PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 11:20   #3691
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
A mój fotograf to ten: www.marcinrozak.pl -> pisałam chyba wcześniej, zerknijcie na galerię moich znajomych Martyny i Leszka, ta mi się najbardziej podoba Strasznie si,ę cieszę że udało się go zaklepać
Świetne zdjęcia

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:20   #3692
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
za to pomoże wieczna niepewność?
ale przypieranie do muru i kazanie wybierac nie jest dobra decyzją, bo pozniej bedzie niepewnosc w małzenstwie,
Stary 2012-06-22, 11:23   #3693
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ale przypieranie do muru i kazanie wybierac nie jest dobra decyzją, bo pozniej bedzie niepewnosc w małzenstwie,
tu nikt nie mówi o przypieraniu do muru, tylko o tym że z facetem trzeba jasno i wyraźne sobie wyjasnić, a nie owijać w bawełnę i czekać aż sam się domyśli. Faceci to nie telepaci czytający w myślach kobiety
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:24   #3694
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
A wodzenie ukochanej osoby za nos jest dobrą decyzją?

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-22, 11:25   #3695
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem i po części się zgadzam z Tobą, uderzył mnie jednak sposób w jaki to napisała - "ludzie wiedzą że nas stać" czy jakoś tak, jakby to tak trochę na pokaz było i jakby była jakaś "rywalizacja" między goścmi kto ile dał....wiem że nie o to chodziło ale tak to zabrzmiało dla mnie

no, jakby się uprzeć to też będę miała prawie 26,5

jasne, rozumiem

Lampiony były przepiękne i super atmosfera, tylko ludzie są bezmózgimi po☠☠☠ami i puszczali dużo wcześniej mimo że ciągle trąbili na scenie żeby poczekać do 23...przez to nie uznają im rekordu Szkoda mi strasznie bo moja przyjaciółka była głównym organizatorem, przygotowywała to prawie rok, mnóstwo czasu i serca w to włożyła a wszystko na marne O akcji trąbiono na prawo i lewo od kilku miesięcy i myślę że każdy kto się wybierał to wiedział o co chodzi. A organizatorzy cały czas darli się ze sceny żeby nie puszczać, żeby zgasić bo rekord będzie nieważny. Nie mówiąc o tym, że było to nielegalne i niebezpieczne, bo wieża kontrolna na Ławicy wydała zezwolenie punkt 23. Wcześniej latały samoloty i kilkadziesiąt płonących lampionów mogło stanowić zagrożenie. Z tego powodu, przez głupotę i chamstwo ludzi imprezy prawdopodobnie nie będzie za rok z powodu niedotrzymania zasad bezpieczeństwa. No ale taka niestety ludzka głupota
Niemniej jednak wyglądało to obłędnie..

Justi, mamy tą samą datę ślubu czyli równy roczek!!

A mój fotograf to ten: www.marcinrozak.pl -> pisałam chyba wcześniej, zerknijcie na galerię moich znajomych Martyny i Leszka, ta mi się najbardziej podoba Strasznie si,ę cieszę że udało się go zaklepać

Szkoda ze impreza tak się potoczyła. Ludzie to normalnie bydło. Aż się scyzoryk w kieszeni

otwiera;/

Fotograf super romantyczne zdjecia

Edytowane przez myszka 1234567
Czas edycji: 2012-06-22 o 11:31
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:27   #3696
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
tu nikt nie mówi o przypieraniu do muru, tylko o tym że z facetem trzeba jasno i wyraźne sobie wyjasnić, a nie owijać w bawełnę i czekać aż sam się domyśli. Faceci to nie telepaci czytający w myślach kobiety
zgodze się z tym, tylko że mia, jak sama napisała przypominała mu o terminie, więc dokładnie wie że dzisiaj termin mija, i z tego co kojarze to były rozmowy między nimi i mówił że na 100% jest pewny, wiec niech teraz zacznie działać, a nie puszczać słowa na wiatr.
Skoro pamięta o tym terminie, to ja już bym nic nie robila, jedynie dla przypomnienia napisała sms że dziś mija termin, żeby zadzwonił i wpłacił kase. że to od niego zależy czy będą mieli ślub w 2013 czy nie.
i dzisiaj będzie wyjaśnione, bo ja bym się na pewno nie prosiła o ślub
Stary 2012-06-22, 11:28   #3697
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
to co jak nie w 2013 i nie w tej sali to się rozstaniecie?? czyli dzisiaj będzie wiadomo czy jesteście dalej ze soba czy nie??
Wiesz to takie dziwne... Tak jakbyś go przyparła do muru i kazała decydować - to na pewno wam w związku nie pomoże
tak właśnie zrobię wiesz - powiem mu albo ślub albo spier*alaj bo to takie proste. Widać że czytasz piąte przez dziesiąte, nie próbujesz zrozumieć.
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:37   #3698
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
A wodzenie ukochanej osoby za nos jest dobrą decyzją?
też nie jest ok, ale skoro tak robi to coś jest nie tak jak powinno i żadne stawianie warunków tu nie pomoże. Tyle było rozmów i co?
Nie można kogoś ciągle pocieszać że się ułoży i dawać złudną nadzieje. Oczywiście mam nadzieje że będzie ok. ale obiektywnie rzecz biorąc nie powinno się tak dziać w związku tak jak się dzieje teraz

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
tak właśnie zrobię wiesz - powiem mu albo ślub albo spier*alaj bo to takie proste. Widać że czytasz piąte przez dziesiąte, nie próbujesz zrozumieć.
Próbuję zrozumieć, ale skoro piszesz że 2014 nie wchodzi w grę i innej sali nie będziesz szukać to wygląda tak że postanowiła że jak nie ta sala i nie ten rok to ślubu nie będzie.
Kochasz go i chcesz wierzyć że jest ok, ja to rozumiem bo zawsze się patrzy uczuciami. Ja piszę to co widze z twoim postów. Wiadomo że to co przeczytam może być interpretowane w różny sposób. Ja napisałam tylko swoję zdanie, jak ja to odczytuję. Nie musisz się od razu unosić.
to że piszę to co myślę to nie znaczy że nie staram się ciebie zrozumieć, a to że moja wypowiedź Ci nie odpowiada to znaczy tylko tyle że bardzo kochasz swojego tż i chcesz go za wszystko wybielać. I to też rozumiem bo kierujesz się uczuciami
Stary 2012-06-22, 11:39   #3699
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem i po części się zgadzam z Tobą, uderzył mnie jednak sposób w jaki to napisała - "ludzie wiedzą że nas stać" czy jakoś tak, jakby to tak trochę na pokaz było i jakby była jakaś "rywalizacja" między goścmi kto ile dał....wiem że nie o to chodziło ale tak to zabrzmiało dla mnie

no, jakby się uprzeć to też będę miała prawie 26,5

jasne, rozumiem

Lampiony były przepiękne i super atmosfera, tylko ludzie są bezmózgimi po☠☠☠ami i puszczali dużo wcześniej mimo że ciągle trąbili na scenie żeby poczekać do 23...przez to nie uznają im rekordu Szkoda mi strasznie bo moja przyjaciółka była głównym organizatorem, przygotowywała to prawie rok, mnóstwo czasu i serca w to włożyła a wszystko na marne O akcji trąbiono na prawo i lewo od kilku miesięcy i myślę że każdy kto się wybierał to wiedział o co chodzi. A organizatorzy cały czas darli się ze sceny żeby nie puszczać, żeby zgasić bo rekord będzie nieważny. Nie mówiąc o tym, że było to nielegalne i niebezpieczne, bo wieża kontrolna na Ławicy wydała zezwolenie punkt 23. Wcześniej latały samoloty i kilkadziesiąt płonących lampionów mogło stanowić zagrożenie. Z tego powodu, przez głupotę i chamstwo ludzi imprezy prawdopodobnie nie będzie za rok z powodu niedotrzymania zasad bezpieczeństwa. No ale taka niestety ludzka głupota
Niemniej jednak wyglądało to obłędnie..

Justi, mamy tą samą datę ślubu czyli równy roczek!!
Szkoda, że impreza się nie udała. Ludzie to czasami bydło

za równy roczek do ślubu
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:40   #3700
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
też nie jest ok, ale skoro tak robi to coś jest nie tak jak powinno i żadne stawianie warunków tu nie pomoże. Tyle było rozmów i co?
Nie można kogoś ciągle pocieszać że się ułoży i dawać złudną nadzieje. Oczywiście mam nadzieje że będzie ok. ale obiektywnie rzecz biorąc nie powinno się tak dziać w związku tak jak się dzieje teraz

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Próbuję zrozumieć, ale skoro piszesz że 2014 nie wchodzi w grę i innej sali nie będziesz szukać to wygląda tak że postanowiła że jak nie ta sala i nie ten rok to ślubu nie będzie.
Kochasz go i chcesz wierzyć że jest ok, ja to rozumiem bo zawsze się patrzy uczuciami. Ja piszę to co widze z twoim postów. Wiadomo że to co przeczytam może być interpretowane w różny sposób. Ja napisałam tylko swoję zdanie, jak ja to odczytuję. Nie musisz się od razu unosić.
to że piszę to co myślę to nie znaczy że nie staram się ciebie zrozumieć, a to że moja wypowiedź Ci nie odpowiada to znaczy tylko tyle że bardzo kochasz swojego tż i chcesz go za wszystko wybielać. I to też rozumiem bo kierujesz się uczuciami

Wzajemne pretensje i zmuszanie niszczą zwiazek. Tak naprawdę tylko oni znają sytuację w 100%. Nikt z Nas nie mozę im powiedzieć co mają robić. Tylko szczera rozmowa wyjaśni tą sytuacje.
Stary 2012-06-22, 11:41   #3701
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Świetne zdjęcia
Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Fotograf super romantyczne zdjecia
dzięki
Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Szkoda, że impreza się nie udała. Ludzie to czasami bydło

za równy roczek do ślubu
dzięki

Udać to się udała, bo wyszło pięknie, ale nie takie było założenie, więc sporo pracy mnóstwa ludzi poszło na marne, a szkoda
Stary 2012-06-22, 11:43   #3702
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
Wzajemne pretensje i zmuszanie niszczą zwiazek. Tak naprawdę tylko oni znają sytuację w 100%. Nikt z Nas nie mozę im powiedzieć co mają robić. Tylko szczera rozmowa wyjaśni tą sytuacje.
Masz rację, już nie będe pisała co myśle, tylko myślałam że po to ktoś coś PISZ żeby poznać opinie innych i z tego co pamiętam takie "szczere rozmowy były" dlatego dzisiaj wypowiedzialam się szerzej co sądze o takiej sytuacji
Stary 2012-06-22, 11:44   #3703
acidka
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY
Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny ja już wstaje do pracy ale przybiegłam się pochwalić że został mi dokładnie ROK do ślubu!;-) a planowanie zaczęliśmy jak było 1 i 8miesięcy więc już trochę za nami obudziłam się w dobrych humorze, za oknem piękna pogoda, ciekawe jak będzie za rok miłego dnia laski!
za roczek

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyszła nam wiadomość, że obrączki są do odebrania

I nie pochwaliłam się, ale spałam już dziś w nowym pokoiku zostało nam już tylko poukładać swoje rzeczy
pokażesz obrączki
a śniło Ci się coś? jak tak to opowiadaj!

Cytat:
oczywiście pochwalisz się fotkami?

no i za (prawie) skonczony pokój

No i przyszła do mnie ta okropna pogoda - szaro, buro chłodno Wszystko się je.bie, dziś przepada nam termin w sali wiec nic tylko odwołać termin w kościele a w sukni będę chodzić chyba do koscioła co niedziele nic nam się nie układa, między nami też jest źle od paru dni
mia, bardzo mi przykro jak czytam o waszych problemach ja bym pewnie postawiła sprawę na ostrzu noża (albo w tą albo w drugą), ale wiem też, że wiele razy próbowałaś z nim rozmawiać i nic z tego nie wychodziło. strasznie to smutne...

Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja też mam dziś dokładnie rok
I jestem chyba jakaś pokręcona, bo normalnie mam stresa dziś, że to JUŻ za rok

My sale oglądaliśmy w grudniu, a umowę podpisaliśmy 14 lutego więc zaczęliśmy od roku i siedmiu miesięcy.

O tej porze pewnie będę już u fryzjera
za 365 ddś

MAŁA BIEGACZKA: 100 lat!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif tort_500x500.gif (66,9 KB, 0 załadowań)

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:46   #3704
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, już nie będe pisała co myśle, tylko myślałam że po to ktoś coś PISZ żeby poznać opinie innych i z tego co pamiętam takie "szczere rozmowy były" dlatego dzisiaj wypowiedzialam się szerzej co sądze o takiej sytuacji
tak, przeraszam że nie spodobało mi się to jak napisałaś z tymi wszystkimi pytajnikami i wykrzyknikami jak to rozstane się z TŻ dziś bo nie chce przełożyć ślubu o kolejny rok i szukać sali.
Bo nie wiem czy zauważyłaś ale gdybym szukała innej sali to dopiero byłoby przymuszanie do ślubu na zasadzie - myślisz że Ci się udało? bach mam inną salę!
Stary 2012-06-22, 11:52   #3705
malwiska
Zakorzenienie

ja też jestem za szczerymi rozmowami, tylko czasami takie szczere rozmowy nie działają bo facet poprzytakuje poprzytakuje żeby załagodzić sytuacji i tak naprawdę nic to nie daję.
Czasami lepiej trochę odpuścić i pokazać że nam też już tak nie zależy i wtedy facet często otwiera oczy i dochodzi do niego to wszystko o czym wcześniej rozmawiali.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

r
Cytat:
tak, przeraszam że nie spodobało mi się to jak napisałaś z tymi wszystkimi pytajnikami i wykrzyknikami jak to rozstane się z TŻ dziś bo nie chce przełożyć ślubu o kolejny rok i szukać sali.
Bo nie wiem czy zauważyłaś ale gdybym szukała innej sali to dopiero byłoby przymuszanie do ślubu na zasadzie - myślisz że Ci się udało? bach mam inną salę!
dlatego włanie nie używam RZADNYCH wykrzykników, żeby nie było że kogoś atakuję, dlatego stosuję znaki zapytania, jak coś dla mnie nie jest jasne .
Stary 2012-06-22, 11:56   #3706
perfuzja
Zakorzenienie

mia to wszystko jest Twoją decyzją. Zrobisz tak jak uważasz i dziewczyny nie mają nic do powiedzenia. Każda mówi co zrobiłaby w Twojej sytuacji, ale tak naprawdę tylko Ty ją znasz. Więc tylko Ty możesz podjać decyzję. Nie oglądaj się na innych, rób tak jak Ci serce dyktuje.

biegaczka sto lat! Wszystkiego dobrego i mnóstwo szczęścia!
Stary 2012-06-22, 11:57   #3707
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem za szczerymi rozmowami, tylko czasami takie szczere rozmowy nie działają bo facet poprzytakuje poprzytakuje żeby załagodzić sytuacji i tak naprawdę nic to nie daję.
Czasami lepiej trochę odpuścić i pokazać że nam też już tak nie zależy i wtedy facet często otwiera oczy i dochodzi do niego to wszystko o czym wcześniej rozmawiali.

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

r
dlatego włanie nie używam RZADNYCH wykrzykników, żeby nie było że kogoś atakuję, dlatego stosuję znaki zapytania, jak coś dla mnie nie jest jasne .
nie musisz używać ŻADNYCH wykrzykników żebym poczuła że mnie atakujesz. Nie potrafisz zrozumieć - i ja to rozumiem, nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja
Stary 2012-06-22, 11:57   #3708
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:

r
wybacz że zwracam Ci uwagę, ale jak już piszesz drukowanymi literami (rzuca się to tak w oczy aż gryzie ) to chociaż bez błędów to rób
Stary 2012-06-22, 11:57   #3709
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
mia to wszystko jest Twoją decyzją. Zrobisz tak jak uważasz i dziewczyny nie mają nic do powiedzenia. Każda mówi co zrobiłaby w Twojej sytuacji, ale tak naprawdę tylko Ty ją znasz. Więc tylko Ty możesz podjać decyzję. Nie oglądaj się na innych, rób tak jak Ci serce dyktuje.

biegaczka sto lat! Wszystkiego dobrego i mnóstwo szczęścia!
czyli mogę chodzić zaręczona nawet do 70-tki, super
Stary 2012-06-22, 12:02   #3710
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny koniec emocji :P
Mia sobie musi to sama przetrawić i podjąć jakąś decyzję.

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-22, 12:05   #3711
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
czyli mogę chodzić zaręczona nawet do 70-tki, super
Ja też uwazam ze powinnaś robić tak jak uważasz ze bęzdie najlepsze My tutaj mozemy Ci doradzić tylko. Żadna z Nas nie zna Twojej sytuacji w 100% , wiadomo ze w postach nie da sie wszystkiego ani powiedzieć ani wyrazić. Ja wierze ze wszystko będzie dobrze i trzymam mocno kciuki za Was
Stary 2012-06-22, 12:09   #3712
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

ale mam lenia
Stary 2012-06-22, 12:10   #3713
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
nie musisz używać ŻADNYCH wykrzykników żebym poczuła że mnie atakujesz. Nie potrafisz zrozumieć - i ja to rozumiem, nikt nie jest w takiej sytuacji jak ja
wiem, bo interpretujesz to po swojemu, swoimi uczuciami - dlatego pewnie tak czujesz. Mam nadzieję, że nie pomyślałaś, że Ci się życzę - bo tak nie jest. Moje zdziwienie może rzeczywiście wynika z tego, że nie jestem w takiej sytuacji i jest to dla mnie bardzo niezrozumiałe, choć nie przestaje twierdzić że skoro rozmowy nie pomagają to powinnaś trochę zmienić zachowanie i pokazać mu co może stracić.
Stary 2012-06-22, 12:14   #3714
myszka 1234567
Zakorzenienie

marzą mi się takie foty

http://www.marcinkowalczyk.com/blog/?attachment_id=9417

http://www.marcinkowalczyk.com/blog/?attachment_id=9419

http://www.marcinkowalczyk.com/blog/?attachment_id=9416
Stary 2012-06-22, 12:15   #3715
malwiska
Zakorzenienie

ja już uciekam, jadę do pracy, a później tż przyjeżdża. Nie widziałam go dni więc muszę się nim nacieszyć i pewnie już nie wpadnę tu dziś.
Stary 2012-06-22, 12:15   #3716
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

ładne
Stary 2012-06-22, 12:17   #3717
malwiska
Zakorzenienie

WOW, to Twój fotograf?
Stary 2012-06-22, 12:17   #3718
myszka 1234567
Zakorzenienie

Rozwieszę te foty po całym domu :P
Stary 2012-06-22, 12:18   #3719
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwieszę te foty po całym domu :P
i będziesz miała jakże modna ostatnimi czasy fototapetę
Stary 2012-06-22, 12:18   #3720
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
WOW, to Twój fotograf?
mój
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości