U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 14:56   #301
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Gorąąąąącooo

Wróciłam z ostatniego egzaminu i mam mieszane uczucia. Za to dostaliśmy w końcu wyniki z 2 egzaminu, którego akurat byłam pewna i liczyłam na 4,5... dostałam 3,5, a zaliczenie było od ........85% po$*ało tą babę. Miałam 71/79pkt czyli 89%.

Audrey masakra z tym bratem

Wensday, evoonia - 2 dni...
Stary 2012-06-21, 15:16   #302
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nasz świadek się dzisiaj obronił i napisał mi smsa:
21 dzień każdego miesiąca jest jakiś magiczny
i jak go nie uwielbiaać?

A teraz się pożalę bo jestem mega wk**wiona.
Po pierwsze macie super świadka Miłe są takie małe akcenty
A odnośnie brata... to brak słów Powinnaś go chyba uświadomić, że życie to nie tylko siedzenie na dupie, ale też pewne obowiązki.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Gorąąąąącooo

Wróciłam z ostatniego egzaminu i mam mieszane uczucia. Za to dostaliśmy w końcu wyniki z 2 egzaminu, którego akurat byłam pewna i liczyłam na 4,5... dostałam 3,5, a zaliczenie było od ........85% po$*ało tą babę. Miałam 71/79pkt czyli 89%.
No oszalała kobieta! Ile osób nie zdało?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:21   #303
klaudusk_a
Zakorzenienie

ale u mnie duszno na dodatek moja teściowa przyjeżdża we wtorek aż do wesela macie jakieś pomysły jak przetrwać u teściowej 2 miesiące?

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:28   #304
__Paulinka__
Zakorzenienie

czesc.

Do wczoraj mielismy terminy potwiedzen. Do tych co nie dali znac TZ dzisiaj dzwonil. Niektorzy naprawde mają naje****ne w deklu. Przyklad: bylismy 3 miesiaece temu z zaproszeniem u kuzyna TZ, mowil, ze na pewno przyjda z zoną, bo moze sobie brac wolne z pracy kiedy chce. Dzisiaj TZ dzwoni, zeby potwierdzic i co?? nie przyjdą, bo nie dostanie wolnego z pracy jak mnie wkur***ja tacy ludzie. Jeszcze raz mi ktos da taka wymowke to strzele im w łeb. Kilka kuzynek przyjdzie tylko z męzami, dzieci zostawiają, ale z tego akurat sie ciesze. Doprosilismy dzisiaj 2 kolegow z ich dziewczynami, ucieszyli sie bardzo, nie robili problemow, ze za pozno sie dowiedzieli czy cos, bo im prosto powiedzielismy jaka jest sytuacja, bo ogolnie to zaproszenia dla nich są caly czas w domu, tylko nie dalismy ich wkoncu, bo wyszlo nam za wiele osob na sale.. ja juz mam tego dosc... jeszcze wieczorem sie dowiemy dokladnie o paru osobach... chce juz po weselu... i mimo iz z niektorymi nie utrzymuje jakis super relacji smutno mi jak odmawiają.

Cytat:
Cytat:

PS. Miałam pytać już kiedyś:
DO DZIEWCZYN które miały DJ'ów:
Jak się spisał DJ zamiast orkiestry? Czuć było różnicę? Jak bawili się go0ście?

Ja bylam 2 razy na weselu z DJ i byly to najlepsze nwesela latego tez zdecydowlismy sie na DJ moja mama do dzisiaj nie moze tegoprzezyc bo wyobraza sobie ze chce zrobic dyskoteke

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta!
Chciałabym się do Was podkleić do ślubu coraz bliżej i zaczyna się stres, więc przyda się grupa wsparcia
witaj

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Czy ktoś jeszcze potrzebuje garnituru lub koszuli? Słyszałam, że w vistuli jest promocja 50% na wybrane garnitury, a w wólczance do 50% na całość.
a do kiedy ta promoca?

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
moge offtop?

Mogę mieć dół stroju kąpielowego np. czarny gładki, a górę kolorową? Czy muszą być takie same góra i dół?
moim zdaniem jaknajbardziej
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn latających czasami samolotami
Ponieważ to będzie mój pierwszy lot to troche się stresuję bagażem. Mam 2 walizki, ale chcemy z TŻ kupic nowe. Wiem że na wage trzeba zwracać uwagę, ale czy wymiary walizki też są wazne? Bo patrze w Internecie to głównie o wadze piszą.
dziewczynki Ci juz ladnie odpisaly ja od siebie dodam, ze jak lecialam teraz 1 czerwca do domu, mialam bagaz podreczny, tam mala torebke, ktora wyjelam zaraz jak przeszlam przez bramki. Ale przed samym wejsciem na samolot jeszcze raz sprawdzaja bilety i mi kazala schowac ta torebke. Kiedys mozna bylo miec osobno laptopa, teraz nie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
padłam i ja

mam takie pytanie do dziewczyn, które już mają to za sobą, jak długo trwa wydanie świadectwa chrztu? i czy wiąże się z tym jakaś opłata?
2 minuty - 20zl u nas

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Już, już pokazuje
piekna bizu! bransoletka rewelacyjna

Cytat:

Dziś już 2 razy się prawie popłakałam z bezsilności, wszystko koło mamy muszę robić ja, obiad gotuje, tu prasuje, to ona chce wyjść na taras, tu jadę do urzędu z wnioskiem, tu pędzę po coś do apteki, wrazam do domu, gary po obiedzie nie pomyte, a mój cudowny braciszek leży przed kompem i jest zmęczony bo cały dzień nie zrobił nic poza syfem ... I na dodatek babci wyszły złe badania, bo ma zakrzep w żylaku i trzeba z nią dzisiaj na 17 jechać do Krk i ma jechać mój brat na co do mamy żebym ja jechała. No ku***wa jeszcze nie miałam czasu dzisiaj iść się wysikać ale nie, będę zapier*&&^alała do KRK bo on jest zmęczony i idzie się kimnąć. Normalnie mam ochotę go rozpier&^&*^*^*ić. A wczoraj Mami kazała mu podlać wieczorem tuje, to podlał je, ale węża nie zwinął, w garażu był rozpieprzony cały, ale Mamie powiedział że zwinął i TŻt zwijał po nim.
Nie mam siły, 26 letni facet a kompletni nic nie robi...

No pożaliłam się i ide myć gary po obiedzie, później czeka mnie kolejna sterta do prasowania, a w cieniu mamy 33 stopnie, parno i duszno więc sama przyjemność stać nad żelazkiem, potem muszę jechać odebrać zapowiedzi, jechać na pocztę nadać paczkę i ☠☠☠☠☠☠☠nąć sobie w łeb żebym nie zapomniała.

PS. Przyszła mi cudna sukienka z ASOSa z wymianki, będzie idealna na panieński i supr sandałki- rzymianki.
JAK ZNAJDĘ CZAS - to Wam pokażę.
bratu nalezy sie kubel zimnej wody na glowe

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ale u mnie duszno na dodatek moja teściowa przyjeżdża we wtorek aż do wesela macie jakieś pomysły jak przetrwać u teściowej 2 miesiące?

yyy a tak sie da wogole? po co ona przyjezdza?:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 15:31   #305
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
[LEFT]

yyy a tak sie da wogole? po co ona przyjezdza?:P
przyjeżdża ze względu na wesele, zresztą teraz jej wypada wolne, bo jedzie do Niemiec np na 2 miesiące i pózniej 2 miesiące zjeżdża do domu do polski

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-06-21, 15:40   #306
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
przyjeżdża ze względu na wesele, zresztą teraz jej wypada wolne, bo jedzie do Niemiec np na 2 miesiące i pózniej 2 miesiące zjeżdża do domu do polski

aaa o to chodzi myslalam, ze sie Jej nudzi i tak chciala sprawdzic jak sobie radzicie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:00   #307
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

ale upał u mnie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale lecicie

kurcze rozplanowałam dzisiaj noclegi i mam problem.... jeśli zespół nie będzie obie życzył noclegów to ok a jeśli będziemy musieli im zapewnic to brakuje nam 5 miejsc dla rodziny

poniedziałkową poprawkę zdałam więc na dzień dzisiejszy sesję mam zdaną jeszcze tylko jutrzejszy egzamin zdać i wakacje
zdanego egazminu
jak podpisywałaś umowę to tam była notka o noclegu? jeśli nie to olej to

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się ja swoich Teściów nawet nie znam i poznam kilka dni przed ślubem. (ponieważ mieszkają w Londynie).
jak to nie znasz?

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Gorąąąąącooo

Audrey masakra z tym bratem

Wensday, evoonia - 2 dni...
a babkę nieziemsko po☠☠☠ało

Cytat:
zamknij ją w piwnicy

Cytat:
Madziu przykro mi że zwolniki TŻta Kurde przed weselem taki numer

!!!!KOCURKU!!!!!
pytałam skąd biżu Twoja, konkretnie kolia na szyi bo wygląda ślicznie na zdjęciach

Nasz świadek się dzisiaj obronił i napisał mi smsa:
21 dzień każdego miesiąca jest jakiś magiczny
i jak go nie uwielbiaać?

Dziś już 2 razy się prawie popłakałam z bezsilności, wszystko koło mamy muszę robić ja, obiad gotuje, tu prasuje, to ona chce wyjść na taras, tu jadę do urzędu z wnioskiem, tu pędzę po coś do apteki, wrazam do domu, gary po obiedzie nie pomyte, a mój cudowny braciszek leży przed kompem i jest zmęczony bo cały dzień nie zrobił nic poza syfem ... I na dodatek babci wyszły złe badania, bo ma zakrzep w żylaku i trzeba z nią dzisiaj na 17 jechać do Krk i ma jechać mój brat na co do mamy żebym ja jechała. No ku***wa jeszcze nie miałam czasu dzisiaj iść się wysikać ale nie, będę zapier*&&^alała do KRK bo on jest zmęczony i idzie się kimnąć. Normalnie mam ochotę go rozpier&^&*^*^*ić. A wczoraj Mami kazała mu podlać wieczorem tuje, to podlał je, ale węża nie zwinął, w garażu był rozpieprzony cały, ale Mamie powiedział że zwinął i TŻt zwijał po nim.
Nie mam siły, 26 letni facet a kompletni nic nie robi...

No pożaliłam się i ide myć gary po obiedzie, później czeka mnie kolejna sterta do prasowania, a w cieniu mamy 33 stopnie, parno i duszno więc sama przyjemność stać nad żelazkiem, potem muszę jechać odebrać zapowiedzi, jechać na pocztę nadać paczkę i ☠☠☠☠☠☠☠nąć sobie w łeb żebym nie zapomniała.

PS. Przyszła mi cudna sukienka z ASOSa z wymianki, będzie idealna na panieński i supr sandałki- rzymianki.
JAK ZNAJDĘ CZAS - to Wam pokażę.
na Twoim miejscu zrypałabym go i to równo stary koń a zachowuje się jak nastolatek

Dziewczyny wiecie ile przyszło nam dopłaty za wodę? 1000zł a to od momentu kiedy nam liczniki zmienili. I to nie tylko my mamy takie dopłaty ale wszyscy sąsiedzi a w zeszłym roku mieliśmy 800zł nadpłaty
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 16:00   #308
ona8686
Zakorzenienie

Witam sie w nowym wątku

Nie mam ostatnio na nic czasu.
Wstaje rano załatwiam sprawy ślubne, potem praca, wracam do domu, cos tam zjem, albo i nie i zamykam do mieszkanka (nie wiedziałam, że tak długo nam sie to zejdzie. Dobrze, że wzięliśmy sie za to przed ślubem). Wracam po 22 przygotowuje sie na nastepny dzien do pracy i padam.
Ale juz niedługo wakacje. Odpocznę przynajmniej od tych zawirowań w pracy zaczyna mi sie udzielać stres, i dzisiaj z Tż zrobiliśmy sobie "wolne" od wszystkiego i spędzimy spokojnie miło czas, jak wróci oczywiście z pracy, czyli gdzieś po 19

Kooocurku piękna relacja i ślicznie wyglądałaś

Przewinęły tez mi sie obrączki, bardzo ładne

Kindziu, bardzo fajne te spodnie, jak przyjdą to daj znac jak z jakością.

Bluesky bardzo ładna biżuteria

A w ten weekend wybieramy sie na wesele, umówiłam sie w związku z tym na próbny makijaż u fryzjera nie było już miejsc na ten dzień., a pytałam sie z jakiś miesiąc temu. Trochę szkoda, bo bym mogła zobaczyć jak wytrzyma

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
A wiecie jaki fajny dostaliśmy gratis od naszego fotografa? Z racji że dosyc dużo pieniążków mu zostawimy za usługi obiecał nam dać w prezencie nasze zdjęcie z sesji ślubnej zrobione na płótnie. I to jest takie duże, fajnie to wygląda bo widziałąm u niego przykładowe Zawiesimy sobie nad łóżkiem
Fajny prezent my mamy taki obraz w cenie

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-06-21 o 16:02
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:06   #309
zubi89
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34847064]ale upał u mnie

zdanego egazminu

jak to nie znasz?

a babkę nieziemsko po☠☠☠ało

zamknij ją w piwnicy

na Twoim miejscu zrypałabym go i to równo stary koń a zachowuje się jak nastolatek

Dziewczyny wiecie ile przyszło nam dopłaty za wodę? 1000zł a to od momentu kiedy nam liczniki zmienili. I to nie tylko my mamy takie dopłaty ale wszyscy sąsiedzi a w zeszłym roku mieliśmy 800zł nadpłaty[/QUOTE]

A no tak, że gadałam z jego mamą tylko raz przez telefon wtedy nie wiedziała kim dla niego jestem. A z teściem to kilka razy. To jest bardzo skomplikowane bo to niby są rodzice ale się tak nie zachowują bardziej mój Tż zachowuje się jak ich nianka niż na odwrót i nie jest to za dobre :/.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:07   #310
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny melduje sie w nowym watku nie mam dobrych wiadomosci
zalatwiania duzo a do tego wczoraj TZ dostal wypowiedzeni(
nie wiem ma cos sobie znalesc na innym dziale ale nie wiadomo czy to wypali ciecia kadrowe
firma musiala przyjac praktykantow i pozwalniali innych w tym mojegoTZ (
Tak mi przykro moze uda sie cos znaleźć, nie ma co sie smucić

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:15   #311
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
To my...

Słabej jakości, ale zawsze jakieś...
Wygladaliscie niesamowicie
A Marisa na Tobie wyglada oblednie
Sliczna z Ciebie dziewczyna i na prawde widac ze bije od Was szczescie!
Welon piekny.. ciagle zastanawiam sie czy wybrac gladki czy jednak postawic na koronkowy.. Jednak ja planuje troche wezszy i upiety pod kokiem wiec chyba postawie na mgielke.
Ale na prawde az zaniemowilam
mam nadzieje ze bede chociaz troche dorownywac Tobie w wygladzie na slubie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość

Melod_y dzwoniłam do tej poradni i okazało się że 21.07 jest zorganizowany dodatkowy kurs Nie wyrolują nas Dowiedziałam się jeszcze że jest płatny 20zł od osoby
Nie bylo u Ciebie wczoraj burzy i gradobicia?
U mnie strzelil piorun w linki i nie mialam do tej chwili internetu.. a w sobote mam egzamin

A nie wiesz czy maja jeszcze zapisy na ten 21.07?
Musze koniecznie do nich dzwonic i zapytac sie czy na 100% daja od razu te trzy pieczatki
jakos przezyjemy to spotkanie... ech
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Obawiam się, że jednak was to nie ominie, bo to jeden z podstawowych elementów tej metody
a takim razie mam nadzieje ze ujma to w jakies "smaczny" sposob
ja pi^%$^ e umre tam

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-06-21 o 16:16
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 16:26   #312
(kicia)
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34847064]ale upał u mnie

zdanego egazminu
[/QUOTE]

wstyd się przyznać ale zapomnieliśmy o umowie to jest zespół załatwiony po znajomości bo to jakaś rodizna mojej ciotki i tak wyszlo ale mam do nich 100% zaufania bo byliśmy tydzień temu u nich wszystko jest ok tylko o to zapomniałam zapytać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:52   #313
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
wstyd się przyznać ale zapomnieliśmy o umowie to jest zespół załatwiony po znajomości bo to jakaś rodizna mojej ciotki i tak wyszlo ale mam do nich 100% zaufania bo byliśmy tydzień temu u nich wszystko jest ok tylko o to zapomniałam zapytać
Przecież zespół nie pije ani nic więc sami sobie powinni wrócić do domów. Dla mnie to dziwne załatwiać dla nich nocleg

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 16:55   #314
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Przecież zespół nie pije ani nic więc sami sobie powinni wrócić do domów. Dla mnie to dziwne załatwiać dla nich nocleg
nawet jeśli mają do domu prawie 50 km?? nie oszukujmy się to jest kilka godzin jednak męczącej pracy

Stary 2012-06-21, 16:58   #315
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
nawet jeśli mają do domu prawie 50 km?? nie oszukujmy się to jest kilka godzin jednak męczącej pracy
Zadzwoń do nich i się spytaj wprost czy chcą nocleg. Lepiej wiedzieć wcześniej, żebyś miała czas na znalezienie miejsc dla innych skoro może Ci zabraknąć

Stary 2012-06-21, 16:59   #316
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Zadzwoń do nich i się spytaj wprost czy chcą nocleg. Lepiej wiedzieć wcześniej, żebyś miała czas na znalezienie miejsc dla innych skoro może Ci zabraknąć
no mamy dzwonić tylko dopiero wieczorem musze od razu zapisywać o oc mam kogo zapytać bo potem zapominam

Stary 2012-06-21, 17:04   #317
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Nasi maja taka trase:
rano do NAs do domu i na sale- 92 km
a po weselu z sali do siebie- 48 km.

O żadnym noclegu nawet nie wspomnieli.

Stary 2012-06-21, 17:10   #318
zubi89
Zakorzenienie

Nasz dj do 100km wraca do siebie autem a powyżej ustala to z młodymi.

Stary 2012-06-21, 17:20   #319
melod_y
Zakorzenienie

co myslicie o takim bolerku do sukni podobnej jaka miala Kooocur?
http://allegro.pl/bolerko-slubne-szy...425355420.html

Slub 1.09

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 17:22   #320
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

Slub 1.09
Nie obraź się ale mi się jakoś to nie widzi daje taki ciężki efekt

Stary 2012-06-21, 17:23   #321
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Slub 1.09
podoba mi się i myślę, że będzie pasować
sama bym sobie takie sprawiła ale mi nie będzie pasować w ogóle

Zapraszam na mój blog
Stary 2012-06-21, 17:26   #322
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Nie obraź się ale mi się jakoś to nie widzi daje taki ciężki efekt
pewnie ze sie nie obrazam
tez martwie sie ze mnie przytloczy bo ja chudzina jestem i wogole, tylko jestem typowym zmarzluchem... i martwie sie ze bede sie trzesla niesamowicie jeszcze w nerwach...
Myslalam o etoli no ale martwie sie ze wlasnie zmarzne albo bedzie spadac....
sama juz nie wiem..

Cytat:
podoba mi się i myślę, że będzie pasować
sama bym sobie takie sprawiła ale mi nie będzie pasować w ogóle
dzieki

Stary 2012-06-21, 17:27   #323
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
no mamy dzwonić tylko dopiero wieczorem musze od razu zapisywać o oc mam kogo zapytać bo potem zapominam
Mój zespół miał ponad 60 km i nie wymagał od nas noclegu, właściwie to wszystko jest w umowie, jesli nie ma punktu ze gospodarz imprezy zapewnia nocleg nie musicie im tego załatwiać

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2012-06-21 o 17:31
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:31   #324
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie ze sie nie obrazam
tez martwie sie ze mnie przytloczy bo ja chudzina jestem i wogole, tylko jestem typowym zmarzluchem... i martwie sie ze bede sie trzesla niesamowicie jeszcze w nerwach...
Myslalam o etoli no ale martwie sie ze wlasnie zmarzne albo bedzie spadac....
sama juz nie wiem..

dzieki
No właśnie mi o to chodziło no ale wiadomo, że najlepiej by było przymierzyć i wtedy zobaczyć Mi te rękawy u tej Pani na zdjęciach się nie podobają za dużo materialu jej wisi jakby było troche mniej to by był lepszy efekt.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2012-06-21 o 17:34
Stary 2012-06-21, 17:36   #325
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Nasi maja taka trase:
rano do NAs do domu i na sale- 92 km
a po weselu z sali do siebie- 48 km.

O żadnym noclegu nawet nie wspomnieli.
nas mają jakieś 50km i noclegu nie zapewniamy

Cytat:

Slub 1.09
mi sie podoba, ogólnie cos z takiego materiału. Moja siostra miała takie cos tylko rozszerzane rękawy właśnie do takiej lekkiej sukni
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 17:37   #326
a u d r e y
Wtajemniczenie

Na domiar złego jeszcze pokłóciłam się z mamą i do siebie nie gadamy.

niech mnie ktoś dobije, zanim sama to zrobię.
Stary 2012-06-21, 17:41   #327
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Slub 1.09
Mi się nie podoba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-21, 17:41   #328
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Na domiar złego jeszcze pokłóciłam się z mamą i do siebie nie gadamy.

niech mnie ktoś dobije, zanim sama to zrobię.
spokojnie... nie dziwie sie ze macie taka nerwowa sytuacje skoro wszystko spadlo teraz na ciebie, a brat ma gdziec caly dom
nie ma sensu sie klocic tym bardziej ze wiesz ze mama sobie teraz nie poradzi, a ona wie ze bez Ciebie nie zrobi nic...
Ech... zeby sie ten Twoj braciszek wspanialy ogarnal

Stary 2012-06-21, 17:48   #329
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Moja koleżanka miała slub rok temu i tez miała orkiestre po znajomości, kuzynka cioci. Umawiali się na jakąś kwotę, oczywiście bez umowy. Po slubie chcieli 500 zł więcej bo... opłaty poszly w górę No tak bo orkiestra przeciez zuzywa swój prąd, podczas grania
Stary 2012-06-21, 17:50   #330
kotek6
Rozeznanie

wpadłam się tylko przywiać za dużo piszecie bym nadrabiała całość ale lecę was trochę poczytać
mimo że nie jestem na bieżąco w wątku to czytam wasze relację ślubnei za każdym razem się wzruszę ..... lecę poczytać a potem na tanieć ....

miłego dnia

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości