszy i najukochańszy- kładł mi się na piersi czy na szyi i się przytulał, miał manię lizania po rękach i po szyi() i w ogóle był mega przytulaśny, usłuchany i kochany
1. Nieodpowiedni ubiór na egzaminie jest dla mnie brakiem szacunku do egzaminatora/sytuacji (tak zazwyczaj mają dzieci nauczycielskie ).
2. Tego mi najbardziej brakuje jak wchodzę do pustego pokoju. Nic kudłatego nie biegnie mi pod nogi, nie skacze dookoła, nie liże po kostkach (nie, nie piszę o mężu).
Chyba czas wrócić do rozmów z P. o psie
Cytat:
odpoczywa na poduszce
Śliczny taki dostojny
Poduszka pewnie już jego (i fotel/kanapa)

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
U nas na uczelni spodenki ledwie zakrywające tyłek to norma nie powiem, żeby mi się to podobało, ale też nikt na to nie patrzy krzywo. Wiadomo - na uczelni 98% bab.
Złapałam się na myśli, że 'za moich czasów...'

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:44   #3681
SdC
Zakorzenienie

szyrek, jednak dzisiaj nigdzie nie jadę, więc jeśli chcesz sukienkę, to musisz podjechać niestety.
Stary 2012-06-21, 16:02   #3682
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle. a na egzaminy to zupełnie sobie tego nie wyobrażam, nawet na pisemne

Cytat:
Nazwalam go Felek .
fajnie

Malla

Cytat:
Blair mi wczoraj napisała, że takie jest wrażenie "paru dziewczyn".
to jest jej zdanie i na ten temat nie dyskutuję. ja mam swoje

Cytat:
Na zajęcia czy egzaminy?
Na egzaminy ubierałam się normalnie, nie przesadnie elegancko, ale też nie przychodziłam w króciutkich spodenkach. Zostałam nauczona inaczej.
jw.- na zajęcia.
też zostałam nauczona, że strój świadczy o szacunku do egzaminatora, a poza tym są pewne miejsca/ okazje gdzie obowiązuje pewien rodzaj stroju i już.
tak samo do kościoła bym nie poszła w krótkiej spódnicy czy bluzce na ramiączkach

Cytat:
Nadal uważam, że się nim bawiłaś wiedząc, że czuje coś więcej. I nawet jeśli nie bawiłaś się celowo, to mogłaś przewidzieć, że jego mówienie "poradzę sobie z tym" okaże się tylko płonną nadzieją.
możesz tak uważać chociaż nijak to ma się do tego jaka jest prawda.
mogłam- nie mogłam- nie musiałam....

Cytat:
Dokładnie. Nie trzeba się z kimś zgadzać, można nawet nie zgadzać się ze wszystkimi, ale taka wymiana jest cenna i ciekawa.

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
1. Nieodpowiedni ubiór na egzaminie jest dla mnie brakiem szacunku do egzaminatora/sytuacji (tak zazwyczaj mają dzieci nauczycielskie ).
2. Tego mi najbardziej brakuje jak wchodzę do pustego pokoju. Nic kudłatego nie biegnie mi pod nogi, nie skacze dookoła, nie liże po kostkach (nie, nie piszę o mężu).
Chyba czas wrócić do rozmów z P. o psie
1.
2.mnie też
co do pogrubionego- wyobraźnia zadziałała i

macie u siebie problem z gołębiami? do tej pory nie miałam kłopotu oprócz okna w małym pokoju, ale tam zrobiłam zmyślne zasieki teraz się kapnęły że mogą siadać na balkonie i namiętnie mi na nim s.rają ubiję te dziady- oficjalnie wypowiadam im wojnę jak nie pomogą humanitarne sposoby pt. straszaki, wiatraczki, foliowe torebki itd to przysięgam, że będę do nich strzelać
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:05   #3683

Cytat:
jaaaa faktycznie! to ta sobota tak?

nie mam pojęcia gdzie można zrobić ognisko- na Bagrach?
Nie, nie sobota. Najlepsze jest to, że Noc była... wczoraj Zapomniałam, że jest rok przestępny, więc tej nocy była najkrótsza. Cholera! Ale dobra, nieważne, udaję, że przestępnego nie ma teraz, więc noc wypada dzisiaj. Więc: wszystkiego najlepszego z okazji Nocy Kupały! Dużo miłości!

W sobotę jest Noc Świętojańska, która jest zerżnięta przez kościół z prawdziwego pogańskiego święta. Noc Kupały jest obchodzona z 21/22 czerwca

Ja chcę ognisko w Noc Kupały, już marzę o tym od lat - cholerna sesja!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek?
[/QUOTE]
Tak, tak!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:17   #3684
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Śliczny taki dostojny
Poduszka pewnie już jego (i fotel/kanapa)

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Dokladnie poduszka juz jest we wladaniu Felka.Wypuszczam go zeby pobiegal i jak "powariuje "po mieszkaniu to pozniej wlazi na ta poduszke i spi albo obserwuje co robie .

gg jakos mi to imie do niego przypasowalo

KLIK
Stary 2012-06-21, 16:31   #3685
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Ja chcę ognisko w Noc Kupały, już marzę o tym od lat - cholerna sesja!
Zrobimy w przyszłym roku

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

A czy pójście na egzamin (pisemny) w sandałach też uważacie za niestosowne?
Stary 2012-06-21, 16:41   #3686
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
macie u siebie problem z gołębiami? do tej pory nie miałam kłopotu oprócz okna w małym pokoju, ale tam zrobiłam zmyślne zasieki teraz się kapnęły że mogą siadać na balkonie i namiętnie mi na nim s.rają ubiję te dziady- oficjalnie wypowiadam im wojnę jak nie pomogą humanitarne sposoby pt. straszaki, wiatraczki, foliowe torebki itd to przysięgam, że będę do nich strzelać
W poprzednim mieszkaniu miałam siatkę na balkonie, bo humanitarne sposoby nie działały.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34839398]To w takim razie jakieś większe spotkanie w poniedziałek/wtorek?
[/QUOTE]
A nie chcesz iść w poniedziałek na jogę do Meli-Melo na 19:40?
Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Nie, jeśli pasują do reszty stroju. Już sobie wyobraziłam elegancko ubraną pannę w brudnych, obdartych sandałach i pazury z odpryskującym lakierem, bleh...
Stary 2012-06-21, 16:52   #3687
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ale ja bym tak w życiu nie wyszła . Weź też pod uwagę, że mam spaczone podejście do dress code'u .

Edytowane przez SdC
Czas edycji: 2012-06-21 o 16:54
Stary 2012-06-21, 17:08   #3688
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, jeśli pasują do reszty stroju. Już sobie wyobraziłam elegancko ubraną pannę w brudnych, obdartych sandałach i pazury z odpryskującym lakierem, bleh...
Sandały nie są brudne i obdarte, bo dzisiaj kupione, a paznokcie pomalowałam wczoraj, więc też jest ok Tak czy siak mam nadzieję, że jutro będzie chłodniej i będę mogła iść w zakrytych butach.

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie, ale ja bym tak w życiu nie wyszła . Weź też pod uwagę, że mam spaczone podejście do dress code'u .
Czemu spaczone?
Stary 2012-06-21, 17:49   #3689
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego też tym bardziej cenie sobie spotkania w realu bo takich rozmów jest o wiele więcej.
Jest wiele tematów (tak jak np. wczorajszy do dobrych/złych decyzjach czy pakowaniu kasy w remont nieswojego mieszkania), które są ważne i wartościowe, a na tyle ogólne i nie intymne, że można o tym pisać tutaj.
Nie mam zamiaru się angażować, bo argument, że Malla pisze tylko o kocie jest dla mnie bzdurny. Ja wyciągam z jej wypowiedzi znacznie więcej, ale każdy widzi, co chce. A że jest wobec was bardziej krytyczna - wyjaśniła wam dlaczego. Poza tym, z jednej strony wolałybyście o niej wiedzieć więcej, a z drugiej jak jest obgadywana to reagują na to jednostki.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:52   #3690
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Poza tym-wstałam, zaspana poszłam robić kawę...Czekając aż się woda zagotuje wyglądam przez okno. Patrzę i nie wierzę-mieszkanie pode mną stało puste a teraz przyjechał samochód 'przeprowadzkowy'. Panowie wnieśli 2 figury świętych-wysokie na około 150cm i obraz, też z jakimś świętym, większy od faceta, który go niósł Kto to będzie pode mną mieszkał?
hm, zaintrygowało mnie to

Cytat:
Napisane przez kacha88 Pokaż wiadomość
Jeżdżę na rolkach ostatnio sporo. Na rowerze póki co byłam tylko 2 razy w tym roku, ale muszę się zmobilizować. Więc jakby była jakaś chętna na wycieczkę na rowerową lub na wyjście na rolki to ja się zgłaszam na ochotnika do wspólnej jazdy
a w której części miasta mieszkasz?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34838014]A ja za wszelką cenę chcę wyjechać na wieś chociaż na tydzień... [/QUOTE]

mnie może się uda już niedługo gdzieś wyrwać, choćby do koleżanki za miasto

Cytat:
Baby pracujące - co Wy nosicie w takie upały? ja na szczęście nie mam żadnych ograniczeń ubraniowych i chodzę w najkrótszych kieckach i bez stanika albo w szortach i skąpych bluzkach a i tak czuję, że się rozpływam, nie wyobrażam sobie zachowywać jakiegoś dress code'u...
ja nie pracuję, ale zauważyłam, że najchłodniej jest mi w luźnych spodnicach i sukienkach

Cytat:
W ogóle zauważam, że chociaż mój każdy dotychczasowy partner uczył mnie czegoś nowego (bo ja uwielbiam się uczyć rzeczy nowych, żadne zaskoczenie dla osób które mnie znają trochę lepiej ), to P. bije wszelkie rekordy. Jest naprawdę świetnym nauczycielem, i mam niesamowitą wartość dodaną z tego związku a już kompletnie pobił rekord w poprzedni weekend, kiedy to na weselu nauczył mnie tańczyć. Mnie! Ja jestem osobą która nienawidzi wesel, na parkiecie (o ile to nie są dyskotekowe podrygi) sztywnieje, siedzi całe wesele przy stole i tylko rozmawia. A on mnie w 20 minut nauczył podążać za partnerem, bo świetnie prowadzi, i przetańczyłam całe wesele - polką, walcami, nawet jakąś podstawową salsą. I żałowałam, że nie idziemy na poprawiny a w planach mam jeszcze naukę gry na gitarze i jazdy na rolkach właśnie już nawet nie mówię o łucznictwie i innych rzeczach z łucznictwem związanych, typu naprawa strzał. Jestem jak pijawka
łaaał, szacun dla niego fajnie że ma Cię kto uczyć

Cytat:
trochę też mi przypomina

Cytat:
Cytat:

mnie nie przeszkadza jak ktoś przyjdzie w bokserce i szortach na wykład czy jakieś luźniejsze zajęcia. też zauważyłam, że na egzaminach nie obowiązują praktycznie żadne zasady (na 1 roku tylko ludzie ubierali się na galowo), ale jednak większość dziewczyn zakłada jakieś spódnice czy sukienki i wybiera stonowane kolory. sandały są u nas też jak najbardziej ok, jeśli pasują do reszty. ale mimo wszystko uważam, że zakładanie szortów ledwo za tyłek i mocno wydekoltowanej bluzki na ramiączkach na egzamin to przegięcie. chociaż niektórzy tak robią.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości